Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω να γράψω εδώ και δυο εβδομάδες που ανέμενα και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα !

πξρα αποτέλεσμα 99,39% έπειτα και από την αγωγή με προβιοτικά και είχα ξεκινήσει cyclacur!
      Την Τετάρτη έκανα την 4η έμβρυο μεταφορά μου!

Θαλω να πιστεύω πως αυτή την φορά θα έρθει και η θετική χοριακη στις 10/11! 🙏

Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

πρίν από 1 λεπτό , helena212 είπε:

Αυτά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τα λένε;; καμία επιστημονική βάση. Και εγώ στην 8η εβδομάδα είμαι και δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα από τρομερή δίψα, πείνα και πονο στο στηθος, καμία αδιαθεσια από την αρχή. Όλα είναι μια χαρά είδαμε και το εμβρυακι μας χθες που μεγαααααλωσε και εγινε 1,5 εκατοστό 😂😂😂.

Ενάμιση εκατοστό; Ουαουυυυ ένα μωρακιιι🙂🩷 με το καλό όλα!!! Πραγματικά κι εγώ αυτό απορώ ποιοι τα λένε αυτά!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρααααα

Καλέ πήγε 9 που είστε όλες??

Ειρήνη μου περαστικά στο φιογκάκι, εύχομαι γρήγορα να αναρρώσει.

Κυρία κυρία βάζω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κρέμα, δεν έβαζα πάντα ομολογώ αλλά τον τελευταίο χρόνο {νομίζω?} το έκανα στην νυχτερινή μου ρουτίνα, βγάζω φακούς, ξεβάφομαι,πλένω πρόσωπο κ δόντια,κρέμα πρόσωπο κ χέρια υπόθεση 5 λεπτών. :D

Ααα βάζω κ στις μικρής κάθε βράδυ καθώς είναι ασπρουλιάρα κ με το κρύο τα χέρια της κοκκινίζουν εύκολα κ αγριέυουν από τα νερά.

Ραβτάκι ανυπομονώ για τις φώτο με τα καλούδια κ τις κατασκευές του πάρτι , έχουμε πάρτι τον Ιούλιο ντε να κλέψω ιδέες χε χε

Μαριτάκι καλώς την κ από εδώ ;)

Νάσια πολύ ωραίος ο μπουφές σου κ εξαιρετική η ιδέα του χάρτινου ρολού με το τραπεζομάντιλο ;)

Γιωτάκι {το θες το μπανιάρισμα εεε? χε χε κρύβε λόγια λέμε}

έχω ξεκινήσει ένα κολπάκι που τσίμπησα από το youtube, βάζω ένα φύλλο αλουμινόχαρτο στον πάτο του φούρνου κ όταν λερώνεται πολύ από διάφορα απλά το μαζεύω κ το πετάω....;) Τώρα είναι πεντακάθαρο ακόμη, δεν μαγειρεύω πολύ τελευταία παίρνω από την μανούλα, μόλις το λερώσω αρκετά θα σας βάλω φώτο.

Με γεια τις μπότες {θέλω φώτο} κ το παλτουδάκι καλοφόρετα!

Χρύσα καλές δουλειές :D

Αφροδίτη θα συμφωνήσω για το νερόξυδο στο ψυγείο, κάνω κ εγώ το κόλπο με τον ελληνικό καφέ όντως μαζεύει όοοοολες τις μυρωδιές. Επίσης μπορείτε σε ένα μικρό μπωλάκι να έχετε σόδα φαγητού, μόνιμα σε ένα ραφάκι που επίσης μαζεύει όλες τις μυρωδιές κ δεν μυρίζει σαν τον καφέ αν σας φαίνεται βαριά η μυρωδιά του.

Αρετή πολύ ωραία ιδέα για το κοτόπουλο!

ΕύηΓιώργος βάζεις στην θήκη/θέση του απορρυπαντικού 2 κούπες λευκό ξύδι [το φθηνότερο είναι στο λιντλ με 0,69 το λίτρο}κ στον κάδο μέσα βάζεις μια κούπα σόδα φαγητού. Το βάζεις στους 90 βαθμούς κ όταν το ανοίξεις θα λαμπει.

Στα δικά μας

τρεχάτη χτες η μέρα μου....από τις 9 στο δρόμο να πάω να πάρω υλικά να τρέξω σχολείο , πήγα νωρίτερα από το ωράριο μου , αλλιώς δεν βγαίνει η δουλειά με τα παιδιά, έκανα μάθημα είχα κ ολοήμερο έφυγα στις 3μιση κουδούνι!

Πήρα τη μικρή γυρίσαμε έφαγα, δεν είχα κουράγιο να κάνω τί πο τα.

