Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Εδώ κ εμείς

Χτες ήταν μέρα καθαριότητας οπότε χαλαρά ξεκίνησα στις 12μιση.

Το πρωί σηκωθήκαμε με την μικρή φάγαμε τα αυγουλάκια μας βγήκαμε λίγο για λαική κ για γάλα στο σούπερ , ήπια το καφεδάκι μου κ ξεκίνησα την καθαριότητα, η μικρή έβλεπε ταινία.

Σκούπισα , ξεσκόνισα σφουγγάρισα

Έβαλα δυο πλυντήρια κ ένα για το βράδυ

Έκανα το μπάνιο, τίναξα τα χαλάκια/πατάκια, άλλαξα σεντόνια κ πετσέτες

Πέρασα πανάκι ντουλάπια κ συσκευές κ χλωρίνιασα πάγκους κ νεροχύτες.

Μάζεψα ανακύκλωση κ σκουπίδια. Εννοείτε με ενδιάμεσα διαλείμματα για σνακ στη μικρή, για να της σερβίρω μεσημεριανο κτλ

Τελείωσα σχετικά γρήγορα , το σπίτι ήταν σε καλή κατάσταση οπότε δεν χρειάστηκα πολύ ώρα.

Μετά έκανα μπανάκι , ετοιμαστήκαμε κ φύγαμε για το σπίτι της φίλης μου που θα έμεναν εκεί τα μικρά κ εμείς θα βγαίναμε για τσίπουρο.

Βγήκαμε 7 μαμάδες....χε χε περάσαμε σουπερ,ευτυχώς κάτσαμε έξω με δυο μανιτάρια για ζεστασιά , ήπιαμε τα τσιπουρα μας κ τις ρετσίνες μας. Είπαμε είπαμε παναγιά μου, μας άκουσε όλος ο πεζόδρομος από τα γέλια που ρίξαμε. Το είχα πολύ ανάγκη να περάσω τόσο όμορφα. Πήγαμε κ για μια μπύρα μετά σε ένα άλλο μαγαζί χορέψαμε κ λίγο είχε λαίβ ένα συγκρότημα μικρό

Γυρίσαμε όμως στις 1 να δω κ εγώ τι κάνουν οι μικρές....κ ναι δεν κοιμόντουσαν {άντρες !! :rolleyes:} κ έτσι πήρα την μικρή κ γυρίσαμε σπίτι μας

Σήμερα σερνόμασταν κ οι δυο μας χε χε

στα χαλαρά πρωινό κ καφεδάκι, το σπίτι καθαρό οπότε καμία έγνοια

Έφτιαξα ένα κεικ μαρμπρέ κ μια γαριδομακαρονάδα για το μεσημεριανό μας.

Το τσάκισε η μικρή κ ω τι έκπληξη έφαγε κ από την σαλάτα μου χε χε ζωχούς κ λαχανίδα πολύ το χάρηκα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μετά μαζεψα κ μας επέβαλα μεσημεριανό ύπνο :rolleyes: για να συνέλθουμε

Κοιμηθήκαμε μιαμιση ωρίτσα κ τώρα σηκωθήκαμε κ χαζολογάμε κ μάλλον θα την πάρω κ θα πάμε περπατάδα τα δυο μας

Καλό απόγευμα σε όλες ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απ την ώρα που σας έγραψα, μόλις κάθισα! Θα προσπαθήσω να γράψω λίστα αλλά σίγουρα κάτι θα ξεχάσω!

-Μάζεψα τα πρωινά μας

-Έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα της μικρής, ένα με χρωματιστά δικά μας, δυο με τα ριχτάρια και τις μαξιλαροθήκες του καναπέ, ένα με τα καρέ από σαλόνι-τραπεζαρία-κρεβατοκάμαρα, ένα με πατάκια κι ένα άδειο με ξύδι. Σύνολο 7 πλυντήρια και 5 στεγνωτήρια.

