Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια και παλι κοριτσια και αγορι:) ποιο ηρεμα τα πνευματα απο το μεσιμερη:rolleyes:

το σκ λοιπον καναμε πολα και διαφορα

σαββατο πρωι σηκοθηκαμε ανοιξα τα δωματια μας εβγαλα σκεπασματα εξω

ετοιμασα τοστακια

αφησα το μικρο στη γιαγια

εκανα ενα ραντεβου που ειχα

περασα απο φουρνο για ψωμακι

και μετα πηρα το γιο και πηγαμε παιδ.χαρα :D εκει αποφασησα να καλεσω τους

μεγαλους νονους να φαμε το μεσιμερη στο σπιτι

επιστρεψαμε σπιτι ετοιμασα ενα εξπρες τραπεζι

εβαλα κοτομπουτακια φιλετα στο γκριλ με μουσταδρα μελι λεμονι λαδακι

εκανα ενα αρωματικο μπασματι

και πατατες σαν τιγανητες φουρνου με διαφορα αρωματικα (μουρλια)

και μια ροκα μαρουλι σπανακι κτλ

περασαμε τελεια (ειχαμε πολυ καιρο:|)

και κατα τις 4 εφυγαν οι κουμπαροι επλυνα τα παντα

εκανα ενα μπανακι καυτο και επεσα στο κρεβατι με το μπυρνουζι για μια ωρα

ειμουν απλα κοματια:?

7πμ εκανα τα μιαλια μου και πηγα το γιο παρεα σε μια φυλη καθησαμε τις εκανα μαλι και στο σπιτι για υπνο απο τις 11 παρακαλω(ποιος?εγω:confused:)

κυριακη ξυπνησα απο τις 6.30:)

και ξεκουραστη και ορεξατη ετοιμασα σπεσιαλ πρωινο

πανκεικ

φυσηκο χυμο και τα ρεστα:tongue:

εχω φωτο να ανεβασω....αγαπω τα κυριακατηκα πρωινα

και μετα φυγαμε για βολτα στο αεροδρομιο να δει ο γιος τα αεροπλανα

και μετα τριλοφο να δουμε το σχολειο της φυσης (υπεροχο σχολειο αλλα μακρια γμτ:rolleyes:)

μετα βολτα με το ποδιλατο στη μαρινα καλαμαριας

και μετα στο πεθερηκο για μακορονια με κιμα παραγγελια του γιου

και τελος στο σπιτι ξεροι αργα το μεσιμερη εγω κι ο μπαμπας

ο μικρος ντουρασελ :mrgreen:

και τελος αφου τα αγορια επεσαν για υπνο εβαλα σιδερο

6 πλυντηρια....τελος ολα

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ:eek:

υσ. αυτα που εκανα σημερα ....αυριο:mrgreen:

φιλια :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια

Βλέπω απουσίες δευτεριάτικα!

Γιωτάκι όλα καλά με την ελίτσα φτου φτου κ εγώ έχω αφαιρέσει μια ;)

Και μπράβο για το κολοκύθι έξυπνο, έτσι κάνω κ εγώ σε πολλά που δεν ήθελε θέλει! Πολύ περήφανη είμαι το Σάββατο είχα κοκκινιστό μοσχαράκι κ σαλάτα ζωχούς με λαχανίδα βραστή....έφαγε το καλό μου με φετούλα πολύ το χάρηκα!!! Ο επιμένων νικά!

Αφροδίτη αμάν ρε παιδάκι μου περαστικά στα χειλομαγουλάκι σου

ggeny θέλω κ εγώ ινφο για του σφουγγαράκιιιιιιιιιιιιι

Μαριτάκι μπράβο μπράβο στο είπα οργάνωσηηηηηηηη {χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο μυαλό ε λίγο θέλει χε χε}

Ελιν πολύ μου αρέσει να σε διαβάζω μπράβο για την εκδρομούλα , για τα κλαδεμοφυτεύματα κ φυσικά για τις γόβες ;)

Ειρήνηηηηηηηη μανούλα μου, ζεις??? Τι βλέπουν τα ματάκια μου πω πω θα έλιωσες!!

