Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγω σήμερα είχα συνέντευξη σε συγγραφέα οπότε είχα στο γραφείο τρεξίματα!

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_11.html

Τώρα στα δικά μας τα τακτοποίησα ντουλάπια (πιατα ποτήρια ηταν παντού τριγύρω σε διάφορα ντουλάπια γιατί έχουμε μετακομίσει λίγο καιρό στο σπίτι αυτό) έκανα καπ κεικς λεμόνι και επλυνα νεροχύτη και καθάρισα πάγκο! Αυτά, βάζω φωτό :)

DSCN0186_zps30dbb858.jpgDSCN0191_zps71194121.jpg

DSCN0193_zps9b163c3a.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσαρες! τι κανετε?

εγω πολυ κουρασμενη, σημερα τα απλα καθημερινα εκανα, δεν ξερω γιατι κουραστηκα ετσι... απο φαγητο τσιπουρα στον φουρνο με πατατες τηγανιτες κ χορτα.

α απο την λιστα μου εσβησα 4 δουλειες

δεν θυμαμαι τιποτα απο οτι διαβασα μονο για την μαστογραφια της ειρηνης, ειρηνη μου καλα αποτελεσματα να εχεις, εγω εχω γυναικολογο την παρασκευη για το ετησιο τσεκ απ.

α ναι θυμηθηκα, τζενη εμενα ξεκινησε απο μια γαστρεντεριτιδα(ενω ετρωγε τα παντα) κ μου εχει βγαλει την πιστη, της κανω διαφορες παραλαγες για να δω τι τρωει, ευτυχως εχει αρχισει κ δοκιμαζει, εστω κ λιγο. φαση ειναι κ θα περασει!

εχω κ τρελο πονοκεφαλο, παω να κοιμηθω....

καλο βραδυ κοριτσακια

Καλημέρα!

Μην τρομάξετε με την ώρα....δεν μπορώ να κοιμηθώ....

Σηκώθηκα και σιδερώνω και τα τελείωσα όλα τα ρούχα, μόλις έβαλα ένα μικρό πλυντήριο με μάλλινα των παιδιών και πάω να τακτοποιήσω τα χαρτιά της δουλειά μου τώρα. Στην δουλειά έχω πήξιμο αυτές τις μέρες δεν μπορώ να σας διαβάζω, όσο προλαβαίνω βράδυ ή πρωί (καλή ώρα)!

Ζήτημα είναι να έχω κοιμηθεί κανονικά 2 ώρες.....

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την θετική ενέργεια, σας φιλώ όλες!

Μαριάννα πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες με το πλέξιμο δεν είναι τρομερή ψυχοθεραπεία;Αδειάζει το μυαλό σου και φτιάχνεις και τα αξεσουάρ που θέλεις.Εγώ τώρα έχω ξεκινήσει μία κουβερτούλα για τον μεγάλο με τα περίφημα granny square.

.

ναι, νασια μου, εχω ενθουσιαστει παρα πολυ, και ολο κοιταζω να μαθω και κατι καινουριο, κατι πιο πρωτοτυπο, δεν με προλαβαινω χαχαχα! καλη συνεχεια με την κουβερτουλα (πολυ μαλλι θα χρειαζεται καλε!)

α βρε μαριαννα μου, ειχα ρομποτακι κ το χαρισα σε ενα ασχετο ζευγαρι, θα στο εστελνα!

:shock: καλε για πλακα το ειπα,που να ξερα χαχαχ! σε ευχαριστω και μονο που το ειπες! σμουτσ!

th_lips_kiss_sm_clr.gif

Για την αλλαγη πανας που λετε εχετε σκεφτει μηπως κρυωνουν? ετσι ηταν το παιδακι φιλων μας κ εκλαιγε επειδη κρυωνε.εχω ακουσει κ περιπτωση παιδιου που το καναν μπανιο αναγκαστικα ( ω ναι) με τα καλτσακια γιατι κρυωνε πολυ κ οταν του τα βγαζανε χαλαγε τον κοσμο!

