Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τελικά είδα πως συννέφιασε και κάθισα στο σπίτι.

1. Έβαλα από νωρίς κοτοπουλάκι με πατατούλες

2. Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και τα τακτοποίησα

3. Έβαλα στο πλυντήριο τα άπλυτα χθεσινοβραδινά πιατικά

4. Καθάρισα καλά με χλωριούχο τον νεροχύτη και τον πάγκο μου

5. Ξεσκόνισα κάτω

6. Τίναξα και έστρωσα τα ριχτάρια

7. Τακτοποίησα τα εκτός θέσης

8. Έβαλα ένα ευαίσθητο φορεματάκι της μικρής να πλυθεί

9. Άνοιξα τα δωμάτια να αεριστούν

10. Έβγαλα σκεπάσματα και μαξιλάρια της μικρής να αεριστούν

11. Ξεσκόνισα επάνω

12. Έστρωσα το κρεβάτι μας

13. Έστρωσα καινούργια σεντόνια στο κρεβάτι της μικρής

14. Άπλωσα το φόρεμα της μικρής και έβαλα ένα πλυντήριο με τα σεντόνια και της πετσέτες της μικρής μου

15. Καθάρισα τα μπάνια πάνω και κάτω

16. Καθάρισα το τζάκι

17. Άδειασα όλα τα καλαθάκια απ τα σκουπίδια, έβαλα νέες σακουλίτσες και τα πήγα όλα στον κάδο

18. Σκούπισα την εξωτερική σκάλα

19. Ξεχώρισα τα άπλυτα ρούχα της μικρής σε σκούρα και ανοιχτόχρωμα ώστε να είναι έτοιμα για πλύσιμο μέσα στο ΣΚ

20. Έβγαλα καθαρό μπουρνούζι και πετσέτες της μικρής καθώς και πυτζαμάκια για το βράδυ που θα κάνουμε μπανάκι.

Τώρα έφτιαξα τα νυχάκια μου, έκλεισα τον φούρνο, πίνω λίγες γουλιές ακόμα απ τον καφέ μου και περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο για να τα βάλω στο στεγνωτήριο.

Έπειτα θα σιδερώσω λίγα ρουχάκια που έχουν βγει απ τα πλυντήρια των 3 τελευταίων ημερών, θα τα τακτοποιήσω και θα περιμένω τη μικρή μου να επιστρέψει για να φάμε.

Το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο και καθαρό και το φαγάκι μου έτοιμο. Το απόγευμα λοιπόν δικαιωματικά ανήκει στην κορούλα μου!

εχεις δωσει ρεστα αυτες τις μερες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Yotou μου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τρώγαμε παστίτσιο.. ε δε λέει να ξαναφάμε μακαρόνια με κιμά τόσο σύντομα.. Ο κιμάς θα δοθεί στην πεθερά..

Χαίρομαι να σε κάνω να γελάς!:)

L2qIp2.png

Yotou μου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τρώγαμε παστίτσιο.. ε δε λέει να ξαναφάμε μακαρόνια με κιμά τόσο σύντομα.. Ο κιμάς θα δοθεί στην πεθερά..

Χαίρομαι να σε κάνω να γελάς!:)

εγω φαν των ζυμαρικων, στανταρ 1-2 φορες την εβδ!!!!

οταν διαβαζω κειμενο σου ειναι σαν να σε ακουω ρε παιδακι μου!!!:D

Διαφημίσεις

σακουλες σκουπας

εγω αγοραζω απο εναν τεχνικό...απο εναν που κανει δηλ σερβις ηλεκτ.συσκευων... πουλανε κι αυτοι ......

Σκλαβενιτη παντως δεν εχουμε στην Σαλονικα....εχουμε????λολ

Υπαρχουν παντως δυο ηδη , οι χαρτινες κ οι υφασματινες.......6-7ε οι χαρτινες κ 11-12ε οι υφασματινες.....

Κοριτσια αρχισα να ψιλκοιταω για διακοπες........

Το σημαντικοτερο για εμενα ειναι η θαλασσα!! δηλ η καλη θαλασσα κ η παραλια κ να ειναι κοντα........

γιαυτο τον λογο βασικά, αλλά κ για το οικονομικο -δεν ντρεπομαι να πω---,

οτι κοιταω κ μερικα καμπινγκς.......

Εχουμε πολλα στην Χαλκιδικη ευτυχως!

Εχει κανει καμια καμπινγκ? με παιδια? κανει καμια απο εσας συστηματικα? γνωριζετε να με πειτε μερικα βασικα πραγματα να προσεξω?

ισως κατι που παραειναι δυσκολο στο καμπινγκ κ γιαυτο νατο ξανασκεφτω? ισως καποια απαραιτητα που θα πρεπει ναχω ???

δεν εχω εξοπλισμο ,,,,ακομη !!!

