Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα!!:D

εγω ήρθα αργούτσικα στο σχολείο, το πρωι πρόλαβα και δυο δουλίτσες, μια χαρά....εχω ενα πρόβλημα με τη μια ηλεκτρική μου.....η σακούλα δεν εφαρμόζει καλά στο σωλήνα με αποτέλεσμα σκουπίδια να βγαίνουν και εκτός σακούλας και γίνεται χάλια η σκούπα εσωτερικά...να εχω λάθος σακούλα άραγε?:rolleyes:να παω για καινούργια σακούλα η για καινούργια σκούπα??

στη θεση σου θα δοκιμαζα πρωτα ν αλλαξω σακουλα γιατι οι σκουπες κοστιζουν κι αν ειναι κατι απλο δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

vassiliki για τις διάφορες κάρτες - θα σου πει κ η Ειρήνη βέβαια την εκδοχή της -αλλά να σου πω ότι υπάρχουν "ντοσιεδάκια" ειδικά για καρτούλες....εγω εχω 3 και τις εχω όλες εκει μαζεμένες και τακτοποιημένες...αν μπορέσω θα βάλω φωτο το απόγευμα...

εγω ήρθα αργούτσικα στο σχολείο, το πρωι πρόλαβα και δυο δουλίτσες, μια χαρά....εχω ενα πρόβλημα με τη μια ηλεκτρική μου.....η σακούλα δεν εφαρμόζει καλά στο σωλήνα με αποτέλεσμα σκουπίδια να βγαίνουν και εκτός σακούλας και γίνεται χάλια η σκούπα εσωτερικά...να εχω λάθος σακούλα άραγε?:rolleyes:να παω για καινούργια σακούλα η για καινούργια σκούπα??

Κι εγώ σε ντοσιεδάκι τις έχω αλλά μόνο 1 προς το παρόν, όντως βολεύει πολύ και είναι και οικονομικό!

Εγώ όταν αγοράζω σακούλες κρατάω ένα κομμάτι από την συσκευασία για μελλοντική αγορά, μήπως έχεις πάρει σακούλα για την σωστή μάρκα σκούπας αλλά όχι για αυτό το μοντέλο;

Καλημέρα!!!

Κοριτσάκια μου καλά!!!

Χτες γύρισα στο σπιτι και αρχισα να μαγειρευω και εκανα και μια pizza για τα αγορια με σαλατιτσα και εκανα φακουλες για σήμερα

Μαζεψα τα βασικά και μετα σιδέρωσα και τελειωσα 3 καινουργια πράγματα δημιουργίες μου- που η μια δεν προλαβε καν να στεγνωσει το πηρε η αδερφουλα μου

Μετά πηγα για μπανάκι γιατι ειναι δυσκολες μερες και ειμαι πτωμα

Αυτο που με έχει τρελάνει τόσο πολυ ειναι κοριτσια που απο το χαμηλο σιδηρο δεν μπορώ το πρωι να σηκωθώ με τιποτα βάζω ξυπνητήρι στις 06,00 πίνω χάπι και - 6,30 σηκώνομαι ...και ολη την μερα ψιλοσερνομαι απλά δεν θελω να το σκεφτομαι καθολου

:)

Εγώ όταν αγοράζω σακούλες κρατάω ένα κομμάτι από την συσκευασία για μελλοντική αγορά, μήπως έχεις πάρει σακούλα για την σωστή μάρκα σκούπας αλλά όχι για αυτό το μοντέλο;

Αφροδίτη μου τους πήγα τη σακούλα -γεμάτη!!!- που είχε μέσα η σκούπα όταν την πήρα και σύμφωνα μ αυτήν μου έδωσαν σακούλες όταν αγόρασα γιατί από ότι μου είπαν σε 3 μαγαζιά δεν έβρισκαν αλλιώς τι σακούλα παίρνει αυτό το μοντέλο....παρόλα αυτά μου δημιουργεί πρόβλημα...αντε να δω πώς θα το λύσω..

Αυτο που με έχει τρελάνει τόσο πολυ ειναι κοριτσια που απο το χαμηλο σιδηρο δεν μπορώ το πρωι να σηκωθώ με τιποτα βάζω ξυπνητήρι στις 06,00 πίνω χάπι και - 6,30 σηκώνομαι ...και ολη την μερα ψιλοσερνομαι απλά δεν θελω να το σκεφτομαι καθολου

:)

Σοφία και γω είχα πάντα χαμηλό σίδηρο...ξέρεις τι με έσωσε και τον ανέβασα?το σουσάμι....ρίξε λίγο σε όλα τα φαγητά που τρως, εχει πολύ σίδηρό...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αφροδίτη μου τους πήγα τη σακούλα -γεμάτη!!!- που είχε μέσα η σκούπα όταν την πήρα και σύμφωνα μ αυτήν μου έδωσαν σακούλες όταν αγόρασα γιατί από ότι μου είπαν σε 3 μαγαζιά δεν έβρισκαν αλλιώς τι σακούλα παίρνει αυτό το μοντέλο....παρόλα αυτά μου δημιουργεί πρόβλημα...αντε να δω πώς θα το λύσω..

