Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια:

εχω μερες να μπω .....

μολης εφηγε ο χαζμπαντ για δουλεια( αυτο το μηνα ζητημα να τον βλεπουμε 2 ωρες τη μερα)αλλα θα ερθει γρηγορα ειπε:rolleyes: 12-1

βλεπω ειδαμε ηλιο και ξεσηκονομαστε για χαλια

εγω σκευτομαι να τα βγαλω πριν το πασχα γιατι δεν τα αντεχω αλο :eek:

αυτη τη βδομαδα ηθελα να κανω την κουζηνα αλλα δεν μου βγηκε οποτε απο δευτερα το προτζεκτ κουζηνα :tongue:

για το φουρνο ωραια η ιδεα του καλαμαρακιου με το αλουμηνοχατο

αλλα μαλον δεν κανει :?

εγω παντος τον καθαρηζω με ζεστο νερο ξυδι και σοδα και υγρο πιατων και αστραφτη ;) αλλα μαλον ουτε αυτο κανει:?

τες-πα ας χαλασει οποτε θελει δεν θα αγχοθω και για αυτο:mrgreen:

τα χαλια τα πλενω εγω αλλα φετος λεω να τα δωσω εξω (αν εχω λευτα:rolleyes:που μαλον δεν θα εχω:rolleyes:)

κοριτσια που δυσκολευεστε να αλαξετε τα μωρα

βλεπω οτι ειναι ανω τον 10 μηνον που λογηκα περπατανε

μηπος να τα αλαζατε στο ορθιο?

το λεω γιατι εγω δεν καταφερα τον γιο να τον ντησω -ξεντησω ξαπλομενο μετα τον 9 μηνα που αρχησε τα βηματακια

βγαζεις την πανα και καθαρηζεις ποπο με σηνοπτηκες διαδηκασιες και τα υποληπα στο ορθιο;)

θελω κι αλλα να πω αλλα τα ξεχναω :oops:

περαστηκα στα αρρωστουληκα να ευχηθω

λιγο υπομονη ακομα και ανοιξιαζουμε και περνανε ολλα

εμενα ο μικρος εκανε ξημεροματα πεμπτης ενα 39,5 ξαφνηκα και για πρωτη φορα,ολη την πεμπτη 38+ και σημερα ξυπνησε καλα,

αυριο μετα απο παααααρα πολυ καιρο δεν εχω δουλεια το σαββατο οποτε μετα τα πρωινα θα κανω βολτες με το μικρο:D

ελπηζω να τελειονει και ο μπαμπας μας γρηγορα απο τη δουλεια του να τον δουμε λιγο :D

φιλια και καληνυστα που λεει και ο γιος:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμαράκι σ΄ ευχαριστώ πολύ! Θα το κάνω άμεσα. Λευκό ξύδι έχω πάντα γιατί το βάζω και ως γυαλιστικό στο πλυντήριο πιάτων.

Χθες χαζεύοντας βρήκα αυτό http://www.econews.gr/2011/03/06/katharismos-spitiou-xwris-ximika-ylika/ ενδιαφέρον είναι αν και κάποια είναι γνωστά!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Εγω μετα τη δουλεια εκανα αυτα πιυ ηταν για αυριο. Αλλαξα σεντονια στο δικο μας, επλυνα τα τζαμια του παραθυρου μας, τους καθρεφτες στο δωματιο, περασα με γυαλιστικο τα κομοδινα, εβγαλα ολα τα πατακια ν αεριστουν, εβαλα ηλεκτρικη σε ολο το σπιτι και τραβηξα και καναπεδες, σφουγγαρισα, εβαλα ενα πλυντηριο με ασπρα και απλωσα, καθαρισα μια εξωτερικη ντουλαπα και πεταξα πολλαααα, επαιξα με το αγορακι μου, εκανα το μπανακι μου και τωρα ειμαι κομματια. Ομως εχω καθαρο σπιτακι και το σ/κ θα κανω μονο φαγητο και βολτες. Μπορει και λιγο σιδερο. Σας καλυνυχτιζω γιατι θα κοιμηθω ορθια!

Εδω και παλι..πηγαμε παιδιατρο η μικρη δεν εχει κανει ακροαστικα αλλα εχει πολλες εκκρισεις θα συνεχισω με αερολιν και ενα συνδυασμο οτριβιν και τομπρατεξ για την μυτουλα να καθαρισει τελειως..παλι καλα..βρηκαμε φαρμακειο εφημερευων και ειχε 30ατομα ουρα..εφυγα θα παω το πρωι ευτυχως που εχω αερολιν..καναμε τα μπανακια μας και τα κοριτσια κοιμηθηκαν..

