Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Χθες είχα μία πολύ γεμάτη και πιεστική μέρα...Ολη μέρα δουλειά, επέστρεψα μετά τη 1 σπίτι, ψιλομάζεψα και έφυγα να φέρω το φιογκάκι από το σχολείο. Επιστροφή στο σπίτι, ετοίμασα μία μακαρονάδα, συνέχισα το μάζεμα, διάβασα το παιδί και έφυγα πάι για δουλειά. Επιστροφή να τον πάω tae και γυρίσαμε σπίτι με πονοκέφαλο και τρελή κούραση...

Σήμερα, το ξύπνησα, του έφτιαξα πρωϊνό αλλά δεν είχα κουράγια ούτε να το πάω σχολείο... πήρα 2 depon, ελπίζω να ηρεμίσει το κεφάλι μου σύντομα...

Εδώ γύρω θα είμαι...

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια. Ειρηνη οταν εχω πολυ πονοκεφαλο πινω καφε και μου περναει, εξαλλου και τα panadol extra εχει καφεινη μεσα.

Σημερα επιτελους θα βαλουμε το αλλο επιπλακι στο δωματιο του παιδιου και θα σας βαλω και φωτο, τωρα ειμαι στη δουλεια οποτε θα τα λεμε

Καλημέρα κορίτσια μου.

Χθες είχα μία πολύ γεμάτη και πιεστική μέρα...Ολη μέρα δουλειά, επέστρεψα μετά τη 1 σπίτι, ψιλομάζεψα και έφυγα να φέρω το φιογκάκι από το σχολείο. Επιστροφή στο σπίτι, ετοίμασα μία μακαρονάδα, συνέχισα το μάζεμα, διάβασα το παιδί και έφυγα πάι για δουλειά. Επιστροφή να τον πάω tae και γυρίσαμε σπίτι με πονοκέφαλο και τρελή κούραση...

Σήμερα, το ξύπνησα, του έφτιαξα πρωϊνό αλλά δεν είχα κουράγια ούτε να το πάω σχολείο... πήρα 2 depon, ελπίζω να ηρεμίσει το κεφάλι μου σύντομα...

Εδώ γύρω θα είμαι...

Μήπως έχεις ζορίσει πολύ την Ειρήνη? :confused:

Εύχομαι να σου έχει ήδη περάσει....

Διαφημίσεις

Πλυσταριό??? Αυτό παιδί μου είναι ωραιτότερο και από το υπνοδωμάτιό μου! :mrgreen:

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια;

Εμείς περάσαμε το τριήμερο στο σπίτι,καθώς με ταλαιπώρησε μια ίωση,όχι που θα γλύτωνα:rolleyes: με υψηλό πυρετό και πόνους στα κόκαλα.Τώρα ευτυχώς είμαι καλά...

Χτες ήταν μια σημαντική μέρα για εμάς καθώς γιορτάσαμε τα 4α γενέθλια του γιου μας!!!Αχ,το παιδάκι μου!Δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο...έφτιαξα μια τουρτίτσα και ήρθαν τα πεθερικά μου και κάτσαμε.Έψησα και μια πίτσα και λουκανικοπιτάκια στο χαλαρό...

Το σπίτι μου αυτές τις μέρες το ΄παλέυω να είναι σε καλή κατάσταση.

Εχω στο νου διάφορα και θα σας τα λέω καθώς τα προχωράω...Σήμερα θα ετοιμάσω δύο λίστες..Μια με πράγματα και αλλαγές-δουλειές που θέλω για το σπίτι και μια που να αφορά εμάς και τις διάφορες ανάγκες μας.

Σας φιλώ!

Να τον χαίρεστε, πιτσάκι μου!!! Πάντα καλότυχος και γερός!

Υ.Γ. Περαστικα! :rolleyes:

Ειρήνη μου το είδα και διάβασα και πιο παλιές δημοσιεύσεις που μου είχαν ξεφύγει.

Για βάλε και για τις κάρτες που έχω άπειρες και κάθε τόσο τις ξεκαθαρίζω και πάλι δεν ξέρω που να τις βάζω. Άντε καλή μανούλα που ξεσηκώνεις τις κορούλες και οργανώνουν το σπιτάκι τους.

