Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!

Καλά πόσο γαϊδούρα είμαι...Δεν σας έχω ευχαριστήσει για τις ευχές σας...

mirtoula χρόνια πολλά για το αγοράκι σου!!!Πολύχρονο να είναι το αστεράκι σου!!!Δήμητρα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Κάνω ένα μικρό διαλειμματάκι και είπα να δω τα νέα σας...

Ειρήνη καλά αποτελέσματα να έχεις!Και σε εσένα Αφροδίτη εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Λέω σήμερα να βάλω να πλύνω επιτέλους τις θήκες απο τα μαξιλάρια του καναπέ γιατί πολύ το έχω αμελήσει.

Απο φαγητό είμαστε οκ οπότε θα το ρίξω έξω με το γιο μου λίγο το απόγευμα γιατι δεν τον χορταίνω λέμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα!

διαλειμμα απο την δουλεια!

σημερα το πρωι:

1. σηκωθηκαμε καναμε τα πρωινα μας-γαλα-καφεδες
  2. μαζεψα νεροχυτη (κατι λιγα χτεσινοβραδινα)
  3. επλυνα ενα ταψι που μουλιασε
  4. εβαλα κοτοπουλο στον φουρνο (εχω κ ρυζι απο την κυριακη)
  5. εβαλα ψωμι να γινεται
  6. καθαρισα παγκους-εστιες
  7. τακτοποιησα την τροφαθηκη
  8. εστρωσα ριχταρια
  9. περασα μια με το σκουπακι το πατωμα (σαλονι-κουζινα-μπανιο)
  10. περασα μια το μπανιο
  11. εβαλα ενα πλυντηριο με πατακια κ πανακια-βετεχ
  12. εστρωσα κρεβατια
  13. εψησα μια τυροπιτα για την μικρη κ μενα
  14. οσο ετρωγε ετοιμαστηκα για το γραφειο
  15. αφου εφαγε μαζεψα τα ψιχουλα που πεσαν κατω
  16. την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο
  17. κατεβασα τα σκουπιδια κ πηγα για δουλεια

σημερα οπωσδηποτε τακτοποιηση τα σιδερωμενα κ φουρνος (ειναι χαλι μαυρο!!!)

αφροδιτη μου καλη επιτυχια κ σε σενα, σε ξεχασα σορυ,εχτες το μυαλο καζανι! ελπιζω να αντεξεις μεχρι το βραδυ ετσι που ξυπνησες απο το αγριο χαραμα!:shock:

δημητρα μπραβο για το τσιγαρο!!! (εγω παντως παρολο που το εχω κοψει 4,5 χρονια αν ειχα τωρα θα καπνιζα ενα!!! καλαμαρι ξερεις απο τα δικα σου, θα σου κανω τρακα!!!:tongue::tongue::tongue:)

κριστι κ εγω επειδη δεν προλαβαινω κ ολο στο τρεξιμο ειμαι (βεβαια δεν δουλευω πολλες ωρες 10,30-15,00) εχω φτιαξει λιστα με εκκρεμοτητες κ εκτος τα καθημερινα κανω 1 πραγμα εξτρα οσο μικρο κ αν ειναι με κανει να νιωθω οτι εκανα κατι παραπανω κ σημερα. πχ εφτιξα τροφοθηκη σημερα, μου πηρε 10', το απογευμα εβαλα φουρνο (θα δειξει αν θα τον κανω, ενναλακτικα θα κανω καποιο ντουλαπι στην κουζινα)

πολλα πραγματα για το παρτυ εφτιαξες! μπραβο!!!

βασια ελα να ανεβαινουμε!!! το σκ 17 βαθμους κ την αλλη τεταρτη 21! σκεψου σε κανα μηνα πασχα στο χωριο! (παλι θα σε ζηλευουμε!!!:tongue:)

μαριαννα μου, καλυτερα να το επερνες εσυ που εχουμε πει κ 2 κουβεντες παρα ο γνωστος του γνωστου.... κ εγω ετσι κανω με την μικρη μου, οταν την ντυνω, πιο παλια που ειχαμε θεμα με το φαγητο, οταν κανουμε μπανιο κτλ. οχι οτι φερνει αντιρρησεις αλλα της φαινεται πιο ενδιαφερον!!!

φιλακια σε ολες!!!