Αστέρι του βορρά ωραίο σκ :cool:

Στα δικά μας

Να σας βάλω τι άλλαξα στην κουζίνα, είπα να βάλω τραπεζομάντιλο έτσι για αλλαγή άλλαξα κ την πιατέλα πολύ μου άρεσε κ άνοιξε το μάτι μας

photo-2014-03-17-17-09-59-44_zpsox3b0ru8.jpg

Και να ένα δώρο που μου έκαναν πριν δυο χρόνια νομίζω{το βρήκα σε μια ανασκαφή στο κάτω ντουλάπι...είπα σιγά σιγά να το αδειάσω κ να πετάξω ότι κάθεται κ δεν χρησιμοποιείται} ...δεν μπορούσα με τίποτα να το βολέψω πουθενά, μάλλον είναι για βουτήματα μπισκοτάκια έεε?? ...ιδού χε χε η άλλη χρήση του ωραία μου ταίριαξε πάντως στο μάτι μου {προσωρινά μάλλον μέχρι να φάει σουτάρισμα χχαχαχα}

photo-2014-03-17-17-12-59-588_zpse9dxza8j.jpg

Χτες τελικά δεν πήγαμε περπατάδα με την μικρή....δεν ήθελε, προτίμησε να κάτσουμε να παίξουμε οπότε....με έβαλε κάτω κ μου άλλαξε τα φώτα με κοκκαλάκια στέκες κ τα συναφή σαν κλόουν με έκανε αλλά χαλάλι της.

Την έβαλα να κοιμηθεί στις 9 και έβαλα μπρος να ετοιμάσω τα πάντα για σήμερα το πρωί να είμαστε χαλαρές

ετοίμασα τα φαγητά της κ ψυγείο,

τσάντα με σεντονάκι κ μαξιλαροθήκη για το κρεβάτι της

έστρωσα τραπεζάκι για το πρωινό μας

ετοίμασα κ την κούπα μου κ την καφετιέρα ετοιμοπόλεμη για το πρωί

έβγαλα τα ρούχα που θα βάλω κ της μικρής

χάζεψα τιβι κ νάνι

Σήμερα ξύπνησα ποιο αργά αφού τα είχα όλα έτοιμα πσσ μεγαλεία μισή ώρα παραπάνω

Σηκώθηκα ντύθηκα βάφτηκα

Ετοίμασα πρωινό κ φάγαμε , δόντια ντύσιμο κ βουρ για σχολείο

7ωρο σήμερα αλλά χαλαρό είχα δυο κενά κ έκανα δουλειά με τα προτζεκτ μας

Γυρίσαμε με την μικρή , της έβαλα να φάει γιαούρτι με μέλι,καρύδια κ μπανάνα είδε λίγο τηλεόραση κάτσαμε μαζί χουζούρι κ μετά πήγαμε ενόργανη.

Γυρίσαμε έφαγε , ντουζάκι δόντια κ νάνι.

Αααα σήμερα κ πήγα κ αγόρασα δυο κρεμούλες που ήθελα καιρό

Πήρα και δυο ρουζ ένα κοραλί κ ένα ροζ βαθύ σάπιο μήλο, μου είχαν τελειώσει από τον Γενάρη κ είχα μόνο μπρόνζερ...ω ναι.:rolleyes:

Μια κρέμα CC της Bioten ενυδατική με ελαφρύ χρώμα με spf 20 μου είπαν καλά λόγια κ είπα να την δοκιμάσω θα την βάζω πάνω από την κρέμα ημέρας σαν μεικ απ για να μην είμαι σαν χτισμένη πρωινιάτικα στο μάθημα και πήρα κ το primer 5sec της Garnier....εντάξει δεν έχω λόγια. Θα έσκαγα αν δεν το δοκίμαζα απόψε :mrgreen: χε χε μου είπαν τόοοοοσα καλά λόγια.

