Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kοριτσια ομορφα ,τι κάνετε???

Δημητρα ,περαστικα στο αγορι σου.

Δομνινα και εγω τα ιδια γνωριζω για τη στρατα,δεν χρησιμοποιησαμε καθολου ,οπότε εχε το λιγο στην ακρη του μυαλού σου.

Πολύ χρησιμες οι συμβουλες για το ξυδι ,αρκετες τις ακολουθω και εγω αλλα καποια απορρυπαντικα ακομη δεν τα εχω απαρνηθει.Ελπίζω ομως...

christine, μπραβο που τα συγκεντρωσες ,θα τα αποθηκευσω και εγω ετσι.

Βασιλικη ,πολύ δουλιτσα εριξες το σκ.

Τωρα την κρεβατοκαμαρα θα την ξανακανεις το πασχα?Οχι ,ε?

Εγω κανω υπομονη ενα μηνα ακομη...

Εχθες μεχρι το μεσημερι εκανα τις καθημερινες δουλίτσες και το απόγευμα τιποτα .Καθησα μαζι με τα αγορια μου.

Σημερα ,σηκωθηκαμε ,ετοιμσα πρωινο κια κολατσιο για τα αγορια ,εστρωσα τα κρεβατια,ετοιμαστηκαμε και φυγαμε.Πήγα τον μικρο σχολειο και μετα εγω για καφε με μια φιλη.Πήγαμε γυμναστηριο,μετα για λιγες δουλιτσες σουπερμαρκετ και λοιπά και επέστρεψα.Εβαλα φαγητο να γινεται ,αρακα με πατατες και φασολάκια,συμμαζεψα ελαφρως ,αφου ηταν ενταξει το σπίτι εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο και εφτιαξα μια πορτοκαλαδα και μισο τοστ και καθησα να το διαβασω.

Σημερα εσκισα και το μπουφαν μου και δυστυχως δεν επισκευαζεται ,οπότε με βλέπω για αγορα καινουριου και δεν υπάρχει μια!!!Τωρα τελευταια εχουν πεσει κατι ασχετα -ακυρα εξοδα και μας εχουν αποσυντονισει εντελως.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλακια:D

απολημανα μπανιο

εβαλα ενα πλυντηριο με πετσετες που σφουγγαρισα

πηγα ΔΕΗ για καταθεση 450ε:shock:

περασα για ενα γρηγορο καφεδακι σε μια ξαδερφη

εβαλα πατατες στο φουρνο

και τωρα αραζω:mrgreen: αργοτερα θα κανω ντουζ το μικρο

και θα τον παω στους γονοις μου γιατι παρασκευη θα πανε χωριο

και φοβουντε μην παθουν στερητικο:rolleyes::tongue:

οποτε θα περασω και απο την κουμπαρα για κεφε :D

ωχ ο μικρος κοιμηθηκε καθηστος στον καναπε :eek:

το βραδυ θα βαλω σιδερο γιατι εχω πολυ πραμα

Εδώ είμαι κ γω...

Το Υ/Δ μας διατηρείται-ε, σέρνονται διάφορα μπιχλιμπιδάκια και πρέπει να τους δείξω το δρόμο...της τακτοποίησης-εύκολο.

Το τριήμερο έφτιαξα την τροφοθήκη

Καθάρισα το μπάνιο

Πήγαμε τις βόλτες μας, σε πάρτυ, επίσκεψη σε φιλικό μας σπίτι και στους δικούς μας.

Θέλω να σπείρω 2-3 λουλουδάκια, ένεκα που ήρθε η άνοιξη (έστω και ημερολογιακά)

Τα μπαλκόνια είναι όπως τα άφησα...και χειρότερα μπορώ να πω...

Παιχνίδια σέρνονται σε όλο το σπίτι, πρέπει να...χαθούν μερικά και να αλλάξω τακτική-πονεμένη ιστορία, τεσπα.

