Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χθες ηταν μερα καθαριοτητας..ο αντρας μου ειχε ορεξη και με βοηθησε.εβγαλε τα σεντονια απο ολα τα κρεβατια,ξεκαθαρισε τα παιχνιδια των κοριτσιων,πεταξε σπασμενα τακτοποιησε τα lego,playmobil καλα και τα τοποθετησε ψιλα στην ντουλαπα της μεγαλης γιατι τα βρισκει η μικρη και φοβαμαι μην καταπιει τιποτα,μαζεψα αποδειξεις και οτι χαρτουρα περιφεροταν και εφτιαξαε γαλατα και καφεδες..

εγω εστρωσα καθαρα σεντονια

καθαρισα το φωτιστικο στο υπνοδωματιο μας

επλυνα καλα το μπανιο πλακακια καλαθακι σκουπιδιων πιγκαλ με χλωρινη,αδεισα τα συρταρια απο το επιπλο του μπανιου πεταξατα αχρηστα και τακτοποιησα ομορφα τα πραγματα

εβαλα καλη σκουπα

καθαρισα παγκους εστιες πλακακια,ντουλαπια εξωτερικα,μικροσυσκευες πλυντηριο πιατων εξωτερικα και το ψυγειο.καθαρισα το φιλτρο του πλυντηριου

ξεσκονισα πολυ καλα

επλυνα κρυσταλλινα διακσμητικα

καθαρισα ολες τις γυαλινες επιφανειες

εκανα τα τζαμια του σαλονιου

σφουγγαρισα

σκουπισα κια σφουγγαρισα μπαλκονια

μαζεψα στεγνα ρουχα

απλωσα ενα πλυντηριο

επλυνα την κουρτινα του μπανιου την κρεμασα και εβαλα καθαρες πετσετες και καθαρα πατακια

μαγειρεψα

φαγαμε και ξαναμαζεψα την κουζινα

σιδερωσα 2πλυντηρια

επλυνα τα βιτεξακια μου και τα πανακια

ηρθε η αδερφη μου μου εβαψε τα μαλλια μου,λουστηκα εκανα μπανακι,φρυδια,μασκα νυχια

εκανα μια τυροπιτα στην φορμα του κεικ ,πολυ νοστιμη

εκανα μπανιο τα παιδια το γαλα τους δοντια πιτζαμες και υπνο

διαβασα λιγο το βιβλιο μου οσο αντεξα και ξεραθηκα

Πόσα κάνεις βρε Αρετούλα μου καθημερινά! :shock:

Πιτσάκι μου, έτσι να σε διαβάζω. ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας καλες μου φιλες!!!!!!!!!!

καλημερουδια απο τις Σερρες που εχουν παρα πολυ κρυο κ στεγνωνουν σιγα-σιγα!!!!!!!!

πιτσι-πιτσι ειμαι με 5μηνο του οαεδ,με πολυ λιγαλεφτα κ ομως νιωθω the top of the world.......υφος 15 καρδιναλλιων !!!! αντε λιγο ακομη κ ισως κανω αποσβεση καποτε το πτυχιο!:tongue:

μαμακων/ου καλε ο μασουτις εχει τα λιμπερο 50%........τρεξε.......κι εγω απο συνηθεια τα κοιταω αλλά επιτελους κοψαμε ,εχει 2 μηνες για πρωι κ 1μηνα για βραδυ......λολ

νικοςχριστινα πισω απο τα καγκελα κ την πορτα φαινεται θαλασσιτσα?????εισαι παραθαλασσια?????ε γιαυτο δεν θελεις καμπινγκ.......ααααααχ λιγο ιωδιο....

ναιιιιιιιιιι yoriiii θαλασσα είναι. Χαχα οχι το καμπιγκ δεν το θελω γιατι ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ τυπος του απαλου κρεβατιου του καλου πρωινου και του μπανιου. Μαλλον τα καμπιγκ ειναι πολυ περιπετεια για μενα :P

Καλημέρα κορίτσια!Σας διαβάζω συνέχεια αλλά δεν γράφω...!Χρειάζομαι την βοήθεια σας!Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα είχα δει που είχατε βάλει κάποιες ιστοσελίδες που είχαν λίστες για προγραμματισμό για τις δουλειές του σπιτιού με εβδομαδιαίο ημερολόγιο, αν θυμάμαι καλά!Μήπως μπορείτε να το αναρτήσετε πάλι σας παρακαλώ??!!γιατί για να ψάξω όλες τις σελίδες από την αρχή θα μου πάρει πολυυυυυ χρόνο! :) ευχαριστώ!

