Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αν εχεις το καρπεξ στις οδηγίες -και ετσι το κάνω κ γω - λέει περνάς το χαλί με τον αφρό, αφήνεις να στεγνώσει και μετά το σκουπίζεις με την ηλεκτρική οπότε και φεύγει το πολύ...

Ναι,το καρπεξ εχω,θα το δοκιμασω το βραδυ που θα παει ο μικρος για υπνο.Σ'ευχαριστω Μυρτουλα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια και εμένα χάλια έχουν γίνει αλλά κάνω υπομονή μέχρι να μπεί ο Απρίλης και με το που θα μπεί δηλαδή μάξιμουμ να βγεί και η πρώτη εβδομάδα θα τα σηκώσω δεν αντέχω άλλο τα βλέπω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι πλέον όσο και να τα καθαρίσω νιώθω ότι είναι βρώμικα.

Νασια μου τον Απριλη λες να τα σηκωσεις?

Μου φαινεται οτι θα κανει κρυο ακομα κυριως για τα παιδια,εμενα ο δικος μου ειναι ολη μερα κατω και παιζει.

Και εγω δεν τα θελω αλλο,οτι και να κανω βρωμικα μου φαινονται....

Καλησπέρα.

Εγω κηπο σημερα γιατι ειναι πολυ μεγαλος και δεν μπορω να τον βγαλω με την μια οποτε παιδευομαι μερες. Ειναι παρα πολυ μεγαλος ο χωρος με δεντρα κτλ κτλ και δεν μπορω να τον ξεχορταριασω με τιποτα. Ερωτηση να κανω εδω πανω στο θεμα του τοπικ. Μόλις εφερα νεο ψυγειο σημερα σπιτι θελω να το καθαρίσω και γενικα και για να φυγει η "πλαστικη" μυρωδια που χουν τα καινουργια αλλα δεν ξερω πως ρε παιδια δωστε μου τα φωτα σας!!

Νίκο, καθαρίζεις και το ψυγείο;;;;;; Μπράβο σου, δεν λέω κάτι άλλο.

Το ψυγείο το καθαρίζω με νερόξυδο όχι με απορρυπαντικά.

Εγώ βάζω 1 λεμόνι κομμένο στα 2 για μυρωδιά π.χ. ψαριού αλλά σου παραθέτω και κάτι σχετικό:

Να επισημάνουμε πως ανάλογα με την φύση και την αιτία της μυρωδιάς, υπάρχει περίπτωση να μην σας λειτουργήσει κάποιος από τους παρακάτω τρόπους ή ακόμα και κανένας.

1ος Τρόπος

ψυγείο(Για ένα ψυγείο 1,5 μέτρου περίπου)

α) Κόβετε 4 λεμόνια στη μέση, με αποτέλεσμα να έχετε 8 μισά λεμόνια,

β) βγάζεται την ψύχα και από τα 8 μισά λεμόνια (κρατώντας ουσιαστικά σχεδόν μόνο τη φλούδα),

γ) αφού έχουν γίνει σαν "καλούπι", γεμίζετε και τα 8 με αλάτι (προσέξτε να μην τα γεμίσετε μέχρι τέρμα πάνω και χύνεται το αλάτι μέσα στο ψυγείο!),

δ) τα βάζετε διασκορπισμένα μέσα στο ψυγείο σε διάφορα σημεία,

ε) αφήστε τα για 1+ βδομάδα και έπειτα βγάλτε τα.

Τι συμβαίνει; Το αλάτι έχει την ιδιότητα να τραβάει τις μυρωδιές και η φλούδα του λεμονιού βοηθάει δίνοντας μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας στο ψυγείο σας.

2ος Τρόπος

μυρωδιά(Για ένα ψυγείο 1,5 μέτρου περίπου)

α) Πάρτε δύο πιατάκια και απλώστε φρέσκο ελληνικό καφέ (προσοχή, ΦΡΕΣΚΟ που να μυρίζει πολύ έντονα!),

β) βάλτε τα εξαπλωμένα μέσα στο ψυγείο,

γ) ετοιμάστε και ένα τρίτο μικρότερο και εξαπλώστε και σε αυτό καφέ και αυτό βάλτε το στην κατάψυξη,

δ) έπειτα κόψτε ένα ολόκληρο μήλο σε φέτες, βάλτε το και αυτό σε ένα πιάτο και τοποθετήστε το μέσα στο ψυγείο,

ε) αφήστε τα για μία μόνο μέρα και δείτε το αποτέλεσμα!

Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε να ψάξετε το ψυγείο σας εξωνυχιστικά σε "απόκρυφα" σημεία για τυχόν λεκέδες από υγρά, υπολλείματα από φαγητά, κτλ τα οποία μπορεί να δημιουργούν όλη αυτή τη βρωμιά και απλά να τα καθαρίσετε.

Τέλος μπορείτε να δοκιμάσετε να πλύνετε το ψυγείο σας με ζεστό νερό και σαπουνάδα, να το σκουπίσετε καλά και να το ξαναπλύνετε τρίβοντας απλά το εσωτερικό του με ένα σφουγγάρι βρεγμένο με baking soda. H baking soda κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά στο να διώχνει τις μυρωδιές.

Να ξέρετε πως η αιτία της μυρωδιάς μέσα στο ψυγείο μπορεί να προέρχεται από πχ κάποια χυμένα υγρά σε απόκρυφα μέρη όπως προαναφέραμε, με αποτέλεσμα, αν δεν καθαριστεί, η μυρωδιά να μην φεύγει με τίποτα!

Νασια μου τον Απριλη λες να τα σηκωσεις?

Μου φαινεται οτι θα κανει κρυο ακομα κυριως για τα παιδια,εμενα ο δικος μου ειναι ολη μερα κατω και παιζει.

Και εγω δεν τα θελω αλλο,οτι και να κανω βρωμικα μου φαινονται....

Nαι καλέ πάντα με τον γενικό του Πάσχα σηκώνω και τα χαλιά όσο κρύο και να κάνει άνοιξη είναι και είναι πιο μαλακό επιπλέον πείτε περίεργη αλλά δεν μπορώ να βάλω πασχαλιάτικα και να έχω τα χαλιά κάτω οπότε σηκώνονται και σιγά σιγά πλένονται κιόλας και μπαίνουν στην θέση τους.Μην νομίζεις όμως με τα μικρά και εγώ τους φωνάζω να μην ξαπλώνονται στα πλακάκια.

Νικο με νερόξυδο μπορείς να το καθαρίσεις το ψυγείο και θα ξεμυρίσει.

Διαφημίσεις

ΟΥΑΟΥ κορίτσια εντυπωσιάστηκα αλήθεια! Τωρα που τα μαθα αυτα θα καθαρισω το νεο και θα κανω μια και το μικρό (το παλιο που χαμε το χουμε τωρα στο μπαλκονι) που ειναι μες την βρωμα κατω στα λαχανικα και τα φρουτα! Θα φτιάξω κέικ θα το βαλω να ψηνεται θα πλυνω πιατα και παω αμέσως να το κανω :P:p:p

Καλησπερα κοριτσια!!δεν παει καλα η βδομαδα..

Ειρηνη μου περαστικα στον μικρουλη,ελπιζω να μην κρατησει πολυ..ωραια νυχακια..

Δομνινα ερχονται τα γενεθλια ε?ποσο γρηγορα περναει ο καιρος..ολα τελεια θα ειναι..ωραιο να γυρνας σε πεντακαθαρο σπιτακι..

Βουλα εγω τα κανω παντα βραδυ τα χαλια με βουρτσα και καρπεξ και μετα τα περναω και με νεροξυδο..δεν παταμε στο σπιτι με τα παπουτσια καιτα καθαριζα μια φορα τον μηνα και δεν λερωθηκαν καθολου..

Αφροδιτακι για την συνταγη που ρωτησες:σε μια λεκανιτσα βαζεις το κοτοπουλακι,μια πρασινη και μια κοκκινη πιπερια κομμενες σε λωριδες,πατατουλες,2κουταλιες σουπας μουσταρδα,1/4φλυτζανι τσαγιου κρασι,λαδι,αλατι πιπερι,ριγανη και θυμαρι και κεφαλογραβιερα σε κυβακια 200γρ.τα ανακατευεις σκεπαζεις την λεκανη και την βαζεις στο ψυγειο για 2 ωρες να μαριναριστουν.μετα τα βαζεις στην λαδοκολλα σε μεριδες και τα κανεις πουγκακι και ψηνεις για μιαμιση ωρα περιπου..

