Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω σηκωθηκα το πρωι και ενω ο μικρος μου κοιμοταν ακομα,του ετοιμασα για πρωινο τηγανιτες με μελι,δεν ξερω γιατι αλλα καποια στιγμη με το που εβαζα μεσα το μιγμα,αρχισε να πετραει το λαδι,ουτε βομβα να εβαζα στο τηγανι....κατακαηκα....

Πω-πω.. Βουλάκι μου...:?

Το θέμα το έχουμε με την αλλαξιέρα που την έχουμε στο δωμάτιό του.. Μόνο όταν τον ξαπλώσω εκεί να τον αλλάξω φωνάζει διότι προφανώς το έχει συνδυάσει ότι αλλαξιέρα = ξάπλωμα = άλλαγμα = ύπνος

Είναι όντως θέμα αυτό κορίτσι μου.. έχεις δοκιμάσει να του δώσεις κάτι να κρατάει για να είναι απασχολημένο?

Γεια σας κοριτσια,

ggenny εμενα παλια που ειχαν βαψει οι κορες με μαρκαδορο το εβγαλα με ασετον ηταν ομως στην πεθερα μου και ηταν το κλασσικο καφε χρωμα δεν επαθε τιποτα,τωρα οπως λεει και η μανα καλυτερα δοκιμασε σε μια ακρουλα απο κατω για σιγουρια.

Κι εμεις εδω ολες ειμαστε freak με την ταξη αν μας διαβαζεις καιρο σιγουρα θα το εχεις καταλαβει.:rolleyes:

Καλά, με το ασετόν να δεις τι έχω πάθει, οπλαρχηγέ μου... :rolleyes:. Μου άφησε ένα σημάδι λευκό {ξέβαψε το ξύλο}, πάνω στο τραπέζι που τρώμε... :?

e5ec4aea15d9527483c7fd78b5d16361.jpg

Υπέροχη ιδέα, κορίτσι μου!

Ειρήνη μου καλά αποτελέσματα! Έχω ευτυχώς τελειώσει με όλες τις δικές μου εξετάσεις. έκανες πολύ καλά που μας το ανέφερες, μόνο μια επισήμανση βεβαιωθείτε οτι το συγκεκριμένο αφορά ψηφιακή και όχι ψηφιοποιημένη (αυτή είναι απλή και μετά περνούν τα δεδομένα σε η/υ).

Αχ τι μου είπες τώρα και δεν το ήξερα... λες να συμβαίνει κάτι τέτοιο?? :? Θα το ρωτήσω και θα μάθω. Ευχαριστώ 4uδακι μου!

:-Dειρηνη καλημερουδια μαμα! ελπιζω ολα καλα με τα αποτελεσματα μαστογραφιας....εγω θατακανω ολα μαζι οταν θα ασφαλιστω σε 3μηνες περιπου,,,,,,

ηθελα να σε ρωτησω(ζηλεψα απο μυρτουλα) για ενα νυχι μου που ειναι καθετα σπασμενο...εχει χρονο τωρα που εχει μια καθετη γραμμη ,εντονη...το κοβω κοντο συνεχεια ...τι αλλο προτεινεις να κανω??

Δήμητρα, έχεις τη δυνατότητα να μου το βάλεις φωτογραφία?

1901942_10203073741062988_1314179904_n_zps126c0302.jpg

Αχ γιατρέ της πείνας.. με ξελίγωσες!

Διαβαζω τις ατελειωτες λιστες που βαζετε και αισθανομαι λιγο "ανεπροκοπη" :tongue:.. Τοσες δουλειες μαζεμενες σπανιως μπορω να κανω, ασε που δεν υπαρχει περιπτωση τα παιδακια μου να με αφησουν σε ησυχια...

Να μην αισθάνεσαι καθόλου ανεπρόκοπη!

Το έχω πει και θα το ξαναπώ όσες φορές χρειαστεί. Την ιδέα της λίστας, την ξεκίνησα μόνο και μονο για ν αποδειξω στον εαυτό μου αλλά και σε σας, το πόσα κάνουμε σε μία "μέτρια" μέρα ή πόσα κάνουμε ενώ νομίζουμε πως δεν έχουμε κάνει τίποτα.

