Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Επέστρεψα. Πήγα σούπερ μάρκετ με το φιογκάκι, του πηρα και ακόμη ένα μικρο-δωράκι και γυρίσαμε σπιτάκι μας.

Τακτοποίησα τα τρόφιμα στα ντουλάπια τους. Πήρα και ένα πουγκάκι με σοκολατάκια σε σχήμα λαγουδάκι, που ήθελε το φασολάκι, και τα στόλισα σε ένα μικρό μπωλάκι, πάνω σε "στάχια" και έτσι ολοκληρώθηκε ο στολισμός μου για το Πάσχα... λίγα και καλά! ;)

Θα παω τώρα να τακτοποιήσω το καλαθάκι που έχω στο μπάνιο μας γιατί αγόρασα σαμπουάν και διάφορα "τέτοια", οπότε θέλω να το τακτοποιήσω λίγο!

Εγω ένα έχω να πω... ότι πασχαλινοσοκολατοειδές αγόρασα την Παρασκευή έως την Κυριακή δεν υπήρχε όυτε για δείγμα :))) και ναι έφαγα τα περισσότερα το ομολογώ :)))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας και απο εμένα

τα κέφια ακόμα κάτω είναι καθώς με χαλάει πολύ ο καιρός....βαρέθηκα αυτή την μαυρίλα...θέλω ήλιο, λίγη ζέστη και καλοκαιρινά!!!

Εγώ ετοιμάζομαι γιατί Μ. Πέμπτη φεύγω...πήγα σούπερ με την μεγάλη κόρη μου (η μικρή είναι σχολείο)...και τώρα ετοιμάζομαι για σίδερο!

Φαγάκι έχω απο εχτές, και η φασίνα ξεκινάει αύριο!

Αχ... με το καλό να φύγετε και να περάσετε τέλεια Βασάκι μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

διαβασα τα νέα σας στα γρήγορα και ευχομαι περαστικά σε όλα τα παιδάκια... είχαμε και εμεις ενα ατυχηματάκι προχτες, (μα καλά τι γίνεται? συνεννοημένα είναι ?) χτυπησε και έσκισε το κάτω χείλος του ... ακόμα ειναι πρησμένο και μοιάζει με μποξέρ μετά απο αγώνα...

Ωωωω... γμτ! :roll: Και το χείλος βγάζει πολύ αίμα!!! :?:???:

Πολλά περαστικά στον... Ροκυ! :mrgreen::mrgreen:

Απο την προηγούμενη εβδομάδα άρχισα "χοντρες" δουλειες.

Καθαρισα όλες τις ντουλάπες, 3 σύνολο εντοιχισμένες, εσωτερικά και εξωτερικά, τακτοποιησα τα ανοιξιατοκαλοκαιρινα μας ρούχα (κρατησα απο ενα μπουφαν χοντρό γιατι είχα δει τον καιρό :) )

Καθαρισα όλες τις εσωτερικές πόρτες και τα φωτιστικά.

Χτες όλο το σπίτι, ξεσκόνισμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα.

Σήμερα έστρωσα κρεβάτια, μαγείρεψα και σε λίγο φεύγω με το μικρό μου για να πάμε για ψώνια.

Φιλιά πολλές σε όλες :)

Ωχ... βαριές δουλίτσες! Καλά κουράγια!;)

777885dugw57gt25.gif

Εγώ και σήμερα δεν θα κάνω πολλά πράγματα.

Μετά την τρέλα του Σαββάτου, που το γονάτισα το σπίτι {και μαζί και την μέση μου!!! :mrgreen::mrgreen: } όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, θα είμαι πολύ χαλαρή.

Τώρα θα σιδερώσω λιγάκι (καθιστή) και αυτό είναι όλο για σήμερα.

Ούτως ή άλλως έκλεισα κι άλλο ραντεβού και θα επιστρέψω τελικά... καλές 11 σπίτι!!! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Αέρισα παπλώματα και τα υπνοδωμάτια ,

έστρωσα κρεβάτια,

συμμάζεψα το σαλόνι,

έβαλα ένα πλυντήριο τα χτεσινοβραδυνά πιάτα

και έκοψα χόρτα να κάνω μια πιττα.

