Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μαριαννα εσυ εισαι εκεινη που εχει εκεινο το πανεμορφο "χωριατικου στυλ" σπιτι?που ειχες βαλει φωτογραφιες απο την κουζινα σου παλια κ τον νεροχυτη τον μαρμαρινο??? εχουν χαρακτει κυριολεκτικα στο μυαλο μου κοπελια!!μου ειχε αρεσει υπερβολικα πολυ...........

ναι ναι εγω !!! :D:D:D εχω και αλλες φωτογραφιες να σας βαλω απο το σαλονι μας αλλα δεν τις εχω περασει ακομα

Αρετη νομιζω εσυ με ρωτησες αν εμαθα να πλεκω απο βιντεακια, ναι εβαλα στο youtube βελονακι (crochet στα αγγλικα) και εχει τα απειρα, απο αρχαριος μεχρι..να τριβεις τα ματακια σου! μεχρι στιγμης τα παω εξειρετικα! :tongue:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mirtoula4 να χαίρεσαι το αγοράκι σου και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!!!!!

Καλαμάρι, Ειρήνη και Margio, ωραίες φώτο........

Έπλυνα κι εγώ τα πλυντήρια πιάτων/ρούχων στην μεγαλύτερη θερμοκρασία με ξύδι και έλαμψαν. Την σχαρίτσα/φίλτρο στο πλυντήριο πιάτων την πλένω στο χέρι κάθε 3 μήνες.....δεν ξέρω αν αργώ ή αν χρειάζεται συχνότερα........τι λέτε;

Μοσχομύρισαν πάντως και οι δύο συσκευές καθαριότητα!!!!!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα, έχει φαγητό από Σ/Κ. Εχθές το απόγευμα έφτιαξα ένα κέηκ πορτοκάλι με χωριάτικα αυγά και ελαιόλαδο.....πεντανόστιμο και αφράτο, το μισό φαγώθηκε εχθές...και έφτιαξα και ζυμαρόπιτα με τυρί φέτα, για κολατσιό ό,τι πρέπει.

Την Τετάρτη έχουμε δικαστήριο για το σπίτι το πρωί και αυτή την φορά θα πάω γιατί είμαι μάρτυρας.....έχουν αρχίσει από τώρα οι ταχυπαλμίες....για να δούμε...

Κορίτσια μου ,καλήμερα !Τι κανετε?

Σας διαβαζα στα πεταχτα τις προηγουμενε ςημερες ,προσπάθησα να σας γραψω,με πέταξε εξω και δεν ξαναπροσπάθησα.

Ειρηνη ,Καλαμαρακι και Μαργιω,υπέροχα τα συρταρια - ντουλάπια σας.Μαργιω ,σε τετοια κουτια εχω βαλει τα δικα μας εσωρουχα ,στου γιο εχω βαλει αυτα με τις πολλες θηκες.Μεγάλη εξυπηρετηση.

Καλαμαρακι ,τοσο ξεσηκωτικα τα μηνυματα σου ,χαιρομαι πάντα να σε διαβαζω.

Ειρηνη ,στο παιχνιδι τους βλέπεις πάντα τις αλλαγες .Ναι μεγαλώνουν τα πιτσιρικια μας!

Μιρτουλα ,να χαιρεσαι το αγορακι σου,να τα εκατοστησει γερο ακι ευτυχισμένο!

Ραβ ,με το καλό το πάρτυ σας ,καλά να περασεις στη βολτουλα σου!

Αρετη ,πως ειναι τα πιτσιρικια? Αναρωσατε?

Μπιλάκι ,καλή δυναμη!Μπραβο για τις καθαριότητες ,φορτσαρες!

Yορι, μπορεις να νοικιασεις στολη αλλα ακόμη και αν πάρεις σκεψου πως αυτες ειναι ετσι φτιαγμένες που σε βγαζουν τουλάχιστον 2 χρονια.

Εγω εχω στολή του γιου από το προνηπιο και θα τη φορεσει κανονικα και φετος ,μη σου πω και του χρονου.Και ειναι μεν αδυνατος αλλα ειναι και αρκετα ψηλός.Εσυ βεβαια ξερεις το παιδακι σου.

Ρενατα ,μπραβο για το τριημερο!Κριμα για τον καυγα,ελπίζω να ειστε καλύτερα τωρα και να ηρεμησες και από τον πονοκεφαλο.

