Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Το κατάλαβα οτι λες για το πλαστικό καπάκι που σκεπάζουμε το φαγητό... γενικά για όλα τα πλαστικά το ίδιο ισχύει.

Επιστροφή στο σπίτι και βουρ στην σακούλα ανακύκλωσης το καπάκι..... νόμιζα πως ήταν από ειδικό υλικό... :(

Από εδώ και πέρα μόνο σκέπασμα με βαθύ πιάτο.

Ήθελα να σε ρωτήσω για την πατέντα που έκανες στο μπάνιο, την κόλλα από που την αγόρασες και πως την λένε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχα tea tree oil:-o και για πες τι αλλο κανουμε με αυτο?

Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο στο πλύσιμο ρούχων αλλά έχει πολλές ιδιότητες, πάντα όμως με σύνεση η χρήση του όπως όλων των αιθέριων ελαίων.

http://www.vita.gr/ygeia/article/11031/tea-tree-h-stagona-poy-ta-kanei-ola/

Ευχαριδτώ!!!

Σήμερα ήταν δύσκολα.... Ας είναι καα υα μικρά κ τί στον κόσμο...

Καλό κουράγιο μετη μανούλα!! Τα dettol τα έχω χτίσει... Δεν ξέρω αν έχει όντως το αποτέλρσμα που πιστεύω αλλά...

δεν το εχω δει στο τζαμπο αλλα πιθανον να το εχει.

εγω το ειχα παρει απο το σουπερ μαρκετ ΑΒ κ στον Σκλαβενιτη το εχω δει

κ στο λιντλ αν βρεις που βαζει κατα καιρους ειναι πολυ καλο.

:tongue:

ΕΣΥ ασε τις πρωτοτυπιες κ κοιτα τα ζουζουνακια σου!;)

γεια σας ρε κοριτσια, τι κανετε? εμενα το μυαλο μου πουρες....

παρολο το ξενυχτι εκανα τα εξης:

1. ταισα-αλλαξα την μικρη
  2. εστρωσα κρεβατια
  3. εριξα λιγη χλωρινη στην λεκανη
  4. εφτιαξα κοτοπουλο κοκκινιστο της μικρης
  5. καθαρισα πατατες για τηγανισμα
  6. εκανα τρελη εκκαθαριση ψυγειου
  7. εβαλα τα πιατα-ταπερ στο πλυντηριο
  8. σαπουνισα παγκους-εστιες
  9. εβαλα την μικρη για υπνο (σερνοταν...)
  10. ενδιαμεσα απο αυτα κατεβηκα στο γραφειο για κανα μισαωρο (φωναξα την πεθερα να κατσει με την μικρη)
  11. ετοιμαστηκα κατεβηκα για δουλεια (οπου γινοταν χαμος {ευτυχως!!!}) ανεβηκα στις 4 παρα
  12. εκοψα κ εβαλα τις πατατες στην φριτεζα
  13. τηγανισα αυγα κ λουκανικα
  14. εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε
  15. ξυπνησε η μικρη, την αλλαξα, της εβαλα να φαει (εφαγε το κοτοπουλο με πατατες τηγανητες, ζουμε μεγαλες στιγμες λεμε!!!!!)
  16. μαζεψα τραπεζι, νεροχυτη, επλυνα μια κατσαρολα, σαπουνισα παγκους-εστιες
  17. ξεχωρισα 2 πλυντηρια
  18. εβαλα το ενα

εφτιαξα καφεδακι κ χαλαρωνω λιγο....

υγ.ακομα κακα δεν καναμε....:? για να δουμε....

απορια! πως θα βγαλω την ημερα??? καταρρεω, ζητημα αν εχω κοιμηθει 4 ωρες....

πριν της βαλεις υποθετο δοκιμασε λιγο λαδακι με μια μπατονετα γυρω γυρω κ στην αρχη του πρωκτου.

αφροδιτακι ευχαριστω!

ευχαριστω μπιλλακι, προς το παρον πινει χαμομηλι....

καλη δυναμη με την μαμακα σου...

