Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

και επανερχομαι....:

24.αδειασα το σκουπακι και το επλυνα

25.ψευτοκαθαρισα και οργανωσα το ψυγειο

26.ετοιμασα γεμιστα και τα εβαλα να ψηνονται

27.εφτιαξα κρεμα του μικρου και τον ταισα

28.εβαλα σκουπα,(τα χαλιά ειναι χάλια......μες τη βρωμα....)

29.μαντεψτε.....επλυνα οτι τζατζαλα ειχαν βγει στο νεροχυτη(ελαιος....)

30.ελουσα τα μαλλακια μου

και μολις εφτιαξα καφεδακι και παω να χυθω στον καναπε......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον κοριτσια ακουστε ακουστε!

1. φουρνος καθαρος!!! (μανα μην μπαναρεις εχω ασιδερωτα κ απλητα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:) να σας πω οτι εχω βαλει μια λαμαρινα του φουρνου, μονιμα κατω απο την σκαρα που ακουμπαω το ταψι κ οτι πεφτουν, πεφτουν πανω στην λαμαρινα, για ευκολοτερο καθαρισμα
  2. εστιες κ μπροστα οι διακοπτες
  3. απορροφητηρας (τα φιλτρα δεν τα εβγαλα, την επομενη φορα)
  4. το σταγγιστηρι στο πλυντηριο πιατων
  5. εκανα μια ανακαταταξη στους παγκους της κουζινας, εβαλα ενα μιξερακι κ ενα πολυμιξερ σε ντουλαπι (απο προηγουμενη εκκαθαριση ειχε χωρο) αναπνευσαμε!!!!
  6. καθαρισα πολυ καλα τους παγκους κ τα πλακακια
  7. καθαρισα κ εφτιαξα 1 ντουλαπι (αυτο που εβαλα τα μιξερ)
  8. καθαρισα γυρω γυρω στην ενωση με τον παγκο, τον νεροχυτη με μαχαιρι
  9. σαπουνισα τον νεροχυτη
  10. καθαρισα τα ντουλαπια-ψυγειο-πλυντηριο εξωτερικα
  11. καθαρισα τις συσκευες εξωτερικα (το επομενο προτζεκτ ειναι οι συσκευες μεσα-εξω (φριτεζα-αρτοπαρασκευαστης-)

αυτα τα εξτρα για σημερα φτανουν ε???:lol::lol::lol::lol:

ποσο σε ζηλευω για το 1.....εμενα ειναι χαλια.....

Εδω ειμαι και εγω..νυσταζω παρα πολυ αλλα για το επομενο διωρο δεν υπαρχει προοπτικη υπνου..πρεπει να κανω καποια πραγματα για την δουλεια που δυστυχως δεν προλαβα να τα κανω σημερα και πρεπει να τα παραδωσω..πολυ πιεστικη και αγχωτικη αυτη η εβδομαδα..αντε να περασει..

Ευα μου να τα εκατοστησει η ζουζουνα σου να την καμαρωνετε..

Christie να τα εκατοστησει το παιδακι σου..

Αφροδιτακι χαρα στο κουραγιο σου να σιδερωνεις τετοια ωρα..απο το αγχος δεν μπορουσες να κοιμηθεις?κριμα που αναβληθηκε,να ξεμπερδευατε..

Βουλα πολυ ωραια η διακοσμηση..

Γιωτα μια χαρα ειναι αυτες οι εξτρα δουλειες για σημερα..καθαρος φουρνος ε?:evil

Ειρηνη ολα καλα με τα αποτελεσματα ε?

