Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μυρτουλα να χαιρεσαι το παλικαρι σου!!!!!!!!!1 γερος-δυνατος κ πανω απολα καλοτυχος!!!!!!!! Κανα χρονο ακομα με λιγο δυσκολια κ μετά τελειωνει η μπεμπέ φαση.......Τι γρηγορα που μεγαλωνουν ε??

:Pκαλέ κοριτσια....

:arrow:για το καμπινγκ που ελεγα,

( κ σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες που μοιραστηκατε την αποψη σας μαζι μου,γιατι κι εγω αμφιταλαντευομαι σφόδρα) ,

εχω σκοπο να δωσω αρκετο χρημα για εξοπλισμο....

:!:πχ η χημικη τουαλετα με ειδικη σκηνη κ υγρο θα με βγει πανω απο 100ε....

αυτο σιγουρα.,...

κι εγω σιχαινομαι σε κοινες κ εξαλλου εχω κ τα μικρα που θελουν πιο πολυ προσοχη...αλλά κ ο μικρος μου ακομη κατουραει το βραδυ κ ξυπναμε 2 μηνες τωρα στις 2 κ στις 5 για να τον βαζουμε......

:idea:τα δε νοικιαζομενα τρχοσπιτα που εχουν στα καμπινγκς τα νοικιαζουν απο 70+ευρω....οποτε μαλλον θα με βγει κ πιο πολυ γιατι δεν εχω κ εξοπλισμο ....κ δεν εχω εμπειρια ουτε εγω ,ουτε ο αντρας μου....

christine να χαιρεσαι κι εσυ το παλικαρακι σου! θοδωρακος ε?? υγεια κ να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!

με τα λεφτα που θα δωσεις για εξοπλισμο, ενοικιασει κλπ καλυτερα να πας σ ενα all inclusive που και διπλα στη θαλασσα εινα ιτα πιο πολλα και πισινα εχει και παιδοτοπους και φαγητο ολη μερα οποτε θα ειναι μονο ξεκουραση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου γλυκά και καλή βδομάδα να έχουμε..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως χθες επιτέλους καταφέραμε με τον σύζυγο να ξεσκαρτάρουμε τα ντουλάπια της κουζίνας.. Το τι πέταξα και το τι έδωσα δεν λέγεται.. Αφού μου έμειναν 3 ολόκληρα ντουλάπια τελείως άδεια.. Και εννοείται ότι αισθάνομαι πολύ πιο ανάλαφρη τώρα!

Επόμενη αποστολή: Η ντουλάπα της βεράντας η οποία τη γλύτωσε διότι είχε πολύ άσχημο καιρό και ο άντρας μου κρύωνε να βγει στο μπαλκόνι!

Επίσης θέλω να πω ότι πήρα ένα πολύ ωραίο διάφανο πλαστικό κουτί από το Super και έβαλα μέσα όλα τα ρύζια και τα όσπρια!

Έβαλα 3 πλυντήρια και 3 στεγνωτήρια τα οποία άφησα να τα σιδερώσει η πεθερά..

Το Σάββατο έκανα τορτελίνια αλά κρέμ και τελικά καταφέραμε να πάμε σινεμά αφού το παιδάκι μου ευτυχώς κοιμήθηκε στην ώρα του για βράδυ.. Ευτυχώς δεν ξύπνησε καθόλου όσο λείπαμε κι έτσι οι παππούδες του ήταν ήσυχοι.

Χθες επειδή περιμέναμε ένα ζευγάρι φίλων για φαγητό το μεσημέρι έκανα μηλόπιττα, σουφλέ με μακαρόνια και χοιρινό λεμονάτο στην κατσαρόλα.. Εννοείται ότι μετά όλα μπήκαν στο πλυντήριο, πλυθήκαν τα ταψιά και τα πυρέξ και καθαριστήκανε οι πάγκοι της κουζίνας..

Ο μικρός κοιμήθηκε για μεσημέρι στις 4.30 και μαζί του κι εμείς.. Ξυπνήσαμε οικογενειακώς στις 6.30 και αισθανόμασταν άλλοι άνθρωποι.. Η συνέχεια είχε άπλετο παιχνίδι με το πιτσιποπάκι μου και ο άντρας μου είδε ποδόσφαιρο..

