Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Περαστικά σας Ειρήνη, να μην ταλαιπωρηθεί το παιδάκι σου άλλο εύχομαι!

Και βέβαια είμαι, και στη κλειστή ομάδα είμαι...είμαι η Μαργαρίτα;) που έβαλε κρεμούλα στα χέρια της προχτές;;;:D έχουμε διάφορους κοινούς γνωστούς;)

Α εσύ είσαι αυτό το ευγενέστατο πλάσμα????!!!!

Πολύ χάρηκα που έγραψες εδώ και κατάλαβα ποια είσαι!

ΣΕ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Υ.Γ. Κορούλες.. κρεμούλα στα χεράκια σας να βάζετε... ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια,

σήμερα ήταν λίγο πιο ήρεμη ημέρα.Σηκώθηκα το πρωί,ξύπνησα τα παιδιά,έφτιαξα πρωινά,κολατσιό για το σχολείο,πήγα τα παιδιά στο σχολείο,γύρισα σκούπισα τα μπαλκόνια και έβγαλα τα παπλώματα στον ήλιο και άνοιξα τις μπαλκονόπορτες των υπνοδωματίων να αεριστούν,έβαλα ψωμάκι να γίνεται και έβαλα τον στραγγικτήρα στο πλ.πιάτων να πλυθεί,μάζεψα ότι δεν ήταν στην θέση του,άλλαξα πετσέτες στα μπάνια,μάζεψα τα παπλώματα και έστρωσα τα κρεβάτια,άπλωσα 2 νυκτερινά πλυντήρια,έβαλα φαγάκι (μοσχαράκι κοκκινιστο και σε λίγο θα κάνω και τις πατατούλες τηγανιτές),πήρα να κλείσω ραντεβού στο Παίδων για καρδιολόγο και οδοντίατρο για το σχολείο για τον μικρό και τον μεγάλο,πήρα να δώ τιμές στο μουσείο και τον βράχο της Ακρόπολης για τον σύλλογο πήρα για τιμές σε ξεναγούς (μα πόσα πέρνουν βρε παιδιά έλεος),τακτοποιήσα τα ντουλάπια του μπουφέ και των ντουλαπιών κάτω από το πάσο,σκούπισα.

Σας βάζω φωτό από μπουφέ και πάσο αλλά η χαζή δεν τράβηξα φωτο πώς ήταν πριν αλλά μόνο μετά,τεσπά.

http://s825.photobucket.com/user/natapako/slideshow/

ΣΕ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! θα σας διαβάζω και θα συμμετέχω και εγώ που και που πιο πολύ με ερωτήσεις φαντάζομαι:D

καλημέρα!!:D

Γιώτα μου και γω εχθές έκανα τον απαγορευμένο - ξέρετε ποιον:tongue::tongue:- αλλά δεν γυάλισε ρε παιδί μου, έχει ακόμα μαυρίλες....βέβαια κ γω δεν έκατσα να τρίβω με τις ώρες, ένα πέρασμα έκανα με υγρό απορριπαντικό και δυο με βρεγμένο βετεξ και τέλος...έκανες κάτι άλλο εσυ και τον γυάλισες?

οπως εγραψα κ πιο πισω, εχω λαμαρινα μονιμα για να μην πεφτουν στο "πατωμα" του φουρνου διαφορα. τον ζεστενω κ περνω συρμα με υγρο για τα πιατα, τριβω αλλα οχι παρα πολυ να σου πω την αληθεια, μετα το ξεβγαζω κ μετα το κανω με χαρτι κουζινας. οταν λεω γυαλιζει η κουζινα μου δεν εννοω μονο ο ακατανομαστος αλλα τα παντα, εστιες-διακοπτες-στραγγιστιρι-παγκοι-πλακακια-απορροφητηρας-συσκευες-ντουλαπια, ολα!!!:D

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ε

Την Κυριακή έχουμε και τα πρώτα μας γενέθλια! Το αστεράκι μου γίνεται 1 και θα έχουμε καλεσμένους το μεσημέρι τους νονούς του, τα πεθερικά μου και την κουνιάδα μου με τον άντρα της και τα παιδιά της.. οπότε προβλέπεται ένας ψιλοπανικός αλλά είμαι σίγουρη ότι όλα θα γίνουν στην εντέλεια!

