Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μαριάννα εγώ βγάζω πάντα το πρωί που ξυπνάμε το ψωμί και μέχρι το μεσημέρι έχει ξεπαγώσει....μόνο αν τύχει και το ξεχάσω να το βγάλω τότε το βάζω μικροκυμάτων! Νομίζω ότι και αυτό δεν είναι καλό :( το να ξεπαγώνει σε λίγα λεπτά! Οπότε προσπάθησε να το θυμάσαι το πρωί....κόλλα ένα χαρτάκι με έντονο χρώμα στο ψυγείο για να χτυπάει στο μάτι σου να το θυμάσαι!

Παλιά που δούλευα το ξέχναγα αρκετά συχνά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ όλες που μου απαντήσατε για ατο φούρνο μικροκυμάτων, η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου δεν μπορεί (λέει) να ζήσει χωρίς, γιατί εκεί έχει μάθει να ζεσταίνει τον καφέ του χαχαχα και εγώ τον εχω βολευτεί για το ζέσταμα του φαγητού (και για να μην ζεσταίνω όλο το φαΐ και για να μην λερώνω εξτρα σκεύη. Αλλά αυτό με τα πλαστικα τώρα το έμαθα, νόμιζα ότι ο λόγος που γράφουν αν μπαίνουν στα μικροκυμάτων ήταν για να μη λιώσει το πλαστικό. Μάλλον θα σταματήσω να βάζω πλαστικα . Αν και σήμερα που το προσπάθησα όλο το ξεχνούσα- η δύναμη της συνήθειας! Το θυμόμουν στο τέλος!

Δεν εχω και γκαζάκι, αν είχα πιστεύω θα το βολεύομουν για το γάλα τουλάχιστον!

Το κυριότερο όμως είναι ότι με βολεύει αφάνταστα να ξεπαγώνω στο μικροκυμάτων! Ειδικά το ψωμί ας πούμε, το εχω κατάψυξη και λίγο πριν σερβίρω το ξεπαγωνω

Επανήλθα με νέα ερώτηση για οποία ξέρει:

τον μαρμάρινο τον νεροχύτη με τι υποτίθεται ότι τον καθαρίζουμε? Γιατί το ξύδι που λέγατε νομίζω ότι δεν κάνει να πέφτει σε μάρμαρο γιατί είναι οξινο και τον διαβρώνει. Ο νεροχύτη και όλος ο πάγκος μου είναι με μάρμαρο και επειδή είναι πολύ παλιό έχει γίνει σαν ανάγλυφο, δηλαδή όταν περνάς το χέρι σου νιώθεις τις πέτρουλες, έχει ανάμεσα τους μικρα κενά, και σε κάποια σημεία δεν καθαρίζεται καλά, ή μαυρίζει.. Τα περισσότερα καθαρίστηκά αναφέρουν ότι δεν κάνουν για μάρμαρο. Καμια ιδέα?

Για το γάλα των παιδιών, please αγόρασε γκαζάκι ή αν δεν θέλεις ζέστανε τα σε μπρίκι στο μάτι της κουζίνας.

Η γιαγιά μου έχει μαρμάρινο νεροχύτη και πάγκο και τον καθάριζε πάντα με ROLLIE, η μαμά μου με χλωρίνη πλέον αλλά είναι και από την δεκαετία του ΄70....δηλ. έχει φθορά. Δεν έχει όμως καθόλου διαβρωθεί!

Μαριάννα εγώ βγάζω πάντα το πρωί που ξυπνάμε το ψωμί και μέχρι το μεσημέρι έχει ξεπαγώσει....μόνο αν τύχει και το ξεχάσω να το βγάλω τότε το βάζω μικροκυμάτων! Νομίζω ότι και αυτό δεν είναι καλό :( το να ξεπαγώνει σε λίγα λεπτά! Οπότε προσπάθησε να το θυμάσαι το πρωί....κόλλα ένα χαρτάκι με έντονο χρώμα στο ψυγείο για να χτυπάει στο μάτι σου να το θυμάσαι!