Σήμερα χαρά και εργασία!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Νίκο γελάω πολύ με αυτά που γράφεις όπως τα γράφεις! Και ναι, κι ο δικός μου άντρας κάνει τέτοιες δουλειές - φτάνει να του το έχω πει 10 μέρες νωρίτερα!

Camping? Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.. είμαι κι εγώ της ανέσεως.. προτιμώ σαφώς το all inclusive!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Για σήμερα συνέχισα τα κηπουρικά αλλα με ξανάπιασε βροχή και σταμάτησα αλλα το κανα μπροστά απο την γκαραζόπορτα ΓΥΑΛΙ!

Μετά πάλι πιάτα και νεροχύτης και μετά μαγείρεμα αλλα σήμερα πρόχειρα πράματα λιγα σπαγγέτι.

Τώρα καφές και γραφείο γιατί έχουν πέσει κάμποσα. Μετά ντους και μετα θα βαλω σε τάξη τα ντουλάπια της κουζινας γιατι ανοιγεις ντουλαπι και σου πεφτουν οι οδοντογλυφιδες στο κεφάλι. Επίσης σήμερα το πρωι καθαρισα τον φούρνο και εβαλα ενα ταψακι κατω κατω γιατι η κουζινα ειχε γεμισει λιπη και τετοια αηδιαστικα.

ΔΟΜΝΙΝΑ: ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100% ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha0107_zps632f4d02.jpg

μυρτουλα να χαιρεσαι το παλικαρι σου!!!!!!!!!1 γερος-δυνατος κ πανω απολα καλοτυχος!!!!!!!! Κανα χρονο ακομα με λιγο δυσκολια κ μετά τελειωνει η μπεμπέ φαση.......Τι γρηγορα που μεγαλωνουν ε??

:Pκαλέ κοριτσια....

:arrow:για το καμπινγκ που ελεγα,

( κ σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες που μοιραστηκατε την αποψη σας μαζι μου,γιατι κι εγω αμφιταλαντευομαι σφόδρα) ,

εχω σκοπο να δωσω αρκετο χρημα για εξοπλισμο....

:!:πχ η χημικη τουαλετα με ειδικη σκηνη κ υγρο θα με βγει πανω απο 100ε....

αυτο σιγουρα.,...

κι εγω σιχαινομαι σε κοινες κ εξαλλου εχω κ τα μικρα που θελουν πιο πολυ προσοχη...αλλά κ ο μικρος μου ακομη κατουραει το βραδυ κ ξυπναμε 2 μηνες τωρα στις 2 κ στις 5 για να τον βαζουμε......

:idea:τα δε νοικιαζομενα τρχοσπιτα που εχουν στα καμπινγκς τα νοικιαζουν απο 70+ευρω....οποτε μαλλον θα με βγει κ πιο πολυ γιατι δεν εχω κ εξοπλισμο ....κ δεν εχω εμπειρια ουτε εγω ,ουτε ο αντρας μου....

christine να χαιρεσαι κι εσυ το παλικαρακι σου! θοδωρακος ε?? υγεια κ να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!

Δημητρα εχεις πμ;) παρε με τηλ δεν κοιμαμε

καλησπερα

εχει πολυ μουντη και βροχερη μερα και βαριεμε να κανο οτιδηποτε:rolleyes:

το πρωι πηγα για καφε με το γιο σε μια φιλη

και τωρα θα παμε στην κουμπαρα μου (νονα μικρου)για καφε:cool:

οπος πολυ σωστα καταλαβατε δεν εκανα ΤΙ ΠΟ ΤΑ

παρα μονο τα βασηκα

κρεβατια

τα πρωινα μας

φακες και σαλατα

πλυσημο πιατα

αυταααααα

φιλια πολα:P

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε?

Εχω μερες να σας γραψω αλλα σας διαβαζω καθημερινα!

Μυρτουλα μου να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!Να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!

Δημητρα εχεις δικιο για την στολη,και εγω θα τα λυπομουν τα χρηματα,αν μπορει να ραψει κατι η πεθερα σου θα ηταν πολυ καλη λυση!

