Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Είμαι δουλειά, πήζω επικίνδυνα, δεν προλαβαίνω να διαβάσω/σχολιάσω.

Εχθές ξύπνησα με σούπερ επιχείλιο έρπη που εξαπλώθηκε και από επιχείλιος έγινε ''επιμαγούλιος''!!!!

Δεν είμαι καθόλου καλά γενικώς.... :( :(

πολύ άγχος έχεις Αφροδιτάκι, και άρχισε να αντιδράει το σώμα σου, κοότα λίγο και το κουφαράκι σου που λέι μια ψυχή

Για μένα αυτή είναι η πιο βαριά δουλειά όταν κάνουμε γενική και μου έφυγε τεράστιο βάρος που το έκανα....έκανα και μια ανακατάταξη, πέταξα και διάφορα που δε τα ήθελα και έμεινε και χώρος στα ντουλάπια - πώς γίνεται να έχω χώρο όταν τα καθαρίζω και μετά από 2 μήνες να είναι πάλι όλα ασφυκτικά γεμάτα δε το καταλαβαίνω:confused:

Μαρίτα καλωσήρθες

:

christine εισαι Σαλονικια?τοχα ξεχασει..σορυ....

η Αθυτος δεν εχει πολλη ανηφορα κ σε αποσταση τα ενοικιαζομενα απο την θαλασσα???

Ποτε γεννας περιπου? Θα σου προτεινα(τελειως προσωπικη αποψη.)

να γεννησεις κ μετα να πας διακοπες....Σεπτεμβρη!!

Σκεψου τα υπερ!!

θασαι πιο καλα εσυ αφου δεν θασαι εγκυος!!

θαναι πιο φθηνα....δεν θαχει πολυ ηλιο γιατι εχεις κ μικρα κδεν κανει.....

γεννα με το καλο κ μετα διακοπουλες θαλεγα......

κ καπου πιο κοντα,χαλαρα,ερημικα.....

(το πιο κοντινο καλο που εχω παει ,κ πηγα μολις περσι, στην Ηρακλεια(λιγο πριν την Καλλικρατεια).....Τεραστια παραλια με αμμο ,ρηχη χωρις πετρες...μονο μπιτσμπαρς στην σειρα......δεν εχει πολλα ενοικιαζομενα αλλά ακρβως μπροστα ειχε μονο εχα ξενοδοχειο με πισινα..)

Δήμητρα Σεπτέμβρη αποκλείεται, ή που θα έχω μόλις γενήσει, ή που θα έχω 2 βρέφη 1 με 1,5μηνών προφανώς πρόωρα, δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάω σε ξενοδοχείο, μόνο αν είχαμε εξοχικό θα πήγαινα. Για την Άθυτο έχω στο μυαλό μου το πέτρινο, και μπάνιο στην πισίνα μόνο. Στην Καλικράτεια είναι δηλαδή καθαρή η θάλασσα? δεν έχω πάει ποτέ.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

is anybody here???:P

τι κανετε? λαλιστατες κ σημερα!

εγω ολα καλα, δεν χρειαζεται να βγει, αν θελω μου ειπαν στον ευαγγελισμο σε πλαστικο χειρουργο, αλλα μαλλον θα την βγαλω γιατι ειναι ακριβως κατω απο το σουτιεν και φοβαμαι μην την τραυματισω αλλα κ για αισθητικους λογους.

πιτσι στα πρωινα του συγγρος (για μενα το καλυτερο δερματολογικο ever) πληρωσα 5 ευρω, αν εχεις καμια μερα αδεια η μπορεις να λειψεις για λιγο απο την δουλεια να πας εκει, ουτε καθυστερισα καθολου, με πηραν στην ωρα μου.

στα δικα μας τωρα:

γυρισα απο το νοσοκομειο, εβαλα το πλύντηριο πιατων να πλενει,εβαλα κοτοπουλο για την μικρη (με νεα συνταγη δικης μου επινοησης την ονομασα "σαλτσα κολοκυθιου" τριβω κολοκυθι να μην φαινεται κ το βαζω σε ολα τα φαγητα, να τρωι κ λιγο λαχανικο ρε παιδακι μου!!!) εστρωσα ριχταρια, περασα μια το μπανιο, εδωσα στην μικρη τυροπιτα που ειχε ψησει ο αντρας μου κ μετα πλυσιμο δοντια κ νανι. κατεβηκα κ εγω στο γραφειο, θα ανεβω σε λιγακι σπιτι. απο φαγητο εχουμε παστιτσιο απο το σαββατο. παω να σχολιασω!

Να 'μαι κ γω...

Διάβασα τα νέα σας, ενδιαφέροντα όλα.

