Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα! :D

ελιν θελουμε φωτο απο τις γλαστρες !

δομνινα να χαιρεσαι τον μικρο σου! παντα καλοτυχος!

εχτες βαριομουνα παρα πολυ να κανω δουλειες, ολο το πρωινο χαζολογησα, ουτε πλυντηρια εβαλα,τιποτα, και απο φαγητο ειχα περισσεματα

1. εφτιαξα τσαϊ για μενα και γαλα του μικρου
  2. εκατσα λιγο pc και τον ξυπνησα
  3. τα εντυσα και αλλαξα πανα της μικρης
  4. ντυθηκα και γω
  5. ετοιμασα την τσαντα του
  6. πηγαμε στο σχολειο και στο γυρισμο χαζολογησαμε και μαζεψαμε λουλουδακια
  7. εκατσα pc και θηλασα
  8. εφτιαξα τοστακια και φαγαμε
  9. διαβασα στη μικρη παραμυθακια
  10. εβγαλα εξω την απλωστρα
  11. εφτιαξα ενα καφε στον συζυγο
  12. ζεστανα φαγητο και φαγαμε εγω με την μικρη
  13. ετοιμασα το μεσημεριανο του μεγαλου
  14. του το πηγαμε στο σχολειο με την μικρη
  15. εβγαλα εξω τα σεντονια του ενα καναπε γιατι η μικρη εριξε ενα μπουκαλακι νερο πανω
  16. στεγνωσα με το πιστολακι τον καναπε
  17. την κοιμησα (αλλα για πολυ λιγο, ξυπνησε αμεσως)
  18. εβγαλα κιμα απο την καταψυξη να ξεπαγωνει
  19. πηγαμε στο σχολειο να παρουμε τον αδερφο της
  20. και καπακι κατσαμε στην παιδικη χαρα και παιξαμε :D
  21. γυρισαμε, πλυναμε χερια και αλλαξαμε ρουχα ολοι
  22. εκοψα πατατες και τις τηγανισα
  23. εβαλα στον συζυγο να φαει
  24. καθαρισα το τραπεζι
  25. τακτοποιησα τα πλυμενα πιατικα στις θεσεις τους
  26. επλυνα οολα τα υπολοιπα απλυτα πιατικα
  27. εβαλα μεσα την απλωστρα και τα σεντονια
  28. εστρωσα τους καναπεδες
  29. εβαλα απλυτα στο πλυντηριο για σημερα
  30. ετοιμασα φαγητο για τα παιδια να παρουμε μαζι στη γιαγια
  31. ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη γιαγια
  32. εκει τα ταϊσα
  33. γυρισαμε και μαζεψαμε παρεα τα παιχνιδια τους απο αυλη και σαλονι
  34. μαζεψα μπουφαν και οτι αλλο ασχετο τρυγιριζε
  35. εφτιαξα ενα τσαϊ για τον αντρα μου
  36. εφτιαξα γαλατα για τα παιδια
  37. πλυναμε δοντια και βαλαμε ορο
  38. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  39. εφτιαξα ποπ κορν

και επειτα ειδαμε μενταλιστ τρωγοντας!

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας για τον νεροχυτη!

Η αληθεια ειναι οτι μιας και το σπιτι δεν ειναι δικο μας (αλλα ουτε και ο ιδιοκτητης του δεν μπορει να φτιαξει ενα σωρο αλλα ΒΑΣΙΚΑ πραγματα) μου φαινεται κοπος να κανουμε κατι πιο δραστικο οπως το κρυσταλλο ή το ειδικο βαψιμο-γεμισμα...

Η λυση της Βασιας για ηλεκτρικη ηταν πολυ εξυπνη :tongue: θα βολευε με αυτα τα μικρα σκουπακια τα επαναφορτιζομενα, αλλα δεν εχω, οποτε μηπως θα ηταν παρατραβηγμενο να βαζω σκουπα στον παγκο χαχαχα

ευτυχως περσυ μυρμυγκια μεσα δεν ειχα, μονο κατσαριδες (καλυτερα να ειχα μυρμυγκια :tongue: )

Παντως μεχρι τωρα και γω με σφουγγαρι το κανω, και οταν βλεπω μαυριλες βαζω και χλωρινη