ο γιος μου πιο πολυ με την αλλαγη της πανας χτυπιοτανε, οχι ομως για το ντυσιμο, η μικρη μου (22 μηνων ειναι τωρα)καμια φορα που παει να κανει κολπακια της αποσπω την προσοχη με τραγουδακια,παιχνιδακια, ή ζουληγματα-φιλακια-γαργαλητα, γενικα νομιζω πως απο μια ηλικια και μετα βαριουνται να τα καθηλωνουμε για τετοιες δουλειες ακομα και αν μας παιρνει λιγη ωρα, θελει και λιγο μπλα μπλα μπλα, του στυλ:

"κοιτα η μπλουζα σου, εχει ενα αρκουδακι! για κοιτα το , φοραει καπελο?" να του αποσπασεις δηλαδη την προσοχη απο το αλλαγμα και να την στρεψεις σε κατι κοντινο που θα του φανει ενδιαφερον

αλλα παραδειγματα:

οταν κουμπωνουμε φορμακια "ακου πως θα κανουν τα κουμπακια, ενα, τσικ! δυο, τσικ! τρια, τσικ! ετοιμοοοο!!!".

Οταν στην αλλαγη πανας πρεπει να σκουπισουμε με μωρομαντηλα τα κακακια και εκεινη θελει να στριφογυρναει

"ωχ, ααμαν! καλε, τι καινουρια πανα ειναι αυτη που θα βαλουμε? εχει το σκυλακι? ή μηπως μια γατουλα?" και της την δινω να την κραταει για να την κοιταζει οση ωρα σκουπιζω, καμια φορα μαλιστα δεν μου την δινει πισω στο τελος και φερνω κι αλλη χαχα!

Αυτοσχεδια τραγουδακια ή παραμυθακια της στιγμης :

"θελεις να σου λεω ενα καινουριο παραμυθι? μια φορα κι εναν καιρο ηταν μια μυρμηγκουλα, και κρυωνε πολυ. Μα βρηκε στο δρομο ενα μεγααααλο φτερο, και κρυφτηκε απο κατω!" κατι πολυ μικρο και απλο δηλαδη, να κρατησει μονο οση ωρα το χρειαζομαστε

στο κοψιμο των νυχιων τραγουδιστα "να πως κοβουμε τα νυχακια- να πως τα κοβουμε απ'τα δαχτυλακια- να πως κοβουμε τα νυχακια- απ'τα δαχτυλακια που εχουν τα χερακια!" δικιας μου επινοησης χροοοονια τωρα, παντα πιανει χεχεχε! :twisted:

θελουν βεβαια ολα αυτα λιιιγο φαντασια αλλα πιο πολυ απο φαντασια θελουν σβελταδα (οχι μονο στις κινησεις μας), δηλαδη εκεινη τη στιγμη πρεπει αμεσως τσουυπ να σου κοβει το μυαλο, να "αρπαζεις" το παραμικρο και να του το πασαρεις με πολυ πολυ πασπαλισμα, σαν να ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στον κοσμο :tongue:χαχαχαχαχ

ελπιζω να βοηθησα καθολου! :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Το θέμα το έχουμε με την αλλαξιέρα που την έχουμε στο δωμάτιό του.. Μόνο όταν τον ξαπλώσω εκεί να τον αλλάξω φωνάζει διότι προφανώς το έχει συνδυάσει ότι αλλαξιέρα = ξάπλωμα = άλλαγμα = ύπνος!

Όταν τον ξαπλώνω στο μπάνιο για να τον αλλάξω Παναγία... γιατί νομίζει ότι θα κάνει μπάνιο και το περιμένει πως και τι! Τα άτιμα, είναι παμπόνηρα!:-P

αν τον αλλαζες πανω σε κρεβατι? εγω πλεον την εβγαλα την αλλαξιερα εκτος του οτι ηταν αρκετα ψηλη και δεν μπορουσα να τον σηκωνω τωρα για να κατσει τον αλλαζω οπου βρεθουμε, στο κρεβατι μας, στο κρεβατι του και του δινω κατι που τον ενδιαφερει πολυ. Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τον ενοχλουν τα χερια μου οταν ειναι κρυα

Καλημέρα!