Πάθε ακόμα ένα.. στη γραμματική έγραψε 17! :tongue:

Αμέ! Θα προσπαθήσω να το βάλω σήμερα το ποστ για τις επαγγελματικές καρτούλες.

Ειρήνη τι συρτάρι έφτιαξες;;; Ονειρικό μου φαίνεται και με πριζώνεις να κάνω ξεκαθάρισμα (έχουμε 2 τέτοια συρτάρια)......τα οποία φτιάχνω 2 φορές τον χρόνο αλλά δυστυχώς γίνονται γρήγορα ξανά χάλια....

Το συρτάρι με τα "διάφορα-εκνευριστικά", Αφροδιτούλα μου.

Στο βάζω από το blog μας.

Αγαπημένες μου,

Χθες, είπα να κάνω εκκαθάριση σ' ένα από τα συρτάρια, που ταλαιπωρεί κάθε σπίτι. Αυτό με τα "διάφορα" ενοχλητικά, που όμως χρειάζονται! Δεν το είχα ξεκαθαρίσει καιρό και είχε γίνει έτσι:

DSCN0407_zpsdd8b09e0.jpg

Έβγαλα λοιπόν ολόκληρο το συρτάρι, το τοποθέτησα στο χαλί μου και ξεκίνησα:

DSCN0408_zps298761d8.jpg

Αδειασα το ντοσιεδάκι που έχουμε μέσα, "τσεκαρισμένα" μόνο, delivery, τα τακτοποίησα και πήραν τη σωστή τους θέση.

DSCN0409_zps448f4afb.jpg

Μέσα στο συρτάρι, έχω ένα κουτάκι, για τ' ακόμα πιο μικρά και ενοχλητικά! Το άδειασα εντελώς, το ξεσκάρταρα και τακτοποιήθηκε κι αυτο:

DSCN0410_zps2151774f.jpg

Η τελική μορφή του συρταριού μου, νομίζω πως με... αποζημιώνει:

DSCN0415_zps7bb06576.jpg[/url]

καλημερα κοριτσουδια!

διαβαζω για τακτοποιησεις σε συρταρια κ καθε φορα που ανοιγω το συρταρι με τα εσωρουχα μου σας θυμαμαι κ γελαω!!! αντι να βελτιωνομαι χαλαω!

αλλα στα πλαισια του easy living εχω κανει πλεον την εξης τσαπατσουλια...!

ενω παντα τα εσωρουχα μου ηταν διπλωμενα κ ντανιασμενα ανα χρωμα στυλ κτλ μου επαιρνε ομως χρονο(ειναι πολλα τα ατιμα!) κ υπομονη που πλεον δεν εχω για να τα διπλωσω σωστα. ετσι αγορασα 4 υφασματινα κουτακια κ τα εχω ξεχωρισει σε περιοδου κ υπνου ,σε καθημερινα της "δουλειας", για hot περιστασεις.. κ ενα με σουτιεν κ απλως τα πεταω μεσα! μου πηρε λιγες μερες να τα δω με καλο ματι...αλλα το συνηθισα κ μου αρεσει ετσι κ με βολευει τελικα!

επισης εχω ενα δικο μου συρταρι με χαρτια κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις μεσα το οποιο το εχω μονιμα χαααλιααα!!!! σπανιως το φτιαχνω γιατι γουσταρω να εχω κατι ακαταστατο που να μην με αγχωνει!

χαχαχα ειμαι καλα γιατρε μου???

σημειωση οτι ολα τα υπολοιπα συρταρια μου κ ντουλαπια ειναι υποδειγματικα αλλα καπου πρεπει να ξεσπασω κ εγω!!!

ηθελα μερες να σας το γραψω θα σας εβαζα κ φωτος αλλα ο Η/Υ τα χει παιξει.

μανα μας μην με μαλωσεις αλλα ειναι οι δικες μου τσαπατσουλικες γωνιες ψυχολογικης ισσοροπιας!!!!

