Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δήμητρα και εγώ είχα πάρει αυτό το οικολογικό για τον φούρνο, πράγματι δεν καθαρίζει.

Για τις βερμούδες γιατί όχι, αν πιάνει το χέρι της πολύ καλή ιδέα.

Μαριάννα τώρα που τον βλέπω τον νεροχύτη σκέφτομαι μήπως να ψάξεις στο ίντερνετ για συντήρηση μωσαικού, μήπως πρέπει να τον περάσεις με κάποιο βερνίκι για πέτρες ή κάτι τέτοιο για να γίνει ξανά λείος από πάνω.

Στο σπίτι της η μαμά μου έχει μάρμαρο σε κουζίνα, μπάνια και διαδρόμους. Χρησιμοποιεί χλωρίνη στο σφουγγάρισμα(όχι κάθε μέρα) και δεν έχει καμία φθορά, και το σπίτι είναι 30χρονών.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πραγματικα μυρισε Ανοιξη !!! Επιτελους!!!!!!!

μαμαβασια ακουγεσαι πολυ καλά! ελπιζω ο καιρος να σε ανεβασε λιγο!!!!

μαριαννα εγω θα καθαριζα τον παγκο αυτον που εχεις με σφουγγαρι κ απορ.πιατων κ μετά ενα περασμα με καθαριστικο γενικής χρησης! Δεν θαβαζα χλωρινη γιατι ειναι πολυ καυστικη κ εχει πορους ο παγκος......

Δεν ξερω αν βιαζεσται εσεις με το κολλημα των Χριστουγεννων ,εγω παντως που απο τωρα σκεφτομαι κ ψαχνω για τις διακοπές Καλοκαιριου ,ολοι με κοροιδευουν.......:cry:

Ειναι κακό να σκέφτομαι κατι ευχαριστο??? Μια φορα τον χρονο παμε για μια βδομαδα,θελω ναναι τελεια....

φιλουδιααααα

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Εγώ είμαι πρωι πρωι στο νοσοκομείο συγγρο να δω μια ελια που εχω. καλη εβδομάδα να έχουμε, φιλάκια

τώρα το είδα αυτό, όλα καλά θα είναι βρε με την ελιά:D

Δεν ξερω αν βιαζεσται εσεις με το κολλημα των Χριστουγεννων ,εγω παντως που απο τωρα σκεφτομαι κ ψαχνω για τις διακοπές Καλοκαιριου ,ολοι με κοροιδευουν.......:cry:

Ειναι κακό να σκέφτομαι κατι ευχαριστο??? Μια φορα τον χρονο παμε για μια βδομαδα,θελω ναναι τελεια....

φιλουδιααααα

Δήμητρα εγώ σε καταλαβαίνω, να φανταστείς τώρα ακυρώσαμε την κράτηση που είχαμε κάνει από πέρσι τον Αύγουστο για τον φετινό Αύγουστο, μας έστειλε πίσω και την προκαταβολή.

Και τώρα που το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσουμε να πάμε τελικά πουθενά το σκέφτομαι πάρα πολύ, πως θα περάσουν τα παιδάκια μου καλοκαίρι χωρίς διακοπές. Αν τα καταφέρω και είμαι καλά θα πάμε κάπου τον Ιούνιο(εγώ στον 8ο), σκέφτομαι για Άθυτο που είναι κοντά, αλλά δεν μπορώ να ξέρω ως τελευταία στιγμή πως θα είμαι.

μαμαβασια ακουγεσαι πολυ καλά! ελπιζω ο καιρος να σε ανεβασε λιγο!!!!

μαριαννα εγω θα καθαριζα τον παγκο αυτον που εχεις με σφουγγαρι κ απορ.πιατων κ μετά ενα περασμα με καθαριστικο γενικής χρησης! Δεν θαβαζα χλωρινη γιατι ειναι πολυ καυστικη κ εχει πορους ο παγκος......

φιλουδιααααα

κι εγω σκεφτομαι τις διακοπες απο τωρα αλλα δεν ξερω που θα βρω λεφτα κι εχω τοσο αναγκη να παω. Πηγαμε πριν 4 χρονια που παντρευτηκαμε στη Ροδο και περσι μονο 3 μερες στο Ναυπλιο, δεν αντεχω αλλο

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Χάθηκα κοριτσία δεν προλαβαινω με τιποτα!!!