Μην τρομάξετε με την ώρα....δεν μπορώ να κοιμηθώ....

Σηκώθηκα και σιδερώνω και τα τελείωσα όλα τα ρούχα, μόλις έβαλα ένα μικρό πλυντήριο με μάλλινα των παιδιών και πάω να τακτοποιήσω τα χαρτιά της δουλειά μου τώρα. Στην δουλειά έχω πήξιμο αυτές τις μέρες δεν μπορώ να σας διαβάζω, όσο προλαβαίνω βράδυ ή πρωί (καλή ώρα)!

Ζήτημα είναι να έχω κοιμηθεί κανονικά 2 ώρες.....

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την θετική ενέργεια, σας φιλώ όλες!

ωραια ωρα για σιδερο καλε? στη θεση σου και να μην μπορουσα να κοιμηθω θα χουζουρευα. Ελπιζω ν αντεξεις σημερα με τοσο λιγο υπνο

ο γιος μου πιο πολυ με την αλλαγη της πανας χτυπιοτανε, οχι ομως για το ντυσιμο, η μικρη μου (22 μηνων ειναι τωρα)καμια φορα που παει να κανει κολπακια της αποσπω την προσοχη με τραγουδακια,παιχνιδακια, ή ζουληγματα-φιλακια-γαργαλητα, γενικα νομιζω πως απο μια ηλικια και μετα βαριουνται να τα καθηλωνουμε για τετοιες δουλειες ακομα και αν μας παιρνει λιγη ωρα, θελει και λιγο μπλα μπλα μπλα, του στυλ:

"κοιτα η μπλουζα σου, εχει ενα αρκουδακι! για κοιτα το , φοραει καπελο?" να του αποσπασεις δηλαδη την προσοχη απο το αλλαγμα και να την στρεψεις σε κατι κοντινο που θα του φανει ενδιαφερον

αλλα παραδειγματα:

οταν κουμπωνουμε φορμακια "ακου πως θα κανουν τα κουμπακια, ενα, τσικ! δυο, τσικ! τρια, τσικ! ετοιμοοοο!!!".

Οταν στην αλλαγη πανας πρεπει να σκουπισουμε με μωρομαντηλα τα κακακια και εκεινη θελει να στριφογυρναει

"ωχ, ααμαν! καλε, τι καινουρια πανα ειναι αυτη που θα βαλουμε? εχει το σκυλακι? ή μηπως μια γατουλα?" και της την δινω να την κραταει για να την κοιταζει οση ωρα σκουπιζω, καμια φορα μαλιστα δεν μου την δινει πισω στο τελος και φερνω κι αλλη χαχα!

Αυτοσχεδια τραγουδακια ή παραμυθακια της στιγμης :

"θελεις να σου λεω ενα καινουριο παραμυθι? μια φορα κι εναν καιρο ηταν μια μυρμηγκουλα, και κρυωνε πολυ. Μα βρηκε στο δρομο ενα μεγααααλο φτερο, και κρυφτηκε απο κατω!" κατι πολυ μικρο και απλο δηλαδη, να κρατησει μονο οση ωρα το χρειαζομαστε

στο κοψιμο των νυχιων τραγουδιστα "να πως κοβουμε τα νυχακια- να πως τα κοβουμε απ'τα δαχτυλακια- να πως κοβουμε τα νυχακια- απ'τα δαχτυλακια που εχουν τα χερακια!" δικιας μου επινοησης χροοοονια τωρα, παντα πιανει χεχεχε! :twisted:

θελουν βεβαια ολα αυτα λιιιγο φαντασια αλλα πιο πολυ απο φαντασια θελουν σβελταδα (οχι μονο στις κινησεις μας), δηλαδη εκεινη τη στιγμη πρεπει αμεσως τσουυπ να σου κοβει το μυαλο, να "αρπαζεις" το παραμικρο και να του το πασαρεις με πολυ πολυ πασπαλισμα, σαν να ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στον κοσμο :tongue:χαχαχαχαχ