Ειρηνη μπραβο για τα καλα αποτελεσματα..καλη δουλιτσα αυριο..

Ετοιλ να εκμεταλλευτεις το Σαββατο σου με βολτιτσες..

Μαρια καλη ξεκουραση..

Παω να φαω και εγω και να χαλαρωσω..καλο βραδυ σε ολες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κοριτσάκια ευχαριστώ για την ενθάρρυνση...θα μου περάσει που θα πάει..!!! Γενικότερα δεν έχω κέφια...χωρίς να έχει γίνει κάτι τρομερό...αλλά είναι μερικά απλά καθημερινά που με ρίχνουν!

Σήμερα με νευρίασαν και οι κόρες και εκεί που κλείδωνα την πόρτα για να πάμε tae το μεσημέρι....τις έβαλα επιτόπου μέσα και πήγανε για ύπνο! Όλο παρατηρήσεις κάνω και δεν με ακούνε....σήμερα την θέλανε την τιμωρία τους γιατί με το που γύρισαν απο το σχολείο τρωγόντουσαν σαν τα κοκόρια...

Τσακώνονται και εσάς συνέχεια τα δικά σας??? Εμένα όλο διαγωνισμούς ποιά θα πατήσει πρώτη το κουδούνι, θα ανοίξει την πόρτα, θα κλείσει το φως, θα θα θα.....και στο τέλος η μικρή τσιρίζει....ε σήμερα με σκάσανε!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου ,τι κάνετε?

Βασια μου εχθες τα ιδια συζητουσα με την κουμπάρα μου.Σκοτωνονται!

Δεν εχω αλλο παιδακι και δεν ξερω τι φταιει ,σιγουρα η μικρη διαφορα ηλικιας βοηθαει...Υπομονη εσυ ,που θα παέι θα μεγαλώσουν.

Αρετη ,περαστικα στη μικρη σου.

Ιωαννα ,καλά να περασετε το σκ,καλές βόλτες!

Γιωτακι ,καλά αποτελέσματα από το παπ.

Ετοιλ,καλά να περασετε και εσεις σημερα.

Αφροδιτακι ,ελπίζω να ξεκουραστεις λιγακι αυτες τις ημερες.

Ειρηνη μου ,ναι ,ειμαι καλύτερα...

Εχθες επλυνα τις βεραντες ,ποτισα τα λουλούδια και καθαρισα την εξωτερικη τραπεζαρια ,αλλαξα σεντονια στα κρεβάτια μας ,επλύνα τα μπάνια και αλλαξα πετσετες και εκανα και τα ντουλάπια τις κουζινας με νωπό βετεξ με νεροξυδο.τους πάγκους και τα πλακακι ,τα εκανα ως συνηθως μετά το φαγητο.Και βεβαια εκανα και ολα τα υπόλοιπα καθημερινα ,πλυντηρια, συμμαζεματα και λοιπά.

Το απόγευμα ηρθε ο κολλητος του γιου ,με τη μαμα του ,ηπιαμε καφε και επαιξαν και τα πιτσιρικια και αργοτερα πήγαμε εκκλησια.

Σημερα εχω να κανω σκουπισμα ,ξεσκόνισμα και τζαμια και θα προσπαθησω να βγουμε και βολτα,αν και ο καιιρος δεν ειναι καλός.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα στην παρέα και καλό Σαββατοκύριακο! Σας έχω διαβάσει αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω! Πολλές δουλίτσες αυτές τις ημέρες αλλά για έναν περίεργο λόγο το χαίρομαι! :-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κοριτσάκια ευχαριστώ για την ενθάρρυνση...θα μου περάσει που θα πάει..!!! Γενικότερα δεν έχω κέφια...χωρίς να έχει γίνει κάτι τρομερό...αλλά είναι μερικά απλά καθημερινά που με ρίχνουν!

Σήμερα με νευρίασαν και οι κόρες και εκεί που κλείδωνα την πόρτα για να πάμε tae το μεσημέρι....τις έβαλα επιτόπου μέσα και πήγανε για ύπνο! Όλο παρατηρήσεις κάνω και δεν με ακούνε....σήμερα την θέλανε την τιμωρία τους γιατί με το που γύρισαν απο το σχολείο τρωγόντουσαν σαν τα κοκόρια...

Τσακώνονται και εσάς συνέχεια τα δικά σας??? Εμένα όλο διαγωνισμούς ποιά θα πατήσει πρώτη το κουδούνι, θα ανοίξει την πόρτα, θα κλείσει το φως, θα θα θα.....και στο τέλος η μικρή τσιρίζει....ε σήμερα με σκάσανε!