Διαφημίσεις

Αφροδιτάκι η κόλλα που χρησιμοποίησα ήταν αυτή http://www.praktiker.gr/p/kolla-montage-kit-bison-150gr-16831 αλλά την 4η μέρα το ένα ξεκόλλησε! μετά τα έβγαλα όλα και το καθάρισα απο τις κόλλες. Θα δοκιμάσω με αυτή http://www.praktiker.gr/p/kolla-bison-montage-kit-extreme-prosfysi-16828 και θα σου πω. Το θέμα είναι το βάρος και η 2η κάνει σχεδόν σίγουρα.... αν όχι τότε θα παω και θα κάνω μια συγκόλληση ;)

Θα σου πω νεότερα ;)

Καλησπερα κοριτσια μου!!τι κανετε?εγω ειχα δυσκολη μερα στην δουλεια και μετα συνεχιστηκε και στο σπιτι.η μικρη μου λιγο πριν την παρουμε απο τον σταθμο εκανε 39.3.της δωσανε ντεπον,της βαλανε κομπρεσουλες..ζεματαγε το παιδακι μου..ηρθαμε σπιτι την εκανα ντουζακι και σιγα σιγα της επεσε..η μεγαλη μου παραπονιοταν οτι ποναγε το κεφαλι της..της εδωσα ντεπον,την εκανα μπανακι,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε,μαζεψα τον νεροχυτη και κοιμισα την μκρη..σαπουνισα τους παγκους,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,συμμαζεψα το σαλονι,εστρωσα τα ριχταρια.ξυπνησε το μικρο μου με γκρινια γιατι ανεβαζε παλι.της εδωσα αντιπυρετικο αλλα ειμασταν συνεχεια αγκαλια..μολις την αφηνα εκλαιγε..εκανα μπανιο,ο αμτρας μου τους εφτιαξε γαλα,δοντια πιτζαμες και υπνο..αυριο εννοειται οτι θα ειναι σπιτι,πηρα και εγω αδεια..ελπιζω να ειναι καλυτερα αν και προβλεπεται δυσκολο βραδυ..

Γιωτα ελπιζω να κοιμηθειτε ησυχα αποψε..

Μπιλλακι μου κουραγιο στην μανουλα..

Πιτσακι να τα εκατοστησει το παιδακι σου,γερο και ευτυχισμενο παντα..

Ετοιλ πωπω ποσο σιδερο εκανες..

Δεν θυμαμαι αλλα,παω να φαω τωρα που προλαβαινω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Λοιπον μετα το φαγητο που μαγειρεψα σηκωθηκε ο μικρος με πολυ γκρινια κι ελεγε οτι ποναει η κοιλια του και κοριτσια μυριζε απιστευτη σκορδιλα. Πηρα τηλ τη μαμα και μου ειπε οτι ειχε φαει πολλα κεφτεδακια και πατάτες και μαλλον ειχε βαρυστομαχια αφου γι απόγευμα δεν ήθελε να φαει. Πηγαμε πηραμε ενα δωρο, πηγαμε στη wind και γυρισαμε, απλωσα ενα πλυντήριο σκουρα που ειχα βαλει να πλυθει, καναμε τα μπανια μας, φαγαμε και ο μικρός κοιμάται οποτε παω κθ εγω σιγά σιγα. Καλό ξημέρωμα να εχουμε.

Αρετη περαστικα στα παιδια, ελπιζω αύριο να είναι καλύτερα

Προσέξτε λίγο αυτό το θέμα με τα πλαστικά σε μικροκυμάτων προσπαθήστε να τα αποφύγετε. Ακόμα και αυτά που λένε ότι είναι κατάλληλα... :confused:

Τα χρησιμοποιούσα και εγώ μαζί με καπάκι ..... τώρα πια ότι βάζω μέσα είναι είτε σε πιάτο φαγητού που κάνει για μικροκυμάτων ή αν είναι υγρό σε κούπα.

Σας παρακαλώ, πείτε μου για τον φούρνο μικροκυμάτων και τα πλαστικα ! Αγχώθηκα τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω εννιά χρόνια που τον χρησιμοποιώ και πάντα έβαζα και πλαστικό τάπερ και το ποτήρι με το γάλα του παιδιού, στο χαμηλό όλα βέβαια, αλλά δεν ηξερα ότι μπορεί να είναι κακό ! Επίσης, είχα την εντύπωση ότι απαγορεύεται να μπαίνουν σκεπασμένα γιατί δημιουργούνται υδρατμοί που μπορεί να προκαλέσουν εκτίναξεις! (και μου φαίνεται λογικό)

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

pitsaki να χαιρεσαι το παιδακι σου! γερο κ ευτυχισμενο να ειναι παντα!

4u δεν το βλεπω να το φτιαχνω το ταμπουρε δεν εχω διαθεση για τετοιες ανανεωσεις αν κ θα επρεπε.

αρετη περαστικα ελπιζω να μην ανεβασει κ η μεγαλη πυρετο.

στον σταθμο νομιζα οτι δεν επιτρεπεται να δινουν ντεπον κτλ ισως μονο σε εξαιρεσεις αν ψηνεται π.χ το παιδι δεν γινεται να το αφησουν ετσι ε?

