Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια ακουστε ακουστε!

1. φουρνος καθαρος!!!(μανα μην μπαναρεις εχω ασιδερωτα κ απλητα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Παιδί μου δεν γίνεται.. είναι Η απαγορευμένη λέξη αυτή, το ξέρεις! :mrgreen::mrgreen:

ΜΠΑΝ!

Ειρηνη ολα καλα με τα αποτελεσματα ε?

Αχ δεν τα πήρα.. χθες το απόγευμα δεν μπορούσα γιατί είχε το αμάξι ο άντρας μου, που πήγε το παιδί στ αγγλικά. Είχα προγραμματίσει να πάω να τα πάρω σήμερα, πριν το καφεδάκι αλλά... :rolleyes:

χαχα πριν μια εβδ μου αρπαξανε στην χυτρα κ σε θυμηθηκα!

εγω ψαχνω για κατι πιο απλο για τις καρτες, ξερω οτι ποτε δεν θα της βαλω αρχειοθετημενες......

Πάει.. τελικά μου "έμεινε"! :mrgreen:

Μη φανταστείς, Γιώτα μου. Το μόνο που χρειάζεται να κανεις είναι ν' αγοράσεις το σκαφάκι αποθήκευσης και να διαθέσεις ένα μικρό κομματάκι χώρου για να το τοποθετήσεις. Κατά τα λοιπά, απλώς βάζεις μέσα τις καρτούλες σου ή σημειώνεις εσύ στα λευκά χαρτάκια που περιέχουν οι καρτελίτσες με την άλφαβητα, τα στοιχεία κάποιου που δεν έχεις κάρτα του.

Σημασία πάντως έχει, όπως πάντα λέω, να βρεις αυτό που βολεύει εσένα!:D

Ευχομαι να εχουμε ολες μας μια καλη ημερα!!!!!! Ισως ξαναμπω μετα! Σας φιλω!

Καλημέρα Μαριαννούλα μου.

Για το θέμα του νεροχύτη, που σε απασχολούσε προχθές, θέλω ακόμα να σου πω να μην "ανησυχείς" τόσο. Οι παλιές νοικοκυρές, που ήταν εξπέρ στην καθαριότητα και χωρίς πολλά καθαριστικά, χρησιμοποιούσαν rollie με λεμόνι και θυμάμαι τους μαρμάρινους νεροχύτες να λάμπουν, παρά που είναι όξινα, οπως λες. ;)

Χτες που γυρισα σπιτι μετα το φαγητο εκατσα λιγακι και περιμενα να ξυπνησει ο μικρος. Ξυπνησε καναμα τις αγκαλιτσες μας, του εδωσα γιαουρτακι να φαει κι επιτελους ξεκαθαρισα το φαρμακειο μας που ειχε γινει μπαχαλο και πεταξα κι αρκετα που ειχαν ληξει ή που εληγαν μεχρι τον επομενο μηνα. Μαζεψα τα απλωμενα, οποτε εχω λιγα ασιδερωτα! Περασα τα επιπλα του σαλονιου με pronto και μετα απολαυσα παιχνιδι παλι με το γιο μου. Ηταν χαλαρο απογευμα, το σπιτι κρατιεται μαζεμενο αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι πρεπει να ξεκινησω να καθαριζω τα ντουλαπια της κουζινας. Το βραδυ φαγαμε και οταν κοιμηθηκε ο μικρος επαιξα λιγο στο ταμπλετ και νανι. Σημερα θα φαμε μπιφτεκακια τα οποια ηθελε να μαγειρεψει ο μπαμπας μου. Θυμηθηκε στα γεραματα να μαθει να μαγειρευει, ελπιζω να τρωγονται. Βεβαια θα εχει επιτηρηση τη μαμα μου!

Καλημέρα Ιωάννα μου.

Μπράβο για το φαρμακεί σας και για τις δουλίτσες σου.;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:Pκαλημερουδια καλες μου φιλες!!!!!

τι μου κανετε??

καλημερα πέρα ως πέρα!!!!!!!

Σας στελνω την θετικη μου ενεργεια απο τις Σερρες!!!!!!!

Εγω χθες κοριτσια σχολασα 2.30....μεσημερι οπως παντα...

---τρεχω να παρω ψωμι

---παω στο αμαξι το οποιο δεν ειναι παρα πολυ κοντα παρκαρισμενο γιατι δουλευω κεντρο Σερρων κ δεν εχει θεσεις εδω...

