Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια κ αγορι τι κανετε?

Εγω εχω πηξει τρελα στο γραφειο αυτες τις μερες πφφφφ.

Απο δουλειες χτες εκανα τα καθημερινα για να συντηρηθει το σπιτι κ μαγειρεψα γεμιστα για σημερα κ μετα βουρ βολτα τα παιδια στην πλατεια !!!

Πολυ ωραιες οι φωτο που βαλατε τα νοτυλαπια σας ειναι τελεια!!

Εγω τα εκανα την Κυριακη κ τα χαζυεω...

Τωρα που ηρθε η ανοιξη κ κανουμε ολες ντουλαπια να σας πω ενα κολπακι που κανω εγω για το πανω μερος των ντουλαπιων που δεν ειναι τοσο ευκολο να το καθαριζεις συνεχεια.Αφου τα καθαρισω στεγνωνουν κ βαζω εφημεριδες κ ετσι δεν μαζευουν πολυ σκονη που με τον καιρο κολλαει πανω κ σου κανει την ζωη δυσκολη.Ετσι τωρα που εκανα τα ντουλαπια απλα τα περασα με υγρο καθαρισμου με νερο κ αλλαξα εφημεριδες κ ειναι πεντακαθαρα.

Κ στο ντουλαπι που φυλαω μαρμελαδες ,σαλτσες κλπ , παρολο που ειναι ολα σε βαζακια καλου κακου στρωνω κατω στον πατο του ντουλαπιου χαρτι κουζινας να μην ακουμπανε κατω κ λερωθει το ντουλαπι αν τυχον σταξει κατω καποια μαρμελαδα πχ.

Για την μουχλα εμενα μαζευει λιγο πανω απο το παραθυρο του μπανιου κ την εξολοθρευω χαχαχα με χλωρινη παχυρευστη διαλυμενη στο νερο.

Καλαμαρακι το σφουγγαρακι το εβαλε προχτες η γιοτου φωτο,ειναι το συρματακι το μαλακο ομως που δεν χαραζει.κανει θαυματα να εισαι καλα κ παλι Γιοτου!!!

Χτες βρηκα κ σε ενα μαγαζακι στην γειτονια μου 2κιλο ξυδι σε ενα τελιο παγουρακι με 1,30 κ παρολου που ειχα απο την μαμα το πηρα.Επι της ευκαιριας εβαλα να βρασει ο βραστηρας με νεροξυδο κ το europro κ λαμψανε.το σιδερο το βαζω με νερο με ξυδι κ ζεσταινεται μεχρι να κανει ατμο κ μετα το αφφηνω κ κρυωνει λιγο κ πεταω το νερο κ απο μεσα φευγουν κομματια απο αλατα ...

Να πω κ Χρονια πολλα για το ανρακι της Δομνινα που χρονισε! να τον χαιρεστε να τα εκατοστησει.

Συγνωμη που δεν σχολιαζω τα παντα κοριτσακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Βάλτε κι εμένα στο club των καμμένων από τη ΔΕΗ! 196 Ευρώ έναντι παρακαλώ.. και με το ΝΕΡΙΤ και με το χαράτσι και με τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας που μόνο για την κοινή ωφέλεια δεν υπάρχουν! Αναρωτιέμαι αν πληρώσουμε μόνο την αξία του ρεύματος τι θα μας κάνουν;;; Για το γαμώτο βρε αδερφέ..

Σήμερα ευτυχώς είμαι τελείως καλά.. Χθες όλη μέρα γουργούριζε το στομάχι μου και ένιωθα μια μικρή ψευτοαδιαθεσία αλλά ευτυχώς έμεινε μέχρι εκεί..

Σήμερα το πρωί που ξύπνησα άλλαξα το μωρό μου και τον τάισα, έφτιαξα καφεδάκι το οποίο το συνόδευσα με κάτι εξαιρετικά βουτήματα από το Fresh για πρωϊνό, άνοιξα όλα τα παράθυρα για να αεριστεί το σπίτι, άλλαξα ριχτάρια στους καναπέδες του σαλονιού, άλλαξα σεντόνια στο υπνοδωμάτιό μας και πετσέτες στο μπάνιο και πήγα να πάρω ψαράκι για το μωρό.. Μετά τρέχοντας στη δουλειά και στη συνέχεια μόλις σχολάσω κατευθείαν σπίτι για το β' γύρο..

