Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Προσέξτε λίγο αυτό το θέμα με τα πλαστικά σε μικροκυμάτων προσπαθήστε να τα αποφύγετε. Ακόμα και αυτά που λένε ότι είναι κατάλληλα... :confused:

Τα χρησιμοποιούσα και εγώ μαζί με καπάκι ..... τώρα πια ότι βάζω μέσα είναι είτε σε πιάτο φαγητού που κάνει για μικροκυμάτων ή αν είναι υγρό σε κούπα.

Δεν ζεσταίνω σε πλαστικά τάπερ, ποτέ!!!! Στο σχολείο της βάζω μικρά γυάλινα ταπεράκια. Εννοώ το καπάκι που σκεπάζω το πιάτο που ζεσταίνω. Στα παιδιά ζεσταίνω το φαγητό σε μικρό τηγανάκι αλλά για εμάς φούρνο με το παραπάνω καπάκι. Μάλλον θα το καταργήσω και αυτό μου φαίνεται και θα σκεπάζω το πιάτο με βαθύ πιάτο φαγητού.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

*σκεφτομαι να παρω το dettol πλυντηριου γιατι σιχαινομαι τρελλα με το νοσοκομειο

το εχε χρησιμοποιησει καμμια σας? κανει για ολα τα ρουχα μαυρα χρωματιστα κτλ??

Θα σου πρότεινα για απολύμανση (το κάνω στα ρούχα μας από -μετρό,νοσοκομεία,ταξί κτλ) να ρίχνεις 2 σταγόνες tea tree oil (από φαρμακείο) στην θήκη του απορρυπαντικού.

Αν θέλεις ψάξε και εσύ στο Internet, έχει απολυμαντικές ιδιότητες.

Καλημέρα σε όλες!!!

Πολύ ωραίες οι συμβουλές για το ξύδι!! Θα τις υιοθετήσω!! Ερπωτηση: Το σελτεδάκι με λάστιχο από το μεγάλο παιχνιδομάγαζο το πήρες yori;;

Εγώ...τα γνωστά!! Αν αξιωθώ να πρωτοτυπήσω θα το δηλώσω!!

Φιλιά!!

δεν το εχω δει στο τζαμπο αλλα πιθανον να το εχει.

εγω το ειχα παρει απο το σουπερ μαρκετ ΑΒ κ στον Σκλαβενιτη το εχω δει

κ στο λιντλ αν βρεις που βαζει κατα καιρους ειναι πολυ καλο.

:tongue:

ΕΣΥ ασε τις πρωτοτυπιες κ κοιτα τα ζουζουνακια σου!;)

Θα σου πρότεινα για απολύμανση (το κάνω στα ρούχα μας από -μετρό,νοσοκομεία,ταξί κτλ) να ρίχνεις 2 σταγόνες tea tree oil (από φαρμακείο) στην θήκη του απορρυπαντικού.

αα θα το κοιταξω ευχαριστω στην θηκη του απορυπαντικου? με την σκονη δηλαδη κανει? δεν το αποροφαει??

Διαφημίσεις

αα θα το κοιταξω ευχαριστω στην θηκη του απορυπαντικου? με την σκονη δηλαδη κανει? δεν το αποροφαει??

Ναι η σκόνη το απορροφάει αλλά μέσα στην πλύση θεωρώ πως κάνει την δουλειά του αφού διαλύεται η σκόνη με το νερό. Αν χρησιμοποιείς μπάλα με υγρό απορρυπαντικό μην το βάλεις μέσα στην μπάλα αλλά στο συρτάρι που βάζεις την σκόνη και θα το ''τραβήξει'' το νερό.

Καλημερα! πηζω πηζω κ πηζω!!!

ολο το βραδυ αυπνη.... η μικρη ηθελε να κανει κακα της αλλα νυσταζε κιολας κ δεν μπορουσε.... κλαμα, γκρινια κτλ κτλ... ακομα δεν εκανε, την εβαλα για υπνο, της εδωσα χαμομηλι, αν μεχρι το βραδυ δεν κανει θα της βαλω υποθετο γλυκερινης (σωστα το λεω?) εχω στο ψυγειο...

