Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κ εγω μονη μου με το παιδι τις περισσοτερες ωρες. παρτον μαζι σου κ κανε τις δουλειες με διαλλειματα, λιγο παιξτε κ λιγο κανε καμια δουλεια. ποσο ειναι ο μικρος? κοιμαται καθολου μες την ημερα?

εγω ετσι εκανα, την επερνα μαζι μου, βεβαια προσπαθουσα να κανω τις δουλειες μου οταν κοιμαται, ακομα κ τωρα, εκτος απο τα βασικα καθημερινα (φαγητο-κ οχι καθε μερα-κρεβατια-μπανιο-συμμαζεμα) που τα κανω το πρωι μεχρι τις 10,30 που την βαζω για υπνο κ να παω για δουλεια,προσπαθω να κανω το απογευμα το πολυ 1 ωρα δουλειες κ αυτο διακεκομενα.

ξεκινα κ παιζε καμια ωρα μαζι του κ δεν αν μπορεις να την κανεις για μιση ωρα κ βαλε πχ το φαγητο.

Ειναι 2 χρονων και κοιμαται το μεσημερι κανα δυωρο αλλα εγω το πρωι λειπω και οταν γυρναω ξυπναει. Δεν καθεται καθολου μονος, θελει να παιζουμε συνεχεια και οταν τολμησω να φυγω για 1΄απο το δωματιο αρχιζει η γκρινια. Γι αυτο λεω οτι σε 5 ωρες που εχω πως να τα προλαβω ολα.

Εχτες μολις γυρισα απο τη δουλεια εφαγα και ξεκινησα το σιδερο, εκανα 2 πλυντηρια που ειχα, εβαλα ενα ακομα για πλυσιμο και απλωσα. Οταν σηκωθηκε ο μικρος παιξαμε, διαβασαμε παραμυθακια και μαθαμε να κανουμε τουμπες κι επειδη ηταν ο αντρας μου σπιτι εκανα κι ενα ψιλομποτε και νιωθω πολυ ωραια που καταφερα κι εκανα αποτριχωση κι εβαψα νυχακια και ισωσα μαλλακια. ΜΕτα εκανε μπανιο και το παιδι κι επειδη ειχαμε γεμισει τη μπανιερα νερο κι επαιζε μετα καθαρισα και το μπανιο, το σαπουνισα στα γρηγορα, μπανιο-νιπτηρα-λεκανη και σφουγγαρισα, φαγαμε και εβαλα το παιδι για υπνο και πραγματικα ξεραθηκα κι εγω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου. Καλή Σαρακοστή να έχουμε.

Σας διάβαζα όλες αυτές τις μέρες αλλά αργά το βράδυ και δεν είχα κουράγιο να γράψω.

Αυτές τις μέρες έκανα κι εγώ μερικές έξτρα δουλίτσες εκτός από τις συνηθισμένες.

Το Σάββατο επιτέλους μπήκα στην κρεβατοκάμαρα και την έκανα γυαλί. Γιωτάκι και Ειρήνη μου, τα ίδια κάναμε.

Καθάρισα τα πάντα και το ευχαριστήθηκα. Ήθελα πολύ καιρό να το κάνω.Μου έφυγε ένα βάρος.

Έβαλα και μια πλύση στο πλυντήριο πιάτων με σόδα και ξύδι κι έλαμψε.

Χθες τακτοποιώντας τα σιδερωμένα μου έφτιαξα το συρτάρι με τα εσώρουχά μου και έκανα κάποιες ανακατατάξεις στο συρτάρι με τα εσώρουχα και κάλτσες του αντρούλη. Άδειασα το ένα συρτάρι του κομοδίνου του που ήταν μικρό και ασφυκτιούσε και μετέφερα τις κάλτσες του σε ένα συρτάρι της ντουλάπας μέσα στις ειδικές θηκούλες που είχα πάρει από καιρό. Οπότε θα τις βρίσκει εύκολα και δεν θα τις ανακατεύει. Σε χώρο που περίσσεψε γύρω-γύρω έβαλα τα μποξεράκια (που ήταν κι αυτά στριμωγμένα με τις φανελες) οπότε είναι κι αυτά άνετα. Στο άδειο συρτάρι του κομοδίνου μάζεψα διάφορα χαρτιά που κυκλοφορούσαν κι αυτό είναι το επόμενο project. Ξεκαθάρισμα και τακτοποίηση σε φακέλλους ανά θέμα.

