Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έλα και τελείωσααααααααααααααα

32. Έστρωσα καινούργια σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα

33. Έραψα 6 κουμπιά στην παπλωματοθήκη που έστρωσα μιας και της έλλειπαν τα μισά!

34. Άδειασα λίγο υλικό από ένα μαξιλάρι δημιουργώντας ακόμα ένα και φυσικά τα έραψα στο χέρι και τα δυο

35. Άδειασα το στεγνωτήριο και δίπλωσα τα ρούχα

36. Ετοίμασα ένα πλυντήριο με σκούρα για το πρωι

37. Έκοψα σαλάτες για τα βραδινά μας και ξαναμάζεψα την κουζίνα!

Τώρα καφεδάκι και χαλάρωση για καμιά ωρίτσα μέχρι να πάρουμε τα μπάνια μας οικογενειακώς!

Καλό βράδυ σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω ειμαι και εγω!!

Ραβ καλε ξεθεωθηκες..ποσα πραγματα εκανες...καλη ξεκουραση..

Ειρηνη ελπιζω να εσκισε το φιογκακι στα αγγλικα..

Κικη ολα καλα να σας πανε..μας λειπεις..

Στα δικα μου το μεσημερι γυρισαν τα κοριτσια μου,εκανα μπανακι και ελουσα την μικρη,ετοιμασα τραπεζι και φαγαμε,μαζεψα τον νεροχυτη,εβαλα ενα πλυντηριο,παρεδωσα την μικρη στον αντρα μου να την κοιμισει και εγω πηρα την μεγαλη για το μπαλετο..μολις τελειωσε περασαμε απο την βιβλιοθηκη δανειστικαμε 2 βιβλια για την κορη και ενα για μενα και επιστροφη σπιτακι..εκανα και την μεγαλη μπανιο και την ελουσα,εφτιαξα τοστακια και χυμο και για τις δυο,απλωσα το πλυντηριο και μαζεψα οτι ειχα στεγνωσει,εφτιαξα κουλουρακια,ετοιμασα κοτοπουλακι με πατατουλες,λεμονακι και μουσταρδα στην γαστρα για αυριο επλυνα τα πιατα που βγηκαν,σαπουνισα τους παγκους και τον νεροχυτη,αλλαξα την μικρη φορεσαμε τους εβαλα τις πιτζαμες τους ηπιαν το γαλα τους και κατευθειαν στο κρεβατι..μενει να κανω μπανιο και εγω και να λουστω,να φτιαξω τα μαλλια μου να βαψω τα νυχια μου,να φαω,να ξαναμαζεψω κουζινα και να ετοιμασω τα ρουχα μου και των κοριτσιων για το πρωι..σαν πολλα να εχω ακομα να κανω,οιμε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Rav και μονο που το διαβασα κουραστηκα, ολα μαζι τα εκανες

ειρηνη το εχω δει το συρταρι και ντρεπομαι που θα το πω αλλα το ασυμαζευτο το δικο σου ειναι το μαζεμενο το δικο μου, μου τη δινει πραγματικα να μαζευονται τοσα πραγματα και τα χρειάζομαι κιολας.

εγω μετα τη δουλεια εκανα ενα γρηγορο φαγακι, φασολάκια και μετα πηγαμε σε mall και media κι αγορασαμε ενα κινητο κι ενα tablet και πολυ το χαρηκα γιατι για τους εαυτους μας δεν παιρνουμε τιποτα, το τηλ για τον αντρα μου και το tablet για μενα. Μετα ηρθαμε σπιτι, εκανα ενα γρηγορο συμμαζεμα , φάγαμε και σε λιγο παω για υπνο.

γεια σας κοριτσαρες! τι κανετε?

σημερα ξετιναξα το υπολοιπο μπανιο, μπανιερα-καμπινα -πλακακια-μπαταρια με ξυδι κ υγρο γενικης χρησης.

εκανα κ τα καθημερινα μου

τακτοποιησα κ κατι αποδειξεις.