Πάω να κάνω ζυμαράκι με τον μικρό μου που τρελένεται γι'αυτά.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και απο εμένα

τα κέφια ακόμα κάτω είναι καθώς με χαλάει πολύ ο καιρός....βαρέθηκα αυτή την μαυρίλα...θέλω ήλιο, λίγη ζέστη και καλοκαιρινά!!!

Εγώ ετοιμάζομαι γιατί Μ. Πέμπτη φεύγω...πήγα σούπερ με την μεγάλη κόρη μου (η μικρή είναι σχολείο)...και τώρα ετοιμάζομαι για σίδερο!

Φαγάκι έχω απο εχτές, και η φασίνα ξεκινάει αύριο!

Που θα πάει,θα φτιάξει και εγώ είδα λίγο ηλιο το πρωί και ενθουσιάστηκα αλλά έχει ξανασυνεφιάσει!Ελπίζω τουλάχιστον μετά τα μέσα της εβδομάδας να μας κάνει τη χάρη να ευχαριστηθούμε βόλτες.

Καλά να περάσετε στις διακοπές σας!:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!!

διαβασα τα νέα σας στα γρήγορα και ευχομαι περαστικά σε όλα τα παιδάκια... είχαμε και εμεις ενα ατυχηματάκι προχτες, (μα καλά τι γίνεται? συνεννοημένα είναι ?) χτυπησε και έσκισε το κάτω χείλος του ... ακόμα ειναι πρησμένο και μοιάζει με μποξέρ μετά απο αγώνα...

Απο την προηγούμενη εβδομάδα άρχισα "χοντρες" δουλειες.

Καθαρισα όλες τις ντουλάπες, 3 σύνολο εντοιχισμένες, εσωτερικά και εξωτερικά, τακτοποιησα τα ανοιξιατοκαλοκαιρινα μας ρούχα (κρατησα απο ενα μπουφαν χοντρό γιατι είχα δει τον καιρό :) )

Καθαρισα όλες τις εσωτερικές πόρτες και τα φωτιστικά.

Χτες όλο το σπίτι, ξεσκόνισμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα.

Σήμερα έστρωσα κρεβάτια, μαγείρεψα και σε λίγο φεύγω με το μικρό μου για να πάμε για ψώνια.

Φιλιά πολλές σε όλες :)

Περαστικά σας,μάλλον θα φταίει η πανσέληνος!Καλές αγορές!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εγώ και σήμερα δεν θα κάνω πολλά πράγματα.

Μετά την τρέλα του Σαββάτου, που το γονάτισα το σπίτι {και μαζί και την μέση μου!!! :mrgreen::mrgreen: } όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, θα είμαι πολύ χαλαρή.

Τώρα θα σιδερώσω λιγάκι (καθιστή) και αυτό είναι όλο για σήμερα.

Ούτως ή άλλως έκλεισα κι άλλο ραντεβού και θα επιστρέψω τελικά... καλές 11 σπίτι!!! :rolleyes:

Και εγώ εχθές όλα τα πλυντήρια καθιστή τα εβγαλα.Ειρήνη δεν θα σταματήσεις καθόλου για Πάσχα?Δουλευεις και Μ.Σαββατο?Καλή δυναμη,τουλάχιστον θα παίρνεις χαρά από τις δημιουργίες σου:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και εγώ εχθές όλα τα πλυντήρια καθιστή τα εβγαλα.Ειρήνη δεν θα σταματήσεις καθόλου για Πάσχα?Δουλευεις και Μ.Σαββατο?Καλή δυναμη,τουλάχιστον θα παίρνεις χαρά από τις δημιουργίες σου:-)

Λιώνω, για να καταφέρω να μη δουλέψω Μ. Παρασκευή & Μ. Σάββατο. Θα δούμε αν θα το καταφέρω! :wink:

Πάντως πραγματικά με καταλαβαίνεις Χρύσα μου! Οντως νιώθω υπέροχα κάθε φορά που φεύγω από ευχαριστημένους πελάτες!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Τέλος το σιδέρωμα. Σιδέρωσα αρκετά ρουχαλάκια...