Εγώ αγοράζω σακούλες από τον Σκλαβενίτη και από ένα μαγαζάκι στο Σύνταγμα με είδη σπιτιού, λάμπες κτλ. Στον Σκλαβενίτη έχει ένα ολόκληρο ράφι ανά μάρκα π.χ. SIEMENS, BOSCH, MIELE και ανά μοντέλο δηλ. για MIELE που είναι η δικιά μου έχει 3 διαφορετικές συσκευασίες σακουλών γιατί έχει σημασία το μέγεθος της τρύπας στην σακούλα εκεί δηλ. που καταλήγει ο σωλήνας.

Γι' αυτό κρατάω την συσκευασία, έχει πάνω κωδικό ανά μοντέλο σκούπας.

Θα σου πρότεινα να πας Σκλαβενίτη (δεν ξέρω αν έχετε) ή ρώτα Καλαμάρι, etoile μήπως ξέρουν μαγαζί που πουλάει σακούλες με τον παραπάνω τρόπο. Αν δεν βρεις άκρη πες μου να σου πάρω εγώ και να σου τις στείλω με ταχυδρομείο.

Διαφημίσεις

Για επαγγελματικές κάρτες χρησιμοποιώ αυτές τις θήκες σε κλασερ Α4 http://www.plaisio.gr/stylo-molivia/arxeiothetisi/thikes-zelatines/Bantex-Business-Card-Pockets-Bag-214008.htm. Χρησιμοποιώ και διαχωριστικά και τις έχω ανα κατηγορία ;)

Υπάρχουν και σε αυτό το μέγεθος http://www.plaisio.gr/stylo-molivia/arxeiothetisi/thikes-zelatines/Bantex-Business-Card-Pockets-Bag-748208.htm

Υπάρχει και έτοιμο ντοσιέ σαν αυτό http://getaprice.gr/product.php?uid=1275&eshop=99

Καλές τακτοποιήσεις :)

Συγκέντρωσα όλες τις δοκιμασμένες χρήσεις ξυδιού, σόδας & πράσινου σαπουνιού που γράψατε, εγά τα τύπωσα και θα τα βάλω στο ψυγείο να τα βλέπω ώσπου να τα συνηθίσω.

Κάτι ακόμη που ξέχασα και είναι πολύ χρήσιμο!!! για την λίστα ξυδιού.

Φούρνος μικροκυμάτων, βάζεις ένα μπωλ με ένα ποτηράκι νερό και ένα ποτηράκι ξύδι και προσθέτεις μέσα μια οδοντογλυφίδα για να μην είναι σκέτα τα υγρά. Θέτεις σε λειτουργία τον φούρνο για 5' στην μεγάλη θερμοκρασία, ανοίγεις και βγάζεις με προσοχή γιατί ζεματάει το μπωλ. Μετά με πανί μικροινών, καθαρίζεις εσωτερικά και την πόρτα.

Εγώ το καπάκι που σκεπάζω τα φαγητά το πλένω κάθε 2 μέρες και την βάση/πιάτο που γυρίζει γύρω γύρω 1 φορά την εβδομάδα, με σφουγγάρι ή στο πλυντήριο πιάτων αν έχω χώρο.

Τον φούρνο με ξύδι 1 φορά τον μήνα.

Στον νεροχύτη και στον νιπτήρα (σιφώνια) ρίχνω μαγειρική σόδα και μετά ζεστό νερό με ξύδι, αφρίζει και σκοτώνει μικρόβια και το κάνω 1 φορά τον μήνα φοβάμαι μην χαλάσουν οι υδραυλικοί σωλήνες.

Επίσης, 1 φορά τον μήνα γεμίζω με ζεστό νερό τον νιπτήρα και προσθέτω 1 νεροπότηρο ξύδι. Εκεί μέσα βάζω τα σφουγγάρια του μπάνιου, το ξυραφάκι μου και την ράσπα για τις φτέρνες μου για 1 ωρίτσα, μετά ξέβγαλμα και στέγνωμα.

Τα πινέλα μακιγιάζ σε ποτηράκι με λίγο σαμπουάν και λίγο ξυδάκι, δεν το κάνω όσο συχνά πρέπει όμως.....Στέγνωμα σε καθαρή πετσέτα μετά.