:) Τρέχω σαν την παλαβή!!!

ΕΚανα αρκετες δουλιτσες το Σαββατοκυριακο φυσικο με το δικο σας κινητρο

Εχω τοσες εκκρεμοτητες που στο τέλος θα εκραγουν χαχα

:) Σας καλημεριζω και σιγα σιγα επιστρέφω

είμαι καλύτερα λόγω καιρού...ελπίζω να κρατήσει!

Μαριάννα εγώ θα έβαζα σκούπα ηλεκτρική στον πάγκο να τραβήξει όλα τα ψίχουλα που έχουν μπει στις τρυπούλες και μετά καθάρισμα με πανί βρεγμένο και ότι απορρυπαντικό θέλεις....νομίζω με την σκούπα θα τραβήξει και όσα δεν βλέπεις.....το καλοκαίρι σου μαζεύονται μυρμήγκια στον πάγκο????

καλημέρα!!:D

αχ κορίτσια και μεις περάσαμε πολύ όμορφα το ΠΣΚ με πολλές βόλτες και είδαμε κ πολλούς φίλους, πήγα δε και για καφέ μόνη μου με μια φίλη μου χθες το μεσημεράκι!οπότε όλα καλά! ναι μύρισε άνοιξη και ανεβαίνουμε!επιτέλους!! κοντεύει και το Πάσχα....

Μαριάννα και γω με σφουγγαράκι και απορρυπαντικό πιάτων θα τον έκανα και ό,τι βγει...

Δήμητρα ναι βερμούδες, γιατί οχι?και γω κοιτάω για διακοπές;), πάντα από τέτοια εποχή, μετά δεν βρίσκεις εύκολα στη Χαλκιδική

ήρθα αργά στο σχολείο, έκανα μερικες δουλίτσες το πρωι, η σημαντικότερη από τις οποίες είναι που καθάρισα-σφουγγάρισα καλά το μεγάλο μπάνιο και ένα μεγάλο ξυλινο αποθηκευτικό χώρο που εχω κάτω από το νεροχύτη του μπανιου, είχα πολύυυυ καιρό να το κάνω

καλή εβδομάδα να χουμε!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα σε όλους!

Είμαι δουλειά, πήζω επικίνδυνα, δεν προλαβαίνω να διαβάσω/σχολιάσω.

Εχθές ξύπνησα με σούπερ επιχείλιο έρπη που εξαπλώθηκε και από επιχείλιος έγινε ''επιμαγούλιος''!!!!

Δεν είμαι καθόλου καλά γενικώς.... :( :(

Υ.Γ. Σήμερα έχουμε ενημέρωση προόδου στο σχολείο και πήρα γονική. Το αποφάσισα στις 4.00 π.μ. που ξύπνησα και πήγα και κοίταγα τα παιδιά που κοιμόντουσαν ενώ μέχρι εχθές είχαμε αποφασίσει να πούμε στην δασκάλα μήπως μπορεί να μας δεχτεί πρωί πριν την προσευχή.

Θα φύγω από την δουλειά σε 1 ώρα!!!

Καλημέρα κορίτσια!Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ηλιόλουστο το ΣΚ και δεν το χορτάσαμε!

Σάββατο είχα φουλ δουλειές καθώς είχα καλεσμένους το βράδυ..Ναι,ναι δηλώνω περήφανα,μάνα εσύ μην διαβάζεις,πως έφτιαξα σοκολατόπιτα για πρώτη φορά!Και πέτυχε:tongue:

Χτες βολτάραμε με το αγοράκι μας.Πήγαμε παιδικό μουσείο και ξετρελλάθηκε το αστεράκι μου!Το απογευματάκι ήρθαν τα ξαδερφάκια του και έπαιξαν!

Έχω αρκετές δουλειές ακόμα να κάνω αλλά βλέπω τις λίστες σιγά σιγά να διαγράφονται...

Αφροδιτάκι να προσέχεις τον εαυτό σου...Να ακούσετε ωραία πράγματα απο την δασκάλα!

Γιωτάκι καλά κάνεις και τα παρακολουθείς..Και εγώ έχω αρκετές που όλο το αμελώ,ενώ δεν θα έπρεπε...

Βάσια κεφάτη σε βρίσκω και πολύ μου αρέσει!