Νασια πολυ ωραια τακτοποιημενα ολα μπραβο σου..

Δημητρα μπραβο για το καπνισμα.θα τα χασεις τα κιλα μην ανησυχεις..

Αχ και μενα το μεγαλο μου το κοριτσακι θα παει νηπιο τον Σεπτεμβρη οποτε εχω και εγω ολη αυτη την διαδικασια..

Σημερα πηγα στην δουλεια και κατα τις 11 πηραν τηλεφωνο απο τον σταθμο οτι η μικρουλα μου εκανε ενα 38αρι..ποσο στεναχωρηθηκα δεν λεγεται..πηγε κατευθειαν ο αντρας μου και τις πηρε και τις δυο εφυγα και εγω απο την δουλεια και μολις εφτασα σπιτι εφυγε ο αντρας μου για την δουλεια..εχει βηχα παραγωγικο μιλησα με την παιδιατρο θα παω να την δει αυριο και της ξεκινησα αερολιν..ελπιζω να μην εχει κανει βρογχιτιδα..αλλαξα τα κοριτσια,φαγαμε μαζεψα την κουζινα και σαπουνισα παγκους και νεροχυτη,σκουπισα,κοιμισα το μικρο μου,επλυνα το μπανιο και αλλαξα πετσετες,εβαλα ενα πλυντηριο με σκουρα,επλυνα το μπαλκονι και ποτισα τα λουλουδια,ξεσκονισα,αζεψα στεγνα ρουχα και εφτιαξα καφεδακι και εκατσα παρεα με την μεγαλη και διαβασαμε παραμυθακια.τωρα πηγε να παιξει στο δωματιο της..αυριο σπιτι πηρα αδεια απο την δουλεια,αφου εννοειται δεν θα παει σταθμο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Αχ φιλεναδες μου την πεφτω κ τα μικρα κοιμουνται!

χαλια κι εγω θα τα βγαλω Απριλη αναλογα βεβαια κ τον καιρο..ειναι τωρα ζεστα τα σπιτια μας δεν ειναι οπως παλια......

Περσι εδωσα 120? για το πλυσιμο τους κ μου φανηκαν πολλα...καθε χρονο ανεβαινει κ 20? ο μαγκας.......φετος θα τα δωσω στον συζυγο να τα πλυνει σε βαρδιες 2*2χαλια......ειναι μεγαλα, στο μαγαζι......

γιατροι δεν ζητανε στα νηπια οφθαλμιατρο!

Την δικη μου την παρακολουθει γιατρος στη θεσ/νικη απο τα 2 (εχουν κ τα δυο παιδια μου προβλημα με τα ματια τους....χαλασμενη η παρτιδα......)

κ εστειλα τον μπαμπα μου να παρει χαρτι απο εκει...να το στειλει κτελ κτλ ταλαιπωρια κ τελικα δεν χρειαζοταν.....λοοοοοοολ

Το ζητουσαν παλια κ τωρα το αλλαξαν θελουν οδοντιατρο.......

Κ την πηγαμε περσι κ μας εκανε την καρδια περιβολι οτι θαναι πολυ στραβα τα δοντια της κ θαχει προβλημα κ θα βαλει σιδερακια......

Εχει μικρο στομα κ σιαγονα....

.εσπα . Μας ενημερωσε ο παιδικος οτι θα γινει τελικα κ φετος...

Κανονικα ηταν εσπα 2007-2013

Το καινουριο εσπα 2014-2020

Θαχει πιο αυστηρα κριτηρια.....ξεχαστε τα παλια.....

Κ ημουν σιγουρη οτι θα μας ξαναπαρουν φετος γιατι εχω χαμηλοτερη φορολογικη....περσι τελευταιους μας πηραν με την εξτρα επιδοτηση νιαρχου.....

Ελεγα να μην κανω αιτηση για προνηπια γιατι ειναι ελαχισττες οι πιθανοτητες με

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Να μαι κι εγώ! Γεμάτη μέρα σήμερα! Χαίρομαι πολύ γιατί κατάφερα να κάνω περισσότερες δουλίτσες απ όσες είχα προγραμματίσει και χαίρομαι διπλά καθώς μου ήρθε μια παραγγελία της τελευταίας στιγμής και πρέπει να δουλέψω αύριο.