Η κουζίνα θέλει κ αυτή ένα ρεκτιφιέ

Πρέπει να αποσύρω κ κάποια παιδικά σεντονάκια-κυρίως δώρα-που ταιριάχουν σε κούνια κ δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στο άλλο παιδί, καθότι διαφορετικού φύλου. Σκέφτομαι να τα κάνω μαξιλαράκια και να τα συνδυάσω με κάποιο μονόχρωμο σεντόνι, αλλά και πάτσγουορκ, όοοταν βρω χρόνο (μήπως να τα χαρίσω καλύτερα από τώρα?!?!:tongue:)

Αλλά η δουλειά που με "στοιχειώνει" είναι ο καθαρισμός αλουμινίων και πατζουριών. Έχει μαζευτεί μαυρίλα λόγω υγροποίησης των υδρατμων από θερμοκρασιακή διαφορά-δεν είναι θερμοδιακοπτόμενα και τρίβουμε συνέχεια...

Κατά τα άλλα έχουν προκύψει διάφορα οικογενειακά θέματα (με συγγενικά πρόσωπα) και απορροφούν ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς μας-αναφέρομαι σε εμένα και το σύζυγο, να δω πώς θα ξεμπερδέψουμε.

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της βεράντας πήρα και όμορφες χειροποίητες βάσεις για τις γλάστρες μου (πέρυσι τις είχα αντικαταστήσει με πήλινες αλλά λόγω οικονομικής στενότητας είχα κρατήσει τα πλαστικά πιατάκια με τα ροδάκια)-είναι περίπου 10 στον αριθμό και μεσαίου-μεγάλου μεγέθους, οπότε το κόστος ήταν σεβαστό για τα δεδομένα μου...

Πολύ χρήσιμα τα παραπάνω για το ξύδι. Επίσης ενδείκνυται και για την...ξινίλα :P

ελίν τα σεντόνια δεν τα χαρίζεις μωρέ καλύτερα, οι χειροτεχνίες καλές είναι και μας ξεκουράζουν ψυχικά αλλά αν είναι να προσπαθούμε να τις στριμώξουμε και αυτές στον λιγοστό μας ελεύθερο χρόνο, άστο καλύτερα

αυτές οι βάσεις για τις γλάστρες τι είναι ακριβώς?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Χριστινα μπραβο που τα συγκεντρωσες ολα μαζι περι ξυδιου..πολυ χρησιμο..

Ελιν δεν τα χαριζεις καλυτερα?θα πιασουν και τοπο κιολας..

Χρυσα ωχ παει το μπουφαν?κριμα..τα απροοπτα εξοδα μας βγαζουν εκτος προυπολογισμου..

Ποσα πραγματα μπορεις να κανεις οταν εισαι μονη σου και δεν εχεις τα παιδια να σου αποσπουν την προσοχη..επλυνα το μεγαλο μπαλκονι καλα,ελαμψε,το τραπεζι και τις καρεκλες,καθαρισα την τροφοθηκη και τακτοποιησα τα βαζα με τα οσπρια-ζυμαρικα,ξεσκονισα,εριξα βραστο νερακι στις οδοντοβουρτσες,επλυνα τις βουρτσες μας -χτενες,εβαλα ζυμαρικο να βρασει για την καρμποναρα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Κριστίν, είναι μεταλλικές γαλβανισμένες(ορισμένες) βάσεις, βαμμένες και ψημμένες σε φούρνο με τρία "ποδαράκια". Βγαίνουν σε διάφορα σχέδια, το πιο σύνηθες είναι αυτό που μοιάζει με την κλασική στρογγυλή κρεμαστή ζαρτινιέρα (σιδερένιο-σκουριάζει) αλλά αντί για τα χερούλια έχει τα πόδια.

Συνήθως βγαίνουν σε λευκό ή μαύρο και μπορεί να έχουν και ροδάκια. Το τελευταίο αυτό σχέδιο συνήθως ενδείκνυται για πλαστικές γλάστρες, καθότι λιγότερο ανθεκτικό.

Καλησπέρα κορούλες μου.

Πως είστε? Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα βλασταράκια μας το ίδιο.

Εγώ είμαι καλά, στο σπιτάκι μου, διαβάζω με το φιογκάκι. Τελειώνουμε τα του σχολείου και θα κάνουμε ασκησούλες στ' αγγλικά, που γράφει σήμερα διαγώνισμα 3μηνου στη γραμματική. Την περασμένη είχε στο λεξιλόγιο {68 λέξεις} και δεν τα πήγε και τόσο καλά. Πήρε 16 {Βασούλα μου, ζεις? :tongue: } αλλά δεν του είπα τίποτα. Για να δούμε πως θα τα πάει σήμερα.