Σας αφήνω,να συνεχίσω...

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!!

Πολυ ωραια ηταν το ΣΚ βολταραμε κ το καταευχαριστηθηκαμε.

Ξεκλεψαμε ομως κ λιγο χρονο με θυσια τον χτεσινομεσηημεριανο υπνο κ εγιναν οι δουλιτσες μας .Το σπιτι ηταν σε πολυ καλη κατασταση κ χτες πρωι πρωι πηραν τηλ φιλοι να εθουν γι ακαφεδακι κ ετσι μεχρι να ερθουν μαζεψα τα εκτος θεσης σκουπα ηλεκτρικη ξεσκονισμα κ μπανιο κουζινα με πανακι με υγρο.Μετα το μεσημερι μολις φαγαμε κ πηγαν τα παιδια κ ο συζυγος για υπνο εκανα καλα το μπανιο κ την κουζινα κ σφουγγαρισα κ εκανα γενικη στα ντουλαπια μου κ στην τροφαποθηκη μου.πεταξα κ κατι ταπερακια που δεν ηθελα κ ειναι ολα πεντακαθαρα.Μπαλκονια ειχα κανει το Σαββατο.

Γιοτου χιλια ευχαριστω για το σφουγγαρακι! Καθαρισα με αυτο το τζαμι της κουζινας χτες σωθηκα!!

Την Παρασκευη το βραδυ Ειρηνακι μου διαβασα το μπλογκ σου.Ξετρελαθηκα.Χιλια ευχαριστω που μας ανοιγεις τα ματια.Περιττο να σας πω πως κολλησα στο καθαρισμα της ηλεκτρικης ..... πωωωω θα βαλω στην πριζα το συζυγο να την κανει βιδες...

Επισης μου εβαλες ιδεα με το βιακαλ στο στραγγιστηρι πιατων.Το ψεχασα κ το αφησα κανα μισαωρο κ μετα με ενα περασμα με το σφουγγαρι ελαμψε.

Τωρα παιδια το μονο αγκαθι μου ειναι η αποθηκη η μεγαλη ,την μικρη την μαζεψα χτες... για να δουμε ποτε θα βρεθει χρονος ...

Τελικά καθάρισα τα ντουλάπια της κουζίνας μου και είμαι πολύ χαρούμενη:D

Για μένα αυτή είναι η πιο βαριά δουλειά όταν κάνουμε γενική και μου έφυγε τεράστιο βάρος που το έκανα....έκανα και μια ανακατάταξη, πέταξα και διάφορα που δε τα ήθελα και έμεινε και χώρος στα ντουλάπια - πώς γίνεται να έχω χώρο όταν τα καθαρίζω και μετά από 2 μήνες να είναι πάλι όλα ασφυκτικά γεμάτα δε το καταλαβαίνω:confused:

Αυτό το μείγμα ξύδι, νερό και μαλακτικό άστραψε τα ντουλάπια μου από έξω και μυρίζει και πολύ ωραία.

Μέχρι και τον φούρνο μικροκυμάτων καθάρισα με κανέλα και λεμονάκι:)

Η μέση μου έχει ανοίξει στα 2 αλλά χαλάλι.Τώρα μένει να αγοράσω διάφορα καινούρια πράγματα που χρειάζομαι για την κουζίνα μου και να την κάνω πιο πρακτική, ετοιμάζω λίστα στο μπλοκάκι μου για να μη τα ξεχάσω ακούς καλαμαράκι; μαθαίνω!:D

Διακοπές καλοκαιρινές;;;Τι ωραία! Φυσικά και καλά κάνεις που κοιτάς από τώρα....εμένα μου φτιάχνουν τη διάθεση τέτοια πράγματα. Και εσύ με 5μήνο μέσω εσπα είσαι yorimichi79;

Καλημερα κορίτσια μου!Τι κάνετε?

Παλι δεν σας προλαβαινω....

Το σκ ,περασαμε ομορφα ,το Σαββατο εκανα τις δουλειες μου και την Κυριακη βγηκαμε τις βόλτες μας και μετα για φαγητο στη μαμα μου.