---2.50 φτανω σε παιδικο κ παιρνω τον μικρο μου!!1

---3.00΄σταματαω για βενζινη γιατι το πρωι που παω κ την μικρη σχολειο ειμαι στο τρεξιμο κ δεν προλαβαινω....

---3.10' ειμαι στην πεθερα μου κ ανεβαινω μαζι με μικρο να παρω την κορη μου

(μου λεει οτι εφαγε η μικρη παστιτσιο κ αν θελω να με βαλει ,αλλά λεω οχι γιατι εχω ηδη απο χθες μακαρονια κοχυλακια με μοκκινη σαλτσα)

---3.20΄βρισκομαστε παλι στο αμαξι με δεμενα τα παιδια στα καρεκλακια τους για σπιτι

---3.25' ειμαστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ μας......

---τους λεω να βγαλουν μπουφαν κ παπουτσια κ ταυτοχρονα βγαζω κ τα δικα μου σε χρονο dt

συμμαζευω σε ντουλαπες τα 3 πανωφορια, τα 3ζευγ.παπουτσια στο πισω μπαλκονι κ τις 3 τσαντες μας στο παιδικο δωματιο αφου πρωτα αδειασω των παιδιων απο παγουρινα κ της μικρης απο φαγητοδοχειο κ του μικρου απο ραβασακι για το τί εφαγε!!

--ανοιγω τιβι , aircondition για πολυ λιγο κ καλοριφερ

---βαζω στα παιδια τα προχειρα ρουχα του σπιτιου......

----τηγανιζω αυγουλακια με λουκανικα για μενα κ τον μικρο....

---ταυτοχρονα αδειαζω το πλ.πιατων με τα πλυμενα απο την χθεσινοβραδινη πλυση...βαζω παντα οταν κοιμομαστε

---στρωνω κ τρωμε στο προχειρο δωματιο ,στο παιδικο τραπεζι γιατι βλεπουν dvd.....

---μαζευω τραπεζι κ τους πλενω.....

---16:30 ξαπλωνουν κ τα δυο στο προχειρο βλεποντας παιδικα ,ξαπλωνω κι εγω στο σαλονι βλεπωντας νοβα "hotel impossiple" στο "travel channel"

κ τους φωναζω να κανουν ησυχια γιατι ειναι μεσημερι...

---16:40 ξαφνικα ησυχια.......παω μεσα κλεινω την τιβι τους, παιρνω αγκαλια τον μικρο κ τον παω στο κρεβατι του ,η μικρη μενει στον καναπε του προχειρου.......

---την πεφτω στο σαλονι χαλαρα μεχρι τις 6.....

στις 6απογευμα σηκωνομαι και ανοιγω φωτα στο σπιτι--εχει πλεον ψιλοσκοτεινιασει--

ανοιγω κ στα δυο δωματια κ φωναζω τα παιδια να ξυπνησουν......

---στις 19:00 περιπου ερχεται ο συζυγος! παει για μπανιο κ μετα τρωει...

---19:15' φτιαχνω στραπατσαδα με λουκανικα κ τηγανητες πατατες

--- τρωει ο συζυγος κ η μικρη μου

(αυτη τρωει με ολους...παντα πειναει κ ολα τις αρεσουν)

---19:45 ' μαζευω το τραπεζι ,ετοιμαζω σιδερο κ βαζω μπριζολες λαιμου στην γαστρα να ψηνονται...τις ειχα βγαλει απο την προηγουμενη να ξεπαγωνουν.....

---- 21:00 ' βαζω την κατσαρολιτσα για να φτιαξω κ λιγο ριζακι συνεχιζοντας το σιδερωμα.....

----ο συζυξ μαλωνει τα παιδια καπου καπου αν κανουν ζημια κ πετανε τα παιχνιδια τους ή αν μαλωνουν καθως παιζουν μεσα στο προχειρο που ειναι ακριβως απεναντι απο το σαλονι κ φαινονται.....

---στις 22.00 μαζευω το σιδερο κ την σιδερωστρα κ φωναζουμε τα παιδια να βαλουν πυζαμες σιγα σιγα κ ζεσταινουμε γαλατακια στο γκαζακι!!

----22.30 βρισκονται στα κρεβατια τους.....