ελπιζω να βοηθησα καθολου! :D

απο τετοια αλλο τιποτα, ποιηματακια εχουμε βγαλει, κουμπακια εχουμε μετρησει, παραμυθακια εχουμε πει αλλα αν δεν θελει να κατσει δεν πιανει τιποτα. Καμμια φορα του δινω ενα παλιο κινητο που εχουμε κι εχουμε περασει εκει φωτογραφιες και του το δινουμε να τις βλεπει. Με αυτο πετυχαινει σχεδον παντα ν αλλαξουμε σαν ανθρωποι πανα

Εχτες οι δουλιτσες που εγιναν ηταν οι καθημερινες, γυρισα απο τη δουλεια και σιδερωσα 2 πλυντηρια για να μην μου μαζευονται, τα τακτοποιησα, ξυπνησε ο μικρος και τον ταισα. Καναμε τα μπανια μας και παιξαμε αρκετα. Ηταν γενικα ηρεμο απογευμα. Το βραδακι φαγαμε, τρελενεται για μακαρονια με κιμα και παρα πολυ τυρι απο πανω πρεπει να γινει κατασπρο απο το τυρι το φαγητο και μετα νανι. Το βραδυ εκανε κατι ξυπνηματα και τελικα με πηρε ο υπνος διπλα του στο πατωμα που εχω ενα μικρο στρωματακι για ωρα αναγκης για ν αποφευγω να τον παιρνω στο κρεβατι αλλα πιαστηκα και κρυωνα. Εβγαλα κατι σωιτσεκ εχτες το βραδυ απο την καταψυξη να τα μαγειρεψει η μαμα μου και το πρωι ηταν ακομα τελειως παγωμενα, να δω αν θα προλαβει να τα κανει

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

τι ωραίες τακτοποιήσεις και φωτογραφίες βλέπουν τα ματάκια μου... μπράβο :)

Σήμερα λέω να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με το σπίτι πριν βγω για εξωτερικές δουλειές.

Στο πρόγραμμα έχω αλλαγή σεντόνια και πετσέτες, καθάρισμα μπαλκόνια, μπάνια και κουζίνα.

Ειρήνη μου καλά αποτελέσματα! Έχω ευτυχώς τελειώσει με όλες τις δικές μου εξετάσεις. έκανες πολύ καλά που μας το ανέφερες, μόνο μια επισήμανση βεβαιωθείτε οτι το συγκεκριμένο αφορά ψηφιακή και όχι ψηφιοποιημένη (αυτή είναι απλή και μετά περνούν τα δεδομένα σε η/υ).

Το Σάββατο μεσημέρι και αφού κάναμε τη βόλτα μας στην Πλάκα, πήγαμε Παιδικό Μουσείο και παρακολούθησε εκπ. πρόγραμμα με θέμα τις μυρωδιές. Του έδωσαν ενα πουγκάκι με κανέλα, γαρύφαλλο κλπ. και με το που μπήκαμε σπίτι μας το κρέμασε στην πόρτα της κρεβατοκάμαράς μας :) Μας το έκανε δώρο :)

:Pκαλημερα καλες μου φιλες κ φιλε νικο!

τι μου κανετε?? εμεις σημερα ηλιακο!!!

:rolleyes:ξεχασα να σας πω τοσες μερες το σημαντικοτερο!! εχει μια βδομαδα που εκοψα το καπνισμα!!!!ναι ναι!!(ακους μαμαβασια?)

εκανα μονο 3-4 τσιγαρακια τρακα ........

