Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλαμαρι cc κρεμα bioten απο που πηρες? θελω κι εγω

η αλλη κρεμα τι ειναι ? ενδιαφερον ακουγετε

πρεπει να παμε για καφε να μου τα πεις απο κοντα:mrgreen::cool:

τετοιο τραπεζομαντηλο εχω κι εγω πρικα:mrgreen:

Ειρηνη φρεσκαδα το σπιτι ε?

το εγηνε με το θεριο? (ασιδεροτα) το νικησες?

εγω κοριτσια σιδερωνω μια μερα την εβδομαδα οσα κι αν ειναι τα ρουχα

δεν μπορω να βγαζω σιδερο σιδεροστρα καθε 2-3 και να κανω απο λιγα

αυτααα :) παω να κανω ντουζ και να παω για δουλιτσα

φιλιαααα:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Πωπω δουλίτσες που κάνετε,σας χαίρομαι...Εμείς το παλεύουμε γιατί έχει πολύ καλό καιρό και δεν κλεινόμαστε μέσα με τίποτα!!!

Σε λίγο θα πάμε βολτίτσα στις κούνιες...Φιλιά

[sIGPIC][/sIGPIC]

21.Φάγαμε

22.Μαζεψα τραπεζι

23.Εβαλα πλυντήριο πιάτων

24.Πήγα τον μεγάλο Αγγλικά

25.Ηρθε ένας πλασιέ με κατσαρόλες που περίμενα.Καλά έχουν ξεφύγει η 4αλιτρη κατσαρόλα 230? τιμή μόνο για σήμερα και από αύριο 300?:lol:

26.Εφτιαξα κρεμούλες με κορν φλάουερ,γάλα,ζαχαρη και κουβερτούρα και έβαλα στον πάτο του μπωλ μπισκότα ολικής

27.Καταβροχθίζω μια από τις κρεμούλες

ΑΑΑ Ξέχασα πήρα βαθμούς και στα δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά όλα Α.

Καλημέρα κορίτσια,

τί ωραίος καιρός είναι αυτός καλέ;Τρελαίνομαι να έχω όλη την μέρα τις πόρτες ανοικτές και να μπαίνει ο ήλιος,σήκωσα και τις τέντες και το σπιτάκι μου λούζεται από το φώς.Βέβαια όπως όλα τα πράγματα έτσι και αυτό έχει τα καλά και τα κακά του.Ετσί κάνω κάθε μέρα swiffer γιατί η σκόνη-γύρη με το που τελειώνω το ξεσκόνισμα έρχεται και κάνει την εμφανισή της και πολύ μου την δίνει:mad::mad::mad::mad:

Σήμερα λοιπόν έχουμε και λέμε:

1. Σηκώθηκα
  2. Ξύπνησα τον λόχο
  3. Λούστηκα
  4. Εφτιαξα πρωινά και κολατσιό
  5. Πήγα τα παιδιά σχολείο
  6. Γύρισα
  7. Επλυνα κάτι βραδυνά πιατικά
  8. Εφτιαξα καφέ
  9. Απλωσα ένα πλυντήριο νυκτερινό
  10. Ξεσκόνισα
  11. Σκούπισα
  12. Εκανα μπάνια
  13. Τακτοποιήσα κουζίνα
  14. Τίναξα και έστρωσα ριχτάρια
  15. Σκούπισα μπαλκόνια
  16. Πότισα τα λουλουδάκια μου στο πίσω μπαλκόνι
  17. Εκανα τρείς αναρτησούλες στο μπλογκ του σχολείου
  18. Εκλεισα εισιτήρια για την Ακρόπολη για το σχολείο
  19. Αδειασα το πλυντήριο πιατων
  20. Σε λίγο θα βάλω μακαρονάδα με λευκή σάλτσα και θα πάω στο σχολείο γιατί σήμερα παίρνουμε βαθμούς.

Α όποια κοπέλα ενδιαφέρεται και μένει κάπου κοντά στις 29 Μαρτίου θα έχουμε ομιλία στο σχολείο με σχολική ψυχολόγο με θέμα Κρίσεις και συγκρούσεις στην οικογένεια και το σχολείο:μέθοδοι διαχείρισης και αναπλαισίωση.Οποιά κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου στειλει πμ να της δώσω την διευθυνση του σχολείου.

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

Κοριτσια μαντεψτε.......εκαψα τις φακες....μα τι στο καλο,στοιχειωμενες ειναι στην παρεα μας?????Και τους αφησα νυστικους.....ευτυχως εκοψα σαλατουλες και μια χαρα βολευτηκαμε.....