Να αισθάνεσαι όμορφα για όσα κάνεις!:wink:

Τωρα που το λετε κι εγω πρεπει να προγραμματισω ετησιο ραντεβου με τον γυναικολογο και να κανω μια μαστογραφια... Περισυ εβαλα σπιραλ και πρεπει οπωσδηποτε να ελεγξω οτι ολα ειναι οκ... Ευτυχως που τα λετε εσεις και τα θυμαμαι κι εγω :-)

Easy living! :wink:

Χαρη στο θεματακι το σπιτι μου ειναι σε καλη κατασταση ομολογω περηφανα! Ειδικα οταν βαζετε φωτογραφιες με ξεκουνατε για τα καλα. :-D

Εκανα μινι γενικη στο σπιτι και απο τοτε ειναι τακτοποιημενο και καθαρο.

Παρα τον δυσκολο μηνα νιωθω μεγαλη ενεργητικοτητα και δαιθεση για αλλαγες και οργανωση στο σπιτι μας.

Απλα για να μπορεσω να κανω αυτα που θελω παρακαλαω να σταματησει το κρυο για να μας φτασει το πετρελαιο (το αναβουμε σπανια οταν αρρωσταινει το παιδι) και να μη βγω εκτος προυπολογισμου..............

Σας φιλω

Αχ.. τέτοια ν ακουω, λατρεμένο Ευάκι μου! :-P:razz:

Μου ακούγεσαι ανεβασμένη και μ αρεσει πολύ αυτό!

Καλημερα σε ολη την παρεα,

χαιρομαι που σας διαβαζω ολες χαρουμενες με ορεξη για τακτοποιησεις μαλλον μας επιασε η ανοιξη που μονο ημερολογιακα μπηκε αντε ποτε θα φτιαξει ο καιρος επιτελους!!!

Κι εμεις με βολτιτσες την περασαμε το ΣΚ δουλειες ειχα κανει τηνΠαρασκευη και αρχισα κι εγω εκκαθαρισεις στα συρταρια,οχι που θα μου γλιτωναν:mrgreen:.

Ξεκινησα απο τα ευκολα τα εσωρουχα των παιδιων που τα ειχα σ'αυτες τις θηκες με τις πολλες τρυπες αλλα δεν με βολεψαν τελικα και τα εβαλα σ'αυτα τα κουτια.a023.jpga023.jpg

Τωρα σειρα εχει το δικο μου αλλα τα αποφευγω:tongue: ειδικα αυτο με τα αξεσουαρ γινεται χαμος.Επιτελους ειναι ετοιμο και το επιπλο που παρηγγειλα για να κρεμαμε τα καθημερινα μπουφαν αλλα θα αγορασω κατι κουτια πρωτα(Κι αλλα κουτια καλε μαζεψτε με:mrgreen: :mrgreen:)να βαλω στα ραφια και μετα θα σας βαλω φωτο .

Ωραιότατα! Μπράβο οπλαρχηγέ μου, βρήκες το δικό σου τρόπο! :-P

777885dugw57gt25.gif

Μπήκα μια στα γρήγορα γιατί δεν προλαβαίνω, για να σας βάλω εναλλακτικές φώτο για πιστολάκι-ψαλίδι μαλλιών.

Το μπάνιο μου το έχω μεταμορφώσει σιγά σιγά και έχω ψάξει αρκετά φώτος και ιδέες στο Internet.

H ιδέα της ravt (μεταλλικό κουτί) ήταν μια από αυτές αλλά το κουτάκι αυτό το βρήκα σε μία φώτο βιδωμένο σε πορτάκι ντουλαπιού και όχι σε ράφι βάλε βγάλε.

Αυτή η ιδέα μου άρεσε πολύ αλλά δεν το ''έχουμε''.....