Μαριαννα μου πριν ανακαινισουμε την κουζινα ειχα και εγω μαρμαρινο νεροχυτη και τον ελουζα στην χλωρινη και λαμποκοπαγιε!Βεβαια επειδη ηξερα οτι θα τον αλλαζαμε δεν με ενοιαζε αν θα παθαινε κατι....

Καλαμαρακι τελειες οι φωτο σου!!!Με ξεσηκωνουν....

Κοριτσια για το φουρνο μικροκυματων που λετε,να σας πω οτι εγω δεν εχω αγορασει συνηδειτα,το θεωρω ανθιυγεινο αλλα μου ειναι εντελως αχρηστο...Το γαλα του μικρου το ζεσταινω στο γκαζακι και το φαγητο μας σε κατσαρολακι,αν ζεσταινω του μικρου μονο,βαζω ενα μπρικι με νερακι να βρασει και απο πανω εχω τοποθετησει ενα (γυαλινο παντα) πιατο και ζεσταινεται,κατι σαν μπεν μαρι.Εχω το ρομποτακι που εβαλε η Γιωτα,το οποιο με εχει βολεψει παρα πολυ,εκει μαγειρευω,τις περισσοτερες φορες,τα φαγητα του φουρνου και ετσι εξοικονομω ρευμα αλλα και δεν λερωνεται και ο φουρνος;)

Τα νεα μας:

To Σαββατο πηγαμε τον μικρο στο παιδικο μουσειο,αλλα δεν κατσαμε πολυ γιατι γινοταν χαμος,ειχε πολυ κοσμο.Στο δρομο συναντησα και την Βικυ Καγια.Καναμε μια βολτα στην πλακα,πηγαμε παιδικη χαρα και γυρισαμε σπιτακι μας οπου αραξαμε για το υπολοιπο σκ.

Σημερα σηκωθηκαμε και καναμε τα γνωστα,πρωινα,αλλαγματα και κατσαμε λιγο και παιξαμε,επλυνα πιατα.εστρωσα κρεβατια,εβαλα πλυντηριο,ισιωσα τα μαλλακια μου και πηγαμε καροτσαδα με τον μιρο μου και πολυ το χαρηκαμε γιατι με το κρυο που εχει βαλει,εχουμε κλειστει μεσα...Γυρισαμε,φαγαμε λαχανορυζο και ξαπλωσαμε.Τωρα θελω να κανω το μπανιο και να μαγειρεψω για αυριο φασολια μαυροματικα.

Σας φιλω ολες!!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όσους είχαν εορτάζοντες,περαστικά στους αρρωστούληδες,κουράγιο και χαμόγελο σε συγγενείς αρρώστων και να είναι γρήγορη η ανάρρωση.

Χάθηκα πάλι αλλά γίνεται ο κακός χαμός τις δύο τελευταίες εβδομάδες.Το ΣΚ είχαμε αγώνες σκάκι και τις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε συνέχεια προπονήσεις οπότε ήμουν συνέχεια στο τρέξιμο.Δυστύχώς ο μεγάλος στο ατομικό δεν πήγε και πολύ καλά και τον πήρε από κάτω αλλά τουλάχιστον στο ομαδικό είμαστε οριακά για πρόκριση στον τελικό.Ο μεσαίος πάλι για πρώτη φορά πήγε αρκετά καλά έφερε 3 βαθμούς στους 5 αλλά αυτό με τον μεγάλο με προβλημάτισε και πλέον σκέφτομαι ότι το σκάκι το ξεκινήσαμε για πλάκα και αν είναι να στεναχωριέται μήπως δεν τον ξαναπάω σε αγώνες τουλάχιστον ατομικούς.Να φανταστείτε ότι την Παρασκευή το βράδυ έρχεται και μου λέει έχω τόσο άγχος για αύριο που δεν μπορώ να κοιμηθώ και αναρωτιέμαι αξίζει όλο αυτό;Επιπλέον η συγκεκριμένη οργάνωση ήταν από την χειρότερη που έχω πάει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.Γίνοταν ένας χαμός,αργούσαν τις κληρώσεις,αργούσαν να ξεκινήσουν τους αγώνες,χάλια η διαιτησία μόνο τους αγώνες δεν παρακολουθούσαν.Το Σάββατο είμασταν στο Μαράσλειο (εκεί γίνονταν οι αγώνες)από τις 9 μέχρι τις 5 και μισή και εκτός αυτού σε άλλο κτήριο είχαν τον μικρό και σε άλλον τον μεγάλο με αποτέλεσμα να τρέχω σαν τον Βέγγο συνέχεια να βλέπω τί γίνεται γιατί τα δύο κτήρια δεν είχαν καν κοινό προάυλιο και εχτές είμασταν από τις 4 και μισή μέχρι τις 11.30 το βράδυ.Πολύ ταλαιπωρία και πολύ κρύοοοοοοοοοοοο γιατί δεν είχαν μεριμνήσει για χώρο για τους συνοδούς με αποτέλεσμα να καθόμαστε στα προάυλιο έγινα κασάτι μέχρι να φύγουμε.Τεσπά πέρασε μακάρι να προκριθούμε.

