Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Ειρήνη και Χρύσα, ελπίζω να είναι καλύτερα τα μικρά σας! Εγώ σήμερα ρεπάρω από τη δουλειά, μάζεψα ένα γύρο να είμαστε ευπαρουσίαστοι, καθάρισα το μπάνιο, έβαλα ηλεκτρική, πήγα σούπερ μάρκετ και έφτιαξα διαχωριστικά για το μπαούλο που φυλάω τα νήματα και τις βελόνες μου.

Διάβασα αυτό το άρθρο για τη σόδα και, αν και τη χρησιμοποιώ καθημερινά για χίλιες δυο δουλειές, έμαθα πράγματα που δεν ήξερα! http://www.ftiaxno.gr/2012/04/blog-post_09.html

Καλό σας βράδυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Ειρήνη τι κάζο ήταν αυτό! Αυτό το πράγμα με το παίδων να σε πετάνε έξω και να μένει το παιδί μέσα στην ανασφάλεια έλεος πια! Κι εμένα με έβγαλαν έξω για να του πάρουν αίμα και του μελάνιασαν και τα δυο τα χεράκια του. Κάτι πρέπει να κάνουμε γιαυτό.... Δε μπορεί τα παιδάκια να είναι χωρίς τη μανούλα τους μέσα και να φοβούνται διπλά.

Περαστικά κι αγύριστα.... Άντε και για λίγες μέρες θα χει και μόρτικο μουτράκι με τα ράμματα. Ζόρικο αντράκι!

Ειρήνη και Χρύσα περαστικά και από εμένα στα αγόρια σας. Σας παρακολουθώ καιρό αλλά χρόνος για συμμετοχή μηδέν, απλά νευρίασα τώρα με το θέμα ( που σας ζητούν να βγείτε έξω ) εγώ μια και μοναδική φορά βγήκα και το μετανοιώνω ακόμη, έκτοτε -και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό - δεν χαμπαριάζω μία. Την τελευταία φορά που χρειάστηκε να βάλει ορό είπα στον γιατρό : εγώ δεν βγάινω, αν θες βγάλε με εσύ. Αν είναι να κλαίει το παιδί μου τουλάχιστον να κλαίει στην αγκαλιά μου και όχι στους ξένους, δεν θα με πείσει κανείς οτι είναι καλύτερα για το παιδί αν δεν είμαι μαζί του. Ειρήνη δεν θέλω να σε στεναχωρήσω περισσότερο αλλά πραγματικά πιστεύω οτι αυτή η τακτική εξυπηρετεί μόνο το προσωπικό του νοσοκομείου και σε καμία περίπτωση το παιδί.( κοριτσάκια sorry για το κατεβατό αλλά δεν έχω enter-φρόντισε το παιδάκια μου να το διαλύσει...

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σας σήμερα?

Ελπίζω να μην σας τα χαλάει ο καιρός... από αύριο θα έρθει η Ανοιξη ξανά! :D

Χθες μαζεύτηκα πολυ αργά από τη δουλίτσα και δεν είχα κουράγιο, ούτε όρεξη να κάνω τίποτα...ο μικρούλης μου ήταν εδώ στο σπιτι μας με τον μπαμπάκα του.

Παραγγείλαμε, έφαγα 7 κομμάτια πίτσας και μετά λίγα καλαμαράκια που είχαν μείνει από το μεσημέρι.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:. Βρε κορίτσια... υπάρχει κάποιος δημόσιος φορέας να μου... απαγορεύσει να... τρώω???!!!! :mrgreen::mrgreen: Εχω γίνει... κτήνος!!!:mrgreen:

Σήμερα δουλεύω από το μεσημέρι.

Εχω και κάποιες εξωτερικές δουλίτσες να κάνω μαζί με το φιογκάκι.

Πάω να μαζέψω κρεβατάκια, να ψευτομαζέψω και επιστρέφω!

Σας καλημερίζω όλες! :D

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν:

1) Έστρωσα τα κρεβάτια μας

2) Ψευτο-μάζεψα διάφορα αντικείμενα που τριγύριζαν

3) Ετοίμασα ένα πλυντήριο με κόκκινα για την νύχτα

4) Μάζεψα από την απλώστρα τ' απλωμένα από χθες.

Πάω τώρα με το φασολάκι στο σούπερ και επανέρχομαι. :D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες,τι κάνετε σήμερα?

Εμείς ευτυχώς καλύτερα,αλλά μας διέλυσε οικογενειακώς αυτή η ίωση.