ωχ ωχ.. εμενα ειναι σχεδον πεντε ο μεγαλο και σχεδον 2 η μικρη, και τελευταια και γω παρατηρησα πως ο μεγαλος συνεχεια γκρινιαζει αν δεν τα κανει αυτος ολα πρωτος, φτανουμε μεχρι και να κλαιει επειδη δεν ζεστανα πρωτα το δικο του γαλα ας πουμε, ή επειδη δεν εβαλε πρωτος παπουτσια/πυτζαμες/οδοντοκρεμα στην οδοντοβουρτσα του και αλλα τετοια μικροπραγματα. Μια μερα που επρεπε οπωσδηποτε να κανω πρωτα τη μικρη μπανιο και εκλαιγε για να τον κανω πρωτο, μεσα σε ολα τα αλλα μου ειπε κατα λεξη "μα ολα ειναι διαγωνισμοι!!!"

Ομως εμενα ειναι ακομα μικρη η αλλη και δεν τη νοιαζει, συνηθως εγω απο βιασυνη ετοιμαζω οποιον βρω πρωτο και ευκολα διωρθωνω αυτο που "εγινε" .

Το νεο καινουριο ειναι οτι η μικρη για παιχνιδι γελωντας χτυπαει τον μεγαλο για να του δινει μετα φιλι και αγκαλια. Ομως αυτο γινεται ολη μερα και συνεχεια ακους τον μεγαλο "μαμαααα παλι με χτυπησε!" σε αυτη τη φαση περιμενω απλως να το σταματησει μονη της λεγοντας συνεχεια "δεν χτυπαμε τους αλλους, ποναει" και εξηγω και στον μεγαλο υπομονη και να της λεει τα ιδια μεχρι να το μαθει, ειναι πολυ καλος ο γλυκουλη μου και σπανια να της απλωσει χερι, ισως μονο ελαχιστες φορες την σπρωχνει αμα του χαλαει επανειλλημενως τα τουβλακια του πχ :cool:

στα δικα μας. Καλημερα ειπα? Δεν ειπα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Εχτες λιγα πραγματα εκανα κυριως επειδη ειχα εξωτερικες δουλειες αλλα και επειδη την προηγουμενη ειχα κανει πολλα και το σπιτι ηταν ψιλο-ενταξει

1. ξυπνησα και θηλασα την μικρη
  2. της αλλαξα πανα και την εντυσα
  3. εφτιαξα καφε και εκατσα στο pc
  4. εφτιαξα ψωμια με μερεντα για ολους και φαγαμε
  5. εντυσα και τον μεγαλο
  6. λουστηκα
  7. στεγνωσα τα μαλλια μου
  8. ντυθηκα και γω
  9. ετοιμασα την τσαντα μου
  10. πηγαμε στην σταση να παρουμε το λεωφορειο
  11. πηγαμε στην πολη γιατι ειχαμε ΩΡΛ για τον μεγαλο
  12. περασαμε και απο το σουπερ μαρκετ για δυο πραγματακια
  13. ηρθε και μας πηρε ο συζυγος και στον γυρισμο σταματησαμε σε ενα αλλο σουπερ
  14. γυρισαμε και ετοιμασα τοστακια για μενα και τον συζυγο
  15. ταϊσα τις γατες
  16. εβαλα μακαρονια να βραζουν
  17. εβαλα για μενα και τα παιδια και φαγαμε
  18. καθαρισα το τραπεζι
  19. ζυμωσα ψωμακι
  20. κοιμησα τη μικρη
  21. επλυνα ενα ταψι
  22. εβαλα το ψωμι να γινεται
  23. ξανα-καθαρισα το τραπεζι
  24. επλυνα πιατα
  25. κουβαλησα προσαναμματα και ξυλα
  26. αναψα τη σομπα
  27. θηλασα τη μικρη
  28. διαβασαμε ενα παραμυθι
  29. ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη γιαγια
  30. γυρισαμε και επλυνα κι αλλα πιατα
  31. εβαλα φαγητο για ολους και φαγαμε
  32. ετοιμασα και γαλατα στα παιδια
  33. πλυναμε δοντια
  34. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  35. εβγαλα κρεας να ξεπαγωνει (αλλα το αφησα στο ψυγειο γιατι διαβασα οτι ειναι το καλυτερο, ομως δεν βλεπω να ξεπαγωνει σημερα, οποτε θα δω τι θα φτιαξω :? )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!! τι κανετε?