Από δουλείες την Παρασκευή έκανα το σπίτι λαμπίκο μιας και φανταζόμουν τί με περίμενε το ΣΚ και σήμερα το σπίτι ήταν σαν βομβαρδισμένο.Γύρισα από το σχολείο και ξεκίνησα απλώνοντας ένα πλυντήριο και βάζοντας ένα ακόμα,μάζεψα ότι δεν ήταν στην θέση του,καθάρισα το τζάκι,έφτιαξα τα ριχτάρια,έκανα το καθρέπτη στο δωμάτιο μας,ξεσκόνισα,έκανα μπάνια,άλλαξα πετσέτες,έφτιαξα κεφτέδες,πήγα ξανά στο σχολείο γιατί είχαμε ενημέρωση,γύρισα έκοψα πατάτες για το μεσημέρι,άπλωσα το πλυντήριο και ετοίμασα ένα σκούρο για το μεσημέρι,πήγα να πάρω τα παιδιά από το σχολείο,φάγαμε,έβαλα πλυντήριο πιάτων,σιδέρωσα όλα τα ασιδέρωτα αλλά έχω ακόμα ένα απλωμένο έξω που δεν έχει στεγνώσει ακόμα οπότε αύριο,κάναμε αναγόμωση στους πυροσβεστήρες της πολυκατοικίας οπότε έτρεχα πάνω κάτω,και τώρα θα βάλω το ρούχα στην θέση τους και θα ξυπνήσω τα μικρά για να διαβάσουμε.Το μόνο που θέλω είναι να ξαπλώσω και να κοιμηθώωωωωωωωωωωωωωωω λέμε αλλά τώρα μια και καλή το βράδυ.

Μαριάννα πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες με το πλέξιμο δεν είναι τρομερή ψυχοθεραπεία;Αδειάζει το μυαλό σου και φτιάχνεις και τα αξεσουάρ που θέλεις.Εγώ τώρα έχω ξεκινήσει μία κουβερτούλα για τον μεγάλο με τα περίφημα granny square.

Για την ΔΕΗ δεν τον συζητάω την προηγούμενη εβδομάδα σκάσαμε 400? λες και τα χρωστάγαμε έλεος πια.

Επιπλέον γυρνώντας από το σχολείο είδα ότι το πίσω λάστιχο στο αυτοκίνητο είχε γίνει πίτα οπότε άλλα έξοδα πάλι δεν μπορώ άλλο.

Σας ζάλισα πάλι εδώ θα είμαι να σας διαβάζω.

Κοριτσια μου να σας ρωτησω:

Ξεμεινα απο πανες και το ειδα μολις τωρα,εχετε δει πουθενα καμια προσφορα?

Το σκ ειχε στο Βασιλοπουλο αλλα δεν πηρα γιατι νομιζα πως ειχα αλλα δεν ξερω αν ισχυει και σημερα,εχετε ακουσει τιποτα?

Το σκ ειχε στο Βασιλοπουλο αλλα δεν πηρα γιατι νομιζα πως ειχα αλλα δεν ξερω αν ισχυει και σημερα,εχετε ακουσει τιποτα?