Ο μικρός με όλα τα γνωστα,

ο μπαμπάς με ωτίτιδα:!:,

η μαμά μου με πυρετό και εγώ με φαρυγγίτιδα και βήχα.Αυτά τα λίγα και μη χειρότερα!Τελοσπάντων σήμερα ξημέρωσε μια νέα ημέρα και όλοι νιώθουμε καλύτερα.Σήμερα πρέπει να τους πάω στο γιατρό και να ψωνίσω τα δώρα το απόγευμα,ελπίζω να τα καταφέρω,έχω να καθαρίσω το τζάκι μου,να ψιλοκαθαρίσω και αυριο να κάνω τσουρέκια και να στολίσω.Ειδομεν...:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα σε όλες! Ειρήνη και Χρύσα, ελπίζω να είναι καλύτερα τα μικρά σας! Εγώ σήμερα ρεπάρω από τη δουλειά, μάζεψα ένα γύρο να είμαστε ευπαρουσίαστοι, καθάρισα το μπάνιο, έβαλα ηλεκτρική, πήγα σούπερ μάρκετ και έφτιαξα διαχωριστικά για το μπαούλο που φυλάω τα νήματα και τις βελόνες μου.

Ευχαριστώ amelie μου.

Ειναι καλύτερα ο μικρούλης μου. Δεν παραπονιέται καθόλου, απλώς έχουμε πρακτικές δυσκολίες με το μπάνιο, το πλύσιμο των δοντιών κλπ., αλλά αυτά είναι αμελητέα μπροστά στα ράμματα.

Κλείσαμε και ραντεβού στις 18 για την αφαίρεση, στο Παίδων.

Μια χαρά δουλίτσες έκανς. ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη και Χρύσα περαστικά και από εμένα στα αγόρια σας. Σας παρακολουθώ καιρό αλλά χρόνος για συμμετοχή μηδέν, απλά νευρίασα τώρα με το θέμα ( που σας ζητούν να βγείτε έξω ) εγώ μια και μοναδική φορά βγήκα και το μετανοιώνω ακόμη, έκτοτε -και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό - δεν χαμπαριάζω μία. Την τελευταία φορά που χρειάστηκε να βάλει ορό είπα στον γιατρό : εγώ δεν βγάινω, αν θες βγάλε με εσύ. Αν είναι να κλαίει το παιδί μου τουλάχιστον να κλαίει στην αγκαλιά μου και όχι στους ξένους, δεν θα με πείσει κανείς οτι είναι καλύτερα για το παιδί αν δεν είμαι μαζί του. Ειρήνη δεν θέλω να σε στεναχωρήσω περισσότερο αλλά πραγματικά πιστεύω οτι αυτή η τακτική εξυπηρετεί μόνο το προσωπικό του νοσοκομείου και σε καμία περίπτωση το παιδί.( κοριτσάκια sorry για το κατεβατό αλλά δεν έχω enter-φρόντισε το παιδάκια μου να το διαλύσει...

Βίκυ μου καλώς σε βρήκαμε και μεις.

Ευχαριστώ για τον χρόνο που πήρες να μου γράψεις τη δική σου εμπειρία.

Και γω, μετά από σκέψη και συζήτηση με διάφορες γνωστές και φίλες, το ίδιο φτάνω να καταλήξω. Πως αυτή είναι μια τακτική που εξυπηρετεί μόνο το νοσοκομείο....:roll::roll: . Και ειλικρινά, δεν ξέρω πως θ' αντιδράσω την επόμενη φορά (που ελπίζω να μην υπάρξει! :? ).

Φιλιά και ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα σε όλες,τι κάνετε σήμερα?

Εμείς ευτυχώς καλύτερα,αλλά μας διέλυσε οικογενειακώς αυτή η ίωση.

Ο μικρός με όλα τα γνωστα,

ο μπαμπάς με ωτίτιδα:!:,

η μαμά μου με πυρετό και εγώ με φαρυγγίτιδα και βήχα.Αυτά τα λίγα και μη χειρότερα!Τελοσπάντων σήμερα ξημέρωσε μια νέα ημέρα και όλοι νιώθουμε καλύτερα.Σήμερα πρέπει να τους πάω στο γιατρό και να ψωνίσω τα δώρα το απόγευμα,ελπίζω να τα καταφέρω,έχω να καθαρίσω το τζάκι μου,να ψιλοκαθαρίσω και αυριο να κάνω τσουρέκια και να στολίσω.Ειδομεν...:-):-)

Χρυσάκι μου περαστικά σε όλους σας! Σας έλιωσε κυριολεκτικά! :?:???:

Κοίτα να μην πιέσεις τον εαυτό σου! Μην βάζεις πρόγραμμα, κράτα τα στο μυαλό σου, όπως και κάνεις, και θα δεις τι θα πρωτοκάνεις και τι θα σου "βγει".

Σε φιλώ, καλό κουράγιο.

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ amelie μου.