Εμείς το ΣΚ, (αγαπούλης κ αφεντιά μου) πήγαμε εκδρομούλα, αφού συμφώνησαν οι παππουδογιαγιάδες να κρατήσουν τα ζωϋφιάκια και μας έκανε τη χάρη ο καιρός. Ωραία ήταν, το καρ-λαγκ δεν παλεύεται όμως:) (τι τα θέλω τα γουήκ-εντ γριά γυναίκα)

Επιτέλους έκανα και τις μεταφυτεύσεις μου (αγαπώ πολύ τα λουλούδια και η κηπουρική με χαλαρώνει)-μένει να σπείρω 1-2 ζαρντινιέρες ακόμη. Πήρα και 3 μαργαρίτες σε διαφορετικά χρώματα και τις συνδύασα με κασπώ ίδιο χρώμα με το άνθος τους-οι υπόλοιπες γλάστρες μου είναι πήλινες-καθότι μπορεί να μην αντέξουν (τα φυτά εννοώ), οπότε να μην αγοράζω πήλινες, αφήστε που έδωσαν και χρώμα τα κασπώ! Έφτιαξα και μια γωνιά για τα παχύφυτά μου, τα πιο μικρά από τα οποία τα έβαλα ξέχωρα σε κασπώ με φλούο χρώματα, όπωςαυτά με τις μαργαρίτες. Μπορώ να πω ότι αποτελούν μια ανοιξιάτικη νότα στη βεράντα μου!

Έλεγα ότι έχω 6-7 γλαστρούλες? Εεεεχμμμ, Λύνοντας την πολύπλοκη εξίσωση της καταμέτρησης γλαστρών και αφού μάζεψα καλύμματα καρεκλών και τραπεζιού βεράντας, παιχνίδια και ό,τι άλλο σερνόταν, μου έκαναν "κούκου-τσα" καμιά τριανταριά ακόμη γλαστρούλες πάνω στην κουπαστή, στο τοιχάκι και στο ράφι πάνω από το μπάρμπεκιου.

Δε μασάμε!Τις κλάδεψα-πότισα και εν γένει περιποιήθηκα όοοολες και τώρα περιμένω τη μελίγκρα και τη βαμβακάδα να μου τις κατασπαράξουν-γκρρρρ:evil::evil::evil:

Η ρουχο/παιχνιδοθάλασσα καλά κρατεί...Πρέπει να καθαρίσω και μερικά παιχνιδάκια (μόνο μια XL τζαμποσακούλα) που έχω για δόσιμο, καθότι έγιναν κίτρινα από τη γύρη (όχι από τα δικά μου λουλούδια-χεχε-είναι στο πίσω μπαλκόνι η σακούλα)

Πρέπει ακόμη να επαναπρογραμματίσω τα μαγειρέματά μου καθότι έχω βγει εκτός.

YOTOU και γω έχω μια σακουλίτσα με ρούχα που όλο κάτι θέλουν...ένα κουμπί, στρίφωμα, μεταποίηση/ρετούς και πάει λέγοντας-όχι παλιά, είναι κομμάτια που αγαπώ, απλά πέρασαν μια δύσκολη στιγμή!

Αφροδίτη χρειάζεσαι ξεκούραση και χαλάρωση (ναι, τα λέω για να τα ακούω και γω) γι' αυτό ο οργανισμός σου αντιδρά έτσι.

Βάσια και Μαριάννα, εμένα να δείτε πώς τσακώνονται, δι' ασήμαντον αφορμή, ποιος θα πιάσει πρώτος το αμπρας της κουρτίνας :?:?:? τα νεύρα μου τα χάπια μου!!!

Βάσια και γω περνάω φάσεις που δεν είμαι στα χάι μου, αλλά αν σε γενικές γραμμές είμαστε καλά, αφήνω τα υπόλοιπα στον ήλιο!

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΕΝΙΟΤΕ. 'Εχουμε ξεπαστρέψει κοκόρια λέμεεεεε!!!

Είμαι στη δουλειά και πήζω, σας στέλνω τα φιλιά μου και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς μάνες!!!

(Ψώνισα και ένα ζευγαράκι γόβες μπλε-ηλεκτρίκ tamaris που ήθελα και βρήκα σε προσφορά 30 ευρώ-καστόρι με μούλτι-κόλορ λεπτομέρεις, οπότε έκανα και σόπινγκ θέραπι-η φτώχεια θέλει καλοπέραση (και η ντουλάπα μου ανανέωση!!!:D)!)

καλημεραααααααα!!