Και εκεί κατάλαβα πόσο σωτήρια είναι η πρωινή κ νυχτερινή ρουτίνα. Δηλαδή η νυχτερινή, που τα μαζεύεις όλα στη θέση τους οπωσδήποτε ριχτάρια μαξιλάρια, τσάντες κτλ {προετοιμάζω κ την κουζίνα με τα πιάτα, σουπλά, κούπα ζάχαρη μέσα να περιμένει που θα χρειαστώ το πρωί}

Και η πρωινή ρουτίνα που αφού ετοιμάσω τα πάντα κ ετοιμαστώ κ εγώ συμμαζεύω ότι έχει βγει πιάτα, σκουπίδια χαρτιά πετσέτες κτλ.

Οπότε όταν γυρίσω χώμα {καλή ώρα σαν χτες} να μην με πιάσει αμόκ κ κατάθλιψη που το δω το σπίτι σαν να το σήκωσε τυφώνας. :rolleyes:;)

Ξάπλωσα κ μετά πήγαμε ενόργανη κ όταν τελειώσαμε πήγαμε στην κολλητή της να παίξουνε καμιά ώρα, χαζολογήσαμε οι μαμάδες κ γυρίσαμε στις 10 , ντουζάκι γάλα κ νάνι.

Ευτυχώς μου έφερε ο μπαμπάκας μου φαγητό{έχει τα κλειδιά μας , μπήκε τα άφησε όσο λείπαμε μαζί με σημείωμα κ έφυγε χε χε } κ έτσι δεν μαγείρεψα, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει αλλά νιώθω κουρασμένη πολλές μέρες τώρα μάλλον κάτι με τριγυρίζει..

Σήμερα είναι μέρα καθαριότητας οπότε όταν γυρίσουμε με το καλό θα βάλω μπρος να τα κανω σήμερα όλα για να έχουμε ελεύθερο το σκ για βόλτες :D:D

Το Σάββατο θα βγούμε για τσίπουρο βραδάκι 5 μαμάδες που κάνουμε παρέα στις δραστηριότητες κ στην ενόργανη, κ εμένα θα την κρατήσει ο πατέρας της φίλης μου μαζί με την κολλητή της μικρής {που ήρθε σε μένα πριν δυο βδομάδες για πιτζάμα πάρτι} κ τον αδερφό της στο σπίτι τους , αν όταν γυρίσουμε δεν κοιμούνται θα την πάρω, αν κοιμούνται θα την αφήσω. Τα σπίτια μας απέχουν 5 τετράγωνα οπότε θα είμαι δίπλα αν χρειαστεί

Καλή μέρα να έχετε όλες κ καλή συνέχεια

Πίνω μια τελευταία γουλιά κ πάω μάθημα

φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη μιλαγατε για σταθμους και σχολεια, μπορειτε να με κατατοπισετε γιατι δεν εχω ιδεα, θελω να παω τον Σεπτεμβριο το παιδι σταθμο. Ποτε πρεπει να κανω αιτηση για το ΕΣΠΑ και ποτε για δημοσιο γιατι δεν ξερω που θα τον παρουν. Ψαχνω να βρω που λεει για δικαιολογητικα και ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να σε παρουν αλλα δεν βρισκω κατι

H σελίδα του εσπα είναι εδώ http://www.eetaa.gr/

Αν θυμάμαι καλά βγαίνουν Ιούνιο η προκήρυξη για να κάνεις τα χαρτιά σου

Και έχει κ θεματάκι στο παρεντς επίσης http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2745&page=206

Ιωάννα συνήθως στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς οι αιτήσεις γίνονται μετά τις 15/05 ή μετά τις 20/05. Πρέπει να ξέρεις ποιους παιδικούς έχει ο δήμος σου γιατί στην αίτηση βάζεις τον αριθμό του παιδικού σταθμού που σε ενδιαφέρει, π.χ. 10ος Αιγάλεω.

Ξεκίνα από εκεί και για ΕΣΠΑ διάβασε αυτά που σου έστειλε το καλαμάρι. Στο ΕΣΠΑ αλλάζουν τα μόρια κάθε χρόνο, πότε έχουν περισσότερα οι άνεργοι και πότε οι μη άνεργοι.

Επίσης αν δεν είναι βρεφονηπιακός ο σταθμός το παιδί πρέπει να έχει βγάλει την πάνα!!!

Δεν είμαστε εκτός θέματος, easy living είναι και αυτό.....

