Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Εμείς κοιμηθηκαμε ευτυχώς! ειρήνη μου περαστηκα ! γράφω από το κινητό γι'αυτό κ δεν μπορω πολλά . Σήμερα ίσως παω για καφέ με την αδερφή μου! φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καρτες εχω κι εγω ενα ντοσιε με θηκες μονο για καρτες,σαν αλμπουμ φωτογραφιων, κ μεχει σωσει.....παιρνει καθε θηκη2καρτες μπρος-πισω...χωραει πολλες....κατα καιρους αδειαζω καμια που δεν χρειαζεται.....τοχα παρει απο βιβλιοπωλειο! τοχω στο συρταρι απο το τραπεζακι σαλονιου!

Βλέπω πως οι περισσότερες έχετε βολευτεί με τα ντοσιέ.

Προσωπικά δεν με βολεύουν καθόλου.. :rolleyes: Θα σας βάλω αργότερα και τη δική μου επιλογή. ;)

Χτες πήγαμε με την μικρή για ένα δοκιμαστικό μάθημα ενόργανης γυμναστικής, ενθουσιάστηκε της άρεσε πααααρα πολύ κ μάλλον θα κόψουμε το μπαλέτο. Η δασκάλα της μου είπε να πάμε άλλες δυο φορές δοκιμαστικά χωρίς πληρωμή κ μετά να αποφασίσουμε αλλά είμαι σίγουρη πως θα κάτσει τελικά η μικρή. Το κόστος είναι +3 ευρώ παραπάνω από ότι δίναμε στο μπαλέτο οπότε αντέχουμε κ τα μαθήματα είναι Δευτέρα Πέμπτη 7-8 το απόγευμα.

Εκανα πολλά-πολλά χρόνια ενόργανη....τη λατρεύω!!!!!!!!

Καλημέρα!! Και εγώ αυτό σκέφτηκα...

:rolleyes:

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Εμείς κοιμηθηκαμε ευτυχώς! ειρήνη μου περαστηκα ! γράφω από το κινητό γι'αυτό κ δεν μπορω πολλά . Σήμερα ίσως παω για καφέ με την αδερφή μου! φιλάκια πολλά!

Ευχαριστώ Γιωτάκι μου.

Μακάρι να τα καταφέρεις να πας για καφεδάκι.

Αερισα το σπιτάκι μου

Λούστηκα και έκανα μασκούλα

Έπλυνα κάποια πρώτα πιατικά {είναι τόσα πολλά... χθες άργησα και δεν είχα κουράγιο... }

Αδειασα από παντού σκουπίδια

Έστρωσα κρεβάτια

Μάζεψα κάποια στεγνά ρούχα...

777885dugw57gt25.gif

[quote

Το συρτάρι με τα "διάφορα-εκνευριστικά", Αφροδιτούλα μου.

Στο βάζω από το blog μας.

.

Βρε το είδα στο blog σου όταν έκανες την ανάρτηση! :) Η ερώτηση ήταν ερώτηση θαυμασμού!!!! έπρεπε να την διατυπώσω αλλιώς ;) όμως. Το ατακτοποίητο δικό σου είναι το δικό μου τακτοποιημένο :tongue:

Το απόγευμα προγραμμάτισα επίσκεψη στο Praktiker για αγορές διαφόρων βοηθημάτων τακτοποίησης, έχω πριζωθεί άγρια!!!

check inbox!!!!

Καλημέρα στην παρέα! Περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται, ιδίως στα μικράκια!

Σήμερα έχει κρύο και αέρα αλλά λιακάδα επομένως θα πάω μια βολτίτσα σήμερα! Μόλις επιστρέψω θα βάλω κοτοπουλάκι να ψηθεί και θα κάνω τα καθημερινά μας, λίγο ενισχυμένα λόγω ΣΚ.

Σας παρακαλώ, πείτε μου για τον φούρνο μικροκυμάτων και τα πλαστικα ! Αγχώθηκα τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω εννιά χρόνια που τον χρησιμοποιώ και πάντα έβαζα και πλαστικό τάπερ και το ποτήρι με το γάλα του παιδιού, στο χαμηλό όλα βέβαια, αλλά δεν ηξερα ότι μπορεί να είναι κακό ! Επίσης, είχα την εντύπωση ότι απαγορεύεται να μπαίνουν σκεπασμένα γιατί δημιουργούνται υδρατμοί που μπορεί να προκαλέσουν εκτίναξεις! (και μου φαίνεται λογικό)

Υπάρχει καπάκι (καπέλο) για να μην πιτσιλάνε τα φαγητά και λερώνεται το φουρνάκι. Υπάρχουν ταπερ που μπαίνουν με το καπάκι τους αλλά αυτά φέρουν στο καπάκι τους ειδική βαλβίδα και αναφέρουν πως είναι κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων.

