Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια

Χτες ξυπνήσαμε χαλαρά , πήγα σουπερ κ τζάμπο με την μικρή, γυρίσαμε την πήραν οι γονείς μου κ από τις 2 έως τις 8μιση έκανα καθαριότητα φιουυυυυ

τα γνωστά σκούπισμα ξεσκόνισμα σφουγγάρισμα μπάνιο

μόνο τα μπαλκόνια δεν σκούπισα

τίναξα παπλώματα κ πατάκια μπαλκονιού

Άλλαξα τραπεζομάντιλο στο μπαλκόνι κ πέρασα καρέκλες με πανάκι

αέρισα δωμάτια κ ριχτάρια/παπλώματα

Καθάρισα καλά με πανάκι ξύδι όλα τα ντουλάπια κ συσκευές από έξω

Το ψυγείο από μέσα κιόλας

Καθάρισα το τραπεζάκι ικέα της μικρής με πάστα από ξύδι/σόδα κ έφυγαν το μεγαλύτερο μέρος οι κηρομπογιές που επέμεναν-πολύ το χάρηκα.

Άλλαξα σεντόνια κ στις δυο μας

Έβαλα 3 πλυντήρια/στεγνωτήρια αφού δεν είχα βάλει από την Τρίτη νομίζω

Στο μπάνιο αυτή τη φορά έκανα βαθύ καθάρισμα κ πέρασα όοοοολα τα πλακάκια κ έλαμψε

Στην κουζίνα , καθάρισα διεξοδικά καλά τον φούρνο τα μάτια , μέσα είναι καθαρός ακόμη χε χε από την προηγούμενη φορά που τον έκανα πρόσφατα.

Έβαλα μπωλάκι με νερό κ κανέλα στο μικροκυμάτων κ τον καθάρισα

Τακτοποίησα το συρτάρι με τις πετσέτες κουζίνας

Άλλαξα πετσέτες κουζίνας

Χλωρίνιασα πάγκους, πλακάκια κ έτριψα νεροχύτες στη κουζίνα

Άλλαξα πετσέτες μπάνιου

Πέρασα πανάκι τις καρέκλες της κουζίνας κ τα πόδια του τραπεζιού

Έκανα μπάνιο κ μόλις βγήκα είχε έρθει η μικρή μου, την έκανα ντουζάκι κ νάνι

Ξεράθηκα κ εγώ βλέποντας ταινία.

Σήμερα χαλαρά υποτίθεται

Αλλά έκανα ότι περίσσεψε από χτες

Έβαλα ψωμί να γίνεται το πρωί

Καθάρισα τις σχάρες από την τοστιέρα

Συμμάζεψα το στεγνωτήριο κ ετοιμάστηκα για σίδερο

Συμμάζεψα τα πλυμένα στο νεροχύτη

Ήπια καφεδάκι κ μετά στο χαλαρό ξεκίνησα

Να σας δείξω κ τα συμμαζέματα μου

Αγόρασα κουτάκι από το γνωστό μαγαζί για τα ραφτικά μου{επίτηδες μικρό για να μείνει κ συμμαζεμένο έχω μια τάση να επεκτείνομαι} πήρα κ μια θήκη για τα κουμπιά μας

collage_20140309095241607_zps89murtpm.jpg

Αγόρασα δυο ψάθινες θήκες για τα καλλυντικά κ τα πινέλα κ τακτοποίησα κ τα ραφτικά στο συρτάρι μου

collage_20140309095137754_zpsyi7tnmi5.jpg

Σας είχα πει πως συμμάζεψα το ντουλαπάκι μου στο μπάνιο, πέταξα πολλά κ άδειασε επιτέλους, συμμάζεψα κ στο κουτί τα διάφορα πανάκια κ μπουκάλια που δεν χωράνε στο ντουλάπι κ δείχνουν όμορφα στο μάτι. Και άλλαξα νεσεσερ για τα "αξεσουάρ" μου για να τα έχω όλα μαζεμένα

collage_20140309110828351_zpsfsi3s3hn.jpg

Έβαλα το πλυντήριο πιάτων με ξύδι κ έλαμψε αλλά έβγαλα κ τον δίσκο να τα καθαρίσω {είχα καιρό το ομολογώ χε χε} , τσακ μπαμ σε 5 λεπτά πεντακάθαρα.

collage_20140309110646849_zpsoqubwwbb.jpg

Πήγαμε με την μικρή για φαγητό στους γονείς μου σήμερα το μεσημέρι κ πήραμε κ δυο φαγητά για αύριο κ μεθαύριο, άγια μανούλα

Μόλις τελείωσα με το σίδερο κ ευθαρσώς αναφέρω πως δεν έχω τίποτα άπλυτο, τίποτα ασιδέρωτο κ καθαρό φούρνο/μάτια κουζίνας χαχαχαχα

collage_20140309173759600_zpskvo26vmg.jpg

Φεύγουμε τώρα πάμε επίσκεψη σε φιλενάδα να παίξουν οι μικρές κ να μου βάψει τα νυχάκια μου ;)

Καλό απόγευμα σε όλες :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια! ερημιες σημερα ε???

εμεις γεματη μερα, το πρωι :

1. σηκωθηκαμε, καναμε τα πρωινα μας καφεδες-γαλα
  2. επλυνα κ καθαρισα σπανακι
  3. εφτιαξα τα λαζανια
  4. μαζεψα τον χαμο στην κουζινα
  5. σκουπισα σφουγγαρισα σκαλες
  6. ετοιμασα την μικρη για υπνο
  7. εστρωσα το κρεβατι μας
  8. περασα το μπανιο
  9. κατσαμε με τον αντρα μου κ ηπιαμε καφεδακι κ χαλαρωσαμε
  10. ξεσκονισα καλα σαλονι-τραπεζαρια
  11. εφτιαξα ρυζι κ σαλτσα κρασιου
  12. εκοψα κ εβαλα το ρολο κοτοπουλο που ειχα φτιαξει απο εχτες στον φουρνο να ζεσταθει (στο τελος εβαλα κ τα λαζανια για να μεινουν ζεστα)
  13. ξαναμαζεψα κουζινα
  14. εβγαλα τα σκουπιδια κ τα πεταξε ο αντρας μου

ηρθαν οι γονεις μου, φαγαμε κ κατσαμε τα ειπαμε , περασαμε ωραια. ειχα σκοπο να κανω κεικ το απογευμα αλλα μου εφερε η μαμα μου κ ετσι την γλιτωσα!

