Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

τωρα εχω να κανω:

18. να τελειωσω το μαγειρεμα οκ (μαγειρεψα παστιτσιο)

19. να απλωσω οκ

20. να βαλω μερικα πλυντηρια (οταν ξυπνησει η μικρη)

21. να τα απλωσω

22. να ξεσκονισω σαλονι-κουζινα-τραπεζαρια οκ

23. να ξεσκονισω κ να σκουπισω κρεβατοκαμαρα οκ

24. να σφουγγαρισω οκ

25. να κανω το μπαλκονι (αυριο)

26. να φτιαξω νυχια κ φρυδια (το μεσημερι???)

27. να φτιαξω λιστα σουπερ κ λαικη οκ

28. να αδειασω το πλυντηριο πιατων (οταν θα τρωει η μικρη)

29. να κανω εκκαθαριση ψυγειο κ καθαρισμα εσωτερικα (οταν θα τρωει η μικρη)

30. αν προλαβω να κανω τα 2 ντουλαπια της κουζινα που μου εχουν μεινει κ 1 συρταρι (αυριο)

31. επλυνα σφουγγαριστρα κ κουβα, μπηκαν στην θεση τους

32. επλυνα τα τζατζαλα απο το παστιτσιο

φιουυυυυυυυ κ επιτελους καθομαι

σπιτακι καθαρο-μαζεμενο σουπερ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις τελείωσα μια τουρτίτσα που είχα παραγγελία, έπλυνα τα σκεύη, μάζεψα την κουζίνα και φάγαμε και όσο ξεκουράζομαι ας σας γράψω κι εγώ τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνω από δω κι έπειτα.

-Ξαράχνιασμα το σπίτι εσωτερικά

-Καθάρισμα στα ψηλά σημεία (πάνω απ τα ντουλάπια της κουζίνας

-Καθάρισμα τα φωτιστικά του κάτω ορόφου.

-Πέρασμα εξωτερικά τα ντουλάπια της κουζίνας (εσωτερικά έγιναν πρόσφατα όταν τα τακτοποιούσα)

-Ριχτάρια και πατάκια για πλύσιμο και στέγνωμα

-Ζύμωμα κεφτεδάκια, πλάσιμο και τοποθέτηση στην κατάψυξη

-Ξεσκόνισμα καλό (με μαλακτικο)

-Σκούπισμα και σφουγγάρισμα κάτω ορόφου

-Πολύ καλό καθάρισμα το κάτω μπάνιο (και πλακάκια)

-Καθάρισμα εσωτερικές πόρτες.

Έτσι αύριο θα έχω να κάνω τις αντίστοιχες καθαριότητες στον πάνω όροφο, να φτιάξω γλυκά και να κάνω προετοιμασία για το τραπέζι που έχω την Δευτέρα!

Ευχηθείτε μου καλή τύχη!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μόλις τελείωσα μια τουρτίτσα που είχα παραγγελία, έπλυνα τα σκεύη, μάζεψα την κουζίνα και φάγαμε και όσο ξεκουράζομαι ας σας γράψω κι εγώ τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνω από δω κι έπειτα.

-Πέρασμα εξωτερικά τα ντουλάπια της κουζίνας (εσωτερικά έγιναν πρόσφατα όταν τα τακτοποιούσα)

Έτσι αύριο θα έχω να κάνω τις αντίστοιχες καθαριότητες στον πάνω όροφο, να φτιάξω γλυκά και να κάνω προετοιμασία για το τραπέζι που έχω την Δευτέρα!

Ευχηθείτε μου καλή τύχη!

καλη τυχη!!!!!:D:D:D:D:D

παω να σηκωσω την μικρη μου!

18. να τελειωσω το μαγειρεμα οκ (μαγειρεψα παστιτσιο)

19. να απλωσω οκ

20. να βαλω μερικα πλυντηρια εβαλα ενα κ παω για δευτερο

21. να τα απλωσω (σε λιγο θα το απλωσω)

22. να ξεσκονισω σαλονι-κουζινα-τραπεζαρια οκ

23. να ξεσκονισω κ να σκουπισω κρεβατοκαμαρα οκ

24. να σφουγγαρισω οκ

25. να κανω το μπαλκονι (αυριο)

26. να φτιαξω νυχια κ φρυδια (το μεσημερι???) (δεν νομιζω τακη....!!!)