εγω απο το πρωι εχω βαλει τον αυτοματο πιλοτο!!!:D

σηκωθηκαμε, καναμε τα πρωινα μας-γαλα-καφεδες

ηπια λιγο καφε κ ξεκινησα:

1. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  2. εβγαλα τα παπλωματα μας κ τα μαξιλαρια να λιαστουν
  3. αλλαξα σεντονια
  4. καθαρισα το μπανιο
  5. εβαλα ενα πλυντηριο με της μικρης τα ρουχα
  6. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων κ το εβαλα να πλενει
  7. περασα μια παγκους-εστιες
  8. συμμαζεψα κατι λιγα
  9. εβαλα σκουπα σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μας
  10. εβαλα ψωμι να γινεται
  11. ντυθηκα κ πηγα την μικρη στις κουνιες
  12. γυρισαμε πλυθηκαμε την αλλαξα την ετοιμασα για υπνο
  13. μαζεψα μπουφαν κ τσαντα
  14. αλλαξα ριχταρια στο σαλονι
  15. ξεσκονισα το τραπεζακι του σαλονιου
  16. εβαλα κιμα να γινεται, η θα φτιαξω παστιτσιο η μακαρονια με κιμα
  17. εφτιαξα καφεδακι κ παω να σχολιασω!

τωρα εχω να κανω:

18. να τελειωσω το μαγειρεμα

19. να απλωσω

20. να βαλω μερικα πλυντηρια

21. να τα απλωσω

22. να ξεσκονισω σαλονι-κουζινα-τραπεζαρια

23. να ξεσκονισω κ να σκουπισω κρεβατοκαμαρα

24. να σφουγγαρισω

25. να κανω το μπαλκονι

26. να φτιαξω νυχια κ φρυδια

27. να φτιαξω λιστα σουπερ κ λαικη

28. να αδειασω το πλυντηριο πιατων

29. να κανω εκκαθαριση ψυγειο κ καθαρισμα εσωτερικα

30. αν προλαβω να κανω τα 2 ντουλαπια της κουζινα που μου εχουν μεινει κ 1 συρταρι

δεν θυμαμαι αλλα, παω να σας διαβασω!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Τι κανετε???

Λοιπον Γιωτακι με μπριζωσες και εχθες το απογευμα καθαρισα τον φουρνο!!!!!Τοσο καιρο το εκανα απαλα με ενα σφουγγαρι,αλλα χθες τολμησα το συρματακι που μας εβαλες και ελαμψε!!!!!Μου εφυγε μεγαλο βαρος απο το κεφαλι μου......

πολυ χαιρομαι!!!:D

Με αυτό δλδ τρίβετε το φούρνο και δε χαράζει; Εγώ βάζω αμμωνία και ζεστό νερό, το αφήνω αρκετές ώρες, φεύγουν αρκετές βρωμιές και μετά τοπικά βάζω λεμόνι με σόδα και τρίβω ελάχιστα με το νύχι ή ένα σφουγγαράκι (

τη μαλακή πλευρά του). Δε φεύγουν όλα όμως. Αν είναι να δοκιμάσω και αυτό το σύρμα.

Έρχεται άνοιξη και πρέπει να γίνουν αρκετές δουλίτσες. Κι εγώ προσανατολίζομαι να ξεστρώσω πριν το Πάσχα. Μεγάλωσαν πλέον τα παιδιά και δεν πολυκάθονται κάτω.

τι να σου πω, μην σε παρω κ στον λαιμο μου, εμενα δεν εχει γρατζουνιστει, ισως με τα αλλα συρματακια να υπαρχει προβλημα, αυτο ειναι μαλακο κ μετα απο μερικες χρησεις που σκληραινει το αλλαζω. κανε σε ενα σημειο που δεν φαινεται να το δοκιμασεις.

Για το φούρνο που λέγατε κι εγώ έχω ακούσει ότι το αλουμινόχαρτο απαγορεύεται. Γιώτα με τη λαμαρίνα που βάζεις δε μειώνεται η θερμότητα που απορροφά από κάτω το φαγητό σου; Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να τον καθαρίζαμε μετά από κάθε χρήση ώστε να μη γίνεται χάλια. Βέβαια πότε να το προλάβουμε και αυτό;;;

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και να περιποιηθώ τον εαυτό μου.

Καλό απόγευμα σε όλες.

μαρια μου η κουζινα μου ειναι για να βαζω 2-3 ταψια κ να ψηνω ταυτοχρονα. σχεδον παντα ψηνω στον αερα που ενδυκνεται για περισσοτερα απο ενα ταψια. οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

Αχ καθαρισμό θέλω και γω.. έχω 4 χρόνια να κάνω... :| φοβάμαι βρε κορίτσια.. είχα πάθει μόλυνση από καθαρισμό και τρέμω..! :?