Respect, στην ψυχολογική μας ισορροπία, πρώτα απ' όλα! ;)

Υ.Γ. Δώσε ένα φιλί στην μαμά, από μένα....

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσια μου!!τι κανετε?εγω ειχα δυσκολη μερα στην δουλεια και μετα συνεχιστηκε και στο σπιτι.η μικρη μου λιγο πριν την παρουμε απο τον σταθμο εκανε 39.3.της δωσανε ντεπον,της βαλανε κομπρεσουλες..ζεματαγε το παιδακι μου..ηρθαμε σπιτι την εκανα ντουζακι και σιγα σιγα της επεσε..η μεγαλη μου παραπονιοταν οτι ποναγε το κεφαλι της..της εδωσα ντεπον,την εκανα μπανακι,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε,μαζεψα τον νεροχυτη και κοιμισα την μκρη..σαπουνισα τους παγκους,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,συμμαζεψα το σαλονι,εστρωσα τα ριχταρια.ξυπνησε το μικρο μου με γκρινια γιατι ανεβαζε παλι.της εδωσα αντιπυρετικο αλλα ειμασταν συνεχεια αγκαλια..μολις την αφηνα εκλαιγε..εκανα μπανιο,ο αμτρας μου τους εφτιαξε γαλα,δοντια πιτζαμες και υπνο..αυριο εννοειται οτι θα ειναι σπιτι,πηρα και εγω αδεια..ελπιζω να ειναι καλυτερα αν και προβλεπεται δυσκολο βραδυ..

Τελικά ήταν παλιο-μέρα η χθεσινή για πολλές από μας... :(

Περαστικά της βρε Αρετούλα μου!!!!

Σας παρακαλώ, πείτε μου για τον φούρνο μικροκυμάτων και τα πλαστικα ! Αγχώθηκα τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω εννιά χρόνια που τον χρησιμοποιώ και πάντα έβαζα και πλαστικό τάπερ και το ποτήρι με το γάλα του παιδιού, στο χαμηλό όλα βέβαια, αλλά δεν ηξερα ότι μπορεί να είναι κακό ! Επίσης, είχα την εντύπωση ότι απαγορεύεται να μπαίνουν σκεπασμένα γιατί δημιουργούνται υδρατμοί που μπορεί να προκαλέσουν εκτίναξεις! (και μου φαίνεται λογικό)

Μαριαννούλα μου,

Γενικά, αποφεύγω τον φούρνο μικροκυμάτων. Και σε μας αλλά ειδικά στο παιδί, από σπάνια έως ποτέ, να τον χρησιμοποιήσω...

Οταν τον χρησιμοποιήσουμε βάζω το φαγάκι μας, πάντα σε πιάτο ή γυάλινο "μπωλ" και συνήθως βάζω το ειδικό καπάκι από πάνω, το οποίο εμποδίζει να πιτσιλιστεί το εσωτερικό του. Ειναι "ειδικό" καπάκι, δεν κλείνει στεγανά απλώς "καπακώνει" και έχει 2 τρύπες για ομοιόμορφο ζέσταμα του εσωτερικού πιάτου.

Μήπως έχεις ζορίσει πολύ την Ειρήνη? :confused:

Εύχομαι να σου έχει ήδη περάσει....

Ναι μάτια μου.. είχα δύσκολες τελευταίες εβδομάδες... πριν 2 μέρες μου είπε και ο άντρας μου, πως ακούγεται πως δεν θα πάρουν τα δάνεια που περίμενε ο όμιλος και δεν τα βλέπουν καλά τα πράγματα.. τρέμω...

777885dugw57gt25.gif

Ναι μάτια μου.. είχα δύσκολες τελευταίες εβδομάδες... πριν 2 μέρες μου είπε και ο άντρας μου, πως ακούγεται πως δεν θα πάρουν τα δάνεια που περίμενε ο όμιλος και δεν τα βλέπουν καλά τα πράγματα.. τρέμω...

