Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katker είπε:

Μπράβο τέλειο μικροβιωμα!!! Πιο τέλειο δεν γινόταν. 
      Με το καλό να έχεις μια θετική χοριακη! 🙏🏻 πόσα εμβρυα να περιμένουμε; ☺️

Ναι ήταν εξαιρετικό από 8 % που είχε φτάσει!!!εχω βάλει 2 έμβρυα 5ημερων 🙏

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη μακάρι να ήταν ως εδώ και να ηρεμήσει τώρα το παιδί.Αμάν πια....φέτος τα παιδάκια μας έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ.....

Νάσια, κλείνεις από τώρα για το σχολείο; Τόσο μακριά είναι τα ραντεβού; Λοιπόν, οδοντίατρο-οφθαλμίατρο και καρδιολόγο έτσι; Να οργανωθούμε σιγά σιγά γιατί με το ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ δεν ξέρω τι γίνεται πια....

Αυτά χρειάζονται για εγγραφή στο σχολείο, είναι και για εμάς που θα πάμε προνήπιο φέτος ? Πότε περίπου γίνονται οι εγγραφές ?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτά χρειάζονται για εγγραφή στο σχολείο, είναι και για εμάς που θα πάμε προνήπιο φέτος ? Πότε περίπου γίνονται οι εγγραφές ?

Απ' ότι θυμάμαι ναι και μετά στην 1η, στην 3η κτλ. Όταν πήγε η μεγάλη προνήπιο/νήπιο τα έφτιαξα μία φορά στο προνήπιο. Πρέπει να οργανωθούμε καλά έκανε η Νάσια και το ανέφερε!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για το παλικαράκι μου.. κλείνω τα μάτια και φέρνω μπροστά μου την πρώτη στιγμή που τον αντίκρυσα.. είναι κάτι που όλες οι μανούλες δεν ξεχνούν ποτέ..

Νάσια μου συγχαρητήρια για τον μπουφέ.. Απ' ότι μπόρεσα να διακρίνω έχεις τυλίξει τα τραπεζομάντηλα γύρω από χοντρό ρολό (σαν αυτό που γύρω του είναι τυλιγμένο το χαρτί κουζίνας); Εξαιρετική ιδέα.. Και δεν μπερδεύεται συνέχεια το τραπεζομάντηλο αλλά και πιάνουν και πολύ λιγότερο χώρο! Εύγε..

Εγώ για να καθαρίσω το φούρνο χρησιμοποιώ το ειδικό υγρό.. Ψεκάζω αποβραδίς και το αφήνω όλο το βράδυ.. Το επόμενο πρωί αφαιρείται πανεύκολα με ένα βετέξ, μετά το παίρνω πάλι μόνο με νερό και σκουπίζω με χαρτί κουζίνας και έτοιμο! Όσον αφορά τον απορροφητήρα και τους διακόπτες της κουζίνας χρησιμοποιώ cillit bang για τα λίπη.. Θαυματουργό!

L2qIp2.png

Απ' όσο γνωρίζω οι εγγραφές στα δημόσια σχολεία πάντα γίνονται τέλος Μαϊου.. Δεν ξέρω όμως αν θα σας πάρουν στα σίγουρα μιας και πρέπει να πάρουν πρώτα υποχρεωτικά τα παιδάκια που θα πάνε νήπιο και αν μείνουν κενές θέσεις παίρνουν και προνήπια (οι δημόσιοι).. οι ιδιωτικοί παίρνουν ούτως ή άλλως..

L2qIp2.png

Οι εγγραφές γίνονται τον Ιούνιο και συνήθως δίνουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τότε, με τον όρο πως τον Σεπτέμβριο αν πάρουν το παιδάκι στο προνήπιο να τους τα πάνε οι γονείς συμπληρωμένα από γιατρούς κτλ. Την αίτηση εγγραφής την κάνεις Ιούνιο αλλά ξέρεις σίγουρα αν έχουν πάρει το παιδί στο προνήπιο τον Σεπτέμβριο.

Την μεγάλη μου κόρη την πήραν προνήπιο, την μικρή όχι, πάει και φέτος παιδικό σταθμό. Αν ήδη πάει παιδικό μην τον ξεγράψεις πριν να ξέρεις σίγουρα αν έχει γίνει δεκτό το παιδί (μιλάω για δημόσιο).