το μεσημερι πηγαμε την μικρη στο παρκο τριτση να πεταξουμε χαρταετο, αλλα μονο ταισαμε τις παπιες, δεν φυσαγε καθολου. το απογευμα στις ξαδελφες για παιχνιδι.

τελικα αυτες τις μερες αλλα λεω κ αλλα κανω... οτι ναναι......!!!!

δεν σας εχω διαβασει, αυριο μαλλον!

φιλακια καλο βραδυ!

να με και παλι...

σιδερωσα 8 7κιλα πλυντηρια:shock: αλλα δεν εχω ουτε καλτσα ασιδερωτη:D

να πω και κατι ακομα για το αρκαδι

το κουτι κανει 7-8ε( αρκετα ακρηβο για σπαταλη) οποτε περνω πλακες αρκαδι

4 τεμαχια 2,5ε απο το σμ και τα τρηβω στον τριφτη και γεμηζω ενα μεταληκο

κουτι που το εχω για 3-4 μηνες ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια;

Εμείς περάσαμε το τριήμερο στο σπίτι,καθώς με ταλαιπώρησε μια ίωση,όχι που θα γλύτωνα:rolleyes: με υψηλό πυρετό και πόνους στα κόκαλα.Τώρα ευτυχώς είμαι καλά...

Χτες ήταν μια σημαντική μέρα για εμάς καθώς γιορτάσαμε τα 4α γενέθλια του γιου μας!!!Αχ,το παιδάκι μου!Δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο...έφτιαξα μια τουρτίτσα και ήρθαν τα πεθερικά μου και κάτσαμε.Έψησα και μια πίτσα και λουκανικοπιτάκια στο χαλαρό...

Το σπίτι μου αυτές τις μέρες το ΄παλέυω να είναι σε καλή κατάσταση.

Εχω στο νου διάφορα και θα σας τα λέω καθώς τα προχωράω...Σήμερα θα ετοιμάσω δύο λίστες..Μια με πράγματα και αλλαγές-δουλειές που θέλω για το σπίτι και μια που να αφορά εμάς και τις διάφορες ανάγκες μας.

Σας φιλώ!

Καλημέρα κοριτσάκια μου αγαπημένα. Ελπιζω να είστε όλες καλά.

Χθες ενόψει πολλών διαβασμάτων δεν έκανα και πάρα πολλά. Ήμουνα ολίγο ανεπρόκοπη. Το μόνο που πρόλαβα ήταν μεγείρεμα, ένα περασμα στο μπάνιο, άντε και ξεσκόνισα και λίγο το σαλόνι. Πάλι καλά.

Βασιλικη ,πολύ δουλιτσα εριξες το σκ.

Τωρα την κρεβατοκαμαρα θα την ξανακανεις το πασχα?Οχι ,ε?

Εγω κανω υπομονη ενα μηνα ακομη...

Αχ Χρύσα μου. Εκμεταλλεύτηκα το τριήμερο που ήμουνα σπίτι γιατί τις άλλες μέρες δεν προλαβαίνω και το'χα άγχος . Το χρειαζόταν ένα γενικό ρεκτιφιέ. Αν διατηρηθεί μέχρι το Πάσχα καλά θα είναι.

Εγώ είμαι καλά, στο σπιτάκι μου, διαβάζω με το φιογκάκι. Τελειώνουμε τα του σχολείου και θα κάνουμε ασκησούλες στ' αγγλικά, που γράφει σήμερα διαγώνισμα 3μηνου στη γραμματική. Την περασμένη είχε στο λεξιλόγιο {68 λέξεις} και δεν τα πήγε και τόσο καλά. Πήρε 16 {Βασούλα μου, ζεις? :tongue: } αλλά δεν του είπα τίποτα. Για να δούμε πως θα τα πάει σήμερα.

Ένα ψιλοεγκεφαλικό το έπαθα :) Πλάκα κάνω. Μια χαρά είναι και για τόσο πολλές λέξεις σε τόσο μικρή τάξη. Τέλεια!!!!!

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html

Ελπίζω να σας εμπνεύσω, να κάνετε εκκαθαρίσεις στα συρταράκια σας.

