Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια,

ουφ μόλις κάθισα αλλά είναι σούπερ καθαρά.Από το πρωί έχω κάνει:

1. Σηκώθηκα και ξύπνησα τα παιδιά
  2. Εφτιαξα πρωινά-κολατσιό
  3. Πήγα τα παιδιά στο σχολείο
  4. Γύρισα έπλυνα τα βραδυνά πιατικά
  5. Αδειασα το μεσημεριανό πλυντήριο πιάτων
  6. Εφτιαξα τσαγάκι του βουνού να πιώ και έριξα μια πεταχτή ματιά στο διαδίκτυο
  7. Εβγαλα τα φρυδάκια μου
  8. Εκανα το μπάνιο το μεγάλο
  9. Πότισα τα λουλούδια μου
  10. Εκανα το μπαλκόνι το μεγάλο
  11. Ξεσκόνισα όλο το σπίτι
  12. Αλλαξα σεντόνια-μαξιλαροθήκες
  13. Αέρισα και ακόμα αερίζεται όλο το σπίτι
  14. Εστρωσα ριχτάρια
  15. Εβαλα γίγαντες να γίνονται
  16. Καθαρίσα κουζίνα
  17. Εκανα το μπανιο το μικρό
  18. Πότισα λουλούδια και έκανα το μπαλκόνι το μικρό
  19. Σκούπισα
  20. Σφουγγάρισα
  21. Τώρα έχω βάλει κάτι ψεύτικα λουλουδάκια που έχω με χλωρίνη σπρέι να καθαριστούν και να μπούν στην θέση τους και αυτά.
  22. Επλυνα το μπουφάν μου και τώρα στεγνώνει
  23. Εβαλα ένα πλυντήριο με λευκά και θα ετοιμαστεί και τώρα ένα ακόμα με λευκά για το μεσημέρι

αυτά για τώρα.Το βραδάκι μάλλον θα βγούμε με κάτι συναδέρφους του άντρα μου και αύριο θα είμαι στο σχολείο όλο το πρωινό για τις δραστηρίοτητες.

Χρύσα μου το παλεύουμε αλλά δεν συνεργάζεται πάντα η διευθύντρια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τα χαλιά εμείς πήραμε ειδική σκούπα για πλύσιμο χαλιών της κάρχερ. Χρησιμοποιούμε απορυπαντικό για χαλιά αλλά για μηχανή όχι για πλύσιμο στο χέρι.

Christine πόσο περίπου κοστίζει αυτή η σκούπα?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Christine πόσο περίπου κοστίζει αυτή η σκούπα?

Mirtoula & αφροδιτάκι την σκούπα την πήραμε περίπου 220-250, δεν θυμάμαι ακριβώς από το μιντια μαρκτ.

δείτε και εδώ

http://www.karcher.gr/gr/Products/Home__Garden/skope_anarrfisi/polykatharist.htm

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερες! τι ωραια μερα σημερα!!!

Στρωθηκαμε ολοι στις δουλειες βλεπω ε?

Εγω εχω κουζινα με πυροληση κ συνηθως την βαζω μια φορα στον χρονο μπορει κ παραπανω.Τωρα εχω 1,5 χρονο να την βαλω αλλα δεν γραφω γιατι θα με διωξετε ακομα δεν ηρθα ..... για τον ακατανομαστο που λετε επειδη βαριεμαι οταν ειναι πολυ λερωμενος να τριβω με τις ωρες τον κανω καθε βδομαδα κ οταν ψηνω μεσοβδομαδα οταν κρυωσει κανω ενα περασμα με βετεξ κ ετσι δεν πολυλερωνει.

Το μεγαλο θεμα μου ειναι η σχαρα ... αυτη ειναι μεν ακαθαρη αλλα οχι οσο θελω , για πειτε καμια ιδεα βρε κοριτσια εσεις πως τις καθαριζετε? δεν ψηνω ποτε απευθειας παντα σε ενα ταψακι που εχει δικη του σχαρα.Τωρα μου εβαλε ιδεες η καλαμαρακι μπας κ την καθαρισω καλα καλα κ μετα την στρωσω με αλουμινοχταρυο να μην λερωνεται.