Εγω γυρισα το μεσημερι εφαγα τις φακουλες μου βιαστικα,ετοιμασα την κορη μου και πηγαμε μπαλετο.γυρισα ετοιμασα το απογευματινο τους,εστρωσα τα ριχταρια εκανα ενα περασμα στο μπανιο,εβαλα σκουπα και ετοιμασα το φαγακι μας για αυριο το οποιο ψηνεται,κοτοπουλακι με πιπεριες κεφαλογραβιερα και πατατουλες στην λαδοκολλα..σαπουνισα παγκους και νεροχυτη και εριξα και καυτο νερακι,εκανα τα κοριτσια μπανιο το ιδιο και εγω και αφουν ηπιαν το γαλα τους επλυναν τα δοντια τους και φορεσαν πιτζαμουλες κατευθειαν για υπνο..παω να φαω λουκανικοπιτακια που εψησα και να κανω αυτα για την δουλεια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κοριτσακια,

Εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα περασα καποιες εβδομαδες ζορικες. Υπηρχαν ευχαριστα αλλα και δυσαρεστα , ευτυχως οχι θεματα υγειας , αλλα εμπαινα και σας διαβαζα.

Χαρη στο θεματακι το σπιτι μου ειναι σε καλη κατασταση ομολογω περηφανα! Ειδικα οταν βαζετε φωτογραφιες με ξεκουνατε για τα καλα. :D

Ειχαμε λοιπον και εμεις γενεθλια! 2 χρονων η ζουζου μου! Τα γιορτασαμε με ιδιαιτερο τροπο και το ευχαριστηθηκαμε και εμεις και η μικρη. Ετσι μεσα στο Φλεβαρη οργανωσα το ευχαριστο γεγονος (οσες με εχετε φιλη στο φεισμπουκ καταλαβαινετε τι ειχα να οργανωσω....δεν μπορω να πω πολλα γτ φοβαμαι οτι θα καρφωθω).

Στη δουλεια το παλεψα και προλαβα μια μινι καταστροφη αλλα 3 μερες ειχα χασει τον υπνο μου.....

Εκανα μινι γενικη στο σπιτι και απο τοτε ειναι τακτοποιημενο και καθαρο.

Παρα τον δυσκολο μηνα νιωθω μεγαλη ενεργητικοτητα και δαιθεση για αλλαγες και οργανωση στο σπιτι μας.

Απλα για να μπορεσω να κανω αυτα που θελω παρακαλαω να σταματησει το κρυο για να μας φτασει το πετρελαιο (το αναβουμε σπανια οταν αρρωσταινει το παιδι) και να μη βγω εκτος προυπολογισμου..............

Σας φιλω

μπραβο ευα μου! ολα καλα τελικως ε?

να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!! να το καμαρωνεται! εγω δεν εχω φεις αλλα αφου λες ευχαριστο γεγονος ολα καλα!!!:D

μπραβο για την καλη διαθεση!!!:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αγαπημένες μου!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Ελπίζω τα κέφια σας να είναι καλά και ανεβασμένα.

Εγώ σήμερα, στο πρωϊνό μου, είχα και δουλίτσα και καφεδάκι με μία φίλη... να τα προλαβαίνουμε όλα για να νιώθουμε γεμάτες. ;)

Επέστρεψα σπιτάκι μου, έβαλα φακούλες {όχι, δεν τις έκαψα... :twisted: }, άπλωσα ένα πλυντήριο με σκουρόχρωμα, ετοίμασα ακόμα ένα με χρωματιστά για την νύχτα, μάζεψα τα "εκτός-θεσης" και ηρέμισε το μάτι μου, πότισα τα λουλουδάκια μου, έπλυνα κάποια λίγα πιατικά, άδειασα το πλυντήριο πιάτων από τα καθαρά και μπήκαν όλα στις θέσεις τους και αποστείρωσα τα υλικά μου.

Μόλις ανέβασα στο blog μας και την ανάρτηση που συζητάγαμε, για την αποθήκευση των επαγγελματικών καρτών.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/03/blog-post_12.html

Αν σας αρέσει καλύτερα, να μου πείτε, να το δημοσιεύσω και εδώ, στο θέμα μας. :D

Σας φιλώ γλυκά

χαχα πριν μια εβδ μου αρπαξανε στην χυτρα κ σε θυμηθηκα!