Ετοιμάζω και νέα δημοσίευση για τις επαγγελματικές κάρτες, που ενώ μισώ θανάσιμα, τις χρειαζόμαστε... :rolleyes:

Σας φιλω γλυκά!

Υ.Γ. Αν θέλετε να το δημοσιεύσω και εδώ, μου λέτε! :)

Ειρήνη μου το είδα και διάβασα και πιο παλιές δημοσιεύσεις που μου είχαν ξεφύγει.

Για βάλε και για τις κάρτες που έχω άπειρες και κάθε τόσο τις ξεκαθαρίζω και πάλι δεν ξέρω που να τις βάζω. Άντε καλή μανούλα που ξεσηκώνεις τις κορούλες και οργανώνουν το σπιτάκι τους.

Κοριτσάκιααααα :D!

Πόσο μα πόσο μου λείπετε!

Πολλές αλλαγές μαζεμένες πέσανε στο σπιτάκι μας, ελπίζω όλες για καλό :rolleyes:!

Πάντως, είμαι αρκετά ικανοποιημένη από το πώς έχω διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι τώρα, πράγμα που σε προ easy living εποχές, μάλλον δεν θα κατάφερνα.

Θαυματουργό το θεματάκι μας για μένα δλδ :tongue:!

Ετοιμάζομαι και για εκκαθαρίσεις! Ακούς, μάνα :D;

Αν τα καταφέρω, θα σας τρατάρω και φωτό :-).

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες πολύ καλά!

Σας φιλώ πολύ!

Αν σου πω πως χθες σκεφτόμουνα ότι έχεις πολύ καιρό να μπεις;; Με πρόλαβες. Φιλάκια πολλά και καλές αναδιοργανώσεις.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια;

Εμείς περάσαμε το τριήμερο στο σπίτι,καθώς με ταλαιπώρησε μια ίωση,όχι που θα γλύτωνα:rolleyes: με υψηλό πυρετό και πόνους στα κόκαλα.Τώρα ευτυχώς είμαι καλά...

Χτες ήταν μια σημαντική μέρα για εμάς καθώς γιορτάσαμε τα 4α γενέθλια του γιου μας!!!Αχ,το παιδάκι μου!Δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο...έφτιαξα μια τουρτίτσα και ήρθαν τα πεθερικά μου και κάτσαμε.Έψησα και μια πίτσα και λουκανικοπιτάκια στο χαλαρό...

Το σπίτι μου αυτές τις μέρες το ΄παλέυω να είναι σε καλή κατάσταση.

Εχω στο νου διάφορα και θα σας τα λέω καθώς τα προχωράω...Σήμερα θα ετοιμάσω δύο λίστες..Μια με πράγματα και αλλαγές-δουλειές που θέλω για το σπίτι και μια που να αφορά εμάς και τις διάφορες ανάγκες μας.

Σας φιλώ!

Να το χαιρεστε, να ειναι γερο και καλοτυχο!!!

Καλημέρα,

Χρόνια Πολλά πιτσάκι, Υγεία και ευτυχία εύχομαι.

Κική, εύχομαι όλα μα όλα να είναι για καλό και μόνο! :)

Σήμερα σηκώθηκα με πολύ όρεξη για το σπίτι .... αέρισα τα υπνοδωμάτια και πριν απο λίγο άλλαξα σεντόνια και παπλωματοθήκες. Ακόμα αερίζεται το υπόλοιπο σπίτι ;)

Συνέχεια έχουν τα μπαλκόνια, αν και όπως λέει το αγαπητό μετεο θα βρέξει αργότερα....

Μπάνια και το εσωτερικό του σπιτιού. Θα κάνω τις περισσότερες δουλειές μου σήμερα αφού αύριο μάλλον θα φάω όλη τη μέρα μου έξω σε δουλειές.

Καλημέρα και πάλι... :)

Διαφημίσεις

Έλα και τελείωσααααααααααααααα

32. Έστρωσα καινούργια σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα

33. Έραψα 6 κουμπιά στην παπλωματοθήκη που έστρωσα μιας και της έλλειπαν τα μισά!

