Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις σας για τις πανες!

Λοιπον το απογευμα,σηκωθηκαμε,ταισα τον μικρο γιαυρτι με μελι,μαζεψα κατι ρουχα απο την απλωστρα και απλωσα το πλυντηριο,εβαλα στον μικρο μικυ και εγω επλυνα εξονυχιστικα το μπανιο,μαγειρεψα για αυριο φασολια γιαχνι,εφτιαξα για μενα ζεστη σοκολατα και εστυψα χυμο στον μικρο,εκανα μια οργανωση με χαρτι και μολυβι για τα οικονομικα του μηνα(αααααχχχχ....),ταισα τον μικρο.τον εβαλα για υπνο και τωρα χαλαρωνω και εγω!

Αν και δεν εκανα πολλα πραγματα,δεν ξερω πως τα καταφερα και δεν πηρα ανασα,ηθελα να παρω και την γιαγια μου τηλ και δεν προλαβα:rolleyes:

Φιλακια Πολλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασιλοπουλο ειδα λιμπερο, αλλα δεν παιρνω λογω των κατσαριδων που ειχα βρει μεσα σε ενα πακετο (εχω κανει καταγγελεια στον ινκα)

Αχ ναι,το θυμαμαι...

αν και να σου πω,σε καμια εταιρεια δεν εχω εμπιστοσυνη.....

αντε να τις κοψουνε τελειως να ησυχασουμε....εγω λεω το καλοκαιρι να του την κοψω και το βραδυ....θα δειξει...

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια;Κατάφερα να σας διαβάσω στα πεταχτά αυτες τις μέρες αλλά δεν θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω..

Καλαμαράκι,Ειρήνη και Margio μπράβο για τις πολύ ωραίες και πααρακινητικές φωτό απο τις τακτοποιήσεις σας.

Λοιπόν,έφτιαξα μια λίστα με πράγματα που θέλω για μένα,μια για το σπίτι απο θέμα αγορών και μια με δουλειές που θέλω να κάνω στο σπίτι:)

Ήδη έχω σβήσει κάποια πραγματάκια.Τακτοπίησα ήδη τα ντουλάπια της κουζίνας εσωτερικά!Το χάρηκα γιατί έκανα και ανακατατάξεις που με βολεύουν πιο πολύ!

Κατα τα άλλα ήσυχα..δεν έχω άπλυτα αλλά έχω 3 πλυντήρια ασιδέρωτα οεο...

Βρε κορίτσια πόσο μου έχει φτιάξει τα κέφια η δουλειά δεν λέγεται!Να φανταστείτε οτι κάνω και πιο πολλές δουλειές στο σπίτι,και λείπω και ατελείωτες ώρες...Και μαντάμ 4U....ναι,ναι είχες για ακόμη μια φορά δίκιο...και πολλά άλλα "φεύγουν":tongue:;)

Να σας ρωτήσω κάτι ήθελα αλλα το ξέχασα:rolleyes: Θα επανέρθω όμως...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου γλυκά και καλή βδομάδα να έχουμε..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως χθες επιτέλους καταφέραμε με τον σύζυγο να ξεσκαρτάρουμε τα ντουλάπια της κουζίνας.. Το τι πέταξα και το τι έδωσα δεν λέγεται.. Αφού μου έμειναν 3 ολόκληρα ντουλάπια τελείως άδεια.. Και εννοείται ότι αισθάνομαι πολύ πιο ανάλαφρη τώρα!

Επόμενη αποστολή: Η ντουλάπα της βεράντας η οποία τη γλύτωσε διότι είχε πολύ άσχημο καιρό και ο άντρας μου κρύωνε να βγει στο μπαλκόνι!

Επίσης θέλω να πω ότι πήρα ένα πολύ ωραίο διάφανο πλαστικό κουτί από το Super και έβαλα μέσα όλα τα ρύζια και τα όσπρια!