-Καθάρισα καλά μπάνια (και τα πλακάκια τους)

-Καθάρισα όλα τα τζάμια του κάτω ορόφου

-Έπλυνα το μικρό μπαλκόνι της κουζίνας που είχε μείνει από προχθές, φρέσκαρα το μπροστινό μπαλκόνι και πέρασα τα έπιπλα του 3ου μπαλκονιού λίγο πριν έρθουν κάτι φίλοι για καφέ (ναι, είχα ΚΑΙ επισκέψεις!)

-Καθάρισα τα φωτιστικά και την εξώπορτα

-Ξεσκόνισα και πέρασα με πανάκι - μαλακτικό τα έπιπλα του σαλονιού (χθες είχα κάνει της τραπεζαρίας)

-Μάζεψα τη στάχτη απ το τζάκι και έλαμψα το τζάμι του.

-Άπλωσα, μάζεψα και ξαναέστρωσα τα καρεδάκια (μένει να βρω κουράγιο να στρώσω τα ριχτάρια τωρα)

-Δίπλωσα και τακτοποίησα όλα τα ρούχα που έπλυνα σήμερα

-Ξεσκόνισα καλά τον πάνω όροφο και έστρωσα τα κρεβάτια.

-Σκούπισα και σφουγγάρισα οοοοοολο το σπίτι

-Άδειασα όλα τα καλαθάκια από σκουπίδια και μάζεψα ακόμα μια σακούλα για να πετάξω αύριο, ενώ το πρωί είχα πετάξει των προηγούμενων ημερών.

Στο μεταξύ είχα σερβίρει μεσημεριανό στην οικογένεια και είχα μαζέψει τα πιάτα τους μαζί με τα ποτήρια απ τους καφέδες που είχαμε πιει νωρίτερα.

Να σημειώσω πως ξύπνησα με πονοκέφαλο κάτι που ποτέ δεν είναι καλό. Μόλις ήπια το 2ο παυσίπονο της ημέρας κι έφαγα ένα τοστάκι.

Τώρα περιμένω να στεγνώσουν τα πατάκια να τα στρώσω και να στρώσω τους καναπέδες πριν χωθώ στην κουζίνα μου να ξεκινήσω προετοιμασία για αύριο!

Σας χαιρετώ και εύχομαι όλες να χαρήκατε την όμορφη Κυριακή!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλησπερα! τι κανετε? ερημιες βλεπω, μαλλον σας παρεσυρε ολες ο ηλιος σημερα!

το πρωι ξυπνησαμε και ειχαμε διακοπη ρευματος (μεχρι τις 1 και μιση το μεσημερι!!!!), οποτε σας παραθετω τωρα τη χτεσινη μου λιστα, αν και εκανα πολα και σημερα αλλα δεν εχω τελειωσει ακομα, οποτε θα σας τα πω αυριο :tongue:

1. εφτιαξα καφεδακι για μενα
  2. ετοιμασαμε με τον μεγαλο παρεα το γαλατακι του
  3. εφτιαξα τοστ για μενα και τον συζυγο
  4. εντυσα τα παιδια και αλλαξα πανα στη μικρη
  5. εβγαλα εξω στον ηλιο ολα τα σκεπασματα των παιδιων και τα μαξιλαρια τους γιατι κατι περπατησε τον μεγαλο :evil:
  6. εστρωσα το κρεβατι μας
  7. ανοιξα να αερισω
  8. χωρισαμε ολα τα παζλ σε σακουλακια και επειτα εκατσα λιγο στο pc
  9. εβαλα ενα πλυντηριο
  10. μαζεψα τα στεγνα ρουχα απο την απλωστρα και τα διπλωσα
  11. αναποδογυρισα τα σκεπασματα εξω
  12. ταϊσα τις γατες
  13. μαγειρεψα (παλι :rolleyes: ) μακαρονια και εφτιαξα και μια σαλτσουλα
  14. εβαλα να φαμε ολοι
  15. μαζεψα τα πιατα και καθαρισα το τραπεζι
  16. κοιμησα τη μικρη
  17. μαζεψα τα παιχνιδια του παιδικου ολα γιατι η μικρη ειχε αναποδογυρισει ολα τα κουτια :evil::evil:
  18. εβαλα μεσα τα σκεπασματα
  19. εστρωσα τα κρεβατια στο παιδικο
  20. μαζεψαμε με τον μεγαλο και τα παιχνιδια που ειχαν βγαλει στην αυλη
  21. εστρωσα τους καναπεδες
  22. εφτιαξα καφε στον αντρα μου
  23. κουβαλησα ξυλα
  24. αναψα τη σομπα
  25. εφτιαξα 2 φετες με μερεντα για τον συζυγο και αραξα λιγακι
  26. εφτιαξα γαλατα στα παιδια
  27. εβγαλα τα ρουχα απο το πλυντηριο
  28. πλυναμε δοντια και βαλαμε ορο
  29. εκλεισα ολα τα πατζουρια
  30. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  31. εβαλα φαγητο για μενα και τον συζυγο