Παλιά που δούλευα το ξέχναγα αρκετά συχνά!

Όντως αυτό που κάνει η Βάσια είναι το καλύτερο, προσπάθησε να βρεις μέθοδο να σου θυμίζει να το βγάζεις από το βραδύ ή το πρωί.

Εγώ π.χ. δεν έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ τον φούρνο μικροκυμάτων για ξεπάγωμα κρέατος, κιμά, ψωμιού ή κατεψυγμένου φαγητού πάντα το βγάζω έξω και αν το ξεχάσω (που συμβαίνει και αυτό)......τότε τρώμε κάτι άλλο.

Καλημερούδια σας! Καθαρό και τακτοποιημένο σπιτάκι, όχι άπλυτα, όχι ασιδέρωτα οπότε σήμερα ΖΕΝ! Μόνο μαγείρεμα σήμερα και τα καθημερινά μας!

Σας ευχαριστώ όλες που μου απαντήσατε για ατο φούρνο μικροκυμάτων, η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου δεν μπορεί (λέει) να ζήσει χωρίς, γιατί εκεί έχει μάθει να ζεσταίνει τον καφέ του χαχαχα και εγώ τον εχω βολευτεί για το ζέσταμα του φαγητού (και για να μην ζεσταίνω όλο το φαΐ και για να μην λερώνω εξτρα σκεύη. Αλλά αυτό με τα πλαστικα τώρα το έμαθα, νόμιζα ότι ο λόγος που γράφουν αν μπαίνουν στα μικροκυμάτων ήταν για να μη λιώσει το πλαστικό. Μάλλον θα σταματήσω να βάζω πλαστικα . Αν και σήμερα που το προσπάθησα όλο το ξεχνούσα- η δύναμη της συνήθειας! Το θυμόμουν στο τέλος!

Δεν εχω και γκαζάκι, αν είχα πιστεύω θα το βολεύομουν για το γάλα τουλάχιστον!

Το κυριότερο όμως είναι ότι με βολεύει αφάνταστα να ξεπαγώνω στο μικροκυμάτων! Ειδικά το ψωμί ας πούμε, το εχω κατάψυξη και λίγο πριν σερβίρω το ξεπαγωνω

Μαριάννα ΤΡΕΜΩ τα γκαζάκια. Τα τρέμω. Κι αυτά τα νέας γενιάς. ΑΛΛΑ απ όταν το παιδί ξεκίνησε φρέσκο γάλα αγόρασα ένα el greco και το χρησιμοποιώ για το γάλα του παιδιού. Σπανιότατα θα το ζεστάνω στα μικροκύμματα γιατί σπανιότατα θα μείνω από γκαζάκι.

Το ψωμί και οτιδήποτε από ζύμη κατεψυγμένο (ψημένο) θέλει το πολύ 1 ώρα μέσα στη σακουλίτσα να αποψυχθεί και 1,5 ώρα για να ναι σε θερμοκρασία δωματίου. Επομένως κι εγώ θα σου πω να σου γίνει συνήθεια να το βγάζεις απ το πρωί.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Bonjour κορούλες!

ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ! :P

Ξεκουράστηκα με ένα ατελείωτο ύπνο και νιώθω περίφημα.

Με το που ξύπνησα, ήρθε το φιγοκάκι στο κρεβάτι μου, με μία κάρτα που είχε φτιάξει εκείνος, για να μου ευχηθεί χρόνια πολλά για την ημέρα της γυναίκας.... Αχ.. με έλιωσε το άτιμο αρσενικο! :tongue::tongue::tongue:

Ετοίμασα πρωϊνά, μάζεψα το σπιτάκι μου, έπλυνα τα πιατικά, αποστείρωσα τα υλικά μου, μάζεψα τις κάλτσες που στέγνωσαν, τις "ζευγάρωσα" και τις έβαλα στα συρτάρια τους, έστρωσα ριχτάρια και κρεβάτια και τώρα θα ετοιμαστούμε για βολτίτσα. Θα πάω το φιογκάκι κάπου να παίξει.. βουρ! ;)

Σας φιλώ όλες και θα τα πούμε το βραδάκι, μιας που το απόγευμα δουλεύω.