Μπραβο για το ξεκαθαρισμα, σιγουρα θα χρειαζοταν αφου εμειναν 3 ντουλαπια αδεια. Στοχος μου ειναι και μενα η ντουλαπα του μπαλκονιου και οι αποθηκες, εχω μια μεγαλη και 2 μικρες αλλα περιμενω να φτιαξει λιγο ο καιρος γιατι κρυωνω πολυ

βασιλοπουλο ειδα λιμπερο, αλλα δεν παιρνω λογω των κατσαριδων που ειχα βρει μεσα σε ενα πακετο (εχω κανει καταγγελεια στον ινκα)

τις λιμπερο τις θεωρω υπερεκτιμημενες, πανακριβες ειναι και παρολο που τον μικρο γενικα δεν τον ενοχλει κατι στο δερμα και δεν εχει αλλεργιες με αυτες που ειχα παρει μια φορα γεμισε σπυρια και τις πεταξα

Στα δικα μας, εχτες που γυρισα απο τη δουλεια εφτιαξα κιμα για να φαμε σημερα με μακαρονια, μαζεψα τα ασπρορουχα που επιτελους στεγνωσαν, εβαλα ενα πλυντηριο με σκουρα και απλωσα, πηγαμε σουπερ για την εβδομαδιαια καταθεση, συμμαζεψα τα πραγματα, επαιξα με τον μικρο, φαγαμε αλλα εκλειναω τοσο πολυ τα ματια μου απο τη νυστα που εβαλα τον μικρο 9.30 για υπνο και μετα απο 10΄ειχα κοιμηθει κι εγω. Σημερα μαλλον με περιμενει σιδερο, εχω 2 πλυντηρια ασιδερωτα, ενα απλωμενο και ενα πλυντηριο απλυτα ουφ πια!

καλημερα σας καλες μου φιλες!!!!!!!!!!

καλημερουδια απο τις Σερρες που εχουν παρα πολυ κρυο κ στεγνωνουν σιγα-σιγα!!!!!!!!

πιτσι-πιτσι ειμαι με 5μηνο του οαεδ,με πολυ λιγαλεφτα κ ομως νιωθω the top of the world.......υφος 15 καρδιναλλιων !!!! αντε λιγο ακομη κ ισως κανω αποσβεση καποτε το πτυχιο!:tongue:

μαμακων/ου καλε ο μασουτις εχει τα λιμπερο 50%........τρεξε.......κι εγω απο συνηθεια τα κοιταω αλλά επιτελους κοψαμε ,εχει 2 μηνες για πρωι κ 1μηνα για βραδυ......λολ

νικοςχριστινα πισω απο τα καγκελα κ την πορτα φαινεται θαλασσιτσα?????εισαι παραθαλασσια?????ε γιαυτο δεν θελεις καμπινγκ.......ααααααχ λιγο ιωδιο....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Κορούλες μου γλυκές καλημέρα.

Ηλιόλουστες αλλά με μπόλικο κρύο!

Σήμερα, στο πρόγραμμα δεν έχω ιδιαίτερες δουλίτσες. Χθες, σιδέρωσα πολύ {πρωί και απόγευμα}, μάζεψα το σπιτάκι μου, ξεσκόνισα, έβαλα σκούπα, σφουγγάρισα και γενικά είμαστε τακτοποιημένοι οπότε ήμερα θα "ξεκουραστώ".

Πήγα το φιογκάκι σχολείο, επέστρεψα, έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο με ευπαθή, ψευτομάζεψα και τώρα χαλαρώνω.

Στις 11.00 έχω ραντεβού για να κάνω την 1η μου ψηφιακή μαστογραφία.

Κόρες & 4U, σας ενημερώνω πως βρήκα ιατρικό κέντρο {από τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα του Κορυδαλλού}, που δέχονται να κάνουν ψηφιακή μαστογραφία, με "απλό" παραπεμπτικό του γιατρού και χρεώνεσαι μόνο 2,50? περίπου, όσο δηλαδή κοστίζει η απλή μαστογραφία. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, μου λέτε να σας ενημερώσω.

Ο άντρας μου έχει ρεπό σήμερα, οπότε θα είμαστε όλοι μαζί, θα ετοιμάσω μεσημεριανό, θα διαβάσουμε και μετά εχω και εγώ και το φιογκάκι tae. Γεμάτη μέρα.