Να κοιτάς κι εδώ : http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=3660&page=37

κι εδώ : http://prosfores-fylladia.gr/category/ola-ta-filladia/souper-market/

Επειδή κι εγώ τις παρακολουθώ μέχρις στιγμής δεν άκουσα κάτι. Μπορείς όμως να δεις στο site του www.ab.gr στην κατηγορία "προσφορές"!

Επίσης μπορείς να μπεις στο site www.killdeal.gr

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?

μυρτουλα να χαιρεσαι το παιδακι σου! κ εσυ κριστιν μου το ιδιο!!! (καλυτερα εξω, δεν κουραστηκες κιολας!)

δημητρα να χαιρεσαι τον αντρουλη! καμπινγκ με παιδι (κ χωρις δηλαδη) οχι ευχαριστω δεν θα παρω!!! αντε ενα σκ οι δυο μας με τον αντρα μου κ πολυ μου ειναι, κατα τα αλλα θελω την ανεση μου! εχω κανει μια φορα καμπιγκ στην ελαφονησω στον σιμο, ενα σκ μονο.

για την φιλη (δεν θυμαμαι ονομα, σορυ!)που ελεγε για τον μαρκαδορο, με οινοπνευμα εβγαλα μαρκαδορους πανω απο το τραπεζακι του σαλονιου

α βρε μαριαννα μου, ειχα ρομποτακι κ το χαρισα σε ενα ασχετο ζευγαρι, θα στο εστελνα!

βρε νικοςχριστινα πολλες δουλειες....

εγω σημερα ελαχιστα:

1. εστρωσα κρεβατια
  2. εστρωσα ριχταρια
  3. περασμα μπανιιο
  4. μαζεψα μερικα μπουφαν στην θεση τους
  5. μαγεψα φακες
  6. μαζεψα νεροχυτη
  7. επλυνα μια κατσαρολα κ ενα πυρεξ
  8. τακτοποιησα τα μισα σιδερωμενα
  9. εφτιαξα τις καλτσες
  10. μαζεψα νεροχυτη
  11. τακτοποιησα την μιρκη
  12. κατεβηκα για δουλεια
  13. ανεβηκα, εβαλα την μικρη να φαει
  14. εστρωσα τραπεζι, φαγαμε, μαζεψα εβαλα πιατα στο πλυντηριο
  15. παγκους-εστιες

τωρα ξεκιναμε με την μιρκη να (ξανα-μανα) φτιαξουμε τα παιχνιδια της

η μικρη εχτες εφαγε κεικ! γιουπι!!! (θυμαστε που δεν απλωνε χερι να παρει τιποτα ε?)

επισης ζηταγε καλαμακι κ μου ελεγε κα κα κα τις λεω αν δεν μου το πεις ολο δεν στο δινω! πες κα-λα-μα-κι!!! κ μου λεει κααα λααα μιιι κιιιι!!! λεω ενταξη κ το καλαμικι καλο ειναι!!!! χαχα

το σπιτι καθαρο μαζεμενο, μια χαρα!!!

το απογευμα δωρακι για τις διδυμες ξαδελφες που ειχαν γενεθλια

φιλακια

βασιλοπουλο ειδα λιμπερο, αλλα δεν παιρνω λογω των κατσαριδων που ειχα βρει μεσα σε ενα πακετο (εχω κανει καταγγελεια στον ινκα)

ναι YOTU να καταλαβεις στην φωτο που εχω πιο πανω εξω απο την γκαραζοπορτα ηταν χορτα μηκους 1.30 περιπου (πατημενα βεβαια γιατι τα παταγα με το αμαξι) αλλα ηταν πανικος! Τα αλλα δεν ηταν τπτ ο κηπος με παιδεψε γιατι αρχισε βροχη. Τωρα συμαζευω τα ντουλαπια και τα ταξινομω σε κατηγοριες

Καλησπερα κοριτσια μου!!τι κανετε?

Μιρτουλα να χαιρεσαι το παιδακι σου να τα εκατοστησει και να το καμαρωνετε παντα..