Σε λιγες μερες που θα αποτοξινωθω τελειως λεω ναρχισω κ διατροφη κ διαδρομο (ειχαν οι δικοι μου κ τοφερα σερρες)

:Dειρηνη καλημερουδια μαμα! ελπιζω ολα καλα με τα αποτελεσματα μαστογραφιας....εγω θατακανω ολα μαζι οταν θα ασφαλιστω σε 3μηνες περιπου,,,,,,

ηθελα να σε ρωτησω(ζηλεψα απο μυρτουλα) για ενα νυχι μου που ειναι καθετα σπασμενο...εχει χρονο τωρα που εχει μια καθετη γραμμη ,εντονη...το κοβω κοντο συνεχεια ...τι αλλο προτεινεις να κανω??

:PΕνα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,στην ετοιλεδυνορδ-μαρια ,γιατι με πηρε χθες τηλεφωνο κ μιλουσαμε επι 25λεπτα κ οι2 ακαταπαυστα..λολ.....μου ειπε σχεδον τα παντα για καμπινγκ κ ιδιως για τον Αρμενιστη που ειναι ισως το μεγαλυτερο στην Χαλκιδικη.....

Με πορωσε περισσοτερο!!!!:tongue:

Απο δουλειες κανω τα καθημερινα μονο εδω κ αρκετο καιρο...δυστυχως.....εχει μεινει παρα πολυ σιδερο....σημερα δεν την γλιτωνω.........

φιλακια!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρες καλημέρες:D

Καλαμάρι, τι ωραίες φωτογραφίες:P

Αυτό το εξάρτημα του πλυντηρίου που βρίσκεται;:confused:

:

Ρενατάκι αυτός ο δίσκος μαζί με τον κύλινδρο βρίσκεται μέσα στο πλυντήριο πιάτων δεξιά κάτω στον πάτο του δίπλα από εκεί που βάζεις αλάτι?

Λίγο το κουνάς δεξιά αριστερά κ κλικ ξεκουμπώνει, έχει τρια κομμάτια σε όλα τα πλυντήρια, εκεί μαζεύονται όλα τα υπολείμματα από τα πιάτα κτλ λένε πως πρέπει να το καθαρίζεις συχνά αν βάζεις κάθε μέρα, θα το αναφέρει κ στο βιβλίο οδηγιών σου. Αν βάζεις ποιο αραιά σαν εμένα κάθε δυο τρεις μέρες τότε κ μια φορά το μήνα αρκεί. Κ όταν μυρίζει το πλυντ. από εκεί ειναι γιατί σαπίζουν τα υπολείμματα :D

Yorimichi Χρόνια πολλά στον άντρα σου {αν κ καθυστερημένα }

Ωραία τα κων/πολίτικα ;)

Εκει Σέρρες δεν έχετε να νοικιάσεις στολή?

Η δικιά μου θα είναι Αμαλία κ θα νοικιάσω με 13 ευρώ :D

Ειρήνη καλά αποτελέσματα σήμερα σου εύχομαι ;)

Ωραίο κ το ντουλάπι σου κ οι προμήθειες του χε χε

Μαρτζιό επίσης τέλειο το συρτάρι σου!!

{αν σας βάλω το δικό μου......θα με μπανάρετε σίγουρα χε χε πρέπει να το κάνω γμτ...}

Μιρτούλα χρόνια πολλά στον μικρό σου πολύχρονος!

Αφροδιτάκι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά σήμερα στο δικαστήριο κ την καλύτερη δυνατή έκβαση :D

Χρυσάκι σματςςςς ;)

Τζένη Καλώς την κ από εδώ :D

Νίκο μπράβο για τις τακτοποιήσεις σου κ τα χόρτα

Γιωτάκι εύγε στη μικρή που έφαγε κεικ!!

Ραβτάκι τέλειο το κόλπο σου χε χε ;)

Να ρωτησω και κατι οσες χρησιμοποιειτε στεγνωτηριο?Σε ποιο προγραμμα βαζετε τα ρουχα και ποση ωρα κραταει?Εγω δοκιμασα διαφορα αλλα για να στεγνωσουν καλα βαζω το προγραμμα στεγνωμα χωρις σιδερωμα και κανει 3,30 ωρες μου φαινεται παρα πολυ. και ανησυχω για το λογαριασμο του ρευματος.Και εχετε παρατηρησει φθορες στα ρουχα?Ποια δεν βαζετε μεσα?