Και φυσικά για όλα αυτά παρακινήθηκα από τις υπέροχες φωτογραφίες τακτοποίησης που βάλατε.

Έχω στο μυαλό μου και πολλά άλλα που θα γίνουν σιγά-σιγά.

Εσείς απλώς να είστε εδώ για να μπριζώνετε.

Φιλιά και καλημέρες σε όλες. Ελπίζω να μη βρέξει πάλι σήμερα.

7q1Np2.png0ulEp2.png

καλημερα σας καλες μου φιλες!

ακομη δεν ειχαμε στεγνωσει καλα-καλα κ μας ξαναμουσκεψε ολο το βραδυ....τωρα εχει λιγο ηλιακο........

Ο μικρος μου ειναι χαλια, τον πηγε ο συζυγος στην γιατρο κ τουδωσε αντιβιωση.....Αρχες Φλεβαρη πηραμε ογκμεντίν και τωρα , ενα μηνα μετα .μας εδωσε προσεφ.....κ εισπνοες μασκα.......

Επισης ,ειμαι κι εγω χαλια...μαλλον με κολλησε.......χθες το απογευμα με πονουσε το στομαχι,το κεφαλι κ καθε κοκκαλο της πλατης μου....ουτε ορθια ουτε καθιστη δεν μπορουσα....ημουν μεσα στα νευρα απο τον πονο...

απο πυρετο μονο δεκατα εκανα αλλά θα χειροτερεψει μαλλον......

δουλειες δεν εκανα...κουζινα κ παιδια τα ανελαβε ο συζυγος....φαγητο δεν εχω για σημερα......αλλά ισως φανε στην πεθερα μου.......

μυβιλλυ καλη μου φιλη ,χαρηκα πολυ που περασατε ωραια το 3ημερο.ειχατε τραπεζωματα, πεταξατε κ αετο!! τελεια..ελπιζω να χαρηκε ο μικρουλης!!! ελπιζω καλυτερα η μαμα........

περπατουρα και τα δυο παιδια μου εχουν χρησιμοποιησει κ πολυ!!

ξεδιναν εκει οταν δεν μπορουσαν ακομη να περπατησουν....

τους εφευγαν τα νευρα κ η γκρινια απο το ρελαξ....

απο 6 μηνων τα εβαζα!!

Ειχα ρωτησει την γιατρο γιατι ακουγονται πολλα, κ μου το επετρεψε ΑΦΟΒΑ ,μονο η υπερβολη βλαπτει...δηλ οχι πολλες ωρες...

εχει να κανει κατι με την σπονδυλικη που δεν ειναι ακομη γερη κ σταθερη......

Οσο για τα αγορια και το μοριο τους νομιζω οτι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ φημες......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καήμέρα σε όλες.

Δήμητρα περαστικά στον μικρό, είναι και η πρώτη χρονιά στον παιδικό είναι λογικό να αρρωσταίνει πολύ.

Ιωάννα απλά πρέπει να αποδεχτείς την κατάσταση και να κάνεις μόνο όσα προλαβαίνεις, καλύτερα αν γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα να τον κρατάει ο άντρας σου για 2 ώρες , και καλύτερα τώρα που θα ανοίξει ο καιρός εκτός σπιτιού, τότε θα προλαβαίνεις να κάνεις πολλά. Αν βέβαια λείπει και ο άντρας σου τα απογεύματα τότε είναι δύσκολα τα πράγματα.

Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα, ο μεγάλος μου δεν μπορούσε να απασχοληθεί καθόλου μόνος του, ακόμα και τώρα με ζητάει πολύ περισσότερο από τον μικρό.

Χθες καθάρισα τα ποτηράκια του μπανιου. Στις οδοντόβουρτσες πρώτη φορά εκτός από βραστό νερό έβαλα και λίγο ξύδι(νομίζω από την Χρύσα έκλεψα την ιδέα).