οταν φυγαν σιδερωσα ολα τα ρουχα που ειχα (6 πλυντηρια) αλλα δεν χαιρομαι γιατι αυριο θα μαζεψω απλωμενα κ ετσι θα εχω ασιδερωτα

αυριο πρεπει να τακτοποιησω τα σιδερωμενα που ειναι βουνο, να φτιαξω τα παιχνιδια της μικρης που ειναι χαλια λεμε, να κανω τον ακατανομαστο, κ τα καθημερινα μας.

ελενα μπραβο για τις τακτοποιησεις! κ εγω τα εφτιαξα πολυ ωραια, σας χρωσταω φωτο

νικοςχριστινα το ρομποτακι με την σκαρα που εχει περνει 2 πιατα ενα πανω ενα κατω

αρετη πως ειναι η μικρη σημερα?

ειρηνη μου δουλευες κ σημερα?

ηπια ενα κρασακι, εφαγα κ μερικα ξηροκαρπια κ παω να ξεραθω κ εγω!

καλο βραδυ!

καλε δεν πιστευω να κοιμαστε απο τωρα??

ολες καλα ευχομαι!

θα πιασω το προγραμμα μας απο το Σαββατο

δουλευα ως τις 4.00 σχολασα εκανα ενα μινι shoping therapy κ μετα για ζεστη σοκολατα με 2 συναδελφους. γυρισα σπιτι στις 6.30 κ ως τις 8.30 εκανα μπανιο κ επαιξα με τον μικρο,μετα εφυγα για διανυκτερευση στο νοσοκομειο (πολυ δυσκολη νυχτα για την μαμα κ αυτη) με αλλαξε η αδερφη μου κ γυρισα σπιτι Κυριακη πρωι στις 12,30

τα αγορια ειχαν παει παιδικο θεατρο που ειχαμε κανονισει με φιλους.

ετσι παρότι αυπνη κ καταβεβλημενη εκμεταλευτηκα την τρομερη υπερενταση που ειχα κ εβαλα τουρμπο.

εκανα μπανιο κ αλλαξα

μαζεψα τα φυλλα απο τα μπαλκονια κ σκουπισα τα νερα ενω εβρεχε!

τιναξα φλοκατες κ αλλα χαλακια

εβαλα 2 πλυντηρια

κ 2 στεγνωτηρια κ απλωσα μερικα που δεν μπαινουν

εβαλα καλη σκουπα

σφουγγαρισμα

εκανα σκουπα κ σφουγγαρισμα κ στην σκαλα (3 οροφοι)

καλο ξεσκονισμα κ περασμα τα επιπλα κ ολες τις πορτες με κεραλοιφη (της μυρτως μας) ελαμψαν!

εκανα με αζαξ τις τζαμενιες επιφανειες κ τα παραθυρα εσωτερικα

εκανα πολυ καλα το μπανιο κ σε πολλα σημεια με οδοντοβουρτσα

αλλαξα πετσετες χαλακι κ κουρτινα μπανιου

αλλαξα σεντονια δικα μας κ παιδιου

περασα τον καναπε κ ολα τα χαλια με ξιδονερο

εβαλα ριζοτο με γαριδες(ουζακι κ πολλα μυρωδικα μιαμ) κ ψητες γλωσσες

μαζεψα νεροχυτη καθαρισα παγκους

γυρισαν τα αγορια εστρωσα φαγαμε κ μαζεψα.

εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο.

διπλωσα τα ρουχα απο στεγνωτηριο, εβαλα ντουλαπες τα περισοτερα (ευτυχως!) κ εχουν μεινει για αυριο λιγα για σιδερο. το καλαθι μου ειναι αδειο!

μετα ξαπλωσα στο δωματιο του μικρου να τον ακουω να παιζει να χαλαρωνω λιγο και ΝΑΙ! ξεραθηκα επιτελους στον υπνο ,καποια στιγμη χωθηκε κ εκεινος στην αγκαλια μου.κοιμηθηκαμε 1μιση ωρα περιπου.

τον ταισα απογευματινο κ στις 8 πηγαμε σε πιτσαρια με παιδοτοπο με τους κουμπαρους μας.

γυρισαμε καναμε τα μπανακια μας

κ τα αγορια ριχνουν υπνο βαθυ κ εγω αδειαζω λιγο ακομα την μπαταρια μου για να πεσω νεκρη!

σας φιλω.

φιλε νικο αν μας βαζεις τεττοιες λιστες θα εισαι η αιτια πολλων διαζυγιων θα τους τρελλανουμε στην κρεβατομουρμουρα τους αντρες μας!!χΑΧΑΧΑ

Tυχερη η γυναικα σου!!

Γεια σας κορίτσια:)

Ηθελα κάθε μέρα να μπω αλλά είχε πέσει πολλή δουλειά -κάποια πράγματα έκτακτα- και τελικά δεν τα κατάφερα.

Φύγαμε το τριήμερο και περάσαμε πολύ όμορφα, φτάσαμε μέχρι Καστοριά.

Είχε καλό καιρό για τα δεδομένα των εκεί περιοχών στο γυρισμό όμως είδαμε όλα τα καιρικά φαινόμενα: ψιλόβροχο, χιονόνερο, λίγο χιόνι, απίστευτη ομίχλη και πολύ βροχή όταν μπήκαμε στη στερεά:shock:

Ολο αυτό βγήκε εντελώς ξινό τη δευτέρα το βράδυ, έκανα το χειρότερο καβγά με τον άντρα μου που έχω κάνει ποτέ:evil::cry::cry:

Από δουλειές τα βασικά όλη την εβδομάδα και χτες πλακώθηκα στα πλυντήρια οπότε έχω απίστευτο σίδερο.