Στα δικα μου τωρα,καθαριοτητες εκανα το Σαββατο γιατι την Παρασκευη δεν προλαβα,και Σαββατο και Κυριακη περασαμε χαλαρα.Κανονισα παρεουλα για το γιο το ΣΑββατο το απόγευμα και την Κυριακη πήγαμε εκκλησια και μετα ηρεμα στο σπίτι μας.Παιξαμε λέγκο ,διαβασαμε,εψησε μπριζολίτσες ο αντρας μου και το απόγευμα χαζεψαμε και τους αγωνες στιβου.

Η μαμα πήρε δωρο στο μικρο αγόρι τη σειρα του national geografic ,που διαφημίζεται τωρα με τα αγρια ζωα.Αν και δεν το περιμενα μου αρεσαν πολύ και τα βιβλία και τα dvd,καλή γραφη και ομορφες φωτογραφίες,πλουσια σε πληροφοριες αλλα αρκετα παιδικα.

Σημερα πήγα τον μικρο σχολειο και μετα για καφε με φιλες και γυμναστηριο.Εκανα δυο δουλειες ακομη και επέστρεψα.Ετοιμασα πορτοκαλάδα και μισο τοστ και καθησα να σας διαβασω.

Για το μεσημερι θα βρασω πατζαρια και θα ψησω τσιπουρες και θελω να σκουπίσω και να καθαρισω την κουζινα ,γιατι δυστυχως δεν επλυνα νεροχυτη το βραδυ.Επίσης εχω αρκετο σιδερο αλλα δεν βλέπω να το προλαβαινω.

Ευτυχως από το βραδυ ειχα συμμαζεψει το σαλόνι ακι ειχα στρωσει τα ριχταρια και το πρωι εστρωσα τα κρεβατια μας και συμμαζεψα τα δωμάτια.

Τα φιλά μου,καλή εβδομαδα σε ολες!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ολοκλήρωσα τις δουλίτσες που ήθελα για σήμερα.

Ξεσκόνισα...Μόλις τελείωσα και το μπάνιο μου.

Το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο, μαζεμένο και καθαρό.

Θ' ασχοληθώ με κάποιες τακτοποιήσεις τώρα. ;)

Ολο αυτό βγήκε εντελώς ξινό τη δευτέρα το βράδυ, έκανα το χειρότερο καβγά με τον άντρα μου που έχω κάνει ποτέ:evil::cry::cry:

Ρηνάκι μου..... :-(

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα!!:D

Σήμερα εχει γενέθλια ο μικρούλης μου:D:D:D, γίνεται 2 το αγόρι μου, οπότε μέρα γιορτής για το σπίτι μας!έφερα γλυκάκι χειροποίητο να κεράσω στη δουλειά,εχω φτιάξει και για το σπίτι εννοείται και τα γενέθλια θα τα κάνουμε εξω το απόγευμα, καθώς αδυνατώ να διαχειριστώ το πριν και μετά στο σπίτι:tongue::tongue:

Δήμητρα να χαίρεσαι τον άντρα σου!ναι της Καλαμαριάς εννοούσα;), μ αρέσει πολύ!

Για το κάμπινγκ και γω δεν ξέρω πολλά....έκανα παλιά παιδάκι με τους γονείς μου αλλά τώρα με τα παιδιά μου μικρά μάλλον δεν θα το τολμούσα....νομίζω πως θα ναι δύσκολο, δεν θα χουμε τη βόλεψή μας, θα κουραστώ τρελα και όπως είπε και κάποια φίλη σιχαίνομαι κιόλας....βέβαια όλα αυτά μπορεί να ναι απλά η ιδέα μου. Εγω γενικά για διακοπές προτιμώ ξενοδοχεία με all inclusive οπότε και καθαρίζουν κάθε μέρα το δωμάτιο και είναι όλα τα γεύματα μέσα, γενικά στα χουν όλα έτοιμα, αυτό σημαίνει ξεκούραση για μένα....

καλαμαράκι και Ειρήνη ωραίες φωτό, μπράβο!!

mirtoula να χαιρεσαι το παιδακι σου, να ειναι παντα καλα.

Στο θεμα διακοπων εχουμε το ιδιο γουστο και για μενα ξεκουραση σημαινει ολα ετοιμα και καθαρα. Μακαρι φετος να καταφερουμε να παμε καπου εστω και για λιγες μερες

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, πολύ όμορφες φωτογραφίες βλέπω.