Βούρτσες και χτένες σε λεκανάκι με 2 μέρη νερό και 1 μέρος ξύδι, αφού βγάλουμε τις τρίχες, καθαρίζουν και γυαλίζουν. Στέγνωμα σε καθαρή πετσέτα.

Θα σε ενδιέφερε να κάνουμε και μια λίστα με μαγειρική σόδα;

Ένας εύκολος τρόπος για να παρεις σακούλες αρκεί να ξέρεις μάρκα και μοντέλο σκούπας ...κάπου υπάρχει κολλημένο χαρτί με μοντέλο πάνω στη σκούπα σου!

http://www.sakoules-gia-skoupes.gr/sakoules-gia-oles-tis-hlektrikes-skoupes/eykoli-paraggelia

Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα site. Κάνε μια αναζήτηση και βρες αυτό που σε βολεύει ανάλογα με την περιοχή σου :)

Καλά σκουπίσματα !

Ένας εύκολος τρόπος για να παρεις σακούλες αρκεί να ξέρεις μάρκα και μοντέλο σκούπας ...κάπου υπάρχει κολλημένο χαρτί με μοντέλο πάνω στη σκούπα σου!

http://www.sakoules-gia-skoupes.gr/sakoules-gia-oles-tis-hlektrikes-skoupes/eykoli-paraggelia

Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα site. Κάνε μια αναζήτηση και βρες αυτό που σε βολεύει ανάλογα με την περιοχή σου :)

Καλά σκουπίσματα !

Έξυπνη ιδέα!!! Δεν το ήξερα πως υπάρχει κάτι τέτοιο.....

Κάτι ακόμη που ξέχασα και είναι πολύ χρήσιμο!!! για την λίστα ξυδιού.

Φούρνος μικροκυμάτων, βάζεις ένα μπωλ με ένα ποτηράκι νερό και ένα ποτηράκι ξύδι και προσθέτεις μέσα μια οδοντογλυφίδα για να μην είναι σκέτα τα υγρά. Θέτεις σε λειτουργία τον φούρνο για 5' στην μεγάλη θερμοκρασία, ανοίγεις και βγάζεις με προσοχή γιατί ζεματάει το μπωλ. Μετά με πανί μικροινών, καθαρίζεις εσωτερικά και την πόρτα.

Εγώ το καπάκι που σκεπάζω τα φαγητά το πλένω κάθε 2 μέρες και την βάση/πιάτο που γυρίζει γύρω γύρω 1 φορά την εβδομάδα, με σφουγγάρι ή στο πλυντήριο πιάτων αν έχω χώρο.

Τον φούρνο με ξύδι 1 φορά τον μήνα.

Στον νεροχύτη και στον νιπτήρα (σιφώνια) ρίχνω μαγειρική σόδα και μετά ζεστό νερό με ξύδι, αφρίζει και σκοτώνει μικρόβια και το κάνω 1 φορά τον μήνα φοβάμαι μην χαλάσουν οι υδραυλικοί σωλήνες.

Επίσης, 1 φορά τον μήνα γεμίζω με ζεστό νερό τον νιπτήρα και προσθέτω 1 νεροπότηρο ξύδι. Εκεί μέσα βάζω τα σφουγγάρια του μπάνιου, το ξυραφάκι μου και την ράσπα για τις φτέρνες μου για 1 ωρίτσα, μετά ξέβγαλμα και στέγνωμα.

Τα πινέλα μακιγιάζ σε ποτηράκι με λίγο σαμπουάν και λίγο ξυδάκι, δεν το κάνω όσο συχνά πρέπει όμως.....Στέγνωμα σε καθαρή πετσέτα μετά.

Βούρτσες και χτένες σε λεκανάκι με 2 μέρη νερό και 1 μέρος ξύδι, αφού βγάλουμε τις τρίχες, καθαρίζουν και γυαλίζουν. Στέγνωμα σε καθαρή πετσέτα.

Θα σε ενδιέφερε να κάνουμε και μια λίστα με μαγειρική σόδα;

Προσέξτε λίγο αυτό το θέμα με τα πλαστικά σε μικροκυμάτων προσπαθήστε να τα αποφύγετε. Ακόμα και αυτά που λένε ότι είναι κατάλληλα... :confused:

Τα χρησιμοποιούσα και εγώ μαζί με καπάκι ..... τώρα πια ότι βάζω μέσα είναι είτε σε πιάτο φαγητού που κάνει για μικροκυμάτων ή αν είναι υγρό σε κούπα.

Διαφημίσεις

Αφροδίτη και 4U σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια για το θέμα μου με τις σακούλες....η σκούπα μου είναι Rohnson και δεν υπάρχουν σακούλες αποκλειστικά για αυτή τη μάρκα...αρα σ αυτές τις περιπτώσεις αναζητάς τη σακούλα που μπαίνει στη σκούπα από άλλη μάρκα όμως...εδω δημιουργείται το μπέρδεμα...τεσπα, θα δω τι θα κάνω...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

τελικά τι θα γίνει θα βρέξει ή όχι? μια συννεφιάζει και είναι έτοιμος για βροχή και το επόμενο λεπτό βγάζει ήλιο.....