Δούλευα νωρίς σήμερα.. επέστρεψα σπιτάκι μου και έπιασα να κάνω τις δουλίτσες μου.

Επλυνα τα πιατικά μου γιατί χθες τ' αγόρια {ο άντρας μου και ο μπαμπάς} ήρθαν αργά και εγώ είχα ήδη ξαπλώσει.

Ετοίμασα σνακ για τον άντρα μου {για τη δουλειά}

Καθάρισα τους καθρέπτες

Εβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι

Μάζεψα τα εκτός θέσης

Πετάχτηκα σούπερ

Πότισα τα λουλουδάκια του πίσω μπαλκονιού

Μάζεψα τις "απλωμένες" κάλτσες και τις τακτοποίησα στις θέσεις τους

Αποστείρωσα τα υλικά μου

Το σπιτάκι μου είναι καθαρό και μαζεμένο αν και ελπίζω να φτιάξει ο καιρός για να κάνω και κάποιες εργασίες που θέλω, πριν το Πάσχα. Χωρίς άγχος όμως!

Χθες, δημοσίευσα και στο blog μας.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html

Ελπίζω να σας εμπνεύσω, να κάνετε εκκαθαρίσεις στα συρταράκια σας.

Ετοιμάζω και νέα δημοσίευση για τις επαγγελματικές κάρτες, που ενώ μισώ θανάσιμα, τις χρειαζόμαστε... :rolleyes:

Σας φιλω γλυκά!

Υ.Γ. Αν θέλετε να το δημοσιεύσω και εδώ, μου λέτε! :)

777885dugw57gt25.gif

Πολύ χαίρομαι που κάθε μέρα διαβάζω νέες χρήσεις του ξυδιού. Ήδη είμαι ανοιχτή στο να μη ξαναψωνίσω καθαριστικό πατώματος!

Δεν χρησιμοποιώ, χρόνια τώρα και για οικονομικούς λόγους.

Βάζω ξύδι με νερό και όταν θέλω κάτι πιο "ισχυρό" βάζω χλωρίνη με ζεστό νεράκι..

Συγκέντρωσα όλες τις δοκιμασμένες χρήσεις ξυδιού, σόδας & πράσινου σαπουνιού που γράψατε, εγά τα τύπωσα και θα τα βάλω στο ψυγείο να τα βλέπω ώσπου να τα συνηθίσω.

Για δύσκολους λεκέδες π.χ. κιτρινίλες από σαπούνι, άλατα στα πλακάκια, στα είδη υγιεινής και στίγματα, φτιάχνεις μια ρευστή πάστα από μαγειρική σόδα και ξύδι, το απλώνεις στην βρωμιά για αρκετή ώρα και μετά τρίψιμο και ξέβγαλμα.

Μπαταρίες κουζίνα/μπάνιο βρέχεις με ξύδι μπόλικο βαμβάκι ή χαρτί κουζίνας και το τυλίγεις στην μπαταρία και από πάνω τυλίγεις διαφανή μεμβράνη για να κρατήσει περισσότερο το ξύδι να μην εξατμιστεί. Το πρωί, ξετυλίγεις και τρίβεις ελάχιστα με το χαρτί ή βαμβάκι.

Πλυντήριο ρούχων κ πιάτων βάζεις λευκό ξύδι στη θήκη του απορρυπαντικού και μια κούπα σόδα φαγητού στον κάδο και βάζεις να πλύνει στους 90 βαθμούς.

Τζάμια σε λεκανάκι με ζεστό νερό και ξύδι βουτάς το πανί από λιντλ για τα τζάμια και καθαρίζεις

Σφουγγάρισμα βάζεις σε λεκάνη ζεστό νερό και μια κουταλιά Αρκάδι και μια κούπα ξύδι

Τουαλέτα ρίχνεις το βράδυ ένα μπουκάλι ξύδι, αφήνεις όλο το βράδυ και το πρωί τραβάς καζανάκι και φεύγει το πουρί

Μπανιέρα, νιπτήρας ρίχνεις σόδα, ψεκάζεις με ξύδι, τρίβεις με σφουγγάρι, αφήνεις για 5-10' και ξεπλένεις με καυτό νερό

Κουζίνα σε λεκανάκι με ζεστό νερό βάζεις μια κουταλιά σόδα και αρκετό ξύδι

και λίγο υγρό πιάτων και περνάς, πάγκο, εστίες, φούρνο, πλακάκια και μετά βρεγμένο πανί

Βαποριζατέρ βάζεις 2 μέρη νερό και 1 μέρος ξύδι και καθαρίζεις νιπτήρες, πάγκους, νεροχύτες.