Σημερα πηγα στην δουλεια και κατα τις 11 πηραν τηλεφωνο απο τον σταθμο οτι η μικρουλα μου εκανε ενα 38αρι..ποσο στεναχωρηθηκα δεν λεγεται..πηγε κατευθειαν ο αντρας μου και τις πηρε και τις δυο εφυγα και εγω απο την δουλεια και μολις εφτασα σπιτι εφυγε ο αντρας μου για την δουλεια..εχει βηχα παραγωγικο μιλησα με την παιδιατρο θα παω να την δει αυριο και της ξεκινησα αερολιν..ελπιζω να μην εχει κανει βρογχιτιδα.

Καλημέρα, πως είστε Αρετή μου??

με ξεσηκωσε ομως η φιλη νασια με τα τοσο ωραια ντουλαπια-συρταρια της που εβαλα μπρος κ εκανα πληρη ανακαταταξη κ καθαρισμα στα ντουλαπια της κουζινα, ξεθαψα γυαλινα βαζα κ εβαλα τα οσπρια-ρυζια-κριθαρακια-μακαρονακι κοφτο (εδω φταιει το ραφτακι κ η βουλα) (βεβαια δεν ειναι ιδια ολα τα βαζα αλλα δεν με πειραζει κ τοσο), ξαναεφτιαξα την τροφοθηκη κ μου εμεινε μονο ενα συρταρι με τα εργαλεια κ ενα ντουλαπι με διαφορα της κουζινας. πεταξα μια τσαντα τζαμπο την μεσαια!!!

Πόσο μου αρέσει που η μία παρασέρνει την άλλη! ;) Εύγε, Γιωτα μου!

Ωραία τα νυχάκια στη φώτο. Κι εγώ έκανα ένα απαλό γκρι ημιμόνιμο σήμερα και ανέβηκαν τα κέφια μου.

Μπράβο σου κορίτσι μου! Μπράβο!

Είναι σημαντικό να φροντίζουμε και εμάς! ;)

Ειρήνη μου περαστικά στο φιογκάκι, εύχομαι γρήγορα να αναρρώσει.

Κυρία κυρία βάζω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κρέμα, δεν έβαζα πάντα ομολογώ αλλά τον τελευταίο χρόνο {νομίζω?} το έκανα στην νυχτερινή μου ρουτίνα, βγάζω φακούς, ξεβάφομαι,πλένω πρόσωπο κ δόντια,κρέμα πρόσωπο κ χέρια υπόθεση 5 λεπτών. :D

Ααα βάζω κ στις μικρής κάθε βράδυ καθώς είναι ασπρουλιάρα κ με το κρύο τα χέρια της κοκκινίζουν εύκολα κ αγριέυουν από τα νερά.

Και εκεί κατάλαβα πόσο σωτήρια είναι η πρωινή κ νυχτερινή ρουτίνα. Δηλαδή η νυχτερινή, που τα μαζεύεις όλα στη θέση τους οπωσδήποτε ριχτάρια μαξιλάρια, τσάντες κτλ {προετοιμάζω κ την κουζίνα με τα πιάτα, σουπλά, κούπα ζάχαρη μέσα να περιμένει που θα χρειαστώ το πρωί}

Μπράβο για τις περιποιήσεις σου! Μπράβο και στο τέλος θα σου γίνουν ρουτίνα και θα νιωθεις "περίεργα" χωρίς αυτές!

Επίσης, εχεις βρει αυτο που σε φτιάχνει και σε χαλάει και αυτό βοηθάει πάντα.

Εγώ, ας πούμε, δεν πάω το παιδί σχολείο αν δεν έχω στρώσει κρεβάτια... αν μπω σε σπίτι με ξέστρωτο κρεβάτι... :? μου δημιουργείται τρομερός εκνευρισμός... οπότε το προσέχω αυτό για να είμαι ήρεμη.

Μπράβο σου Ελενάκι μου!

Τα χαλια μου εχουν γινει αισχος,ειναι και μπεζ και εχουν αλλαξει χρωμα....δεν θελω ουτε να τα βλεπω...εχω στο ντουλαπι ενα απορρυπαντικο για τα χαλια σε σπρει,ειναι το γνωστο που κυκλοφορει,δεν θυμαμαι μαρκα.

Το θεμα μου ειναι οτι πως να το κανω να τα τριψω με ενα σφουγγαρι και μετα να τα ξεπλυνω?ή μενει ετσι?

Αλλα φοβαμαι να μην ξεπλυθει γιατι καθεται ο μικρος κατω και παιζει,οποτε θα ερχεται σε αμεση επαφη.Πως να το κανω?Εσυ πως τα πλενετε?

Βουλάκι μου,

Αγοράζω αφρό {συνήθως} πλυσίματος για τα χαλιά.