αδυνατω να σχολιασω, εχω χαθει στα χαρτια της δουλειας...

ελπιζω ολες καλα!

Καλημερα! πηζω πηζω κ πηζω!!!

ολο το βραδυ αυπνη.... η μικρη ηθελε να κανει κακα της αλλα νυσταζε κιολας κ δεν μπορουσε.... κλαμα, γκρινια κτλ κτλ... ακομα δεν εκανε, την εβαλα για υπνο, της εδωσα χαμομηλι, αν μεχρι το βραδυ δεν κανει θα της βαλω υποθετο γλυκερινης (σωστα το λεω?) εχω στο ψυγειο...

αδυνατω να σχολιασω, εχω χαθει στα χαρτια της δουλειας...

ελπιζω ολες καλα!

πριν της βαλεις υποθετο δοκιμασε λιγο λαδακι με μια μπατονετα γυρω γυρω κ στην αρχη του πρωκτου.

αφροδιτακι ευχαριστω!

Αφροδίτη και 4U σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια για το θέμα μου με τις σακούλες....η σκούπα μου είναι Rohnson και δεν υπάρχουν σακούλες αποκλειστικά για αυτή τη μάρκα...αρα σ αυτές τις περιπτώσεις αναζητάς τη σακούλα που μπαίνει στη σκούπα από άλλη μάρκα όμως...εδω δημιουργείται το μπέρδεμα...τεσπα, θα δω τι θα κάνω...

mirtoyla εδω στην καλαμαρια εχει ενα μαγαζη που εχει σακουλες για

ολες τις σκουπες, ειναι επι τις οδου χυλης διπλα απο την αλφα τραπεζα

δες κι εκει;)

καλημερα κοριτσουδια!

διαβαζω για τακτοποιησεις σε συρταρια κ καθε φορα που ανοιγω το συρταρι με τα εσωρουχα μου σας θυμαμαι κ γελαω!!! αντι να βελτιωνομαι χαλαω!

αλλα στα πλαισια του easy living εχω κανει πλεον την εξης τσαπατσουλια...!

ενω παντα τα εσωρουχα μου ηταν διπλωμενα κ ντανιασμενα ανα χρωμα στυλ κτλ μου επαιρνε ομως χρονο(ειναι πολλα τα ατιμα!) κ υπομονη που πλεον δεν εχω για να τα διπλωσω σωστα. ετσι αγορασα 4 υφασματινα κουτακια κ τα εχω ξεχωρισει σε περιοδου κ υπνου ,σε καθημερινα της "δουλειας", για hot περιστασεις.. κ ενα με σουτιεν κ απλως τα πεταω μεσα! μου πηρε λιγες μερες να τα δω με καλο ματι...αλλα το συνηθισα κ μου αρεσει ετσι κ με βολευει τελικα!

επισης εχω ενα δικο μου συρταρι με χαρτια κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις μεσα το οποιο το εχω μονιμα χαααλιααα!!!! σπανιως το φτιαχνω γιατι γουσταρω να εχω κατι ακαταστατο που να μην με αγχωνει!

χαχαχα ειμαι καλα γιατρε μου???

σημειωση οτι ολα τα υπολοιπα συρταρια μου κ ντουλαπια ειναι υποδειγματικα αλλα καπου πρεπει να ξεσπασω κ εγω!!!

ηθελα μερες να σας το γραψω θα σας εβαζα κ φωτος αλλα ο Η/Υ τα χει παιξει.

μανα μας μην με μαλωσεις αλλα ειναι οι δικες μου τσαπατσουλικες γωνιες ψυχολογικης ισσοροπιας!!!!