Φιλιά πολλά!

να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!!

ΣΕ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ειρηνη μου περαστηκα στο φιογκακι, το χειροτερο μου ειναι η γαστρεντεριτιδα....:cry:

αχ σημερα το πρωι σε σκεφτομουν....τα χερια μου-νυχια μου χαλια....

αλλα μια που μου το υπενθυμισες σημερα θα εχει περιποιηση ακρων!!!

Εντάξει Γιώτα ελήφθη....θα τρίψω και γω με σύρμα:D

Δομνίνα με το καλό τα γενεθλιάκια σας!!να τον χαίρεσαι!!

Ειρήνη μου περαστικά γρήγορα στο γιόκα σου...

Νάσια ωραίες φωτό, μπράβο!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας πω οτι σημερα παρελαβα κατι μποτες που ειχα παραγγειλει κ ενα λευκο ημιπαλτο απο σιτε προσφορων κ ειναι τελεια!!! οι μποτες μαυρες κ ολο κεντημενες με καφε τριανταφυλλα, εργο τεχνης. το ημιπαλτο υπεροχο.

09-00197-1.JPG

δεν μπορω να μικρυνω την φωτο με τις μποτες, θα ξαναβαλω αλλη

Εντάξει Γιώτα ελήφθη....θα τρίψω και γω με σύρμα:D

Δομνίνα με το καλό τα γενεθλιάκια σας!!να τον χαίρεσαι!!

Νάσια ωραίες φωτό, μπράβο!!

1312812615_Vileda_40.jpg&w=400&h=350&far=C&bg=FCFCFE&&με τετοιο οχι με τα αλλα τα κλασσικα σαν κ αυταproduct_image.php?imageid=333

Δεν έχει ξανακάνει εμετό, την τελευταία ώρα αλλά πονάει η κοιλίτσα του συνεχώς.. στο μεταξύ, επειδή έχει πολύ λευκό και λεπτό δερματάκι, από την πίεση του εμετού, έχουν σπάσει φλεβίτσες στο προσωπάκι του και είναι τόσο ερεθισμένο μωρέ το κουταβάκι μου... :cry:.

Ολοκλήρωσα και το φαγάκι στο φούρνο

Επλυνα όλους τους καθρέπτες του σπιτιού

Καθάρισα όλα τα τζάμια του σπιτιού, μέσα-έξω.

Τίναξα τα χαλάκια της κουζίνας

Γειά σας κορίτσια,

σήμερα ήταν λίγο πιο ήρεμη ημέρα.Σηκώθηκα το πρωί,ξύπνησα τα παιδιά,έφτιαξα πρωινά,κολατσιό για το σχολείο,πήγα τα παιδιά στο σχολείο,γύρισα σκούπισα τα μπαλκόνια και έβγαλα τα παπλώματα στον ήλιο και άνοιξα τις μπαλκονόπορτες των υπνοδωματίων να αεριστούν,έβαλα ψωμάκι να γίνεται και έβαλα τον στραγγικτήρα στο πλ.πιάτων να πλυθεί,μάζεψα ότι δεν ήταν στην θέση του,άλλαξα πετσέτες στα μπάνια,μάζεψα τα παπλώματα και έστρωσα τα κρεβάτια,άπλωσα 2 νυκτερινά πλυντήρια,έβαλα φαγάκι (μοσχαράκι κοκκινιστο και σε λίγο θα κάνω και τις πατατούλες τηγανιτές),πήρα να κλείσω ραντεβού στο Παίδων για καρδιολόγο και οδοντίατρο για το σχολείο για τον μικρό και τον μεγάλο,πήρα να δώ τιμές στο μουσείο και τον βράχο της Ακρόπολης για τον σύλλογο πήρα για τιμές σε ξεναγούς (μα πόσα πέρνουν βρε παιδιά έλεος),τακτοποιήσα τα ντουλάπια του μπουφέ και των ντουλαπιών κάτω από το πάσο,σκούπισα.