Σοδα στον ακατανομαστο δεν βαζω γιατι λενε πως τρυπαει..εβαζα σε ενα παλιο που ειχα φοιτητρια κ αρχισε κ σκουριαζε...

οταν βαζεις αλουμινοχαρτο απο κατω χανει σε αποδοση? και η δικη μου η σχαρα δεν ειναι στα καλυτερα της. Εβαζα σοδα στον προηγουμενο φουρνο για να μην τον τριβω με συρμα και τρυπησε και αναγκαστικα να τον αλλαξω. Αυτο εφταιγε ή η κακης ποιοτητας υλικο? Με το αλουμινοχαρτο θα γλυτωσουμε τον πατο αλλα τα πλαινα?

christine καλα βρε κοπελια.....εσυ τοσο τυχερη, με πεντε αντρακλες......κ πλενεις χαλια????

τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσ ...

μουαχαχαχαχα ...πλακα κανω!!!!!!

σε φανταζομαι να απλωνεις ρουχα κ ναχει στην σειρα καμια τριανταριά σλιπακια και στο τελος 3-4 δικα σου!!!!!!!!

εγω παντως εχω τρελαθει τωρα που ο γιος μου εβγαλε πανα κ χαζευω τα σλιπακια του τα μικροσκοπικα!!!!

το αγορινι μου!!!!κοντευει 4χρ κ φοραει το νο2 του τζαμπο!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημέρα κοριτσάκια!

Σήμερα βγήκε ήλιος αλλά το κρύο κρατάει ακόμα...θέλω να φύγει!!!!

Σήμερα έχουμε πληγούρι με κοκκινιστό κρέας...πήγα δημοτική βιβλιοθήκη και πήρα βιβλία, πήγα ΔΕΗ, μαγείρεψα και μάζεψα απλωμένα!

Τα κέφια πεσμένα...οπότε κάνω τα βασικά!

Ένα swap γυναικείων θέλω να γίνει για να μου φτιάξουν τα κέφια...!!!

24.Απλωσα το πλυντήριο και ετοίμασα το επόμενο

25.Ξεπλυνα και τα λουλουδάκια μου και αφού σκουπίστηκαν μπήκαν στην θέση τους.

http://s825.photobucket.com/user/natapako/slideshow/

26.Ετοιμο το φαγάκι μας και σήμερα

Εμείς πέρσι πήραμε ένα πλυστικό της ίδιας εταιρείας και τα πλένουμε στο μπαλκόνι τα κάνει γυαλί τα χαλιά.Εξω δίνω μόνο τα μεγάλα του σαλονιού και πέρσι έδωσα για 2 χαλιά 55? μια χαρά,φέτος να δούμε.

Διαφημίσεις

Ιωαννα δεν το εχω δοκιμασει το αλουμινοχαρτο στην σχαρα, η καλαμαρακι μου εβαλες ιδεα να το κανω επειδη το βαζει στον πατο της κουζινας.

ΜΕ την σοδα οπως εγραψα κ πριν εγω εχω χαλασει ηδη ενα φουρνο οποτε δεν ξαναδοκιμαζω.Κ τωρα που λες οτι το επαθες κ εσυ ... στην αρχη δεν το καταλαβαινεις δεν παθαινει κατι αλλα οσο περναει ο καιρος αρχιζει κ σκουριαζει κ καποια στιγμη τρυπαει.

Ιωαννα δεν το εχω δοκιμασει το αλουμινοχαρτο στην σχαρα, η καλαμαρακι μου εβαλες ιδεα να το κανω επειδη το βαζει στον πατο της κουζινας.

ΜΕ την σοδα οπως εγραψα κ πριν εγω εχω χαλασει ηδη ενα φουρνο οποτε δεν ξαναδοκιμαζω.Κ τωρα που λες οτι το επαθες κ εσυ ... στην αρχη δεν το καταλαβαινεις δεν παθαινει κατι αλλα οσο περναει ο καιρος αρχιζει κ σκουριαζει κ καποια στιγμη τρυπαει.

δεν λεω να μπει το αλουμινοχαρτο στη σχαρα, για τον πατο λεω κι εγω.