Τώρα θα τα τακτοποιησω και σε λιγάκι θα λουστώ και θα περιποιηθώ τα μαλλάκια μου.

Μετά ξεκούραση {μόνο το φαγάκι μας θα ετοιμάσω} γιατί έχει δουλίτσα μέχρι το βράδυ! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια περαστικα Ειρήνη στο φιογκάκι σου, Χρύσα κ στο δικό σου έτσι είμασταν κ εμέις πρώτη χρονιά πέρσι στο παιδικό κ αρρώσταιναν κ οι δυο πιο βαριά η μικρή με βρονχιολίτιδες.

Lena G εύχομαι να πάνε ολα καλά για τον μικρό σου ανηψιό να είσαι δίπλα στους γονείς του οπως μπορείς κ με όποιο τρόπο μπορείς, σ αυτο το σημέιο να πώ οτι είναι πολύ σημαντικό να γίνομαστε όποιοι μπορούμε εθελοντες αιμοδότες μυελου των οστών μπορεί κάποιος συνανθρωπος μας να φτάσει σε σημείο που να μας χρειαστεί.

Κ εμείς είχαμε μια περιπέπτεια χθες με την μικρή μου 2,5 χρονων, την τσιμπησε τσιμπουρι κ την πηγα νοσοκομειο κ δεν εβγαινε με τπτ τελικά το τραβήξαν με λαβιδα κ αρχησαμε αντιβιωση ήδη απο χθες ευχομαι να μας πανε ολα καλα γιατί το τσιμπούρι κουβαλαει ενα μικρόβιο που το μεταδίδει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.

Λιώνω, για να καταφέρω να μη δουλέψω Μ. Παρασκευή & Μ. Σάββατο. Θα δούμε αν θα το καταφέρω! :wink:

Πάντως πραγματικά με καταλαβαίνεις Χρύσα μου! Οντως νιώθω υπέροχα κάθε φορά που φεύγω από ευχαριστημένους πελάτες!!! ;);)

Ενεκεν του επαγγέλματος!;):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κ εμείς είχαμε μια περιπέπτεια χθες με την μικρή μου 2,5 χρονων, την τσιμπησε τσιμπουρι κ την πηγα νοσοκομειο κ δεν εβγαινε με τπτ τελικά το τραβήξαν με λαβιδα κ αρχησαμε αντιβιωση ήδη απο χθες ευχομαι να μας πανε ολα καλα γιατί το τσιμπούρι κουβαλαει ενα μικρόβιο που το μεταδίδει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.

Έλεος ρε Λετάκι!!!

Τι έπαθε το παιδάκι σου!!! Στα καλά καθούμενα και σένα! Και άκου τώρα... να το τσιμπήσει τσιμπούρι το παιδάκι!!! :roll::roll::roll:

Πολλά περαστικά και ελπίζω η αντιβίωση να κάνει τη δουλειά της! Γράψε μας πως πάει!

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ Ειρήνη για τα περάστικά συμβαίνει πάντως αρκετα συχνα να τσιμπήσει κάποιον τσιμπουρι είναι η εποχή τους Απρίλιο μεχρι Οκτώμβρη κ βρίσκονται παντού απο τα δεντρα μεχρι στο χωμα, τα λουλουδια τα ζωα κτλ απλά στεναχωρηθηκα γιατί είναι μικρουλα μωρε!

Ευχαριστώ Ειρήνη για τα περάστικά συμβαίνει πάντως αρκετα συχνα να τσιμπήσει κάποιον τσιμπουρι είναι η εποχή τους Απρίλιο μεχρι Οκτώμβρη κ βρίσκονται παντού απο τα δεντρα μεχρι στο χωμα, τα λουλουδια τα ζωα κτλ απλά στεναχωρηθηκα γιατί είναι μικρουλα μωρε!

όταν σε τσιμπάει τσιμπούρι πως φαίνεται σαν σπυρί???? σαν ελιά??? και πως το καταλαβαίνεις ότι είναι τσιμπούρι????...ρωτάω για να ξέρω να το αναγνωρίσω αν μας τύχει στην εξοχή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...