συμμαζευουμε κουζινα....ξεπλενουμε απλυτα κ τα βαζουμε σε πλυντηριιο...

συμμαζευουμε κ το προχειρο που ειναι το playroom κ εχει σκορπισμενα παιχνιδια.....

---κατα τις 11.30 ανεβαινουμε στην κραβατοκαμαραρα μας κ βλεπουμε χαλαροι τιβι....

φυσικα με το παραμμικρο γυρναμε την τιβι στο καναλι των παιδιων !!!

εχω καμερα κ δειχνει τα κρεβατια τους....

ιουφι......

ειπα να κανω λιστα κι εγω

αλλά παραειναι κουραστικο......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Έβαλα αργά ένα πλυντήριο με κόκκινα ρούχα των κοριτσιών και το πρωί τα άπλωσα. Μόλις άνοιξα τον κάδο, βγήκε μια άσχημη μυρωδιά.......Το προηγ.Σ/Κ έβαλα το πλυντήριο στους 90 βαθμούς με ξύδι και σόδα και άδειασα και τα απόνερα από το σωληνάκι...γιατί ρε γμτ...;

Μην ανησυχείς Αφροδιτούλα μου.

Μου συμβαίνει ΠΑΝΤΑ όταν βάζω ψηλές θερμοκρασίες... Μέχρι το επόμενο πλυντήριο, άστο να στεγνώσει και μόλις πλύνεις τα επόμενα θα φύγει.

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη ευχαριστώ, μύριζε σαν να ξέχασα κάτι βρεγμένο μέρες.... Την πόρτα του κάδου και την θήκη των απορρυπαντικών τα αφήνω πάντα μισάνοιχτα μεταξύ των πλυντηρίων, δεν τα κλείνω ποτέ.

Μακάρι να είναι αυτό γιατί είναι το πρώτο πλυντήριο μετά το καθάρισμα που έκανα και ανησύχησα, δεν το είχα παρατηρήσει άλλες φορές.

Για να μην το ξεχάσω....

Θα ήθελα πληροφορίες για τις εξετάσεις (που και πως) και φυσικά ξανά καλά αποτελέσματα!!!!

:Pειρηνη καλημερα καλη μας μαμά!! ναι θα βαλω φωτο το βραδυ...

(βαριεμαι την διαδικασια απο καμερα σε υπολογιστη, απο φακελο σε φωτομπουκετ κ απο εκει στο room...)

:rolleyes:αν θυμηθω θα σε βαλω κ τις καρεκλες απο την τραπεζαρια μου που σε ειχα πει οτι δεν ειναι καλες κ ειναι ξυλινες με μεταλλικα μπρατσα...θυμασαι??:rolleyes:

:Dευα να χαιρεσαι την κορακλα!!! γερη κ τυχερη!! αλλά μην χαιρεσαι κ πολυ κ λες οτι δεν ειναι πλεον μωρα......εχεις ακομη........χαχα!! :tongue:

:rolleyes:αφροδιτακι χαλαρωσε με το δικαστηριο......δεν θελει αγχος η ζωη....οτι ειναι να γινει θα γινει!!! ισως για καλο εγινε αυτη η αναβολη!!

Κοριτσια πηρα 1,5κιλο σε 8μερες!!!:cry:

που εκοψα το καπνισμα!!! αλλά δεν πτοουμαι ΚΑΘΟΛΟΥ!!

;)Θα απεξαρτηθω πληρως σε λιγες μερες κ θα ξεκινησω διατροφη κ διαδρομο...δεν γινονται και τα δυο μαζι γιατι να νευρα θα γινουν φυλλα κρουστας........

Εξαλλου ολα ειναι στο μυαλο! ηδη αισθανομαι πιο δυνατη ,καθαρη κ "ανθεκτικη"!!!

Σε λιγο καιρο θαμαι πανετοιμη και σε αψογη φορμα ωστε να αρχισω το καμπινγκ!!!!!λοοοοοοοοοοοολ

:mrgreen:μουαχαχαχαχαχα :mrgreen:

καλα εχω πρηξει τους παντες σας λεω....(δηλ οχι μονο εσας)

ο καημενος ο αντρας μου λεει "ναι"........

:rolleyes:πιστευει οτι θαπαμε ενα σαββατοκυριακο κ οτι θαφαω φρικες κ μετα δεν θα θελω κ οτι θα γλιτωσει.....