Εν τω μεταξύ, είχα όλη την εβδομάδα και έναν απίστευτο πονοκέφαλο, πέρναγε ελάχιστα με παυσίπονα.

Κατάληξα πως δύο ήταν οι αιτίες, η πρώτη ο απίστευτος καβγάς και η δεύτερη η απίστευτη γύρη που πάντα μου δημιουργεί προβλήματα.

Καλαμάρι, τι ωραίες φωτογραφίες:P

Αυτό το εξάρτημα του πλυντηρίου που βρίσκεται;:confused:

Κωνσταντίνα, όλο και λιγότερο πόνος για τη μαμά σου:-(...αυτό!

Την ξέρω καλά αυτή την υπερένταση ( μετά το βράδυ στο νοσοκομείο ), ξεκουράστηκες καθόλου;

Συγνώμη, δεν έχω διαβάσει άλλα, ελπίζω όλες να είσαστε καλά.:)

Θα τα πούμε...:)

Υ.Γ. vaskokal, μήπως βρέθηκες καθόλου στο "Κεραμαριό" ή στα "Αλώνια";:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε!

Το σ/κ σας διαβασα στα γρηγορα αλλα ηταν αδυνατον να γραψω

Το Σαββατο το αφιερωσαμε σε βολτες, πηγαμε το πρωι στο river west για καφε και ηταν εκει και μια φιλη μου με το παιδι της, ομικρος επαιξε, ηταν ησυχος και ηπιαμε και καφεδακι και περασαμε ωραια. Το μεσημερι φαγαμε σουβλακια και οταν κοιμηθηκε ο μικρος εψησα μπουτια κοτοπουλου με πατατες για να εχουμε το βραδυ. Το απογευμα πηγαμε στην ανιψια του αντρα μου που γιορταζε, κατσαμε λιγακι και κατα τις 9 γυρισαμε, φαγαμε και μετα εγω κολλησα με κατι παιχνιδια στο Tablet και πηγε 1.30 για να κοιμηθω.

Την Κυριακη ειχε τρεξιμο, σηκωθηκαμε κι αρχισα δουλειες

Εστρωσα κρεβατια

Ξεσκονισα υπνοδωματια-σαλονι

Εβγαλα τα πατακια για τιναγμα κι ας εβρεχε

Εβαλα σκουπα ηλεκτρικη σε ολο το σπιτι

Σφουγγαρισα κι εστρωσα τα πατακια

Εκανα το μπανιο

Ηρθαν εν το μεταξυ τα πεθερικα μου και ηπιαμε ενα καφεδακι

Εφτιαξε ο αντρας μου σουβλακια και φαγαμε

Εβαλα τον μικρο για υπνο

Ξυπνησε, του εδωσα να φαει

Μαγειρεψα για σημερα φακες που ειχα προχειρες και ηταν γρηγορο φαι

Εβαλα το παιδι για μπανιο και μετα το ξαναεκανα γιατι ειχε γινει χαλια

Παιξαμε φαγαμε και οταν ηρθε η ωρα του υπνου αρχισαν τα οργανα

Ξυπναγε κι εκλαιγε συνεχεια και αφου ειχαμε σηκωθει εκατο φορες τον πηραμε στο κρεβατι κι εκεινος κοιμηθηκε εγω ειχα στριμωχτει και μονο υπνος δεν λεγεται αυτο που εκανα

καλαμαρακι πολυ ωραια αυτα που εφτιαξες

κων/να ευχομαι το καλυτερο για τη μαμα σου

ρενατα κριμα για το καυγα, τουλαχιστον περασετε ωραια στην εκδρομη

νικο ελα και σε μας για καμμια δουλεια

συγνωμη αν ξεχναω κατι ασχολιαστο αλλα ειμαι και στη δουλεια

Σας φιλω!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα κοριτσια,

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

Τι κρυο ειναι αυτο παλι σημερα?

Και πετρελαιο γιοκ, με τα κλιματιστικα θα μας ερθει παλι το ρευμα...

Δυστυχως το τζακι μας ειναι μονο για σαλονοκουζινα, στα υπνοδωματια εχει πολικο ψυχος.

Αχ, μου ηρθε η ΔΕΗ 626 ευρω (με τον προηγουμενο λογαριασμο μεσα 315 ευρω) απληρωτο.

Τι θα κανουμε ρε παιδια με αυτη τη ΔΕΗ? Εχει καταντησει ο τρομος ολων μας!!!

Πως θα το πληρωσουμε?Ακομα και διακανονισμο να κανουμε θα καβαλησει και αλλος λογαριασμος μεχρι να ξεχρεωσουμε τον εναν.

Στα καθημερινα μας τωρα:

Σηκωθηκαμε με τα παιδακια μου ,(ο μεγαλος ηταν με πυρετο σπκ και δεν τον εστειλα σχολειο)

ηπιαμε γαλατα, καφε, και αυτα βλεπουν dvd και εγω πινω ακομα λιγο καφεδακι και ξεκιναω :

1. Πλυσιμο τα πρωινα πιατικα

2. Αερισμα παιδικα-στρωσιμο κρεβατια

3. Καλη σκουπα παντου (οταν ξυονησει ο αντρας μου)

4. Σφουγγαρισμα

5. Ξεσκονισμα και αλλαγη καρε τραπεζαριας, και 2 τραπεζακια( τα βαρεθηκα)

6. Αλλαγη διακοσμητικα στο σαλονι

7. Φυσικα μαγειρεμα, για σημερα λεω να βαλω σαρδελιτσες τηγανιτες με πατατες και μπροκολο.

(θελω να παρω και μερικα κερια , για ανανεωση και γιατι αυτα που εχω τωρα δεν αναβουν πλεον, το φιτιλι εχει φτασει πατο και ειναι μια τρυπα το κερι, μηπως ξερετε κανενα κολπο)?