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

τί ωραίος καιρός είναι αυτός καλέ;Τρελαίνομαι να έχω όλη την μέρα τις πόρτες ανοικτές και να μπαίνει ο ήλιος,σήκωσα και τις τέντες και το σπιτάκι μου λούζεται από το φώς.Βέβαια όπως όλα τα πράγματα έτσι και αυτό έχει τα καλά και τα κακά του.Ετσί κάνω κάθε μέρα swiffer γιατί η σκόνη-γύρη με το που τελειώνω το ξεσκόνισμα έρχεται και κάνει την εμφανισή της και πολύ μου την δίνει:mad::mad::mad::mad:

Σήμερα λοιπόν έχουμε και λέμε:

1. Σηκώθηκα
  2. Ξύπνησα τον λόχο
  3. Λούστηκα
  4. Εφτιαξα πρωινά και κολατσιό
  5. Πήγα τα παιδιά σχολείο
  6. Γύρισα
  7. Επλυνα κάτι βραδυνά πιατικά
  8. Εφτιαξα καφέ
  9. Απλωσα ένα πλυντήριο νυκτερινό
  10. Ξεσκόνισα
  11. Σκούπισα
  12. Εκανα μπάνια
  13. Τακτοποιήσα κουζίνα
  14. Τίναξα και έστρωσα ριχτάρια
  15. Σκούπισα μπαλκόνια
  16. Πότισα τα λουλουδάκια μου στο πίσω μπαλκόνι
  17. Εκανα τρείς αναρτησούλες στο μπλογκ του σχολείου
  18. Εκλεισα εισιτήρια για την Ακρόπολη για το σχολείο
  19. Αδειασα το πλυντήριο πιατων
  20. Σε λίγο θα βάλω μακαρονάδα με λευκή σάλτσα και θα πάω στο σχολείο γιατί σήμερα παίρνουμε βαθμούς.

Α όποια κοπέλα ενδιαφέρεται και μένει κάπου κοντά στις 29 Μαρτίου θα έχουμε ομιλία στο σχολείο με σχολική ψυχολόγο με θέμα Κρίσεις και συγκρούσεις στην οικογένεια και το σχολείο:μέθοδοι διαχείρισης και αναπλαισίωση.Οποιά κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου στειλει πμ να της δώσω την διευθυνση του σχολείου.

tsourekimou μάλλον πρέπει να τα πετάξεις στα κανονικά σκουπίδια, τα λούτρινα όμως αλλά και ότι άλλο είναι σε καλή κατάσταση μπορείς να τα αφήσεις σε κούτα έξω από τον κάδο με ταμπέλα χαρίζονται. Θα τα πάρουν πολύ γρήγορα.

αχ, αυτο θελω να αποφυγω. thanks παντως!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Έχετε κάποια λύση δοκιμασμένη για να καθαρίσω το τζάμι του τζακιού χωρίς χημικά;

Να υποθέσω πως έχεις κλειστού τύπου τζάκι; Βρέχεις χαρτί κουζίνας, ταμπονάρεις πάνω σε στάχτη και περνάς το τζάμι, επιμένοντας σε δύσκολα σημεία. Ξαναβρέχεις χαρτί και περνάς πάλι το τζάμι (χωρίς στάχτη). Επαναλαμβάνεις μέχρι να καθαρίσει και τέλος περνάς με στεγνό χαρτί κουζίνας. Το κάνω κάθε 2 μέρες και λάμπει. Χωρίς κανένα απολύτως χημικό όπως κατάλαβες.

Καλημέρα καλημέρα!

Δομνίνα να χαίρεσαι το παιδάκι σου, να τα εκατοστήσει!

Ραβάκι να χαίρεσαι και εσύ το κοριτσάκι σου, χρόνια της πολλά καλά και ευτυχισμένα!:D

Μαρίτα καλως όρισες και ευχαριστώ για τις ευχές σου αν και δεν έφτασαν ακόμα τα γενέθλιά της :-)

Εγώ όπως σας είπα είχα κόσμο όλη μέρα χθες. Γενικώς απ την προηγούμενη Πέμπτη κάθε μέρα έχω κόσμο στο σπίτι και πολύ το χαίρομαι! Μου αρέσει να έχω ανοιχτό το σπίτι μου και να καλοδέχομαι τους αγαπημένους μου οπότε η κούραση είναι γλυκιά!