κριστι κ εγω επειδη δεν προλαβαινω κ ολο στο τρεξιμο ειμαι (βεβαια δεν δουλευω πολλες ωρες 10,30-15,00) εχω φτιαξει λιστα με εκκρεμοτητες κ εκτος τα καθημερινα κανω 1 πραγμα εξτρα οσο μικρο κ αν ειναι με κανει να νιωθω οτι εκανα κατι παραπανω κ σημερα. πχ εφτιξα τροφοθηκη σημερα, μου πηρε 10', το απογευμα εβαλα φουρνο (θα δειξει αν θα τον κανω, ενναλακτικα θα κανω καποιο ντουλαπι στην κουζινα)

πολλα πραγματα για το παρτυ εφτιαξες! μπραβο!!!

Καλα κανεις Γιωτα μου, κι εγω αυτο πρεπει να κανω γιατι στο τελος πελαγωνω.. Εγω δουλευω 9-5, οποτε καταλαβαινεις.. Ασε που οταν γυρναω εχω και διαβασματα με τη μεγαλη και θελώ και λιγο να τα δω πριν κοιμηθουν το βραδυ, οποτε ενα μαγειρεμα με το ζορι προλαβαινω..

Οσο για το παρτυ χαιρομαι να ερχεται κοσμος, αλλα και να νιωθω οτι το παιδι μου ευχαριστηθηκε οποτε χαλαλι η κουραση..

Ποσο ειναι η μικρη σου?? Ο δικος μου ειναι γεννημενος 15/10/2011, μαλλον ειναι κοντα :)

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Καλα κανεις Γιωτα μου, κι εγω αυτο πρεπει να κανω γιατι στο τελος πελαγωνω.. Εγω δουλευω 9-5, οποτε καταλαβαινεις.. Ασε που οταν γυρναω εχω και διαβασματα με τη μεγαλη και θελώ και λιγο να τα δω πριν κοιμηθουν το βραδυ, οποτε ενα μαγειρεμα με το ζορι προλαβαινω..

Οσο για το παρτυ χαιρομαι να ερχεται κοσμος, αλλα και να νιωθω οτι το παιδι μου ευχαριστηθηκε οποτε χαλαλι η κουραση..

Ποσο ειναι η μικρη σου?? Ο δικος μου ειναι γεννημενος 15/10/2011, μαλλον ειναι κοντα :)

πριν φυγεις για δουλεια δεν προλαβαινεις κατι, που κοιμουνται?

εμεις ειμαστε 14/09/2011! ναι κοντα 1 μηνα διαφορα εχουν!

το διαβασμα μεγαλο μανικι.....τι ταξη ειναι η μεγαλη?

πριν φυγεις για δουλεια δεν προλαβαινεις κατι, που κοιμουνται?

εμεις ειμαστε 14/09/2011! ναι κοντα 1 μηνα διαφορα εχουν!

το διαβασμα μεγαλο μανικι.....τι ταξη ειναι η μεγαλη?

Ειναι β' δημοτικου, ενταξει δεν εχει πολλα συνηθως αλλα παμε και Αγγλικα κι εκει περισσοτερα :rolleyes: Δε βαριεσαι καλα να ειμαστε και ολα θα γινουν!

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

εχω μια απιστευτη λιγουρα για γλυκα.... εχτες τσακισα στις 12 το βραδυ ενα κρουασαν κ μια σοκοφρετα κ τωρα ενα τεραστιο κομματι κεικ σοκολατας....κ θελω κιαλλο!!!:oops:

σε καταλαβαινω απολυτα. Κι εγω χτες κατα τις 11 εφαγα λιγη τουρτα και σημερα στη δουλεια δεν πηρα κατι σε γλυκο και δεν αντεχω αλλο κατι πρεπει να φαω

Καλησπερα κοριτσακια,

Εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα περασα καποιες εβδομαδες ζορικες. Υπηρχαν ευχαριστα αλλα και δυσαρεστα , ευτυχως οχι θεματα υγειας , αλλα εμπαινα και σας διαβαζα.

Χαρη στο θεματακι το σπιτι μου ειναι σε καλη κατασταση ομολογω περηφανα! Ειδικα οταν βαζετε φωτογραφιες με ξεκουνατε για τα καλα. :D

Ειχαμε λοιπον και εμεις γενεθλια! 2 χρονων η ζουζου μου! Τα γιορτασαμε με ιδιαιτερο τροπο και το ευχαριστηθηκαμε και εμεις και η μικρη. Ετσι μεσα στο Φλεβαρη οργανωσα το ευχαριστο γεγονος (οσες με εχετε φιλη στο φεισμπουκ καταλαβαινετε τι ειχα να οργανωσω....δεν μπορω να πω πολλα γτ φοβαμαι οτι θα καρφωθω).