Χριστινα χρονια πολλα και για τον μικρο σου..δεν πειραζει που η γιορτουλα εγινε εξω καλυτερα απο οτι να μαζευες τον χαμο στην κατασταση σου..

Αφροδιτακι την καλυτερη εκβαση για το δικαστηριο ευχομαι,μην αγχωνεσαι..

Xρυσα καλυτερα ειναι οι μικρες απο το Σαββατο εχει το ζουζουνι να κανει πυρετο αλλα δεν την εστειλα και σημερα σταθμο να αναρρωσει καλα..

Δημητρα χρονια πολλα για τον συζυγο..ομορφο Σ/κ περασατε..οσο για την στολη πολλα λεφτα..μακαρι να κανει κατι η πεθερα σου..

Νασια συγχαρητηρια και στα δυο παιδια..τι και αν ο μεγαλος δεν πηγε και τοσο καλα το θεμα ειναι να περναει καλα κια ευχαριστα..αυτο να του πεις δεν χρειαζεται να αγχωνεται..

Δομνινα εχει δικιο η μανα,πετας και νιωθεις τελεια το ευχαριστιεσαι βρε παιδι μου..

Μπιλλακι ελπιζω να σταματησει γρηγορα να ποναει η μανουλα σου..

Ρενατα εισαι καλυτερα με τον πονοκεφαλο ε?οσο για τον καυγα κατι η κουραση κατι αυτα που εχουμε στο κεφαλι μας ξεσπαμε στον ανθρωπο μας..και εγω χθες βραδυ εριξα το καυγαδακι μου με τον συζηξ..

Χθες ηταν μερα καθαριοτητας..ο αντρας μου ειχε ορεξη και με βοηθησε.εβγαλε τα σεντονια απο ολα τα κρεβατια,ξεκαθαρισε τα παιχνιδια των κοριτσιων,πεταξε σπασμενα τακτοποιησε τα lego,playmobil καλα και τα τοποθετησε ψιλα στην ντουλαπα της μεγαλης γιατι τα βρισκει η μικρη και φοβαμαι μην καταπιει τιποτα,μαζεψα αποδειξεις και οτι χαρτουρα περιφεροταν και εφτιαξαε γαλατα και καφεδες..

εγω εστρωσα καθαρα σεντονια

καθαρισα το φωτιστικο στο υπνοδωματιο μας

επλυνα καλα το μπανιο πλακακια καλαθακι σκουπιδιων πιγκαλ με χλωρινη,αδεισα τα συρταρια απο το επιπλο του μπανιου πεταξατα αχρηστα και τακτοποιησα ομορφα τα πραγματα

εβαλα καλη σκουπα

καθαρισα παγκους εστιες πλακακια,ντουλαπια εξωτερικα,μικροσυσκευες πλυντηριο πιατων εξωτερικα και το ψυγειο.καθαρισα το φιλτρο του πλυντηριου

ξεσκονισα πολυ καλα

επλυνα κρυσταλλινα διακσμητικα

καθαρισα ολες τις γυαλινες επιφανειες

εκανα τα τζαμια του σαλονιου

σφουγγαρισα

σκουπισα κια σφουγγαρισα μπαλκονια

μαζεψα στεγνα ρουχα

απλωσα ενα πλυντηριο

επλυνα την κουρτινα του μπανιου την κρεμασα και εβαλα καθαρες πετσετες και καθαρα πατακια

μαγειρεψα

φαγαμε και ξαναμαζεψα την κουζινα

σιδερωσα 2πλυντηρια

επλυνα τα βιτεξακια μου και τα πανακια

ηρθε η αδερφη μου μου εβαψε τα μαλλια μου,λουστηκα εκανα μπανακι,φρυδια,μασκα νυχια

εκανα μια τυροπιτα στην φορμα του κεικ ,πολυ νοστιμη

εκανα μπανιο τα παιδια το γαλα τους δοντια πιτζαμες και υπνο

διαβασα λιγο το βιβλιο μου οσο αντεξα και ξεραθηκα

vSYvp3.png

6HIKp3.png

εγω πηρα απο το welovebabies,βαζει τις pampers σε προσφορα:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...