Τα πλένω {με σκουπάκι} και τ αφήνω να στεγνώσουν.

Αφού στεγνώσουν τα περνάω με καθαρή, ηλεκτρική σκούπα.

Αμέσως τα περνάω με νεράκι και ξύδι {με σφουγγάρι} για extra απολύμανση.

777885dugw57gt25.gif

καλημερα! :D:D

τα χαλια εγω απο τοτε που απεκτησα παιδια τα βγαζω μονο για 5 μηνες απο αρχες μαϊου μεχρι αρχες οκτωβριου εκτος του οτι οσο περναει ο καιρος γινομαι ολο και πιο κρυουλιαρα, τα παιδια μου κυκλοφορουν ΜΟΝΙΜΩΣ χωρις παντοφλες, η μικρη μαλιστα βγαζει ΚΑΙ τις καλτσες συνεχεια και την κυνηγαω, μεχρι και στην αυλη με γυμνα ποδαρακια βγαινει οταν με ακολουθαει, δεν χαμπαριαζει :tongue: και φυσικα παιζουν ΜΟΝΟ κατω. ΜΟΝΟ. Χειμωνα-καλοκαιρι.

εχτες τελικα ειχε παρα πολυ ωραια μερα και εκανα ενα σωρο δουλειες:

1. ετοιμαασα καφε και εκατσα στο pc
  2. αλλαξα ρουχα τον μεγαλο οταν ξυπνησε κατουρημενος
  3. εβγαλα το σεντονι και το αδιαβροχο και επλυνα το στρωμα τοπικα
  4. ετοιμασαμε μαζι το γαλα του
  5. ετοιμασα την τσαντα του
  6. εντυσα την μικρη και την αλλαξα πανα
  7. πηγαμε στο σχολειο
  8. ταϊσα τις γατες
  9. ανοιξα να αερισω
  10. εστρωσα το κρεβατι μας και την κουνια
  11. εβγαλα τα πλυμενα ρουχα απο το πλυντηριο
  12. εβαλα τα απλυτα μεσα
  13. αλλαξα και τις πετσετες στο μπανιο
  14. ετοιμασα για μενα και την μικρη γαλα με βρωμη να φαμε
  15. της αλλαξα παντελονι γιατι το λερωσε
  16. εβαλα τα διπλωμενα ρουχα στις ντουλαπες
  17. εκανα καποια τηλεφωνηματα
  18. σαπουνισα τους τοιχους του παιδικου (βρηκα και ελαχιστη μουχλα :evil::evil:)
  19. αλλαξα πανα τη μικρη και την θηλασα
  20. εβαλα μπρος το πλυντηριο που ειχα ετοιμασει το πρωι
  21. εβγαλα εξω την απλωστρα
  22. ο αντρας μου σκουπισε την αυλη και βγαλαμε μαζι εξω το στρωμα του παιδιου στον ηλιο να στεγνωσει
  23. μαγειρεψα γιουβαρλακια
  24. ετοιμασα το μεσημεριανο του παιδιου για το σχολειο και του το εστειλα
  25. εβγαλα τα πλυμενα ρουχα απο το πλυντηριο
  26. μαζεψα και διπλωσα καποια στεγνα απο την απλωστρα
  27. απλωσα τα 2 πλυντηρια
  28. μαζεψα και εβαλα μεσα καποια ξυλακια που εκοψε ο συζυγος για προσανναματα
  29. εβαλα και ενα ακομη πλυντηριο
  30. εριξα χλωρινη στην τουαλετα
  31. εβαλα σε ολους φαγητο και κατσαμε να φαμε
  32. μαζεψα τα πιατα και καθαρισα το τραπεζι
  33. εβαλα μια παρα πολυ καλη ηλεκτρικη σε ολο το σπιτι (το χρειαζοταν οσο δεν παει, ας μην περιγραψω το ΤΙ σκουπιδι ειχε κατω.. :oops: )
  34. ξαραχνιασα και τα ταβανια, τις γωνιες και τα σοβατεπι
  35. ο αντρας μου πηγε να φερει τον μεγαλο και εγω ετοιμασα ψωμια με μερεντα για ολους να φαμε
  36. ξανα καθαρισα το τραπεζι και το εστρωσα
  37. κοιμησα την μικρη
  38. εφτιαξα καφε για τον συζυγο
  39. αναψα τη σομπα
  40. κουβαλησα μια λεκανη ξυλα απο το πλυσταριο
  41. βαλαμε μεσα το στρωμα με τον αντρα μου
  42. εβαλα καθαρα σεντονια και εστρωσα το κρεβατι του παιδιου
  43. συμμαζεψα λιγο απο δω κι απο κει παιχνιδακια κτλ
  44. εστρωσα τους καναπεδες
  45. τακτοποιησα καποια πλυμενα πιατικα
  46. ξυπνησα τη μικρη και ετοιμαστηκαμε για τη γιαγια
  47. φευγοντας πεταξα τα σκουπιδια και πηγαμε οικογενειακως στη γιαγια
  48. εκει τα ταϊσα μπανανα και φραουλες και την μικρη εξτρα λιγη σουπιτσα που ζηλεψε
  49. γυρισαμε και ετοιμασα γαλατα
  50. εβαλα και στο συζυγο να φαει
  51. εκλεισα ολα τα πατζουρια
  52. πλυναμε δοντια
  53. ο συζυγος μαζεψε τα απλωμενα στα σχοινια και εγω εβαλα μεσα την απλωστρα
  54. μαζεψα και διπλωσα ολα τα στεγνα ρουχα
  55. απλωσα το τελευταιο πλυντηριο στην απλωστρα
  56. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  57. κατσαμε και ειδαμε με τον συζυγο μενταλιστ τρωγοντας αηδιουλες (γιωτα, δεν εισαι η μονη χι χι χι :tongue: )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη και Αρετή τα παιδάκια καλύτερα έτσι;;;;