Προσωπικά και στην περίπτωση του φούρνου μικροκυμάτων αλλά και σε αυτή των πλαστικών ειδών θεωρώ παν μέτρον άριστον. Στο πατρικό μου χρησιμοποιούσαμε πολύ φουρνάκι γιατί η μαμά δούλευε πολλές ώρες και μαγείρευε απ την προηγούμενη. Επίσης ήμασταν 6 άτομα και τρώγαμε διαφορετικές ώρες. Σαν παντρεμένη, συνέβαινε το ίδιο όσο δούλευα. Απ όταν γέννησα το χρησιμοποιώ ελάχιστα αλλά το χρησιμοποιώ.

Εάν πιάσουμε το καθετί που ακουμπάμε/τρώμε/χρησιμοποιούμε, νομίζω πρέπει να σκάψουμε μια τρύπα και να χωθούμε μέσα. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ δεν είναι απολύτως υγιεινό. Γι αυτό και δεν σκοπεύω να τρελαθώ όταν πρόκειται για "μετρημένες" καταστάσεις.

Σας χαιρετώ, εύχομαι όμορφη μέρα για όλους!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Βρε το είδα στο blog σου όταν έκανες την ανάρτηση! :) Η ερώτηση ήταν ερώτηση θαυμασμού!!!! έπρεπε να την διατυπώσω αλλιώς ;) όμως. Το ατακτοποίητο δικό σου είναι το δικό μου τακτοποιημένο :tongue:

Το απόγευμα προγραμμάτισα επίσκεψη στο Praktiker για αγορές διαφόρων βοηθημάτων τακτοποίησης, έχω πριζωθεί άγρια!!!

check inbox!!!!

Αα........... :tongue: είμαι λιγο αργή σήμερα, Αφροδιτούλα μου!

Υ.Γ. Ευχαριστώ!

Υπάρχει καπάκι (καπέλο) για να μην πιτσιλάνε τα φαγητά και λερώνεται το φουρνάκι. Υπάρχουν ταπερ που μπαίνουν με το καπάκι τους αλλά αυτά φέρουν στο καπάκι τους ειδική βαλβίδα και αναφέρουν πως είναι κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων.

Εννοείται βοηθάει τρελά και το έχω.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Έχω μέρες να γράψω αλλά έμπαινα και σας διάβαζα. Τα κέφια μου είναι πολύ πεσμένα. Από τη μια ο καιρός από την άλλη το πρόβλημα με τη γύρη με έχουν ρίξει πολύ. Ευτυχώς που έχω το μωράκι μου και μόλις χαμογελάει με κάνει ευτυχισμένη.

Ειρήνη για τον πονοκέφαλο μπορείς να πάρεις ένα panadol extra (το κόκκινο). Επειδή υπέφερα από τρομερές ημικρανίες για πολλά χρόνια (λόγω άγχους) το έπαιρνα και με ανακούφιζε κάπως. Οταν πιέζουμε πολύ τον εαυτό μας λογικό είναι να αντιδράσει ο οργανισμός. Ξεκουράσου λιγάκι και μην αγχώνεσαι από τώρα με τη δουλειά. Μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν θετικά.

Για το φούρνο μικροκυμάτων δεν έχω και την καλύτερη άποψη κορίτσια. Δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ για το παιδί και ελάχιστα για μας. Ο άνδρας μου τον χρησιμοποιεί για τα πάντα γι αυτό και τον αγοράσαμε. Μου έχει κολλήσει ότι είναι ανθυγιεινός. Βέβαια εγώ έχω αυτό το θέμα και με τη χύτρα (δεν έχω) και με τη φριτέζα (έχω αλλά κι αυτή σπάνια τη χρησιμοποιώ). Είμαι λίγο παρανοική μου φαίνεται:rolleyes:

Τις επαγγελματικές κάρτες τις βάζει ο άνδρας μου σε ένα δερμάτινο ντοσιεδάκι όχι Α4 μικρότερο. Εγώ επειδή έτσι δε με βολεύουν τις έχω ξεσκαρτάρει και έχω κρατήσει μόνο αυτές που χρειάζομαι μέσα σ' ένα κουτάκι στο γραφείο μου.

