Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δήμητρα δεν τα κάνω εγώ τα χαλιά λέμε, ο άντρας μου τα κάνει

Mamavasia σκέψου σε 4 εβδομάδες θα είσαι στο χωριό

κ εμενα παντα ο αντρας μου στην ταρατσα

βασια παρε τα πανω σου λεμε!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια κατι παιζει με το αλουμινοχαρτο στην σκαρα του φουρνου, καπου το διαβασα δεν θυμαμαι, οταν ηθελα να βαλω γιατι η μαμα μου παντα εβαζε αλλα δεν καταλαβαμε οτι απο εκει εχει αλλαξει 3 κουζινες... κ τις 2 φορες τρυπησε ο φουρνος, οποτε ουτε εκεινη ξαβαεβαλε.

κατι με την αποδοση κ το υλικο του αλουμινοχαρτου δεν θυμαμαι. εγω εχω βαλει λαμαρινα κατω απο την σκαρα για να μην τριβω φουρνο. την σκαρα στον νεροχυτη με συρμα κ οσα φυγουν, συνηθως γινεται αρκετα καθαρο.

οταν λες λαμαρινα εννοεις και το ταψι του φουρνου το ρηχο? κανει ν ακουμπαει απ ευθειας στον πατο? ρωταω πολλα αλλα εχω καει απο φουρνο γιατι εμενα ειναι εντοιχισμενα και ειναι ακριβα. Θέλω 1000 και πανω για να τον αλλαξω και ηδη σε 5 χρονια μια φορα εκανα αλλαγη δεν θελω παλι

Κοιτάξτε τι βρήκα στο syskeves.gr

Πολλές φορές, για να διευκολύνουμε το καθάρισμα του φούρνου μας, τοποθετούμε αλουμινόχαρτο στις σχάρες, κάτω από το φαγητό, ή στο πάτωμα του εσωτερικού του φούρνου, για να αποφύγουμε την δημιουργία κρούστας από τις υπερχειλίσεις. Μήπως όμως αυτή η τακτική εγκυμονεί κινδύνους για τη μακροζωία της συσκευής;

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι το αλουμινόχαρτο αντανακλά και αυξάνει την ένταση της θερμότητας, ιδίως αν είναι τοποθετημένο στο πάτωμα του φούρνου. Το αποτέλεσμα είναι η πρόωρη φθορά των θερμαντικών στοιχείων.

Αν πάλι τοποθετείτε το αλουμινόχαρτο στις σχάρες, η θερμότητα παγιδεύεται στο κάτω μέρος του φούρνου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία της και την ανίχνευση της από τον αισθητήρα που βρίσκεται στο πάνω μέρος.

Κατά συνέπεια, αυξάνεται σημαντικά το ενδεχόμενο υπερθέρμανσης- κάτι που μπορεί να καταστρέψει όχι μόνο το θερμαντικό στοιχείο αλλά τη μόνωση ή και το κρύσταλλο της πόρτας.

Καθώς μάλιστα το αλουμίνιο εμποδίζει την κυκλοφορία του αέρα, αλλάζει και το χρόνο μαγειρέματος με απρόβλεπτο τρόπο.

Έχοντας λοιπόν αυτά τα νέα δεδομένα κατά νου, η διευκόλυνση του καθαρίσματος δεν φαίνεται να αξίζει το ρίσκο

Τα βάζω αλλά με κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητά τους.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

στα δικα μου τωρα:

1. σηκωθηκαμε-τα πρωινα μας-καφεδες-γαλα
  2. εστρωσα κρεβατια
  3. περασα μια το μπανιο
  4. συμμαζεψα ολα τα σιδερωμενα (ναι ειναι απο την κυριακη εξω...)
  5. συμμαζεψα το βρωμο ρουμ που πηγε να ξεφυγει παλι αλλα το εσωσα!
  6. μαζεψα νεροχυτη
  7. περασα τους παγκους κ τις εστιες
  8. μαζεψα κ πακεταρα καποιες αποκριατικες γιρλαντες που ειχαμε στολισει
  9. αρχειοθετησα καποιες αποδειξεις
  10. μαγειρεψα μακαρονια με κιμα για την κορη, εμεις εχουμε φακες
  11. συμμαζεψα κ εστρωσα τα ριχταρια
  12. ετοιμασα κ εβαλα την μικρη για υπνο
  13. ντυθηκα κ ετοιμαστηκα
  14. μαζεψα κ κατεβασα ολα τα σκουπιδια
  15. κατεβηκα για δουλεια