Οπότε τώρα με το που κοιμήθηκε η μικρή ξεβάφτηκα, έκανα το μπάνιο μου έβαλα τις κρέμες μου κ την έβαλα. Οκ κάνει το πρόσωπο σου σαν να κοιμήθηκες 10ωρο τουλάχιστον σαν μικρόλιφτ κ αφήνει μια πολύ βελούδινη επιδερμίδα, την φοράω ήδη δυο ώρες... εντάξει δεν έβαλα μεικ απ αλλά ήθελα να δω πως είναι. Αύριο θα την δοκιμάσω με μεικ απ κ με 7ωρο στο σχολείο κ θα σας πω.;)

Έβαλα πλυντ. πιάτων κ στεγνωτήριο για το βράδυ με το νυχτερινό

Ετοίμασα ρούχα μου κ έστρωσα τραπέζι για πρωινό κούπα καφέ κ τα συναφή

Τώρα θα χαζέψω λίγο ακόμη τηλεόραση κ νάνι

Καλή μέρα να έχετε αύριο ;)

καλησπέρα κορίτσια!

Απ' ότι διάβασα περάσατε όλες όμορφα σκ. Κι εμείς κάναμε βολτούλες με το μωρό στον ήλιο και πολύ το ευχαριστηθήκαμε. Λατρεύω την άνοιξη. Ελπίζω ότι ο χειμώνας που αντιπαθώ μας αποχαιρέτησε οριστικά.

Αφροδιτάκι περαστικά με τον έρπη. Από την κούραση και το άγχος θα είναι. Ξεκουράσου κορίτσι.

Δομνίνα να χαίρεσαι το γιο σου. Πολύχρονος και ευτυχισμένος.

Ειρήνη εγώ άμα τα έχω έτσι τα ασιδέρωτα αγχώνομαι πολύ. Τα διπλώνω και τα βάζω σ' ένα ράφι μέσα στη ντουλάπα. Όταν αυτό γεμίσει είναι η ώρα να σιδερώσω.

Βλέπω ότι σκέφτεστε ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές. Εμείς πέρσι δεν πήγαμε πουθενά οπότε φέτος θα είναι οι πρώτες μας διακοπές με το μωρό. Ανυπομονώ να τον βάλω στη θάλασσα!

Η τακτοποίηση της κουζίνας με βόλεψε πολύ. Το σκ δεν έκανα την αναδιοργάνωση στο μπουφέ. Ίσως προλάβω μεσοβδόμαδα. Σας βάζω και μερικές φώτο από την τακτοποίηση.

Καληνύχτα!!!

IMG_1820.jpg

IMG_1824.jpg

IMG_1819.jpg

IMG_1825.jpg

h6cQp3.png

Κοριτσάκια!!! Είμαι λίγο καλύτερα...Με περιποιούνται όλοι τώρα στο σπίτι για να μην ''πονάει'' το στόμα μου :)

Εχθές ήρθε και η μαμά μου το απόγευμα για ελληνικό καφέ, μου σιδέρωσε και το πλυντήριο που άπλωσα εχθές το απόγευμα (είχε στεγνώσει έως τις 7.00!!!! μου αρέσει η αλλαγή καιρού) και εγώ τακτοποίησα τα σιδερωμένα που ήταν ακόμη μέσα σε λεκάνες από την προηγ/νη εβδομάδα.

Μαγείρεψα μπούτια κοτόπουλου με μπάμιες και καθάρισα νεροχύτη/πάγκους. Ετοίμασα το νυχτερινό πλυντήριο πιάτων και βουρ για ύπνο.

Τώρα πίνω με την ησυχία το καφεδάκι μου και ετοιμάζω πρωινά, σηκώθηκα στις 6.30 άερισα το σπίτι, έστρωσα καθαρά ριχτάρια και λούστηκα.