Σήμερα έχω και κομωτήριο(επιτέλους), δεν ξέρω αν θα προλάβω να κάνω κάτι εκτός από το μαγείρεμα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Τρίτη συνεχόμενη ημέρα βροχής αλλά σήμερα είναι ημέρα καθαριότητας ότι καιρός κι αν επικρατεί έξω.

Τις τελευταίες ημέρες δεν έκανα σοβαρές καθαριότητες, τα καθημερινά μόνο καθώς είχα συσσωρευμένη κούραση αλλά κι ένα προβληματάκι υγείας κι έτσι επέλεξα την ξεκούραση.

Πολύ χαίρομαι που κάθε μέρα διαβάζω νέες χρήσεις του ξυδιού. Ήδη είμαι ανοιχτή στο να μη ξαναψωνίσω καθαριστικό πατώματος!

Πίνω λίγο καφεδάκι (ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζω το πάρτυ της μικρής που θα γίνει σε έναν μήνα) και ξεκινάω! Τα λέμε αργότερα!

Υ.Γ. Περπατούρα δεν χρησιμοποίησα ποτέ μιας και είχα ενημερωθεί σχετικά για τη σύσταση απαγόρευσής της, είχα ρωτήσει τον παιδίατρο και μου είχε πει να μην βάλω το παιδί σε περπατούρα και το ίδιο συστήνω και σε συγγενείς και φίλες (αν και δεν με ακούνε πάντα...)Βρήκα κι ένα άρθρο το οποίο μοιράζομαι μαζί σας

http://kalaitzi.gr/giati-den-sinistatai-i-perpatoura/

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Πολύ ωραίες οι συμβουλές για το ξύδι!! Θα τις υιοθετήσω!! Ερπωτηση: Το σελτεδάκι με λάστιχο από το μεγάλο παιχνιδομάγαζο το πήρες yori;;

Εγώ...τα γνωστά!! Αν αξιωθώ να πρωτοτυπήσω θα το δηλώσω!!

Φιλιά!!

βλεπω τελικα οτι ολες εχουμε γινει φιλες με το ξυδακι και τελικα γλυτωνουμε λεφτα απο τα απορρυπαντικα, απολυμανση και γυαλαδα εχουμε οποτε γιατι να μην το προτιμησουμε? yori περαστικα σας, αμαν πια με αυτες τις ιωσεις φετος χαμος γινεται, κεφαλι δεν μπορουμε να σηκωσουμε

christine δυσκολα ν αποδεχτω ενα σπιτι ανω κατω και δυστυχως ο αντρας μου δεν ειναι παντα σπιτι το απογευμα. Τι να κανουμε ομως? γερα να ειναι, θα μεγαλωσουν, θα φυγουν απο την αγκαλια μας και μετα θ αναπολουμε αυτες τις στιγμες

καλημέρα!:D

Δήμητρα περαστικά σε σένα και στο αγόρι σου, γρήγορα καλά!

σήμερα θα χουμε μάστορα στο σπίτι...έδωσα οδηγίες (εντολές:tongue::tongue:) στο σύζυγο για να του δώσει να φορέσει ποδονάρια και όταν φύγει να κάνει και ενα σφουγγάρισμα...να δω τι θα δω όταν επιστρέψω το μεσημέρι...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Πώς είμαστε σήμερα;

Εγώ είμαι ξενυχτισμένη γιατί ο μικρός ξύπνησε στις 2 και ξανακοιμήθηκε στις 4 αφού του έδωσα γάλα. Δεν ξέρω τι έπαθε. Έχει να ξυπνήσει για φαγητό απ' όταν ήταν 4 μηνών. Και χθες είχε φάει καλά. Θα δούμε αν το ξανακάνει.

Από τακτοποιήσεις και δουλειές κάνω μόνο τα βασικά τώρα με τη γύρη. Σήμερα έπλυνα πάλι με το λάστιχο τα μπαλκόνια, τη σκάλα, την είσοδο, τα πεζοδρόμια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Κάθε πρωί αυτή η δουλειά. Και δε μπορώ να τα αφήσω γιατί έχει αλλεργία ο άνδρας μου και ήδη ξεκίνησε αντισταμινικά.