Η ζωή είναι όμορφη...

:D

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χθες το αγοράκι μου κοιμήθηκε μια χαρούλα.. Κοιμήθηκε στις 9.30, ξύπνησε στις 1.30 για φαγητό και τον άλλαξα ολόκληρο γιατί ήταν κατουρημένος και ξανακοιμήθηκε από τις 2 μέχρι τις 8.30! Είναι τόσο μα τόσο καλό παιδάκι, συνεργάσιμο και πρόσχαρο.. ένα θέμα έχουμε μόνο.. δεν του αρέσει να τον γδύνουμε.. ξεσηκώνει τον κόσμο όλο με τις φωνές του και πρέπει να τον αλλάζω με ταχύτητα φωτός..

Είμαι κι εγώ τύπος που δεν μπορώ την ακαταστασία καθόλου.. Τα πράγματα εκτός θέσης με εκνευρίζουν απίστευτα σε αντίθεση με το σύζυγο που πραγματικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να ζει μέσα στο απίστευτο χάος που αυτός προκαλεί αν τον αφήσω ελεύθερο.. Π.χ. επειδή ιδρώνει το βράδυ όταν κοιμάται κάθε πρωί αλλάζει φανέλα.. Ε, την φανέλα που βγάζει δεν την παίρνει μαζί του στο μπάνιο να τη βάλει στα άπλυτα αλλά την αφήνει πάνω στο κρεβάτι ως "διακοσμητικό"..

Κι εγώ κάθε βράδυ πριν πάω για ύπνο φτιάχνω τα ριχτάρια και φροντίζω να μην υπάρχει τίποτε στο νεροχύτη.. όλα τα βάζω στο πλυντήριο πιάτων και έτσι με το που ξυπνάω το μάτι μου είναι ξεκούραστο..

Για σήμερα έκανα φασόλια μαυρομάτικα για μας και κοτοπουλάκι με λαχανικά και φιδέ για τον μπέμπη..

Αύριο περιμένω την κοπέλα που έρχεται κάθε 15 μέρες και θα της πω να κάνει τα πλακάκια στο μπάνιο και στην κουζίνα..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χθες το αγοράκι μου κοιμήθηκε μια χαρούλα.. Κοιμήθηκε στις 9.30, ξύπνησε στις 1.30 για φαγητό και τον άλλαξα ολόκληρο γιατί ήταν κατουρημένος και ξανακοιμήθηκε από τις 2 μέχρι τις 8.30! Είναι τόσο μα τόσο καλό παιδάκι, συνεργάσιμο και πρόσχαρο.. ένα θέμα έχουμε μόνο.. δεν του αρέσει να τον γδύνουμε.. ξεσηκώνει τον κόσμο όλο με τις φωνές του και πρέπει να τον αλλάζω με ταχύτητα φωτός..

!

αυτο που λες με το ντυσιμο και το αλλαγμα της πανας το εχει ο δικος μου απο τοτε που γεννηθηκε, εκλαιγε σαν να το σφαζουν κι ακομα και τωρα μαχη δινουμε για την πανα κι ας ειναι 25 μηνων

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια πολυ χαιρομαι που συναντω κ αλλες κοπελες που εχουν την ιδια λογικη με εμενα κ δεν ειμαι εγω παραλογη!!! Καλα κ ο δικος μου ο αντρας ετσι ειναι , οι περισσοτεροι νομιζω δυστυχως ...

Ειρηνη σε ευχαριστω πολυ που μου το ειπες για τα σκουρα επιπλα κ το οινοπνευμα δεν ειχα ιδεα να εισαι καλα χμμμμ θα δω κατι θα σκεφτω, δεν το ρισκαρω γιατι για αντικατασταση δεν μας παιρνει οικονομικα με τιποτα ετσι οπως γιναμε.

Για την αλλαγη πανας που λετε εχετε σκεφτει μηπως κρυωνουν? ετσι ηταν το παιδακι φιλων μας κ εκλαιγε επειδη κρυωνε.εχω ακουσει κ περιπτωση παιδιου που το καναν μπανιο αναγκαστικα ( ω ναι) με τα καλτσακια γιατι κρυωνε πολυ κ οταν του τα βγαζανε χαλαγε τον κοσμο!