Ας αρχισω όμως να δω τι θα κανω γιατι θα με πιασει βαρεμαρα

:tongue:καλημερα σας και καλη βδομαδα καλες μου φιλες!!

τι μου κανετε? πώς περασατε??

εμενα γιορταζε ο συζυγος αλλά παρολα αυτα φυγαμε στην Σαλονικα...

Δεν ειχαμε παει το προηγουμενο κ ηθελα να δω τους δικους μου αλλά κ να βγουμε λιγο μονοι χωρις παιδια......

Παρασκευη πηγαμε tgi fridays cosmos....ηπιαμε κοκτειλ κ φαγαμε chicken fingers......

Σαββατο βραδυ βγηκαμε σε μια πολυ ωραια μπυραρια στα Κων/λιτικα με ωραια μουσικη κ μπυρομεζε-λουκανικα κ φθηνη,μαζι με τους κουμπaρους μας κ τους κερασαμε !! (etoiled,kalamaraki,myrtoula;))

Κ γυρισαμε νωρις Σερρες εχθες γιατι μας ηρθαν επισκεψη οι αλλοι κουμπαροι μας--νονα&νονος μας-- εφυγαν 11.30 γιατι ολα τα παιδια ειχαν σχολειο.....συμμαζευαμε με το συζυγο το προχειρο-playroom μεχρι τις 1.....

:PΓενικα περασα παρα πολυ ωραια....ηταν γεματο πσκ!!

:Dφαγητο για σημερα εχω απο την μαμα παπουτσακια με μελιτζανες κ κολοκυθακια!

:(η κορη μου θα πει ποιημα την 25η/3 κ θα ειναι Θρακη..ειπα η δασκαλα να ντυθουν οσοι μπορουν... Εχω στην γειτονια μου στην Σαλονικα μια παρα πολυ μεγαλη βιοτεχνια που ραβει διαφορες στολες,αποκριατικες,μπαλετου,χριστουγεννιατικες κτλ....και καλες ποιοτικως ......πηγα κ ρωτησα για στολη κ κοστιζει 38ε:shock:...... η απλη Ελληνοπουλα ή Αμαλια κανουν 30........... Κοριτσια τα τσιγκουνευτηκα ....μια παραγραφο θα πει 2λεπτα.......... την στολη που πηρα παναγια τα Χριστουγεννα τωρα θα την δωσω να την βαλει αλλη...με την ζητησε η δασκαλα...........κ την στολη χιονουλα αο περσι παλι την εδωσα σε αλλη τα χριστουγεννα.......Κ ο γιος μου που εκλαιγε και δεν ειπε ποιημα τα χριστουγεννα, με χρεωσε 25ε για στολη δεντρακι...αφορετη...στην κρεμαστα με πλαστικο!!!,,,,,,,,

αδικο δεν ειναι??

θα βαλω την πεθερα που εχει μηχανη να ψιλοκανει κατι αν κ βρηκα χωριατικη ποδια κ μαντηλα που ειναι τα χαρακτηριστικα της θρακης!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

μαριαννα εσυ εισαι εκεινη που εχει εκεινο το πανεμορφο "χωριατικου στυλ" σπιτι?που ειχες βαλει φωτογραφιες απο την κουζινα σου παλια κ τον νεροχυτη τον μαρμαρινο??? εχουν χαρακτει κυριολεκτικα στο μυαλο μου κοπελια!!μου ειχε αρεσει υπερβολικα πολυ...........

μυρτουλα σε ποιο πεζοδρομο καλε περπατησες??ξερεις ποσους εχει η Σαλονικα μας?αριστοτελους?..........

αρηςαννα την κουβερτα δωσε την σε καθαριστηριο.....εχω μαρτυρησει εχω με μια κουβερτα....την βαλαμε με τον αντρα μου στην μπανιερα(γωνιακη μεγαλη μπανιερα) την πατουσαμε σαν τα σταφυλια....προσπαθουσαμε μετα να την ξεπλυνουμε,,,,μετα να την στυψουμε.....μετα να την σηκωσουμε........ταλαιπωρια τρελλη...............κ τελικα την χαλασαμε γιατι ηταν ωραια ισπανικη με απαλο πελος το οποιο καταστραφηκε..........κ μας βγηκε κ η ψυχη.........

ετοιλεδ.... σου γραφω πριβε.......

:rolleyes:σκεφτομαι πολυ σοβαρα φετος για διακοπες το καμπινγκ.....αλλα΄ αν βρουμε με τροχοσπιτο νοικιαζομενο του καμπινγκ.........δεν το κανω για οικονομια μονο! το κανω κ γιατι θελω να δοκιμασω ενα αλλο ειδος, πιο χυμα, για να το χαρουν κ τα παιδια πιο πολυ...κ θα χαρουμε κ την θαλασσα πιο πολυ το οποιο ειναι το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για μενα στις διακοπες.....

φετος που δουλευω θαχουμε πιο ανετα τα λεφτα αλλά κανενα σπιτι δεν ειναι τοσο αρκετα κοντα σε θαλασσα οσο το καμπιμνγκ...δεν θελω να μαγειρευω,σφουγγαριζω , να γυρναω απο θαλασσα να κανω μπανιο τα παιδια ,να τα ντυνω ,κ γενικα να εχουμε παλι ενα προγραμμα κ να ειμαστε σε ενα σπιτι..........

Ο αντρας μου ουτε να το ακουσει.....εχει φρικαρει!!

εγω παλι εχω μελετησει κ κρατω σημειωσεις για ολα,για το τι θα χρειαστουμε....Μαιο θα παμε να γυρισουμε τα καλα καμπινγκς στο β ποδι ........

εσεις τι λετε?ειμαι τρελλη? ειναι παραλογο??θελω τα παιδια μου να ειναι με ενα μαγιω ολη μερα κ να παιζουν......τιποτε αλλο.......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημερα και καλη μας εβδομάδα αγαπημένες μου!