εντωμεταξυ αναμεσα στα μικρα κενα μαζευονται τροφες, βρωμιες και δυσκολα καθαριζεται γμτ, ακομα και στον παγκο μπορει να πεσουν κοκκοι ζαχαρης πχ ή ψιχουλα και ειναι εκνευριστικο, φανταστειτε στον νεροχυτη τι μαζευει που ειδικα στις γωνιες εχει γινει ολοκληρη τρυπα :shock: Εσεις πως θα το καθαριζατε?

εγω θα εβαζα κρυσταλο ασφαλειας επανω στον παγκο αφου το καθαριζα παρα πολυ καλα με το γνωστο συρματακι κ υγρο πιατων. ετσι κ θα το προστατευα κ θα καθαριζε ευκολα

πραγματικα μυρισε Ανοιξη !!! Επιτελους!!!!!!!

Δεν ξερω αν βιαζεσται εσεις με το κολλημα των Χριστουγεννων ,εγω παντως που απο τωρα σκεφτομαι κ ψαχνω για τις διακοπές Καλοκαιριου ,ολοι με κοροιδευουν.......:cry:

Ειναι κακό να σκέφτομαι κατι ευχαριστο??? Μια φορα τον χρονο παμε για μια βδομαδα,θελω ναναι τελεια....

φιλουδιααααα

κ εγω απο τωρα διακοπες σκεφτομαι, προς το παρον ουτε να ακουσω για χειμωνα κ χριστουγεννα.

τώρα το είδα αυτό, όλα καλά θα είναι βρε με την ελιά:D

ευχαριστω, ολα καλα ηταν!

Δήμητρα εγώ σε καταλαβαίνω, να φανταστείς τώρα ακυρώσαμε την κράτηση που είχαμε κάνει από πέρσι τον Αύγουστο για τον φετινό Αύγουστο, μας έστειλε πίσω και την προκαταβολή.

Και τώρα που το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσουμε να πάμε τελικά πουθενά το σκέφτομαι πάρα πολύ, πως θα περάσουν τα παιδάκια μου καλοκαίρι χωρίς διακοπές. Αν τα καταφέρω και είμαι καλά θα πάμε κάπου τον Ιούνιο(εγώ στον 8ο), σκέφτομαι για Άθυτο που είναι κοντά, αλλά δεν μπορώ να ξέρω ως τελευταία στιγμή πως θα είμαι.

να πατε καπου κοντα κ ησυχα κ να εισαι κ εσυ ξεκουραστη κ χαλαρη, μην κανεις τιποτα εξτρα, αν μπορεις διαλεξε all inclusive. γονεις-πεθερικα σε κανα χωριο δεν εχετε να στειλεις τα παιδακια τον αυγουστο?

κι εγω σκεφτομαι τις διακοπες απο τωρα αλλα δεν ξερω που θα βρω λεφτα κι εχω τοσο αναγκη να παω. Πηγαμε πριν 4 χρονια που παντρευτηκαμε στη Ροδο και περσι μονο 3 μερες στο Ναυπλιο, δεν αντεχω αλλο
Καλημέρα σε όλους!

Εχθές ξύπνησα με σούπερ επιχείλιο έρπη που εξαπλώθηκε και από επιχείλιος έγινε ''επιμαγούλιος''!!!!

Υ.Γ. Σήμερα έχουμε ενημέρωση προόδου στο σχολείο και πήρα γονική. Το αποφάσισα στις 4.00 π.μ. που ξύπνησα και πήγα και κοίταγα τα παιδιά που κοιμόντουσαν ενώ μέχρι εχθές είχαμε αποφασίσει να πούμε στην δασκάλα μήπως μπορεί να μας δεχτεί πρωί πριν την προσευχή.

Θα φύγω από την δουλειά σε 1 ώρα!!!

εχεις πολυ αγχος.... δοκιμασε ζοβιραξ, θα σωθεις.

καλα αποτελεσματα στην κορη!!!

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!!

Γιοτου χιλια ευχαριστω για το σφουγγαρακι! Καθαρισα με αυτο το τζαμι της κουζινας χτες σωθηκα!!

.

χαχα τιποτα!!!

Τελικά καθάρισα τα ντουλάπια της κουζίνας μου και είμαι πολύ χαρούμενη:D

Η μέση μου έχει ανοίξει στα 2 αλλά χαλάλι.Τώρα μένει να αγοράσω διάφορα καινούρια πράγματα που χρειάζομαι για την κουζίνα μου και να την κάνω πιο πρακτική, ετοιμάζω λίστα στο μπλοκάκι μου για να μη τα ξεχάσω ακούς καλαμαράκι; μαθαίνω!:D

κ εμενα απο τα ντουλαπια με επιασε η μεση μου, ευτυχως τωρα καλυτερα!