Καλα και η μανα μου που δεν εχει βαλει σοδα στο φουρνο της τρυπησε, δεν ξερω τι φταιει, βεβαια δεν ξαναβαζω γιατι μπορει να επηρεαζει το μεταλλο

Κορούλες μου,

Πηγαμε με το φιογκάκι και πήραμε τα μαθήματα από τη δασκάλα, πήραμε ψωμάκι και περπατήσαμε λιγάκι για να ξελαμπικάρουμε..

Εστρωσα τα ριχτάρια μου.. τι να σας πω.. μυρίζει άνοιξη όλο μου το σπίτι, κόρες. Μου χουν φέρει και τ' αγόρια λίγα από τα λατρεμένα μου, ανοιξιάτικα νερατζάκια, μαζί με λίγη αμυγδαλίτσα.. αχ.. πότε θα μπει η άνοιξη για τα καλά? :mrgreen:

Ετοίμασα σουπίτσα για μας και στεγνό φαγάκι για το φιογκάκι και τώρα ψιλο-γράφουμε, να προχωρήσουμε τα διαβάσματα ώστε να βολτάρουμε το σαβ/κο αν φυσικά δεν κολλήσω και γω! :tongue:

Είναι υπέροχη αίσθηση να εισαι σε καθαρό σπιτάκι.

Σας φιλώ όλες

Υ.Γ. Χθες τραγουδούσα Ρούντολφ το ελαφακι.. βιάζομαι??? :twisted::twisted::twisted::twisted:

777885dugw57gt25.gif

οταν βαζεις αλουμινοχαρτο απο κατω χανει σε αποδοση? και η δικη μου η σχαρα δεν ειναι στα καλυτερα της. Εβαζα σοδα στον προηγουμενο φουρνο για να μην τον τριβω με συρμα και τρυπησε και αναγκαστικα να τον αλλαξω. Αυτο εφταιγε ή η κακης ποιοτητας υλικο? Με το αλουμινοχαρτο θα γλυτωσουμε τον πατο αλλα τα πλαινα?

κοριτσια κατι παιζει με το αλουμινοχαρτο στην σκαρα του φουρνου, καπου το διαβασα δεν θυμαμαι, οταν ηθελα να βαλω γιατι η μαμα μου παντα εβαζε αλλα δεν καταλαβαμε οτι απο εκει εχει αλλαξει 3 κουζινες... κ τις 2 φορες τρυπησε ο φουρνος, οποτε ουτε εκεινη ξαβαεβαλε.

κατι με την αποδοση κ το υλικο του αλουμινοχαρτου δεν θυμαμαι. εγω εχω βαλει λαμαρινα κατω απο την σκαρα για να μην τριβω φουρνο. την σκαρα στον νεροχυτη με συρμα κ οσα φυγουν, συνηθως γινεται αρκετα καθαρο.

Κορούλες μου,

Πηγαμε με το φιογκάκι και πήραμε τα μαθήματα από τη δασκάλα, πήραμε ψωμάκι και περπατήσαμε λιγάκι για να ξελαμπικάρουμε..

Εστρωσα τα ριχτάρια μου.. τι να σας πω.. μυρίζει άνοιξη όλο μου το σπίτι, κόρες. Μου χουν φέρει και τ' αγόρια λίγα από τα λατρεμένα μου, ανοιξιάτικα νερατζάκια, μαζί με λίγη αμυγδαλίτσα.. αχ.. πότε θα μπει η άνοιξη για τα καλά? :mrgreen:

Ετοίμασα σουπίτσα για μας και στεγνό φαγάκι για το φιογκάκι και τώρα ψιλο-γράφουμε, να προχωρήσουμε τα διαβάσματα ώστε να βολτάρουμε το σαβ/κο αν φυσικά δεν κολλήσω και γω! :tongue:

Είναι υπέροχη αίσθηση να εισαι σε καθαρό σπιτάκι.

Σας φιλώ όλες

Υ.Γ. Χθες τραγουδούσα Ρούντολφ το ελαφακι.. βιάζομαι??? :twisted::twisted::twisted::twisted:

να κανεις παρεα με τον κωνσταντινο της βουλας μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...