εγω ψαχνω για κατι πιο απλο για τις καρτες, ξερω οτι ποτε δεν θα της βαλω αρχειοθετημενες......

Εκείνη την ώρα τελείωνα το σίδερο, έχω σηκωθεί από τις 4.00...ω ναι.......

Το σίδερο το ξέρετε πως το σιχαίνομαι και το βαριέμαι αλλά μου απασχολούσε το μυαλό και δεν έκανα και φασαρία νυχτιάτικα.....Έπρεπε να κάνω κάτι με τα χέρια για να μην σκέφτομαι...τουλάχιστον δεν έχω ασιδέρωτα πια!!!

Λοιπόν το δικαστήριο δεν έγινε, αναβλήθηκε επειδή απεργούσε η γραμματέας. Πήγαμε στις δουλειές μας και έτσι δεν χάσαμε και την 1 μέρα της άδειας. Τζάμπα το κλάμα, το άγχος και όλη αυτή η υπερένταση....

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες!!!

Σήμερα θα μου δώσει γεμιστά η μαμά μου για αύριο (γιούπι), θα πάω να πάρω την μεγάλη από το μπαλέτο στις 7.00, θα πάμε βιβλιοθήκη να επιστρέψουμε τα βιβλία μας και μετά βραδινό, μπάνιο και βουρ στο κρεβάτι νωρίς νωρίς...θέλω πρόσωπο φράπα αύριο!

κριμα ρε γμτ! τοσο αγχος τσαμπα..... τουλαχιστον δεν εχεις ασιδερωτα!!!:D

Αλλου ηθελα να μπει το πρασινο μουτρακι(στον καθαρο φουρνο της Γιωτας)αλλου το εβαλα..τεσπα

χαχαχα ζηλευτε αφοβα!!! κ εγω ζηλευω τον εαυτο μου, η κουζινα μου λαμπει!!!

Και τώρα στο ζητούμενο. Καθάρισα προχθές τον μπουφέ της τραπεζαρίας εσωτερικά. Από την μία πλευρά έχω το σερβίτσιο, απλά τα έβγαλα έξω καθάρισα και τα ξαναέβαλα. Πάνω έχω 2 συρτάρια όπου σε κουτιά έχω μαχαιροπήρουνα-σετ και είδη σερβιρίσματος. Εκεί έκανα καλή δουλειά γιατί είχα ένα σετ από τον γάμο μου μέσα σε θήκη χαρτοφύλακα(το είχα στο κάτω ντουλάπι) που μου έπιανε πολύ χώρο, τα έβαλα όλα σε ένα κουτί τυλιγμένα με πετσέτες κουζίνας και απελευθερώθηκε άπειρος χώρος.

Στο άλλο μισό του μπουφέ έχουμε τα ποτά και διάφορα διακοσμητικά (βάζα, κηροπήγια, καλαθάκια,ρεσό, κεριά κλπ) Εκεί πέταξα κάποια πράγματα, κάποια τα έβαλα σε σακούλα μήπως βρω κάπου να τα δώσω. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το πως συμμάζεψα τα υπόλοιπα. Διαφορετικά αντικείμενα σε διάφορα μεγέθη και σχήματα απλώς τα έβαλα το ένα δίπλα στο άλλο.

Οποιαδήποτε φωτογραφία ή ιδέα για το πως θα μπορούσα να τα έχω ευπρόσδεκτη. (δεν έχω μικρά μικρά πράγματάκια, όλα έχουν κάποιον όγκο)

το μονο που σκεφτηκα ειναι κουτια κ να τα βαλεις μεσα , εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα τιποτα.....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!! :D

Πρωινη πρωινη! Κατουρηθηκε ο μικρος κατα τις 6.30, τον αλλαξα, εβγαλα τα στρωσιδια και καθαρισα τον λεκε στο στρωμα (καταλαθος λερωθηκε και λιγο το στρωμα γιατι το αδιαβροχο ειχε φυγει απο τη θεση του) μολις ξυπνησει η μικρη ελεγα να το κανω και με το σιδερο, ισως να το βγαλω και εξω στον ηλιο αν εχει καλη μερα.