Μυρτούλα να χαίρεσαι τον γιο σου, να τον καμαρώσεις και γαμπρό.

Δήμητρα να χαίρεσαι τον άντρα σου, ωραίες βόλτες κάνατε.

Εμείς κάναμε πάλι βόλτες το ΣΚ, χτες βγάλαμε και τους κοντινούς μας σε μια ταβέρνα με παιδότοπο για να κεράσουμε για τον μικρό μας που γιόρταζε το Σάββατο. Το πήρα λίγο βαριά που δεν είχα δυνάμεις να κάνω την πρώτη του γιορτή στο σπίτι αλλά ήταν τόσο ξεκούραστα τελικά που το ξεπέρασα.

Έκανα και άλλη μια δουλειά από την λίστα μου, καθάρισα το ντουλάπι με τα πυρέξ, γάστρες κλπ αλλά δυστυχώς δεν είχα κάτι για πέταμα εκεί, μου έχει μείνει κουσούρι, αν δεν βγει κάτι για πέταμα δεν νιώθω ότι καθάρισα.

Δεν προχωράω τόσο γρήγορα όσο θα ήθελα, αλλά δεν βοηθάει και ο καιρός καθόλου, πως να πλύνω κουρτίνες και χαλιά χωρίς ήλιο?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Δήμητρα ούτε εγώ θα έκανα κάμπινγκ με τόσο μικρά παιδιά, το πρόβλημά μου είναι η χρήση της τουαλέτας, θα πρέπει να την χλωρινιάζεις κάθε φορά πριν πάνε? Αν όμως πάτε πιστεύω ότι τα παιδιά σου θα σε λατρέψουν.

γεια σας παιδια! Σας διαβαζω καιρο τωρα αλλα δεν ειχα αποφασισει να γραψω.

Συγχαρητηρια για το θεμα κ νομιζω πως εχει βοηθησει πολυυυ κοσμο στο θεμα easy leaving! Σαν εργαζομενη μαμα με δυο μικρα αγορακια μου εχετε λυσει τα χερια πολλες φορες χωρις να το ξερετε σε διαφορα θεματα κ σας ευχαριστω πολυ.Ελπιζω απο εδω κ στο εξης να μπορω να γραφω κ να ανταλλασουμε αποψεις!

Να σας ρωτησω κ κατι αν ξερετε, ο μικρος εχει βαψει με μαρκαδορο το συνθετο κ με το ξεδονερο που σεσκονιζω δεν βγαινει/Εχετε καμια ιδεα? Κ επισης εχει γραψει με στυλο μια μεσοπορτα που επισης δεν βγαινει ουφφφφ.

Μιας κ ειπα ξυδι, διαβαζα την Παρσκευη που γραφατε για την χρηση του ξιδιου, εγω βαζω ξυδι παντα οταν πλενω κατσαρολικα μαζι με το απορυπαντικο κ εκτος απο την μυρωδια που εξαφανιζεται γυαλιζουν κ παρα πολυ,αν θελετε το δοκιμαζεται.Κ στα ταψια το βαζω επισης στα ανωδειδωτα.Στα αλουμινενια μετα το καθαρισμα με σφουγγαρακι η συρματακι αν χρειαζεται τα περναω με σαπουνι χωριατικο κ αν εχει ηλιο τα βγαζω κ για λιγο στον ηλιο κ ειναι πεντακαθαρα κ αστραφτερα σαν καινουρια.

Εμείς κάναμε πάλι βόλτες το ΣΚ, χτες βγάλαμε και τους κοντινούς μας σε μια ταβέρνα με παιδότοπο για να κεράσουμε για τον μικρό μας που γιόρταζε το Σάββατο. Το πήρα λίγο βαριά που δεν είχα δυνάμεις να κάνω την πρώτη του γιορτή στο σπίτι αλλά ήταν τόσο ξεκούραστα τελικά που το ξεπέρασα.

Έκανα και άλλη μια δουλειά από την λίστα μου, καθάρισα το ντουλάπι με τα πυρέξ, γάστρες κλπ αλλά δυστυχώς δεν είχα κάτι για πέταμα εκεί, μου έχει μείνει κουσούρι, αν δεν βγει κάτι για πέταμα δεν νιώθω ότι καθάρισα.