34. Άδειασα λίγο υλικό από ένα μαξιλάρι δημιουργώντας ακόμα ένα και φυσικά τα έραψα στο χέρι και τα δυο

35. Άδειασα το στεγνωτήριο και δίπλωσα τα ρούχα

36. Ετοίμασα ένα πλυντήριο με σκούρα για το πρωι

37. Έκοψα σαλάτες για τα βραδινά μας και ξαναμάζεψα την κουζίνα!

Τώρα καφεδάκι και χαλάρωση για καμιά ωρίτσα μέχρι να πάρουμε τα μπάνια μας οικογενειακώς!

Καλό βράδυ σε όλες!

χι χι χι έκανα το ίδιο πριν από λίγο ... ήμουν λίγο πιο τυχερή αφού εγώ έραψα μόνο 2 :)

καλημερες απο τις ηλιολουστες Σερρες!

τι μου κανετε??

ευχαριστω παρα πολυ για τα "περαστικα" που ολες μου στειλατε!!

ευτυχως ο μικρος μου με την αντιβιωση εγινε αμεσως τζετ !!σημερα πηγε σχολειο!!!

εγω παλι σερνομαι....εχω τρομερο μπουκωμα....με ετριψε χθες ο συζυγος με βιξ σαν τους γερους.....λοοοοοοολ...........την μιση μου πλευρα,τον αριστερο ωμο ,δεν τον αισθανομαι αλλά γενκα ειμαι καλυτερα!!!

εκανα χθες φασολακια για σημερα....

αλλά καμια αλλη δουλεια....

εχω πολυ σιδερο ,το οποιο δεν το γλιτωνω σημερα....

χθες παλι μουσκεμα τακανε ο γιος μου παρολο που βαζουμε 2 φορες ξυπνητηρι το βραδυ.....ετυχε μετα απο μια βδομαδα....

και τωρα αμα κρατησει λιγο ο καιρος θελω να κανω τα μπαλκονια.......ειναι χαλια απο βροχες κ χειμωνα....τα σκουπιζα κ τα ψιλοσφουγγαριζα τοσους μηνες.........

γιορταζει ο συζυγος το Σαββατο αλλά πλεον κανεις δεν μας ερχεται επισκεψη κ ισως θελει κ ο ιδιος να παμε Σαλονικα για να βγουμε.....

εμεις ολες τις γιορτες μας τις γιορταζαμε (πιτες,ποτα,γλυκα,ξηρους καρπους) αλλά γενικα ολοι γινανε πιο "κλειστοι" ,κ επειδη δεν γιορταζουν οι ιδιοι , δεν πανε κ επισκεψεις......δηλ αν μεινουμε μεσα αδίκως θα περιμενουμε καποιον μου φαινεται.......

πιτσιπιτσι να χαιρεσαι το παλικαρακι σου! γερος δυνατος!! κ τυχερος !!!!! εμενα γινεται 4 στις 7 ιουνιου αλλά μεχει βγαλει την ψυχη αυτο το παιδι!!! ιουφι !!! δυσκολος σε ολα του....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

εγω μετα τη δουλεια εκανα ενα γρηγορο φαγακι, φασολάκια και μετα πηγαμε σε mall και media κι αγορασαμε ενα κινητο κι ενα tablet και πολυ το χαρηκα γιατι για τους εαυτους μας δεν παιρνουμε τιποτα, το τηλ για τον αντρα μου και το tablet για μενα.

Με γεια σας!

να με και παλι...

σιδερωσα 8 7κιλα πλυντηρια:shock: αλλα δεν εχω ουτε καλτσα ασιδερωτη:D

να πω και κατι ακομα για το αρκαδι

το κουτι κανει 7-8ε( αρκετα ακρηβο για σπαταλη) οποτε περνω πλακες αρκαδι

4 τεμαχια 2,5ε απο το σμ και τα τρηβω στον τριφτη και γεμηζω ενα μεταληκο

κουτι που το εχω για 3-4 μηνες ;)

Μπράβο ρε θηρίο!!!!

Καλημέρα!!!!

Να τον χαίρεστε!