Είχα ένα όμορφο, ξεκούραστο Σαβ/κο.. οικογενειακά, στο σπιτάκι μας λόγω καιρού αλλά το είχαμε ανάγκη να μείνουμε μαζί και μόνοι μας.

Το Σάββατο είχα λίγο δουλειά, πήγα με το φιογκάκι λαϊκή και απλώς χαλαρώσαμε σπιτάκι μας.

Χθες, ήρθε ένας συμμαθητής του, να παίξουν και βρε παιδιά.. μην με πείτε τρελή αλλά κάτι τέτοια είναι που μου δείχνουν πως το παιδάκι μου μεγαλώνει. Τους έβαλα στο δωμάτιό του, τους πήγα "διάφορα" να τρώνε και χυμούς και τους έκλεισα την πόρτα... :-D .

Κάναμε και δουλίτσες με τον άντρα μου, μιας που ο καιρός δεν ήταν για πολλά.

Σήμερα, αφού πήγα το παιδάκι σχολείο

Πήγα σούπερ μάρκετ

Μάζεψα ένα πλυντήριο που είχα με λευκόρουχα

Άπλωσα ένα νυχτερινό με κοκκινόρουχα

Έπλυνα κάποια λίγα πιατικά

Αλλαξα σεντόνια / πετσέτες

Εβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι

Τακτοποίησα καλά τα υλικά τις δουλειάς μου, φρέσκαρα τις τσάντες μεταφοράς, αποστείρωσα

Ετοίμασα ακόμα ένα πλυντήριο, για την νύχτα, με σκούρα ρούχα

Ετοίμασα και έφαγα πρωϊνό

Τακτοποίησα ρουχαλάκια και μάζεψα τα εκτός θέσης

Χθες, έκανα και ένα μίνι λίφτινγκ στο καθημερινό μου ντουλάπι. Το λέω έτσι γιατί είναι αυτό που χρησιμοποιώ περισσότερο απ΄όλα και συνήθως εκεί γίνεται ο χαμός... :rolleyes:

Είχε γίνει έτσι:

DSCN0431_zpsca2ece23.jpg

Και σε 5 λεπτάκια, το πέρασα με το βιτέξ, λιγάκι το τακτοποίησα και τώρα "ήρεμο" για το ματάκι μου:

DSCN0434_zpsda173ba8.jpg

Σας γλυκοφιλώ όλες, συνεχίζω τις δουλίτσες μου:P

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα σε ολη την παρεα,

χαιρομαι που σας διαβαζω ολες χαρουμενες με ορεξη για τακτοποιησεις μαλλον μας επιασε η ανοιξη που μονο ημερολογιακα μπηκε αντε ποτε θα φτιαξει ο καιρος επιτελους!!!

Κι εμεις με βολτιτσες την περασαμε το ΣΚ δουλειες ειχα κανει τηνΠαρασκευη και αρχισα κι εγω εκκαθαρισεις στα συρταρια,οχι που θα μου γλιτωναν:mrgreen:.

Ξεκινησα απο τα ευκολα τα εσωρουχα των παιδιων που τα ειχα σ'αυτες τις θηκες με τις πολλες τρυπες αλλα δεν με βολεψαν τελικα και τα εβαλα σ'αυτα τα κουτια.a023.jpga023.jpg

Τωρα σειρα εχει το δικο μου αλλα τα αποφευγω:tongue: ειδικα αυτο με τα αξεσουαρ γινεται χαμος.Επιτελους ειναι ετοιμο και το επιπλο που παρηγγειλα για να κρεμαμε τα καθημερινα μπουφαν αλλα θα αγορασω κατι κουτια πρωτα(Κι αλλα κουτια καλε μαζεψτε με:mrgreen: :mrgreen:)να βαλω στα ραφια και μετα θα σας βαλω φωτο .

Οι φωτο απο ολες ειναι ξεσηκωτικες

Γιορι για να απευθυνεται στο καλαμαρακι μαλλον εννοει τον πεζοδρομο της Καλαμαριας.Καθολου τρελη δεν σε θεωρω για το καμπινγκ κι εγω το σκεφτομαι τα τελευταια χρονια αλλα δεν το τολμω...με απασχολει περισσοτερο το θεμα της τουαλετας:?

Πολλα φιλια σε ολες,μου λειψατε.

Επεξεργάστηκαν by MARGIO
φωτογραφια

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!

Χαλαρό το ΣΚ μας, χωρίς πολλά πολλά! Ασχολήθηκα πολύ με την οργάνωση του πάρτυ της μικρής μου. Τι έχω, τι χρειάζομαι, τι θα φτιάξω, ποιους θα καλέσω κ.λπ. Λίστες και πάλι λίστες δηλαδή :-P

Σήμερα ξυπνήσαμε, ετοιμαστήκαμε, ήπιαμε τα πρωινά μας και όταν έφυγε η μικρή απ το σχολείο συμμάζεψα παιχνίδια, ζωγραφιές, μαρκαδόρους απ το σαλόνι, έστρωσα τα ριχτάρια, ξεσκόνισα καλά το σαλόνι, έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα της μικρής και άνοιξα να αεριστούν τα δωμάτια.

Φαγητά τρώμε μαζέματα, έτσι έβγαλα απ την κατάψυξη δυο ταπεράκια και ψωμάκι και τώρα θα ντυθώ και θα πάω βολτούλα!

Εξαιρετικά ξεσηκωτικές οι φωτογραφίες, όπως πάντα! Συνεχίστε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα καλημερα! :)

τι κανετε?