27. να φτιαξω λιστα σουπερ κ λαικη οκ

28. να αδειασω το πλυντηριο πιατων (οκ)

29. να κανω εκκαθαριση ψυγειο κ καθαρισμα εσωτερικα (οκ αλλα το καθαρισμα ηταν ψιλοκαθαρισμα)

30. αν προλαβω να κανω τα 2 ντουλαπια της κουζινα που μου εχουν μεινει κ 1 συρταρι (αυριο) (εκανα μονο 1 ντουλαπι τα υπολοιπα αυριο)

31. επλυνα σφουγγαριστρα κ κουβα, μπηκαν στην θεση τους

32. επλυνα τα τζατζαλα απο το παστιτσιο

33. σηκωσα την μικρη, την αλλαξα την εντυσα κ της εβαλα να φαει

34. εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε κ εμεις

35. μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο (μαζι με την κορη μου, της εδινα διαφορα που δεν σπανε...)

36. επλυνα τα της λαικης (παλι μαζι με την κορη, ειχα γεμισει την μια γουρνα με νερο κ τα πεταγε μεσα!)

37. αδειασα τα σκουπιδια κ εβαλα καθαρη σακουλα

38. ξανα περασα παγκους κ εστιες

39. τακτοποιησα μερικα πραγματα που ψωνισε ο αντρας μου απο το μαγαζι του αδελφου

40. εφτιαξα καφεδακι κ καααααααααααααααθομαι!!!!!

Διαφημίσεις

Eρώτημα: Τι ποσοστά κουρέματος ξέρετε για εφαπαξ αποπληρωμή πιστωτικών και δανείων έως 10.000?

Παρακαλώ απαντήστε άμεσα με πμ μόνο όσοι έχουν προσωπική εμπειρία και με επωνυμία τράπεζας :)

Ευχαριστώ παρα πολυ!

Καλησπέρα!

Εγω σημερα γραφειο γιατι ετοιμαζω πασχαλιατικα και συνεντευξεις! Τωρα τελειωσα με το blog μετα εχω λιγο σκιτσο στο σχεδιαστηριο και μετα αραζω. Τωρα θα κανω ενα διαλλειμμα να κανω ενα γλυκακι. Σημερα ειχε κηπο παλι και καθαρισμα φουρνου και μπανιων (μικρο και μεγαλο) και ξεβουλωμα λεκανης κατι που δεν ειναι ποτε μα ποτε ευχαριστο:evil: Γενικα ειμαι λιγο οφ σημερα οποτε δεν ειχε πολλα πραγματα :P

κοιμαστε η βολταρετε??? κ στις 2 περιπτωσεις εισαστε τυχερες!!!:twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σχεδόν και τα 2 γυρίσαμε πριν μια ώρα απο το πρωί....

Πήγαμε και πήραμε ενα συμμαθητή του με τον αδερφό του και πήγαμε όλοι μαζί παιδική χαρά, πάρκο και φαγητό.... Ο σύζυγος τώρα ξεκουράζεται στον καναπέ εξουθενωμένος απο το ποδοσφαιρο και ευτυχής που δεν έχουμε 3 αγόρια :tongue:

Ευχηθείτε μου καλή τύχη!

τι να την κάνεις την τύχη βρε? εισαι τόσο προκομένη που η τύχη είναι λίγη μπροστά σου.... ;)

Eρώτημα: Τι ποσοστά κουρέματος ξέρετε για εφαπαξ αποπληρωμή πιστωτικών και δανείων έως 10.000?

Παρακαλώ απαντήστε άμεσα με πμ μόνο όσοι έχουν προσωπική εμπειρία και με επωνυμία τράπεζας :)

Ευχαριστώ παρα πολυ!

σχεδόν και τα 2 γυρίσαμε πριν μια ώρα απο το πρωί....