Σήμερα είναι ημέρα καθαριότητας οπότε ξεκίνησα ήδη με τα μπαλκόνια και θα συνεχίσω με το εσωτερικό.

Φιλάκια σε όλες

h6cQp3.png

καλημέρα!!:D

Ειρήνη μου περαστικά, σύντομα χωρίς πονοκέφαλο;)

Αρετή περαστικά στα παιδιά

Γιώτα κοιμήθηκες σήμερα??

εγω ακόμα στο σπίτι, παω αργά στη δουλειά και θα παω μόνο για 1 ωρίτσα:D:D:Dμετά θα παω σε ημερίδα, εχω να σεμιναριαστώ, τι καλά!!

έκανα και τις πρωινές μου δουλίτσες, ελπίζω μόνο να μην βρέξει πάλι...

φιλιά!!

αχ ναι.... επιτελους! μαρτυριο η προχθεσινη αυπνια!

καλο σεμιναριασμα!!!

Καλημέρα!

Έκανα το πρωί λίγες δουλίτσες....ετοίμασα φαί για φούρνισμα και έφυγα για εξωτρικές δουλειές....μόλις γύρισα φούρνισα φαγητό και ευτυχώς θα είναι έτοιμο μέχρι να έρθουν τα παιδιά! Το μενού σήμερα έχει λουκάνικα χωριάτικα με πατάτες στον φούρνο!

Εμείς έχουμε ξεκινήσει tae kwo do εδώ και 3 μέρες με του Δήμου....και δεν πιστεύω στα μάτια μου πως σε 3 μέρες έχουν μάθει πράγματα! Παλιά πήγαινα την μεγάλη σε ιδιωτική σχολή και φυσικά έσκασα 300 ευρώ και δεν έμαθε τίποτα! Τώρα τις έβαλα και τις δύο να μάθουν (βόλευ για την μεγάλη δεν έγινε τελικά) και είναι πολύ ικανοποιημένες και τρελαίνονται και εγώ χαίρομαι!

Για τον φούρνο μικροκυμάτων τον χρησιμοποιώ μόνο για να ζεστάνω φαγητό όταν χρειαστεί αλλά για πολύ λίγο ίσα να σπάσει το κρύο....δεν μαγειρεύω σε αυτόν ποτέ και ότι βάζω μέσα το έχω σε γυάλινο ποτήρι ή σε πιάτο γυάλινο....πλαστικό ποτέ δεν έβαλα, ούτε το καπάκι έχω...απλά τον καθαρίζω συχνά....!

Καλημερα ,κορίτσια μου ,πως ειστε?

Στα πεταχτα σας διαβασα και μαλλον πάλι επεσαν ιωσεις στο καφε μας.

Ειρηνη ,χαλαρωσε ,παρε και τα παυσιπονα σου και θα ηρεμησεις.

Αρετη ,περαστικα σας και σε οσα αλλα παιδακια βασανιζονται.

Εγω ειμαι λιγακι τρεχατη αυτες τις ημερες με εξωτερικες δουλειες ,και ετσι δεν σας προλαβαινω.

Σημερα μας πήρε ο υπνος και τρεχαμε για να προλάβουμε.

Ηπια καφεδακι εις διπλουν ,πήγα το γυμναστηριό μου,εκανα και ενα σωρο δουλειες και επεστρεψα.Για το μεσημερι θα ετοιμασω πατατες τηγανιτες και αυγα αν και στο προγραμμα ειχα φακες ,ετσι να τους κανω εκπληξη.

Παω να προλαβω να κανω καμια δουλιτσα γιατι σημερα κανονικα ειανι ημερα καθαριότητας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενες μου!!!τι κανετε?

Ειρηνη μου ελπιζω να εισαι καλυτερα..νομιζω οτι εισαι αρκετα κουρασμενη σωματικα και αγχωθηκες με το θεμα της δουλεις του αντρα σου για αυτο και ο εντονος πονοκεφαλος.οσο για τον αντρα σου ευχομαι να παρουν το δανειο...

Αφροδιτακι μεχρι και πριν λιγο η μικρη ειχε 38.της εδωσα αντιπυρετικο.το καλο ειναι οτι ειναι ευδιαθετη..