PVCpipeinbathroomcabinet_zps55045522.jpg

Αυτό μου άρεσε αρκετά αλλά δεν κλείνει καλά το ντουλάπι μετά. Πάντως είναι πανεύκολο και οικονομικό-μόνο γάντζοι.

commandhookbathroomorganizing_zps010696b2.jpg

Το μεταλλικό πραγματάκι δίπλα στον μεντεσέ είναι ταινία μαγνήτη που την κόλλησαν για τα τσιμπιδάκια! Φοβερό;;;;

Και νικητής είναι αυτό! Αγόρασα ένα τέτοιο μεταλλικό ράφι σε inox, για πιστολάκι κτλ.

191966002837224474_zpsd3a13084.jpeg

Δεν έχω τελειώσει ακόμη με μπάνιο αλλά πάω σιγά σιγά και δοκιμάζω διάφορα.

Τα λέμε το βράδυ!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Ηρθα και εγω με την μικρη μου λιστα:

1.εφτιαξα πρωινα

2.αλλαξα τον μικρο

3.μαζεψα τα πλυμμενα πιατικα και τα εβαλα στις θεσεις τους

4.επλυνα οτι πιατικο ειχε βγει

5.τα σκουπισα και τα εβαλα στις θεσεις του

6.επλυνα κατι βαζα που ηθελα να τα φυλαξω

7.επλυνα κια φυλαξα εναν δισκο που ειχα πανω στο παγκο

8.καθαρισα,σαπουνισα παγκους

9.μαζεψα οτι υπηρχε πανω σε αυτους

10.αλλαξα την διακοσμηση και μου εφτιαξε την διαθεση;)σας βαζω φωτο https://www.facebook.com/531237790232953/photos/a.700772439946153.1073742013.531237790232953/700772466612817/?type=3&theater

11.καθαρισα εστιες

12.εστυψα πορτοκαλαδες

13.χλωρινιασα το μπανιο

14.επλυνα τα μανταλακια,που ειχα ξεχασει στο μπαλκονι και ειχαν γινει...

15.συμμαζεψα τα παιχνιδια του μπανιου σε ενα ομορφο καλαθακι

16.εστρωσα κρεβατια

17.συμαζεψα την κρεβατοκαμαρα

18.ταισα τον μικρο

19.ξαναεπλυνα οτι πιατικο ειχε βγει(...ελεος με αυτον τον νεροχυτη,συνεχεια κατι βγαινει...

20.εβαλα απειρες φορες τον μικρο στο γιογιο

21.τακτοποιησα και οργανωσα ενα συρταρι στην τουαλετα(το επιπλο)

22.διπλωσα και τακτοποιησα κατι ρουχα που με περιμεναν καρτερικα εδω και πολλες μερες σε μια καρεκλα...

23.αποστειρωσα τις οδοντοβουρτσες μας με καφτο νερο και ξυδι

δεν θυμαμαι τι αλλο εκανα:rolleyes:

το απογευμα θελω να κανω γεμιστα

υ.σ.

προσπαθοω να ανεβασω φωτο απο το image και δεν μπορω:mad:παλι το αλλαξαν???

Διαφημίσεις

Το Σάββατο μεσημέρι και αφού κάναμε τη βόλτα μας στην Πλάκα, πήγαμε Παιδικό Μουσείο και παρακολούθησε εκπ. πρόγραμμα με θέμα τις μυρωδιές. Του έδωσαν ενα πουγκάκι με κανέλα, γαρύφαλλο κλπ. και με το που μπήκαμε σπίτι μας το κρέμασε στην πόρτα της κρεβατοκάμαράς μας :) Μας το έκανε δώρο :)

χαχα!!!Και εμεις εκει ημασταν....πηγαμε κατα τις 12:45,εκει ησουν?

Καλημέρα!

Μην τρομάξετε με την ώρα....δεν μπορώ να κοιμηθώ....

Σηκώθηκα και σιδερώνω και τα τελείωσα όλα τα ρούχα, μόλις έβαλα ένα μικρό πλυντήριο με μάλλινα των παιδιών και πάω να τακτοποιήσω τα χαρτιά της δουλειά μου τώρα. Στην δουλειά έχω πήξιμο αυτές τις μέρες δεν μπορώ να σας διαβάζω, όσο προλαβαίνω βράδυ ή πρωί (καλή ώρα)!