Ειρήνη έχεις δίκιο για την γαστρεντερίτιδα, δεν ξέρω για άλλα μέρη της Ελλάδος αλλά στην Αθήνα θέρισε κόσμο φέτος......Οι γιατροί που κούραραν το παιδί θα σου έλεγαν αν είχε άλλο πρόβλημα, τόσες εξετάσεις έκανε ο φιόγκος άλλωστε.

Καλημερα σας απο τις ηλιολουστες Σέρρες!!!

τι μου κανετε καλες μου φιλες??

ξερω ξερω ,οι περισσοτερες κανετε δουλειες.....λολ

ειμαι ησυχα στην δουλεια..

σημερα θα βγω βραδυ με την φιλη-κουμπαρα μου...

χθες ξεκινησε ο μπαμπας το 5ο σετ χμθ....

μαλλον δεν θα παω Σαλονικα..

Θα μεινω Σερρες κ το σιγουρο ειναι οτι θα πλυνω μπαλκονια τωρα που ανοιξε λιγο ο καιρος.....

κ ενα χαλαρό ξεκαθαρισμα ρουχων ,κυριως δικα μου κ των παιδιων!!

Μακαρι ναχει καλο καιρο κ να μπορεσουμε να βγουμε κ λιγο.....

Σας ευχαριστω ολες σας για την συμπαρασταση σας στο θεμα του καπνισματος!!

Ειστε η "παρηγορια"μου σε πολλα θεματα!!!!

ειρηνη περαστικά κ αγυριστα!! μακαρι το παιδι απλως να κολλησε...ολα καλα!!

εμενα η δικια μου κανει πολυ συχνα ωτιτιδες...απο 3μηνων ειχε κανει κ εχει ευαισθησια στο δεξι αυτι....καθε χρονο την πιανει παντα μια φορα...

ο μικρος μου απτην αλλη ειναι πολυ πιο ανθεκτικος!!

ειναι στο παιδι.....

ιωαννα κοπελια ξερω καλα τις διαδικασιες για παιδικους...κανω αιτηση εσπα απο το 2009.....τοτε οι αιτησεις γινονταν στην Εργ.Εστια που ημουν και στεϊτζ εκει.....

1) Τελη Μαη αρχιζουν περιπου οι αιτησεις σε νηπιαγωγεια.....

Σεπτεμβρη,αργα...Την ημερα του Αγιασμου γινεται η κληρωση για τα προνηπια! οσες θεσεις μεινουν κενες απο τα νηπια!!

Στο δικο μας περσι(2012)που μπηκε η δικη μου ,ειχαν παρει 5.....Οσα παιδακια εχουν αδερφια στα μεγαλα νηπια προηγουνται!!!!

2) Ιουνη-Ιουλη ---περσι αργησε αρκετα---γινονται οι αιτησεις για παιδικους κ βρεφικους ΕΣΠΑ...Στην σελιδα eetaa.gr

Βγαινουν αργα αποτελεσματα...τελη Αυγουστου ....κ βγαινουν κ β' αποτελεσματα πιο μετα.....και βγαινουν και γ΄αποτελεσματα τελη Σεπτεμβρη απο την εξτρα επιδοτηση Νιαρχου...