και κλασικα, κατσαμε να δουμε ενα μενταλιστ τρωγοντας :-D

βρε παιδια ασχετο θα πω τωρα, αλλα θυμηθηκα την τινα (tintail νομιζω) που ειχε τα διδυμα αγορια και ηταν ξανα εγκυος, τι να απεγινε αυτη η ψυχη, καιρο εχει να μπει :confused:

σας φιλω γλυκα, καλο βραδυ ευχομαι!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Κορούλες καλησπέρα.

Είχα ένα όμορφο και γεμάτο σαβ/κο. Αχ, Άνοιξη, ανθίζουν τα "μέσα" μου! ;)

Χθες, είχα κανονίσει καφεδάκι και βόλτα στα μαγαζιά της Γλυφάδας, με την κολλητή μου. Ετσι, το φιογκάκι έμεινε στη γιαγιά του {το περίμενε πως και τι} και εγώ πέρασα υπέροχα με την Σοφούλα μου...

Επέστρεψα, πήρα το παιδάκι μου, πήγαμε λαϊκή, κάναμε βολτίτσα στον ήλιο και βουρ σπιτάκι μας. Φάγαμε και αφού ήρθε ο μπαμπάς μας, εγώ έφυγα για δουλίτσα, οπου επέστρεψα αργά.

Σήμερα, με τέτοιο καιρό.. έξω με το που ξυπνήσαμε! :tongue:

Αρχικά πήγαμε για μπόουλινγκ, που το είχα υποσχεθεί στο φιογκάκι μας και το περίμενε πως και τι και πραγματικά ρίξαμε απίστευτο γέλιο. Ηταν τέλεια και θα το καθιερώσουμε!

Μετά.. ήλιο! Πασαλιμάνι, περίπατος και μπόλικος ήλιος! Ύστερα "Κυριακάτικη περίθαλψη" και επιστροφή στο σπιτάκι μας.. τόσο γεμάτο σαβ/κο! :P

Εκανα σκόρπιες δουλίτσες και έτσι έχω το σπίτι μου μαζεμένο και τακτοποιημένο. Από αύριο, θα μπω στα καθημερινά μου.. τώρα μαζέματα, για να είμαστε τακτοποιημένοι και πολλές βόλτες! ;)

Σας φιλώ όλες!

Υ.Γ. Α, πήρα και απόφαση να χάσω αυτά τα 2-3 κιλά έχω φορτωθεί.. κίνητρο ο καιρός!

777885dugw57gt25.gif

το απογευμα εβαλα στην κορη να φαει φρουτα, ο αντρας μου πηγε σουπερ, κ δεν βγηκαμε, με εχει πιασει η μεση μου, απο το πρωι με ποναγε αλλα ξεπατωθηκα σημερα κ ποναω μεχρι το γονατο:(

Σήμερα, έπρεπε μόνο να ξεκουραστείς και να βολτάρεις Γιωτούλα μου. Μην επιβαρύνεσαι άλλο ε? :|

Καλημέρα!Αυτή τη βδομάδα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω και σήμερα το πρωί στρώθηκα και το έκανα!!!