Σήμερα είναι δύσκολη μέρα στην δουλειά άρα θα τα πούμε αύριο μάλλον!

Πολλά φιλιά!!!

Μαρία ωραίες τακτοποιήσεις, μπράβο :) :)

Καλημερα κοριτσια!

Μαρια τελεια τα εκανες, τι μου θυμησες μς τα μπιμπερο, τετοια ειχαμε κι εμεις. Ειχαμε και τετοιο πιατακι. Αχ μεγαλωνει το παιδακι μου!

Ειρηνη καλε τι σιδερο ειναι αυτο? τα εκανες ολα?

Καλαμαρακι ωραιο το τραπεζι και μια χαρα χρηση ειχε το αλλο

Δομνινα δεν σου ευχηθηκα, να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου

Δεν προλαβαινω να σχολιασω πολλα εχω λιγη δουλιτσα τωρα το πρωι.

Εχτες ηταν μερα τρεξιματος, πηγα σπιτι εκατσα να φαω και ο πατερας μου ειχε ξεχασει το τσαντακι του που μεσα ειχε το τηλ του, λεφτα, διπλωμα, ταυτοτητα και τελικα εμεινα σπιτι 15΄ κι εφυθγα να του το παω. Πηγα κατευθειαν σουπερ και οταν γυρισα ετοιμασα τα παπουτσακια, εκανα μια ζυμαροπιτα, ηρθε η αδερφη μου, καθαρισα την κουζινα, ταισα το μικρο και την πεσαμε. Παπουτσακι μεσα στη βδομαδα δεν λεει. Το βραδυ ο μικρος ηταν ανησυχος κι εχει και συναχι που δεν ξερω ακομα αμα ειναι απο τη γυρη που εχουμε πολυ ή κρυωσε οποτε δεν κοιμηθηκα καλα και σημερα νιωθω ρακος

Διαφημίσεις

Kαλημερα κορίτσια ομορφα!!!!!Τι κάνετε???

Μαρια ,πολύ ομορφα τα ντουλάπια σου,μπραβο για την αναδιοργανωση.Πρεπει να εχεις και ομορφη κουζινα.Πολύ μου αρεσε.

Αφροδιτακι,περαστικα σου και καλή δυναμη για σημερα.

Δομνινα να χαιρεσαι το αγορακι σου ,να ειναι γερό ακι τυχερο!Περαστικα και σε εσενα ,ελπίζω σημερα να εισαι καλύτερα.

Ειρηνη ,τα σιδερωσες τα ρουχα? Εχω ασιδερωτα πάλι...σε λιγακι ξεκιναω.

Καλαμαρακι ,με 'γεια οι κρεμες σου.Και εγω εχω στο προγραμμα μια ββ αλλα πολύ μου αρεσε και η δευτερη που πήρες.Προς το παρον ,το λέω και για οσες δεν εχουν ββ ,βαζω μια πολύ μικρη ποσότητα μακε απ ,μαζί με την ενυδατική μου και μετα λίγη πουδρα.Εχει σχεδόν το ιδιο αποτελεσμα.

Εχθες πριν το μεσημερι μαζι με τα υπόλοιπα μαζεματα ,εβαλα σκουπα ,εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο και προλαβα να στρωσω τραπέζι πριν ερθουν τα αγόρια μου.Εφτιαξα πορτοκαλάδες και φαγαμε.Το απόγευμα αργησε να διαβασει ο γιος και δεν πήγαμε καρατε ,πήγαμε ομως στο μπαμπά μας που ηταν στο κτημα και μετα πήγαμε στα ζωα του παππου.

Γυρισαμε βραδυ ,εφτιαξα μια χορτόσουπα ,καναμε τα μπάνια μας και υπνο.