ευχαριστω παρα πολυ για τα "περαστικα" που ολες μου στειλατε!!

ευτυχως ο μικρος μου με την αντιβιωση εγινε αμεσως τζετ !!σημερα πηγε σχολειο!!!

Περαστικά για εσένα, να γίνεις γρήγορα καλά! Σχετικά με το παιδί, ίσως και να το ξέρεις βέβαια, όταν παίρνει αντιβίωση ο οργανισμός του είναι πιο ευάλωτος σε νέα επίθεση μικροβίων, θα ήταν καλύτερα να έμενε λίγο ακόμη σπίτι αν φυσικά υπάρχει η δυνατότητα.

Καλημέρα!!!

Εχθές με έπιασε μαγειρικός οίστρος και το βράδυ έψησα μια πανεύκολη τυρόπιτα, αυτή την φορά την πέτυχα πολύ καλύτερα, μια πιτσούλα για φαγητό των κοριτσιών το βράδυ (τα λίγα κομμάτια που έμειναν τα πήρε ο σύζυγος για κολατσιό) και επειδή έχω αδιαθετήσει και αυτό τον μήνα λυσσάω για γλυκό κάθε μέρα έφτιαξα και μια πάστα φλώρα με μαρμελάδα βερίκοκο, η συνταγή είναι πανεύκολη και νηστίσιμη (χωρίς αυγό και γάλα).

Η συνταγή είναι αυτή: https://www.sintagespareas.gr/sintages/pasta-flora-nistisimi.html

Στο σπίτι γίνεται χαμός από ρούχα, άπλυτα που ξεχειλίζουν, σιδερωμένα που περιμένουν να τακτοποιηθούν και πλυμένα που ακόμη περιμένουν κάτι???..... στις λεκάνες.... και έχω και την απλώστρα μέσα στο σαλόνι γιατί εχθές το απόγευμα βρωμοκόπαγε όλος ο δρόμος σαν πυρκαγιά, απίστευτη μπόχα...

Έπλυνα όλες τις στολές και τις αποθήκευσα ήδη, etoile du nord σου έχω στείλει π.μ.!!!

Ειρήνη τι συρτάρι έφτιαξες;;; Ονειρικό μου φαίνεται και με πριζώνεις να κάνω ξεκαθάρισμα (έχουμε 2 τέτοια συρτάρια)......τα οποία φτιάχνω 2 φορές τον χρόνο αλλά δυστυχώς γίνονται γρήγορα ξανά χάλια....

Επίσης, σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού (bullying)....τα παιδιά και τα μάτια μας...

http://www.sansimera.gr/worldays/345

και μια εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη που θα αναμεταδοθεί μέσω live streaming http://www.auth.gr/news/events/16812

καλημέρα!!:D

pitsipitsi να χαίρεσαι το γιόκα σου, γερός και χαρούμενος πάντα!!

vassiliki για τις διάφορες κάρτες - θα σου πει κ η Ειρήνη βέβαια την εκδοχή της -αλλά να σου πω ότι υπάρχουν "ντοσιεδάκια" ειδικά για καρτούλες....εγω εχω 3 και τις εχω όλες εκει μαζεμένες και τακτοποιημένες...αν μπορέσω θα βάλω φωτο το απόγευμα...

αλλά γενικα ολοι γινανε πιο "κλειστοι" ,κ επειδη δεν γιορταζουν οι ιδιοι , δεν πανε κ επισκεψεις....

αυτό με το "κλείσιμο" γενικά το βλέπω και γω:rolleyes:

εγω ήρθα αργούτσικα στο σχολείο, το πρωι πρόλαβα και δυο δουλίτσες, μια χαρά....εχω ενα πρόβλημα με τη μια ηλεκτρική μου.....η σακούλα δεν εφαρμόζει καλά στο σωλήνα με αποτέλεσμα σκουπίδια να βγαίνουν και εκτός σακούλας και γίνεται χάλια η σκούπα εσωτερικά...να εχω λάθος σακούλα άραγε?:rolleyes:να παω για καινούργια σακούλα η για καινούργια σκούπα??

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...