Επανήλθα με νέα ερώτηση για οποία ξέρει:

τον μαρμάρινο τον νεροχύτη με τι υποτίθεται ότι τον καθαρίζουμε? Γιατί το ξύδι που λέγατε νομίζω ότι δεν κάνει να πέφτει σε μάρμαρο γιατί είναι οξινο και τον διαβρώνει. Ο νεροχύτη και όλος ο πάγκος μου είναι με μάρμαρο και επειδή είναι πολύ παλιό έχει γίνει σαν ανάγλυφο, δηλαδή όταν περνάς το χέρι σου νιώθεις τις πέτρουλες, έχει ανάμεσα τους μικρα κενά, και σε κάποια σημεία δεν καθαρίζεται καλά, ή μαυρίζει.. Τα περισσότερα καθαρίστηκά αναφέρουν ότι δεν κάνουν για μάρμαρο. Καμια ιδέα?

Λεμόνι αγάπη μου. Αφού καθαρίσεις τον νεροχύτη σου με καθαριστικά της επιλογής σου {εγώ θα έβαζα υγρό πιάτων μόνο}, θα τον περνάς καλά με μία λεμονόκουπα. Είναι φυσικό λευκαντικό και οι "παλιές" νοικοκυρές, περνούσαν τον μαρμάρινο νεροχύτη με λεμονόκουπα και.. λαμποκοπούσε. ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα σας κοπελιες,

εχω πολυυυ καιρο να γραψω, μιας και εχουν συμβει διαφορα,οχι καλα αυτη την περιοδο, οποτε μπορω σας διαβαζω βεβαια, αλλα μονο μια δυο σελιδες, οποτε δεν εχω μαθει νεα σας, δεν συγκρατω και πολλα στο μυαλο μου.

Εγω προσπαθω να διατηρω το σπιτι σε καλη κατασταση, οσο μπορω γιατι δεν εχω και μυαλο για πολλα πολλα, νιωθω πολυ πεσμενη ψυχολογικα και σωματικα.

Να ρωτησω κατι, οποια ξερει ας μου απαντησει:

Πως βγαινουν οι οσμες απο τα ρουχα στο πλυντηριο?

Απο μια κρεμα που εβαζε ο αντρας μου στο σωμα του που περιειχε πισσα,εχουν μυρισει οι πυτζαμες, τα εσωρουχα του, και Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ!!!!

Τα εχω πλυνει 2 φορες πλυντηριο, και με μαλακτικο soupline,αλλα δεν εχει φυγει εντελως.

Εχτες εβαλα και 2-3 σταγονες tea tree oil στη θηκη πλυντηριου, και δεν ξερω αν θα φυγει παλι.

Καμια πιο δραστικη λυση υπαρχει?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλό σαββατοκύριακο..

Δεν καλοκοιμήθηκα το βράδυ διότι ο μικρός είχε κέφια και ήταν ξύπνιος το μεγαλύτερο διάστημα της νύχτας οπότε αναγκαστικά του έκανα κι εγώ παρέα.. Τελικά κατάφερα να τον κοιμήσω στις 6 το πρωί οπότε πήγα σέρνοντας στο κρεβάτι.. Ο μικρός ξύπνησε και πάλι μέσα στην καλή χαρά στις 7.15 οπότε και ανέλαβε ο άντρας μου κι εγώ τελικά ξύπνησα στις 9.. Από κείνη την ώρα ο μικρός κοιμήθηκε στις 11 αφού είχε πιει γάλα και είχε φάει το φρούτο του και εγώ από κείνη την ώρα έφτιαξα το φαγητό του, έβαλα πλυντήριο πιάτων και έβαλα τα καθαρά στη θέση τους αφού τελείωσε, μάζεψα και δίπλωσα τα καθαρά ρούχα από το στεγνωτήριο, σκούπισα όλο το σπίτι και τώρα θα πάω να αλλάξω σεντόνια στο υπνοδωμάτιό μας.. Μόλις ξυπνήσει ο μικρός θα πάμε σούπερ για ψώνια και το βράδυ ελπίζουμε να καταφέρουμε να πάμε σινεμά.. Το μεσημέρι λέω να κάνω ένα ριζότο ή καμιά πατάτα τηγανιτή .. θα δούμε..