:confused: Ζούμε σε τρομοκρατία είναι γεγονός.... δεν ξέρει κανείς μας τι ξημερώνει αύριο...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

έτσι εξηγείται και ο πονοκέφαλος..... είπα και εγώ είναι δυνατό να πιάνει μάτι την Ειρήνη? που να σε πιάσει μάτι και φρύδι εσένα... σε φοβούνται :)

:confused: Ζούμε σε τρομοκρατία είναι γεγονός.... δεν ξέρει κανείς μας τι ξημερώνει αύριο...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

έτσι εξηγείται και ο πονοκέφαλος..... είπα και εγώ είναι δυνατό να πιάνει μάτι την Ειρήνη? που να σε πιάσει μάτι και φρύδι εσένα... σε φοβούνται :)

Αχ.. χρειάζομαι 1-2 μέρες, να τα επεξεργαστώ μέσα μου.... πήρα depon, με ξεματιάζει και η Βασιλική μας.. θα νιώσω καλύτερα σύντομα.. πρέπει να "τρέξει" λίγο χαρά από το dna μου, μέσα μου...

Ευχαριστώ 4uδάκι μου..

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα!!:D

Ειρήνη μου περαστικά, σύντομα χωρίς πονοκέφαλο;)

Αρετή περαστικά στα παιδιά

Γιώτα κοιμήθηκες σήμερα??

εγω ακόμα στο σπίτι, παω αργά στη δουλειά και θα παω μόνο για 1 ωρίτσα:D:D:Dμετά θα παω σε ημερίδα, εχω να σεμιναριαστώ, τι καλά!!

έκανα και τις πρωινές μου δουλίτσες, ελπίζω μόνο να μην βρέξει πάλι...

φιλιά!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει και έτοιμο ντοσιέ σαν αυτό http://getaprice.gr/product.php?uid=1275&eshop=99

ναι και γω αυτό εχω για τις κάρτες.....κάποτε έκανα και συλλογή από κάρτες από διάφορα μαγαζιά και τις εχω όλες σε τέτοια ντοσιεδάκια, είναι σούπερ βολικό!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα καλες μου φιλες!!!

καλημερα απο τις βροχερες Σερρες........χαλια παλι ο καιρος......

μονο μια μερα χαρηκαμε!

ειμαι στην δουλεια χαλαρα ,με τσάι κ σας διαβαζω!!

χθες απογευμα δεν εκανα δουλτσες πολλες,παρα μονο τα καθημερινα βασικά...εφτιαξα κοτοπουλακι με πατατες στην γαστρα για σημερα!

απο υγεια ειμαστε πολυ καλυτερα (κι εγω κ ο γιοκας μου)

χθες τον εστειλα παιδικο αλλά τον πηρε ο πατερας του νωριτερα(12.30)οταν πηρε κ την μικρη....εξαλλου ηταν 6η μερα (απο Σαββατο)....

θα παμε Σαλονικα οποτε με το που θα γυρισω θα πρεπει να ετοιμασω μερικα πραγματακια.....

καρτες εχω κι εγω ενα ντοσιε με θηκες μονο για καρτες,σαν αλμπουμ φωτογραφιων, κ μεχει σωσει.....παιρνει καθε θηκη2καρτες μπρος-πισω...χωραει πολλες....κατα καιρους αδειαζω καμια που δεν χρειαζεται.....τοχα παρει απο βιβλιοπωλειο! τοχω στο συρταρι απο το τραπεζακι σαλονιου!

μικροκυματων οταν γεννησα την μικρη μου -2008-,

φαγαμε αναλαμπη κ οι δυο μας (κ ο συζυγος δηλ)

οτι το μικροκυματων (που ηταν σχεδον καινουριο2χρονων)

ειναι κατι πολυ επικινδυνο κ δεν κανει καλο κ δεν πρεπει να το χρησιμοποιουμε........ετσι ειναι απο τοτε στην αποθηκη.......

αν ειχα ταπερ με φαγητο για την μικρη θυμωνα κ με την μαμα μου κ με την πεθερα μου οταν το ζεσταιναν εκει......

Φυσικα ισχυει αυτο ,αλλά ηταν κ στον "ολο παραλογισμο" του γεγονοτος : "γιναμε γονεις!"........