Καλημερα κορίτσια μου!Τι κάνετε?

Παλι δεν σας προλαβαινω....

Το σκ ,περασαμε ομορφα ,το Σαββατο εκανα τις δουλειες μου και την Κυριακη βγηκαμε τις βόλτες μας και μετα για φαγητο στη μαμα μου.

Σημερα ,πήγα τον πιτσιρικα σχοελιο και μετα καφεδακι και γυμναστηριο.Εκανα λίγες δουλειες κια γυρισα σπίτι.Εβγαλα εξω τα παπλώματα ,αερισα ολο το σπίτι ,συμμαζεψα τα πάντα ,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα αλλο ενα,σκούπισα τη βεραντα,εβαλα πανταρια και πατατες να βραζουν ,και ξεπάγωσα και ψαρια τα οποια τωρα θα τα βαλω να τα ψησω.

Ευη γιωργος,δοκιμασε με το μαγικο σφουγγαρακι ,κανει θαυματα!

Μαριαννα ,αυτο δεν διορθωνεται παρα μόνο με στοκάρισμα και αρκετα χερια βερνικι εμποτισμού για πέτρες,ειναι μωσαικο ,οχι μαρμαρο...

Βασια πολύ χαιρομαι που σε ακουω κεφατη ,και εγω σημερα νιωθω πολύ καλύτερα!

Γιωτα ,καλά αποτελέσματα!

Σας φιλω ,πάω να μαζεψω την κουζινα και να τελειωσω το φαγητο γιατι σε μιση ωρα παραλαμβανω τον μικρο.

ευχαριστω χρυσακι!

μπραβο που συνδιαζεις καφε κ γυμναστηριο!!! (ζηλευω!!!:mrgreen:)

:tongue:τζααα

γεια σας και παλι............μουαχαχαχαχα!!!!!

:Pξεχασα να σας πω τα ποσα ξυδια πηρα το Σαββατο απο το Σουπερ!! Οχι ποτα καλέ!!! ξυδια...για καθαρισμα!! για να δειτε το ποσο με επηρεαζετε......

αυτο το μουχαχα εχει πολυ πλακα, γελαω οταν το διαβαζω!!!

ξυδι κ παλι ξυδι!!!

Δήμητρα Σεπτέμβρη αποκλείεται, ή που θα έχω μόλις γενήσει, ή που θα έχω 2 βρέφη 1 με 1,5μηνών προφανώς πρόωρα, δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάω σε ξενοδοχείο, μόνο αν είχαμε εξοχικό θα πήγαινα. Για την Άθυτο έχω στο μυαλό μου το πέτρινο, και μπάνιο στην πισίνα μόνο. Στην Καλικράτεια είναι δηλαδή καθαρή η θάλασσα? δεν έχω πάει ποτέ.

οχι πισινα! απαγορευτεται στην εγκυμοσυνη!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε????

Υπεροχος καιρος,ε????

Εμενα σημερα ο αντρουλης μου ειχε αδεια γιατι ειχε κατι δουλιτσες,πηγε πρωι-πρωι και ξεμπερδεψε γρηγορα,γυρισε,μου εφτιαξε καφεδακι και με ξυπνησε!!!Βγηκαμε στο μπαλκονι και τον ηπιαμε,στο μεταξυ ξυπνησε και ο μικρος και του εφτιαξα γαλα και συνεχισαμε να καθομαστε εξω,του εδωσα και χρωματα και ζωγραφιζε!Υστερα,ντυθηκαμε και βγηκαμε βολτουλα στα μαγαζια,περασαμε απο τζαμπο(του πηραμε σφυριχτρα...καταλαβαινετε τι εχει να γινει....),περασαμε απο ζαρα και του πηρα μια φορμα ανοιξιατικη και ενα μπλουζακι,σουπερ και γυρισαμε σπιτακι μας.Τηγανισα πατατουλες και καλαμαρακια,εβαλα ενα πλυντηριο,επλυνα τα πιατα,και συμαζεψα το δωματιο του μικρου,γιατι εχθες τα μικρα ειχαν βγαλει οοοοοολα τα παιχνιδια εξω και τα ειχα βαλει στην ακρη προχειρα γιατι δεν ειχα κουραγιο....τωρα ο μικρος κοιμαται,και καααααααααθομαι!!!!!!