ενα μεγαλο προτζεκτ που θελω να κανω ειναι αρχειοθετηση κ φυλαγμα των χαρτιων του μαγαζιου που εκλεισα κ μια ντανα ρουχα που κατι θελουν, πχ ραψιμο, ξεκαθαρισμα, πεταμα κτλ...

το απογευμα εχω γυναικολογο, την δευτερα ραντεβου στο νοσοκομειο συγγρος για να δω μια ελια που εχω κ επισης θελω να κλεισω παλι καθαρισμο στο προσωπο, να κανω ανα 2 μηνες για να διατηρητε το προσωπο μου σε καλη κατασταση (εχω μεγαλο θεμα...) 3 δουλειες απο την προσωπικη μου λιστα.

σας φιλω!

οταν λες λαμαρινα εννοεις και το ταψι του φουρνου το ρηχο? κανει ν ακουμπαει απ ευθειας στον πατο? ρωταω πολλα αλλα εχω καει απο φουρνο γιατι εμενα ειναι εντοιχισμενα και ειναι ακριβα. Θέλω 1000 και πανω για να τον αλλαξω και ηδη σε 5 χρονια μια φορα εκανα αλλαγη δεν θελω παλι

ναι αυτο εννοω, βαζω την λαμαρινα στο τελευταιο "πιαστρακι" της πορτας κ την σκαρα στο αμεσως επομενο, δεν ακουμπαει στον πατο του φουρνου. κ εμενα εντοιχιζομενα κ τρεμω στην ιδεα οτι θα χαλασει, γιαυτο το εψαχνα τοτε με το αλουμινοχαρτο.

Διαφημίσεις

Κοιτάξτε τι βρήκα στο syskeves.gr

Πολλές φορές, για να διευκολύνουμε το καθάρισμα του φούρνου μας, τοποθετούμε αλουμινόχαρτο στις σχάρες, κάτω από το φαγητό, ή στο πάτωμα του εσωτερικού του φούρνου, για να αποφύγουμε την δημιουργία κρούστας από τις υπερχειλίσεις. Μήπως όμως αυτή η τακτική εγκυμονεί κινδύνους για τη μακροζωία της συσκευής;

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι το αλουμινόχαρτο αντανακλά και αυξάνει την ένταση της θερμότητας, ιδίως αν είναι τοποθετημένο στο πάτωμα του φούρνου. Το αποτέλεσμα είναι η πρόωρη φθορά των θερμαντικών στοιχείων.

Αν πάλι τοποθετείτε το αλουμινόχαρτο στις σχάρες, η θερμότητα παγιδεύεται στο κάτω μέρος του φούρνου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία της και την ανίχνευση της από τον αισθητήρα που βρίσκεται στο πάνω μέρος.

Κατά συνέπεια, αυξάνεται σημαντικά το ενδεχόμενο υπερθέρμανσης- κάτι που μπορεί να καταστρέψει όχι μόνο το θερμαντικό στοιχείο αλλά τη μόνωση ή και το κρύσταλλο της πόρτας.

Καθώς μάλιστα το αλουμίνιο εμποδίζει την κυκλοφορία του αέρα, αλλάζει και το χρόνο μαγειρέματος με απρόβλεπτο τρόπο.

Έχοντας λοιπόν αυτά τα νέα δεδομένα κατά νου, η διευκόλυνση του καθαρίσματος δεν φαίνεται να αξίζει το ρίσκο

Τα βάζω αλλά με κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητά τους.

λοιπον αυτο ειχα διαβασει τοτε!

ναι αυτο εννοω, βαζω την λαμαρινα στο τελευταιο "πιαστρακι" της πορτας κ την σκαρα στο αμεσως επομενο, δεν ακουμπαει στον πατο του φουρνου. κ εμενα εντοιχιζομενα κ τρεμω στην ιδεα οτι θα χαλασει, γιαυτο το εψαχνα τοτε με το αλουμινοχαρτο.