Τα αλουμίνια εγώ εκτός από Cif τα περνάω και με ασετόν (συμβουλή από αλουμινατζή) όπου έχουν μαυρίλες και βγαίνουν αμέσως.. ειδικά αν έχει κολλήσει κάτι πριν επάνω..

Τα ντουλάπια της κουζίνας τα εκκαθάρισα πρόσφατα με τη βοήθεια του συζύγου και τώρα όλα είναι τακτοποιημένα και καθαρά.. Όταν έρθει η κοπέλα θα της πω να τα περάσει ένα χεράκι απέξω και τέλος!

Η μηλόπιττα θεϊκή.. Κι εγώ αυτή τη συνταγή έχω και ο άντρας μου δεν αφήνει ψίχουλο!

Χθες έβαλα κι ένα πλυντήριο με τα ρούχα του μπέμπη - έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα έκανα πάλι δουλίτσες...

Μαγείρεψα μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο

Μάζεψα απλωμένα

Έβαλα σκούρα πλυντήριο

Τα άπλωσα τα σκούρα

Τακτοποίησα τα πλυμμένα

σκούπισα το σπίτι και

σφουγγάρισα!

Σας αρέσει για καλοκαιρινό γάμο το ρούχο αυτό????

Έχω έναν πολύ καλό (χλιδάτο θα έλεγα) γάμο το καλοκαίρι σε παραθαλάσσιο μέρος και το βρήκα σε άσπρο....για πείτε γνώμες!

φυσικά με ψηλό τακούνι....δεν έχω το κορμί της κοπέλας (χαχαχαχ) αλλά είμαι κανονική θα έλεγα!

Venus_Victoria_A_4fba7b3adddb2.jpg

εχεις στενη συγγενεια με τη νυφη? το ρωταω γιατι εγω καποτε σ ενα γαμο που τη νυφη δεν την ηξερα οποτε δεν θα ειμασταν μαζι παρολα αυτα παρεξηγηθηκα του τυπου γιατι εβαλα ασπρο ενω μονο η νυφη πρεπει να φοραει

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παρεάκι! :)

Δεν σας διάβασα σήμερα, μπήκα να γράψω τα χτεσινά μου και θα σας διαβάσω μετά

1. Έφτιαξα καφέ

2. Ξύπνησα τον γιο μου

3. Ετοίμασα το γάλα του

4. Έντυσα τα παιδιά + άλλαξα πανα στην μικρή

5. Ντύθηκα και γώ

6. Ετοίμασα την τσάντα του σχολείου

7. Πήγαμε στο σχολείο

8. Γυρίσαμε και τάϊσα τις γάτες

9. Ανοιξα να αερισω

10. Μάζεψα όλα τα άπλυτα και άσχετα που περιφέρονταν

11. Δίπλωσα τις πυτζάμες

12. Εστρωσα όλα τα κρεβάτια

13. Έβαλα μπρος το πλυντήριο που είχα ετοιμάσει από την προηγούμενη

14. Έκατσα λίγο στο pc

15. Μάζεψα όλα τα άδεια μπουκάλια του νερού και τα έβαλα σε σακούλες

16. Έκοψα πανιά από ένα παλιό ρούχο

17. Έβγαλα τα ρούχα από το πλυντήριο και έβαλα άλλο ένα

18. Ζύμωσα κιμα για κεφτεδακια και τον αφησα

19. Άπλωσα το πρώτο πλυντήριο

20. Έβγαλα το δεύτερο και έβαλα ένα τρίτο

21. Ετοίμασα ψωμί με μερεντα για μένα και τη μικρή και φάγαμε

22. Έφτιαξα ένα τσάι για τον άντρα μου

23. Πηγα με την μικρή στον φούρνο (γιατί δεν προλαβαίνα να ζύμωσω) και στον μαναβη

24. Γυρίσαμε, καθαρισα πατάτες και τις έβαλα να βρασουν

25. Έπλασα τα κεφτεδάκια και τα τηγάνισα

26. Τελείωσα τον πουρε

27. Ετοίμασα το φαγητό του παιδιού για το σχολείο και το πήγε ο σύζυγος

28. Έβαλα και για μας και φάγαμε

29. Πηγα με την μικρή φαρμακείο

30. Καπάκι πήγαμε να πάρουμε τον αδερφό της

31. Καπάκι πήγαμε παιδική χαρά και μετά στην παραλία (γίνανε χάλια, κάτι ηξερα που το απέφευγα τόσο καιρό :rolleyes: )