Σημερα ευτυχως πήγε ο αντρας μου τον μικρο σχολείο ,ετσι τους ετοιμασα πρωινο και κολατσιο και εφυγαν.Μαζεψα ενα πλυντηριο,απλωσα αλλο ενα και εβαλα αλλο ενα επίσης,μαγειρεψα κιμα για να κανω παστιτσιο για το μεσημερι,εστρωσα τα κρεβατια μας ,συμαζεψα ότι κυκλοφορουσε εκτός θεσης και εφτιαξα καφεδακι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα καλημέρα!

Δομνίνα να χαίρεσαι το παιδάκι σου, να τα εκατοστήσει!

Ραβάκι να χαίρεσαι και εσύ το κοριτσάκι σου, χρόνια της πολλά καλά και ευτυχισμένα!:D

Maria_1981 τι ωραία κουζίνα είναι αυτή;;; Αυτός είναι ο καημός μου...ενώ το σπίτι μας το αγοράσαμε καινούριο ποτέ μα ποτέ δε μου άρεσε η κουζίνα μου και δε καταφέραμε δυστυχώς να την αλλάξουμε (μάλλον όταν παντρέψω την κόρη μου βλέπω να γίνεται αυτό:tongue:).

Καλαμαράκι με γεια τις κρεμούλες! Αυτά τα μικρά ψωνια μας ανεβάζουν πάντα και καλό είναι να κάνουμε ένα τέτοιο δωράκι συχνά στον ευατό μας. Περιμένουμε εντυπώσεις από τις δοκιμές σου.

Ωραίο και το τραπεζάκι της κουζίνας σου, μου θύμισες και το κόλπο με το αλουμινόχαρτο και τις μπανάνες που το είχα ξεχάσει:)

Ειρήνη κάθε φορά αυτό λέω αλλά όταν αρχίζω να βγάζω πράγματα και πρέπει να τα ξαναβάλω δε ξέρω γιατί αλλά τα βάζω αλλού για αλλού....μέχρι και ο άντρας μου μου λέει:πάλι άλλαξες θέση σε αυτό; Δεν έχω καθόλου παρθένο παιδί μου στο ωροσκόπιο μου χαχαχα:tongue:

Προσπαθώ όμως να αλλάξω σιγά σιγά και εσείς με βοηθάτε πολύ σε αυτο.

Αληθεια τι ζώνη έχεις στο τάε; Ξεκίνησε και η κόρη μου αλλά βλέπω να αρχίζει να βαριέται και δε ξέρω αν πρέπει να την σταματήσω ή να την ''μπριζώσω'' να συνεχίσει.

yorimichi79 και εγώ 5μήνο στο δήμο μας δουλεύω και τελειώνω 2/6...πληρωθήκατε κανονικά ε;

Σήμερα δεν έχει δουλειές, ξεκούραση και βολτούλες στον ήλιο:D και από αύριο εργασία και χαρά.

καλημέρα!:D

ωραία μέρα σήμερα, εχω και χαλαρό πρόγραμμα..σούπερ:tongue::tongue:

βρε κορίτσια τα αλουμίνια στα κουφώματα γύρω γύρω στις μπαλκονόπορτες έχουν γεμίσει μαύρα σημαδάκια σαν μούχλα από την υγρασία...πώς να τα κάνω λέτε?σκέφτομαι με σφουγγαράκι και υγρό γενικής χρήσης....

Μαρία πολύ όμορφα τα ντουλάπια σου, χωρίς πολλά πολλά, με αέρα βρε παιδί μου!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημεεεεεεεεεερες!!!!!!!!

γεια σας απο τις ηλιολουστες Σερρες!

τι μου κανετε καλές μου φιλεναδες???

(μιας κ το θυμηθηκα:μερικες δεν σας εκανα αποδοχη σε φβ γιατι δεν ξερω ποιες ειστε,τα ονοματα δηλ....στειλτε πλιζ...)

δομνινα να χαιρεσαι τον παλίκαρο σου! γερος δυνατος κ πανω απολα καλοτυχος!