Ακόμη άρρωστα παιδάκια γ@μώτο,πολύ στεναχωριέμαι!Περαστικά σε όλους!

Έχω κάνει πολλές εκκαθαρίσεις και έχω ένα σωρό φωτογραφίες,να δω πότε θα αξιωθώ να τις ανεβάσω...

Ειρήνη έχω ένα κουτί αποθήκευσης ίδιο με το δικό σου για τις κάρτες και δεν ήξερα τι να το κάνω...Ευχαριστώ!

Πολύ χαίρομαι που το βρήκες χρήσιμο, Ρηνάκι μου!!

ΜΠΡΑΒΟ για τις εκκαθαρίσεις σου! Keep going! ;)

Καλαμαράκι σ΄ ευχαριστώ πολύ! Θα το κάνω άμεσα. Λευκό ξύδι έχω πάντα γιατί το βάζω και ως γυαλιστικό στο πλυντήριο πιάτων.

Χθες χαζεύοντας βρήκα αυτό http://www.econews.gr/2011/03/06/katharismos-spitiou-xwris-ximika-ylika/ ενδιαφέρον είναι αν και κάποια είναι γνωστά!

Πολύ χρήσιμα, κορίτσι μου. Ευχαριστούμε!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Ελπιζω να περασατε ολες τελεια το σκ και να ξεκουραστηκατε!!!

Εγω εχθες το πρωι σηκωθηκα και το σπιτι ευτυχως ηταν καθαρο και τακτοποιημενο!!!!Βρηκα χρονο και εφτιαξα ενα κεικ πορτοκαλι και συμαζεψα οτι περασε απο τα χερακια του γιοκα μου....Τηγανισα πατατουλες και τις συνοδεψα με κοτοπουλο λεμονατο που ειχα στο ψυγειο,πεσαμε για υπνο και το απογευμα ηρθαν οι κουμπαροι μας,τα μικρα ξεσαλωσαν για τα καλα και εμεις λεγαμε τα δικα μας;)Εφυγαν καλες 2....πεσαμε ξεροι για υπνο...

Σημερα ξυπνησα στις 11:30 και οι αντρες του σπιτιου κοιμοντουσαν ακομα....Σηκωθηκα,μαγειρεψα μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε,απλωσα και ενα πλυντηριο,ξυπνησαν οι αντρες μου και βγηκαμε στο μπαλκονι για πρωινο(πολυ το χαρηκα)!!!!!Φυγαμε για Βαρκιζα οπου περασαμε τελεια!!!!ο μικρος το καταχαρηκε!!!Γυρισαμε,φαγαμε,κοιμηθηκαμε,ξυπνησαμε και ηρθε η ξαδερφη μου με το γιο της,και τα γνωστα...τα μικρα ξελυσαξαν ενω εμεις το γνωστο κουσκουσακι.....:tongue:

Τωρα παω να βαλω τον μικρο για υπνο και να αραξουμε στον καναπε με κρασακι και καμια ταινιουλα!

Υ.Σ. Τι τελειος καιρος???

Μου εχει φτιαξει τοσο πολυ την διαθεση!!!!

Φιλακια Πολλα!!!

Καλο Βραδυ!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Πολλές δουλειές γιωτάκι, αρετη και ραβτακι πωπω μπράβο και κάνετε και τόσα καθημερινα. Εγώ τα κάνω μαζεμένα αλλα επειδή όλη τη βδομάδα κάνω μόνο τα βασικά.

Καλαμαράκι μπράβο για τις τακτοποιήσεις σου πολύ μου άρεσαν!!!

Κι εμεις βολτάραμε σήμερα. Σάββατο πλακώνομαι στις δουλειες και Κυριακές βολτάρουμε. Το πρωί είχαμε φίλους στο σπίτι παίξαν τα παιδιά ξαναμάζεψα τα πάντα για φαγητό στη μαμα και βόλτες.