Για γενέθλια παιδιών που ''έχασα'' εύχομαι να τα εκατοστήσουν!!!!!!! Δομνίνα και Έυα;;;;; Είναι και άλλη μαμά;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Νάσια μπράβο για τον μπουφέ, χάρηκα με τις φωτογραφίες γιατί είχα κάνει σχετική ερώτηση χθες και κανείς δεν μου απάντησε. Και ο δικός μου κάπως έτσι είναι, και αφού μοιάζει με τον δικό σου που είσαι τόσο καλή νοικοκυρά μπορώ να πω ότι ησύχασα αρκετά.

.

Δεν σου απαντησε κανεις γιατι νομιζω ολονων καπως ετσι ειναι κι εμενα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα αλλα δεν εχω καμια καλυτερη ιδεα δυστυχως:|

Μαριτα καλως ηρθες

Δομνινα να τον χαιρεσαι ειναι σημαντικα τα πρωτα γενεθλια κι εγω τα θυμαμαι με συγκινηση.

Οι εγγραφες γινονται τον Ιουνιο και χρειαζονται οι γιατροι αλλα μπορεις να τους πας και τον Σεπτεμβριο.

Εγω αυτη την εβδομαδα επειδη και στο γραφειο σκοτωνουμε μυγες ερχομαι σπιτι μετα που αφηνω τις μικρες στο σχολειο και μαγειρευω και συμμαζευω και παω πιο αργα στο γραφειο ετσι γυρναω το μεσημερι πιο ηρεμη μαλλον θα το υιοθετησω για μονιμα εκτος αν πεσει πολλη δουλεια :mrgreen::mrgreen: λεμε και καμια βλακεια να περασει η ωρα :tongue::tongue:.

Φευγουμε Αγγλικα,φιλια σε ολες.

Ααα Ειρηνη περαστικα σας,γαστρεντεριτιδα το χειροτερο μου ευτυχως κραταει λιγο.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Επιτέλους τελειώσαμε τα μεσημεριανά,μάζεψα τραπέζι και έβαλα το πλυντήριο να πλένει τα πιάτα.

Λοιπόν όσο αφορά τα σχολεία.Εμένα ο μεγάλος θα πάει το Σεπτέμβριο Ε Δημοτικού και ο βενιαμίν νήπιο.Για τα νήπια θέλουν οδοντίατρο,οφθαλμίατρο και το χαρτί του παιδιάτρου μερικά νηπιαγωγεία ζητούν και καρδιολόγου στο δημοτικό τα θέλουν όλα τα προαναφερθέντα.Εγώ πήρα σήμερα στο Παίδων Αγλαία Κυριακού και για καρδιολόγο μου έκλεισαν 20/5 ενώ για οφθαλμίατρο μου είπαν να καλέσω μετά τις 14/6 γιατί είναι όλα κλεισμένα.Οδοντίατρο το Αγλαία έχει στην Λ.Συγγρού και το τηλέφωνο είναι το 2132009938εκεί έχει ραντεβού και άμεσα αν θέλετε.Εγώ εκεί τα πάω οδοντιατρο αλλά για οφθαλμίατρο θα τα πάω αναγκαστηκά έξω.Τώρα για τον καρδιολόγο για πρωινά ραντεβού πάντα μου ζήτησαν θεωρημένο παραπεμπτικό από το ταμείο μου και αν το ταμείο μου είναι στον ΕΟΠΠΥ θα πρέπει να έχω ηλεκτρονική συνταγογράφηση για τρίπλεξ καρδιάς και ηλεκτροκαρδιογράφημα αλλιώς θεωρημένο παραπεμπτικό από τον ελεγκτή του ταμείου διαφορετικά η χρέωση είναι 73,30? έκαστο:shock::shock::shock:

Οι εγγραφές για τα νήπια και τα δημοτικά ξεκινούν στις 15/6 μέχρι 30/6 συνήθως αλλά για καλό και κακό επικοινωνήστε με τα σχολεία σας.