εγω γυρισα πριν 1 ωρα απο την δουλεια εκανα μπανιο συμαζεψα κατι σκορπια εβαλα στην θεση τους τα πιατα που ειχε πλυνει ο τ. κ τωρα λιγο χαλαρωνω, οσο μπορω γιατι ειναι κ ενας φιλος του Τ. κ βλεπουν μπασκετ ευτυχως τελειωνει...

ειμαι σε αναμονη τηλεφωνηματος αν η μαμα με χρειαστει για το βραδυ πιο αργα θα φυγω να αλλαξω την αδερφη μου.

αρα δεν προβλεπεται υπνος κ για σημερα παω δεν παω εχω τρομερη υπερενταση δεν αισθανομαι ομως κουρασμενη.

καλο βραδυ φιλακια σε ολες

Σας παρακαλώ, πείτε μου για τον φούρνο μικροκυμάτων και τα πλαστικα ! Αγχώθηκα τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω εννιά χρόνια που τον χρησιμοποιώ και πάντα έβαζα και πλαστικό τάπερ και το ποτήρι με το γάλα του παιδιού, στο χαμηλό όλα βέβαια, αλλά δεν ηξερα ότι μπορεί να είναι κακό ! Επίσης, είχα την εντύπωση ότι απαγορεύεται να μπαίνουν σκεπασμένα γιατί δημιουργούνται υδρατμοί που μπορεί να προκαλέσουν εκτίναξεις! (και μου φαίνεται λογικό)

εγω παλι(δεν θελω να σε αγχωσω περισοτερο) αλλα γιατι μου εχει κατσει οτι ο φουρνος μικροκυματων ειναι γενικα κ ανεξαρτητως ταπερ ακρως ανθυιγεινος:rolleyes:

εχω αντισταθει σθεναρα στο να αγορασω οσο πρακτικος κ αν μου φαινεται.

η μονη φορα που εχω χρησιμοποιησει ειναι στο νοσοκομειο στο δωματιο τηςμονωσης που ειναι η μαμα κ εκει της ζεσταινουμε τα φαγητα κ τον καφε. καθε φορα που της σερβιρω κατι στεναχωριεμαι πολυ μου φαινεται οτι της σερβιρω φαγητο περασμενο απο ραδιενεργα κυμματα:rolleyes::rolleyes:-(

μαλλον βλακεια που το σκεφτομαι ετσι αλλα..

εγω παλι(δεν θελω να σε αγχωσω περισοτερο) αλλα γιατι μου εχει κατσει οτι ο φουρνος μικροκυματων ειναι γενικα κ ανεξαρτητως ταπερ ακρως ανθυιγεινος:rolleyes:

εχω αντισταθει σθεναρα στο να αγορασω οσο πρακτικος κ αν μου φαινεται.

η μονη φορα που εχω χρησιμοποιησει ειναι στο νοσοκομειο στο δωματιο τηςμονωσης που ειναι η μαμα κ εκει της ζεσταινουμε τα φαγητα κ τον καφε. καθε φορα που της σερβιρω κατι στεναχωριεμαι πολυ μου φαινεται οτι της σερβιρω φαγητο περασμενο απο ραδιενεργα κυμματα:rolleyes::rolleyes:-(

μαλλον βλακεια που το σκεφτομαι ετσι αλλα..

συμφωνω σε ολα! αν κ ειχαμε στο πατρικο μου κ ηταν σουπερ βολικος εγω δεν αποφασισα να αγορασω ποτε για τους λογους που αναφερεις.

για την μαμα σου μην σκεφτεσαι ετσι, ειναι αναγκαιο....

αρετουλα περαστηκα στην μικρη κ ελπιζω να μην κολλησει κ η μεγαλη!

πιτσι να χαιρεσαι το πιτσακι σου!!! πολυχρονος!

δημητρα περαστηκα κ σε σενα κ στον μικρο σου!

τελικα βαλαμε υποθετο μεσα σε 5' ειχε κανει, το εβγαλε κ αυτο μαζι. ευτυχως....

εφτιαξα μια γρηγορη ζαμπονοκασεροπιτα

εβαλα το πιτσι για υπνο κ παω να ξεραθω κ εγω

(στις δουλειες που εκανα δεν εγραψα οτι επλυνα το σκουπακι)

επισης δεν απλωσα, αυριο!

παω κ εγω, φιλακια!

Καλημέρα κορούλες μου.

Μήπως μπορεί κάποια να με ξεματιάσει..; Είμαι με φρικτό πονοκέφαλο από χθες το βράδυ, ξύπνησα στις 5 παρά και το κεφάλι μου σφυροκοπούσε και τώρα τα ίδια... :-(

Πήγε ο άντρας μου το φιογκάκι σχολείο γιατί εγώ δεν...

Θα επανέλθω σε λίγο.

Σας ευχαριστώ.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...