Σας διαβάζω καθημερινα με χαλαρώνετε και οργανώνομαι κι εγώ άσχετα αν δεν εχω χρόνο να γράψω!

Ο λεκές στο συρτάρι του πλυντηρίου δεν φευγει με τπτ!!!! Το μουλιασα ολοκληρο βράδυ με ξύδι, με οινόπνευμα, βιακαλ απευθείας στον λεκέ ολόκληρο βράδυ, τρίψιμο τπτ καμια αλλη ιδεα? Ή να το παρατήσω? Και το καθάριζα κάθε βδομάδα. Τι ηταν αυτο που το προκάλεσε δεν ξερω σε μια βδομάδα και δεν βγαίνει. Τώρα έβαλα διπλωμένο χαρτι κουζίνας και μπολικο ξύδι για να μένει βρεγμένο και θα τρίψω ξανά.

Καληνύχτα καλη εβδομάδα να έχουμε!

Καλημερα κοριτσια κι αγορι της παρεας!

Το σ/κ μου δεν περιελαμβανε πολλες δουλειες καθως τις ειχα κανει Πεμπτη Παρασκευη κι ετσι απολαυσα ηλιο και βολτες. Το Σαββατο πηγαμε golden hall ηπιαμε καφεδακι, επαιξε ο μικρος και γυρισαμε το μεσημερι αλλα ειχε κουραστει τοσο το παιδι που τον πηρε ο υπνος στη μαμα μου. Ετσι πηγα στη λαικη και στο χασαπη και για κανα δυωρο σπιτι που εβαλα ενα πλυντηριο σκουρα και απλωσα και μετα πηγαμε πηραμε το παιδι και πηγαμε στην πεθερα μου μεχρι το βραδακι.

Την Κυριακη πηγα με το παιδι εκκλησια και κοινωνησαμε, μετα κουνιες, φαγαμε στη μαμα μου και γυρισαμε σπιτακι μας. Το παιδι κοιμηθηκε κι εγω σιδερωσα 3 πλυντηρια κι εκανα κιμα για παπουτσακια. Ξυπνησε ο μικρος και τον πηγε ο μπαμπας του βολτα και βρηκα ευκαιρια κι εκανα ενα χαλαρωτικο μπανακι. Γυρισανε εκανα μπανι το μικρο, εφτιαξα πιτσα και φαγαμε, το παιδι κοιμηθηκε κατα τις 9,30, εφυγε και ο αντρας μου για δουλεια και χουζουρεψα νωρις νωρις.

Βλεπω βεβαια οτι πολλες κανατε παρα πολλες δουλειες κι ενιωσα λιγο ανεπροκοπη αλλα με τετοιο καιρο που να κατσουμε σπιτι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή ανοιξιάτικη βδομάδα να έχουμε με ήλιο και χαμόγελα:D

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το καλοσώρισμα, είστε όλες πολύ γλυκές.

Ο φούρνος μου και εμένα έχει λεκέδες που δεν φεύγουν με τίποτα...τρίβω τρίβω αλλά κάποια σημάδια μένουν.Μάλλον έκανα στην αρχή που την πήρα που δεν ήξερα, πυρόλυση ενώ δεν τον είχα καθαρίσει πριν και μείναν τα σημάδια.

Σήμερα έχω άδεια (όχι για ευχάριστο λόγο αλλά να είναι καλά που μου την δώσανε) οπότε λέω να το εκμεταλλευτώ και να κάνω καμιά πιο βαριά δουλειά, όπως ντουλάπια κουζίνας - που την βαριέμαι απίστευτα αυτή την δουλειά- ή να κάνω γενική στη κρεβατοκάμαρα μας, τι προτείνετε;:)

Προς το παρόν πάω να φτιάξω καφεδάκι.

Ιωάννα καλύτερα να βολτάρεις το σαβ/κο να γεμίσεις μπαταρίες και τις δουλειές τις κάνεις και τις καθημερινές, πρώτα από όλα να είναι καλά η ψυχική μας υγεία, αυτό είναι το μότο μου τα τελευταία 2 χρόνια;)

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα.