Κατα τα αλλα καλα!

Παραθετω τα χτεσινα μου:

1. εφτιαξα καφε και εκατσα στο pc λιγο
  2. ξυπνησα τον μικρο
  3. ετοιμασα το γαλα του
  4. ετοιμασα το κολατσιο του
  5. ετοιμασα την τσαντα του
  6. εντυσα τα παιδια και αλλαξα πανα στην μικρη
  7. ντυθυκα και γω
  8. πηγαμε τον μεγαλο στο σχολειο
  9. ταϊσα τις γατες
  10. ανοιξα να αερισω
  11. εστρωσα τα κρεβατια
  12. εβγαλα εξω τα σκεπασματα μας να αεριστουν και να λιαστουν (των παιδιων τα ειχα βγαλει αλλη μερα)
  13. διπλωσα, χωρισα και τακτοποιησα στις ντουλαπες τους καθαρα ρουχα (αδειασε ο τοπος επιτελους!)
  14. μαζεψα ολα τα απλυτα ρουχα που περιφερονταν
  15. εβγαλα απο το πλυντηριο πλυμενα ρουχα (απο την προηγουμενη)
  16. γεμισα το πλυντηριο με νεα απλυτα
  17. βγηκα να αναποδογυρισω τα σκεπασματα (εσεις το κανετε αυτο οταν τα αεριζετε? γιατι εγω αμα δεν το κανω νομιζω πως δεν αεριζονται καλα :tongue: )
  18. συμμαζεψα απο δω κι απο κει λιγακι (διαφορα παιχνιδακια κτλ)
  19. ετοιμασα ψωμια με μερεντα για κολατσιο μας
  20. τακτοποιησα πλυμενα πιατικα
  21. επλυνα αλλα λιγα (οχι ολα :rolleyes: )
  22. χωρισα καποια κρεατικα και κιμα και τα εβαλα καταψυξη
  23. ζυμωσα κιμα για γιουβαρλακια και τον εβαλα στο ψυγειο (θα τα μαγειρεψω σημερα, χτες δεν προλαβαινα)
  24. τηγανισα στα γρηγορα 2 αυγουλακια ματια και λουκανικο ροδελες για τον μικρο
  25. ετοιμασα το ταπερακι του για το σχολειο
  26. πηγα με την μικρη ως το σχολειο να δωσουμε το φαγητο
  27. γυρισα και τηγανισα και για μας τους υπολοιπους αυγα και λουκανικα
  28. κατσαμε φαγαμε
  29. κοιμησα την μικρη
  30. μαζεψα τα σκεπασματα απ εξω
  31. πηγα να παρω τον μεγαλο απ το σχολειο
  32. στον γυρισμο σταματησαμε στο "μυστικο μας μερος" και αγναντεψαμε :cool:
  33. εστρωσα τα σκεπασματα μας στο κρεβατι
  34. μαζεψα τα στεγνα ρουχα απο την απλωστρα και τα διπλωσα
  35. απλωσα τα πλυμενα ρουχα
  36. εβαλα το πλυντηριο που ειχα ετοιμασει το πρωι
  37. κουβαλησα μια λεκανη ξυλα απο το πλυσταριο
  38. αναψα τη σομπα
  39. επαιξα λιγο με τα παιδια
  40. ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη γιαγια
  41. εκει ξεδιαλεξαμε για πεταμα καποια σπασμενα παιχνιδακια απο αυτα που εχουμε αφησει για να παιζουν και τα ταϊσα και μια μπανανα
  42. γυρισαμε και τακτοποιησα πλυμενα πιατικα
  43. επλυνα και αλλα μπολικα
  44. ετοιμασα γαλατα
  45. εκλεισα ολα τα πατζουρια
  46. πλυναμε δοντια
  47. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  48. μετα αραξαμε με τον συζυγο και ειδαμε μενταλιστ τρωγοντας αηδιουλες :tongue:

Ευχομαι να εχουμε ολες μας μια καλη ημερα!!!!!! Ισως ξαναμπω μετα! Σας φιλω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημερα κοριτσια, ελπιζω να ειστε καλα. Προπαρασκευη σημερα οπως λενε και στο ραδιο κι αρχιζω να χαιρομαι!