Οταν λες εξοχικο κ οταν λες χωριο εννοεις το ιδιο?? δηλ ειστε απο παραθαλασσιο μερος?? βολικο....τυχεροι!

christine μαλλον εχεις δικιο για τις διακοπες....πού να πας με 4 απο τα οποια τα 2 ειναι τοσο μικρα.......ουφφφφ

ναι εχει πολυ καλη θαλάσσα Ηρακλεια πριν απο Καλλικρατεια,ησυχη πολυ,χωρις σπιτια.....πολυ κοντα!!! κι εγω πηγα περσι πρωτη φορα για αυθημερον κ εντυπωσιαστηκα!! ειχε κ καναπεδες με παρεω-κουρτινες κτλ..

και πολυ πολυ άπλα!!!

υοτου ευχαριστα τα νεα με την ελιά!!

ελα να οργανωσουμε τις διακοπές!! εγω λεω για καμπινγκ γιατι θελω χυμα..ολη την ενοια των διακοπων.....να μην παρω καλα ρουχα μονο μαγιω κ σορτς.....να χαρουν τα παιδια μου την μπιχλα κ τον αμμο!!

κ την θαλασσα βεβαια γιατι μονο στο καμπινγκ εισαι σιγουρος οτι ειναι αρκετα κοντα απο εκει που μενεις....

σωστη?? ΜΟΥΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

ελιν περασατε παρα πολυ ωραιο σκ!! μπραβο!! τι ειναι το καρ-λαγκ??????

μαμακων/νου μα τί τελεια Δευτερα!! ετσι επρεπε να αρχιζουμε ολοι την βδομαδα μας για να ξεκουραζομαστε απο το σκ !!!!!

αφροδιτακι συγχαρητηρια για την κορη!! παντα τετοια να ακους κ για την 2η!!

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ για πισινα κ μπουφε !!!!!

Ε κοριτσια! με καλυψε η προλαλησασα!!

ειρηνη τελειος καιρος πραγματι! κι εγω ανεβηκα πολυ αλλά εσυ πια βρε κοριτσι μου πεταξες!!!! αντε προσγειωσου τωρα ανωμαλα στα ασιδερωτα,,,,λοοοοοοοολ (εχω κι εγω απειρα αλλά παντα οποτε ειμαι συνηθισμενη)

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

και συνεχιζω.....

ιωαννα δεν εννοουσα βρε να ερθεις Χαλκιδικη....Την ανεφερα για να συγκρινεις τιμες.!

etoiled.... αχ τι καλα περασατε! τι ωραιες βολτες!! πατε καθολου στο φραγμα της Θερμης??

καλαμαρακι ωωωωωωω εστρωσες κοφτο?? ετσι δεν λεγεται?? ειμαι ασχετη...λοοοοολ ευγε! άξια!!

εγω της προικας αυτα ολα ταχω μαζεμενα σε μια ντουλαπα αριστερα της σκαλας για επανω..ειχε κ πολυ προικα ο αντρας μου γιατι η πεθερα μου εφτιαχνε κοφτα..και για αλλους δηλ..

μαριτα κοπελια πληρωθηκα μονο τον Γεναρη.Μπηκαν στις 24 Φλεβαρη περιπου..

ΜΑΡΙΑ81 τελεια ντουλαπια! μπραβο! εμενα εχουν στοιβαγμενα 100πλασια πραγματα μεσα...λολ

Επισης ξεχασα να σας πω οτι εφτιαξα εχθες αλμυρο κεικ...

αλλά δεν ηταν αυτο που ειχα κανει την αλλη φορα της Βασιας....

Λιγο πιο μπελαλιδικο γιατι ηθελε μαρεγκα αλλά εγινε παρα παρα πολυ αφρατο!! τελειο!

Εφτιαξα κ πατατες γιαχνι με λουκανικα για σημερα....