Χίλια μπράβο κορίτσι μου.

Να προσθέσω μόνο, για το ξύδι, πως ρίχνω λίγο μαζί με το απορρυπαντικό μου, κάθε φορά που πλένω παπούτσια μας, μέσα στο πλυντήριο. Είτε είναι παντόφλες είτε είναι αθλητικά, ρίχνω και ξύδι για απολύμανση. ;)

777885dugw57gt25.gif

1. εβαψα τα νυχια των χεριων(μια απο τις προηγουμενες μερες ειχα κανει σχημα κ πετσακια στα νυχια χερια-ποδια)

Μπράβο Γιωτάκι μου!

Μπράβο που προσέχεις και το κουφαράκι σου!

Γιωτακι δεν ειχα καθολου ορεξη χθες για δουλειιες αλλα και μονο που εβλεπα το σπιτι χαλια και παντου πραγματα μ'επιανε φρικη..σημερα δουλεια οποτε δεν αντεχα να γυρισω το μεσημερι και να επικρατει μπαχαλο..κουραστηκα μεν αλλα η αισθηση του καθαρου και τακτοποιημενου σπιτιου μου δημιουργησε μια ηρεμια.

Πόσο σε καταλαβαίνω, Αρετούλα μου....!

σε γενικες γραμμες δεν εχω σοβαρα προβληματα αλλα του εχουν αδυναμια και το ξερει. Παραλογα πραγματα δεν γινονται, απλα οι γονεις μου ειναι 2, ο ενας κανει καμμια δουλεια ο αλλος παιζει ετσι το παιδι εχει παντα παρεα. Εγω πολλες φορες ειμαι μονη μου και οι κοινες μας ωρες ειναι 5 με 9,30. Τι να πρωτοκανω? τα βασικα μαζεματα και μαγειρεμα ή το παιδι? δεν με αφηνει να κανω καμμια δουλεια γιατι θελει να ειμαστε στο δωματιο να παιζουμε, δεν ζηταει κατι παραλογο ειναι μονος του και του λειπω εγω πρεπει να βρω τροπο να το διαχειριστω

Αχ... τα ίδια ζούσα και γω όσο ήμουν στο γραφείο.. :rolleyes: ποσο σε καταλαβαίνω.... πόσο πολύ....

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκιααααα :D!

Πόσο μα πόσο μου λείπετε!

Πολλές αλλαγές μαζεμένες πέσανε στο σπιτάκι μας, ελπίζω όλες για καλό :rolleyes:!

Πάντως, είμαι αρκετά ικανοποιημένη από το πώς έχω διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι τώρα, πράγμα που σε προ easy living εποχές, μάλλον δεν θα κατάφερνα.

Θαυματουργό το θεματάκι μας για μένα δλδ :tongue:!

Ετοιμάζομαι και για εκκαθαρίσεις! Ακούς, μάνα :D;

Αν τα καταφέρω, θα σας τρατάρω και φωτό :-).

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες πολύ καλά!

Σας φιλώ πολύ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Αχ ένα διάλειμμα καλέ...

Τα δωσα όλα σήμερα, καλά να πάθω που ήθελα χαλαρουίτες τόσες μέρες :-P

1.Τακτοποίησα τα ρούχα που είχαν πλυθεί/στεγνώσει τις προηγούμενες ημέρες.

2.Σιδέρωσα λίγα ρουχάκια που είχα για σίδερο.

3.Έβγαλα τα σεντόνια που και τα πήγα στα άπλυτα.

4.Τακτοποίησα τα εκτός θέσης στον πάνω όροφο

5. Έβαλα ένα πλυντήριο με λευκά

6. Τακτοποίησα τα εκτός θέσης στον κάτω όροφο

7. Τίναξα όλα τα πατάκια και τα άφησα έξω να αεριστούν

8. Καθάρισα το τζάκι και το τζάμι του.

9. Τίναξα ριχτάρια και μαξιλάρια και τα ξαναέστρωσα.