Φιλακια Πολλα!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Και ναι, είναι γεγονός.. χθες το αστεράκι μου, το μονάκριβο αγοράκι μου έσβησε το πρώτο του κεράκι.. Δεν χρειάζεται να σας πω πως αισθάνθηκα μιας και όλες σας είστε μανούλες και έχετε ήδη βιώσει αυτή την εμπειρία.. Ένα θα πω.. την ώρα που σβήναμε το κεράκι τον κρατούσα αγκαλίτσα και αισθανόμουν απόλυτα πλήρης και τόσο ευτυχισμένη..

Οπότε καταλαβαίνετε ότι για να μπορέσω να έχω καλεσμένους 15 άτομα για φαγητό ξεπατώθηκα.. αλλά άξιζε τον κόπο..

Βέβαια από χθες το απόγευμα (ευτυχώς μετά το πάρτυ) άρχισα να νιώθω σφάχτες στο στομάχι και μέχρι το βράδυ σήκωσα και πυρετό.. ευτυχώς το μωρό μου ξύπνησε μόνο μια φορά κατά τη διάρκεια της νύχτας και έτσι μπόρεσα να κοιμηθώ που τόσο το είχα ανάγκη.. Βέβαια σήμερα το πρωί σηκώθηκα με το ζόρι.. Όλο μου το κορμί πονούσε τόσο πολύ σαν να με δέρνανε όλο το βράδυ..

Τώρα σας γράφω από τη δουλειά και ανυπομονώ να περάσει η ώρα για να πάω σπιτάκι μου..

Μέσα σε όλα πάντως προλάβαμε με το σύζυγο και κάναμε επιτέλους εκκαθάριση στη ντουλάπα της βεράντας.. Ανάσανε κι αυτή, ανασάναμε κι εμείς! Επόμενη αποστολή.. Ντουλάπια κρεβατοκάμαρας!

Για διακοπές διαβάζω.. Εμείς θα πάμε στο εξοχικό μας και το πλάνο μας είναι για να μην περάσει το μωρό όλο το καλοκαίρι στην Αθήνα να πάρουμε με το σύζυγο σπαστά τις άδειές μας και να μένουμε εναλλάξ με το μωρό στο χωριό.. έτσι λογικά το μωρό μου από 15 Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου θα είναι στο χωριό.. Θα κάνει και τα μπάνια του και θα είναι και στον καθαρό αέρα συνέχεια.. Λίγο ακόμη να μεγαλώσει και για να ξεκουραστούμε κι εμείς θα πάμε σε ξενοδοχείο all inclusive.. όνειρο που έχω όμως..!!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Αφροδίτη χρειάζεσαι ξεκούραση και χαλάρωση (ναι, τα λέω για να τα ακούω και γω) γι' αυτό ο οργανισμός σου αντιδρά έτσι.

Elinaki πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω!!!!

Μου φτιάχνεις την διάθεση, πόσο μάλλον που το σπίτι μας είναι περίπου στην ίδια κατάσταση....

Εγώ όμως δεν τα πάω καλά με την κηπουρική, έχω λίγες γλάστρες και αυτά τα καημένα τα φυτάκια είναι θαύμα πως έχουν επιβιώσει....

Ανυπομονώ για τις καλοκαιρινές διακοπές γιατί φέτος προγραμματίζω να πάρω 3 εβδομάδες κολλητά, να απενεργοποιήσω κινητά και σταθερά και ν΄αράξω με τα βιβλιαράκια μου και την οικογένεια μου!!!

Yori μου όντως άκουσα πολύ καλά πράγματα για την μικρή, ακόμη δεν παίρνουν βαθμούς πάει Δευτέρα Δημοτικού. Το μωρό μου με περίμενε πως και πως να της πω τι μου είπε η δασκάλα της κάτι που δεν έχει ξανακάνει μέχρι τώρα, αφήστε που ήταν μέσα στην καλή χαρά που θα γυρνάγαμε μαζί σπίτι με λαμπερό μεσημεριάτικο ήλιο!!! Είχα πάει πριν και από τον παιδικό να πάρω την μικρή, μην την αφήσω για ύπνο εκεί αφού θα ήμουν σπίτι...

Υotou zovirax έχω πάντα μαζί μου ένα σωληνάριο και ακόμη ένα σωληνάριο στο φαρμακείο του σπιτιού. Εχθές έκανα το μέγιστο λάθος να βάλω ένα patch compeed επειδή θα πηγαίναμε βόλτα και μέχρι να γυρίσουμε σπίτι είχε ''εξαπλωθεί'' εκτός patch και εννοείται πως μετά το πλάκωσα στην αλοιφή αλλά η ζημιά είχε γίνει....Δεν κατάλαβα τίποτα το βράδυ (είχα πέσει σε λήθαργο) αλλιώς θα είχα σηκωθεί και θα το είχα προλάβει στην αρχή του. Τουλάχιστον να μείνει έως εκεί...