32. Γυρίσαμε, μπανιαριστικαμε και αλλάξαμε ρούχα όλοι

33. Σφουγγαρισα το μπάνιο γιατί το κάναμε... :oops:

34. Κοίμησα τη μικρή που ήταν πτώμα και γκρίνιαζε γιατί δεν είχε κοιμηθεί από το πρωί

35. Άραξα και δεν έκανα τίποτα ούτε πήγαμε στη γιαγιά γιατί ήμουνα κουρασμένη και γώ, μέχρι το βραδάκι που σηκώθηκα να κλείσω τα παντζούρια

36. Ετοίμασα και τα γάλατα των παιδιών

37. Βάλαμε ορό , πλύναμε δόντια

38. Βάλαμε πυτζάμες και τα κοίμησα

39. Έβαλα φαγητό για μένα και τον σύζυγο και είδαμε ένα επεισόδιο mentalist

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Όχι δεν έχω στενή συγγένια με την νύφη....και εγώ το σκέφτηκα αυτό που λες....αλλά 1. δεν ξέρω αν θα βάλει άσπρο νυφικό επειδή θα κάνει πολιτικό οπότε μπορεί να βάλει κανένα μοντέρνο φορεματάκι καθότι και νέα και 2. το δικό μου δεν είναι φόρεμα αλλά ολόσωμη φόρμα άρα και άσπρο να είναι δεν συγκρίνεται!!!

Θα δω πως θα κάτσει πάνω μου και εκεί θα κριθεί το αποτέλεσμα!! Αν μου κάνει κλικ το πήρα! :P

Mama vasia.. ούτε εγώ θα φορούσα σε γάμο (ακόμη κι αν ήταν πολιτικός) κάτι σε άσπρο εκτός αν ήταν παντελόνι με μια πολύχρωμη ή μονόχρωμη μπλούζα από πάνω.. τελείως άσπρο θα το απέφευγα για τους ανωτέρω λόγους..

L2qIp2.png

κοριτσια εγω δεν τα παρεξηγω αυτα , ο καθενας φοραει οτι αισθανεται ομορφα! Το καλοκαιρι εξαλλου φοριεται πολυ το ασπρο χρωμα. Κ επειτα ειναι ολοσομη φορμα κ οχι φορεμα καμια σχεση νομιζω.

Καλησπέρα κορίτσια, που είστε όλες? Πίνετε καφεδάκια στον ήλιο?

Εγώ εχθές εκτός από τα καθημερινά μου έβαλα και την καφετιέρα να δουλέψει 2 φορές με ξύδι και 3 με νερό, έβγαλα και όλα τα εξαρτήματά της (γιατί είναι από τις διπλές που κάνουν και γαλλικό και εσπρέσο) και τα έβαλα στο πλυντήριο. Σήμερα θα την μαζέψω κιόλας σε κάποιο ντουλάπι. Φέτος ελάχιστα την χρησιμοποιήσαμε γιατί πήραμε την νεσπρέσσο που κάνει πολύ-πολύ καλύτερο εσπρέσο και γαλικό δεν πίνουμε πλέον τόσο πολύ. ϊσως και να μην την ξαναβγάλω του χρόνου, ένα πράγμα μείον από τον πάγκο μου, τι καλά.

mamavasia το ύφασμα της φόρμας μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο, πρέπει να διαγράφει τα πάντα.

Πάντως απίστευτη οργάνωση να διαλέχεις ρούχο τόσους μήνες πριν, εγώ δεν είχα διαλέξει ούτε το νυφικό μου τόσο νωρίς

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Σας αρέσει για καλοκαιρινό γάμο το ρούχο αυτό????

Έχω έναν πολύ καλό (χλιδάτο θα έλεγα) γάμο το καλοκαίρι σε παραθαλάσσιο μέρος και το βρήκα σε άσπρο....για πείτε γνώμες!

φυσικά με ψηλό τακούνι....δεν έχω το κορμί της κοπέλας (χαχαχαχ) αλλά είμαι κανονική θα έλεγα!

Venus_Victoria_A_4fba7b3adddb2.jpg

υπεροχο..... εγω θα το εβαζα σε ασπρο αν κ το γκρι της φωτο δεν παιζεται λεμε!!!