Στη δουλεια το παλεψα και προλαβα μια μινι καταστροφη αλλα 3 μερες ειχα χασει τον υπνο μου.....

Εκανα μινι γενικη στο σπιτι και απο τοτε ειναι τακτοποιημενο και καθαρο.

Παρα τον δυσκολο μηνα νιωθω μεγαλη ενεργητικοτητα και δαιθεση για αλλαγες και οργανωση στο σπιτι μας.

Απλα για να μπορεσω να κανω αυτα που θελω παρακαλαω να σταματησει το κρυο για να μας φτασει το πετρελαιο (το αναβουμε σπανια οταν αρρωσταινει το παιδι) και να μη βγω εκτος προυπολογισμου..............

Σας φιλω

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλησπέρα αγαπημένες μου!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Ελπίζω τα κέφια σας να είναι καλά και ανεβασμένα.

Εγώ σήμερα, στο πρωϊνό μου, είχα και δουλίτσα και καφεδάκι με μία φίλη... να τα προλαβαίνουμε όλα για να νιώθουμε γεμάτες. ;)

Επέστρεψα σπιτάκι μου, έβαλα φακούλες {όχι, δεν τις έκαψα... :twisted: }, άπλωσα ένα πλυντήριο με σκουρόχρωμα, ετοίμασα ακόμα ένα με χρωματιστά για την νύχτα, μάζεψα τα "εκτός-θεσης" και ηρέμισε το μάτι μου, πότισα τα λουλουδάκια μου, έπλυνα κάποια λίγα πιατικά, άδειασα το πλυντήριο πιάτων από τα καθαρά και μπήκαν όλα στις θέσεις τους και αποστείρωσα τα υλικά μου.

Μόλις ανέβασα στο blog μας και την ανάρτηση που συζητάγαμε, για την αποθήκευση των επαγγελματικών καρτών.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/03/blog-post_12.html

Αν σας αρέσει καλύτερα, να μου πείτε, να το δημοσιεύσω και εδώ, στο θέμα μας. :D

Σας φιλώ γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

σήμερα δεν πήγα δουλειά -απήργησα - οπότε κάναμε τέλεια βολτίτσα στο κέντρο, είχε και όμορφη μέρα, σούπερ!!

Ειρήνη μου ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, ετσι θα κάνω...

Ευα να σου ζήσει και σένα η μικρούλα σου, είναι κοντά τα δικά μας!

Margio εγω βάζω στεγνωτήριο 2 ώρες και μου τα στεγνώνει ολα πάντα....δεν βάζω ευαίσθητα δικά μου και του συζύγου γιατί φοβάμαι τη φθορά και κάποια του συζύγου είχαν μαζέψει όταν τα χα βάλει στεγνωτήριο...των παιδιών και πετσέτες-σεντόνια-εσώρουχα και δικά μας για μες στο σπίτι τα βάζω ολα...ggeny ναι είναι σωτήρια συσκευή το στεγνωτήριο...εγω πραγματικά δεν ξέρω τι θα κανα χωρίς αυτήν...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα, πρόλαβα να μπω λίγο πριν φύγω.

Εύα να χαίρεσαι την κορούλα σου.

Στο στεγνωτήριο(7κιλο) και εγώ φορτώνω μία πλύση από το 5κιλο πλυντήριο, συνήθως βάζω το πρόγραμμα για βαμβακερά-ανθεκτικά στέγνωμα χωρίς σίδερο και η αρχική του διάρκεια είναι 2.5ώρες, συνήθως κρατάει λίγο λιγότερο.