αυτο μου ακουγεται σωστο, δεν επηρεαζει το φουρνο. Τ αλλα τα φοβαμαι και προτιμω να πλενω, αλλα λενε οι εταιριες οχι στα απορρυπαντικα, οχι στο τριψιμο εμ πως θα καθαρισει?

Επιτέλους ένα μικρό διάλειμμα.....εχθές και σήμερα πήξιμο.....

Εχθές γύρισα στις 7.30, έφαγα, έκανα ένα μπάνιο και στις 8.30 πήγα να πάρω τα παιδιά από ένα παιδικό πάρτυ που τις είχε αφήσει ο μπαμπά τους στις 6.30.

Μέχρι να γυρίσουμε, να βγάλουμε ρούχα, γάλατα, δόντια....έκατσα λίγο στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος με τα φώτα ανοιχτά....

Τις έβαλε ο μπαμπάς τους για ύπνο και δεν κουνιόμουν λέει καθόλου,δεν αντιδρούσα, είχα πέσει σε λήθαργο...με σκέπασε και σηκώθηκα γύρω στις 3.00 για να πάω μέσα στο κρεβάτι.

Δεν μαγείρεψα τίποτα για σήμερα, δεν μπορούσα καθόλου...... εγώ και ο αγαπημένος φάγαμε από ένα σουβλάκι στην δουλειά, η μικρή αρακά στον παιδικό και στην μεγάλη έφτιαξα το πρωί μια ομελέτα με βρώμη.

Το απόγευμα έχουμε πάλι παιδικό πάρτυ στις 6.30 σε παιδότοπο αλλά είμαστε και οι 4 οικογενειακώς καλεσμένοι....με βλέπω να τρέχω σαν τρελή στο μετρό....αλλά πάλι ο μπαμπάς τους θα πρέπει να τις ντύσει/χτενίσει....

Από δουλειές ΤΙΠΟΤΑ....μόνο ένα πλυντήριο πιάτων έβαλα το πρωί και ένα νυχτερινό πλυντήριο ρούχων που άπλωσα πάλι το πρωί.

Το Σ/Κ έχω πολλά να κάνω...

Σας φιλώ!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Τι κανετε???

Λοιπον Γιωτακι με μπριζωσες και εχθες το απογευμα καθαρισα τον φουρνο!!!!!Τοσο καιρο το εκανα απαλα με ενα σφουγγαρι,αλλα χθες τολμησα το συρματακι που μας εβαλες και ελαμψε!!!!!Μου εφυγε μεγαλο βαρος απο το κεφαλι μου....

Σημερα το πρωι ξυπνησα στις 7 παρα και δεν με επερνε ο υπνος,σηκωθηκα λοιπον πηρα το απορρυπαντικο (το βανις εχω τελικα) και εκανα το χαλι του σαλονιου,μετα ξαπλωσα,με πηρε ο υπνος και οταν ξυπνησαμε με τον μικρο ειχε στεγνωσει,το περασα με την σκουπα και υστερα ξυδονερο και αστραψε!!!ζωντανεψε!!!!Και πολυ το χαρηκα!!!Τωρα μου εμεινε το δευτερο,μαλλον θα το κανω το βραδακι.Ετοιμαστηκαμε με τον μικρο και πηγαμε παιδικη χαρα,περασα απο σμ,πηγα πληρωσα το τηλ και επιστρεψαμε.Σηκωσα το χαλι που επλυνα,εβγαλα καναπες και μικρο επιπλα και σκουπισα σφουγγαρισα.Επλυνα πιατα,ταισα το μικρο και ξυδιασα το χαλι της κουζινας(ηταν καθαρο αλλα ηθελα να το φρεσκαρω).

Κοριτσια και εμεις στο σπιτι προσπαθουμε να μην παταμε με παππουτσια,αλλα δεν τα καταφερνουμε παντα,γι'αυτο και ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα,αλλα του σαλονιου....κυριως τα σκ που ολο και καποιος ερχεται,δεν νιωθω καλα να τους πω να τα βγαλουν και εμεις ομως ημαστε ψιλοπεριποιημενοι οποτε φοραμε παπουτσια εκεινες τις ωρες....