;)αλλά δεν με ξερει καλα.......χιχιχι

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη ευχαριστώ, μύριζε σαν να ξέχασα κάτι βρεγμένο μέρες.... Την πόρτα του κάδου και την θήκη των απορρυπαντικών τα αφήνω πάντα μισάνοιχτα μεταξύ των πλυντηρίων, δεν τα κλείνω ποτέ.

Μακάρι να είναι αυτό γιατί είναι το πρώτο πλυντήριο μετά το καθάρισμα που έκανα και ανησύχησα, δεν το είχα παρατηρήσει άλλες φορές.

Για να μην το ξεχάσω....

Θα ήθελα πληροφορίες για τις εξετάσεις (που και πως) και φυσικά ξανά καλά αποτελέσματα!!!!

Μην ανησυχείς, αυτό είναι κοριτσάκι μου.

Ναι, είδα το π.μ. ;)

Κοριτσια πηρα 1,5κιλο σε 8μερες!!!:cry:

που εκοψα το καπνισμα!!! αλλά δεν πτοουμαι ΚΑΘΟΛΟΥ!!

;)Θα απεξαρτηθω πληρως σε λιγες μερες κ θα ξεκινησω διατροφη κ διαδρομο...δεν γινονται και τα δυο μαζι γιατι να νευρα θα γινουν φυλλα κρουστας........

Συμφωνώ, πως δεν πρέπει να σε πτοεί. Μεγάλο μπράβο που έκοψες το παλιοκάπνισμα!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερούδια μας! Υπέροχη μέρα σήμερα! Υπέροχη! Θα τη χαραμίσω για να κάνω δουλίτσες αλλά ΠΡΕΠΕΙ. Βολτάρω αύριο :wink:

Χθες όλη μέρα ασχολήθηκα με κατασκευές για το πάρτυ της μικρής. Επειδή θα κάνω πολλά, φροντίζω το easy living μου και προετοιμάζομαι νωρίς νωρίς :-P

Πρέπει να κάνω λίστα με τις δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα και να ξεκινήσω. Στο μυαλό μου υπολογίζω πως σήμερα θα κάνω ξεσκόνισμα, σκούπισμα, μπάνιο κάτω ορόφου και μπαλκόνια πάνω. Σας χαιρετώ για την ώρα, καλημέρα να χουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Το φιογκάκι ξαναέκανε εμετό.. λίγο αλλά ξαναέκανε... :?

Μόλις άπλωσα και την κουρτίνα του παιδικού...

Χθες όλη μέρα ασχολήθηκα με κατασκευές για το πάρτυ της μικρής. Επειδή θα κάνω πολλά, φροντίζω το easy living μου και προετοιμάζομαι νωρίς νωρίς :-P

Πρέπει να κάνω λίστα με τις δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα και να ξεκινήσω. Στο μυαλό μου υπολογίζω πως σήμερα θα κάνω ξεσκόνισμα, σκούπισμα, μπάνιο κάτω ορόφου και μπαλκόνια πάνω. Σας χαιρετώ για την ώρα, καλημέρα να χουμε!

Ακριβώς αυτό θα πει easy living... :P ΕΥΓΕ!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα!!:D

Ειρήνη περαστικά στο αγόρι σου, να μην είναι τίποτα....

Γιώτα μου και γω εχθές έκανα τον απαγορευμένο - ξέρετε ποιον:tongue::tongue:- αλλά δεν γυάλισε ρε παιδί μου, έχει ακόμα μαυρίλες....βέβαια κ γω δεν έκατσα να τρίβω με τις ώρες, ένα πέρασμα έκανα με υγρό απορριπαντικό και δυο με βρεγμένο βετεξ και τέλος...έκανες κάτι άλλο εσυ και τον γυάλισες?

σήμερα έκανα αυτά που κάνω κάθε Πέμπτη που έρχομαι αργά σχολείο....την Πέμπτη κάνω καλό ξεσκόνισμα στον πάνω όροφο και το μπάνιο του, την Παρασκευή τα ίδια στον κάτω όροφο και ετσι μένει για το ΣΚ σκούπισμα-σφουγγάρισμα...καλά εννοείται καθημερινά άπειρα άλλα, αλλά για το εβδομαδιαίο καθάρισμα ετσι μου βγαίνει καλά..