Ευα να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Ειρηνη καλη η ιδεα σου, εμενε προσωπικα με βολεψε το ντοσιεδακι που βαζεις τις καρτες γιατι πιανει λιγο χωρο ή καμμια φορα τα γραφω τα τηλ στην ατζεντα των τηλεφωνων αναλογα πως θα τα θυμαμαι ή με ονομα ή με ειδικοτητα.

Ζηλευω κι εγω το φουρνο της Γιωτας, ειναι οτι χειροτερο οταν πρεπει να τον καθαρισω. Αληθεια οσες εχετε πυρολυση ποσες φορες τον χρονο τη χρησιμοποιειται?

Αφροδιτακι βγηκε και κατι καλο απο την ακυρωση του δικαστηριου, δεν εχεις ασιδερωτα!!!

Χτες που γυρισα σπιτι μετα το φαγητο εκατσα λιγακι και περιμενα να ξυπνησει ο μικρος. Ξυπνησε καναμα τις αγκαλιτσες μας, του εδωσα γιαουρτακι να φαει κι επιτελους ξεκαθαρισα το φαρμακειο μας που ειχε γινει μπαχαλο και πεταξα κι αρκετα που ειχαν ληξει ή που εληγαν μεχρι τον επομενο μηνα. Μαζεψα τα απλωμενα, οποτε εχω λιγα ασιδερωτα! Περασα τα επιπλα του σαλονιου με pronto και μετα απολαυσα παιχνιδι παλι με το γιο μου. Ηταν χαλαρο απογευμα, το σπιτι κρατιεται μαζεμενο αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι πρεπει να ξεκινησω να καθαριζω τα ντουλαπια της κουζινας. Το βραδυ φαγαμε και οταν κοιμηθηκε ο μικρος επαιξα λιγο στο ταμπλετ και νανι. Σημερα θα φαμε μπιφτεκακια τα οποια ηθελε να μαγειρεψει ο μπαμπας μου. Θυμηθηκε στα γεραματα να μαθει να μαγειρευει, ελπιζω να τρωγονται. Βεβαια θα εχει επιτηρηση τη μαμα μου!

Κορούλες καλημέρα.

Η μέρα μας δεν ξεκίνησε καλά... το φιογκάκι ξύπνησε στις 6 και πονούσε η κοιλίτσα του. Εκανε λίγο εμετό και λίγα κακάκια και εννοείται δεν το πήγα σχολείο.. το κρατησα να δω πως θα πάει και φυσικά αν συμβαίνει κάτι να μην κολλήσει και τ άλλα παιδάκια... :?

Οπότε σήμερα προβλέπεται τρελή κλεισούρα, αγκαλιά με το φιογκάκι οπότε θα κάνω και διάφορες δουλίτσες γιατί τι θα κάνω όλη μέρα σπίτι...

Είχα κανονίσει και υπέροχο καφεδάκι για σήμερα το πρωί με την κολλητή μου, στο Φλοίσβο αλλά... :tongue:

Ηδη:

Έβαλα ένα πλυντήριο με τα σπορτεξάκια του φιογκακίου και διάφορα άλλα παπουτσάκια {μαζί με λίγο ξύδι γι απολύμανση}

DSCN0464_zps73141f4b.jpg

Κατέβασα την κουρτίνα από το παιδικό και ήδη πλένεται

Έπλυνα διάφορα πιατικά

Έβαλα στις θέσεις τους τα χθεσινά σιδερωμένα

Εστρωσα το παιδικό

Αέρισα το σπίτι και έφαγα πρωϊνό

Μάζεψα όλα μα όλα τ' άσχετα που κυκλοφορούσαν και πήγαν στις θέσεις τους.