Γιωτακι ειχατε ησυχο βραδυ ε?μπραβο..καλα να περασεις με την αδερφουλα..

Δημητρα δεν χω κανει ποτε σε καμπινγκ διακοπες δεν μπορω να σε βοηθησω..

Εγω δεν εχω καθολου φουρνο μικροκυματων ηταν αρνητικος ο αντρας μου και δεν αγορασαμε..σημερα σηκωθηκα το πρωι,ο αντρας μου πριν φυγει για δουλεια εφτιαξε το γαλα της μεγαλης που ειχε ξυπνησει,δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ για να ελεγχω την μικρη

ανοιξα το σπιτι να αεριστει

εβγαλα τα παπλωματα μας να αεριστουν

εστρωσα κρεβατια

επλυνα το μπανιο

εβαλα τον βραστηρα να καθαριστει με ξυδακι

εφτιαξα καφεδακι

τιναξα αερισα και εστρωσα τα ριχταρια

ξυπνησε το μπουμπουκι μου την επλυνα την αλλαξα και της εβαλα θερμομετρο

εφτιαξα τοστακια και χυμο για ολες τις γυναικες του σπιτιου

καθαρισα τα τζαμια απο τα υπνοδωματια

εβαλα σκουπα

ξεσκονισα

σκουπισα μπαλκονια

οι μικρες παιζανε κια καθαρισα και τα τζαμια του σαλονιου

μαγειρεψα ρεβυθοσουπα

εφτιαξα και μια μαργαριτα ψωμακι

η μικρη ηρθε και ηθελε αγκαλιτσα,κατσαμε μαζι της εβαλα θερμομετρο ειχε 38,πηρε αντιπυρετικο

εριξα βραστο νερακι στις οδοντοβουρτσες

μαζεψα τα στεγνα ρουχα(Παναγια μου ποσα εχω για σιδερο) και ετοιμασα ενα πλυντηριο για το μεσημερι.

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια..

Περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες και στη ματιασμένη μανούλα μας! Ελάχιστες φορές έχω νιώσει ματιασμένη και πραγματικά δεν παλεύεται.. Το παιδάκι μου πάλι, επειδή είναι πανέμορφο, χαμογελαστό και πάει σε όλους.. ματιάζεται συνέχεια και έτσι έχω stand by πεθερά για ξεμάτιασμα ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Χθες είχαμε ψαρόσουπα για το σύζυγο και το μωρό και ενώ νόμιζα ότι είχα στην κατάψυξη ρεβύθια και είχα απεριόριστη λαχτάρα να τα φάω.. τελικά ανακάλυψα ότι ήταν κιμάς μαγειρεμένος.. και έμεινα με τη χαρά.. τι να τον κάνω τώρα; από χθες που ξεπάγωσε τον έχω στο ψυγείο.. λέω να τον δώσω στην πεθερά σήμερα να τον πάρει σπίτι της..

Για σήμερα τρώμε απέξω βρώμικο - μάλλον για σουβλάκια μας κόβω.. για αύριο δεν έχω αποφασίσει ακόμη..

Για τον φούρνο μικροκυμάτων που λέτε.. με έχει βολέψει τρομερά αλλά τον χρησιμοποιώ μόνο για ζέσταμα φαγητού.. Για καφέδες - τσάγια προτιμώ τον βραστήρα..

Χθες σκούπισα όλη την κουζίνα γιατί λίγο ακόμη και στο πάτωμα θα έβρισκα μυρμήγκια.. Η πεθερά μου δεν είναι ούτε η πιο προσεκτική ούτε και η πιο καθαρή γυναίκα στην κουζίνα και κάθε απόγευμα, ειδικά στο χώρο όπου βρίσκεται το καρεκλάκι φαγητού του μπέμπη πρέπει να κάνω απολύμανση..

Σκοπεύουμε αύριο να ξεκαθαρίσουμε τη ντουλάπα της βεράντας με το σύζυγο.. Βέβαια έχω και την εναλλακτική να πάω βόλτα με το μωρό σε μια φίλη μου και να αφήσω το σύζυγο να την ξεσκαρτάρει μόνος του.. Και το βράδυ λέμε να πάμε σινεμά (επιτέλους ύστερα από 2 ολόκληρα χρόνια)!

Την Κυριακή έρθουν φίλοι μας το μεσημέρι για φαγητό και έτσι θα περάσει το σβκ χωρίς καν να το καταλάβουμε!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημερα αγαπημενες μου!!!τι κανετε?