εγω ετσι κι ετσι, δεν εχω και φοβερη διαθεση, μαλλον βαρεμαρα θα ελεγα.. Αναψα τη σομπα και αραξα! Αμα δειτε το σαλονι μου ομως..θα σας πεσει το σαγονι! :oops:

Παρολα αυτα το ΣΚ πηγαμε και για το σουπερ μαρκετ του μηνα (μου βγηκε η πιστη να "τα βγαλω" αλλα τα καταφερα!! :D )

Για σημερα εχω σιγουρα ζυμωμα, φαγητο εχω απο χτες μακαροναδα φουρνου με τεσσερα τυρια ;)

Οσον αφορα το θεμα του φουρνου μικροκυματων, το συζητησα και με τον συζυγο γιατι πολυ με "ετρωγε" το θεμα, και για να μην πολυλογω, μου ειπε να μην ειμαστε υπερβολικοι (δηλαδη δεν χρειαζεται και να τον καταργησουμε), γιατι οπως ειπε και η ravt αν ειναι ετσι θα επρεπε να πεταξουμε και τα κινητα μας, τα λαπτοπ, τις ενδοεπικοινωνιες και παει λεγοντας, ομως, συμφωνησε να μην βαζουμε πια πλαστικα, που του φανηκε λογικο.

Περα απο αυτα, το γκουγκλαρα για να δω ολες τις αποψεις, σιγουρα δεν ειναι ραδιενεργη η ακτινοβολια (για οσους φοβουνται) αλλα ηλεκτρομαγνητικη, το φαγητο δεν την απορροφαει, αλλα περναει απο μεσα του και ζεσταινει τα μορια του νερου.

Γκαζακι παλια ειχα, αλλα με την μετακομιση το εχασα και ολο το αναβαλλω να παρω γιατι εχει και 9 ευρω :? και δεν μου περισσευουν βρε παιδια, οσο περιεργο κι αν ακουγεται.. :roll:

Αλλες σημαντικες αγορες που αναβαλλω ειναι στραγγιστηρι για τα πιατα που το βρισκω 7 ευρω (μεχρι τωρα ειχα τη θηκη του παλιου πλυντηριου πιατων με ενα ταψι απο κατω αλλα ηταν δυσκολο στον καθαρισμο και το καταργησα, τωρα τα ακουμπαω σε ενα δισκο).

Και τελος, απο τον Οκτωβριο ειμαι χωρις γυαλια γιατι τα (ξανα)εσπασα και δεν φτιαχνονται, οποτε αδυνατω να τα αντικαταστησω...

(αρα Γιωτακι μου, σε ευχαριστω για την ομορφη ιδεα του ρομποτ, αλλα θα πρεπει καποιος να μου το κανει δωρο χεχε :D )

Για τον νεροχυτη που σας ρωτησα, το rollie ειδα οτι γραφει οχι για μαρμαρα, το λεμονι που μου ειπε η Ειρηνη ειναι επισης οξινο οπως το ξυδι, βρε μηπως τσαμπα αγχωνομαι, να τα βαλω ολα? τι θα παθει? :confused:

Ηθελα να σχολιασω τον ΝΙΚΟ, μαλλον δεν την ξερεις καλα την "μανα" μας και βαζεις τετοιες απαγορευμενες φωτο χεχεχε :mrgreen:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

:tongue:καλημερα σας και καλη βδομαδα καλες μου φιλες!!

τι μου κανετε? πώς περασατε??

εμενα γιορταζε ο συζυγος αλλά παρολα αυτα φυγαμε στην Σαλονικα...

Δεν ειχαμε παει το προηγουμενο κ ηθελα να δω τους δικους μου αλλά κ να βγουμε λιγο μονοι χωρις παιδια......

Παρασκευη πηγαμε tgi fridays cosmos....ηπιαμε κοκτειλ κ φαγαμε chicken fingers......

Σαββατο βραδυ βγηκαμε σε μια πολυ ωραια μπυραρια στα Κων/λιτικα με ωραια μουσικη κ μπυρομεζε-λουκανικα κ φθηνη,μαζι με τους κουμπaρους μας κ τους κερασαμε !! (etoiled,kalamaraki,myrtoula;))

Κ γυρισαμε νωρις Σερρες εχθες γιατι μας ηρθαν επισκεψη οι αλλοι κουμπαροι μας--νονα&νονος μας-- εφυγαν 11.30 γιατι ολα τα παιδια ειχαν σχολειο.....συμμαζευαμε με το συζυγο το προχειρο-playroom μεχρι τις 1.....

:PΓενικα περασα παρα πολυ ωραια....ηταν γεματο πσκ!!

:Dφαγητο για σημερα εχω απο την μαμα παπουτσακια με μελιτζανες κ κολοκυθακια!

:(η κορη μου θα πει ποιημα την 25η/3 κ θα ειναι Θρακη..ειπα η δασκαλα να ντυθουν οσοι μπορουν... Εχω στην γειτονια μου στην Σαλονικα μια παρα πολυ μεγαλη βιοτεχνια που ραβει διαφορες στολες,αποκριατικες,μπαλετου,χριστουγεννιατικες κτλ....και καλες ποιοτικως ......πηγα κ ρωτησα για στολη κ κοστιζει 38ε:shock:...... η απλη Ελληνοπουλα ή Αμαλια κανουν 30........... Κοριτσια τα τσιγκουνευτηκα ....μια παραγραφο θα πει 2λεπτα.......... την στολη που πηρα παναγια τα Χριστουγεννα τωρα θα την δωσω να την βαλει αλλη...με την ζητησε η δασκαλα...........κ την στολη χιονουλα αο περσι παλι την εδωσα σε αλλη τα χριστουγεννα.......Κ ο γιος μου που εκλαιγε και δεν ειπε ποιημα τα χριστουγεννα, με χρεωσε 25ε για στολη δεντρακι...αφορετη...στην κρεμαστα με πλαστικο!!!,,,,,,,,

αδικο δεν ειναι??

θα βαλω την πεθερα που εχει μηχανη να ψιλοκανει κατι αν κ βρηκα χωριατικη ποδια κ μαντηλα που ειναι τα χαρακτηριστικα της θρακης!!!!

Καταρχην να χαιρεσαι τον αντρα σου. Για τη στολη καλα κανεις και δεν δινεις τοσα λεφτα, θεωρω πως ειναι υπερβολικο.

Καλα κανατε και ξεδωσατε λιγακι!!!

