Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνάκι περαστικα στο φιογκάκι σου.

Γρήγορα να το ξεχάσετε!

Αυτό πάντως να μη σε αφήνουν να είσαι κοντα με το παιδί είναι εξοργιστικό.

Δοκίαμσε ρε ντοκτορ κι αν δε σ αγήνω να κάνεις τη δουλειά σου βγάλε με έξω!!! Ακους εκει αμεσως περαστε εξω..... ε αι σιχτιρ:evil::evil::evil:

Μα αυτό ακριβώς. Εγώ δεν θα του έκανα κάτι του παιδιού, σαν μάνα του. Ούτε να τον ράψω μπορώ ούτε να τον σηκώσω τη στιγμή που τον κρατούν 3 άντρες. Αλλά νομίζω πως θα ήταν θετικό για το κάθε παιδάκι, να βλέπει έστω από μακριά τα μάτια της μάνα τους, γιατί μέσα σε ένα "εχθρικο" για τα ματάκια του περιβάλλον που κλαίει και είναι τόσο "αγριεμένο", θα το βηθούσε λιγάκι ψυχολογικά... :? . Αυτό και μόνο αυτό.. τιποτα περισσότερο.

Εμένα το σπτι μου είναι χα΄λια και δε νομιζω να το ισορροπήσω κιολας!

Μας εχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Την Τετάρτη απο μια τυχαία εξεταση αίματος του μικρού μου ανηψιού 3.5 χρονων διαγνωστηκε λευχαιμία. Δεν μπορούμ να ηρεμησουμε ουτε λεπτο.

Απο τη μια στιγμη στην άλλη το παιδάκι βρέθηκε μεσα σ ενα αγνωστο χωρο με 10 ατομα απο πάνω του να το τρυπάνε ξανα και ξανα και ξανά και τη μανα εξω αι σιχτιρ ξανά. Το παιδάκι δεν το σκέφτονται???

Το μόνο που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε όλοι να γίνει καλά!!

Σε νιώθω, όσο δεν μπορώ να σου περιγράψω. Και μεις ζούμε σ' αυτό το τραγικό περιβάλλον εδώ και 4 χρόνια. Ο ανηψιός μας (γιος του αδερφού του άντρα μου) διαγνωστηκε με λευχαιμία όταν ήταν ενάμιση ετών και το παλεύει ακόμη και σήμερα..... :cry::cry:

Οι προσευχές μου ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Κουραγιο

δε γραφω άλλα γιατι ήδη με πήραν παλι τα ζουμια

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειρηνακι περαστικα σας κοριτσακι μου. ναναι καλα ο φιογκος και σιδερενιος!!τι στεναχωρια και αυτη???τι να κανεις ομως???συμβαινουν και αυτα!!!εξοργιζομαι περ/ρο με την αντιδραση των υπολοιπων, και ο δικος μου πειγυρος ετσι κανει!!!θα φυγουν και οι μολωπες και τα σημαδια, σιγα σιγα!!!κοιτα να ηρεμησετε...θυμαμαι οταν χρειαστηκε να μπουμε νοσοκομειο με βρογχιτιδα και επρεπε να της βαλουν της μικρης μου πεταλουδα, την ειχανε μια ωρα μεσα, το παιδι να ουρλιαζει και να μην με αφηνουν να μπω!!!8 μηνων τοτε!!!οταν τελειωσαν το παιδι ηταν μελανιασμενο απτο κλαμα!!!συγχιστηκα παλι!!!περαστικα

Τελικά, όλες έχουμε να διηγηθούμε μια τέτοια, άσχημη ιστορία... :?:?

Ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Καλη εβδομαδα σε ολες.

Μαννουλες περαστικα στα βλασταρακια σας,να ειναι το τελευταιο κακο που τα συνεβει.

Ειρηνη κουραγιο κοπελα μου,ηταν να το περασετε κι αυτο μερες που ειναι.Ελεος.

Μαζι με ολα τ'αλλα θα περασει κι αυτο,και ναναι το τελευταιο.

Πολλα φιλακια κι αγκαλιτσες στο φιογκακι σου.

Χρυσα το ιδιο ευχομαι και στο δικο σου φιογκακι.

Μεγάλη μούντζα ρε κοριτσάκι.

Το βράδυ δε αργά, έμαθα πως έπεσε και ο μπαμπάς μου... έπεσε από το ποδήλατο του και χτύπησε στο πρόσωπο.... μα πόσα θα γίνουν ακόμη ρε παιδιά??? :?:?

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη καλή ανάρρωση στο φιογκάκι σου,δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά,όσο για τους υπόλοιπους,απλά τους αγνοείς και ακολουθείς το ενστικτό σου.

Οπως το λες Χρυσα μου. Το μητρικο μου ενστικτο, δεν το βαζω "πίσω" για κανέναν!

Παλι φαρμακα το μικρο σου ε??? :?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειρήνη, περαστικά στο παιδάκι σου!

Να δεις που θα περάσουν όλα και θα είναι μόνο μια ανάμνηση!