Σας φιλώ κοριτσάκια, διαβάζω με την μεγάλη και η μικρή κοιμήθηκε στον καναπέ. Έβαλα ένα πλυντήριο με το νυχτερινό ρεύμα και θα σιδερώσω τα ρούχα που έπλυνα το Σ/Κ. Το απόγευμα έχουμε μπαλέτο και μετά σούπερ μάρκετ για γάλα και γιαούρτι.

Αχ κορούλες μου... άνθισαν τα μέσα μου, σς λέω! Το τι έχει ανεβάσει ο καιρός τα κέφια μου, δεν λέγεται!!! :P:p

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΗ!!

Καλη μας εβδομάδα! Πως είστε?

Ξυπνήσαμε, πήγα το παιδάκι στο σχολείο και βουρρρρρ για καφέ στο σπίτι μίας φίλης μου. Γελάσαμε, έβαψα νυχάκια.. {αχ ένα χρώμα ονειρο από την Erre Due, σε κοκκινο-τριανταφυλλί!}, ήπιαμε καφεδάκι και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Αχ.. μοσχομύριζε το σπιτάκι μου.. το είχα ανοίξει και είχαν μπερδευτεί οι μυρωδιές του αγαπημένου μου μαλακτικού ρούχων {έχω τόσα ασιδέρωτα που μοσχομυρίζουν παντού! :mrgreen:}, με τα λατρεμένα μου νερατζάκια που έχουν ανθίσει...

Εβαλα ρολό, γεμιστό, κοτόπουλο με πατατούλες λεμονάτες στο φούρνο, έλαβα 2 σύντομα πλυντήρια με "ευπαθή" ρουχαλάκια, ξεσκόνισα όλο το σπίτι, έβαλα ηλεκτρική παντού και γενικά μάζεψα τα πάντα.Ολα μαζεμένα και ήρεμα στο μάτι μου.

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Δομνίνα, να χαίρεσαι το μωρό σου και να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!

Ελπίζω να αισθάνεσαι ήδη καλύτερα!

Εμείς παίρνουμε σπαστά άδειες εδώ και 4 χρόνια σχεδόν, με μία εβδομάδα κοινή άδεια για να πάμε κάπου όλοι μαζί. Έχω πάει μία φορά σε ξενοδοχείο all inclusive αλλά τσιμπήσαμε σταφυλόκοκκο από την πισίνα και γαστρεντερίτιδα από ''κάπου''.

Σαφώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο για όλα τα all inclusive αλλά δεν αλλάζω με τίποτα την δυνατότητα καθαρής παραλίας με μια τεράστια πολυτελή πισίνα γεμάτη μικρόβια......όπως επίσης δεν αλλάζω ένα μικρό γραφικό ταβερνάκι με μια τεράστια τραπεζαρία που περιμένουν εκατοντάδες άτομα να πάρουν φαγητό από το μπουφέ λες και είμαστε σε συσσίτιο....Δεν είχαμε πάει και στο Costa Navarino βέβαια....;):tongue:

Η μικρή ήταν 2 ετών τότε και η μεγάλη 5 ετών και δεν ξεκόλλαγαν από την πισίνα με τίποτα δυστυχώς, κάτι που με κούρασε πάρα πολύ.

Διαφημίσεις

καλησπερα

εχω κανει πολα και διαφορα το σκ και σημερα αλλα θα σας τα πω το βραδυ και

ισως βαλω και καμια φωτο

προσπαθω να χαλαρωσω απο την τρελα του μεσημεριανου γευματος του

μικρου.καθε φορα νομηζω οτι θα παθω εγγγεφαληκο

με το θεμα φαει:twisted: η μηζερια του στο φαει ειναι απηστευτη....τραγηκο:evil:

Δομνίνα να χαίρεσια το γιοκα σου, πολύχρονος!!

Christine αγαπώ Πέτρινο!!

Elin μεγειά τις γόβες!

Αφροδίτη μπράβο για τη μικρούλα σου!

αχ και γω προτιμώ πάντα all inclusive αν αντέχει η τσέπη μας, έτσι ξεκουράζομαι πραγματικά...πάντα όμως μπάνιο στη θάλασσα, ποτέ σε πισίνες, κολλάς τα χειρότερα από κει....

καλο απόγευμα σε όλες!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ετσι μπράβο!

Το easy living και η οργάνωση, βασίζονται ακριβώς σ' αυτό. Οργανωνόμαστε, ώστε τις εποχές που δεν μπορούμε/δεν θέλουμε/δεν προλαβαίνουμε, να μην κάνουμε τόσες δουλίτσες και όμως το σπίτι μας να παραμένει τακτοποιημένο.