Θέλω να βγω και δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω γαλότσες .... :)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :rolleyes::tongue::D

Γειά σας!!!

Ξύπνησα το πρωί και αφού έφυγαν όλοι...

Αέρισα το σπίτι

Καθάρισα το παιδικό

Καθάρισα το γραφείο των κοριτσιών απο σκουπίδια

Έξυσα όλα τα μολύβια τους και πέταξα μαρκαδόρους χαλασμένους

Έστρωσα κρεβάτια

Μαγείρεψα μακαρόνια

Μάζεψα απλωμένα

Δίπλωσα ρούχα και τα έβαλα στην θέση τους

Έβαλα νέο πλυντήριο

Άπλωσα τα ρούχα

Πέταξα σκουπίδια

Έβγαλα να ξεπαγώνει κιμάς που είχα και ψωμί απο χωριό!

καλημερα κοριτσουδια!

διαβαζω για τακτοποιησεις σε συρταρια κ καθε φορα που ανοιγω το συρταρι με τα εσωρουχα μου σας θυμαμαι κ γελαω!!! αντι να βελτιωνομαι χαλαω!

αλλα στα πλαισια του easy living εχω κανει πλεον την εξης τσαπατσουλια...!

ενω παντα τα εσωρουχα μου ηταν διπλωμενα κ ντανιασμενα ανα χρωμα στυλ κτλ μου επαιρνε ομως χρονο(ειναι πολλα τα ατιμα!) κ υπομονη που πλεον δεν εχω για να τα διπλωσω σωστα. ετσι αγορασα 4 υφασματινα κουτακια κ τα εχω ξεχωρισει σε περιοδου κ υπνου ,σε καθημερινα της "δουλειας", για hot περιστασεις.. κ ενα με σουτιεν κ απλως τα πεταω μεσα! μου πηρε λιγες μερες να τα δω με καλο ματι...αλλα το συνηθισα κ μου αρεσει ετσι κ με βολευει τελικα!

επισης εχω ενα δικο μου συρταρι με χαρτια κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις μεσα το οποιο το εχω μονιμα χαααλιααα!!!! σπανιως το φτιαχνω γιατι γουσταρω να εχω κατι ακαταστατο που να μην με αγχωνει!

χαχαχα ειμαι καλα γιατρε μου???

σημειωση οτι ολα τα υπολοιπα συρταρια μου κ ντουλαπια ειναι υποδειγματικα αλλα καπου πρεπει να ξεσπασω κ εγω!!!

ηθελα μερες να σας το γραψω θα σας εβαζα κ φωτος αλλα ο Η/Υ τα χει παιξει.

μανα μας μην με μαλωσεις αλλα ειναι οι δικες μου τσαπατσουλικες γωνιες ψυχολογικης ισσοροπιας!!!!

σημερα ηρθα σπιτι στις 11.00 (ειχα διανυκτερευση στο νοσοκομειο η μαμα αρχισε θεραπειες κ με χρειαζοταν) φυσικα ειμαι σχεδον αυπνη αλλα ευτυχως την αντεχω την αυπνια εγω!

εβαλα ενα πλυντηριο με οτι ρουχα φορουσα στο νοσοκομειο *

κ τωρα ειναι στεγνωτηριο

εκανα μπανιο

μαζεψα κρεβατια νεροχυτη κ οτι αλλο ειχαν αφησει το πρωι τα αγορια,

εκανα στην πρεσα κατι λιγα ασιδερωτα που ειχα

εβαλα μια σκουπα (οχι με λεπτομερεια)

ενα σουιφερ τα επιπλα

εκανα κ το μπανιο

ψηνω μπιφτεκια(ζυμωμενα απο καταψυξη φυσικα) κ ρυζι με ανμικτα λαχανικα για να φανε το βραδυ οι αντρες.

εχω ακομα να φτιαξω τα μαλλια μου κ να διπλωσω τα ρουχα οταν τελειωσει το στεγνωτηριο κ φυσικα να ντυθω να παρω τον μικρο να τον παρκαρω στην πεθερα κ να παω δουλεια.

4u τα εκανες τα μπαλκονια τελικα?? εδω εριξε πολυ βροχη!

*σκεφτομαι να παρω το dettol πλυντηριου γιατι σιχαινομαι τρελλα με το νοσοκομειο

το εχε χρησιμοποιησει καμμια σας? κανει για ολα τα ρουχα μαυρα χρωματιστα κτλ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...