Τι τέλειος καιρός.

Το Σάββατο την βγάλαμε από το πρωί ως το απόγευμα στον κήπο, τα αγόρια δηλαδή ήταν συνέχεια έξω εγώ μπαινόβγαινα και έκανα και τις δουλίτσες μου κυρίως πλυντήρια, σίδερο και μαγείρεμα. Το απόγευμα πήγαμε βόλτα στο εμπορικό με φίλους.

Την Κυριακή πήγαμε εκδρομή στην λίμνη Κερκίνη, και το απόγευμα ασχολήθηκα με μαγειρέματα.

Καθάρισα και το ντουλάπι με τα τάπερ, τα έβαλα αλλιώς, τώρα έχω πολύ χώρο να πάρω και μερικά γυάλινα ακόμα που χρειάζομαι.

Ξέρετε αν τα τάπερ της τάπεργουεαρ τα πωλούν σε καταστήματα ή μόνο σε σπίτα όπως παλιά? Είδα ότι έχει τάπερ ειδικά για κατάψυξη και θέλω δύο για το παγωτό που κάνουμε συνέχεια το καλοκαίρι.

Έκανα και μια άλλη δουλειά που την χάρηκα πολύ, έσπασα την κλειδοθήκη που είχε κρεμάσει ο άντρας μου στην είσοδο και δεν μου άρεσε καθόλου. Τώρα βέβαια μου έμειναν 2 τρύπες από τις βίδες αλλά θα τις στοκάρω, ελπίζω να μην φαίνονται πολύ.

Δομνίνα να σας ζήσει ο μικρός πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια. Πως περάσατε στα πρώτα σας γενέθλια?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα κοριτσάκιααα!!!!

Τι κάνετε???? Τι ωραίαααααα μέρααααα!!!!! :P :p :P

Έρχεται η άνοιξη επιτέλους....και μην τυχόν και ξανακάνει κρύο γιατί δεν θέλω άλλο!

Εμείς το Σάββατο πήγαμε βολτούλα σε φιλικό σπίτι και φάγαμε του σκασμού και την Κυριακή τα κορίτσια ήταν στην γιαγιά! Το σπίτι άδειο και τι να κάνω...το έριξα στην μαγειρική!

Έφτιαξα σοκολατένιο κέικ και καπ κεικς και άνοιξα φύλλο και έκανα μια φανταστική μακαρονόπιτα!

:Pκαλημερα σας καλές μου φιλες!!!!!

Καλημερα απο τις ηλιολουστες Σέρρες!!!!!!!

Τι μου κανετε?

Απότι διαβασα περασατε κι εσείς αρκετά καλά!!!

:DΕμεις μειναμε Σερρες το ΠΣΚ....Δεν πηγαμε Σαλονικα!!!

--Παρασκευη βραδυ βγηκαμε μονες με την κομπαρα μου!!! Πηγαμε θεατρο ,

περάσαμε πολυ καλα κ μας αρεσει πολυ!! Μολιερος ,κωμωδια , Ο κατα φαντασιαν Ασθενης!!

--Σαββατο πρωι δουλεθε ο συζυγος για λιγο! Εγω προλαβα κ εβαλα πλυντηριο ρουχων ,συμμαζευα γενικοτερα πιο πολυ τα σκορπια ρουχα ,εβαλα ηλεκτρικη ολο το σπιτι , σηκωσα τους2διαδρομους που εχω σετ σε διαδρομο κ κουζινα, σφουγγαρισα κ εβαλα το 2ο σετ διαδρομων που εχω...

Τα αλλα τα εδωσα στον συζυγο να τα πλυνει στο μαγαζι....

Ηρθε ο συζυγος 12+ κ δεν ειχα μαγειρεψει κ χρειαζομουν κ ψωνια κ ετσι πηγαμε ολοι μαζι σε σουπερ κ σε χασαπη ,ταφησαμε σπιτι κ μετα βολτα πλατεια κ φαγαμε εξω !