Να το χαίρεστε κορίτσι μου!!!

Υ.Γ. Αχ.. και γω πρέπει να το "δω" αυτό το ντουλάπι... :rolleyes:

Την Τετάρτη έχουμε δικαστήριο για το σπίτι το πρωί και αυτή την φορά θα πάω γιατί είμαι μάρτυρας.....έχουν αρχίσει από τώρα οι ταχυπαλμίες....για να δούμε...

Για το θέμα που συζητάγαμε...; Αν ναι... :-( αχ, κουράγιο Αφροδιτάκι μου!

Σήμερα εχει γενέθλια ο μικρούλης μου:D:D:D, γίνεται 2 το αγόρι μου, οπότε μέρα γιορτής για το σπίτι μας!έφερα γλυκάκι χειροποίητο να κεράσω στη δουλειά,εχω φτιάξει και για το σπίτι εννοείται και τα γενέθλια θα τα κάνουμε εξω το απόγευμα, καθώς αδυνατώ να διαχειριστώ το πριν και μετά στο σπίτι:tongue::tongue:

Να το χαίρεσαι!!!!!!

Ερσάκι μου, σου εύχομαι να είναι πάντα καλότυχος και γερός!

777885dugw57gt25.gif

γεια σας παιδια! Σας διαβαζω καιρο τωρα αλλα δεν ειχα αποφασισει να γραψω.

Συγχαρητηρια για το θεμα κ νομιζω πως εχει βοηθησει πολυυυ κοσμο στο θεμα easy leaving! Σαν εργαζομενη μαμα με δυο μικρα αγορακια μου εχετε λυσει τα χερια πολλες φορες χωρις να το ξερετε σε διαφορα θεματα κ σας ευχαριστω πολυ.Ελπιζω απο εδω κ στο εξης να μπορω να γραφω κ να ανταλλασουμε αποψεις!

Να σας ρωτησω κ κατι αν ξερετε, ο μικρος εχει βαψει με μαρκαδορο το συνθετο κ με το ξεδονερο που σεσκονιζω δεν βγαινει/Εχετε καμια ιδεα? Κ επισης εχει γραψει με στυλο μια μεσοπορτα που επισης δεν βγαινει ουφφφφ.

Μιας κ ειπα ξυδι, διαβαζα την Παρσκευη που γραφατε για την χρηση του ξιδιου, εγω βαζω ξυδι παντα οταν πλενω κατσαρολικα μαζι με το απορυπαντικο κ εκτος απο την μυρωδια που εξαφανιζεται γυαλιζουν κ παρα πολυ,αν θελετε το δοκιμαζεται.Κ στα ταψια το βαζω επισης στα ανωδειδωτα.Στα αλουμινενια μετα το καθαρισμα με σφουγγαρακι η συρματακι αν χρειαζεται τα περναω με σαπουνι χωριατικο κ αν εχει ηλιο τα βγαζω κ για λιγο στον ηλιο κ ειναι πεντακαθαρα κ αστραφτερα σαν καινουρια.

Καλως ήρθες.

με απορυπαντικό γενικής χρήσης δοκίμασες? θα δοκίμαζα και με το σφουγγαράκι γόμα αλλά για το στυλό και οινόπνευμα

Διαφημίσεις

Για το θέμα που συζητάγαμε...; Αν ναι... :-( αχ, κουράγιο Αφροδιτάκι μου!

!

Για το σπίτι μας είναι.....ακόμη δεν έχει βγει η απόφαση από το δικαστήριο της αγωγής που έγινε το φθινόπωρο αλλά η δικηγόρος λέει από μέρα σε μέρα να αναμένουμε....

Την Τετάρτη εκδικάζεται μια μήνυση που είχαμε κάνει......

Άντε να τελειώνουμε.....

Ευχαριστώ γλυκούλα μου Ειρήνη!!!!

Υ.Γ. Γι' αυτό που συζητάγαμε...δεν ακούω,δεν μιλάω,δεν βλέπω....

Δοκιμασα με απορυπαντικο αλλα δεν. Κ με το σφουγγαρακι γομα τα ιδια...θα δοκιμασω μετα που θα παω σπιτι κ με το οινοπνευμα μπας και ... ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Πιο παλι μου ειχε βαψει ο μεγαλος τον καναπε με κοκκινο μαρκαδορο κ ακατφερα κ τον καθαρισα αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι πως.... πφφφφ

ggeny και γω με μωρομάντηλο και οινόπνευμα θα προσπαθούσα...να πάρεις μαρκαδόρους που φεύγουν με νερό για να γλιτώσεις μια για πάντα από τέτοια...