Κατα τα αλλα απο δουλειες μονο το κλασσικα.

[/color]

Μαρτζιο προσωπικά βάζω τα πάντα εκτός των μάλλινων {τα συνθετικά μάλλινα τα βάζω} προσέχω παντα τα ταμπελάκια να δω αν επιτρέπεται αλλά όπως έχω ξαναπεί το στεγνωτήριο λειτουργεί καλά κ με λιγότερο χρόνο όταν στεγνώνει όμοια πράγματα, το γράφει κ στις οδηγίες.

Ο λίγότερος χρόνος είναι επειδή έχει όμοια πράγματα κ εκείνο βλέπει αν υπάρχει υγρασία στον κάδο μέσα. όσο υπάρχει υγρασία θα δουλεύει. Δηλαδή αν τα ρούχα έχουν στεγνώσει ενώ το σεντόνι θέλει ακόμα λίγο....θα δουλεύει εως να στεγνώσει κ το σεντόνι.

Οι χρόνοι που σου βάζω από το δικό μου είναι από στεγνωτήριο 7κιλο.

Δηλαδή σεντόνια θέλει στο στέγνωμα δυνατό, πετσέτες επίσης. Διάρκεια 2.45 λεπτά

Ρούχα βαμβακερά είναι στο στέγνωμα για φύλαξη χωρίς σίδερο 2.31 λεπτά

Αλλά πάντα τελειώνει νωρίτερα γιατί δεν είναι ποτέ 7 κιλά τα ρούχα μου αφού έχω 5κιλο πλυντήριο ρούχων.

Εγώ τα χωρίζω τα πλυντήρια μου για αυτό το λόγο, μόνο σεντόνια, μόνο πετσέτες κ μετά μόνο ρούχα.

Επίσης θα πρέπει να ρυθμίσεις κ τις στροφές σου πχ αν πλένεις σε 800 στροφές θα παίρνει περισσότερο χρόνο να στεγνώσουν αφού είναι ποιο υγρά τα ρούχα. Ενώ αν πλένεις στις 1000 λιγότερο χρόνο. Κ θα πρέπει να ρυθμίσεις κ το στεγνωτήριο σου ότι δέχεται ρούχα που πλύθηκαν στις 1000 στροφές πχ.

Εχω δεί κ ένα κολπάκι στο youtube κ το διάβασα δεξιά κ αριστερά, συνιστάται να βάζεις μια πετσέτα καθαρή στεγνή με τα ρούχα σου κ έτσι εκεί θα μαζεύει την περίσσια υγρασία κ θα τελειώνει νωρίτερα το στεγνωτήριο σου. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια αλλά αξίζει μια δοκιμή

Αααα κ το σημαντικότερο, να το βάζεις με το νυχτερινό ρεύμα ;)

Στα δικά μας

Δευτέρα κ χθες δεν έκανα πολλά μόνο τα κλασικά καθημερινά μαζέματα μιας κ το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση κ φαγητό είχαμε από την μανούλα μου

Την Δευτέρα πήγαμε ξανά στο μάθημα ενόργανης....οκ η μικρή είναι ερωτευμένη με την ενόργανη τέλος χαχα

Χτες πήγαμε κομμωτήριο μαμά κ κόρη, μετά ήρθαν οι γονείς μου το απόγευμα κάτσαμε μαζί, έφτιαξα κ μπισκότα βρώμης με μέλι κ νιφάδες σοκολάτας , μαγείρεψα κ κολοκυθάκια με πατάτες γιαχνί

Να σας κεράσω κ ένα μπισκοτάκι

1901942_10203073741062988_1314179904_n_zps126c0302.jpg

Έβαλα ένα πλυντήριο/στεγνωτήριο κ μετά έφυγαν μαζευτήκαμε κ εγώ ασχολήθηκα με ένα πρότζεκτ για το σχολείο για το φεστιβάλ παιδείας.