Σημερα σηκωθηκα με πολυ καλη διαθεση,εφτιαξα το καφεδακι μου,πηρα το βιβλιο μου και βγηκα στο μπαλκονι μεχρι να ξυπνησει ο μικρος,αλλα δεν κρατησε για πολυ η καλη μου διαθεση,και μαντεψτε γιατι??????????Ηρθε η ΔΕΗ...:evil::evil::evil::evil::evil:

Να σκεφτητε βγηκαμε βολτα με το μικρο(κι οπως βγηκα ειδα οτι εχει ερθει ο λογαριασμος)και σε ολη τη βολτα,εβριζα....ευτυχως απο μεσα μου...νομιζω πως το επομενο βημα ειναι να περπαταω στο δρομο μονη μου και να βριζω απεξω μου......ξερετε σαν αυτους τους τυπους που περπατανε και μιλανε μονοι τους.....Αααααααααααααχχχχχ θα μας τρελανουν.......

Σας διαβασα αλλα τα νευρα μου ειναι.....και δεν θυμαμαι τιποτα,το μονο που θυμαμαι ειναι οι φωτο της Μαριας μας!

Μαρακι τι να πω????Μπραβο σου!!!Πραγματικα τις χαζευω!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

Κοριτσια μαντεψτε.......εκαψα τις φακες....μα τι στο καλο,στοιχειωμενες ειναι στην παρεα μας?????Και τους αφησα νυστικους.....ευτυχως εκοψα σαλατουλες και μια χαρα βολευτηκαμε.....

Σημερα σηκωθηκα με πολυ καλη διαθεση,εφτιαξα το καφεδακι μου,πηρα το βιβλιο μου και βγηκα στο μπαλκονι μεχρι να ξυπνησει ο μικρος,αλλα δεν κρατησε για πολυ η καλη μου διαθεση,και μαντεψτε γιατι??????????Ηρθε η ΔΕΗ...:evil::evil::evil::evil::evil:

Να σκεφτητε βγηκαμε βολτα με το μικρο(κι οπως βγηκα ειδα οτι εχει ερθει ο λογαριασμος)και σε ολη τη βολτα,εβριζα....ευτυχως απο μεσα μου...νομιζω πως το επομενο βημα ειναι να περπαταω στο δρομο μονη μου και να βριζω απεξω μου......ξερετε σαν αυτους τους τυπους που περπατανε και μιλανε μονοι τους.....Αααααααααααααχχχχχ θα μας τρελανουν.......

:eek:επαθα ακρηβος το ιδιο:roll: εβγαλα το μικρο βολτα 12.30 και βρηκα το λογαρισμο:mad: περαστηκα μας

κοριτσια πεφτω για υπνο!!

αφου πηγαμε για κουρεμα μανα κ κορη ............

ομως ζηλεπσα κ θα σας βαλω φωτος.....

DSC00031_zpsca86397d.jpg

ειναι η μηλοπιτα που εφτιαξα τωρα το απογευμα!!!!(φαγητο δεν εκανα για αυριο παντως)

DSC00028_zpsafd100b0.jpg

αυτο ειναι το αλμυρο κεικ που εφτιαξα εχθες....με ελιες ,φετα,κασερι κ λουκανικο!

DSC00029_zpsdd57cb4f.jpg

και ετσι ειναι οι καρεκλες μου που τις περιεγραφα μια μερα κ ειχα ταξει φωτο σε μαμα-ειρηνη.......

ειναι απλη τραπεζαρια οχι καλη

αντε τα λεμε αυριο καλες μου φιλες!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

κοριτσια πεφτω για υπνο!!

αφου πηγαμε για κουρεμα μανα κ κορη ............

ομως ζηλεπσα κ θα σας βαλω φωτος.....

DSC00031_zpsca86397d.jpg

ειναι η μηλοπιτα που εφτιαξα τωρα το απογευμα!!!!(φαγητο δεν εκανα για αυριο παντως)

DSC00028_zpsafd100b0.jpg

αυτο ειναι το αλμυρο κεικ που εφτιαξα εχθες....με ελιες ,φετα,κασερι κ λουκανικο!

DSC00029_zpsdd57cb4f.jpg

και ετσι ειναι οι καρεκλες μου που τις περιεγραφα μια μερα κ ειχα ταξει φωτο σε μαμα-ειρηνη.......