Σημερα ,πήγα τον πιτσιρικα σχοελιο και μετα καφεδακι και γυμναστηριο.Εκανα λίγες δουλειες κια γυρισα σπίτι.Εβγαλα εξω τα παπλώματα ,αερισα ολο το σπίτι ,συμμαζεψα τα πάντα ,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα αλλο ενα,σκούπισα τη βεραντα,εβαλα πανταρια και πατατες να βραζουν ,και ξεπάγωσα και ψαρια τα οποια τωρα θα τα βαλω να τα ψησω.

Ευη γιωργος,δοκιμασε με το μαγικο σφουγγαρακι ,κανει θαυματα!

Μαριαννα ,αυτο δεν διορθωνεται παρα μόνο με στοκάρισμα και αρκετα χερια βερνικι εμποτισμού για πέτρες,ειναι μωσαικο ,οχι μαρμαρο...

Βασια πολύ χαιρομαι που σε ακουω κεφατη ,και εγω σημερα νιωθω πολύ καλύτερα!

Γιωτα ,καλά αποτελέσματα!

Σας φιλω ,πάω να μαζεψω την κουζινα και να τελειωσω το φαγητο γιατι σε μιση ωρα παραλαμβανω τον μικρο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

:tongue:τζααα

γεια σας και παλι............μουαχαχαχαχα!!!!!

:Pξεχασα να σας πω τα ποσα ξυδια πηρα το Σαββατο απο το Σουπερ!! Οχι ποτα καλέ!!! ξυδια...για καθαρισμα!! για να δειτε το ποσο με επηρεαζετε......

christine εισαι Σαλονικια?τοχα ξεχασει..σορυ....

η Αθυτος δεν εχει πολλη ανηφορα κ σε αποσταση τα ενοικιαζομενα απο την θαλασσα???

Ποτε γεννας περιπου? Θα σου προτεινα(τελειως προσωπικη αποψη.)

να γεννησεις κ μετα να πας διακοπες....Σεπτεμβρη!!

Σκεψου τα υπερ!!

θασαι πιο καλα εσυ αφου δεν θασαι εγκυος!!

θαναι πιο φθηνα....δεν θαχει πολυ ηλιο γιατι εχεις κ μικρα κδεν κανει.....

γεννα με το καλο κ μετα διακοπουλες θαλεγα......

κ καπου πιο κοντα,χαλαρα,ερημικα.....

(το πιο κοντινο καλο που εχω παει ,κ πηγα μολις περσι, στην Ηρακλεια(λιγο πριν την Καλλικρατεια).....Τεραστια παραλια με αμμο ,ρηχη χωρις πετρες...μονο μπιτσμπαρς στην σειρα......δεν εχει πολλα ενοικιαζομενα αλλά ακρβως μπροστα ειχε μονο εχα ξενοδοχειο με πισινα..)

ιοαννα τι ηλικιες εχουν τα παιδακια σου??

τα πηγαινεις αυθημερον για μπανακι??

αρχες Σεπτεμβρη παντως ,εδω (χαλκιδικη) , ειναι σχεδον μιση τιμη..

Δηλ βρισκεις κ με40ε ευκολα κ καλα μερη!!

δες σε βοοκινγκ........

αφροδιτακι ελπιζω να ακουσες τα καλυτερα σημερα κ να καμαρωνεις !!!

μαριτα ναι κοπελια,ειμαι 5μηνο οαεδ με εσπα...σε Δημο Σερρων...τελειωνω τελη Μαη

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

:tongue:τζααα

γεια σας και παλι............μουαχαχαχαχα!!!!!

.....

ιοαννα τι ηλικιες εχουν τα παιδακια σου??

τα πηγαινεις αυθημερον για μπανακι??

αρχες Σεπτεμβρη παντως ,εδω (χαλκιδικη) , ειναι σχεδον μιση τιμη..

Δηλ βρισκεις κ με40ε ευκολα κ καλα μερη!!

δες σε βοοκινγκ........

ενα παιδακι εχω 2 χρονων. Η Χαλκιδικη παρολο που μου αρεσει ειναι πολυ μακρια και θα χαλασω ενα σωρο λεφτα σε βενζινη και διοδια. Μενω Αθηνα. Επειδη δουλευω δεν ειναι ευκολο να πηγαινω το απογευμα οποτε δεν κανουμε πολλα μπανια. Φετος σκεφτομαι να παρακαμψω δουλειες και να πηγαινουμε πιο συχνα γιατι θα μου κανει καλο και στη μεση μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...