(ετσι εγινε τουλαχιστον κ περσι που μας πηραν -με Νιαρχου-κ προπερσι που περιμενα εναγωνιως αλλά δεν μας πηραν)

3) Στους βρεφονηπιακους των Δημων κανεις αιτηση Ιουνη-Ιουλη κ μετραει να εισαι εργαζομενη κ η φορολογικη δηλωση ΑΛΛΑ' οταν βγαινουν τα αποτελεσματα δεν ειναι με μοριοδοτηση!!!!

Δηλ δεν μπορεις να ελεγξεις ποσα μορια εχεις μαζεψει ή με ποσα μορια μπηκαν κτλ....μπιζ μπιζέ φαση οπως λενε κ εδω.........Αναρτουν μονο τα ονοματα που μπηκαν κ σε ποιο παιδικο σταθμο κ καποιους επιλαχοντες....

Τουλ. εδω στις Σερρες που εχει 5 παιδικους ο Δημος ετσι γινεται!!!!

Αν εχεις χαμηλη δηλωση σε λενε "δεν εργαζεσαι ομως!"

Αν εργαζεσαι σε λενε "εχεις υψηλη δηλωση !"

κανενας ελεγχος........μονο βισματα....

Και τα αποτελεσματα βγαινουν ΜΕΤΑ΄ απο του ΕΣΠΑ γιατι βλεπουν πρωτα ποιοι μπηκαν με ΕΣΠΑ στους δημοτικους

(στο ΕΣΠΑ κανεις αιτηση κ για ιδιωτικους κ για δημοτικούς 4επιλογες)

τις αιτησεις αυτων που μπηκαν με ΕΣΠΑ τις αφαιρουν.....

κ βλεπουν κ ποσες απο τις διαθεσιμες θεσεις που ειχαν καλυφθηκαν απο το ΕΣΠΑ για να ξερουν ποσα ακομη παιδακια να παρουν!!!(δηλ 30θεσεις ενας δημοτικος παιδικος εχει διαθεσιμες κ φαινονται στην λιστα του Εσπα...Μπορει ομως να καλυφθουν μονο οι 15θεσεις του απο τους πρωτους με περισσοτερα μορια που πηρε το ΕΣΠΑ,δηλ να μην προτιμηθηκε σε πολλες αιτησεις)

Οτι αποριες εχετε μου τις λετε!!

φιλακια

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις πληροφοριες, θα ξεκινησω απο τωρα για ευρεση σταθμου καθως δεν ειναι κατι ευκολο ωστε μεχρι το Μαιο να ειμαι ετοιμη. Απλα θα πρεπει να βρω δημοσιο βρεφονηπιακο αφου δεν ξερω αν καταφερουμε το καλοκαιρι να κοψουμε την πανα. Θα προτιμουσα ιδιωτικο με εσπα καθως η δουλεια του συζυγου καλυπτει ενα μικρο ποσο για να δινουμε τη διαφορα που μενει.

Με αυτο οτν ηλιο δεν μπορω να δουλεψω θελω να παω για καφε

καλημέρα!:D

άντε Παρασκευή επιτέλους, καλό ΣΚ να χουμε!!θα χει και ωραίο καιρό:D

Αρετή περαστικά στο κορίτσι σου!

Ιωάννα για αιτήσεις για παιδικούς κλπ εχε το νου σου από μέσα Μαιου κ μετά

Εγω στη σαλοκουζίνα εχω δυο μεγάλες μοκέτες απ άκρη σ ακρη και τις αφήνω ολο το χρόνο γιατί κάτω είναι μάρμαρο και δεν μπορούν να κυλιούνται-παίζουν τα παιδιά αν δεν είναι κάτι στρωμένο...οπότε πλένονται μια φορά το καλοκαίρι και παραμένουν στρωμένες συνέχεια....εννοείται δεν μπαίνουμε με παπούτσια στο απίτι - κανείς!- οπότε παραμένουν καθαρές με την ανάλογη συντήρηση βεβαίως - καρπεξ, ξιδόνερο κλπ

σήμερα εχω προγραμματισμένη αισθητικό το μεσημέρι για λειζερ και βόλτα με καλή παρεούλα οικογενειακώς το απόγευμα οπότε μες στη χαρά:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αγαπημένα μου,

Οι δουλίτσες, καλά κρατούν.

Μοσχομύρισε το μπαλκόνι μου από το αγαπημένο μου μαλακτικό. Σε λίγο θα μαζέψω και τα ριχτάρια και θα μοσχομυρίσει το σπίτι μου...

Ξεσκόνισα καλά, όλο το σπίτι.. έβαλα παντού σκούπα.. μάζεψα, καθάρισα πάγκους.. ετοίμασα ακόμα ένα πλυντήριο γι αργότερα ή για το βράδυ... αχ, πεντακάθαρα όλα.