Όταν βάζω ρούχα των παιδιών που δεν σιδερώνω μετά τίποτα, το σταματάω στα 3λεπτά πριν τελειώσει, έχω παρατηρήσει ότι βγαίνουν πολύ καλύτερα τα ρούχα. Το έχει δοκιμάσει αυτό καμιά?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Και τώρα στο ζητούμενο. Καθάρισα προχθές τον μπουφέ της τραπεζαρίας εσωτερικά. Από την μία πλευρά έχω το σερβίτσιο, απλά τα έβγαλα έξω καθάρισα και τα ξαναέβαλα. Πάνω έχω 2 συρτάρια όπου σε κουτιά έχω μαχαιροπήρουνα-σετ και είδη σερβιρίσματος. Εκεί έκανα καλή δουλειά γιατί είχα ένα σετ από τον γάμο μου μέσα σε θήκη χαρτοφύλακα(το είχα στο κάτω ντουλάπι) που μου έπιανε πολύ χώρο, τα έβαλα όλα σε ένα κουτί τυλιγμένα με πετσέτες κουζίνας και απελευθερώθηκε άπειρος χώρος.

Στο άλλο μισό του μπουφέ έχουμε τα ποτά και διάφορα διακοσμητικά (βάζα, κηροπήγια, καλαθάκια,ρεσό, κεριά κλπ) Εκεί πέταξα κάποια πράγματα, κάποια τα έβαλα σε σακούλα μήπως βρω κάπου να τα δώσω. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το πως συμμάζεψα τα υπόλοιπα. Διαφορετικά αντικείμενα σε διάφορα μεγέθη και σχήματα απλώς τα έβαλα το ένα δίπλα στο άλλο.

Οποιαδήποτε φωτογραφία ή ιδέα για το πως θα μπορούσα να τα έχω ευπρόσδεκτη. (δεν έχω μικρά μικρά πράγματάκια, όλα έχουν κάποιον όγκο)

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις για το στεγνωτηριο.Καλαμαρακι θα δοκιμασω το κολπο με την πετσετα και θα διαβασω καλυτερα και τις οδηγιες γιατι τις περασα στα γρηγορα,παντως εμενα ειναι 8κιλο και βαζω πολλα ρουχα γιατι το πλυντηριο ειναι 9κιλο ισως φταιει και αυτο. Μαλλινα δεν εχω βαλει ουτε εγω απλα ενα ζευγαρι φορμες της μικρης (η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν και πολυ καλες ποιοτικως)εχουν μια φθορα στις τσεπες δεν ξερω καν αν φταιει το στεγνωτηριο.Μερικα παντως των παιδιων εχουν κοντυνει ευτυχως οι κορες δεν ειναι και πολυ ψηλες και ειχαμε περιθωριο:rolleyes:

Ευα να την χαιρεστε,πολυχρονη!!

Αφροδιτακι respect εγω σαν την Ιωαννα με τιποτα δεν θα σιδερωνα τετοια ωρα,μαλλον θα εβλεπα καμια ταινια αν δεν μπορουσα να κοιμηθω.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις για το στεγνωτηριο.Καλαμαρακι θα δοκιμασω το κολπο με την πετσετα και θα διαβασω καλυτερα και τις οδηγιες γιατι τις περασα στα γρηγορα,παντως εμενα ειναι 8κιλο και βαζω πολλα ρουχα γιατι το πλυντηριο ειναι 9κιλο ισως φταιει και αυτο. Μαλλινα δεν εχω βαλει ουτε εγω απλα ενα ζευγαρι φορμες της μικρης (η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν και πολυ καλες ποιοτικως)εχουν μια φθορα στις τσεπες δεν ξερω καν αν φταιει το στεγνωτηριο.Μερικα παντως των παιδιων εχουν κοντυνει ευτυχως οι κορες δεν ειναι και πολυ ψηλες και ειχαμε περιθωριο:rolleyes:

Ευα να την χαιρεστε,πολυχρονη!!

Αφροδιτακι respect εγω σαν την Ιωαννα με τιποτα δεν θα σιδερωνα τετοια ωρα,μαλλον θα εβλεπα καμια ταινια αν δεν μπορουσα να κοιμηθω.

Επειδη το δουλευω πολυ το στεγνωτηριο, καθως ειμαι ισογειο και σιχαινομαι να απλωνω τα καθαρα στην αυλη και κυριως καθως απεχθανομαι το σιδερο, εγω στα ρουχα (πετσετες σεντονια δεν με νοιαζει δεν παθαινουν τιποτα) για να μην μπουν εχω την επιλογη να πατησω κουμπι απαλο στεγνωμα και απο προγραμμα ευαισθητα οποτε δν κινδυνευω να κοντυνουν. Μετα βγαινουν ενα ελαχιστο νωπα οποτε τα απλωνω στην κρεμαστρα στο μπανιο μεχρι να στεγνωσουν ολοτελα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...