θα μου ηταν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ! ευχαριστω.....

υγ: easy living σε camping !! γινεται????? :(

δεν αλλαζω το θεμα του room παντως.....

Δημητρα κανω καμπινκ απο μωρο και τωρα και με το μωρο:mrgreen:

εμεις παμε μονιμα αρμενηστη απο πασχα μεχρι σεπτεμβρη

στηλε πμ να σε παρω τηλ να σου πω;)

Εστρωσα τραπεζι και φαγαμε

εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

εβαλα πλυντηριο ρουχων να πλενει

σκουπισα μονο την κουζινα,ετρωγαν ψωμακι και ειχε ψιχουλα

σφουγγαρισα το σπιτι και μπαλκονια

αλλαξα την μικρη

την κοιμισα

και τωρα παρολο που ανετα θα κοιμομουν λεω να εκμεταλλευτω την ησυχια και να σιδερωσω...το απογευμα λεω να παω να παρω βαφη για τα μαλλια μου,το χρειαζονται και θα το κανει η αδερφουλα μου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλησπερα:D

Ειρηνη επληζω να περασε ο πονοκεφαλος, ειναι κατι μερες που δεν την παλευεις:rolleyes:

εφυγα πολυ πρωι για δουλεια επεστρεψα στις 2,5 εκανα μια γρηγορη

καρμποναρα και εφαγα,ο χαζμπαντ δεν θα ερθει να φαει ο μικρος εφαγε στη γιαγια του

σας διαβασα και τωρα φευγω για δουλεια

φιλακια πολα θα μπω το βραδυ να δω και πω;)

Ευχαριστώ τα κορίτσια μας που με ξεμάτιασαν... ΠΟΛΥ! ;)

Έχει περάσει ο πονοκέφαλος {τι άτιμο πράγμα... δεν με πιάνει συχνά γι αυτό και με επηρεάζει πολύ} αλλά τα κέφια μου είναι στο πάτωμα..διαολεμένη ακεφιά! :rolleyes:

Ετοίμασα ένα απο τα αγαπημένα του φιογκακίου {τορτελίνια σουφλέ} και έφαγε 2 πιάτα... :tongue:

Σιδέρωσα αρκετά ρουχαλάκια

Και γενικά μάζεψα το σπιτάκι μου.

Τώρα ξάπλωσα.. δεν θα πιεστώ καθόλου γιατί το απόγευμα έχω tae, μετά δουλειά και μετά tae ο μικρός.

Σας φιλώ γλυκά και ευχαριστώ που με νοιάζεστε.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

εμεις παμε μονιμα αρμενηστη απο πασχα μεχρι σεπτεμβρη

Μια φορά πήγαμε στον Αρμενιστή στο ταξίδι του μέλιτος τον Ιούνιο του 2008 που κάναμε διακοπές στη Χαλκιδική.. υπέροχο μέρος και πολύ οργανωμένο αλλά εγώ προσωπικά σιχαίνομαι το camping.. και έχω κάνει και πρόσκοπος και μάλιστα ομαδάρχισσα..

Είσαι πολύ τυχερή που μπορείς να πηγαίνεις στον Αρμενιστή για μπάνιο.. ζηλεύω τρελλά:tongue:

L2qIp2.png

σας γραφω την λιστα μου απο το πρωι κ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ!!!! (το καταλαβατε ολες ετσι????:D:D:D:D:D)

1. σηκωθηκαμε, καναμε τα πρωινα μας κ εφτιαξα γαλα κ καφεδες
  2. η μικρη πηγε απο εκει κ εγω εβαψα τα νυχια μου ηπια χαλαρα το καφεδακι μου
  3. εστρωσα κρεβατια
  4. περασα μια το μπανιο
  5. απλωσα το χτεσινο πλυντηριο
  6. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων
  7. ετοιμασα την μικρη κ την εβαλα για υπνο
  8. κατεβηκα για δουλεια ανεβηκα στις 3,30
  9. ετοιμασα την μικρη κ της εβαλα να φαει
  10. ετοιμασα τραπεζι κ φαγαμε κ εμεις
  11. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  12. μαζεψα νεροχυτη
  13. επλυνα καλα το σκουπακι που το ειχα να μουλιασει απο εχτες
  14. εκοψα τυρι φετες του τοστ
  15. εβαλα ενα πλυντηριο
  16. ετοιμαστηκα, βαφτηκα κ τωρα φευγω!