ειναι απλη τραπεζαρια οχι καλη

αντε τα λεμε αυριο καλες μου φιλες!!!

:shock: μου πεταχτηκαν τα ματια καλε yiori :mrgreen:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες για τα καλά σας λόγια για τις τακτοποιήσεις και την κουζίνα μου. Πραγματικά με παροτρύνετε να συνεχίσω και με το μπουφέ, τα κομοδίνα κτλ. ''Μάνα'' όντως είναι ωραία να έχουν λίγα πράγματα τα ντουλάπια μας για να μπορούμε να τα βρίσκουμε εύκολα. Βέβαια έχω και αρκετά ντουλάπια οπότε δε χρειάζεται να στριμώχνω πράγματα.

Σήμερα έλειπα όλη τη μέρα από το σπίτι το πρωί για εξωτερικές δουλειές και το απόγευμα στη δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί οι εκκρεμότητες που είχα σχεδόν τελείωσαν. Έμειναν μόνο δυο δουλίτσες από εκείνη την αραχνιασμένη λίστα που είχα απ' όταν γέννησα. Βέβαια έχω μείνει λιγάκι πίσω στις δουλειές του σπιτιού αλλά δεν γίνονται και όλα μαζί.

Καλαμαράκι ήξερα για τις BB κρέμες που μου αρέσουν πολύ. Η CC τι ακριβώς είναι;

Μυρτούλα όπως σου είπε και η elin για τα μαύρα στίγματα βάλε ζιφ. Εγώ το χρησιμοποιώ στο παράθυρο του μπάνιου που γεμίζει μούχλα και κάνει καλή δουλειά.

etoil πολυ ωραίες και οι δικές σου τακτοποιήσεις. Έχουμε και τα ίδια ποτήρια νερού!

yorimichi πολύ ωραία τα φαγητά σου. Ειδικά η μηλόπιτα είναι για διαφήμιση.

Φιλάκια!!!

h6cQp3.png

Καλημέρα!!!

Εχθές γύρισα σπίτι 10.15 και ευτυχώς είχε μείνει φαγητό για αύριο και επιπλέον η μαμά μου μας έστειλε ένα τεράστιο τάπερ κοτόπιτα και τυρόπιτα. Μαγείρεμα ξανά αύριο...Έβρασα μόνο μια μικρή κατσαρόλα σπαγγέτι για τα κορίτσια που τους έχω φυλάξει κιμαδάκι στο ψυγείο.

Μετά είδα 1 επεισόδιο GOOD WIFE και ξεράθηκα τελείως....ούτε καν ένα ντουζάκι δεν μπορούσα να κάνω...

Αααα ήρθε και η αγαπημένη ΔΕΗ, με συνδρομή ΝΕΡΙΤ από 01.01.14, άσχετα αν δεν εκπέμπει βρε αδερφέ....396,00 ευρώ :lol: :lol:

Ξύπνησα στις 6.00, αέρισα σαλόνι, ντουζάκι, καφεδάκι, ετοίμασα πρωινά, γάλατα και 7.15 τους ξυπνάω όλους και ξεκινάμε πάλι!!!

Υοri γεια στα χέρια σου!!! Μούρλια η μηλόπιτα...θέλω κι εγώ...

etoile ΜΠΡΑΒΟ για τα ντουλάπια, πραγματικά χάζεψα τις φωτογραφίες!!! Εμπνέεις ωραίες ιδέες!

mιrtoula εγώ δυστυχώς μόνο με χλωρίνη τα έχω καθαρίσει τα στίγματα, να πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει cif όμως...

kalamari και Ειρήνη, ωραίες ανανεώσεις στην διακόσμηση!

mumsofia καλή δύναμη κάθε μέρα!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, τι μου κανετε? εγω αν πω καλα θα πω ψεματα, εχω γινει ενα με το πατωμα. Πηγα στο καλο μου αφεντικουλη να ζητησω λεφτα καθως μας εχει ξεχασει εδω και καιρο κι αρχισε τις μπουρδες του τυπου βλεπεις τι γινεται οτι μπορουμε θα κανουμε κλπ κλπ και οι μονοι που δεν ψαχνουν δουλεια ειμαι εγω και η μαμα μου, αν βλεπεις οτι δεν βγαινεις ψαξε οπως ολοι για δουλεια, δες μηπως πας στο εξωτερικο (λες και το πιο ευκολο πραγμα ειναι να τα παρατησω ολα και να φυγω). Ο στοχος τους ειναι να φυγουν γυρω στα 30-40 ατομα κατα προτιμηση να παραιτηθουν οποτε θα μας εξαθλιωσουν που ηδη το εχουν κανει. Ουτε κλαμα δεν μου βγαινει πια, νιωθω μεσα μου κενη.