Εδώ γύρω θα είμαι, κοντά σας.;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σε όλες.

Έχω μέρες να σας γράψω αλλά σας διάβαζα και είδα τις τακτοποιήσεις σας. Γενικά δεν είμαι στα καλύτερά μου αυτές τις μέρες. Νιώθω πολύ κουρασμένη και δεν προλαβαίνω να κάνω αυτά που θέλω. Η γύρη είναι ακόμη εδώ οπότε κάθε πρωί κάνω μπαλκόνια, σκάλες, πεζοδρόμια κλπ. Πραγματικά έχω βαρεθεί.

Σήμερα θα κάνω άλλες δυο εξωτερικές δουλίτσες που είναι καιρό στη λίστα μου. Τουλάχιστον κατάφερα να τελειώσω σχεδόν τη μεγάλη λίστα με τις εκκρεμότητες που χρονίζουν. Σας είχα πει ότι θέλω να κάνω αναδιοργάνωση στην κουζίνα μου. Λοιπόν αγόρασα αποθηκευτικά κουτιά, έχω κάνει κι ένα πλάνο στο μυαλό μου και ελπίζω αύριο που δε δουλεύω να καταφέρω να τα μαζέψω. Θα σας βάλω και φωτο με πριν και μετά.

Για τα μωρά και την αλλαγή πάνας έχω το ίδιο πρόβλημα. Το μωρό μου δεν κάθεται πουθενά να το αλλάξω και να το ντύσω εκτός από την ώρα που τον ξεντύνω για το μπάνιο που το λατρεύει. Μιλάμε δεν πιάνει τίποτα. Ούτε τραγούδια, ούτε παιχνιδάκια. Θέλει να σηκωθεί και εκνευρίζεται που τον βάζω να ξαπλώσει. Οπότε υπομονή για κανά 2 χρονια ακόμη μέχρι να την κόψουν.

Από δουλειές δεν έχω άπλυτα και ασιδέρωτα αλλά το σπίτι είναι μισο-βρώμικο. Έχω καθαρό φούρνο αλλά βρώμικο φούρνο μικροκυμάτων.

Σήμερα έχω κανονίσει να φτιάξω και τα νύχια μου. Θα κάνω ημιμόνιμο για να κρατήσει.:D

Φιλάκια

h6cQp3.png

Αφροδιτακι χαρα στο κουραγιο σου να σιδερωνεις τετοια ωρα..απο το αγχος δεν μπορουσες να κοιμηθεις?κριμα που αναβληθηκε,να ξεμπερδευατε..

Ναι γι' αυτό αλλά και γιατί έβλεπα άσχημα αγχωτικά όνειρα.

Τι ωραίο φαγάκι έκανες!!! Δεν το έχω κάνει ποτέ και μου φαίνεται νόστιμο, θέλω συνταγή!

κριμα ρε γμτ! τοσο αγχος τσαμπα..... τουλαχιστον δεν εχεις ασιδερωτα!!!:D

;) ;)

Αφροδιτακι βγηκε και κατι καλο απο την ακυρωση του δικαστηριου, δεν εχεις ασιδερωτα!!!

;) ;)

Ειρηνάκι, περαστικά!!! Μακάρι να μην ταλαιπωρηθεί το παιδάκι.........

Έβαλα αργά ένα πλυντήριο με κόκκινα ρούχα των κοριτσιών και το πρωί τα άπλωσα. Μόλις άνοιξα τον κάδο, βγήκε μια άσχημη μυρωδιά.......Το προηγ.Σ/Κ έβαλα το πλυντήριο στους 90 βαθμούς με ξύδι και σόδα και άδειασα και τα απόνερα από το σωληνάκι...γιατί ρε γμτ...;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...