Σας φιλώ όλες γλυκά :P

777885dugw57gt25.gif

Χάθηκα πάλι αλλά γίνεται ο κακός χαμός τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Νασιούλα μου, προσωπικά, μου έλειψες πολύ! :D:D

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως χθες επιτέλους καταφέραμε με τον σύζυγο να ξεσκαρτάρουμε τα ντουλάπια της κουζίνας.. Το τι πέταξα και το τι έδωσα δεν λέγεται.. Αφού μου έμειναν 3 ολόκληρα ντουλάπια τελείως άδεια.. Και εννοείται ότι αισθάνομαι πολύ πιο ανάλαφρη τώρα!

Πόσα μπράβο να σου πω??? Μπράβο σας που ξεφορτωθήκατε!!!

Για το σπίτι μας είναι.....ακόμη δεν έχει βγει η απόφαση από το δικαστήριο της αγωγής που έγινε το φθινόπωρο αλλά η δικηγόρος λέει από μέρα σε μέρα να αναμένουμε....

Την Τετάρτη εκδικάζεται μια μήνυση που είχαμε κάνει......

Άντε να τελειώνουμε.....

Ευχαριστώ γλυκούλα μου Ειρήνη!!!!

Υ.Γ. Γι' αυτό που συζητάγαμε...δεν ακούω,δεν μιλάω,δεν βλέπω....

Καλές απαντήσεις να έχετε, Αφροδιτούλα μου!

Υ.Γ. Και καλά κάνεις! :!:

γεια σας παιδια! Σας διαβαζω καιρο τωρα αλλα δεν ειχα αποφασισει να γραψω.

Συγχαρητηρια για το θεμα κ νομιζω πως εχει βοηθησει πολυυυ κοσμο στο θεμα easy leaving! Σαν εργαζομενη μαμα με δυο μικρα αγορακια μου εχετε λυσει τα χερια πολλες φορες χωρις να το ξερετε σε διαφορα θεματα κ σας ευχαριστω πολυ.Ελπιζω απο εδω κ στο εξης να μπορω να γραφω κ να ανταλλασουμε αποψεις!

Να σας ρωτησω κ κατι αν ξερετε, ο μικρος εχει βαψει με μαρκαδορο το συνθετο κ με το ξεδονερο που σεσκονιζω δεν βγαινει/Εχετε καμια ιδεα? Κ επισης εχει γραψει με στυλο μια μεσοπορτα που επισης δεν βγαινει ουφφφφ.

Καλώς ήρθες κορίτσι μου!

Καλώς μας βρήκες! ;)

Το σύνθετό σου, τι χρώμα είναι?

777885dugw57gt25.gif

Kαλημερα ομορφες !Τι κανετε????

Σημερα πήγε ο αντρας μου τον μικρο στο σχολειο οπότε ειμαι καπως χαλαρη.

Ετοιμασα πρωινο και κολατσιο και για τους δυο τους,

εστρωσα τα κρεβατια ,

τακτοποιησα τα υπνοδωματια ,

εβαλα ενα πλυντηριο και ηδη το απλωσα ,

συμμαζεψα την κουζινα,

εφτιαξα καφεδακι και χαζεψα και ξεκινησα το σιδερωμα.

Εχθες πήγα τον μικρο καρατε και ωσπου να τελειωσει περασα από μια φιλη. Μετα το καρατε ηρθαν σπίτι ο κολλητος του μικρου και η μαμα του ,ηπιαμε καφε και σιδερωσα και 3 πλυντηρια.

Ειρηνη ,πολύ ομορφες οι φωτο!Καλα αποτελέσματα στη μαστογραφια.

Αφροδιτη ,επίσης καλά αποτελεσματα από το δικαστηριο,ελπίζω να πάνε ολα καλά και με τη μηνυση.

Νασια ,δεν πειραζει για τον αγωνα αρκει να χαιρεται τη διαδικασια ο γιος σου .Θυμαμαι και στους προηγουμενους αγωνες που εγραφες για την κακη οργανωση.

Πιτσακι ,πάντα ετσι καλή διαθεση να εχεις!

Δομνινα ,μπραβο για τα ξεκαθαρισματα ,εσεις πρεπει να ριξατε πολύ δουλεια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα παιδια τι κανετε?