Όντως η άνοιξη ήρθε και φώλιασε στις καρδιές μας και βγήκαμε απ τη χειμωνιάτικη μιζέρια που μεγενθύνει τα προβλήματά μας!

Χθες το βράδυ μάζεψα τα πάντα, έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων και τώρα ετοίμασα ένα ακόμα ενώ έχω να πλύνω και κάποια στο χέρι.

Θα βάλω κι ένα πλυντήριο ρούχων με λευκά τραπεζομάντηλα και πετσέτες και τέλος για σήμερα. Έχει βόλτες και χαλάρωση! Φαγητά έχουμε μαζέματα από χθες :wink:

YqE6p2.png

IqItp3.png

Και νόμιζα Μαριάννα ότι μόνο στο δικό μου χωριό έχει κατσαρίδες....πόσο τις αηδιάζω!!! Να βάζεις σκούπα αλλά χωρίς το κοντάρι...να το βγάζεις και να βάζεις το βουρτσάκι της σκούπας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα ξεκίνησα με όρεξη τις δουλίτσες!

Αέρισα σπίτι

Έστρωσα κρεβάτια

Έπλυνα ριχτάρια να μυρίσει το σπίτι

Έπλυνα την βεράντα μου που ήταν μέσα στην βρώμα

και συνεχίζω....

Έστρωσα ριχτάρια

Μαγείρεψα γιουβαρλάκια

Καθάρισα το μπάνιο

Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

Μαριαννα ,το γεμισμα που σου ειπα -στοκάρισμα δηλαδη ειναι πολύ πολύ απλά και με μικρο κοστος,μπορειται οι ιδιοι να το κανετε.

Νασια ,ξανα μπραβο για την ψυχολόγο στο σχολειο...

Σιδερωσα λίγα ρουχαλάκια και βγηκα για περπάτημα ,το πήγαμε χαλαρα σημερα,σταματησαμε και για λίγο και γυρισα μετα από δυο ωρες.Ο καιρός ομως ειναι τόσο απολαυστικος ,καλοκαιρι!!!

Γυρισα ,ετοιμασα το παστιτσιο και το εβαλα στο φουρνο και πάω να συνεχισω δουλίτσες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημεεεεεεεεεερες!!!!!!!!

δομνινα να χαιρεσαι τον παλίκαρο σου! γερος δυνατος κ πανω απολα καλοτυχος!

Οταν λες εξοχικο κ οταν λες χωριο εννοεις το ιδιο?? δηλ ειστε απο παραθαλασσιο μερος?? βολικο....τυχεροι!

Καλημέρα!:D

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.. Ναι, όταν λέω εξοχικό και χωριό εννοώ το ίδιο.. Και ναι, είμαστε και οι δυο από παραθαλλάσιο μέρος.. Εγώ με καταγωγή από Κεφαλλονιά και Βόλο (το εξοχικό βρίσκεται σε χωριό του Πηλίου παραθαλάσσιο) και ο σύζυγος από Μάνη Λακωνίας (με σπίτι πολύ κοντά στη θάλασσα).. Οπότε έχουμε επιλογές.. Αν και προτιμάμε το Βόλο διότι το σπίτι έχει όλες τις ανέσεις και είναι πολύ κοντά στο Βόλο (Νοσοκομείο, γιατροί, Σούπερ Μάρκετ, τράπεζες) σε αντίθεση με το χωριό του συζύγου στη Μάνη που για να βρεις ψωμί πρέπει να οδηγήσεις 12 ολόκληρα χιλιόμετρα και το πιο κοντινό νοσοκομείο βρίσκεται στη Σπάρτη (70 χλμ) μακριά!