10. Ξεσκόνισα με φτερό και έπειτα με πανάκι τα έπιπλα του κάτω ορόφου

11. Σκούπισα τον κάτω όροφο

12. Καθάρισα το κάτω μπάνιο

13. Σφουγγάρισα τον κάτω όροφο.

14. Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει.

15. Σκούπισα την εσωτερική σκάλα

16. Ξεσκόνισα τον πάνω όροφο

17. Έβαλα τα ασπρόρουχα στο στεγνωτήριο

18. Έβαλα πλυντήριο με τα σεντόνια και τις πετσέτες μας

19. Σκούπισα τον πάνω όροφο

20. Καθάρισα το πάνω μπάνιο

21. Σφουγγάρισα τον πάνω όροφο και την εσωτερική σκάλα.

22. Ετοίμασα τα ρούχα της μικρής και έβαλα καινούργιες πετσέτες στα μπάνια.

23. Έστρωσα όλα τα πατάκια πάλι στις θέσεις τους.

24. Έκοψα σαλάτα και έφτιαξα τηγανιτά αυγά για όλους

25. Φάγαμε, μάζεψα το τραπέζι και έπλυνα στο χέρι τα πιάτα και τα σκεύη προετοιμασίας (Χριστέ μου τη σιχαίνομαι αυτή την αυγουλίλα!)

26. Καθάρισα καλά τον πάγκο και ξαναέπλυνα τα πιάτα γιατί εξακολουθούσαν να μου μυρίζουν αυγουλίλα!

27. Καθάρισα καλά τον νεροχύτη και έβαλα τον βραστήρα με νερό και ξύδι να καθαρίσει.

28. Δίπλωσα τα ασπρόρουχα που στέγνωσαν και έβαλα στο στεγνωτήριο το 2ο πλυντήριο.

29. Έβαλα στη θέση τους τα πρωινά σιδερωμένα

30. Η μικρή ζήτησε ήδη απογευματινό (δεν την έπιασαν τα αυγά χεχε) της έστυψα χυμό, της έψησα ένα τοστ και ξαναέπλυνα ότι βγήκε.

31. Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και τα έβαλα στη θέση τους.

Τώρα κάθισα να πάρω μια ανάσα για να πάω να στρώσω καινούργια σεντόνια στο κρεββάτι μας, να διπλώσω το 2ο πλυντήριο, να σιδερώσω το ένα πουκάμισο που βγήκε απ τα σημερινά πλυντήρια, να ετοιμάσω τα ρούχα της μικρής για αύριο και τις πυτζάμες για απόψε, να ετοιμάσω ένα πλυντήριο σκούρα για αύριο και να κάνω μπάνιο και μποτέ.

Ουφ!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Τελειώσαμε με τα διαβάσματα....

Ετοίμασα χυμούς για μένα και το φιογκάκι

Ξαναμάζεψα τον νεροχύτη μου

Ετοίμασα τραπέζι για τον πατέρα μου

Εβγαλα τα σκουπίδια από παντού

Το σπίτι είναι εντελώς μαζεμένο... θα γυρίσουμε αργά από τ' αγγλικά και θέλω να μπω σε σπίτι μαζεμένο.. δεν θέλω να βλέπω "άσχετα" πράγματα να γυρίζουν...

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκιααααα :D!

Πόσο μα πόσο μου λείπετε!

Πολλές αλλαγές μαζεμένες πέσανε στο σπιτάκι μας, ελπίζω όλες για καλό :rolleyes:!

Πάντως, είμαι αρκετά ικανοποιημένη από το πώς έχω διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι τώρα, πράγμα που σε προ easy living εποχές, μάλλον δεν θα κατάφερνα.

Θαυματουργό το θεματάκι μας για μένα δλδ :tongue:!

Ετοιμάζομαι και για εκκαθαρίσεις! Ακούς, μάνα :D;

Αν τα καταφέρω, θα σας τρατάρω και φωτό :-).

Ελπίζω να σας βρίσκω όλες πολύ καλά!

Σας φιλώ πολύ!

Πόσο χαρούμενη με κάνεις... πόσο.... :P:p

Υ.Γ. Ελπίζω να ηρεμίσεις σύντομα γιατί μας λείπεις.. εμένα δηλαδή, πολύ!