Χτες πηγα σπιτι με ορεξη να καθαρισω το συνθετο κ την πορτα κ δυστυχως ειχα ξεμεινει απο οινοπνευμα..... οποτε σηεμρα φευγοντας απο το γραφειο σταση σμ γι αοινοπνβευμα κ βουρ!! χιλια ευχαριστω κοριτσια!Το συνθετο μου ειναι το καφε σκουρο οχι βεγγε ,δεν φαινεται αν δεν πας πολυ κοντα να το παρατηρησεις μονο εγω που το καθαριζω το προσεχω γιατι κ ο μαρκαδορος ειναι μπλε, οι μεσοπορτες ειναι ασπρο του παγου.

Για τις πανες που λετε ειδα στο κιλντιλ κ γι ατην προμηθευτικη πως εχει προσφορες.

Εγω το σπιτακι μου παλι καλα το εχω σε πολυ καλη κατασταση γιατι ειχα παρτυ του μεγαλου το Σαββατο για τα γεννεθλια του κ ετσι ειχα κανει τα παντα απο κουρτινες,ριχταρια,μαχιλαρια καναπεδων κ μικρα μαξιλαρακια,τοιχους,συνθετο κ κατι βιτρινες που εχω στο διαχωριστικο πασο μεσα εξω ,τιναγμα ξυδιασμα χαλιων τα παντα. Ετσι τωρα μου εχει μεινει μονο ενα καλο καθαρισμα στις ντουλαπες αφου δωσω αρκετα ρουχα των παιδιων που δεν τους κανουν.

Το μονο μου αγκαθι ειναι η μεγαλη αποθηκη που πεταει ο αντρας μου οτι βρει οπως να ναι κ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. Αλλα αφου εχω κανει τα χοντρα νομιζω πως ενα απογευμα θα χρειαστω κ θα την φερω στα μετρα μου.Πολλα πραγματα δεν εχει αλλα αυτα που εχει δεν ειναι συμμαζεμενα.

Εγω κοριτσια εχω ενα "θεμα", δεν μπορω να μπαινω στο σπιτι κ να ειναι ολα ακαταστατα.Μπορει να εχει καποια στιγμη πχ το σπιτι λιγη σκονη αλλα δεν μπορω να βλεπω ρουχα εδω κ εκει κ πραγματα εκτος θεσης.καθε βραδυ πριν απω γι αυπνο μαζευω τα παντα απο το σαλονι ( κατι παιχνιδακι απου παιζουν τα μικρα) κ φτιαχνω ριχταρια καναπεδες, φροντιζω η κουζινα να ειναι πεντακαθαρη κ να ειναι ολα στην θεση τους γιατι τσαντιζομαι να βλεπω πανω στον παγκο διαφορα, ωστε το πρωι που ξυπναω να ειναι ολα στην θεση τους .

Υοτου κ εγω εχω ενα αγορακι 2,5 χρονων κ εχω μεγαλο θεμα με το φαγητο του.δεν δοκιμαζει τιποτα παρα ελαχιστα που θελει αυτος τυπου κριτσινια φρυγανιες πατατακια κ ολα τα υπολοιπα τα θελει αλεσμενα.τωρα προσπαθω να βρω τροπο να τα κοψω...

Διαφημίσεις

:Pξεχασα να σας πω φιλες μου ,οτι εχθες ,απογευμα ηρθε η πεθερα μου κ βλεπαμε για στολη! θα γινει τελεια κ πολυ ευκολα!!

Το χαρακτηριστικο της Θρακιωτισσας ειναι οτι εχει σκουρη στολη

(μαυρη με κοκκινο ,όχι ανοιχτοχρωμη οπως η Αμαλια),

εχει ποδια κεντημενη πανω απο μαυρη φουστα,

εχει μαντηλα λουλουδατη σκουρη στο κεφαλι κ οχι φεσι,

κ εχει κολιε με φλουρια πολλα μπροστα!!!

εχουμε σκουρο γιλεκο παραδοσιακο με σιριτια απο τσολια, εχουμε πουκαμισο με μανικια φαρδια κ σιριτι, βρηκαμε υφαντο χωριατικο σαν καρε με χρωματα κοκκινο ασπρο για ποδια, βρηκαμε μαντηλα μαυρο-κοκκινο-κιτρινο , βρηκαμε μαυρη φουστα με λαστιχο απλη δικια μου κ της ειναι τελεια κ σε μεση κ σε μακρος!!!!!