και εχω παρα πολυ σιδερο.....

Ευτυχως σημερα θα το γλιτωσω γιατι εχουμε ραντεβου για κουρεμα κι εγω κ η κοπελιτσα μου!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! συγγνωμη που μπαινω ετσι σφηνα στην παρεα σας, αλλα θελω να σας ρωτησω κατι, μηπως γνωριζει καμια. εδω και καιρο ειμαι εν μεσω εκκαθαρισης και εχω πολλα πραγματα που ειναι για πεταμα μεν, αλλα νομιζω δεν μπαινουν στην ανακυκλωση. πχ cd, βιδες και αλλα μεταλλικα, λουτρινα, κεραμικα. εχετε καμια ιδεα?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημέρα!

Σήμερα ξεκίνησα με όρεξη τις δουλίτσες!

Αέρισα σπίτι

Έστρωσα κρεβάτια

Έπλυνα ριχτάρια να μυρίσει το σπίτι

Έπλυνα την βεράντα μου που ήταν μέσα στην βρώμα

και συνεχίζω....

Μαρία τι ωραία ντουλάπια, καθόλου στριμωγμένα.

Ειρήνη έπαθα σοκ με το σίδερο, δεν πιστεύω να τα έκανες όλα?

Καλαμαράκι μου άρεσε η επεξεργασία που έκανες στην φωτογραφία να ταιριάζει με το παλαιού στυλ διακοσμητικό, είσαι καλλιτέχνης.

tsourekimou μάλλον πρέπει να τα πετάξεις στα κανονικά σκουπίδια, τα λούτρινα όμως αλλά και ότι άλλο είναι σε καλή κατάσταση μπορείς να τα αφήσεις σε κούτα έξω από τον κάδο με ταμπέλα χαρίζονται. Θα τα πάρουν πολύ γρήγορα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα κουκλιτσες!!!

Λοιπον για να καταλαβεται τι τραβάω χαχα αυτες τις μέρες με τους ρυθμους μου

-Σηκωθηκα στις 06,15

-Ετοιμασα γάλατα - κρεββατια και τσαντα μικρου (τελευταια πινελια)

-Ετοιμασα μικρο

-Σχολειο

-Διαδρομη προς την δουλεια

- Σταση στο μοναστηρακι (speed- εχω μόνο 10 λεπτα στην διάθεση μου) για να πάρω τις μπαλαρίνες που ειχα παραγγειλει να μου φτιαξουν

-Μετρο

-Δουλεια μέχρι 17,30

-Γιατρο για τις εξετάσεις μου(αιματολογικα χάλια)

-Πολιτεια για δωρο αδερφου βαπτιστηρα (ερχονται να με δουνε (γιουπι)

-Επιστροφη απο Αθηνα γυρω στις 20,30

-Μπανιο μικρου και κους κους

-Μακαρονια με σαλτσα για το μεγάλο αγορι

-Πλυσιμο κουζινας και νεροχειτη

-Μαζεμα διαφορα

-Φτιαξιμο εκκρεμοτητες μπαλαρινες και λαμπαδιτσες

-Μπανάκι

-Νανι γυρω στις 01,00

Σήμερα 06,30 και συνεχιζουμε....

και συνεχιζω.....

ιωαννα δεν εννοουσα βρε να ερθεις Χαλκιδικη....Την ανεφερα για να συγκρινεις τιμες.!

πιστεψε με δεν θα με χαλαγε καθολου να ερθω Χαλκιδικη, μου λειπουν πολυ τα βορεια. Μου αρεσει η Θεσ/νικη, η Χαλκιδικη, η Ξανθη, η Κομοτηνη, η Αλεξανδρουπολη, η Δραμα, οι Πρεσπες. Ολα μου αρεσουν κι εχω τοσα χρονια να παω. Μακαρι να τα καταφερουμε ξανα να οργωσουμε την Ελλαδα, εχει τετοιες ομορφιες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...