L2qIp2.png

Εγώ πάντως τις καθημερινές δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά πράγματα.. Ξυπνάω βέβαια πολύ πρωί (με το που ξυπνήσει ο μπέμπης - δηλαδή γύρω στις 7 με 7:30) τον θηλάζω, τον αλλάζω και μετά τον βάζω στο καρεκλάκι του για να μπορέσω να τακτοποιήσω τα πιάτα από το πλυντήριο πιάτων στη θέση τους με την ησυχία μου και για να μπορέσω να ετοιμάσω το φαί της ημέρας με την ησυχία μου.. Στη συνέχεια θα τον βάλω για λίγο στο πάρκο για να μπορέσω να πιω τον καφέ μου με την ησυχία μου και θα ανοίξω όλα τα παράθυρα για να αεριστεί το σπίτι.. Θα μαζέψω ότι βόσκει από δω κι από κει και θα περιμένω να έρθει η πεθερά μου για να κάνω μπάνιο, να ντυθώ και να φύγω για το γραφείο.. Στη διαδρομή προς το γραφείο όλο και κάποιον λογαριασμό θα πληρώσω ή κάποια τράπεζα θα πρέπει να επισκεφθώ.. Μετά αφού σχολάσω θα πάω σουπερ για κάτι που χρειάζομαι για την επόμενη μέρα και μετά σπίτι όπου αφού βάλω να φάμε με το σύζυγο και τον μπέμπη να μας παρακολουθεί, θα μαζέψω τα πιάτα και θα αφήσω το μικρό ελεύθερο να αλωνίσει σε όλο το σπίτι.. Γύρω στις 9 με 9.30 θα ετοιμάσω το μωρό για ύπνο και κατά τις 22:00 θα κάτσω στον καναπέ για να χαλαρώσω το πονεμένο μου κορμί.. Σίγουρα θα βάλω και μια σκούπα στην κουζίνα για να μην βρω καμιά αποικία μυρμηγκιών καμία ώρα.. Όλα τα υπόλοιπα το σβκ!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου αγαπημένα

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εμφανίζομαι κι εγώ που και που σαν κομήτης

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω.

Τρέχω και αντέχω

Ελπίζω να προλάβω το απόγευμα να σας διαβάσω και να τα πούμε

Τα φιλιά μου σε όλες

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Yorimichi χιουμοράκι έκανα... Πώς λέμε τζετ-λαγκ:P

Μαριάννα δεν το 'χω με τις φωτογραφίες. Πάντως όταν πήρα τα κασπώ, είχα στο μυαλό μου μια πολύ όμορφη πορτοκαλί γλάστρα της Ειρήνης με ανθισμένο φυτό που είχε αναρτήσει πέρισυ. Αν μπορεί να την ξαναβάλει...

Ειρήνη, μου έδωσες ατάκα:όποιος μου ξαναπεί τπτ για τα ασιδέρωτά μου, θα ισχυριστώ ότι αποτελούν το ανέξοδο και φυσικό μεταπλυντηριακό αποσμητικό του χώρου μου :mrgreen:. Δε λέει να το ακυρώσω εξαφανίζοντάς τα. Μέσα στο συρτάρι ποιος θα το μυρίσει, οέο?!?!

Καλαμαράκι, αυτό το προϊόν της γκαρνιέ τι κάνει? Είναι για κάτω από τα μάτια, ή κρέμα?

Επίσης, μια οικονομική λύση για κασπώ είναι τα άδεια κουτιά από φαρίν λακτέ/κουάκερ/..., τα οποία μπορούμε να τα βάψουμε ή να κολλήσουμε πάνω τους πετρούλες, κοχυλάκια, φελλό, καπάκια,... (ό,τι προαιρείσθε), επιτυγχάνοντας ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Ακόμη μπορούμε να κάνουμε τρυπούλες "σχεδιάζοντας" ένα μοτίβο με αυτόν τον τρόπο και να φτιάξουμε φαναράκια. Είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και πολύ όμορφο η my_billy παλίοτερα, σε γλαστράκι.

Τώρα για λουλούδια, μια οικονομική λύση είναι να ζητήσετε από κάποιο φύλλο/γνωστό/συγγενή ένα κλαδάκι από συγκεκριμένα είδη που ριζοβολούν στο νερό εύκολα, ώστε να μπορέσουν να μεταφυτευθούν άμεσα (πχ τηλέγραφος, "κρυσταλλάκι", βασιλικός), ή να αγοράσετε ορμόνη ριζοβολίας και να κόψετε ένα κλαδάκι (από τριανταφυλλιά πχ), να το βυθίσετε για ένα χρονικό διάστημα σε νερό που θα έχετε βάλει αυτό το σκεύασμα ώστε το φυτό να "βοηθηθεί" και να το φυτέψετε όταν αναπτυχθούν ριζίδια.