καλημέρα!!:D

κόριτσια ευχαριστώ για το ζιφ, πρόλαβα και έκανα τα γύρω γύρω μιας μπαλκονόπορτας τώρα το πρωι πριν σας διαβάσω με σφουγγαράκι και καθαριστικό γενικής χρήσης και φαίνεται να έφυγαν...αλλά με λίγο τρίψιμο..στις άλλες μπαλκονόπορτες θα βάλω ζιφ μήπως κ κάνει καλύτερη δουλειά πιο εύκολα...

κ εγω το παθαινω αυτο, αν δεν το προλαβω εξαπλωνεται κ στους τοιχους γυρω γυρω απο τα αλουμινια. με χλωρινη τα κανω.

κοριτσια πεφτω για υπνο!!

αφου πηγαμε για κουρεμα μανα κ κορη ............

ομως ζηλεπσα κ θα σας βαλω φωτος.....

DSC00031_zpsca86397d.jpg

ειναι η μηλοπιτα που εφτιαξα τωρα το απογευμα!!!!(φαγητο δεν εκανα για αυριο παντως)

DSC00028_zpsafd100b0.jpg

αυτο ειναι το αλμυρο κεικ που εφτιαξα εχθες....με ελιες ,φετα,κασερι κ λουκανικο!

μηλοπιτα ονειρο λεμε!!!!

να σου πω ρε κοπελια, το πλακακι σου burberry ειναι?:D:D:D:D:D

παντως υπεροχο!!!

21.Φάγαμε

22.Μαζεψα τραπεζι

23.Εβαλα πλυντήριο πιάτων

24.Πήγα τον μεγάλο Αγγλικά

25.Ηρθε ένας πλασιέ με κατσαρόλες που περίμενα.Καλά έχουν ξεφύγει η 4αλιτρη κατσαρόλα 230? τιμή μόνο για σήμερα και από αύριο 300?:lol:

26.Εφτιαξα κρεμούλες με κορν φλάουερ,γάλα,ζαχαρη και κουβερτούρα και έβαλα στον πάτο του μπωλ μπισκότα ολικής

27.Καταβροχθίζω μια από τις κρεμούλες

ΑΑΑ Ξέχασα πήρα βαθμούς και στα δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά όλα Α.

μπραβο για τα καλα αποτελεσματα!!!!:P

και εκτοτε να δωσω στο μικρο να φαει αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα :mad::cry:

πραγματηκα δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα πια:cry:

τες πα.....αυριο θα κανω και τα αλλα ντουλαπια,ραφιερα, κουρτινα κτλ

επειδη κ εγω το περασα αυτο για 2 μηνες περιπου, μου ειχε πει η παιδιατρος οχι πιεση. μου ειχε πει να της δινω οτι της αρεσει κ να μην την πιεζω. οταν σταθεροποιηθηκε σε 2-3 φαγητα που ετρωγε μετα αρχισα τις παραλαγες. σιγα σιγα τωρα τρωμε 6-7 φαγητα, μην φανταστεις ουτε πατατα τηγανιτη δεν τρωει καλα καλα!

τρωει: μακαρονια σε ολες τις μορφες (με κιμα, με σαλτσα με κοτοπουλο), ρυζι (σε αυτα βαζω τριμενο κολοκυθι που το βραζω με λαδι κ αλατι)

κριθαρακι με κοτοπουλο κ μπροκολο

αυγο που της το συμπληρωνω με κοτοπουλο κ μοσχαρι που το τρωει σκετο

ψαρι που συνηθως καταληγει να το τρωει σκετο, γιατι της βαζω πατατες τηγανιτες κ αγγουρι η λαχανο σαλατα που τρωει ελαχιστο.

σε ολα τα φαγητα της βαζω αγγουρι κ το συνοδευτικο της ασχετα αν το φαει η οχι. το θεμα ειναι να το βλεπει για να το συνηθιζει.

απο φρουτα μονο μπανανα κ μανταρινια

τωρα τελευταια εφαγε κεικ, χαλβα κ αχλαδι.

υπομονη θελει κ να μην νευριαζεις (εμενα μου ανεβαινε το αιμα στο κεφαλι, κ γινοταν χαμος, φωναζα εγω εκλαιγε αυτο, χαμος...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...