Κοριτσια μου καλησπερα!!τι κανετε?Παρασκευη σημερα ερχεται Σ/κ με νομιζω καλο καιρο..μακαρι να ειμαστε καλα να κανουμε καμια βολτιτσα..

Σας ευχαριστω για τις ευχες για την μικρη μου..απο χθες στον σταθμο δεν εχει ξανακανει πυρετο εχει βηχα βεβαια,θα παμε στην παιδιατρο να την δει..σημερα σπιτι με τα κοριτσια μου,εκανα τις δουλιτσες μου τις καθημερινες και απο εξτρα καθαρισα τα συρταρια στην κουζινα με μαχαιροπηρουνα πετσετες κουζινας κτλ..επλυνα και το μικρο μπαλκονι,συμμαζεψα την πλαστικη ντουλαπα και επλυνα την σιτα και το παντζουρι στο δωματιο της μικρης.εκανα και τα τζαμια και στο σαλονι.μαγειρεψα ρεβυθακια(παραγγελια της μεγαλης)και μολις τελειωσα το φαγητο τις ετοιμασα και πηγαμε παιδικη χαρα..τι τελεια μερα που ειχε..η μκρη εκανε κουνια και δεν ηθελε να φυγει με τιποτα.γυρισαμε,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε,εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο και το εβαλα να πλενει,ετοιμασα ενα πλυντηριο με λευκα και μολις κοιμηθηκε το μικρο μου ξεκινησα σιδερο.τακτοποησα τα ρουχα απλωσα και το πλυντηριο κια παω να φτιαξω μια κρεμα βανιλια στις μικρες και να φυγουμε για την παιδιατρο..

Ειρηνη μου ευτυχως περασε στου μικρουλη..ναι πραγματικα ειχε πολυ εξαρση φετος η γαστρεντεριτιδα..

Αφροδιτακι καλα να περασετε το παρτυ το απογευμα..

Νασια και εσεις καλα να περασετε..

Βασια ανεβα..θετικη σκεψη,τα προβληματα δεν λυνονται αν σε παιρνει απο κατω..

Και εγω τα χαλια στο μπαλκονι τα πλενω δεν τα δινω για οικονομικους λογους.εγω τα πλενω και ο συζηξ αναλαμβανει απλωμα,μαζεμα θηκες και αποθηκη..

Μαριαννα ποσα εκανες παιδι μου..κουρελι πρεπει να ησουν το βραδυ..

Σας αφηνω προς το παρον τα λεμε το βραδακι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

1312812615_Vileda_40.jpg&w=400&h=350&far=C&bg=FCFCFE&&

Με αυτό δλδ τρίβετε το φούρνο και δε χαράζει; Εγώ βάζω αμμωνία και ζεστό νερό, το αφήνω αρκετές ώρες, φεύγουν αρκετές βρωμιές και μετά τοπικά βάζω λεμόνι με σόδα και τρίβω ελάχιστα με το νύχι ή ένα σφουγγαράκι (

τη μαλακή πλευρά του). Δε φεύγουν όλα όμως. Αν είναι να δοκιμάσω και αυτό το σύρμα.

Έρχεται άνοιξη και πρέπει να γίνουν αρκετές δουλίτσες. Κι εγώ προσανατολίζομαι να ξεστρώσω πριν το Πάσχα. Μεγάλωσαν πλέον τα παιδιά και δεν πολυκάθονται κάτω.

Μετά από πολλές δουλίτσες κάθισα να πιω ένα καφεδάκι και να σας διαβάσω. Η λίστα μου είναι ατελείωτη οπότε δε θα τη βάλω σήμερα. Το σημαντικό είναι ότι έκανα την αναδιοργάνωση της κουζίνας μου και φυσικά καθάρισα καλά και τα ντουλάπια. Νομίζω ότι έτσι θα με βολεύουν περισσότερο. Δεν έβγαλα φωτο από το ''πριν'' γιατί το ξέχασα αλλά έβγαλα το ''μετά". Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να τις βάλω εδώ; Το έχετε γράψει πολλές φορές αλλά δεν το έχω συγκρατήσει. Εννοείται ότι πέταξα και όσα γυαλικά είχαν σπασιματάκια, μάζεψα και μερικά τάπερ για χάρισμα και τώρα νιώθω καλύτερα. Έβγαλα όλα μου τα ψυχολογικά στα ντουλάπια της κουζίνας νομίζω:tongue:.