Ξεκινώ λοιπόν:

-Άνοιξα τα παράθυρα να αεριστεί το σπίτι

-Έστρωσα τα κρεβάτια

-Τακτοποίησα πλυμένα ρούχα και σιδέρωσα κάτι λίγα που είχα

-Έπλυνα μπακλόνια πάνω

-Καθάρισα τα τζάμια επάνω

-Καθάρισα το πάνω μπάνιο

-Έπλυνα τα κάτω μπαλκόνια (εκτός απ το μικρούλι της κουζίνας που θα γίνει αύριο)

-Έπλυνα εξωτερική σκάλα, σκούπισα και έπλυνα την αυλή

-Καθάρισα το τζάκι και το τζάμι του

-Έστρωσα τους καναπέδες

-Ξεσκόνισα κάτω όροφο

-Καθάρισα το κάτω μπάνιο

-Τίναξα όλα τα πατάκια και τα άφησα να αεριστούν

-Σκούπισα τον κάτω όροφο

-Έβαλα δυο πλυντήρια πιάτων με τα καλά σερβίτσια (πιάτα, μαχαιροπίρουνα, χαμηλά ποτήρια) και έπλυνα τα ψηλά ποτήρια και τις πιατέλες-σαλατιέρες στο χέρι

-Καθάρισα τα δυο ντουλάπια του μπουφέ και αφού στέγνωσα με ποτηρόπανο τα τακτοποίησα πάλι μέσα (καλύτερα από πριν!)

-Έβρασα μακαρονάκια για τη μικρή και έφτιαξα σαλάτα για τον σύζυγο

-Έκανα δουλίτσα στον υπολογιστή ώστε να ετοιμάσω την παραγγελία που έχω για το Σάββατο

-Έκανα λίστα για μικρό σούπερ μάρκετ στο οποίο πήγε ο σύζυγος και τακτοποίησα τα ψώνια

-Άδειασα σχεδόν 10 βαζάκια με παλιά γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες που επέμενα να φτιάχνω ενώ δεν τα τρώμε "για να έχω" και έβαλα τα βαζάκια για πλύσιμο.

Μετά απ όλα αυτά, πήγαμε σε φίλη για playdate.

Πάω να χαλαρώσω κοριτσάκια μου, αύριο θα είναι εξίσου κουραστική ημέρα!

Καλό ξημέρωμα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

ααααααααα επιτελους καθομαι.....!

ενω ξεκινησε χαλαρα η μερα σημερα κ το πρωι εκανα μονο τα εξης:

1. κρεβατια
  2. περασμα μπανιο
  3. λουστηκα κ εφτιαξα τα μαλλια μου
  4. εφτιαξα φαγητο για την μικρη (για εμας εδωσε η πεθερα)
  5. συμμαζεμα σαλονι κ στρωσιμο ριχταρια
  6. η μικρη για υπνο κ εγω δουλεια

μετα θα εκανα τα κλασσικα, στρωσιμο τραπεζια μαζεματα πιατα στο πλυντηριο κ τιποτα αλλο, θα εφτιαχνα νυχια!

με ξεσηκωσε ομως η φιλη νασια με τα τοσο ωραια ντουλαπια-συρταρια της που εβαλα μπρος κ εκανα πληρη ανακαταταξη κ καθαρισμα στα ντουλαπια της κουζινα, ξεθαψα γυαλινα βαζα κ εβαλα τα οσπρια-ρυζια-κριθαρακια-μακαρονακι κοφτο (εδω φταιει το ραφτακι κ η βουλα) (βεβαια δεν ειναι ιδια ολα τα βαζα αλλα δεν με πειραζει κ τοσο), ξαναεφτιαξα την τροφοθηκη κ μου εμεινε μονο ενα συρταρι με τα εργαλεια κ ενα ντουλαπι με διαφορα της κουζινας. πεταξα μια τσαντα τζαμπο την μεσαια!!!

εφιαξα κεικ στον αρτοπαρασκευαστη, εγινε τελειο χωρις κοπο κ χρονο!!!!

ενδιαμεσα κατεβηκα για μια ωρα στο μαγαζι κ ετοιμασα 3 παραγγελειες για κουριερ.

τωρα νιωθω σαν πατημενο συκο, ειμαι απο τις 4 ορθια....!!!!!

τωρα εφαγα μια σακουλα γαριδακια (4u ακους??????) κ πινω το 2ο κρασακι, σε λιγο παω να ξεραθω!