Ειχε τελειο καιρο ,πολυ ηλιο κ πολλη ζεστη κ παρα πολυ κοσμο!!!!

Φαγαμε κ παγωμενο γιαουρτι ,τρελαθηκαν τα παιδια κ γυρισαμε 4.30 κ κοιμηθηκαμε απαντες!!

--Κυριακη ηρθαν οι γονεις μου!! Ηταν αρκετα καλα ο μπαμπας μου!! ψησαμε αρνισια παϊδακια κ εφεραν κ φαγητο(κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο)

Εφυγαν αργα μεσημερι κ μετα την πεσαμε...

Απογευμα μπανιο παιδια κ χαλαρά!!

:cry:Τα παιδια εχουν εναν βηχα παλι.....Δεν σταματησαμε καθολου το αερολιν κ το φιξοταϊντ.....ολο με την μασκα ειμαστε...τι να πω????

:rolleyes:Για το καθαρισμα φουρνου που λεγατε, εγω ειχα παρει εναν μη χημικο,οικολογικο καθαριστικο,ακριβουτσικο αλλά δεν κανει καθολου δουλεια.....δεν καθαριζει καλά....

:confused:να δουμε ποτε θα αξιωθω να κανω ξεκαθαρισμα στις ντουλαπες...ιδιως των παιδιων που απολο τον χειμωνα πολλα τους μικραιναν απο τον οκτωβρη που ταχα βγαλει.... ο μικρος μου ψηλωσε παρα πολυ....στο φαρδος του ειναι ολα ανετα αλλά κοντα....θαχω καμια δεκαρια παντελονια(τζην κ μη κ μαρκας!) που καλλιστα θα γινοντουσαν ωραιες βερμουδες...Να τα δωσω σε πεθερα να τα κοντυνει?εχει μηχανη..

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημεραααααααα!!

εφτιαξα ενα τσαγακι για αλλαγη (μπουχτισα με τους καφεδες) και εκατσα να σας διαβασω με λιγη μουσικουλα

αχ.. μυρισε ανοιξη, πραγματι!! Στο σπιτι μου, στη διαθεση μου, τι να λεμε, αλλο πραγμα! :DΓιωτακι μου ναι το εχω φτασει πλεον το σπιτι σε αλλο επιπεδο, στροφη 180 μοιρων!! :rolleyes:

εχτες οπως σας ειπα ξυπνησαμε και ειχαμε διακοπη ρευματος σε ολο το χωριο μεχρι το μεσημερι (καλες 13:30 ηρθε) αλλα δεν πτοηθηκα! Βρηκα ενα σωρο δουλειες που μπορουν ανετα να γινουν χωρις ρευμα!! :mrgreen:

1. ξυπνησα, θηλασα τη μικρη και μετα εφτιαξα ενα κρυο καφεδακι
  2. αλλαξα πανα τη μικρη
  3. ανοιξα να αερισω
  4. αλλαξα σεντονια στο κρεβατι μας
  5. εστρωσα ολα τα κρεβατια
  6. συμμαζεψα γυρω γυρω ολα τα "ασχετα" και τα απλυτα ρουχα που περιφερονταν
  7. απλωσα τα χτεσινα πλυμενα ρουχα εξω
  8. ντυθηκα
  9. πηγαμε στον μαναβη για λιγα πραγματακια
  10. εφτιαξα ψωμακια με μερεντα και φαγαμε με τα μικρα
  11. καθαρισα ολο το μπανιο
  12. εριξα χλωρινη στη λεκανη της τουαλετας και την αφησα
  13. εβγαλα ολα τα σκουπιδια και τα πεταξα
  14. εριξα χλωρινη στο πιγκαλ και το αφησα (ηταν χαλια :oops: )
  15. εβγαλα τους σκουπιδονενεκεδες εξω και τους χλωρινιασα και τους αφησα
  16. καθαρισα πολυ καλα το πλυντηριο απ εξω + την πορτα του
  17. εβγαλα και καθαρισα και την θηκη του απορρυπαντικου
  18. εβαλα τα απλυτα στο πλυντηριο για αργοτερα
  19. τακτοποιησα πλυμενα πιατικα
  20. εστρωσα τους καναπεδες
  21. ξεπλυνα τους σκουπιδοτενεκεδες και το πιγκαλ και τα αφησα να στραγγισουν
  22. εντωμεταξυ ηρθε το ρευμα και εβαλα μπρος το πλυντηριο
  23. κοιμησα τη μικρη μου
  24. επλυνα λιγα πιατα
  25. μαγειρεψα μοσχαρι λεμονατο
  26. μαζεψα απ εξω τα στεγνα ρουχα
  27. εβγαλα τα ρουχα απ το πλυντηριο
  28. εβαλα και ενα δευτερο πλυντηριο με κοκκινα
  29. εβρασα κριθαρακι
  30. καθαρισα το τραπεζι
  31. εβαλα να φαμε εγω με τα παιδια
  32. μαζεψα τα πιατα και ξανακαθαρισα τραπεζι
  33. σκουπισα τους καδους και εβαλα νεες σακουλες
  34. εριξα ξυδι στον βραστηρα και τον αφησα
  35. ταϊσα τις γατες
  36. επλυνα ολα τα πιατα + δυο ταψια
  37. χλωρινιασα και ετριψα καλα τον νεροχυτη μου γιατι ηταν.. :oops: (θα σας γραψω παρακατω τι σκεφτηκα για τον νεροχυτη)
  38. εκατσα λιγακι στο pc και ετοιμαστηκαμε για τη γιαγια
  39. εκει επαιξα με τα μικρα, γυρισαμε
  40. εκλεισα ολα τα πατζουρια
  41. εδωσα στα παιδια να φανε φαγητο
  42. εκοψα πατατες για τηγανι
  43. ετοιμασα του αντρουλη μου να φαει
  44. μαζεψα τα ρουχα απ εξω και τα διπλωσα
  45. απλωσα το κοκκινα ρουχα στην απλωστρα
  46. πλυναμε δοντια και βαλαμε ορο
  47. μαζεψαμε παρεα ολα τα παιχνιδια τους
  48. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  49. εβαλα να φαω και γω, χτες δεν βαλαμε μενταλιστ γιατι ο συζυγος ξαπλωσε νωρις :rolleyes:

λοιπον τελικα η συγκεκριμενη απλη χλωρινη που ειχα δεν ελεγε οχι για μαρμαρα, αλλα το ξανασκεφτομουν χτες οτι εγω δεν εχω ενα ασπρο μονοκομματο κομματι μαρμαρο-η μαμα μου εχει τετοιον νεροχυτη και παγκο-

καπως ετσι

2Q==2Q==2670x800536x640335x400_zpsbbbc6332.jpg

αλλα ο δικος μου ειναι πετρουλες πετρουλες, οπως το μωσαϊκο (αυτη ειναι μια παλιοτερη φωτο που φαινεται καθαρα, ολο ετσι ειναι, και οταν περνας το χερι σου και το χαϊδευεις νιωθεις αναγλυφες ολες τις πετρουλες, δεν ειναι καθολου λειο)

2013-11-03110602_zps0a8c3247.jpg

μηπως γιαυτο εχει χαλασει με τα χρονια :confused:

εντωμεταξυ αναμεσα στα μικρα κενα μαζευονται τροφες, βρωμιες και δυσκολα καθαριζεται γμτ, ακομα και στον παγκο μπορει να πεσουν κοκκοι ζαχαρης πχ ή ψιχουλα και ειναι εκνευριστικο, φανταστειτε στον νεροχυτη τι μαζευει που ειδικα στις γωνιες εχει γινει ολοκληρη τρυπα :shock: Εσεις πως θα το καθαριζατε?

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...