Ακόμη μπορείτε να αγοράσετε σπόρους-είναι πολύ οικονομικοι 2-3 ειδών και να κάνετε μια σύνθεση, να βάλετε μυρωδικά (κάποιες μπορεί να έχετε ήδη) ή να φυτέψετε ό,τι έχετε στο σπίτι σας:κουκουτσάκια από λεμόνι, πορτοκάλι, μανταρίνι, φακές, φασόλια...

Δεν είναι σίγουρο ότι η λεμονιά σας -αν τα καταφέρει-θα δώσει λεμόνια, ή ότι θα πετύχετε παραγωγή φακής προκειμένου να καλυφθούν οι διατροφικές σας ανάγκες, θα έχετε όμως μια όμορφη πράσινη γωνιά.

Μυρτώ και εγώ έχω αυτά τα μαύρα στίγματα σε κάποιο τοίχο δίπλα στα αλουμίνια, τα έχω καταπολεμ'ησει κατά καιρούς με σιφ. Φέτος λέω να δοκιμάσω (για τοίχο μιλάω) σε ένα σημείο με ατμοκαθαριστή κ αν έχει αποτέλεσμα χωρίς να κάνει ζημιά, θα το υιοθετήσω.

Καλαμαράκι, δεν πίνω τσίπουρα, αν όμως ανέβαινα Θεσ/νίκη και σε ήξερα μπορεί και να δοκίμαζα!!!Είσαι τόσο παραστατική και γλαφυρή που με έχεις πείσει!!!

Ηλιόλουστες καλησπέρες, αγαπημένες μου :P .

Συνεχίζει να μου απογειώνει τα κεφια ο καιρός.. καλέ, πετάω λέμε! :mrgreen:

Αφού πήγα το παιδάκι μου σχολείο λοιπόν, πήγα σούπερ μάρκετ. Χρειαζόμουν ένα σωρό πράγματα.

Επέστρεψα σπιτάκι μου, τα τακτοποίησα στις θέσεις τους και αμεσως μάζεψα το σπίτι. Κάποια λίγα πιατικά, κάποια πραγματάκια εκτός θέσης... το κρατώ συμμαζεμένο και έτσι μένω και γώ ήρεμη. Σαπούνισα και το μπάνιο μας, πολύ καλά, με χλωρίνες.. ολα εντάξει. Για φαγάκι έκανα ταλιατέλες με κόκκινη σάλτσα, με μπιφτεκάκια.. φάγαμε σαν... :oops:, άντε να δω πως θα κουνηθώ το απόγευμα στο tae. :mrgreen:

Σήμερα, έκανα και παραγγελία στη shellac και μου έφεραν διάφορα πράγματα και μαζί και ένα από τα νέα, καλοκαιρινά τους χρώματα. Δείτε:

38cac666-1d36-47f5-b938-693542f03187_zpsed2d1d90.jpg

Ποσο υπέροχο??? :P

Συνεχίζω την μικρή μου προσπάθεια για να χάσω αυτά τα 2 1/2 κιλά που με ταλαιπωρούν τόσο καιρό. Δεν κάνω δίαιτα, καμία σχέση :mrgreen: , αλλά προσπαθώ το βράδυ να μην τρώω όσο τρώω στα κανονικά μου. Απο χθες, έχασα 200 γρ.και παρά που είναι τόσο λίγο εγώ άρχισα ν' ανεβάζω τα κέφια μου. Δεν μου κάνει τίποτα λέμε! :tongue:

Είχα πολλά κέφια λοιπόν, λόγω καιρού και αφού έβαλα μουσικούλα, άλλαξα σε κάποια σημεία του σπιτιού, τη διακόσμηση! Πόσο το λατρεύω αυτο.. μας ανανεώνει! ;)

Το πάσο μας, που το έκανα πιο.. "κρυστάλλινο" και εντελώς διαφορετικό απ αυτό που είχα πριν:

DSCN0502_zpsca37ee39.jpg

Και το μπουφεδάκι μας, που επίσης το άλλαξα σχεδόν όλο:

DSCN0503_zpsea61d1c4.jpg

Σας "χρωστάω" και φωτογραφία από το νέο χρώμα που αγόρασα της ERRE DUE, που αμέσως {μη χάσω :tongue: } έβαψα τα νυχάκια μου:

DSCN0494_zps92453bd5.jpg

Σας φιλώ γλυκά όλες!