Απο φαγητό έχω μοσχαράκι για το μωρό από χθες και για μας θα φτιάξω μπιφτέκια. Μάλλον θα σιδερώσω και λιγάκι μέχρι να φύγω για τη δουλειά.

χρύσα είσαι πολύ τυχερή που δεν έχεις γύρη αν και είσαι στην εξοχή.

Αφροδίτη και Γιώτα ευχαριστούμε για τις χρήσεις του ξιδιού.

irene84 ήθελα κι εγώ να ρωτήσω γιατί τώρα με το μωρό πρέπει να περιορίσω τα χημικά.

ravT κι εγώ μόλις μου τελειώσουν τα απορρυπαντικά που έχω δε θα τα αντικαταστήσω όλα. Το έχω παρακάνει οπότε θα αναζητήσω φυσικές λύσεις στην καθαριότητα.

Τα λέμε αργότερα.

Φιλάκια

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Πίνω λίγο καφεδάκι (ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζω το πάρτυ της μικρής που θα γίνει σε έναν μήνα) και ξεκινάω! Τα λέμε αργότερα!

Κι εγώ το ίδιο ravtaki!!! Σε 1,5 μήνα αλλά φέτος θα τα κάνει μαζί με τον κολλητό της από το νήπιο που έχει και αυτός την ίδια ακριβώς ημέρα και μας ζητάνε χρόνια να τα κάνουνε μαζί. :)

Ο μικρος μου ειναι χαλια, τον πηγε ο συζυγος στην γιατρο κ τουδωσε αντιβιωση.....Αρχες Φλεβαρη πηραμε ογκμεντίν και τωρα , ενα μηνα μετα .μας εδωσε προσεφ.....κ εισπνοες μασκα.......

Επισης ,ειμαι κι εγω χαλια...μαλλον με κολλησε.......χθες το απογευμα με πονουσε το στομαχι,το κεφαλι κ καθε κοκκαλο της πλατης μου....ουτε ορθια ουτε καθιστη δεν μπορουσα....ημουν μεσα στα νευρα απο τον πονο...

απο πυρετο μονο δεκατα εκανα αλλά θα χειροτερεψει μαλλον......

.

Περαστικά και στους δυο σας......καλή δύναμη!

Καλημέρα κοριτσάκια..

Χθες ο μικρούλης μου κοιμήθηκε μια χαρά.. Εμένα ακόμα και τώρα που σε 2 βδομάδες γίνεται ενός ξυπνάει τουλάχιστον 2 φορές το βράδυ για γάλα.. Αλλά εγώ τον θηλάζω ακόμη.. βέβαια που και που του δίνω ξένο ειδικά όταν έχει σηκωθεί πολλές φορές μέσα στο βράδυ.. ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα με το φαγητό του..

Όσον αφορά την στράτα ή αλλιώς περπατούρα κι εγώ έχω ρωτήσει την παιδίατρο και μου έχει πει όχι αλλά τον βάζω το πολύ κανένα 15λεπτο μέσα στη μέρα μόνο και μόνο για να ξεσαλώσει... πόσο να μπουσουλήσει, πόσο να κάτσει στο πάρκο και πόσο αγκαλιά;

Στέκεται μόνος του πολύ καλά στα πόδια του και νομίζω ότι το πολύ σε ένα μήνα θα έχει περπατήσει..

Σήμερα ετοίμασα φαγητό για το μωρό (κοτοπουλάκι με λαχανικά και φιδέ) και πατάτες λαδορίγανη για μας.. είναι ένα φαγητό ιδιαιτέρως εύκολο και μας αρέσει πολύ..

Από δουλειές.. άνοιξα όλο το σπίτι να αεριστεί, και άφησα τα κρεβάτια να αεριστούν..

Έχω έρθει γραφείο και το απόγευμα θα έρθει μια φίλη μου στο σπίτι για μανικιούρ πεντικιούρ.. το περιμένω πως και τι..