σημερα ηρθα σπιτι στις 11.00 (ειχα διανυκτερευση στο νοσοκομειο η μαμα αρχισε θεραπειες κ με χρειαζοταν) φυσικα ειμαι σχεδον αυπνη αλλα ευτυχως την αντεχω την αυπνια εγω!

εβαλα ενα πλυντηριο με οτι ρουχα φορουσα στο νοσοκομειο *

κ τωρα ειναι στεγνωτηριο

εκανα μπανιο

μαζεψα κρεβατια νεροχυτη κ οτι αλλο ειχαν αφησει το πρωι τα αγορια,

εκανα στην πρεσα κατι λιγα ασιδερωτα που ειχα

εβαλα μια σκουπα (οχι με λεπτομερεια)

ενα σουιφερ τα επιπλα

εκανα κ το μπανιο

ψηνω μπιφτεκια(ζυμωμενα απο καταψυξη φυσικα) κ ρυζι με ανμικτα λαχανικα για να φανε το βραδυ οι αντρες.

εχω ακομα να φτιαξω τα μαλλια μου κ να διπλωσω τα ρουχα οταν τελειωσει το στεγνωτηριο κ φυσικα να ντυθω να παρω τον μικρο να τον παρκαρω στην πεθερα κ να παω δουλεια.

4u τα εκανες τα μπαλκονια τελικα?? εδω εριξε πολυ βροχη!

*σκεφτομαι να παρω το dettol πλυντηριου γιατι σιχαινομαι τρελλα με το νοσοκομειο

δεν το εχω χρησιμοποιηση αλλα σε παρομοια κατασταση εκανα τα ρουχα μια

πλυση με μια κουπα ξυδη και μετα μια με απορηπαντηκο στο συντομο προγραμα και τα 2 (οταν ταξηδεψα με το τρενο και σηχαθηκα τον εαυτο μου:rolleyes:)

Διαφημίσεις

αχα tea tree oil:-o και για πες τι αλλο κανουμε με αυτο?

Γυρισα απι τη δουλιτσα μου, εφαγα κι εβαλα να γινεται μοσχαρακι κοκκινιστο. Εχω κι εξωτερικες δουλειες να κανω αλλα βλεπω ο μικρος δεν ξυπναει με κεφια. Καλη συνεχεια σε ολες!

Καλησπέρα!!!

Καλέ πόσα κάνει αυτό το ξύδι,σας ευχαριστώ πολύ όλες τα αποθήκευσα και θα ξεκινήσω να τα κάνω κι εγώ!!!

Πολλή κούραση αυτές τις μέρες,δεν προλαβαίνω να κάνω όλα αυτά που θέλω και με πιάνει εκνευρισμός,σας διάβασα αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα,έχω δουλίτσα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

4u τα εκανες τα μπαλκονια τελικα?? εδω εριξε πολυ βροχη!

:shock: εδώ πάλι τπτ ... και ναι τα έκανα τα μπαλκόνια. Μόνο σε καταιγίδα βρέχονται τα μπαλκόνια με λίγη βροχή δεν κινδυνεύουν να μου πάθουν τπτ :) έχω κάτω μόνιμα τις τέντες:D

Δεν ζεσταίνω σε πλαστικά τάπερ, ποτέ!!!! Στο σχολείο της βάζω μικρά γυάλινα ταπεράκια. Εννοώ το καπάκι που σκεπάζω το πιάτο που ζεσταίνω. Στα παιδιά ζεσταίνω το φαγητό σε μικρό τηγανάκι αλλά για εμάς φούρνο με το παραπάνω καπάκι. Μάλλον θα το καταργήσω και αυτό μου φαίνεται και θα σκεπάζω το πιάτο με βαθύ πιάτο φαγητού.....

Το κατάλαβα οτι λες για το πλαστικό καπάκι που σκεπάζουμε το φαγητό... γενικά για όλα τα πλαστικά το ίδιο ισχύει.

thank you my dear!να δω θα το βρω το παλιομοντέλο?

καλή τύχη, αν και είμαι σχεδόν σίγουρη οτι θα το βρεις :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...