777885dugw57gt25.gif

γ

και ξεκουραστη και ορεξατη ετοιμασα σπεσιαλ πρωινο

πανκεικ

Καλέ.. τις λατρεύω.. στείλε ταπεράκι! :mrgreen:

Ειρήνηηηηηηηη μανούλα μου, ζεις??? Τι βλέπουν τα ματάκια μου πω πω θα έλιωσες!!

Ελενάκι μου.. κάποια στιγμή νόμιζα θα πεθάνω, όταν έπεσαν όλα πάνω μου... αλλά σώθηκα! :tongue::tongue::tongue:

Καλέ αφού ξέρεις.. σκασίλα μου! Η παλιά Ειρήνη θα είχε πάθει εγκεφαλικό, άσε που δεν θα τα είχε αφήσει να γίνουν τόσα.

Η νέα όμως... :mrgreen::mrgreen:

Στα δικά μας

Να σας βάλω τι άλλαξα στην κουζίνα, είπα να βάλω τραπεζομάντιλο έτσι για αλλαγή άλλαξα κ την πιατέλα πολύ μου άρεσε κ άνοιξε το μάτι μας

photo-2014-03-17-17-09-59-44_zpsox3b0ru8.jpg

Εξαιρετικό κομμάτι!

Και να ένα δώρο που μου έκαναν πριν δυο χρόνια νομίζω{το βρήκα σε μια ανασκαφή στο κάτω ντουλάπι...είπα σιγά σιγά να το αδειάσω κ να πετάξω ότι κάθεται κ δεν χρησιμοποιείται} ...δεν μπορούσα με τίποτα να το βολέψω πουθενά, μάλλον είναι για βουτήματα μπισκοτάκια έεε?? ...ιδού χε χε η άλλη χρήση του ωραία μου ταίριαξε πάντως στο μάτι μου {προσωρινά μάλλον μέχρι να φάει σουτάρισμα χχαχαχα}

photo-2014-03-17-17-12-59-588_zpse9dxza8j.jpg

Νομίζω είναι για ξηρούς καρπους αλλά μια χαρά το αξιοποίησες! ;)

Αααα σήμερα κ πήγα κ αγόρασα δυο κρεμούλες που ήθελα καιρό

Πήρα και δυο ρουζ ένα κοραλί κ ένα ροζ βαθύ σάπιο μήλο, μου είχαν τελειώσει από τον Γενάρη κ είχα μόνο μπρόνζερ...ω ναι.:rolleyes:

Αχ.. και γω θέλω ένα κοραλί ρουζ! :|

Με γεια σου, Ελενάκι μου!!!

IMG_1820.jpg

IMG_1824.jpg

IMG_1819.jpg

IMG_1825.jpg

Εύγε! Πόσο μου αρέσει που τα έχεις τόσο "αεράτα" τακτοποιημένα! Μπράβο! Χίλια μπράβο κορίτσι μου!

Ειρήνη κάθε φορά αυτό λέω αλλά όταν αρχίζω να βγάζω πράγματα και πρέπει να τα ξαναβάλω δε ξέρω γιατί αλλά τα βάζω αλλού για αλλού....μέχρι και ο άντρας μου μου λέει:πάλι άλλαξες θέση σε αυτό; Δεν έχω καθόλου παρθένο παιδί μου στο ωροσκόπιο μου χαχαχα:tongue:

Προσπαθώ όμως να αλλάξω σιγά σιγά και εσείς με βοηθάτε πολύ σε αυτο.

Αληθεια τι ζώνη έχεις στο τάε; Ξεκίνησε και η κόρη μου αλλά βλέπω να αρχίζει να βαριέται και δε ξέρω αν πρέπει να την σταματήσω ή να την ''μπριζώσω'' να συνεχίσει.

