Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Από δουλειές έκανα σκούπισμα στο μπαλκόνι, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα το σπίτι και μάζεψα όλα τα απορρυπαντικά από όλες τις γωνιές του σπιτιού και τα έβαλα σε 2 ράφια στην αποθήκη.. Έπεται και άλλο μεγάλο ξεκαθάρισμα το Σαββατοκύριακο..

Φιλιά πολλά!

Δομνίνα πολύ καλά έκανες που μάζεψες όλα τα απορυπαντικά, ο μικρός σου είναι σε φάση εξερεύνησης. Ντουλάπια , μπρίζες κλπ τα έχετε ασφαλίσει ήδη να υποθέσω.

Ρώτησα και την αδερφή μου που έχει 9κιλο πλυντήριο, μου είπε ότι πολλές φορές επιλέγει από τα προγράμματα που είναι για 4.5κιλά ρούχα παρόλο που αυτή το γεμίζει το πλυντήριο για να τελειώσει πιο γρήγορα η πλύση

Πάντως από όσα γράψατε για τα 9κιλα πλυντήρια, ενώ θεωρούσα ότι πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω, τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρη, μάλλον θα το αλλάξω αν και όταν χαλάσει το τωρινό μας πλυντήριο.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή Σαρακοστή φιλενάδες!!!

Δεν βάλαμε το ποπουδάκι μας κάτω:tongue: όλες αυτές τις μέρες και σήμερα είμαι στο τρέξιμο(αλλά πήγα και το πρωί με μια φίλη για καφέ που το λέμε εδώ κι ένα μήνα και δεν το κάνουμε:P)

Το Σάββατο στο πάρτυ περάσαμε πολύ ωραία,η μικρή χόρεψε και έπαιξε με άλλα παιδάκια,την Κυριακή ευτυχώς είχε πολύ ωραίο καιρό και πήγαμε για καφέ και μετά στη γιαγιά μου για φαγητό.Το βράδυ βγήκαμε με τον άντρα μου τα δυο μας και γυρίσαμε στις 3!!!;)Χτες έβρεχε και ήταν χάλια ο καιρός αλλά βγήκαμε για φαγητό και το απόγευμα πήγαμε σε φιλικό σπίτι για να παίξει η μικρή.

Έχω τόσα πολλά ρούχα για πλύσιμο,έβαλα σήμερα το πρωί 2 πλυντήρια,αλλά πάλι έχει χαλάσει ο καιρός οπότε δεν ξέρω πότε θα πλυθούν τα υπόλοιπα.

Θέλω και μια χάρη όποια μπορεί να μου γράψει γι'αυτά που κάνετε οι περισσότερες με το ξύδι και νερό ή ό,τι άλλο βάζετε αντί για απορρυπαντικά γιατί δεν μπορώ να βρω που τα συζητούσατε

Τώρα έχω δουλίτσα,τα λέμε μετά:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δομνίνα πολύ καλά έκανες που μάζεψες όλα τα απορυπαντικά, ο μικρός σου είναι σε φάση εξερεύνησης. Ντουλάπια , μπρίζες κλπ τα έχετε ασφαλίσει ήδη να υποθέσω.

Ρώτησα και την αδερφή μου που έχει 9κιλο πλυντήριο, μου είπε ότι πολλές φορές επιλέγει από τα προγράμματα που είναι για 4.5κιλά ρούχα παρόλο που αυτή το γεμίζει το πλυντήριο για να τελειώσει πιο γρήγορα η πλύση

Πάντως από όσα γράψατε για τα 9κιλα πλυντήρια, ενώ θεωρούσα ότι πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω, τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρη, μάλλον θα το αλλάξω αν και όταν χαλάσει το τωρινό μας πλυντήριο.

Christine ναι, ο μικρός είναι σε φάση εξερεύνησης αλλά τα ντουλάπια δεν τα έχουμε ασφαλίσει ακόμη.. Βλέπεις με τη στράτα δεν μπορεί να τα ανοίξει διότι η στράτα έχει ένα προστατευτικό μπροστά που αφήνει απόσταση από το ντουλάπι μέχρι το παιδί και έτσι δεν μπορεί να ανοίξει το ντουλάπι.. Άσε που έχω και πολλά ντουλάπια στην κουζίνα..:cool:

Όσον αφορά το πλυντήριο.. ούτε εγώ θα το άλλαζα αν δεν είχα το βραχνά της πεθεράς μου.. 14 χρόνια το είχα το πλυντηριάκι μου και ήταν σκυλί.. Αλλά ας όψεται η πεθερά!:rolleyes:

L2qIp2.png

Θέλω και μια χάρη όποια μπορεί να μου γράψει γι'αυτά που κάνετε οι περισσότερες με το ξύδι και νερό ή ό,τι άλλο βάζετε αντί για απορρυπαντικά γιατί δεν μπορώ να βρω που τα συζητούσατε

Σε άδειο πλυντήριο βάζεις λευκό ξύδι στη θήκη του απορρυπαντικού και μια κουταλιά της σούπας σόδα φαγητού στον κάδο και βάζεις να πλύνει στους 90 βαθμούς.. Απολύμανση καταπληκτική!:rolleyes:

L2qIp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Τι κανετε?????