Αχ ένα διάλειμμα καλέ...

Τα δωσα όλα σήμερα, καλά να πάθω που ήθελα χαλαρουίτες τόσες μέρες :-P

1.Τακτοποίησα τα ρούχα που είχαν πλυθεί/στεγνώσει τις προηγούμενες ημέρες.

2.Σιδέρωσα λίγα ρουχάκια που είχα για σίδερο.

3.Έβγαλα τα σεντόνια που και τα πήγα στα άπλυτα.

4.Τακτοποίησα τα εκτός θέσης στον πάνω όροφο

5. Έβαλα ένα πλυντήριο με λευκά

6. Τακτοποίησα τα εκτός θέσης στον κάτω όροφο

7. Τίναξα όλα τα πατάκια και τα άφησα έξω να αεριστούν

8. Καθάρισα το τζάκι και το τζάμι του.

9. Τίναξα ριχτάρια και μαξιλάρια και τα ξαναέστρωσα.

10. Ξεσκόνισα με φτερό και έπειτα με πανάκι τα έπιπλα του κάτω ορόφου

11. Σκούπισα τον κάτω όροφο

12. Καθάρισα το κάτω μπάνιο

13. Σφουγγάρισα τον κάτω όροφο.

14. Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει.

15. Σκούπισα την εσωτερική σκάλα

16. Ξεσκόνισα τον πάνω όροφο

17. Έβαλα τα ασπρόρουχα στο στεγνωτήριο

18. Έβαλα πλυντήριο με τα σεντόνια και τις πετσέτες μας

19. Σκούπισα τον πάνω όροφο

20. Καθάρισα το πάνω μπάνιο

21. Σφουγγάρισα τον πάνω όροφο και την εσωτερική σκάλα.

22. Ετοίμασα τα ρούχα της μικρής και έβαλα καινούργιες πετσέτες στα μπάνια.

23. Έστρωσα όλα τα πατάκια πάλι στις θέσεις τους.

24. Έκοψα σαλάτα και έφτιαξα τηγανιτά αυγά για όλους

25. Φάγαμε, μάζεψα το τραπέζι και έπλυνα στο χέρι τα πιάτα και τα σκεύη προετοιμασίας (Χριστέ μου τη σιχαίνομαι αυτή την αυγουλίλα!)

26. Καθάρισα καλά τον πάγκο και ξαναέπλυνα τα πιάτα γιατί εξακολουθούσαν να μου μυρίζουν αυγουλίλα!

27. Καθάρισα καλά τον νεροχύτη και έβαλα τον βραστήρα με νερό και ξύδι να καθαρίσει.

28. Δίπλωσα τα ασπρόρουχα που στέγνωσαν και έβαλα στο στεγνωτήριο το 2ο πλυντήριο.

29. Έβαλα στη θέση τους τα πρωινά σιδερωμένα

30. Η μικρή ζήτησε ήδη απογευματινό (δεν την έπιασαν τα αυγά χεχε) της έστυψα χυμό, της έψησα ένα τοστ και ξαναέπλυνα ότι βγήκε.

31. Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και τα έβαλα στη θέση τους.

Τώρα κάθισα να πάρω μια ανάσα για να πάω να στρώσω καινούργια σεντόνια στο κρεββάτι μας, να διπλώσω το 2ο πλυντήριο, να σιδερώσω το ένα πουκάμισο που βγήκε απ τα σημερινά πλυντήρια, να ετοιμάσω τα ρούχα της μικρής για αύριο και τις πυτζάμες για απόψε, να ετοιμάσω ένα πλυντήριο σκούρα για αύριο και να κάνω μπάνιο και μποτέ.

Ουφ!

Εδωσες ρέστα σήμερα! ;)

777885dugw57gt25.gif

πηγα ΔΕΗ για καταθεση 450ε:shock:

Έλεος ρε γμτ...! :mad:

Σημερα εσκισα και το μπουφαν μου και δυστυχως δεν επισκευαζεται ,οπότε με βλέπω για αγορα καινουριου και δεν υπάρχει μια!!!Τωρα τελευταια εχουν πεσει κατι ασχετα -ακυρα εξοδα και μας εχουν αποσυντονισει εντελως.

Πόσο μου τη δινουν αυτά τα έξοδα... :rolleyes:

Σου στέλνω πμ

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...