ειρηνη πως ειναι το παιδι???

ραφτ ποσα εκανες????:shock::shock::shock::shock:

αρετουλα πως ειναι η μικρη???

βουλα μου ευχαριστω πολυ!!!!:D:D:D:D

παω να την πεσω κοριτσακια, σας φιλω!

καλησπέρα κορίτσια!

Μετά από πολλές εξωτερικές δουλειές το πρωί και πολλή δουλειά το απόγευμα επιτέλους χαλαρώνω.

Ειρήνη περαστικά στο φιογκάκι. Πολύ ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία φορά.

Ωραία τα νυχάκια στη φώτο. Κι εγώ έκανα ένα απαλό γκρι ημιμόνιμο σήμερα και ανέβηκαν τα κέφια μου.

Δομνίνα όντως ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα. Κι ο δικός μου χρονίζει τον επόμενο μήνα και μου φαίνεται σαν χθες που περίμενα να γεννήσω. Ειδικά τώρα που κάνει τα πρώτα του βηματάκια και λέει μαμά και μπαμπά μου φαίνεται απίστευτο. Να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου. Γερός και καλότυχος να είναι.

yorimichi εγώ έδωσα τα χαλιά έξω για πρώτη φορά πέρσι. Πλήρωσα 180ευρώ για 4 χαλιά και ένα διάδρομο. Τα θεωρώ πολλά γι αυτό φέτος θα τα πλύνω μόνη μου όπως έκανα πάντα. Απλά πέρσι την άνοιξη ήμουν λεχώνα και δε μπορούσα να τα κάνω μόνη μου.

Αρετή περαστικά στη μικρούλα σου. Πολύ ωραία η συνταγή για το κοτοπουλάκι. Θα τη δοκιμάσω σίγουρα.

Νάσια κι εγώ μάζευα τα χαλιά για το Πάσχα. Φέτος λόγω του μωρού θα περιμένω να φτιάξει ο καιρός και μετά.

Γιώτα πολύ ωραίο το ημίπαλτο. Μου αρέσει πολύ το λευκό χρώμα ακόμα και στα χειμωνιάτικα ρούχα.

Καληνύχτα σε ολες

h6cQp3.png

Καλημερα στην ομορφη παρεα!!! Σημερα εχω κεφια γιατι εχει πολυ ωραια μερα κι ας κανει κρυο ακομα, ειναι Παρασκευη κι επισης τακτοποιω τις δουλιτσες μου για να εχω ελευθερο σ/κ.

Εχτες ο μικρος δεν κοιμηθηκε καλα το μεσημερι οποτε με το που γυρισα απο τη δουλεια ξυπνησε. Εκανα ομως καποιες δουλιτσες, μαγειρεψα φασολαδα, επλυνα το μπανιο κι εκανα το μικρο μπανακι νωρις νωρις γιατι μετα θα ερχοντουσαν τα πεθερικα μου και θα ηθελε ο μικρος να παιζει. Αλλαξα σεντονια στο παιδικο και ξεσκονισα. Ηρθαν τα πεθερικα μου και φιλεταραμε τον γαυρο που θα φαει σημερα το παιδι, καθαρισα καλα το νεροχυτη να φυγει η ψαριλα. Συμμαζεψα ολα τα εκτος θεσης, παιξαμε και ο μικρος κουραστηκε απο το παιχνιδι εφαγε και 9 επεσε για υπνο. Ο αντρας μου πηγε για δουλιτσα κι εγω επαιξα λιγο στο ταμπλετ και μετα νανι. Σημερα θ αλλαξω σεντονια στο δικο μας και θα βαλω ηλεκτρικη και θα σφουγγαρισω.

Ειρηνη και Αρετη περαστικα στα παιδσακια σας!

Νασια κι εγω τα χαλια τα βγαζω παντα πριν το Πασχα. Θα ξεστρωσω συντομα του σαλονιου που ειναι πολυ χαλια και το καρπεξ δεν κανει και θαυματα και της κουζινας και θ αφησω στο τελος το παιδικο που παντα το προσεχουμε πιο πολυ κι ακομα κρατιεται

Δομνινα να χαιρεσαι το παιδακι σου. Εγω ακομα και τωρα φερνω στο μυαλο μου την πρωτη μας αγκαλια μολις το γεννησα, απιστευτη στιγμη!!! Μακαρι να καταφερουμε να το ξαναζησουμε!