Πήγαμε και πήραμε ενα συμμαθητή του με τον αδερφό του και πήγαμε όλοι μαζί παιδική χαρά, πάρκο και φαγητό.... Ο σύζυγος τώρα ξεκουράζεται στον καναπέ εξουθενωμένος απο το ποδοσφαιρο και ευτυχής που δεν έχουμε 3 αγόρια :tongue:

σου εστειλα πμ

χαχαχαα, να δεις χαρα ο συζηγος της κριστιν που σε λιγο θα εχει 4!!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

το απογευμα εβαλα στην κορη να φαει φρουτα, ο αντρας μου πηγε σουπερ, κ δεν βγηκαμε, με εχει πιασει η μεση μου, απο το πρωι με ποναγε αλλα ξεπατωθηκα σημερα κ ποναω μεχρι το γονατο:(

ψιλοκοψα ανιθο κ μαιντανο για την καταψυξη

εβαλα τα πλυμμενα της λαικης στο ψυγειο

τακτοποιησα τα πραγματα του σουπερ

τωρα ετοιμαζομαστε για νανι κ εμεις για πιτσα night κ ταινια

υγ.δεν απλωσα κ δεν εβαλα αλλο πλυντηριο...

καλο βραδυ κοριτσακια

Καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε?απουσιες σημερα φανταζομαι και λογω του καιρου οτι βολταρατε..εμεις σημερα πηγαμε και την βολτουλα μας αφου η μικρη ειναι καλυτερα,αλλα εκανα και ολες τις δουλειες μου..

αλλαξα σεντονια παντου

εβαλα τα ριχταρια να πλυθουν και τα απλωσα

μαγειρεψα λαζανια με κιμα

επλυνα οτι βγηκε

καθαρισα πολυ καλα την κουζινα και εκανα και 2ντουλαπια καθως και το ντουλαπι με τα φαρμακα πεταξα και αυτα που κοντευουν να ληξουν

καθαρισα τα ντουλαπια εξωτερικα

επλυνα το μπανιο και αλλαξα πετσετες

σκουπισα

ξεσκονισα καλα

εκανα τις σιτες απο τα δυο υπνοδωματια με βιτεξακι νερακι και χλωρινη

καθαρισα και τα τζαμια και τα αλουμινια

εστρωσα τα καθαρα μυρωδατα ριχταρια

φαγαμε μαζεψα την κουζινα

κοιμισα την μικρη

σιδερωσα λιγα ρουχαλακια

καθαρισα τον φουρνο

σκουπισα και σφουγγαρισα μπαλκονια

αλλαξα το ρανερ στο τραπεζι του μπαλκονιου

μαζεψα σκουπδια

σφουγγαρισα στο σπιτι

εκανα μπανακι λουστηκα

βγηκαμε βολτιτσα

εκανα τα παιδια μπανιο τις ελουσα φορεσανε καθαρες πιτζαμουλες και υπνο..παω να φαω και να δουμε καμια ταινια με τον συζυξ..

Ραβ καλη επιτυχια αν και δεν την χρειαζεσαι..

Γιωτα εκανες ενα σωρο δουλειες..ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα με την μεση σου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα σε όλες και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Λοιπόν χθες, επειδή όπως έχω ξαναπεί έχω ξεμάθει να κάνω δουλειές τέτοιες ώρες και έχω άλλους ρυθμούς, άλλαξα το πρόγραμμα μόλις ξεκίνησα.

-Ζύμωσα και έπλασα κεφτεδάκια για το αυριανό τραπέζι και τα έβαλα κατάψυξη

-Έφτιαξα τυροπιτάκια με πιπεριά φλωρίνης και τα έβαλα κατάψυξη

-Μάζεψα τον νεροχύτη και καθάρισα τον πάγκο.

-Καθάρισα και άναψα το τζάκι

-Ξαράχνιασα τον κάτω όροφο

-Ξεσκόνισα με φτερό τον μπουφέ εξωτερικά (εσωτερικά τον έκανα προχθες που έπλυνα τα σερβίτσια), τον καθρέπτη και τα αντικείμενα που έχω επάνω.

-Τα πέρασα όλα με πανάκι - μαλακτικό και καθάρισα τον καθρέπτη.

-Ξεσκόνισα με φτερό την τραπεζαρία και τις καρέκλες, τα πέρασα όλα με πανάκι- μαλακτικό ομοίως και τα διακοσμητικά που είχα επάνω.

-Αφαίρεσα τα καρεδάκια και τα έβαλα στα άπλυτα

-Μετακίνησα τις καρέκλες και σκούπισα πολύ καλά τον χώρο της τραπεζαρίας.

-Άλλαξα τη διακόσμηση στον χώρο αυτό.