Σας βάζω φωτό από μπουφέ και πάσο αλλά η χαζή δεν τράβηξα φωτο πώς ήταν πριν αλλά μόνο μετά,τεσπά.

http://s825.photobucket.com/user/natapako/slideshow/

Μπράβο Νασιούλα μου. Υπέροχα τα έχεις όλα, γεια στα χεράκια σου.

ειρηνη μου περαστηκα στο φιογκακι, το χειροτερο μου ειναι η γαστρεντεριτιδα....:cry:

αχ σημερα το πρωι σε σκεφτομουν....τα χερια μου-νυχια μου χαλια....

αλλα μια που μου το υπενθυμισες σημερα θα εχει περιποιηση ακρων!!!

Σ' ευχαριστώ Γιωτούλα μου....

Και γω πρέπει να κανω μία στα ποδαράκια μου...! :|

Ερσάκι μου ευχαριστώ πολυ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

μαριτα καλωσηρθες στην παρεα μας!!

δομνινα να χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!! μικρουλης ειναι ακομη καλέ!!! στα καλύτερα του!!

ειρηνη προσεχε με τον μικρο γιατι εχει μια ευαισθησια στο εντερο του που μαλλον θα τον ακολουθει μια ζωη....θα ειναι παντα επιρεπης σε γαστρεντεριτιδες κ κολιτιδες......να προσεχεις τι τρωει!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Ειρήνη μακάρι να ήταν ως εδώ και να ηρεμήσει τώρα το παιδί.Αμάν πια....φέτος τα παιδάκια μας έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ.....

Νάσια, κλείνεις από τώρα για το σχολείο; Τόσο μακριά είναι τα ραντεβού; Λοιπόν, οδοντίατρο-οφθαλμίατρο και καρδιολόγο έτσι; Να οργανωθούμε σιγά σιγά γιατί με το ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ δεν ξέρω τι γίνεται πια....

Δ

Και γω πρέπει να κανω μία στα ποδαράκια μου...! :|

Τα πόδια μου δεν βλέπονται..........θέλουν ολική επαναφορά!!! :lol:

Επισήμως αναφέρω πως πλέον δεν μου κουμπώνει ούτε 1 τζην χωρίς κορσέ......Τάραξα τις σαλάτες στην αρχή του χρόνου αλλά πίτσες και σουβλάκια το βράδυ δεν έκοψα...τρομάρα μου!

Κοριτσια μου τι κάνετε?

Δεν προλαβα να σας διαβασω τις τελευταιες ημερες και ουτε τωρα θα προλάβω .Μπήκα μονο να ευχηθω στην Ειρηνη μας περαστικα για το φιογκάκι,ελπίζω να μην σας κρατησει πολυ...Κι να καλωσορισω τα καινουρια μελη μας ,τη Τζενη και τη Μαργαριτα.

Εχω αρκετες δουλειες αυτες τις ημερες εξω και ειμαι τρεχατη ,αλλα κατά τάλλα καλά .Σας φιλω!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δήμητρα ξέχασα να σου πω συγχαρητήρια για το κάπνισμα, εννοείτε δεν θα σε πειράξουν μερικά κιλά, γενικά ακούγεσαι πολύ ανανεωμένη

Ειρήνη περαστικά στον μικρό σου, δεν είχατε γαστρεντερίτιδα και πριν από λίγο καιρό?

Νάσια μπράβο για τον μπουφέ, χάρηκα με τις φωτογραφίες γιατί είχα κάνει σχετική ερώτηση χθες και κανείς δεν μου απάντησε. Και ο δικός μου κάπως έτσι είναι, και αφού μοιάζει με τον δικό σου που είσαι τόσο καλή νοικοκυρά μπορώ να πω ότι ησύχασα αρκετά.

Μαρίτα καλωσήρθες.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...