ζοισκος το αδιαβροχο σεντονι το πηρα απο μαγαζι με ειδη προικος, σεντονια -πετσετες κτλ.....εισαι Σαλονικα να σε πω??

ειρηνη περαστικα σου! δεν πολυπιστευω στο ματι, συγνωμη......

μηπως αρπαξες καμια ιωση?? μηπως εκανες μπανιο κ κρυωσες??

κι εγω 2 μερες πονοκεφαλους ειχα κ με πονουσαν κ κοκκαλα κ μετα ηρθε το μπουκωμα!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κορίτσια!

Θα γίνω γραφική αλλά....περαστικά στα μικρά που διάβασα , να φύγουν οι ιώσεις γιατί συνέχεια ακούω για άρρωστα παιδάκια.

Εδώ τριγυρνάω, δεν είχα πολύ διάθεση αυτές τις μέρες, μόνο τα βασικά κάνω κ τις καθημερινές μου ρουτίνες πρωί βράδυ.

Το σπίτι το συντηρώ αλλά το πάτωμα μας....είναι έτοιμο να μας φάει

Σήμερα αν δεν πάω για καφεδάκι με δυο μαμάδες κ τα μικρά μας θα κάνω καθαριότητα αλλιώς αύριο Σάββατο.

Χτες πήγαμε με την μικρή για ένα δοκιμαστικό μάθημα ενόργανης γυμναστικής, ενθουσιάστηκε της άρεσε πααααρα πολύ κ μάλλον θα κόψουμε το μπαλέτο. Η δασκάλα της μου είπε να πάμε άλλες δυο φορές δοκιμαστικά χωρίς πληρωμή κ μετά να αποφασίσουμε αλλά είμαι σίγουρη πως θα κάτσει τελικά η μικρή. Το κόστος είναι +3 ευρώ παραπάνω από ότι δίναμε στο μπαλέτο οπότε αντέχουμε κ τα μαθήματα είναι Δευτέρα Πέμπτη 7-8 το απόγευμα.

Αυτά τα νέα μας

ααα η μικρή θα είναι Αμαλία με ποίημα στην γιορτή της 25ης θα πρέπει να πάρω άδεια γιατί έχω κ την δική μου γιορτή.

Καλή μέρα να έχετε ;)

Δεν αντέχω άλλο αυτόν τον καιρό....υγρασία, βροχή λίγη κάθε μέρα .....ελεος μουλιάσαμε!!

σακουλες σκουπας

εγω αγοραζω απο εναν τεχνικό...απο εναν που κανει δηλ σερβις ηλεκτ.συσκευων... πουλανε κι αυτοι ......

Σκλαβενιτη παντως δεν εχουμε στην Σαλονικα....εχουμε????λολ

Υπαρχουν παντως δυο ηδη , οι χαρτινες κ οι υφασματινες.......6-7ε οι χαρτινες κ 11-12ε οι υφασματινες.....

Κοριτσια αρχισα να ψιλκοιταω για διακοπες........

Το σημαντικοτερο για εμενα ειναι η θαλασσα!! δηλ η καλη θαλασσα κ η παραλια κ να ειναι κοντα........

γιαυτο τον λογο βασικά, αλλά κ για το οικονομικο -δεν ντρεπομαι να πω---,

οτι κοιταω κ μερικα καμπινγκς.......

Εχουμε πολλα στην Χαλκιδικη ευτυχως!

Εχει κανει καμια καμπινγκ? με παιδια? κανει καμια απο εσας συστηματικα? γνωριζετε να με πειτε μερικα βασικα πραγματα να προσεξω?

ισως κατι που παραειναι δυσκολο στο καμπινγκ κ γιαυτο νατο ξανασκεφτω? ισως καποια απαραιτητα που θα πρεπει ναχω ???

δεν εχω εξοπλισμο ,,,,ακομη !!!

θα μου ηταν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ! ευχαριστω.....

υγ: easy living σε camping !! γινεται????? :(

δεν αλλαζω το θεμα του room παντως.....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...