μαριαννα εσυ εισαι εκεινη που εχει εκεινο το πανεμορφο "χωριατικου στυλ" σπιτι?που ειχες βαλει φωτογραφιες απο την κουζινα σου παλια κ τον νεροχυτη τον μαρμαρινο??? εχουν χαρακτει κυριολεκτικα στο μυαλο μου κοπελια!!μου ειχε αρεσει υπερβολικα πολυ...........

μυρτουλα σε ποιο πεζοδρομο καλε περπατησες??ξερεις ποσους εχει η Σαλονικα μας?αριστοτελους?..........

αρηςαννα την κουβερτα δωσε την σε καθαριστηριο.....εχω μαρτυρησει εχω με μια κουβερτα....την βαλαμε με τον αντρα μου στην μπανιερα(γωνιακη μεγαλη μπανιερα) την πατουσαμε σαν τα σταφυλια....προσπαθουσαμε μετα να την ξεπλυνουμε,,,,μετα να την στυψουμε.....μετα να την σηκωσουμε........ταλαιπωρια τρελλη...............κ τελικα την χαλασαμε γιατι ηταν ωραια ισπανικη με απαλο πελος το οποιο καταστραφηκε..........κ μας βγηκε κ η ψυχη.........

ετοιλεδ.... σου γραφω πριβε.......

:rolleyes:σκεφτομαι πολυ σοβαρα φετος για διακοπες το καμπινγκ.....αλλα΄ αν βρουμε με τροχοσπιτο νοικιαζομενο του καμπινγκ.........δεν το κανω για οικονομια μονο! το κανω κ γιατι θελω να δοκιμασω ενα αλλο ειδος, πιο χυμα, για να το χαρουν κ τα παιδια πιο πολυ...κ θα χαρουμε κ την θαλασσα πιο πολυ το οποιο ειναι το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για μενα στις διακοπες.....

φετος που δουλευω θαχουμε πιο ανετα τα λεφτα αλλά κανενα σπιτι δεν ειναι τοσο αρκετα κοντα σε θαλασσα οσο το καμπιμνγκ...δεν θελω να μαγειρευω,σφουγγαριζω , να γυρναω απο θαλασσα να κανω μπανιο τα παιδια ,να τα ντυνω ,κ γενικα να εχουμε παλι ενα προγραμμα κ να ειμαστε σε ενα σπιτι..........

Ο αντρας μου ουτε να το ακουσει.....εχει φρικαρει!!

εγω παλι εχω μελετησει κ κρατω σημειωσεις για ολα,για το τι θα χρειαστουμε....Μαιο θα παμε να γυρισουμε τα καλα καμπινγκς στο β ποδι ........

εσεις τι λετε?ειμαι τρελλη? ειναι παραλογο??θελω τα παιδια μου να ειναι με ενα μαγιω ολη μερα κ να παιζουν......τιποτε αλλο.......

εγω να σου πω την αληθεια ψιλοσιχαινομαι το καμπιγκ, δεν μπορω να πηγαινω τουαλετα μαζι με αλλους 100 και να περιμενω ν αδειασει κιολας κια ουτε μπορω να κανω μπανιο με τη σαρα και τη μαρα. Θελω το χωρο μου και την ανεση μου. Ξερω σιγουρα οτι δεν θα το επελεγα να παω με παιδι και γενικως δεν ειναι της προτιμησης μου. Καλα ειναι να κανετε το μπανακι το πρωι. το μεσημερι να φατε εξω, να γυρισετε να κανετε τα μπανακια σας και το απογευμα βολτουλες και παλι φαι εξω, δεν χρειαζεται να μαγειρευεις

Καλημερα και καλη μας εβδομάδα αγαπημένες μου!

Είχα ένα όμορφο, ξεκούραστο Σαβ/κο.. οικογενειακά, στο σπιτάκι μας λόγω καιρού αλλά το είχαμε ανάγκη να μείνουμε μαζί και μόνοι μας.

Το Σάββατο είχα λίγο δουλειά, πήγα με το φιογκάκι λαϊκή και απλώς χαλαρώσαμε σπιτάκι μας.

Χθες, ήρθε ένας συμμαθητής του, να παίξουν και βρε παιδιά.. μην με πείτε τρελή αλλά κάτι τέτοια είναι που μου δείχνουν πως το παιδάκι μου μεγαλώνει. Τους έβαλα στο δωμάτιό του, τους πήγα "διάφορα" να τρώνε και χυμούς και τους έκλεισα την πόρτα... :-D .

Κάναμε και δουλίτσες με τον άντρα μου, μιας που ο καιρός δεν ήταν για πολλά.

Σήμερα, αφού πήγα το παιδάκι σχολείο

Πήγα σούπερ μάρκετ

Μάζεψα ένα πλυντήριο που είχα με λευκόρουχα

Άπλωσα ένα νυχτερινό με κοκκινόρουχα

Έπλυνα κάποια λίγα πιατικά

Αλλαξα σεντόνια / πετσέτες

Εβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι

Τακτοποίησα καλά τα υλικά τις δουλειάς μου, φρέσκαρα τις τσάντες μεταφοράς, αποστείρωσα

Ετοίμασα ακόμα ένα πλυντήριο, για την νύχτα, με σκούρα ρούχα

Ετοίμασα και έφαγα πρωϊνό

Τακτοποίησα ρουχαλάκια και μάζεψα τα εκτός θέσης

Χθες, έκανα και ένα μίνι λίφτινγκ στο καθημερινό μου ντουλάπι. Το λέω έτσι γιατί είναι αυτό που χρησιμοποιώ περισσότερο απ΄όλα και συνήθως εκεί γίνεται ο χαμός... :rolleyes:

Είχε γίνει έτσι:

DSCN0431_zpsca2ece23.jpg

Και σε 5 λεπτάκια, το πέρασα με το βιτέξ, λιγάκι το τακτοποίησα και τώρα "ήρεμο" για το ματάκι μου:

DSCN0434_zpsda173ba8.jpg

Σας γλυκοφιλώ όλες, συνεχίζω τις δουλίτσες μου:P

μια χαρα το τακτοποιησες το ντουλαπακι σου Ειρηνη

Καλημερα σε ολη την παρεα,

χαιρομαι που σας διαβαζω ολες χαρουμενες με ορεξη για τακτοποιησεις μαλλον μας επιασε η ανοιξη που μονο ημερολογιακα μπηκε αντε ποτε θα φτιαξει ο καιρος επιτελους!!!