Σήμερα τα κλασικά πρωινά, τσάντες , αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια

έβαλα ένα πλυντήριο με άσπρα, συμμάζεψα το στεγνωτήριο

Πίνω το καφεδάκι μου κ φεύγω

Καλή μέρα να έχετε όλες :D

Καλημερα σε ολη την παρεα! Επιτελους καταφερα σημερα να γραψω δυο γραμμουλες.. Παντως σας διαβαζω..

Πριν απο 2 ΣΚ καναμε το παρτυ της κορης μου, περασαμε ωραια, ηρθαν οι φιλες της και οι μαμαδες / μπαμπαδες ηπιαμε το καφεδακι μας και τα ειπαμε...

Ειχα φτιαξει κι εναν μπουφε, μου βγηκε βεβαια λιγο η πιστη αλλα το αποτελεσμα με αποζημιωσε..

Εφτιαξα:

- Τυροπιτακια / Λουκανοπιτακια

- Κλαμπ Σαντουιτς

- Κεφτεδακια

- Παιδικα Σουβλακια (κεφτεδακι πατατουλα, τυρακι σε καλαμακι)

- Τορτογιες με ζαμπον, τυρι, μαγιονεζα

- Σουφλε ζυμαρικων

- Σαλατα σεφ

- Πιτσες

Για το σχολειο της εφτιαξα αυτα τα καπκεικς http://kouzinotherapy.blogspot.gr/2009/10/muffins.html και ειχαν μεγαλη επιτυχια, τα ειχα κανει και περισυ (μου τα ζητησε η κορη μου και παρολο που δουλευα, καθισα μεχρι αργα και της τα εφτιαξα!)...

Δυστυχως φωτο δεν εχω :(

Παντως χρειαζονται καποιες δουλιτσες σπιτι και πρεπει οπωσδηποτε να τις οργανωσω γιατι δεν προλαβαινω με τιποτα :confused:... Διαβαζω τις ατελειωτες λιστες που βαζετε και αισθανομαι λιγο "ανεπροκοπη" :tongue:.. Τοσες δουλειες μαζεμενες σπανιως μπορω να κανω, ασε που δεν υπαρχει περιπτωση τα παιδακια μου να με αφησουν σε ησυχια...

Λεγατε για διακοπες, κι εγω της καλοπερασης ειμαι, δεν τα μπορω τα καμπινγκ, ευτυχως το ιδιο και ο συζυγος.. Φετος οπωσδηποτε θα παμε καπου γιατι εχω 3 χρονια να παω διακοπες! Καλα να ειμαστε μονο...

Επισης θελω να συγχαρω τον φιλο Νικο! Εχω μεινει αναυδος με ολα αυτα που κανεις! Μπραβο σου, ειλικρινα δεν ξερω κανεναν αντρα που να κανει ολες αυτες τις δουλειες στο σπιτι ή να φτιαχνει καπκεικς :P Τυχερη η συζυγος!

Ραβτ πολυ ωραιες οι ιδεες σου, αυτο με το πιστολακι το εχω κανει κι εγω... Μονο που πηρα αυτην ακριβως τη μεταλλικη θηκη απο Τζαμπο, αλλα το πιστολακι δεν χωραγε μεσα στο φαρδος :rolleyes:.. Το εβαλα τελικα σε μια αντιστοιχη απο χαρτονι που δεν ειναι τοσο σκληρη ... Μια χαρα τελικα με βολεψε..

Επανερχομαι :)

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!

Σας διαβάζω...

Με έχει ρίξει ο καιρός...δεν έχω κέφια για τίποτα...κάνω τα βασικά στο σπίτι...γιαυτό και δεν σχολιάζω!

Θέλω να φτιάξει πια ....με κούρασε το κρύο φέτος περισσότερο απο ποτέ! Πάμε και το μεσημέρι tae με τα κορίτσια και φεύγει γρήγορα η μέρα!

Δήμητρα μπράβο για το τσιγάρο....!

καλημερα κοριτσια!!

Ευχαριστω για το καλωσορισμα κ για τις ιδεες!