Ειρηνη μου ελπιζω να εισαι καλυτερα..νομιζω οτι εισαι αρκετα κουρασμενη σωματικα και αγχωθηκες με το θεμα της δουλεις του αντρα σου για αυτο και ο εντονος πονοκεφαλος.οσο για τον αντρα σου ευχομαι να παρουν το δανειο...

Αφροδιτακι μεχρι και πριν λιγο η μικρη ειχε 38.της εδωσα αντιπυρετικο.το καλο ειναι οτι ειναι ευδιαθετη..

Γιωτακι ειχατε ησυχο βραδυ ε?μπραβο..καλα να περασεις με την αδερφουλα..

Δημητρα δεν χω κανει ποτε σε καμπινγκ διακοπες δεν μπορω να σε βοηθησω..

Εγω δεν εχω καθολου φουρνο μικροκυματων ηταν αρνητικος ο αντρας μου και δεν αγορασαμε..σημερα σηκωθηκα το πρωι,ο αντρας μου πριν φυγει για δουλεια εφτιαξε το γαλα της μεγαλης που ειχε ξυπνησει,δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ για να ελεγχω την μικρη

ανοιξα το σπιτι να αεριστει

εβγαλα τα παπλωματα μας να αεριστουν

εστρωσα κρεβατια

επλυνα το μπανιο

εβαλα τον βραστηρα να καθαριστει με ξυδακι

εφτιαξα καφεδακι

τιναξα αερισα και εστρωσα τα ριχταρια

ξυπνησε το μπουμπουκι μου την επλυνα την αλλαξα και της εβαλα θερμομετρο

εφτιαξα τοστακια και χυμο για ολες τις γυναικες του σπιτιου

καθαρισα τα τζαμια απο τα υπνοδωματια

εβαλα σκουπα

ξεσκονισα

σκουπισα μπαλκονια

οι μικρες παιζανε κια καθαρισα και τα τζαμια του σαλονιου

μαγειρεψα ρεβυθοσουπα

εφτιαξα και μια μαργαριτα ψωμακι

η μικρη ηρθε και ηθελε αγκαλιτσα,κατσαμε μαζι της εβαλα θερμομετρο ειχε 38,πηρε αντιπυρετικο

εριξα βραστο νερακι στις οδοντοβουρτσες

μαζεψα τα στεγνα ρουχα(Παναγια μου ποσα εχω για σιδερο) και ετοιμασα ενα πλυντηριο για το μεσημερι.

δεν ειναι σιγουρο οτι θα παμε, αναλογως ποτε θα γυρισει ο αντρας μου σημερα. αν ερθει μεχρι τις 5 καλως. μακαρι ομως, εχω να την δω απο τον σεπτεμβριο, ολο αρρωστα ειναι τα παιδια της κ φοβαμαι. αυτες τις μερες ειναι καλα, αλλα φοβαμαι να τα φερω σε επαφη μηπως εχουν αρπαξει τιποτα απο τα σχολεια κ τραβιεμαι παλι!

η μεγαλη σου ειναι καλα? κ η μικρη ενταξη λιγο πυρετο εχει ευτυχως!

κ εγω απειρο σιδερο, ενα πλυντηριο απλωμενο κ ενα απλυτο...

Τελικά είδα πως συννέφιασε και κάθισα στο σπίτι.

1. Έβαλα από νωρίς κοτοπουλάκι με πατατούλες

2. Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και τα τακτοποίησα

3. Έβαλα στο πλυντήριο τα άπλυτα χθεσινοβραδινά πιατικά

4. Καθάρισα καλά με χλωριούχο τον νεροχύτη και τον πάγκο μου

5. Ξεσκόνισα κάτω

6. Τίναξα και έστρωσα τα ριχτάρια

7. Τακτοποίησα τα εκτός θέσης

8. Έβαλα ένα ευαίσθητο φορεματάκι της μικρής να πλυθεί

9. Άνοιξα τα δωμάτια να αεριστούν

10. Έβγαλα σκεπάσματα και μαξιλάρια της μικρής να αεριστούν

11. Ξεσκόνισα επάνω

12. Έστρωσα το κρεβάτι μας

13. Έστρωσα καινούργια σεντόνια στο κρεβάτι της μικρής

14. Άπλωσα το φόρεμα της μικρής και έβαλα ένα πλυντήριο με τα σεντόνια και της πετσέτες της μικρής μου