Ευχαριστώ Ηλιαχτιδα μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εφιαξα σπανακόρυζο για το μεσημέρι,έκανα ένα πέρασμα στο μπάνιο και άλλαξα τις πετσέτες,ασχολήθηκα με το πιτσιρίκι μου και συνεχίζω ακόμη σίδερο,θα τελειωσει,που θα πάει?:rolleyes:

Καλή δύναμη Ειρήνη,ελπίζω μεχρι εδώ να ήταν η κακοτυχία σας,περαστικά και στους δύο.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Οπως το λες Χρυσα μου. Το μητρικο μου ενστικτο, δεν το βαζω "πίσω" για κανέναν!

Παλι φαρμακα το μικρο σου ε??? :?

Ναι, αλλά ευτυχώς έχουμε έναν πολύ καλό παιδίατρο και μου είπε να το πάμε πιο ήπια και να τον παρακολουθούμε.Πολύ φαρμακο όμως,κορτιζόνες,σπρέυ,αντιβίωση...:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ναι, αλλά ευτυχώς έχουμε έναν πολύ καλό παιδίατρο και μου είπε να το πάμε πιο ήπια και να τον παρακολουθούμε.Πολύ φαρμακο όμως,κορτιζόνες,σπρέυ,αντιβίωση...:confused:

Μα τ' ακουω τοσο καιρο, ποσα φαρμακα εχει παρει το καημενο το φιογκακι σου και εχω φρικαρει. Το χουν γεμισει φαρμακα το καημενο μωρε!!!! :?:?:?

777885dugw57gt25.gif

Μόλις έβαλα και στο μπλοκ καινούργια ανάρτηση για τις ΒΟΥΡΤΣΕΣ μας και χθες το βραδακι πασχαλινα νυχάκια με... λαγουδάκι διακόσμηση στο face...:tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Μόλις έβαλα και στο μπλοκ καινούργια ανάρτηση για τις ΒΟΥΡΤΣΕΣ μας και χθες το βραδακι πασχαλινα νυχάκια με... λαγουδάκι διακόσμηση στο face...:tongue::tongue::tongue:

Το ίδιο κάνω και εγώ με τις βούρτσες,αλλά δεν μπορώ να αποχωριστώ τη δική μου.Για το πλύσιμο προσθέτω και λίγη σόδα.:);)

Πολύ ωραία και τα νυχάκια,έχεις βάλει και αυτό το πορτοκαλοσομόν που όντως αδικείται απο την προηγούμενη φωτό,ειναι τέλειο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Τα καταστήματα είναι και σήμερα το απόγευμα ανοιχτά?Ακόμη δεν έχω ψωνίσει για τη νονά του μικρού και για τη φιότσα μου!Να δω πότε θα πάω,με βλέπω για Μ.Πεμπτη αν συνεχίσω να είμαι εσώκλειστη.:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τα καταστήματα είναι και σήμερα το απόγευμα ανοιχτά?Ακόμη δεν έχω ψωνίσει για τη νονά του μικρού και για τη φιότσα μου!Να δω πότε θα πάω,με βλέπω για Μ.Πεμπτη αν συνεχίσω να είμαι εσώκλειστη.:confused:

Ναι έχει αρχίσει το εορταστικό ωράριο Χρύσα μου.

Και γω Μ. Παρασκευή θα πάω για το βαφτιστηράκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Πολύ ωραία και τα νυχάκια,έχεις βάλει και αυτό το πορτοκαλοσομόν που όντως αδικείται απο την προηγούμενη φωτό,ειναι τέλειο!

Χρύσα μου, είναι τέλειο χρώμα πραγματικά.

Δεν το χορταίνω στα δικά μου νυχάκια!

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα!ειναι ανοιχτα και το απογευμα τα μαγαζια!περαστικα και απο μενα!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Ειρηνάκι περαστικα στο φιογκάκι σου.

Γρήγορα να το ξεχάσετε!

Αυτό πάντως να μη σε αφήνουν να είσαι κοντα με το παιδί είναι εξοργιστικό.

Δοκίαμσε ρε ντοκτορ κι αν δε σ αγήνω να κάνεις τη δουλειά σου βγάλε με έξω!!! Ακους εκει αμεσως περαστε εξω..... ε αι σιχτιρ:evil::evil::evil:

Εμένα το σπτι μου είναι χα΄λια και δε νομιζω να το ισορροπήσω κιολας!

Μας εχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Την Τετάρτη απο μια τυχαία εξεταση αίματος του μικρού μου ανηψιού 3.5 χρονων διαγνωστηκε λευχαιμία. Δεν μπορούμ να ηρεμησουμε ουτε λεπτο.

Απο τη μια στιγμη στην άλλη το παιδάκι βρέθηκε μεσα σ ενα αγνωστο χωρο με 10 ατομα απο πάνω του να το τρυπάνε ξανα και ξανα και ξανά και τη μανα εξω αι σιχτιρ ξανά. Το παιδάκι δεν το σκέφτονται???

Το μόνο που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε όλοι να γίνει καλά!!!

δε γραφω άλλα γιατι ήδη με πήραν παλι τα ζουμια

Τι λες; Τρελλάθηκα τώρα! Το παιδάκι θα πάει μια χαρά να το ξέρεις. Ήταν μεγάλη η τύχη του που βρέθηκε τυχαία και θα πάνε όλα κατ' ευχήν θα δεις. Είναι το δεύτερο που ακούω γμτ....

Μαριλου, νομίζω ότι ο,τιδήποτε έχει σχέση με πεπτικό βοηθιέται από κάτι τέτοιο κοίτα το θέμα.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...