Οι φωτο σας με ξεσηκωνουν μπορω να πω. Εχτες εκανα λιγες δουλιτσες, καθαρισα τα επιπλα απο εκατο κιλα γυρη που ειχανε, εχουμε παρα πολλα πευκα στην γειτονια μας και γινεται χαμος. Τα περασα και με νερο και μαλακτικο και μοσχομυρησε το σπιτι. Καθαρισα το φουρνο (ολες θα πειτε ουαου) αλλα τελικα εβαλα πυρολυση γιατι γινοτανε χαμος εκει μεσα και οτι ψιλο εμεινε το εβγαλα με το πολυ λεπτο συρματακι που αναφερθηκε πριν λιγες μερες, εγινε καινουριος. Μαγειρεψα φασολακια για σημερα, εκανα μπανιο το παιδι και τα γνωστα ταισματα, μαζεματα και νανι.

Οι τακτοποιησεις που κανατε κοριτσια ειναι πολυ καλες κι επισης μου ανοιξε την ορεξη αυτη εκει η μηλοπιτιτσα που φωναζει φαε με!!!

καλημέρα!!:D

σήμερα απεργώ - θα χάσω πάλι το μεροκάματο αλλά σιγά, λεφτά δεν έχουμε?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (ας πούμε κ κανα αστείο να περάσει η ώρα....)- οπότε πήγα τη μικρή παιδικό, σε λίγο θα ξυπνήσω τα αγόρια μου και θα φύγουμε για βόλτααααα!!αχ εχει και τέλεια μέρα!!

κόριτσια ευχαριστώ για το ζιφ, πρόλαβα και έκανα τα γύρω γύρω μιας μπαλκονόπορτας τώρα το πρωι πριν σας διαβάσω με σφουγγαράκι και καθαριστικό γενικής χρήσης και φαίνεται να έφυγαν...αλλά με λίγο τρίψιμο..στις άλλες μπαλκονόπορτες θα βάλω ζιφ μήπως κ κάνει καλύτερη δουλειά πιο εύκολα...

etoil πολύ ωραία ντουλάπια!!

Δήμητρα πολύυυυυυ ωραία μηλόπιτα!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερες απο Σερρες καλες μου φιλες!!!!!!

ηλιακος κ σημερα!!!!!!

ολα καλα!!!!κ ηρεμα!!!

το μονο προβλημα ειναι που ο γιος μου εχει γιορτη την Παρασκευη πρωι κ η κορη μου Δευτερα πρωι κ δεν εχω την "ανεση" να ζητησω να λειψω για καμια ωρα....δεν ξερω τι να κανω.....3μηνες δουλευω αλλά μεχουν λιγο "σφιχτα"θαλεγα.......

σορυ για τις μεγαλες φωτο....ειναι απο φωτογραφικη γιαυτο μαλλον....

χθες πηγαμε κ κουρευτηκαμε μαμα κ κορη..η κοπελιτσα μου εγινε μια κουκλα με κοντο καρε ,,εχουμε κ ουριτσα κ της αφησα κ δυο πλαινα τσουλουφια πιο μακρια!!

οταν γυρισα εφτιαξα την μηλοπιτα κ οχι φαγητο....λολ

να δουμε τι θα φαμε σημερα....

μουαχαχαχα......

μαρια 81 κ etoiled

τα ντουλαπια σας ειναι υποδειγματικα!! τελεια κυριολεκτικά!! μπραβο !!!

εγω εχω ολα τα πιατα μου καθετα..σε πιατοθηκη οριζοντια πανω απο νιπτιρα...

θα σας βαλω κ φωτο απο κουζινα ......

μαμα η κουζινα σου φαινεται παρα πολυ ωραια!! μαρεσει το πορτοκαλι αφανταστα!! ολα σε πορτοκαλι ταχω κι εγω (τραπαριες ,σαλονι κτλ)

και επισης εχω κι εγω ενα ακριβως ιδιο σε υψος διαχωριστικο κουζινας!!

μαρεσαν πολυ τα κρυσταλλινα μπουκαλια....εχει κ η μαμα μου (η βιολογικη εννοω!)

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...