Αχ κοριτσια πολυ χαιρομαι που συναντω κ αλλες κοπελες που εχουν την ιδια λογικη με εμενα κ δεν ειμαι εγω παραλογη!!! Καλα κ ο δικος μου ο αντρας ετσι ειναι , οι περισσοτεροι νομιζω δυστυχως ...

Ειρηνη σε ευχαριστω πολυ που μου το ειπες για τα σκουρα επιπλα κ το οινοπνευμα δεν ειχα ιδεα να εισαι καλα χμμμμ θα δω κατι θα σκεφτω, δεν το ρισκαρω γιατι για αντικατασταση δεν μας παιρνει οικονομικα με τιποτα ετσι οπως γιναμε.

Για την αλλαγη πανας που λετε εχετε σκεφτει μηπως κρυωνουν? ετσι ηταν το παιδακι φιλων μας κ εκλαιγε επειδη κρυωνε.εχω ακουσει κ περιπτωση παιδιου που το καναν μπανιο αναγκαστικα ( ω ναι) με τα καλτσακια γιατι κρυωνε πολυ κ οταν του τα βγαζανε χαλαγε τον κοσμο!

εμενα χειμωνα καλοκαιρι την ιδια αντιδραση εχει και δεν ειναι και απο τα παιδια που κρυωνουν ευκολα κια γι αυτο τον ντυνω ελαφρια. Δεν του αρεσει να τον ντυνουν και να τον αλλαζουν, δεχεται ευχαριστα το γδυσιμο μονο για το μπανιο που καθεται και παιζει και πλατσουριζει

Καλησπερα!!!

Τι κανετε???

Εγω σηκωθηκα το πρωι και ενω ο μικρος μου κοιμοταν ακομα,του ετοιμασα για πρωινο τηγανιτες με μελι,δεν ξερω γιατι αλλα καποια στιγμη με το που εβαζα μεσα το μιγμα,αρχισε να πετραει το λαδι,ουτε βομβα να εβαζα στο τηγανι....κατακαηκα....

Σηκωθηκε ο μικρος μου,πηραμε τα πρωινα μας και παιξαμε λιγο,ετοιμαστηκαμε,πηγαμε σουπερ,λαικη και ξανα σε ενα αλλο σουπερ,ξεποδαριαστηκα....

Γυρισαμε σπιτακι μας,εβαλα ενα πλυντηριο,τακτοποιησα τα του ψυγειου,μαζεψα νεροχυτη και φαγαμε.

Ειρηνακη καλα αποτελεσματα!

ggeny καλως ηρθες!

Δημητρα μπραβο μια χαρα με την στολη!Μασουτη εχει στην Αθηνα?Νομιζω πως δεν εχει:rolleyes:

Δομνιμα το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με τον μικρο μου,δεν κρυωνε,απλα δεν του αρεσε να τον ντυνω,με τον καιρο το ξεπερασαμε!

Καλησπέρα κορίτσια,

όσο αφορά το σκάκι συνήθως οι διοργανωτές φροντίζουν τα παιδιά και για τους συνοδούς δεν υπάρχει καμία μέριμνα και άντε το καλοκαίρι κάτι γίνεται το χειμώνα όμως δεν μπορείς να τον έχεις τον άλλο έξω στο κρύο και να μην έχει ούτε καρέκλα να καθίσει.Τεσπά το Μάιο διοργανώνουμε εμείς τουρνουά και ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα,για να δούμε.

Σήμερα δουλειές δεν έκανα και πολλές μιας και τα είχα κάνει εχτές αλλά πήγα στον ΟΑΕΔ για την καθιερωμένη παρουσία,στον Δήμο για να καταθέσω δικαιολογητικά για να μην πληρώνουμε τέλη λόγω τριτεκνίας και μετά στο σχολείο για να παραλάβω τα μικρά αλλά και για να μοιράσουμε τις παρ.στολές για την γιορτή της 25ης Μαρτίου.Φαγητό σήμερα κοτόσουπα και μακαρονάδα για μένα και τον μεγάλο γιατί την έχουμε ψιλοσιχαθεί την κοτόσουπα.Εχτές έκανα και εγώ λίστα με το τί πρέπει να κάνω από τακτοποιήσεις και σιγά σιγά θέλω να ξεκινήσω.

Ειρηνάκι μου και μένα μου έχεις λείψει βρε,φιλιά και καλά αποτελέσματα.