ArisAnna μήπως να πας την κουβέρτα καθαριστήριο;

Να έχουμε ένα όμορφο σαββατοκύριακο και να μας χαίρονται όλοι όσοι μας αγαπούν!

L2qIp2.png

Καλημερα καλο Σαβ/κο και χρονια μας πολλα!!!

Ειρηνη τι παιδι ειναι αυτο..ετσι θα ριχνει τις γυναικες..καλη βολτουλα και καλα να περασετε..

Δομνινα δεν παλευεται η αυπνια..το ξερω απο πρωτο χερι..ελπιζω να τα καταφερετε να πατε σινεμαδακι το βραδακι..

Αρης Αννα μπορει να λεω βλακειες αλλα μηπως τα ρουχα του που εχουν την μυρωδια να τα εβαζες σε μια λεκανη με μαλακτικο αφου τα εχεις πλυνει στο πλυντηριο και να τα αφηνες για αρκετη ωρα?

Ραβ καλη ξεκουραση σημερα,το δικαιουσαι μετα τις τελευταιες μερες..

Μαριαννα και εγω για το γαλα χρησιμοποιω το γκαζακι.δεν το αλλαζω ποτε εγω το φοβαμαι το κανει παντα ο αντρας μου αλλα ειναι πολυ βολικο..για τον νεροχυτη rollie.

Εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ παλι,η μικρη εκανε παλι πυρετο στις 12:30 της εδωσα αντιπυρετικο αλλα ηταν πολυ ανησυχη.την πηρα διπλα μου δεν κοιμοταν με τιποτα,εκλαιγε.τελικα κοιμηθηκε στις δυομιση ξαναξυπνησε στις τεσσεραμιση παλι μια ωρα ξυπνια αλλα ευτυχως δεν ξανακανε πυρετο τη νυχτα.εκανε το πρωι ενα 38.για να δουμε..το πρωι σερνομουν,ο αντρας μου εφτιαξε καφε και γαλατα,εστρωσε το κρεβατι μας πηγε κρεοπωλειο και φουρνο.εγω αλλαξα την μικρη

εστρωσα τα κρεβατια των κοριτσιων,

εφτιαξα κιμα για γιουβαρλακια,

καθαρισα τους παγκους και τον νεροχυτη,

εφτιαξα τα φρουτα στην μικρη και την ταισα,

επλυνα τα πιατα

εβαλα σκουπα,

εκανα ενα περασμα στο μπανιο

σκουπισα τα μπαλκονια

εκανα ενα περασμα με το σουιφερ τα επιπλα

καθαρισα το ντουλαπι κατω απο τον νεροχυτη και τακτοποιησα καλα τα πραγματα

Χθες το μεσημερι εβαλα 2 πλυντηρια και τα απλωσα και σιδερωσα ολα τα πλυντηρια..πλεον εχω ελαχιστα απλυτα και καθολου ασιδερωτα εκτος απο αυτα που στεγνωνουν..δεν πηγα να παρω την βαφη για τα μαλλια μου και λεω να το κανω το μεσημερακι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημερα καλο Σαβ/κο και χρονια μας πολλα!!!

Ειρηνη τι παιδι ειναι αυτο..ετσι θα ριχνει τις γυναικες..καλη βολτουλα και καλα να περασετε..

Δομνινα δεν παλευεται η αυπνια..το ξερω απο πρωτο χερι..ελπιζω να τα καταφερετε να πατε σινεμαδακι το βραδακι..

Αρης Αννα μπορει να λεω βλακειες αλλα μηπως τα ρουχα του που εχουν την μυρωδια να τα εβαζες σε μια λεκανη με μαλακτικο αφου τα εχεις πλυνει στο πλυντηριο και να τα αφηνες για αρκετη ωρα?