Ιωάννα το προΠαρασκευή μου άρεσε πολύ, θα το υιοθετήσω!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κορίτσια!:D

Είμαι και εγώ μία από αυτές που σας διαβάζει και έχει βοηθηθεί πααααάρα πολύ με τα καθημερινά του σπιτιού. Οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες και για να είμαι ειλικρινής μαζί σας έχω γίνει πιο ''νοικοκυρά'';)

Μετά λοιπόν από διάβασμα έκανα τα εξής για πρώτη φορά:

-καθάρισα τη βούρτσα μας και τα πινέλα μου-δε το πίστευα ότι μπορεί να βγάλει όλα αυτά τα πράγματα. Σήμερα που τα χρησιμοποίησα ήταν πολύ απαλά και μυρωδάτα.

-έπλυνα τα εξαρτήματα από το πλυντήριο πιάτων για πρώτη φορά:oops::oops: δεν ήξερα ότι χρειάζεται, ντροπή μου! ευχαριστώ καλαμάρακι που μου το έμαθες!:D Το μόνο παρήγορο είναι ότι δεν είχε πολλές βρωμιές, μόνο λίγο χνούδι αλλά τώρα πια θα το τσεκάρω συχνά.

- έπλυνα με ξύδι και σόδα το πλυντήριο ρούχων και νομίζω πως έγινε δουλειά.

Σίγουρα έχω κάνει και άλλα κολπάκια κλεμμένα από εσάς αλλά δε τα θυμάμαι τώρα...το κυριότερο είναι ότι με μπριζώνεται με διάφορα και έτσι το σπίτι μου διατηρείται σε καλύτερη κατάσταση (ειδικά τώρα που δουλεύω και ο χρόνος είναι πιο περιορισμένος) .

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα λοιπόν και ελπίζω να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό!

Ειρήνη περαστικά στον μικρό, ελπίζω να μην είναι τίποτα!( τρελαίνομαι με τις φωτό που βάζεις στο φέις με τα πανέμορφα νυχάκια, βάλε και άλλα ανοιξιάτικα χρώματα please:D)

φιλιά σε γνωστές συμφορουμίτισσες :P

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ειρηνάκι περαστικά στο μικρό φιογκάκι.. ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι προσωρινό και τυχαίο..

Χθες ήρθε η κοπέλα σπίτι που έρχεται κάθε 15 μέρες για γενική και το απόγευμα που επέστρεψα στο σπίτι το σπίτι μου έλαμπε στην κυριολεξία.. Μου καθάρισε απορροφητήρα και πλακάκια κουζίνας και μπάνιου και πραγματικά τα είδα όλα αλλιώς!

Χθες γυρίζοντας σπίτι πήρα έτοιμο ψητό κοτοπουλάκι και πηγαίνοντας σπίτι έφτιαξα πουρέ οπότε φάγαμε μια χαρά. Μετά έβαλα όλα τα άπλυτα στο πλυντήριο πιάτων και το έβαλα να πλύνει..

Στη συνέχεια παίξαμε απίστευτα πολύ με τον μικρούλη μου ο οποίος είναι σε φάση μπουσουλήματος και στην κυριολεξία τρέχει μπουσουλώντας.. του αρέσει οτιδήποτε κάνει θόρυβο οπότε παίζει ταμπούρλο με τα πάντα..

Εμείς αλλάζουμε πάνα και ρούχα με διάφορα τραγουδάκια.. το αγαπημένο του αξεσουάρ για να αλλάζουμε είναι ένα παπούτσι και μια κάλτσα... πορώνεται να τα κρατάει και σκάει κάτι χαμόγελα ο άτιμος! Τελευταία έχει ανακαλύψει και το "πιπί" του και όταν είναι γυμνούλης κατευθείαν βάζει το χεράκι του εκεί αλλά εγώ του λέω πως θα έχει άφθονα χρόνια στο μέλλον στη διάθεσή του για να απασχολείται με το συγκεκριμένο σημείο:rolleyes:

Σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε νωρίς, κατά τις 7.. τον τάισα, τον έβαλα στο πάρκο να παίξει για να πιω το καφεδάκι μου με την ησυχία μου και άνοιξα τα παράθυρα για να αεριστεί το σπίτι.. Ήρθε η πεθερά μου που κρατάει το μικρό και έφυγα τρέχοντας για να πάω λαϊκή και πήρα και ψαράκι για το μωρό.. Μετά κατευθείαν δουλειά..