Σας φιλώ γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημερες! τι ωραια μερα σημερα!!!

Στρωθηκαμε ολοι στις δουλειες βλεπω ε?

Τα χαλια εγω τα εστρωσα αργουτσικα φετςο μιας κ δεν ελεγε να χειμωνιασε τελος Νοεμβρη λιγο πριν στολισουμε κ μεσα στο σπιτι ειμαστε μονο με παντοφλες οποτε δεν εχουν λερωθει.Τωρα το μαζεμα το κανω αναλογα τον καιρο γιατι τα παιδια ολο κατω παιζουν .Συνηθως μεσα Απριλιου κ το πλυσιμο θα το κανουμε στην βεραντα.Μια φορα τα δωσαμε οταν ημουν εγκυος αλλα 120 ευρω για δυο χαλια ειναι υπερβολικα.

Εγω τα βγαζω μια φορα το μηνα κ τα τιναζω γιατι ειναι αυτα με τις κλωστες αν το περιγραφω σωστα τα μαλλιαρα κ οσο κ καλα να τα σκουπισεις παντα κατι μαζευουν που δεν το πιανει η σκουπα.Αυριο εχω στο προγραμμα να τα περασω με νεροξυδο μιας κ το Σαββατο λογω γεννεθλιων μαζευτηκαμε αρκετοι σπιτι κ δεν ειναι οτι καλυτερο να πατας με τα παππουτσια στα χαλια.

Οταν τα καθαριζω με καρπεξ το κανω βραδυ κ τα βγαζω εξω ολη νυχτα να στεγνωσουν κ το πρωι τα στρωνω στεγνα.

Το ψυγειο κ εγω με χλιαρο νερο κ ξυδι το καθαριζω συνηθως μια φορα το μηνα κ αυτο.

Εγω εχω κουζινα με πυροληση κ συνηθως την βαζω μια φορα στον χρονο μπορει κ παραπανω.Τωρα εχω 1,5 χρονο να την βαλω αλλα δεν γραφω γιατι θα με διωξετε ακομα δεν ηρθα ..... για τον ακατανομαστο που λετε επειδη βαριεμαι οταν ειναι πολυ λερωμενος να τριβω με τις ωρες τον κανω καθε βδομαδα κ οταν ψηνω μεσοβδομαδα οταν κρυωσει κανω ενα περασμα με βετεξ κ ετσι δεν πολυλερωνει.

Το μεγαλο θεμα μου ειναι η σχαρα ... αυτη ειναι μεν ακαθαρη αλλα οχι οσο θελω , για πειτε καμια ιδεα βρε κοριτσια εσεις πως τις καθαριζετε? δεν ψηνω ποτε απευθειας παντα σε ενα ταψακι που εχει δικη του σχαρα.Τωρα μου εβαλε ιδεες η καλαμαρακι μπας κ την καθαρισω καλα καλα κ μετα την στρωσω με αλουμινοχταρυο να μην λερωνεται.

Σοδα στον ακατανομαστο δεν βαζω γιατι λενε πως τρυπαει..εβαζα σε ενα παλιο που ειχα φοιτητρια κ αρχισε κ σκουριαζε...

Το πλυντηριο ρουχων δεν το εχω δοκιμασει με ξυδι κ σοδα.Αυτο που κανω ειναι μια φορα στο τοσο να κανω μι απλυση στους 90 με χλωρινη.ελπιζω να μην του κανω πολυ κακο.

Σημερα το απογευμα θα κανω μπανιο-σκουπα-σφουγγαρισμα κ ξεσκονισμα κ τα υπολοιπα αυριο με την ησυχια μου. Το σπιτι ειναι καθαρο μεσα εξω ενα φρεσκαρισμα θελει οποτε ευκαιρια ειναι να κανω κανα εξτραδακι.Λεω να καθαρισω καλα τα συρταρια της κουζινας.

Ραβ συννενοημενες ειμασταν χτες? κ εγω δεν μπορεις να φανταστεις τι πεταξα.... μου αρεσει που φτιαχνω μαρμελαδες αλλα τρωνε μονο φραουλα... φετος κομμενα τα περιττα. Εγω στο ραφι που βαζω μαρμελαδες ,γλυκα κουταλιου,μελι κλπ στρωνω διπλη στρωση χαρτι κουζινας για παν ενθεχομενο γιατι πολλες φορες ολο κ κατι θα σταξει..

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Δεν σας εχω διαβασει,δεν εχω προλαβει,θα μπω το μεσημερι για πιο αναλυτικα.