Ραβ καλη ξεκουραση σημερα,το δικαιουσαι μετα τις τελευταιες μερες..

Μαριαννα και εγω για το γαλα χρησιμοποιω το γκαζακι.δεν το αλλαζω ποτε εγω το φοβαμαι το κανει παντα ο αντρας μου αλλα ειναι πολυ βολικο..για τον νεροχυτη rollie.

Εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ παλι,η μικρη εκανε παλι πυρετο στις 12:30 της εδωσα αντιπυρετικο αλλα ηταν πολυ ανησυχη.την πηρα διπλα μου δεν κοιμοταν με τιποτα,εκλαιγε.τελικα κοιμηθηκε στις δυομιση ξαναξυπνησε στις τεσσεραμιση παλι μια ωρα ξυπνια αλλα ευτυχως δεν ξανακανε πυρετο τη νυχτα.εκανε το πρωι ενα 38.για να δουμε..το πρωι σερνομουν,ο αντρας μου εφτιαξε καφε και γαλατα,εστρωσε το κρεβατι μας πηγε κρεοπωλειο και φουρνο.εγω αλλαξα την μικρη

εστρωσα τα κρεβατια των κοριτσιων,

εφτιαξα κιμα για γιουβαρλακια,

καθαρισα τους παγκους και τον νεροχυτη,

εφτιαξα τα φρουτα στην μικρη και την ταισα,

επλυνα τα πιατα

εβαλα σκουπα,

εκανα ενα περασμα στο μπανιο

σκουπισα τα μπαλκονια

εκανα ενα περασμα με το σουιφερ τα επιπλα

καθαρισα το ντουλαπι κατω απο τον νεροχυτη και τακτοποιησα καλα τα πραγματα

Χθες το μεσημερι εβαλα 2 πλυντηρια και τα απλωσα και σιδερωσα ολα τα πλυντηρια..πλεον εχω ελαχιστα απλυτα και καθολου ασιδερωτα εκτος απο αυτα που στεγνωνουν..δεν πηγα να παρω την βαφη για τα μαλλια μου και λεω να το κανω το μεσημερακι..

Αρετη μου, το εκανα και αυτο, εμεινε και παλι λιγη μυρωδια.

Θα ξαναδοκιμασω...

Ουφ!!!! Καλησπέρα σας!

Ξεπατώθηκα σήμερα και δεν έχω κάνει και πάρα πολλά πράγματα...τα συνηθισμένα.

Σηκώθηκα το πρωί και άερισα το σπίτι νωρίς νωρίς, τίναξα ριχτάρια και τα αέρισα και αυτά, τα ξαναέστρωσα.

Καφέδες, γάλατα, πρωινά και μετά ήρθε για λίγες ώρες μια φίλη της κόρης μου.

Έβαλα να γίνετε ψαρόσουπα με κοκκινόψαρο και λαχανικά.

Σφουγγάρισα όλα τα μπαλκόνια και καθάρισα σύρματα και κάγκελα.

Αέρισα παπλώματα, άλλαξα σεντόνια και μαξιλαροθήκες, έστρωσα τα κρεβάτια.

Ξεσκόνισα σαλόνι, ο σύζυγος έβαλε σκούπα και μετά σφουγγάρισα.

Άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο και ετοίμασα άλλο ένα για το μεσημέρι με το νυχτερινό ρεύμα.

Πήγα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, σούπερ μάρκετ και λαική, γύρισα τα τακτοποίησε ο αντρούλης μου όλα.

Μόλις έφαγα κι εγώ και τώρα πίνω καφεδάκι.....Οι μικρές μόλις έφυγαν με τον μπαμπά τους για μεσημεριανή βόλτα.

Θα πλύνω το πλυντήριο πιάτων με ξύδι μόλις αρχίσει το νυχτερινό ρεύμα, άρα τα άπλυτα θα μείνουν κι άλλο στον νεροχύτη.

Σε λίγο θα μαζέψω και τα ρούχα που άπλωσα το πρωί, έχουν στεγνώσει με τον σημερινό αέρα και ίσως σιδερώσω :tongue:...