Τώρα όσο αφορά τα κεντήματα αυτά που τα έχω στο συρτάρι και είναι τραπεζοκαρέδες τα έχω τυλίξει σε ρολά κουζίνας ή σε χοντρό ρολό από δίχτυ το οποίο το είχα ζητήσει από τον ανθοπώλη μου και όταν του τελειώνε κάποιο ρολό από το δίχτυ που τύλαγε τις ανθοδέσμες μου το έδινε.Ετσι δεν πιάνουν πολύ χώρο και είναι όλα μαζί τραπεζοκαρές και πετσετάκια.

christine_2 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια με κάνεις και κοκκινίζω.:oops::oops::oops::oops:

Οι εγγραφές γίνονται τον Ιούνιο και συνήθως δίνουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τότε, με τον όρο πως τον Σεπτέμβριο αν πάρουν το παιδάκι στο προνήπιο να τους τα πάνε οι γονείς συμπληρωμένα από γιατρούς κτλ. Την αίτηση εγγραφής την κάνεις Ιούνιο αλλά ξέρεις σίγουρα αν έχουν πάρει το παιδί στο προνήπιο τον Σεπτέμβριο.

Την μεγάλη μου κόρη την πήραν προνήπιο, την μικρή όχι, πάει και φέτος παιδικό σταθμό. Αν ήδη πάει παιδικό μην τον ξεγράψεις πριν να ξέρεις σίγουρα αν έχει γίνει δεκτό το παιδί (μιλάω για δημόσιο).

Για γενέθλια παιδιών που ''έχασα'' εύχομαι να τα εκατοστήσουν!!!!!!! Δομνίνα και Έυα;;;;; Είναι και άλλη μαμά;;;

Εδώ που μένουμε έχει μόνο 2 νηπιαγωγία, ως τώρα πέρνουν όλα τα προνήπια (προφανώς είναι λίγα), απλά μετά από κλήρωση μπορεί να μην πας στης περιοχής σου αλλά στο πιο απομακρυσμένο. Εμένα με συμφέρει να γίνει η κλήρωση τον Σεπτέμβριο γιατί τότε με 4 παιδιά θα εξαιρεθώ από την κλήρωση(αυτό μου το είπε φίλη μου ότι πολύτεκνοι, μονογονεικές κλπ δεν μπαίνουν στην κλήρωση), οπότε θα πάω στο πιο κοντινό μας.

Και δυστυχώς ο μόνος ιδιωτικός παιδικός που έχουμε δεν έχει τάξη ούτε για νήπια ούτε για προνήπι, οπότε το δημόσιο είναι μονόδρομος.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εγω σημερα δεν εκανα απολυτως ΤΙΠΟΤΑ....Σηκωθηκαμε το πρωι,καναμε τα πρωινα μας,ντυθηκαμε και φυγαμε για παιδικη χαρα,γυρισαμε,φαγαμε και τωρα ο μικρος κοιμαται.

Θα ψιλοφορτσαρω το απογευμα...

Ερωτηση:

Τα χαλια μου εχουν γινει αισχος,ειναι και μπεζ και εχουν αλλαξει χρωμα....δεν θελω ουτε να τα βλεπω...εχω στο ντουλαπι ενα απορρυπαντικο για τα χαλια σε σπρει,ειναι το γνωστο που κυκλοφορει,δεν θυμαμαι μαρκα.

Το θεμα μου ειναι οτι πως να το κανω να τα τριψω με ενα σφουγγαρι και μετα να τα ξεπλυνω?ή μενει ετσι?

Αλλα φοβαμαι να μην ξεπλυθει γιατι καθεται ο μικρος κατω και παιζει,οποτε θα ερχεται σε αμεση επαφη.Πως να το κανω?Εσυ πως τα πλενετε?

Ευτυχως ειναι μονο τα 2 του σαλονιου,τα υπολοιπα ειναι αψογα!

Λοιπόν όσο αφορά τα σχολεία.Εμένα ο μεγάλος θα πάει το Σεπτέμβριο Ε Δημοτικού και ο βενιαμίν νήπιο.Για τα νήπια θέλουν οδοντίατρο,οφθαλμίατρο και το χαρτί του παιδιάτρου μερικά νηπιαγωγεία ζητούν και καρδιολόγου στο δημοτικό τα θέλουν όλα τα προαναφερθέντα.Εγώ πήρα σήμερα στο Παίδων Αγλαία Κυριακού και για καρδιολόγο μου έκλεισαν 20/5 ενώ για οφθαλμίατρο μου είπαν να καλέσω μετά τις 14/6 γιατί είναι όλα κλεισμένα.Οδοντίατρο το Αγλαία έχει στην Λ.Συγγρού και το τηλέφωνο είναι το 2132009938εκεί έχει ραντεβού και άμεσα αν θέλετε.Εγώ εκεί τα πάω οδοντιατρο αλλά για οφθαλμίατρο θα τα πάω αναγκαστηκά έξω.Τώρα για τον καρδιολόγο για πρωινά ραντεβού πάντα μου ζήτησαν θεωρημένο παραπεμπτικό από το ταμείο μου και αν το ταμείο μου είναι στον ΕΟΠΠΥ θα πρέπει να έχω ηλεκτρονική συνταγογράφηση για τρίπλεξ καρδιάς και ηλεκτροκαρδιογράφημα αλλιώς θεωρημένο παραπεμπτικό από τον ελεγκτή του ταμείου διαφορετικά η χρέωση είναι 73,30? έκαστο:shock::shock::shock:

Έπαθα κι εγώ σοκ.....μετά τις 14/06????? Άρα για ΕΟΠΠΥ πρέπει πρώτα να πάμε σε συμβεβλημένο καρδιολόγο για συνταγογράφηση κτλ κτλ... Μεγάλη ταλαιπωρία...

Διαφημίσεις

Εγώ να δείς σόκ που έχω και δύο να πάω.Εμένα έχουν βιβλιάριο δημοσίου να το πώ είναι για τους στρατιωτικούς και εκτός από το ραντεβού τα υπόλοιπα παραπεμπτικά θα τα κυνηγήσει ο άντρας μου γιατί δεν ξέρω τί γίνεται με το Π.Ε.Δ.Υ που φτιάξανε τώρα τί γίνεται ξέρετε;

Εγώ να δείς σόκ που έχω και δύο να πάω.Εμένα έχουν βιβλιάριο δημοσίου να το πώ είναι για τους στρατιωτικούς και εκτός από το ραντεβού τα υπόλοιπα παραπεμπτικά θα τα κυνηγήσει ο άντρας μου γιατί δεν ξέρω τί γίνεται με το Π.Ε.Δ.Υ που φτιάξανε τώρα τί γίνεται ξέρετε;

Κι εγώ έχω 2, η μικρή νήπιο και η μεγάλη 3η Δημοτικού........Δεν έχω ιδέα γι' αυτό που ρωτάς, εμείς και οι 2 είμαστε ΕΟΠΠΥ, αλλά ό,τι μάθω θα σας πω....

Ειρηνακη μου περαστικα σας....ευχομαι να το περασει οσο πιο ηπια γινεται...

Νασια πολυ ομορφα και τακτοποιημενα!Μπραβο!

Χρυσα μου και μολις σε σκεφτομουν!

Μαριτα καλως ηρθες!

Δομνιμα να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!!Να τα εκατοστησει και να καμαρωνεις παντα!!!Σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις...και εγω θυμαμαι στα πρωτα του γενεθλια τον κοιταγα και ελεγα :ποτε?????Θυμαμαι ειχα κανει παρτυ υπερπαραγωγη...η συγκινηση μου ηταν απεριγραπτη....

Γιωτα μεγεια!!!Να τα ευχαριστηθεις!!!

Τα χαλια μου εχουν γινει αισχος,ειναι και μπεζ και εχουν αλλαξει χρωμα....δεν θελω ουτε να τα βλεπω...εχω στο ντουλαπι ενα απορρυπαντικο για τα χαλια σε σπρει,ειναι το γνωστο που κυκλοφορει,δεν θυμαμαι μαρκα.

Το θεμα μου ειναι οτι πως να το κανω να τα τριψω με ενα σφουγγαρι και μετα να τα ξεπλυνω?ή μενει ετσι?

Αλλα φοβαμαι να μην ξεπλυθει γιατι καθεται ο μικρος κατω και παιζει,οποτε θα ερχεται σε αμεση επαφη.Πως να το κανω?Εσυ πως τα πλενετε?

Ευτυχως ειναι μονο τα 2 του σαλονιου,τα υπολοιπα ειναι αψογα!

αν εχεις το καρπεξ στις οδηγίες -και ετσι το κάνω κ γω - λέει περνάς το χαλί με τον αφρό, αφήνεις να στεγνώσει και μετά το σκουπίζεις με την ηλεκτρική οπότε και φεύγει το πολύ...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

κορίτσια και εμένα χάλια έχουν γίνει αλλά κάνω υπομονή μέχρι να μπεί ο Απρίλης και με το που θα μπεί δηλαδή μάξιμουμ να βγεί και η πρώτη εβδομάδα θα τα σηκώσω δεν αντέχω άλλο τα βλέπω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι πλέον όσο και να τα καθαρίσω νιώθω ότι είναι βρώμικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...