Ειρηνη καλα αποτελεσματα! κ εγω πρπ να κλεισω ραντεβου για ΠΑΠ τελος Μαρτιου ειχα παει περσυ..

Πολυ ωραια η ιδεα για το πιστολακι μαλλιων, τωρα με την εκκαθαριση της αποθηκης θα παρω κ εγω να το βαλω ετσι!

Εγω χτες εκανα πολυ λιγα πραγματα γιατι ειχα να βγω στα μαγαζια για κατι αλλαγες δωρων απο τα γεννεθλια του μεγαλου.Γυρισα σπιτι, εφτιαξα ενα κεικ πορτοκαλι, συμμαζεψα τα πεταμενα κ σιδερωσα ενα πλυντηριο κ εβαλα τα σιδερωμενα στα ντουλαποια.μετα πηγα για τις αλλαγες κ οταν γυρισα εφτιαξα τραχανα για βραδυνο, μπανιο κ ενα περασμα κουζινα κ μπανιο , ταπερακια-τσαντες για σημερα κ πριν κοιμηθουμε εφτιαξα καναπεδες ριχταρια κ ετοιμη.Αλλα σημερα ομως εχω σκουπισμα-σφουγγαρισμα κ καλο καθαρισμα κουζινα ,εγω κ γυμναστηριο κ πρπ να φτιαξω κ μηλοπιτα στο παιδι φφφ .

Το στεγνωτηριο που λετε πρπ να ειναι σωτηριο.Χρονια το θελω μαζι με ενα καταψυχτη κ κουζινομηχανη αλλα μας εφαγε η οικονομικη κριση......

Τωρα που το λετε κι εγω πρεπει να προγραμματισω ετησιο ραντεβου με τον γυναικολογο και να κανω μια μαστογραφια... Περισυ εβαλα σπιραλ και πρεπει οπωσδηποτε να ελεγξω οτι ολα ειναι οκ... Ευτυχως που τα λετε εσεις και τα θυμαμαι κι εγω :)

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Να ρωτησω και κατι οσες χρησιμοποιειτε στεγνωτηριο?Σε ποιο προγραμμα βαζετε τα ρουχα και ποση ωρα κραταει?Εγω δοκιμασα διαφορα αλλα για να στεγνωσουν καλα βαζω το προγραμμα στεγνωμα χωρις σιδερωμα και κανει 3,30 ωρες μου φαινεται παρα πολυ. και ανησυχω για το λογαριασμο του ρευματος.Και εχετε παρατηρησει φθορες στα ρουχα?Ποια δεν βαζετε μεσα?

Κατα τα αλλα απο δουλειες μονο το κλασσικα.

Καλημέρα!

Εγώ χρησιμοποιώ στεγνωτήριο της SIEMENS εδώ και 14 χρόνια.. Βάζω το πρόγραμμα που λέει "Στεγνά για σίδερο" και μου έκανε σχεδόν 2 με 2.30 ώρες αναλόγως την ποσότητα των ρούχων.. Βέβαια τώρα που πήρα καινούργιο πλυντήριο με 1.200 στροφές και τα ρούχα βγαίνουν σχεδόν στεγνά παρατήρησα ότι μειώθηκε κατά πολύ η ώρα του στεγνωτηρίου. Τώρα κάνει μάξιμουμ 1 ώρα! Φθορές στα ρούχα δεν έχω παρατηρήσει καμία και τα βάζω όλα μέσα.. Βέβαια δεν έχω μεταξωτά και μάλλινα που αυτά ούτως ή άλλως δεν μπαίνουν στεγνωτήριο! Από οικονομικής απόψεως δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά στο ρεύμα εκτός από τον τελευταίο λογαριασμό που όμως συμπεριλάμβανε μέσα 2 μήνες με 14 επιπλέον πλυντήρια και στεγνωτήρια το μήνα της πεθεράς... :twisted:Τώρα η πεθερά απέκτησε πλυντήριο και έτσι ελπίζω να επανέλθουμε στα κανονικά μας! :?

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...