Έφτιαξα μια λίστα με δουλειές που θέλω να έχω κάνει έως το Πάσχα και κάθε μέρα κάνω και από μία και είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά και δεν με αγχώνει π.χ. σήμερα θα καθαρίσω όλες τις μεσόπορτες του σπιτιού.

Εχθές ο πεθερός μου έκανε μια μικρή ζημιά στην TV και προσπαθούμε να δούμε πως θα το φτιάξουμε. Έσπασε την υποδοχή (φις) της κεραίας...... Αν ξέρετε κάτι μου λέτε δηλ. μάστορα ή συνεργείο για TV. με π.μ. .......

Το βράδυ έχουμε προγραμματίσει οικογενειακή κινηματογραφική βραδιά και θα φτιάξω ζαμπονοτυρόπιτα (πανεύκολη συνταγή) και διάφορες πίτσες ανάλογα με τα γούστα του καθενός.

Καλό απόγευμα!

Αρετη μου, το εκανα και αυτο, εμεινε και παλι λιγη μυρωδια.

Θα ξαναδοκιμασω...

Ξέρω ένα κόλπο για μυρωδιά βενζίνης και πετρελαίου στα ρούχα. Δεν ξέρω όμως αν ''δουλεύει'' για την πίσσα.....

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

Εγω πάλι Σάββατο και Κυριακή πρωι δεν μπορώ με τίποτα να κάνω δουλειές...είναι αφιερωμένα στις βόλτες,προτιμάμε πρωινές βόλτες απ ότι απογευματινές αν μπορούμε να επιλέξουμε...

ετσι σήμερα βολτάραμε στον πεζόδρομο - καλαμαράκι;) - ήταν πολύ ωραία με πολύ κόσμο. Πριν φύγουμε βέβαια έβαλα μια σκούπα στον πάνω όροφο, άλλαξα σεντόνια και έβαλα κ ενα πλυντήριο - αυτό το τελευταίο το κάνω κάθε μα κάθε μέρα πριν φύγω για οπουδήποτε, δεν υπάρχει μέρα που να μην μπει πλυντήριο το πρωι και στεγνωτήριο το μεσημέρι....:rolleyes:

καλό υπόλοιπο ΣΚ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? παρολο που ειναι μερα καθαριοτητας δεν προλαβα να τα κανω ολα.

1. σηκωθηκαμε 9 καναμε τα πρωινα-γαλα-καφεδες κ χαλαρωσαμε λιγο (εως τις 12!:shock:)
  2. εφτιαξα την λιστα για σουπερ-λαικη
  3. ξεσκονισα το παιδικο
  4. φτιαξαμε μαζι ενα κουκλοσπιτο που το ειχε διαλυσει
  5. εκανα το τζαμι μεσα εξω
  6. εφυγε ο αντρας μου για δουλεια κ πηρε ολα τα σκουπιδια
  7. εβαλα την μικρη για υπνο
  8. εκανα εκκαθαριση-τακτοποιηση τα ντουλαπια του μπανιου(κατω απο νιπτηρα, διπλα απο καθρεπτη κ την στηλη) (πεταξα μια σακουλα σμ)
  9. εκανα κ ενα περασμα το μπανιο-αλλαξα πετσετες-σφουγγαρισα
  10. μαζεψα νεροχυτη
  11. καθαρισα παγκους κ εστιες
  12. εβαλα το ψαρι της μικρης να βρασει
  13. καθαρισα πατατες για τηγανισμα
  14. συμμαζεψα γυρω γυρω
  15. εστρωσα ριχταρια
  16. ξεσκονισα το τραπεζακι του σαλονιου κ την τραπεζαρια (μονο)
  17. ξεσκονισα κρεβατοκαμαρα
  18. εστρωσα κρεβατι
  19. μαζεψα απλωμενα (εχω παρα πολυ σιδερο!)
  20. απλωσα
  21. σκουπισα κ σφουγγαρισα μπαλκονια
  22. εκανα μπανακι
  23. ετοιμασα να φαμε αυγα-πατατες-κολοκυθακια τηγανιτα (παραγγελεια του αντρα μου)-------------(εδω συνεχιζω τις δουλειες)
  24. ξυπνησε η μικρη, την αλλαξε κ την ετοιμασε ο αντρας μου
  25. φαγαμε ολοι μαζι (τωρα τελευταια γινετε αυτο κ πολυ χαιρομαι!)
  26. μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει
  27. σαπουνισα παγκους κ εστιες
  28. εφτιαξα καφεδακι κ σας διαβαζω