Ειναι καλύτερα ο μικρούλης μου. Δεν παραπονιέται καθόλου, απλώς έχουμε πρακτικές δυσκολίες με το μπάνιο, το πλύσιμο των δοντιών κλπ., αλλά αυτά είναι αμελητέα μπροστά στα ράμματα.

Κλείσαμε και ραντεβού στις 18 για την αφαίρεση, στο Παίδων.

Μια χαρά δουλίτσες έκανς. ;)

Φτάνει να μην πονάει και μιζεριάζει στα υπόλοιπα θα βρείτε τον τρόπο.Οσο για μένα αφού δεν μπορούμε να βγούμε ακόμη για βόλτες,δεν μπορώ να κάθομαι απραγη,το πρωι κανω τις δουλίτσες μου και το απόγευμα ασχολούμαι με τους αντρες μου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Επέστρεψα. Πήγα σούπερ μάρκετ με το φιογκάκι, του πηρα και ακόμη ένα μικρο-δωράκι και γυρίσαμε σπιτάκι μας.

Τακτοποίησα τα τρόφιμα στα ντουλάπια τους. Πήρα και ένα πουγκάκι με σοκολατάκια σε σχήμα λαγουδάκι, που ήθελε το φασολάκι, και τα στόλισα σε ένα μικρό μπωλάκι, πάνω σε "στάχια" και έτσι ολοκληρώθηκε ο στολισμός μου για το Πάσχα... λίγα και καλά! ;)

Θα παω τώρα να τακτοποιήσω το καλαθάκι που έχω στο μπάνιο μας γιατί αγόρασα σαμπουάν και διάφορα "τέτοια", οπότε θέλω να το τακτοποιήσω λίγο!

777885dugw57gt25.gif

Φτάνει να μην πονάει και μιζεριάζει στα υπόλοιπα θα βρείτε τον τρόπο.Οσο για μένα αφού δεν μπορούμε να βγούμε ακόμη για βόλτες,δεν μπορώ να κάθομαι απραγη,το πρωι κανω τις δουλίτσες μου και το απόγευμα ασχολούμαι με τους αντρες μου!

Το καταλαβαίνω και σε νιώθω! :D

777885dugw57gt25.gif

Γειά σας και απο εμένα

τα κέφια ακόμα κάτω είναι καθώς με χαλάει πολύ ο καιρός....βαρέθηκα αυτή την μαυρίλα...θέλω ήλιο, λίγη ζέστη και καλοκαιρινά!!!

Εγώ ετοιμάζομαι γιατί Μ. Πέμπτη φεύγω...πήγα σούπερ με την μεγάλη κόρη μου (η μικρή είναι σχολείο)...και τώρα ετοιμάζομαι για σίδερο!

Φαγάκι έχω απο εχτές, και η φασίνα ξεκινάει αύριο!

Καλημέρα!!!

διαβασα τα νέα σας στα γρήγορα και ευχομαι περαστικά σε όλα τα παιδάκια... είχαμε και εμεις ενα ατυχηματάκι προχτες, (μα καλά τι γίνεται? συνεννοημένα είναι ?) χτυπησε και έσκισε το κάτω χείλος του ... ακόμα ειναι πρησμένο και μοιάζει με μποξέρ μετά απο αγώνα...

Απο την προηγούμενη εβδομάδα άρχισα "χοντρες" δουλειες.

Καθαρισα όλες τις ντουλάπες, 3 σύνολο εντοιχισμένες, εσωτερικά και εξωτερικά, τακτοποιησα τα ανοιξιατοκαλοκαιρινα μας ρούχα (κρατησα απο ενα μπουφαν χοντρό γιατι είχα δει τον καιρό :) )

Καθαρισα όλες τις εσωτερικές πόρτες και τα φωτιστικά.

Χτες όλο το σπίτι, ξεσκόνισμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα.

Σήμερα έστρωσα κρεβάτια, μαγείρεψα και σε λίγο φεύγω με το μικρό μου για να πάμε για ψώνια.

Φιλιά πολλές σε όλες :)

Γειά σας και απο εμένα

τα κέφια ακόμα κάτω είναι καθώς με χαλάει πολύ ο καιρός....βαρέθηκα αυτή την μαυρίλα...θέλω ήλιο, λίγη ζέστη και καλοκαιρινά!!!

Εγώ ετοιμάζομαι γιατί Μ. Πέμπτη φεύγω...πήγα σούπερ με την μεγάλη κόρη μου (η μικρή είναι σχολείο)...και τώρα ετοιμάζομαι για σίδερο!

Φαγάκι έχω απο εχτές, και η φασίνα ξεκινάει αύριο!

και εμένα με χαλάει ο καιρός αλλά απο την άλλη δεν αντεχω την πολυ ζέστη, εκτός και αν είμαι όλη μέρα παραλία :)))

Να περασετε τέλεια όπου και αν πάτε, και καλή φασίνα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...