:idea:Λειπουν τα φλουρια για λαιμο-κολιε, ζωναρι κοκκινο κ σιριτια κατω στην φουστα γιανα φαινεται παραδοσιακη...θα τα κανει η πεθερα!!

:-(Οσο για διακοπες ρε κοριτσια ,κατω απο 350 ε δεν βρηκα για κοντα σε θαλασσα κ all inclusive.....ΑΚΡΙΒΩΣ οσα θα βγαλω σε 5μηνες δουλειας ......

(ιωαννα)

νασια καλε φαγατε πολυ ταλαιπωρια.....αλλά το σημαντικο ειναι να πηγαινουν τα παιδια σε καποια ασχολια για να διασκεδαζουν ,να περνουν καποιες ευχαριστες κ δημιουργικες ωρες....αν ειναι να αγχωνονται ειμαι κατά..........

εγω πιεζομουν πολυ οταν ημουν μικρη με την μουσικη....θυμαμαι εκλαιγα γιατι δεν καταλαβαινα τις ενοιες στην θεωρια.......ενω η πρακτικη μου αρεζε πολυ.......

η κουνιαδα μου πιεζε τον ανηψιο μου 10-11χρ να μην σταματησει το κολυμβητηριο...ηταν καλος αλλά το παιδι δεν διασκεδαζε καθολου να τρεχει σαν αλογο κουρσας...εσεις θα το βρισκατε διασκεδαστικο?? τον πιεζαν να νικησει σε αγωνες κτλ..δεν θα φαει στραβωμα??λογικο ειναι....

christine αχ κοπελα μου κανω ακριβως οτι ειπες....λιστες με υπερ κ κατά.....κ λιστες με το τι χρειαζεται το καμπινγκ κ ποσο κοστιζει....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Πραγματικά σήμερα νυστάζω πολύ !!!

Θέλω να κλεισω τα ματάκια μου και να κοιμηθωωω

Τελοσπαντων!!

Γεμάτο το προγραμμα σήμερα θέλω τοσες μέρες να σας βάλω φωτο και ολο το ξεχνάω!!!!

:)

καλημέρα!!:D

Ειρήνη μου καλή εξέταση!

Βρε κορίτσια πόσο μου έχει φτιάξει τα κέφια η δουλειά δεν λέγεται!Να φανταστείτε οτι κάνω και πιο πολλές δουλειές στο σπίτι,και λείπω και ατελείωτες ώρες...Και μαντάμ 4U....ναι,ναι είχες για ακόμη μια φορά δίκιο...και πολλά άλλα "φεύγουν":tongue:;)

εχεις δίκιο...βέβαια με τη δουλειά "έρχονται" άλλα, αλλά σε γενικές γραμμές βοηθάει...μπράβο που σε ανέβασε τόσο:D

εγω στη δουλειά, με εύκολο πρόγραμμα σήμερα!Σπίτι οκ - βέβαια γεμίσαμε κ άλλα παιχνίδια από το χθεσινό πάρτυ, πραγματικά δεν ξέρω πώς να τα αποθηκεύσω όλα αυτά αλλά τέλοσπάντων...τουλάχιστον χάρηκαν τα παιδιά...

αυριο έχουμε απεργία, θα απεργήσω, θα χάσω ένα 60ρι βέβαια αλλά τουλάχιστον ρεπάρει και ο σύζυγος και θα βολτάρουμε στο κέντρο οπότε χαλάλι!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ειρήνη μου μια ερώτηση για σένα, αν εχεις την καλοσύνη να με βοηθήσεις....την Παρασκευή που πήγα στην κοπέλα να μου κάνει ημιμόνιμο μου είπε να μην τα ξανακάνω για λίγο καιρό γιατί τα νύχια μου είναι πολύ αδύναμα....κλαψ!και με είχε βολέψει τόσο το ημιμόνιμο....τι λες να βάλω για να δυναμώσουν λίγο?κανένα βερνίκι τροφή ίσως?πόσο καιρό λες να τα αφήσω να "ξεκουραστούν"?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κόρες, επέστρεψα. Εκανα την εξέτασή μου.. έφυγε και αυτό από τη λιστα μου! ;) Αύριο απόγευμα τ' αποτελέσματα... :rolleyes:

Επέστρεψα, πετάχτηκα μέχρι το σούπερ, κάναμε 2 καφεδάκια με τον άντρα μου, τηγανίζω πράσινες πιπερίτσες {τις λατρεύουμε} και θα τις συνδυάσω με ψητό κοτοπουλάκι και πένες.