-Ξεσκόνισα τα φωτιστικά με το φτερό (σήμερα που είναι σβηστά θα τα κάνω με πανάκι)

-Ξεσκόνισα πάνω απ τα ντουλάπια της κουζίνας

-Καθάρισα με πανάκι - μαλακτικό όλα τα ντουλάπια της κουζίνας εξωτερικά και άλλαξα τη διακόσμηση στο πασάκι που έχω.

-Καθάρισα το ψυγείο εσωτερικά με νερόξυδο και το τακτοποίησα καλύτερα.

-Καθάρισα το ψυγείο εξωτερικά με νερόξυδο και το πέρασα με baby oil.

-Πέρασα τις εσωτερικές πόρτες με πανάκι - μαλακτικό.

-Σκούπισα πολύ καλά τον χώρο της κουζίνας

-Τακτοποίησα το σαλόνι απ τα εκτός θέσης

-Έκανα τη μικρή μπάνιο και την έβαλα για ύπνο

-Έκανα μπάνιο και ετοίμασα ένα πλυντήριο για το πρωι.

Και φυσικά κάθισα 1 ωρίτσα με τον σύζυγο και έπεσα για ύπνο. Βέβαια η μικρή μου ξεκίνησε ένα κρεσέντο βήχα οπότε άλλαξα κρεβάτι για τη μισή βραδιά.

Πίνω λίγο καφεδάκι ακόμα και ανεβαίνω να βάλω τα ρούχα στεγνωτήριο και τα ριχτάρια να πλυθούν (2 πλυντήρια και στεγνωτήρια αυτά), έπειτα τα καρεδάκια και τέλος τα πατάκια. Φυσικά το πλυντήριο θα κάνει ακόμα μια πλύση με πολλούς βαθμούς και ξύδι :wink:

Για σήμερα θα κάνω μια συντήρηση στον πάνω όροφο, θα καθαρίσω καλά τα μπάνια, θα περάσω τα φωτιστικά, θα φτιάξω γλυκάκια για αύριο και ότι άλλο με φωτίσει :-P

Το σαλόνι μάλλον θα το αφήσω για αύριο,μαζί με σκούπισμα-σφουγγάρισμα κάτω ορόφου μες τον πανικό μεν αλλά με το παιδί στο σπίτι θα πρέπει να το ξανακάνω έτσι κι αλλιώς.

Σας εύχομαι μια καλή Κυριακή!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα κ απο μενα κ καλη κυριακη!

εμεις σηκωθηκαμε αργα, (η μεση μου ακομα ποναει)

εκανα καφεδες κ γαλα κ ετοιμασα την μικρη

την πηρε κατω ο συζηγος μαζι με τον παππου κ παιξαν-πλυναν την μηχανη

1. ανοιξα να αεριστει το σπιτι
  2. εστρωσα κρεβατια
  3. μαζεψα απλωμενα κ τα διπλωσα
  4. απλωσα το χθεσινο πλυντηριο
  5. εβαλα ενα με μαυρα
  6. περασα μια το μπανιο
  7. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων
  8. εβγαλα σουβλακια να ξεπαγωσουν (η θα τα ψησει ο αντρας μου στην ψησταρια η εγω στον φουρνο)
  9. περασα μια τους παγκους κ τις εστιες
  10. εστρωσα τα ριχταρια
  11. κατεβηκα κατω να παρω την μικρη
  12. σκουπισα το ξενοικιαστο μαγαζι που εχουμε κατω απο το σπιτι κ παιζει η μικρη μερικες φορες
  13. την ανεβασα πανω κ την εκανα μπανιο-την ελουσα-στεγνωσαμε μαλλια-κοψαμε νυχια κ βουρ για νανι.

καθομαι με λιγο καφεδακι κ ζεστενω την μεση μου με μια θερμαινομενη ζωνη μεσης, μπας κ μου περασει κ παμε καμια βολτα το μεσημερι.

(που πας κυρα μου με την μεση χαλια κ κανεις τοσες δουλειες????:cool:)

τωρα θελω να ετοιμασω φαγητο κ να κανω μεριδες κοτοπουλο κ ψαρια για καταψυξη

για μπαλκονι δεν το βλεπω παλι, ευκαιρια να ασχοληθω κ λιγο με μενα!

αρετη κ ραβτ πολλες δουλειες........!!!!

καλο υπολοιπο να εχουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...