Κι εμεις με βολτιτσες την περασαμε το ΣΚ δουλειες ειχα κανει τηνΠαρασκευη και αρχισα κι εγω εκκαθαρισεις στα συρταρια,οχι που θα μου γλιτωναν:mrgreen:.

Ξεκινησα απο τα ευκολα τα εσωρουχα των παιδιων που τα ειχα σ'αυτες τις θηκες με τις πολλες τρυπες αλλα δεν με βολεψαν τελικα και τα εβαλα σ'αυτα τα κουτια.a023.jpga023.jpg

Τωρα σειρα εχει το δικο μου αλλα τα αποφευγω:tongue: ειδικα αυτο με τα αξεσουαρ γινεται χαμος.Επιτελους ειναι ετοιμο και το επιπλο που παρηγγειλα για να κρεμαμε τα καθημερινα μπουφαν αλλα θα αγορασω κατι κουτια πρωτα(Κι αλλα κουτια καλε μαζεψτε με:mrgreen: :mrgreen:)να βαλω στα ραφια και μετα θα σας βαλω φωτο .

Οι φωτο απο ολες ειναι ξεσηκωτικες

Γιορι για να απευθυνεται στο καλαμαρακι μαλλον εννοει τον πεζοδρομο της Καλαμαριας.Καθολου τρελη δεν σε θεωρω για το καμπινγκ κι εγω το σκεφτομαι τα τελευταια χρονια αλλα δεν το τολμω...με απασχολει περισσοτερο το θεμα της τουαλετας:?

Πολλα φιλια σε ολες,μου λειψατε.

Τακτοποιημενο και ομορφο.

Εγω συμμαζεψα το συρταρι του αντρα μου που βαζει καλτσες κι εσωρουχα, πραγματικα ηταν χαος, ελπιζω να το διατηρησει

Για σήμερα αναμα τζάκιου μετά καθάρισμα κήπου και μετα γραφειο γιατι επιασε βροχη.

libraryDSCN0176_zps13001c9c.jpghttp://www.parentscafe.gr/DSCN0176_zps13001c9c.jpgDSCN0176_zps13001c9c.jpg

library

Μπανάρισμα παιδιααααααααααααααααααααααααα! :shock:

collage_20140309095241607_zps89murtpm.jpg

Αγόρασα δυο ψάθινες θήκες για τα καλλυντικά κ τα πινέλα κ τακτοποίησα κ τα ραφτικά στο συρτάρι μου

collage_20140309095137754_zpsyi7tnmi5.jpg

Σας είχα πει πως συμμάζεψα το ντουλαπάκι μου στο μπάνιο, πέταξα πολλά κ άδειασε επιτέλους, συμμάζεψα κ στο κουτί τα διάφορα πανάκια κ μπουκάλια που δεν χωράνε στο ντουλάπι κ δείχνουν όμορφα στο μάτι. Και άλλαξα νεσεσερ για τα "αξεσουάρ" μου για να τα έχω όλα μαζεμένα

collage_20140309110828351_zpsfsi3s3hn.jpg

Έβαλα το πλυντήριο πιάτων με ξύδι κ έλαμψε αλλά έβγαλα κ τον δίσκο να τα καθαρίσω {είχα καιρό το ομολογώ χε χε} , τσακ μπαμ σε 5 λεπτά πεντακάθαρα.

collage_20140309110646849_zpsoqubwwbb.jpg

Μόλις τελείωσα με το σίδερο κ ευθαρσώς αναφέρω πως δεν έχω τίποτα άπλυτο, τίποτα ασιδέρωτο κ καθαρό φούρνο/μάτια κουζίνας χαχαχαχα

Πόσο με ξεσηκώνουν και μένα οι φωτογραφίες σας!

Ευγε ματάκια μου, για τις τακτοποιήσεις σου και εύγε που πηρες μικρό κουτάκι, αφού έχεις εντοπίσει πως έχεις την τάση ν' απλωνεσαι. Μπράβο!

Υ.Γ. Μπαν και συ για την τελευταία σου πρόταση!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα!!:D

Σήμερα εχει γενέθλια ο μικρούλης μου:D:D:D, γίνεται 2 το αγόρι μου, οπότε μέρα γιορτής για το σπίτι μας!έφερα γλυκάκι χειροποίητο να κεράσω στη δουλειά,εχω φτιάξει και για το σπίτι εννοείται και τα γενέθλια θα τα κάνουμε εξω το απόγευμα, καθώς αδυνατώ να διαχειριστώ το πριν και μετά στο σπίτι:tongue::tongue:

Δήμητρα να χαίρεσαι τον άντρα σου!ναι της Καλαμαριάς εννοούσα;), μ αρέσει πολύ!

Για το κάμπινγκ και γω δεν ξέρω πολλά....έκανα παλιά παιδάκι με τους γονείς μου αλλά τώρα με τα παιδιά μου μικρά μάλλον δεν θα το τολμούσα....νομίζω πως θα ναι δύσκολο, δεν θα χουμε τη βόλεψή μας, θα κουραστώ τρελα και όπως είπε και κάποια φίλη σιχαίνομαι κιόλας....βέβαια όλα αυτά μπορεί να ναι απλά η ιδέα μου. Εγω γενικά για διακοπές προτιμώ ξενοδοχεία με all inclusive οπότε και καθαρίζουν κάθε μέρα το δωμάτιο και είναι όλα τα γεύματα μέσα, γενικά στα χουν όλα έτοιμα, αυτό σημαίνει ξεκούραση για μένα....

καλαμαράκι και Ειρήνη ωραίες φωτό, μπράβο!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...