Ξύδι χρησιμοποιώ κι εγώ για τον βραστήρα και στο τηλέφωνο του ντους.. Διαλύει τα άλατα στη στιγμή!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

γεια σας κορίτσια και αγόρι της παρέας.δυστυχώς δεν έχω ίντερνετ τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να σας διαβάσω.ελπίζω όλες να είστε καλά σας φιλώ.εγώ σε γενικές γραμμές είμαι καλά

Συγκέντρωσα όλες τις δοκιμασμένες χρήσεις ξυδιού, σόδας & πράσινου σαπουνιού που γράψατε, εγά τα τύπωσα και θα τα βάλω στο ψυγείο να τα βλέπω ώσπου να τα συνηθίσω.

Για δύσκολους λεκέδες π.χ. κιτρινίλες από σαπούνι, άλατα στα πλακάκια, στα είδη υγιεινής και στίγματα, φτιάχνεις μια ρευστή πάστα από μαγειρική σόδα και ξύδι, το απλώνεις στην βρωμιά για αρκετή ώρα και μετά τρίψιμο και ξέβγαλμα.

Μπαταρίες κουζίνα/μπάνιο βρέχεις με ξύδι μπόλικο βαμβάκι ή χαρτί κουζίνας και το τυλίγεις στην μπαταρία και από πάνω τυλίγεις διαφανή μεμβράνη για να κρατήσει περισσότερο το ξύδι να μην εξατμιστεί. Το πρωί, ξετυλίγεις και τρίβεις ελάχιστα με το χαρτί ή βαμβάκι.

Πλυντήριο ρούχων κ πιάτων βάζεις λευκό ξύδι στη θήκη του απορρυπαντικού και μια κούπα σόδα φαγητού στον κάδο και βάζεις να πλύνει στους 90 βαθμούς.

Τζάμια σε λεκανάκι με ζεστό νερό και ξύδι βουτάς το πανί από λιντλ για τα τζάμια και καθαρίζεις

Σφουγγάρισμα βάζεις σε λεκάνη ζεστό νερό και μια κουταλιά Αρκάδι και μια κούπα ξύδι

Τουαλέτα ρίχνεις το βράδυ ένα μπουκάλι ξύδι, αφήνεις όλο το βράδυ και το πρωί τραβάς καζανάκι και φεύγει το πουρί

Μπανιέρα, νιπτήρας ρίχνεις σόδα, ψεκάζεις με ξύδι, τρίβεις με σφουγγάρι, αφήνεις για 5-10' και ξεπλένεις με καυτό νερό

Κουζίνα σε λεκανάκι με ζεστό νερό βάζεις μια κουταλιά σόδα και αρκετό ξύδι

και λίγο υγρό πιάτων και περνάς, πάγκο, εστίες, φούρνο, πλακάκια και μετά βρεγμένο πανί

Βαποριζατέρ βάζεις 2 μέρη νερό και 1 μέρος ξύδι και καθαρίζεις νιπτήρες, πάγκους, νεροχύτες.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημερα!!τι κανετε?επιτελους ηλιος..

Σημερα ειχα μια συναντηση-εξωτερικη δουλεια και ετσι γυρισα νωρις σπιτακι..το πρωι αργησα να φυγω και ετοιμασα εγω τα παιδια για το σχολειο,ανοιξα ολα τα παραθυρα να αεριστει,εστρωσα κρεβατια,μαζεψα τον νεροχυτη σαπουνισα παγκους,εκανα ενα περασμα στο μπανιο και εστρωσα καλα τα ριχταρια..ετσι το σπιτακι ηταν απολυτα τακτοποιημενο και μου δημιουργησε μια ηρεμια μολις μπηκα..για φαγητο σημερα θα κανω μια καρμποναρα,απαιτηση της κορης,και τωρα σκεφτομουνα αφου εχω λιγο χρονο μεχρι να ερθουν τα κοριτσια να πλυνω το μεγαλο μπαλκονι..το απογευματακι εχουμε μπαλετο και μετα ελεγα να περασω απο την δημοτικη βιβλιοθηκη..

Δημητρα περαστικα και σε σενα και στο παιδακι σου..

Δομνινα και εγω λεω οχι στην στρατα και για τα ατυχηματα επιπλεον.οι στρατες εχουν ενοχοποιηθει και για πολυ σοβαρες κακωσεις..αχ τι καλα μανικιουρ-πεντικιουρ...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...