Επόμενη εκκαθάριση θα κάνω στο μπουφέ και στο έπιπλο που έχω κάτω από την τηλεόραση. Ελπίζω να το κάνω μέσα στο σαββατοκύριακο.

christine_2 κι εγώ΄με τη σκούπα της karcher κάνω τα χαλιά μου. Έχω το μοντέλο που είναι δεξιά στη φωτο που έβαλες. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη.

Για το φούρνο που λέγατε κι εγώ έχω ακούσει ότι το αλουμινόχαρτο απαγορεύεται. Γιώτα με τη λαμαρίνα που βάζεις δε μειώνεται η θερμότητα που απορροφά από κάτω το φαγητό σου; Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να τον καθαρίζαμε μετά από κάθε χρήση ώστε να μη γίνεται χάλια. Βέβαια πότε να το προλάβουμε και αυτό;;;

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και να περιποιηθώ τον εαυτό μου.

Καλό απόγευμα σε όλες.

h6cQp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Ανέβηκαν λίγο τα κέφια μου.. πήγα στο tae {τέλειο το μάθημα σήμερα, μας έλιωσε η δασκάλα, έχω μώλωπες σε όλο μου το σώμα! :mrgreen: }, μετά αγόρασα 2 νέα βερνίκια νυχιών και μετά πήγα στο ιατρικό κέντρο και πήρα τις εξετάσεις μου {όλα καλά!!!} .

Σημείωση: τσέκαρα πως είναι κανονική ψηφιακή, η μαστογραφία. Οπότε όσες θέλετε να κάνετε ψηφιακή, μιας που δεν τη γράφει ο ΕΟΠΥΥ, μου λέτε.

Επέστρεψα σπίτι, έφαγα... οτι και να σας πω είναι λίγο.. δεν ξέρω τι μ' έχει πιάσει τελευταία τρώω απίστευτα!:?

Τώρα χαλαρώνουμε και γι αύριο έχω κανονίσει φουλ πρόγραμμα, που ελπίζω να μου "βγει".

Σας φιλώ όλες και σας καληνυχτίζω.

777885dugw57gt25.gif

το απογευμα εχω γυναικολογο, την δευτερα ραντεβου στο νοσοκομειο συγγρος για να δω μια ελια που εχω κ επισης θελω να κλεισω παλι καθαρισμο στο προσωπο, να κανω ανα 2 μηνες για να διατηρητε το προσωπο μου σε καλη κατασταση (εχω μεγαλο θεμα...) 3 δουλειες απο την προσωπικη μου λιστα.

Αχ καθαρισμό θέλω και γω.. έχω 4 χρόνια να κάνω... :| φοβάμαι βρε κορίτσια.. είχα πάθει μόλυνση από καθαρισμό και τρέμω..! :?

Λοιπον Γιωτακι με μπριζωσες και εχθες το απογευμα καθαρισα τον φουρνο!!!!!

Άλλη κόρη για μπανάρισμααααααααααααα! :mrgreen::mrgreen:

Με αυτό δλδ τρίβετε το φούρνο και δε χαράζει; Εγώ βάζω αμμωνία και ζεστό νερό, το αφήνω αρκετές ώρες, φεύγουν αρκετές βρωμιές και μετά τοπικά βάζω λεμόνι με σόδα και τρίβω ελάχιστα με το νύχι ή ένα σφουγγαράκι (

τη μαλακή πλευρά του). Δε φεύγουν όλα όμως. Αν είναι να δοκιμάσω και αυτό το σύρμα.

Έρχεται άνοιξη και πρέπει να γίνουν αρκετές δουλίτσες. Κι εγώ προσανατολίζομαι να ξεστρώσω πριν το Πάσχα. Μεγάλωσαν πλέον τα παιδιά και δεν πολυκάθονται κάτω.

Εχω ακούσει πως η αμμωνία δεν κάνει για το φούρνο.. προσοχή.