φιλακια

Εγω μετα τη δουλιτσα μου ηρθα σπιτι κι εφαγακαι μ επιασε λιγουρα για freddo και γλυκο. Πηγα στο φουρνο πηρα ενα ωραιο καφεδακι και μια παστα και τα τσακισα, μετα φτιαξαμε το επιπλο του παιδιου, καθαρισα το δωματιο του, αλλαξα τα σεντονια και αφιερωσα το αοιγευμα στο παιδακι μου. Αυριο θα παμε για καφε το πρωι και θα φαμε εξω κανα σουβλακι. Θα γυρίσουμε μονο για μεσημερι και το απόγευμα θα παμε σε γιορτη

Σας ευχαριστώ όλες που μου απαντήσατε για ατο φούρνο μικροκυμάτων, η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου δεν μπορεί (λέει) να ζήσει χωρίς, γιατί εκεί έχει μάθει να ζεσταίνει τον καφέ του χαχαχα και εγώ τον εχω βολευτεί για το ζέσταμα του φαγητού (και για να μην ζεσταίνω όλο το φαΐ και για να μην λερώνω εξτρα σκεύη. Αλλά αυτό με τα πλαστικα τώρα το έμαθα, νόμιζα ότι ο λόγος που γράφουν αν μπαίνουν στα μικροκυμάτων ήταν για να μη λιώσει το πλαστικό. Μάλλον θα σταματήσω να βάζω πλαστικα . Αν και σήμερα που το προσπάθησα όλο το ξεχνούσα- η δύναμη της συνήθειας! Το θυμόμουν στο τέλος!

Δεν εχω και γκαζάκι, αν είχα πιστεύω θα το βολεύομουν για το γάλα τουλάχιστον!

Το κυριότερο όμως είναι ότι με βολεύει αφάνταστα να ξεπαγώνω στο μικροκυμάτων! Ειδικά το ψωμί ας πούμε, το εχω κατάψυξη και λίγο πριν σερβίρω το ξεπαγωνω

Επανήλθα με νέα ερώτηση για οποία ξέρει:

τον μαρμάρινο τον νεροχύτη με τι υποτίθεται ότι τον καθαρίζουμε? Γιατί το ξύδι που λέγατε νομίζω ότι δεν κάνει να πέφτει σε μάρμαρο γιατί είναι οξινο και τον διαβρώνει. Ο νεροχύτη και όλος ο πάγκος μου είναι με μάρμαρο και επειδή είναι πολύ παλιό έχει γίνει σαν ανάγλυφο, δηλαδή όταν περνάς το χέρι σου νιώθεις τις πέτρουλες, έχει ανάμεσα τους μικρα κενά, και σε κάποια σημεία δεν καθαρίζεται καλά, ή μαυρίζει.. Τα περισσότερα καθαρίστηκά αναφέρουν ότι δεν κάνουν για μάρμαρο. Καμια ιδέα?

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Σας ευχαριστώ όλες που μου απαντήσατε για ατο φούρνο μικροκυμάτων, η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου δεν μπορεί (λέει) να ζήσει χωρίς, γιατί εκεί έχει μάθει να ζεσταίνει τον καφέ του χαχαχα και εγώ τον εχω βολευτεί για το ζέσταμα του φαγητού (και για να μην ζεσταίνω όλο το φαΐ και για να μην λερώνω εξτρα σκεύη. Αλλά αυτό με τα πλαστικα τώρα το έμαθα, νόμιζα ότι ο λόγος που γράφουν αν μπαίνουν στα μικροκυμάτων ήταν για να μη λιώσει το πλαστικό. Μάλλον θα σταματήσω να βάζω πλαστικα . Αν και σήμερα που το προσπάθησα όλο το ξεχνούσα- η δύναμη της συνήθειας! Το θυμόμουν στο τέλος!

Δεν εχω και γκαζάκι, αν είχα πιστεύω θα το βολεύομουν για το γάλα τουλάχιστον!

Το κυριότερο όμως είναι ότι με βολεύει αφάνταστα να ξεπαγώνω στο μικροκυμάτων! Ειδικά το ψωμί ας πούμε, το εχω κατάψυξη και λίγο πριν σερβίρω το ξεπαγωνω

Επανήλθα με νέα ερώτηση για οποία ξέρει:

τον μαρμάρινο τον νεροχύτη με τι υποτίθεται ότι τον καθαρίζουμε? Γιατί το ξύδι που λέγατε νομίζω ότι δεν κάνει να πέφτει σε μάρμαρο γιατί είναι οξινο και τον διαβρώνει. Ο νεροχύτη και όλος ο πάγκος μου είναι με μάρμαρο και επειδή είναι πολύ παλιό έχει γίνει σαν ανάγλυφο, δηλαδή όταν περνάς το χέρι σου νιώθεις τις πέτρουλες, έχει ανάμεσα τους μικρα κενά, και σε κάποια σημεία δεν καθαρίζεται καλά, ή μαυρίζει.. Τα περισσότερα καθαρίστηκά αναφέρουν ότι δεν κάνουν για μάρμαρο. Καμια ιδέα?

οινοπνευμα κανει για τα μαρμαρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...