Την Κυριακή έχουμε και τα πρώτα μας γενέθλια! Το αστεράκι μου γίνεται 1 και θα έχουμε καλεσμένους το μεσημέρι τους νονούς του, τα πεθερικά μου και την κουνιάδα μου με τον άντρα της και τα παιδιά της.. οπότε προβλέπεται ένας ψιλοπανικός αλλά είμαι σίγουρη ότι όλα θα γίνουν στην εντέλεια!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Ξαναέκανε εμετό, κορούλες άλλες 2 φορές.. και τον πονάει η κοιλίτσα.. καραμπινάτη γαστρεντερίτιδα..:cry:

Εχω φέρει το κομπιουτερ δίπλα του για να περνάει η ώρα μου και τον χαϊδεύω....

Μάζεψα, τακτοποίησα και κρέμασα την κουρτίνα του παιδικού... αμέσως μοσχομύρισε ο χώρος...

Εβαλα στην κατσαρόλα μπάμιες και μόλις τις "κατέβασα" στο φούρνο

Ετοίμασα ακόμα ένα πλυντήριο, για την νύχτα αυτή τη φορά

Πέρασα όλα τα τηλέφωνα {κινητά και σταθερά} με βαμβάκι βρεγμένο με οινόπνευμα....

Γιώτα μου και γω εχθές έκανα τον απαγορευμένο - ξέρετε ποιον:tongue::tongue:- αλλά δεν γυάλισε ρε παιδί μου, έχει ακόμα μαυρίλες....βέβαια κ γω δεν έκατσα να τρίβω με τις ώρες, ένα πέρασμα έκανα με υγρό απορριπαντικό και δυο με βρεγμένο βετεξ και τέλος...έκανες κάτι άλλο εσυ και τον γυάλισες?

... σε τι αναφέρεται βρε παιδιά;; :mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια!:D

Είμαι και εγώ μία από αυτές που σας διαβάζει και έχει βοηθηθεί πααααάρα πολύ με τα καθημερινά του σπιτιού. Οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες και για να είμαι ειλικρινής μαζί σας έχω γίνει πιο ''νοικοκυρά'';)

Μετά λοιπόν από διάβασμα έκανα τα εξής για πρώτη φορά:

-καθάρισα τη βούρτσα μας και τα πινέλα μου-δε το πίστευα ότι μπορεί να βγάλει όλα αυτά τα πράγματα. Σήμερα που τα χρησιμοποίησα ήταν πολύ απαλά και μυρωδάτα.

-έπλυνα τα εξαρτήματα από το πλυντήριο πιάτων για πρώτη φορά:oops::oops: δεν ήξερα ότι χρειάζεται, ντροπή μου! ευχαριστώ καλαμάρακι που μου το έμαθες!:D Το μόνο παρήγορο είναι ότι δεν είχε πολλές βρωμιές, μόνο λίγο χνούδι αλλά τώρα πια θα το τσεκάρω συχνά.

- έπλυνα με ξύδι και σόδα το πλυντήριο ρούχων και νομίζω πως έγινε δουλειά.

Σίγουρα έχω κάνει και άλλα κολπάκια κλεμμένα από εσάς αλλά δε τα θυμάμαι τώρα...το κυριότερο είναι ότι με μπριζώνεται με διάφορα και έτσι το σπίτι μου διατηρείται σε καλύτερη κατάσταση (ειδικά τώρα που δουλεύω και ο χρόνος είναι πιο περιορισμένος) .

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα λοιπόν και ελπίζω να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό!

Ειρήνη περαστικά στον μικρό, ελπίζω να μην είναι τίποτα!( τρελαίνομαι με τις φωτό που βάζεις στο φέις με τα πανέμορφα νυχάκια, βάλε και άλλα ανοιξιάτικα χρώματα please:D)

φιλιά σε γνωστές συμφορουμίτισσες :P

Σε υπέρ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.. ΠΟΛΥ! Και σήμερα ειδικά που είμαι πεσμένη με το παιδάκι.. μου εφτιαξε τα κέφια, κορίτσι μου!