Κοριτσια οσες εχετε πυρολυση στο φουρνο ποσες φορες το χρονο την χρησιμοποιειται?

επειδη μιλαγατε για σταθμους και σχολεια, μπορειτε να με κατατοπισετε γιατι δεν εχω ιδεα, θελω να παω τον Σεπτεμβριο το παιδι σταθμο. Ποτε πρεπει να κανω αιτηση για το ΕΣΠΑ και ποτε για δημοσιο γιατι δεν ξερω που θα τον παρουν. Ψαχνω να βρω που λεει για δικαιολογητικα και ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να σε παρουν αλλα δεν βρισκω κατι

Καλημέρα κορούλες!

Ο μικρούλης είναι μια χαρά από χθες, το μεσημεράκι, σταμάτησε να κάνει εμετούς και ηρέμισε. Το βραδάκι έφαγε κι όλας λιγο.. πιστεύω πέρασε, αυτό ήταν!

Με τις μανούλες που είχα μιλήσει στο tae {ήταν 2 παιδάκια στο tae με γαστρεντερίτιδα και ένα στην τάξη του μικρού, στο σχολείο}, μου είχαν πει πως τους κράτησε 1 μέρα, οπότε μάλλον αυτό ήταν! ;)

Δεν τον πήγα σχολείο, εννοείται, γιατί θα κολλούσε κι άλλα παιδάκια αλλά αν είμαστε οπως τώρα {έφαγε και ένα "στεγνό" τοστ μόλις}, το μεσημέρι θα τον παω να πάρουμε τα μαθήματα από το σχολείο και μια βολτίτσα, να ξεμπαφιάσουμε λιγάκι...

Οι δουλίτσες μου καλά κρατούν... χθες έκανα αρκετά πραγματάκια... σιδέρωσα.. τακτοποίησα λιγάκι την αποθήκη μου... ξεδιάλεξα αρκετά πραγματάκια, 1 ζευγάρι παπούτσια που θα το βάλω για πούλημα {και αν δεν πουληθεί θα το χαρίσω}, 1 ζευγάρι μπαλαρίνες που θα το δώσω στην κοπέλα που καθαρίζει τις σκάλες και αρκετά πράγματα που θα πάνε στη φίλη της φίλης μου, που έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, για το παιδάκι της..

Ξυπνήσαμε, άπλωσα το πλυντήριο με τα χρωματιστά και αμέσως έβαλα τα ριχτάρια του σαλονιού.. με τέτοιο καιρό το χω πολύ όρεξη να μοσχομυρίσει το σπίτι μου....ετοίμασα πρωϊνά και φάγαμε και ξεκινώ να μαζέψω.

Σας φιλώ όλες...!

ειρηνη προσεχε με τον μικρο γιατι εχει μια ευαισθησια στο εντερο του που μαλλον θα τον ακολουθει μια ζωη....θα ειναι παντα επιρεπης σε γαστρεντεριτιδες κ κολιτιδες......να προσεχεις τι τρωει!!!!

Δεν μου είπαν οι γιατροί κάτι τέτοιο, Δήμητρα.

Είναι ένα παιδί που μέχρι σήμερα στα 8 του, έχει πάρει 1 φορά αντιβίωση {εξαιρετικά σπάνιο, όπως μου είπε η γιατρός που τον κούραρε στο Αττικόν} και αν και τη φετινή χρονιά μας πήγε χάλια από άποψη υγείας, αρρώσταινε 1 φορά το χρόνο, με πυρετό της μίας μέρας, που έπεφτε με depon.

Το έντερό του από την άλλη, κανένα θέμα. Τρώει σαν γουρουνάκι, οπως και γω και δεν είναι δυσκοίλιος. Κολίτιδα δεν ξέρω καν τι είναι. Γαστρεντερίτιδα φέτος, ήταν στα φόρτε της και μάλιστα γι αρκετούς μήνες και την άκουγα σε μικρούς και μεγάλους. Μέχρι και οι δάσκαλοι στο σχολείο του μικρού είχαν, σε διάφορα διαστήματα. Απλώς την κόλλησε 2 φορές και πολύ λογικό γιατί ζει ανάμεσα σε παιδάκια που την πέρασαν. Τίποτα περισσότερο.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...