πολύ άγχος έχεις Αφροδιτάκι, και άρχισε να αντιδράει το σώμα σου, κοότα λίγο και το κουφαράκι σου που λέι μια ψυχή

:tongue:

ενα παιδακι εχω 2 χρονων. Η Χαλκιδικη παρολο που μου αρεσει ειναι πολυ μακρια και θα χαλασω ενα σωρο λεφτα σε βενζινη και διοδια. Μενω Αθηνα. Επειδη δουλευω δεν ειναι ευκολο να πηγαινω το απογευμα οποτε δεν κανουμε πολλα μπανια. Φετος σκεφτομαι να παρακαμψω δουλειες και να πηγαινουμε πιο συχνα γιατι θα μου κανει καλο και στη μεση μου

Εννοείται :tongue:να πηγαίνεις για μπανάκια! Θα οργανώσεις το χρόνο σου και θα πηγαίνεις. ;)

Τελικά καθάρισα τα ντουλάπια της κουζίνας μου και είμαι πολύ χαρούμενη:D

Για μένα αυτή είναι η πιο βαριά δουλειά όταν κάνουμε γενική και μου έφυγε τεράστιο βάρος που το έκανα....έκανα και μια ανακατάταξη, πέταξα και διάφορα που δε τα ήθελα και έμεινε και χώρος στα ντουλάπια - πώς γίνεται να έχω χώρο όταν τα καθαρίζω και μετά από 2 μήνες να είναι πάλι όλα ασφυκτικά γεμάτα δε το καταλαβαίνω:confused:

Πολύ-πολύ μου αρέσει που σ ακούω ανεβασμένη και θετική! :P

Εύγε, εύγε, εύγε για τις τακτοποιήσεις σου!

Το σημείο "αναφοράς" είναι, αφού τα έχεις οργανώσει όπως σε βολεύει, όπως σου αρέσει και έχεις και χώρο, κάθε φορά που βγάζεις κάτι, όταν το ξαναβάζεις να μπαίνει ακριβώς στη θέση που το είχες. Ακριβώς.

Τόσο απλό και όμως.. σημαντικό! ;)

Υ.Γ. Και γω πρέπει να κάνω τα ντουλάπια της κουζίνας.. ειδικά ένα.. :?

Την Παρασκευη το βραδυ Ειρηνακι μου διαβασα το μπλογκ σου.Ξετρελαθηκα.Χιλια ευχαριστω που μας ανοιγεις τα ματια.Περιττο να σας πω πως κολλησα στο καθαρισμα της ηλεκτρικης ..... πωωωω θα βαλω στην πριζα το συζυγο να την κανει βιδες...

Επισης μου εβαλες ιδεα με το βιακαλ στο στραγγιστηρι πιατων.Το ψεχασα κ το αφησα κανα μισαωρο κ μετα με ενα περασμα με το σφουγγαρι ελαμψε.

Τωρα παιδια το μονο αγκαθι μου ειναι η αποθηκη η μεγαλη ,την μικρη την μαζεψα χτες... για να δουμε ποτε θα βρεθει χρονος ...

Με κάνεις πολύ χαρούμενη που βοηθήθηκες αλλά και με τα γλυκά σου λόγια. Ευχαριστώ! :P

Ηλιόλουστο το ΣΚ και δεν το χορτάσαμε!

Σάββατο είχα φουλ δουλειές καθώς είχα καλεσμένους το βράδυ..Ναι,ναι δηλώνω περήφανα,μάνα εσύ μην διαβάζεις,πως έφτιαξα σοκολατόπιτα για πρώτη φορά!Και πέτυχε:tongue:

Χτες βολτάραμε με το αγοράκι μας.Πήγαμε παιδικό μουσείο και ξετρελλάθηκε το αστεράκι μου!Το απογευματάκι ήρθαν τα ξαδερφάκια του και έπαιξαν!

Έχω αρκετές δουλειές ακόμα να κάνω αλλά βλέπω τις λίστες σιγά σιγά να διαγράφονται...

Αφροδιτάκι να προσέχεις τον εαυτό σου...Να ακούσετε ωραία πράγματα απο την δασκάλα!

Γιωτάκι καλά κάνεις και τα παρακολουθείς..Και εγώ έχω αρκετές που όλο το αμελώ,ενώ δεν θα έπρεπε...

Βάσια κεφάτη σε βρίσκω και πολύ μου αρέσει!

Σας αφήνω,να συνεχίσω...

Καλέ.. σοκολατόπιτα? :twisted:

Ωχ μωρέ κοριτσάκι μου.. παλιο έρπη ε? :?