Γιατί παιδί μου;

Να σου πω, εγώ είναι ένας λόγος που σπάνια αλλά σπάνια να χάσω κάτι. Το κάθε τι, έχει πάντα τη θέση του. Μου δημιουργεί τόση ηρεμία αυτό. :P

γεια σας κοριτσια! συγγνωμη που μπαινω ετσι σφηνα στην παρεα σας, αλλα θελω να σας ρωτησω κατι, μηπως γνωριζει καμια. εδω και καιρο ειμαι εν μεσω εκκαθαρισης και εχω πολλα πραγματα που ειναι για πεταμα μεν, αλλα νομιζω δεν μπαινουν στην ανακυκλωση. πχ cd, βιδες και αλλα μεταλλικα, λουτρινα, κεραμικα. εχετε καμια ιδεα?

Καλησπέρα μικρή μου σφήνα. ;)

Εγώ θα έκανα τα εξής:

Κεραμικά / λούτρινα θα τα χάριζα στην εκκλησία της περιοχής μου.

Μεταλλικά / βίδες, θα τα τοποθετούσα, σε σακούλα, έξω από τον κάδο σκουπιδιών. Περνούν αρκετοί που μαζεύουν μεταλλικά αντικείμενα και τα πωλούν. ;)

τί ωραίος καιρός είναι αυτός καλέ;Τρελαίνομαι να έχω όλη την μέρα τις πόρτες ανοικτές και να μπαίνει ο ήλιος,σήκωσα και τις τέντες και το σπιτάκι μου λούζεται από το φώς.

Και 'γω το ίδιο, Νάσια μου!

Μαριάννα δεν το 'χω με τις φωτογραφίες. Πάντως όταν πήρα τα κασπώ, είχα στο μυαλό μου μια πολύ όμορφη πορτοκαλί γλάστρα της Ειρήνης με ανθισμένο φυτό που είχε αναρτήσει πέρισυ. Αν μπορεί να την ξαναβάλει...

Ειρήνη, μου έδωσες ατάκα:όποιος μου ξαναπεί τπτ για τα ασιδέρωτά μου, θα ισχυριστώ ότι αποτελούν το ανέξοδο και φυσικό μεταπλυντηριακό αποσμητικό του χώρου μου :mrgreen:. Δε λέει να το ακυρώσω εξαφανίζοντάς τα. Μέσα στο συρτάρι ποιος θα το μυρίσει, οέο?!?!

Η γλαστρούλα, δώρο της Αρετούλας μας :P

DSC01916_zps2a0e20e5.jpg

Καλέ ναι.. θα λες: είναι η εικαστική μου παρέμβαση στην αστική και τόσο συμβατική διακόσμηση της εποχής μας.... :twisted::twisted::twisted:

{ψψψψψψψψψψψψψψψψψψ τι είπα πάλι!!! :lol::lol:}

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα περα για παρα μια ηλιολουστη μερα:P

σημερα αρχησα την κουζηνα

αφου εκανα τα πρωινα μας

και εβγαλα εξω τα παπλοματα

εβαλα στο μικρο να δει Νικολα

και εκανα τα πανω ντουλαπια σχολαστηκα

014_zpsd67818cf.jpg

015_zps2741dc9c.jpg

016_zpsc1865b88.jpg

017_zps8ba6e33c.jpg

013_zps63f1bae0.jpg

013_zps63f1bae0.jpg

και συνεχηζω

επληνα διαφορα βαζα, ψωμερα ,μπισκοτιερα,κα τζατζαλα

εκανα με βιμ παγκο πλακακια

επλυνα το ριχταρι του καναπε μαζι με 2-3 πραγματα

κουτσομπολεψα με την κουμπαρα στο τηλ:mrgreen:

και κατα τις 12.30 πηγα με τον μικρο πεζοδρ. για να παιξει λιγο στον ηλιο

πηγαμε στο ψαραδικο για ψαρακι (πηρα μια μεγαλη φετα ξιφια)

ηρθαμε στο σπιτι και εβαλα πατατες στον φουρνο σαν τηγανιτες

εβαλα το ψαρι γριλ

εβρασα μπροκολακι

ηρθε ο Γ φαγαμε και εφυγε στο γραφειο

επλυνα κουζηνα

εβαλα στο φουρνο ενα ταψακι με νερο κανελα βανιλια και 2 λεμονοκουπες

να αρωματησω λιγο

και εκτοτε να δωσω στο μικρο να φαει αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα :mad::cry:

πραγματηκα δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα πια:cry:

τες πα.....αυριο θα κανω και τα αλλα ντουλαπια,ραφιερα, κουρτινα κτλ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...