Αφροδίτη καλή επιτυχία στο δικαστήριο...και ψυχραιμία...

Christine και συ να χαίρεσαι το αγόρι σου, χρόνια του πολλά!

κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ για τις ευχές σας για το αγορίνι μου!!να στε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

μυρτουλα να χαιρεσαι το παλικαρι σου!!!!!!!!!1 γερος-δυνατος κ πανω απολα καλοτυχος!!!!!!!! Κανα χρονο ακομα με λιγο δυσκολια κ μετά τελειωνει η μπεμπέ φαση.......Τι γρηγορα που μεγαλωνουν ε??

:Pκαλέ κοριτσια....

:arrow:για το καμπινγκ που ελεγα,

( κ σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες που μοιραστηκατε την αποψη σας μαζι μου,γιατι κι εγω αμφιταλαντευομαι σφόδρα) ,

εχω σκοπο να δωσω αρκετο χρημα για εξοπλισμο....

:!:πχ η χημικη τουαλετα με ειδικη σκηνη κ υγρο θα με βγει πανω απο 100ε....

αυτο σιγουρα.,...

κι εγω σιχαινομαι σε κοινες κ εξαλλου εχω κ τα μικρα που θελουν πιο πολυ προσοχη...αλλά κ ο μικρος μου ακομη κατουραει το βραδυ κ ξυπναμε 2 μηνες τωρα στις 2 κ στις 5 για να τον βαζουμε......

:idea:τα δε νοικιαζομενα τρχοσπιτα που εχουν στα καμπινγκς τα νοικιαζουν απο 70+ευρω....οποτε μαλλον θα με βγει κ πιο πολυ γιατι δεν εχω κ εξοπλισμο ....κ δεν εχω εμπειρια ουτε εγω ,ουτε ο αντρας μου....

christine να χαιρεσαι κι εσυ το παλικαρακι σου! θοδωρακος ε?? υγεια κ να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

μυρτουλα να χαιρεσαι το παλικαρι σου!!!!!!!!!1 γερος-δυνατος κ πανω απολα καλοτυχος!!!!!!!! Κανα χρονο ακομα με λιγο δυσκολια κ μετά τελειωνει η μπεμπέ φαση.......Τι γρηγορα που μεγαλωνουν ε??

:Pκαλέ κοριτσια....

:arrow:για το καμπινγκ που ελεγα,

( κ σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες που μοιραστηκατε την αποψη σας μαζι μου,γιατι κι εγω αμφιταλαντευομαι σφόδρα) ,

εχω σκοπο να δωσω αρκετο χρημα για εξοπλισμο....

:!:πχ η χημικη τουαλετα με ειδικη σκηνη κ υγρο θα με βγει πανω απο 100ε....

αυτο σιγουρα.,...

κι εγω σιχαινομαι σε κοινες κ εξαλλου εχω κ τα μικρα που θελουν πιο πολυ προσοχη...αλλά κ ο μικρος μου ακομη κατουραει το βραδυ κ ξυπναμε 2 μηνες τωρα στις 2 κ στις 5 για να τον βαζουμε......

:idea:τα δε νοικιαζομενα τρχοσπιτα που εχουν στα καμπινγκς τα νοικιαζουν απο 70+ευρω....οποτε μαλλον θα με βγει κ πιο πολυ γιατι δεν εχω κ εξοπλισμο ....κ δεν εχω εμπειρια ουτε εγω ,ουτε ο αντρας μου....

christine να χαιρεσαι κι εσυ το παλικαρακι σου! θοδωρακος ε?? υγεια κ να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!

Ευχαριστώ πολύ, ναι Θοδωρής είναι.

Πολύ καλή ιδέα η χημική τουαλέτα. Πάντως θέλει πολύ σκέψη γιατί εννοείτε ότι θα σας βγει πολύ πιο ακριβά από ενοικιαζόμενα δωμάτια από την στιγμή που δεν έχετε και τον εξοπλισμό. Ξεκίνα να κάνεις λίστες με θετικά-αρνητικά και με τα έξοδα που υπολογίζεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...