15. Καθάρισα τα μπάνια πάνω και κάτω

16. Καθάρισα το τζάκι

17. Άδειασα όλα τα καλαθάκια απ τα σκουπίδια, έβαλα νέες σακουλίτσες και τα πήγα όλα στον κάδο

18. Σκούπισα την εξωτερική σκάλα

19. Ξεχώρισα τα άπλυτα ρούχα της μικρής σε σκούρα και ανοιχτόχρωμα ώστε να είναι έτοιμα για πλύσιμο μέσα στο ΣΚ

20. Έβγαλα καθαρό μπουρνούζι και πετσέτες της μικρής καθώς και πυτζαμάκια για το βράδυ που θα κάνουμε μπανάκι.

Τώρα έφτιαξα τα νυχάκια μου, έκλεισα τον φούρνο, πίνω λίγες γουλιές ακόμα απ τον καφέ μου και περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο για να τα βάλω στο στεγνωτήριο.

Έπειτα θα σιδερώσω λίγα ρουχάκια που έχουν βγει απ τα πλυντήρια των 3 τελευταίων ημερών, θα τα τακτοποιήσω και θα περιμένω τη μικρή μου να επιστρέψει για να φάμε.

Το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο και καθαρό και το φαγάκι μου έτοιμο. Το απόγευμα λοιπόν δικαιωματικά ανήκει στην κορούλα μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια..

Περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες και στη ματιασμένη μανούλα μας! Ελάχιστες φορές έχω νιώσει ματιασμένη και πραγματικά δεν παλεύεται.. Το παιδάκι μου πάλι, επειδή είναι πανέμορφο, χαμογελαστό και πάει σε όλους.. ματιάζεται συνέχεια και έτσι έχω stand by πεθερά για ξεμάτιασμα ανά πάσα ώρα και στιγμή!

λες κ ακουω εμενα να μιλαω για το δικο μου το παιδι!!!!! ειμαστε κουκουβαααααααααααα!!!!:D:D:D:D

Χθες είχαμε ψαρόσουπα για το σύζυγο και το μωρό και ενώ νόμιζα ότι είχα στην κατάψυξη ρεβύθια και είχα απεριόριστη λαχτάρα να τα φάω.. τελικά ανακάλυψα ότι ήταν κιμάς μαγειρεμένος.. και έμεινα με τη χαρά.. τι να τον κάνω τώρα; από χθες που ξεπάγωσε τον έχω στο ψυγείο.. λέω να τον δώσω στην πεθερά σήμερα να τον πάρει σπίτι της..

μακαρονια με κιμα!

Για σήμερα τρώμε απέξω βρώμικο - μάλλον για σουβλάκια μας κόβω.. για αύριο δεν έχω αποφασίσει ακόμη..

Για τον φούρνο μικροκυμάτων που λέτε.. με έχει βολέψει τρομερά αλλά τον χρησιμοποιώ μόνο για ζέσταμα φαγητού.. Για καφέδες - τσάγια προτιμώ τον βραστήρα..

Χθες σκούπισα όλη την κουζίνα γιατί λίγο ακόμη και στο πάτωμα θα έβρισκα μυρμήγκια.. Η πεθερά μου δεν είναι ούτε η πιο προσεκτική ούτε και η πιο καθαρή γυναίκα στην κουζίνα και κάθε απόγευμα, ειδικά στο χώρο όπου βρίσκεται το καρεκλάκι φαγητού του μπέμπη πρέπει να κάνω απολύμανση..

Σκοπεύουμε αύριο να ξεκαθαρίσουμε τη ντουλάπα της βεράντας με το σύζυγο.. Βέβαια έχω και την εναλλακτική να πάω βόλτα με το μωρό σε μια φίλη μου και να αφήσω το σύζυγο να την ξεσκαρτάρει μόνος του.. Και το βράδυ λέμε να πάμε σινεμά (επιτέλους ύστερα από 2 ολόκληρα χρόνια)!

να τον αφησεις να την κανει μονος του εννοειται!!!

καλα να περασετε σινεμα! εχω να παω κ εγω 2 χρονια!

Την Κυριακή έρθουν φίλοι μας το μεσημέρι για φαγητό και έτσι θα περάσει το σβκ χωρίς καν να το καταλάβουμε!

Φιλάκια πολλά!

χαχααχχα πολυ γελαω με αυτα που γραφεις!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...