Για τις δουλίτσες που αναφέρεις και ειδικά για τα πινέλια, συμφωνώ απόλυτα.. θυμάμαι την πρώτη-πρώτη φορά που είχα πλύνει το μεγάλο πινέλο του ρουζ μου, είχα μείνει από ότι έβγαλε!!! :?

Αλήθεια? Εισαι και στο προφίλ με τα νύχια? Και στην κλειστή ομάδα???

777885dugw57gt25.gif

Για εσάς που δεν έχετε face, σας βάζω φωτογραφίες από πελάτισσα, με πολύ-πολύ κοντά νυχάκια και shellac. ;)

nude_zpsf9dd16d1.jpg

nude2_zps583dae47.jpg

nude1_zps5718bbf1.jpg

Υ.Γ. Πάρτε ιδέες, για τις κοπέλες που σας τα φτιάχνουν.

777885dugw57gt25.gif

Περαστικά σας Ειρήνη, να μην ταλαιπωρηθεί το παιδάκι σου άλλο εύχομαι!

Και βέβαια είμαι, και στη κλειστή ομάδα είμαι...είμαι η Μαργαρίτα;) που έβαλε κρεμούλα στα χέρια της προχτές;;;:D έχουμε διάφορους κοινούς γνωστούς;)

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ειρηνάκι περαστικά στο μικρό φιογκάκι.. ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι προσωρινό και τυχαίο..

Χθες ήρθε η κοπέλα σπίτι που έρχεται κάθε 15 μέρες για γενική και το απόγευμα που επέστρεψα στο σπίτι το σπίτι μου έλαμπε στην κυριολεξία.. Μου καθάρισε απορροφητήρα και πλακάκια κουζίνας και μπάνιου και πραγματικά τα είδα όλα αλλιώς!

Χθες γυρίζοντας σπίτι πήρα έτοιμο ψητό κοτοπουλάκι και πηγαίνοντας σπίτι έφτιαξα πουρέ οπότε φάγαμε μια χαρά. Μετά έβαλα όλα τα άπλυτα στο πλυντήριο πιάτων και το έβαλα να πλύνει..

Στη συνέχεια παίξαμε απίστευτα πολύ με τον μικρούλη μου ο οποίος είναι σε φάση μπουσουλήματος και στην κυριολεξία τρέχει μπουσουλώντας.. του αρέσει οτιδήποτε κάνει θόρυβο οπότε παίζει ταμπούρλο με τα πάντα..

Εμείς αλλάζουμε πάνα και ρούχα με διάφορα τραγουδάκια.. το αγαπημένο του αξεσουάρ για να αλλάζουμε είναι ένα παπούτσι και μια κάλτσα... πορώνεται να τα κρατάει και σκάει κάτι χαμόγελα ο άτιμος! Τελευταία έχει ανακαλύψει και το "πιπί" του και όταν είναι γυμνούλης κατευθείαν βάζει το χεράκι του εκεί αλλά εγώ του λέω πως θα έχει άφθονα χρόνια στο μέλλον στη διάθεσή του για να απασχολείται με το συγκεκριμένο σημείο:rolleyes:

Σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε νωρίς, κατά τις 7.. τον τάισα, τον έβαλα στο πάρκο να παίξει για να πιω το καφεδάκι μου με την ησυχία μου και άνοιξα τα παράθυρα για να αεριστεί το σπίτι.. Ήρθε η πεθερά μου που κρατάει το μικρό και έφυγα τρέχοντας για να πάω λαϊκή και πήρα και ψαράκι για το μωρό.. Μετά κατευθείαν δουλειά..

Την Κυριακή έχουμε και τα πρώτα μας γενέθλια! Το αστεράκι μου γίνεται 1 και θα έχουμε καλεσμένους το μεσημέρι τους νονούς του, τα πεθερικά μου και την κουνιάδα μου με τον άντρα της και τα παιδιά της.. οπότε προβλέπεται ένας ψιλοπανικός αλλά είμαι σίγουρη ότι όλα θα γίνουν στην εντέλεια!

Φιλιά πολλά!

Δομνίνα μου, ευχαριστώ!

Πότε πέρασε ο 1ος χρόνος ε? Και γω το σκέφτομαι με το μικράκι μου και λέω "μα πριν 1-2 χρόνια ήμουν έγκυος.. πότε έφτασε 8????

Πω-πω.. απορροφητήρα είπες ε? Πρέπει να τον κάνω.... :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...