μου εχει μεινει:

σκουπισμα-σφουγγαρισμα σε παιδικο κ σαλονοκουζινα κ ξεσκονισμα το σαλονι

αυριο σκαλες σκουπισμα κ σφουγγαρισμα

αυριο θα ερθουν οι γονεις μου για φαγητο το μεσημερι, εχω να τους δω κανα μηνα!:shock:

θα φτιαξω ρολο κοτοπουλο (σιγουρακι κ γρηγορο) με πατατες η ρυζι κ λαζανια με σπανακι της αρετης μας. σαλατες-τυρια κτλ.

εχτες που πηγα για καφε ξεσκασα πραγματικα! αλλα στεναχωρεθηκα με καποια πραγματα που εμαθα....:? τεσπα, ελπιζω ολα καλα....

παω να σχολιασω!

καλησπέρα κορίτσια!

Εγω πάλι Σάββατο και Κυριακή πρωι δεν μπορώ με τίποτα να κάνω δουλειές...είναι αφιερωμένα στις βόλτες,προτιμάμε πρωινές βόλτες απ ότι απογευματινές αν μπορούμε να επιλέξουμε...

ετσι σήμερα βολτάραμε στον πεζόδρομο - καλαμαράκι;) - ήταν πολύ ωραία με πολύ κόσμο. Πριν φύγουμε βέβαια έβαλα μια σκούπα στον πάνω όροφο, άλλαξα σεντόνια και έβαλα κ ενα πλυντήριο - αυτό το τελευταίο το κάνω κάθε μα κάθε μέρα πριν φύγω για οπουδήποτε, δεν υπάρχει μέρα που να μην μπει πλυντήριο το πρωι και στεγνωτήριο το μεσημέρι....:rolleyes:

καλό υπόλοιπο ΣΚ!!

κ εγω βαζω αβερτα πλυντηρια, το θεμα ειναι οτι εχω 6-7 πλυντηρια ασιδερωτα.....

εγω δεν προλαβαινω να τα κανω ολα μεσοβδομαδα κ η καλη καθαριοτητα γινεται σαββατο πρωι, οτι δεν προλαβω κυριακη πρωι

Bonjour κορούλες!

ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ! :P

Ξεκουράστηκα με ένα ατελείωτο ύπνο και νιώθω περίφημα.

Με το που ξύπνησα, ήρθε το φιγοκάκι στο κρεβάτι μου, με μία κάρτα που είχε φτιάξει εκείνος, για να μου ευχηθεί χρόνια πολλά για την ημέρα της γυναίκας.... Αχ.. με έλιωσε το άτιμο αρσενικο! :tongue::tongue::tongue:

Ετοίμασα πρωϊνά, μάζεψα το σπιτάκι μου, έπλυνα τα πιατικά, αποστείρωσα τα υλικά μου, μάζεψα τις κάλτσες που στέγνωσαν, τις "ζευγάρωσα" και τις έβαλα στα συρτάρια τους, έστρωσα ριχτάρια και κρεβάτια και τώρα θα ετοιμαστούμε για βολτίτσα. Θα πάω το φιογκάκι κάπου να παίξει.. βουρ! ;)

μπραβο που ξεκουραστηκες ειρηνη μου! αχ ο γιος σου δεν παιζεται!!! αν κ δεν την συμπαθω αυτη την ημερα, αν ειχα γιο κ μου εφερνε καρτα θα τρελαινομουν!!!

καλη βολτα κ καλη δουλεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...