Κορίτσι μου.. μπορείς να ρίξεις καθόλου τους τόνους? Εχεις δυνατότητα?

Δήμητρα εγώ σε καταλαβαίνω, να φανταστείς τώρα ακυρώσαμε την κράτηση που είχαμε κάνει από πέρσι τον Αύγουστο για τον φετινό Αύγουστο, μας έστειλε πίσω και την προκαταβολή.

Και τώρα που το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσουμε να πάμε τελικά πουθενά το σκέφτομαι πάρα πολύ, πως θα περάσουν τα παιδάκια μου καλοκαίρι χωρίς διακοπές. Αν τα καταφέρω και είμαι καλά θα πάμε κάπου τον Ιούνιο(εγώ στον 8ο), σκέφτομαι για Άθυτο που είναι κοντά, αλλά δεν μπορώ να ξέρω ως τελευταία στιγμή πως θα είμαι.

Με το καλό, κοριτσάκι μου!

αλλα ο δικος μου ειναι πετρουλες πετρουλες, οπως το μωσαϊκο (αυτη ειναι μια παλιοτερη φωτο που φαινεται καθαρα, ολο ετσι ειναι, και οταν περνας το χερι σου και το χαϊδευεις νιωθεις αναγλυφες ολες τις πετρουλες, δεν ειναι καθολου λειο)

2013-11-03110602_zps0a8c3247.jpg

μηπως γιαυτο εχει χαλασει με τα χρονια :confused:

εντωμεταξυ αναμεσα στα μικρα κενα μαζευονται τροφες, βρωμιες και δυσκολα καθαριζεται γμτ, ακομα και στον παγκο μπορει να πεσουν κοκκοι ζαχαρης πχ ή ψιχουλα και ειναι εκνευριστικο, φανταστειτε στον νεροχυτη τι μαζευει που ειδικα στις γωνιες εχει γινει ολοκληρη τρυπα :shock: Εσεις πως θα το καθαριζατε?

Εγω πάντως, Μαριαννούλα μου, θα το καθάριζα με χλωρίνη χωρίς φόβο και πάθος! ;)

Σφουγγαράκι, χλωρίνη και υγρό πιάτων.

777885dugw57gt25.gif

Καθάρισα και το ντουλάπι με τα τάπερ, τα έβαλα αλλιώς, τώρα έχω πολύ χώρο να πάρω και μερικά γυάλινα ακόμα που χρειάζομαι.

Ξέρετε αν τα τάπερ της τάπεργουεαρ τα πωλούν σε καταστήματα ή μόνο σε σπίτα όπως παλιά? Είδα ότι έχει τάπερ ειδικά για κατάψυξη και θέλω δύο για το παγωτό που κάνουμε συνέχεια το καλοκαίρι.

Έκανα και μια άλλη δουλειά που την χάρηκα πολύ, έσπασα την κλειδοθήκη που είχε κρεμάσει ο άντρας μου στην είσοδο και δεν μου άρεσε καθόλου. Τώρα βέβαια μου έμειναν 2 τρύπες από τις βίδες αλλά θα τις στοκάρω, ελπίζω να μην φαίνονται πολύ.

Αν θέλεις, γνωρίζω μία κοπέλα που έχει "δική" της πωλήτρια της τάπερ.

Είναι εξαιρετικά και μένα μου αρέσουν κάποια κομμάτια της. Δυστυχώς είναι ακριβά για τα οικονομικά μου... :|

Σας διαβάζω καθημερινα με χαλαρώνετε και οργανώνομαι κι εγώ άσχετα αν δεν εχω χρόνο να γράψω!

Ο λεκές στο συρτάρι του πλυντηρίου δεν φευγει με τπτ!!!! Το μουλιασα ολοκληρο βράδυ με ξύδι, με οινόπνευμα, βιακαλ απευθείας στον λεκέ ολόκληρο βράδυ, τρίψιμο τπτ καμια αλλη ιδεα? Ή να το παρατήσω? Και το καθάριζα κάθε βδομάδα. Τι ηταν αυτο που το προκάλεσε δεν ξερω σε μια βδομάδα και δεν βγαίνει. Τώρα έβαλα διπλωμένο χαρτι κουζίνας και μπολικο ξύδι για να μένει βρεγμένο και θα τρίψω ξανά.

Πολύ μ' αρέσει η πρώτη σου πρόταση και Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!:P:p

Χμ.... χλωρίνη δοκιμασες?

Έχετε κάποια λύση δοκιμασμένη για να καθαρίσω το τζάμι του τζακιού χωρίς χημικά;

Τι έχω πει για τις απαγορευμένες λέξεις??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...