Μπηκα να πω στην μανα μας:

Μαναααααααααα,κατι γινεται με το παιδακι μου....μαλλον πηρε απο την γιαγια του:tongue:

Απο το πρωι μου ζηταει καλαντα:shock:

Να στον στειλω????Ειμαι σιγουρη πως θα τα βρειτε μια χαρα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Kαλημερα ομορφες ,τι κάνετε???

Ναι ,επιτελους καταφερα να τελειωσω τις δουλειες τις εξωτερικες που ειχα και πολύ με αγχωναν και επίσης ανελπιστα καταφερα να πάω κια γυμναστηριο.Ειχα βαλει σε μια τσαντα τα αθλητικά μου σε περιπτωση που τα καταφερνα.

Δεν θυμαμαι ,οσα εχετε γραψει και πολύ λυπάμαι αλλα ελπίζω να επανελθει το μυαλό μου στη θεση του.

Ειρηνη ,και εδω κυκλοφορει καποια ελαφρια ιωση γαστραντεριτιδας..τουλάχιστον εχετε το σκ μπροστα για να αναρρωσει πλήρως το φιογκάκι.

Δομνινα ,να τα χιλιασει το αγορακι σου με υγεια ,τυχη και χαρά στη ζωή του.

Αρετη ,περαστικα στο κοριτσακι σου ...Ελπίζω να περασει γρηγορα και να ειστε καλά το Σαββατοκυριακο.

Ραβ ,περιμενουμε φωτο με τα του πάρτυ ,ε??Με το καλό!

Καλαμαρακι ,πόσο δικιο εχεις για τη ρουτινα.!Ειναι το κλειδι για να διατηρειται το σπίτι σε καλη κατασταση ,ζωρις μεγαλο κοπο.

Νασια ,μπραβο για την οργανωση στο σχολειο σας!Βλέπω ,κανετε πολλά.

Αφροδιτακι ,ωραιες οι συμβουλές για το ψυγειο ,εγω συνηθως βαζω καφε ή σοδα.

Christine, διαβασα το τικερακι σου ,πέρναει ο καιρός ε???

Βουλα,ομορφος ο πάγκος σου...μπραβο!Οι γλαστρουλες πολύ μου αρεσαν.

Δημητρα ,μπραβο για το κοψιμο του τσιγαρου!Εδω ζητανε και χαρτι από οφθαλμίατρο πάντως.

Βασια ,που εισαι???

Εγω από δουλίτσες τιποτα πέρα από τα καθημερινα.Σημερα πρεπει να κανω κανονικα καθαριοτητα αλλα δεν το βλέπω.Αδιαθετησα κιολας και σερνομαι.Ισως κανω λίγα πραγματα και τα υπόλοιπα αυριο.

Χαλια λέω να βγαλω πριν τη μεγαλη εβδομαδα ,πάντα ξεστρωνω για το Πασχα ,ελπίζω να βοηθησει και ο καιρός ,και λέω να ξεκινησω κουρτινες και λοιπα στις αρχες του Απριλη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα, τι κάνετε? Εδώ μύρισε Άνοιξη και είναι πολύ ωραία. Ανυπομωνώ να πάω στο σπίτι/κήπο.

Ιωάννα δεν έχω πυρόληση και δεν ξέρω να σου πω.

Για τις μυρωδιές στο ψυγείο, το κόλπο με την μαγειρική σόδα σίγουρα πιάνει, το έχω δοκιμάσει (λείπαμε διακοπές και από πτώση ρεύματος έπεσε η ασφάλεια της κουζίνας, μετά από μία εβδομάδα φαντάζεστε σε τι κατάσταση ήταν το ψυγείο και η κατάψυξη)

Η γαστρεντερίτιδα παιδιά φέτος ήταν σε έξαρση, είναι και θέμα τύχης αν θα σε πιάσει ή όχι, εγώ αν θυμάστε την πέρασα βαριά, χρειάστηκε να βάλω ορό, ο άντρας μου ελαφριά και τα μικρά εντελώς ξόφαλτσα (αρρωστήσαμε όμως όλους τους συγγενείς). Δεν πειράζουν αυτά, μακάρι μόνο τέτοια θέματα υγείας να μας απασχολούσαν.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Για τα χαλιά εμείς πήραμε ειδική σκούπα για πλύσιμο χαλιών της κάρχερ. Χρησιμοποιούμε απορυπαντικό για χαλιά αλλά για μηχανή όχι για πλύσιμο στο χέρι. Ουσιαστικά πληρώνεις μια φορά όσα παίρνουν έξω για να σου κάνουν τα χαλιά.

Να σημειώσω ότι χαλιά έπλενα όσο έμενα ακόμα με την μαμά μου, στο σπίτι μας τα κάνει πάντα ο άντρας μου.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...