Το σημαντικό είναι ότι έκανα την αναδιοργάνωση της κουζίνας μου και φυσικά καθάρισα καλά και τα ντουλάπια. Νομίζω ότι έτσι θα με βολεύουν περισσότερο. Δεν έβγαλα φωτο από το ''πριν'' γιατί το ξέχασα αλλά έβγαλα το ''μετά". Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να τις βάλω εδώ; Το έχετε γράψει πολλές φορές αλλά δεν το έχω συγκρατήσει. Εννοείται ότι πέταξα και όσα γυαλικά είχαν σπασιματάκια, μάζεψα και μερικά τάπερ για χάρισμα και τώρα νιώθω καλύτερα. Έβγαλα όλα μου τα ψυχολογικά στα ντουλάπια της κουζίνας νομίζω:tongue:.

Μπράβο σου κοριτσάκι μου! Μπράβο για τις τακτοποιήσεις σου και το ξεφόρτωμα!

777885dugw57gt25.gif

24.Απλωσα το πλυντήριο και ετοίμασα το επόμενο

25.Ξεπλυνα και τα λουλουδάκια μου και αφού σκουπίστηκαν μπήκαν στην θέση τους.

http://s825.photobucket.com/user/natapako/slideshow/

26.Ετοιμο το φαγάκι μας και σήμερα

Εμείς πέρσι πήραμε ένα πλυστικό της ίδιας εταιρείας και τα πλένουμε στο μπαλκόνι τα κάνει γυαλί τα χαλιά.Εξω δίνω μόνο τα μεγάλα του σαλονιού και πέρσι έδωσα για 2 χαλιά 55? μια χαρά,φέτος να δούμε.

Μπόλικες δουλίτσες και σήμερα Νάσια μου!

Μπράβο σου χρυσοχέρα μου!

καλημέρα κοριτσάκια!

Σήμερα βγήκε ήλιος αλλά το κρύο κρατάει ακόμα...θέλω να φύγει!!!!

Σήμερα έχουμε πληγούρι με κοκκινιστό κρέας...πήγα δημοτική βιβλιοθήκη και πήρα βιβλία, πήγα ΔΕΗ, μαγείρεψα και μάζεψα απλωμένα!

Τα κέφια πεσμένα...οπότε κάνω τα βασικά!

Ένα swap γυναικείων θέλω να γίνει για να μου φτιάξουν τα κέφια...!!!

Και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: Αντε, βρες να παμε ολες!

Η γαστρεντερίτιδα παιδιά φέτος ήταν σε έξαρση, είναι και θέμα τύχης αν θα σε πιάσει ή όχι, εγώ αν θυμάστε την πέρασα βαριά, χρειάστηκε να βάλω ορό, ο άντρας μου ελαφριά και τα μικρά εντελώς ξόφαλτσα (αρρωστήσαμε όμως όλους τους συγγενείς). Δεν πειράζουν αυτά, μακάρι μόνο τέτοια θέματα υγείας να μας απασχολούσαν.

Αστα κορίτσι μου.. φέτος πραγματικά έγινε χαμός με τη γαστρεντερίτιδα...:|

Kαλημερα ομορφες ,τι κάνετε???

Ναι ,επιτελους καταφερα να τελειωσω τις δουλειες τις εξωτερικες που ειχα και πολύ με αγχωναν και επίσης ανελπιστα καταφερα να πάω κια γυμναστηριο.Ειχα βαλει σε μια τσαντα τα αθλητικά μου σε περιπτωση που τα καταφερνα.

Δεν θυμαμαι ,οσα εχετε γραψει και πολύ λυπάμαι αλλα ελπίζω να επανελθει το μυαλό μου στη θεση του.

Σήμερα σε νιώθω πιο "ανεβασμένη" και χαίρομαι πολύ γι αυτο.:D

Μπηκα να πω στην μανα μας:

Μαναααααααααα,κατι γινεται με το παιδακι μου....μαλλον πηρε απο την γιαγια του:tongue:

Απο το πρωι μου ζηταει καλαντα:shock:

Να στον στειλω????Ειμαι σιγουρη πως θα τα βρειτε μια χαρα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: δεν υπάρχει αυτό το παιδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...