σου στελνω πμ

καλησπερα κοριτσια:

θελω κι αλλα να πω αλλα τα ξεχναω :oops:

περαστηκα στα αρρωστουληκα να ευχηθω

λιγο υπομονη ακομα και ανοιξιαζουμε και περνανε ολλα

εμενα ο μικρος εκανε ξημεροματα πεμπτης ενα 39,5 ξαφνηκα και για πρωτη φορα,ολη την πεμπτη 38+ και σημερα ξυπνησε καλα,

αυριο μετα απο παααααρα πολυ καιρο δεν εχω δουλεια το σαββατο οποτε μετα τα πρωινα θα κανω βολτες με το μικρο:D

ελπηζω να τελειονει και ο μπαμπας μας γρηγορα απο τη δουλεια του να τον δουμε λιγο :D

φιλια και καληνυστα που λεει και ο γιος:tongue:

περαστηκα μαρακι κ σε σας! καλες βολτες!

Καλημερα κοριτσια μου ,τι κάνετε?

Βασια μου εχθες τα ιδια συζητουσα με την κουμπάρα μου.Σκοτωνονται!

Δεν εχω αλλο παιδακι και δεν ξερω τι φταιει ,σιγουρα η μικρη διαφορα ηλικιας βοηθαει...Υπομονη εσυ ,που θα παέι θα μεγαλώσουν.

Αρετη ,περαστικα στη μικρη σου.

Ιωαννα ,καλά να περασετε το σκ,καλές βόλτες!

Γιωτακι ,καλά αποτελέσματα από το παπ.

Ετοιλ,καλά να περασετε και εσεις σημερα.

Αφροδιτακι ,ελπίζω να ξεκουραστεις λιγακι αυτες τις ημερες.

Ειρηνη μου ,ναι ,ειμαι καλύτερα...

ευχαριστω χρυσα μου!

Καλημέρα στην παρέα και καλό Σαββατοκύριακο! Σας έχω διαβάσει αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω! Πολλές δουλίτσες αυτές τις ημέρες αλλά για έναν περίεργο λόγο το χαίρομαι! :-P

αυτο σημαινει οτι εισαι καλα μεσα σου!!!

στα δικα μας. Καλημερα ειπα? Δεν ειπα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

μαριαννα μου σε ακουω καλυτερα η μου φαινεται? το εβαλες σε μια σειρα το σπιτι ε?

η γιαγια πως παει?

Καλημέρα!Αυτή τη βδομάδα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω και σήμερα το πρωί στρώθηκα και το έκανα!!!

Ακόμη άρρωστα παιδάκια γ@μώτο,πολύ στεναχωριέμαι!Περαστικά σε όλους!

Έχω κάνει πολλές εκκαθαρίσεις και έχω ένα σωρό φωτογραφίες,να δω πότε θα αξιωθώ να τις ανεβάσω...

Ειρήνη έχω ένα κουτί αποθήκευσης ίδιο με το δικό σου για τις κάρτες και δεν ήξερα τι να το κάνω...Ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω τα χαλια στο μπαλκονι τα πλενω δεν τα δινω για οικονομικους λογους.εγω τα πλενω και ο συζηξ αναλαμβανει απλωμα,μαζεμα θηκες και αποθηκη..

Κι εμείς ακριβώς το ίδιο κάνουμε. Επειδή όμως δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι με τα παπούτσια, έχουν δηλαδή σκόνη, τρίχες, ψίχουλα τέτοιες βρωμιές...δεν βάζω πολύ σαπούνι.

Βασιούλα....άνθρωποι είμαστε όχι μηχανήματα.....Πόση αντοχή να έχουμε...; Έχω κάνει κι εγώ κάτι παρόμοιο και έχω παραφερθεί στα παιδιά αρκετές φορές. Προσπαθώ να κρατιέμαι αλλά υπάρχουν φορές που μου είναι αδύνατο...δυστυχώς....

Εύχομαι να έρθουν πίσω τα κέφια σου σύντομα!!!

Etoil μην λες για 4 τσιγάρα!!! χαχαχαχ

Σήμερα φάγαμε πουρέ με μπιφτέκια! Το βράδυ θα πάμε βόλτα σε φιλικό σπίτι και αύριο το πρωί θα πάω τις κόρες στην γιαγιά τους για όλη την ημέρα, να φάνε να πάνε βόλτες και να παίξουν! Εγώ θα κάνω δουλίτσες σπίτι και θα τις πάρω το απόγευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...