Ζήτημα είναι να έχω κοιμηθεί κανονικά 2 ώρες.....

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την θετική ενέργεια, σας φιλώ όλες!

Αφροδιτακι σημερα ηταν ημερα για το δικαστηριο?ελπιζω να πηγαν ολα καλα!

Τετοια ωρα σιδερο????:shock::shock:Παναγιτσα μου.....

Καλησπερα κοριτσακια,

Εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα περασα καποιες εβδομαδες ζορικες. Υπηρχαν ευχαριστα αλλα και δυσαρεστα , ευτυχως οχι θεματα υγειας , αλλα εμπαινα και σας διαβαζα.

Χαρη στο θεματακι το σπιτι μου ειναι σε καλη κατασταση ομολογω περηφανα! Ειδικα οταν βαζετε φωτογραφιες με ξεκουνατε για τα καλα. :D

Ειχαμε λοιπον και εμεις γενεθλια! 2 χρονων η ζουζου μου! Τα γιορτασαμε με ιδιαιτερο τροπο και το ευχαριστηθηκαμε και εμεις και η μικρη. Ετσι μεσα στο Φλεβαρη οργανωσα το ευχαριστο γεγονος (οσες με εχετε φιλη στο φεισμπουκ καταλαβαινετε τι ειχα να οργανωσω....δεν μπορω να πω πολλα γτ φοβαμαι οτι θα καρφωθω).

Στη δουλεια το παλεψα και προλαβα μια μινι καταστροφη αλλα 3 μερες ειχα χασει τον υπνο μου.....

Εκανα μινι γενικη στο σπιτι και απο τοτε ειναι τακτοποιημενο και καθαρο.

Παρα τον δυσκολο μηνα νιωθω μεγαλη ενεργητικοτητα και δαιθεση για αλλαγες και οργανωση στο σπιτι μας.

Απλα για να μπορεσω να κανω αυτα που θελω παρακαλαω να σταματησει το κρυο για να μας φτασει το πετρελαιο (το αναβουμε σπανια οταν αρρωσταινει το παιδι) και να μη βγω εκτος προυπολογισμου..............

Σας φιλω

Να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!Παντα καλοτυχο!!!!

Εκείνη την ώρα τελείωνα το σίδερο, έχω σηκωθεί από τις 4.00...ω ναι.......

Το σίδερο το ξέρετε πως το σιχαίνομαι και το βαριέμαι αλλά μου απασχολούσε το μυαλό και δεν έκανα και φασαρία νυχτιάτικα.....Έπρεπε να κάνω κάτι με τα χέρια για να μην σκέφτομαι...τουλάχιστον δεν έχω ασιδέρωτα πια!!!

Λοιπόν το δικαστήριο δεν έγινε, αναβλήθηκε επειδή απεργούσε η γραμματέας. Πήγαμε στις δουλειές μας και έτσι δεν χάσαμε και την 1 μέρα της άδειας. Τζάμπα το κλάμα, το άγχος και όλη αυτή η υπερένταση....

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες!!!

Σήμερα θα μου δώσει γεμιστά η μαμά μου για αύριο (γιούπι), θα πάω να πάρω την μεγάλη από το μπαλέτο στις 7.00, θα πάμε βιβλιοθήκη να επιστρέψουμε τα βιβλία μας και μετά βραδινό, μπάνιο και βουρ στο κρεβάτι νωρίς νωρίς...θέλω πρόσωπο φράπα αύριο!

1.εφτιαξα πρωινα

2.αλλαξα τον μικρο

10.αλλαξα την διακοσμηση και μου εφτιαξε την διαθεση;)σας βαζω φωτο https://www.facebook.com/531237790232953/photos/a.700772439946153.1073742013.531237790232953/700772466612817/?type=3&theater

11.καθαρισα εστιες

12.εστυψα πορτοκαλαδες

13.χλωρινιασα το μπανιο

16.εστρωσα κρεβατια

18.ταισα τον μικρο

19.ξαναεπλυνα οτι πιατικο ειχε βγει(...ελεος με αυτον τον νεροχυτη,συνεχεια κατι βγαινει...