Ειρήνη μου μια ερώτηση για σένα, αν εχεις την καλοσύνη να με βοηθήσεις....την Παρασκευή που πήγα στην κοπέλα να μου κάνει ημιμόνιμο μου είπε να μην τα ξανακάνω για λίγο καιρό γιατί τα νύχια μου είναι πολύ αδύναμα....κλαψ!και με είχε βολέψει τόσο το ημιμόνιμο....τι λες να βάλω για να δυναμώσουν λίγο?κανένα βερνίκι τροφή ίσως?πόσο καιρό λες να τα αφήσω να "ξεκουραστούν"?

Ερσάκι μου, εξαρτάται απο τα νυχάκια.

Εχω πελάτισσες που τα κάνουν σερί 12-14 μήνες {με 1 εβδομάδα ν' αναπνεύσουν} και έχω πελάτισσες που μετά από κάθε μόνιμο, χρειάζονται λίγο ανάπαυλα.

Για να στο είπε η κοπέλα σου, κάτι θα ξέρει.

Να μην βάλεις καθόλου τροφή, ούτε βερνίκι, γενικά τίποτα που θα "καπακώσει" το νύχι σου. Να το αφήσεις ν' αναπνεύσει και πολύ σύντομα, σε 10 μέρες θα είσαι έτοιμη. Αν τα νυχάκια σου είναι πολύ αδύναμα σ' αυτή τη φάση, στύψε λεμόνι και βύθισέ τα μέσα. Αυτό, 3 φορές την εβδομάδα, για τώρα που είναι αδύναμα και θα γίνουν σούπερ σκληρά.

Οτι θελήσεις, μου λες. ;)

καλημερα παιδια τι κανετε?

Χτες πηγα σπιτι με ορεξη να καθαρισω το συνθετο κ την πορτα κ δυστυχως ειχα ξεμεινει απο οινοπνευμα..... οποτε σηεμρα φευγοντας απο το γραφειο σταση σμ γι αοινοπνβευμα κ βουρ!! χιλια ευχαριστω κοριτσια!Το συνθετο μου ειναι το καφε σκουρο οχι βεγγε ,δεν φαινεται αν δεν πας πολυ κοντα να το παρατηρησεις μονο εγω που το καθαριζω το προσεχω γιατι κ ο μαρκαδορος ειναι μπλε, οι μεσοπορτες ειναι ασπρο του παγου.

Για τις πανες που λετε ειδα στο κιλντιλ κ γι ατην προμηθευτικη πως εχει προσφορες.

Εγω κοριτσια εχω ενα "θεμα", δεν μπορω να μπαινω στο σπιτι κ να ειναι ολα ακαταστατα.Μπορει να εχει καποια στιγμη πχ το σπιτι λιγη σκονη αλλα δεν μπορω να βλεπω ρουχα εδω κ εκει κ πραγματα εκτος θεσης.καθε βραδυ πριν απω γι αυπνο μαζευω τα παντα απο το σαλονι ( κατι παιχνιδακι απου παιζουν τα μικρα) κ φτιαχνω ριχταρια καναπεδες, φροντιζω η κουζινα να ειναι πεντακαθαρη κ να ειναι ολα στην θεση τους γιατι τσαντιζομαι να βλεπω πανω στον παγκο διαφορα, ωστε το πρωι που ξυπναω να ειναι ολα στην θεση τους.

Για το οινόπνευμα, θα σου προτείνω να προσέξεις. Νομίζω πως ασπρίζει τα σκούρα έπιπλα, γι αυτό και σε ρώτησα τι χρώμα είναι. Αν επιμένεις να το δοκιμάσεις θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις πρώτα σε μία πλευρά, πίσω, που δεν θα φαινεται αν ασπρίσει.

Οσο για την 2η παράγραφό σου, είσαι "δικιά" μου..

Δες εδώ στο blog μας, σχετική μου ανάρτηση ;)

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2012/10/vs.html

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...