αυτο που λες με το ντυσιμο και το αλλαγμα της πανας το εχει ο δικος μου απο τοτε που γεννηθηκε, εκλαιγε σαν να το σφαζουν κι ακομα και τωρα μαχη δινουμε για την πανα κι ας ειναι 25 μηνων

Το θέμα το έχουμε με την αλλαξιέρα που την έχουμε στο δωμάτιό του.. Μόνο όταν τον ξαπλώσω εκεί να τον αλλάξω φωνάζει διότι προφανώς το έχει συνδυάσει ότι αλλαξιέρα = ξάπλωμα = άλλαγμα = ύπνος!

Όταν τον ξαπλώνω στο μπάνιο για να τον αλλάξω Παναγία... γιατί νομίζει ότι θα κάνει μπάνιο και το περιμένει πως και τι! Τα άτιμα, είναι παμπόνηρα!:-P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!τι κανετε?

Ειρηνη μου καλα αποτελεσματα να εχεις απο την μαστογραφια..αυτες οι δουλεις γινονται μια φορα την βδομαδα Σαββατο ή Κυριακη και τις καθημερινες απλα λιγα πραγματα για να ειναι καθαρο..

Βουλα μασουτη δεν εχει στην Αθηνα

Δημητρα αφου μπορει η πεθερα σου να σου κανει κατι για την στολη μια χαρα..

Τζενη καλως μας ηρθες..ακαταστατο ουτε εγω μπορω με τιποτα να ειναι το σπιτι..οσο κουρασμενη και αν ειμαι το βραδυ δεν υπαρχει περιπτωση να μη μαζεψω την κουζινα και οτιδηποτε ασχετο κυκλοφορει και να μην φτιαξω τα ριχταρια και το σαλονι..απλα μου δινει μια απιστευτη ηρεμια το πρωι οταν ξυπναω να εινια ολα τακτοποιημενα..

Εγω γυρισα απο την δουλεια μπανιαριστηκαν οι κορες εστρωσα τραπεζι και φαγαμε μαζεψα τα πιατα και τα εβαλα στο πλυντηριο σαπουνισα τους παγκους και τον νεροχυτη και αφου κοιμηθηκε η μικρη παω να ξαπλωσω και εγω λιγο..

Η Βασια που ειναι?

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Γεια σας κοριτσια,

ggenny εμενα παλια που ειχαν βαψει οι κορες με μαρκαδορο το εβγαλα με ασετον ηταν ομως στην πεθερα μου και ηταν το κλασσικο καφε χρωμα δεν επαθε τιποτα,τωρα οπως λεει και η μανα καλυτερα δοκιμασε σε μια ακρουλα απο κατω για σιγουρια.

Κι εμεις εδω ολες ειμαστε freak με την ταξη αν μας διαβαζεις καιρο σιγουρα θα το εχεις καταλαβει.:rolleyes:

Μυρτουλα να χαιρεσαι τον γιοκα σου,γερος και τυχερος να ειναι παντα!

Ειρηνη καλα αποτελεσματα να εχεις απ'την μαστογραφια.

Να ρωτησω και κατι οσες χρησιμοποιειτε στεγνωτηριο?Σε ποιο προγραμμα βαζετε τα ρουχα και ποση ωρα κραταει?Εγω δοκιμασα διαφορα αλλα για να στεγνωσουν καλα βαζω το προγραμμα στεγνωμα χωρις σιδερωμα και κανει 3,30 ωρες μου φαινεται παρα πολυ. και ανησυχω για το λογαριασμο του ρευματος.Και εχετε παρατηρησει φθορες στα ρουχα?Ποια δεν βαζετε μεσα?

Κατα τα αλλα απο δουλειες μονο το κλασσικα.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλησπερίζω την παρέα. Ειρήνη εύχομαι να έλαβες πολύ καλά αποτελέσματα!

Σήμερα δεν έκανα πολλές δουλίτσες. Τακτοποίηση, στρώσιμο κρεβατιών, μαγείρεμα και μάζεμα κουζίνας. Τα καθημερινά δηλαδή.

Αύριο όμως έχω αρκετές δουλίτσες καθώς πρέπει να διαγράφω και χοντρές δουλειές ενόψει γιορτής συζύγου και γενεθλίων μικρής.

Ψάχνοντας ιδέες ως συνήθως βρήκα μια που προσωπικά θα με βολέψει πολύ. Μονίμως το πιστολάκι γλιστράει μέσα στο ντουλάπι και μπερδεύεται με το σίδερο ισιώματος μαλλιών. Αν δεν κάνω λάθος, είναι οικονομικά στο jumbo οπότε θα πάρω ένα!

e5ec4aea15d9527483c7fd78b5d16361.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...