22.διπλωσα και τακτοποιησα κατι ρουχα που με περιμεναν καρτερικα εδω και πολλες μερες σε μια καρεκλα...

το απογευμα θελω να κανω γεμιστα

υ.σ.

προσπαθοω να ανεβασω φωτο απο το image και δεν μπορω:mad:παλι το αλλαξαν???

και επανερχομαι....:

24.αδειασα το σκουπακι και το επλυνα

25.ψευτοκαθαρισα και οργανωσα το ψυγειο

Διαφημίσεις

Μπήκα μια στα γρήγορα γιατί δεν προλαβαίνω, για να σας βάλω εναλλακτικές φώτο για πιστολάκι-ψαλίδι μαλλιών.

Αυτή η ιδέα μου άρεσε πολύ αλλά δεν το ''έχουμε''.....

PVCpipeinbathroomcabinet_zps55045522.jpg

Αυτό μου άρεσε αρκετά αλλά δεν κλείνει καλά το ντουλάπι μετά. Πάντως είναι πανεύκολο και οικονομικό-μόνο γάντζοι.

Ολες υπέροχες ιδέες, που μας πορώνουν! ;)

777885dugw57gt25.gif

1.εφτιαξα πρωινα

2.αλλαξα τον μικρο

11.καθαρισα εστιες

12.εστυψα πορτοκαλαδες

13.χλωρινιασα το μπανιο

16.εστρωσα κρεβατια

18.ταισα τον μικρο

Μπόλικες δουλίτσες, κοριτσάκι μου.

Μ άρεσε πολύ η διακόσμησή σου! ;) Εύγε, για την τονωτική σου ένεση!

777885dugw57gt25.gif

Ετοίμασα φαγάκι, φάγαμε, μάζεψα το τραπέζι, έπλυνα τα πιατικά, διαβάσαμε με το φιογκάκι και τ αυριανά του σχολείου και τα σημερινά αγγλικά, άδειασα σκουπίδια από παντού, γεμίσα τη στιρέλα, λούστηκα, έκανα μασκούλα, έκοψα φρούτα γι' απογευματινό και τώρα σιδερώνω...

777885dugw57gt25.gif

λοιπον κοριτσια ακουστε ακουστε!

1. φουρνος καθαρος!!! (μανα μην μπαναρεις εχω ασιδερωτα κ απλητα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:) να σας πω οτι εχω βαλει μια λαμαρινα του φουρνου, μονιμα κατω απο την σκαρα που ακουμπαω το ταψι κ οτι πεφτουν, πεφτουν πανω στην λαμαρινα, για ευκολοτερο καθαρισμα
  2. εστιες κ μπροστα οι διακοπτες
  3. απορροφητηρας (τα φιλτρα δεν τα εβγαλα, την επομενη φορα)
  4. το σταγγιστηρι στο πλυντηριο πιατων
  5. εκανα μια ανακαταταξη στους παγκους της κουζινας, εβαλα ενα μιξερακι κ ενα πολυμιξερ σε ντουλαπι (απο προηγουμενη εκκαθαριση ειχε χωρο) αναπνευσαμε!!!!
  6. καθαρισα πολυ καλα τους παγκους κ τα πλακακια
  7. καθαρισα κ εφτιαξα 1 ντουλαπι (αυτο που εβαλα τα μιξερ)
  8. καθαρισα γυρω γυρω στην ενωση με τον παγκο, τον νεροχυτη με μαχαιρι
  9. σαπουνισα τον νεροχυτη
  10. καθαρισα τα ντουλαπια-ψυγειο-πλυντηριο εξωτερικα
  11. καθαρισα τις συσκευες εξωτερικα (το επομενο προτζεκτ ειναι οι συσκευες μεσα-εξω (φριτεζα-αρτοπαρασκευαστης-)

αυτα τα εξτρα για σημερα φτανουν ε???:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...