Ελπιζω ολες να περασατε ομορφα και να ξεκουραστηκατε!

Εμεις περασαμε ομορφα και χαλαρα!Εχθες ειχαν ερθει τα αδελφια μας και φαγαμε ολοι μαζι!Περασαμε πολυ ομορφα,αν και στην αρχη το πρωι ειχα αγχωθει και κουραστει λογω μαγειρεματων,αλλα μεχρι να μαζευτουμε ολοι,τα ειχα τελειωσει και ετσι εκατσα και εγω μαζι τους και το ευχαρηστηθηκα!Εφυγαν το απογευμα και ο μικρος πηγαινε απο αγκαλια σε αγκαλια....

Ο καιρος μας τα χαλασε λιγο αλλα δε πειραζει....

Σημερα δεν εχω κανει απολυτως τιποτα στο σπιτι:oops:

Σηκωθηκαμε το πρωι κατα τις 10:30,ετοιμασα πρωινα,ντυθηκαμε,βαφτηκα λιγακι και πηρα το μικρο και πηγαμε βολτουλα να ευχαριστηθουμε τον ηλιο (τωρα χαλασε παλι:mad:).

Φαγακι ειχα απο χθες και το σπιτι ειναι σε σχετικα καλη κατασταση,αν εξαιρεσεις τον νεροχυτη που με φωναζει,αλλα βαριεμαι τωρα θα το κανω λιγο αργοτερα.

Πριν λιγο επλυνα κατι αυτοκινητα του μικρου στον νυπτηρα και......πλυμμυρισε το πατωμα:mad::x.Περιμενω να ερθει ο αντρας μου να ριξει μια ματια.

Φιλακια Πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

1) Για δύσκολους λεκέδες, π.χ. κιτρινίλες από σαπούνι,άλατα στα πλακάκια, στα είδη υγεινής και στίγματα, φτιάχνεις μια ρευστή πάστα από μαγειρική σόδα και ξύδι, το απλώνεις στην βρωμία για αρκετή ώρα και μετά τρίψιμο και ξέβγαλμα.

2) Πάνω στις μπαταρίες κουζίνα/μπάνιο αν έχουν μαζέψει άλατα μπορείς να κάνει το εξής αντί για viakal, βραδινές ώρες όμως που δεν θα χρησιμοποιηθεί η μπαταρία : βρέχεις με ξύδι μπόλικο βαμβάκι ή χαρτί κουζίνας και το τυλίγεις στην μπαταρία και από πάνω τυλίγεις διαφανής μεμβράνη για να κρατήσει περισσότερο το ξύδι να μην εξατμιστεί. Το πρωί, ξετυλίγεις και τρίβεις ελάχιστα με το χαρτί ή βαμβάκι και μετά καμαρώνεις!!!! σαν καινούρια.

Εγώ αυτό το κάνω και στην πόρτα του πλυντηρίου πιάτων που πιάνει βρωμιά γύρω γύρω ;)

3) Σε βαποριζατέρ βάζεις 2 μέρη νερό και 1 μέρος ξύδι και καθαρίζεις νιπτήρες, πάγκους, νεροχύτες αφού ψεκάσεις!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή Σαρακοστή να έχουμε..

Χάθηκα το τριήμερο διότι τα κέφια ήταν πολύ πεσμένα και γενικά οικογενειακώς ήμασταν μέσα στα νεύρα με αποκορύφωση τη χθεσινή μέρα που σχεδόν δεν μιλιόμασταν με τον σύζυγο..

Από την προηγούμενη Πέμπτη είχε κάτι δέκατα και γενικά ήταν αδιάθετος με αποτέλεσμα να είναι πιο γκρινιάρης και από τον Γκρινιάρη (το νάνο).. γκρινιάρικο στρουμφάκι τον λέω εγώ και πιο σωστό παρατσούκλι δεν υπάρχει.. Αποτέλεσμα; και τις τρεις μέρες να μην ασχοληθεί καθόλου με τον μικρό με την αιτιολογία ότι έχει γρίπη και θα τον κολλήσει.. Βάλτε και την ακαταστασία που προκαλεί σε όλο το σπίτι, προσθέστε και το γεγονός ότι είπε στα πεθερικά μου να έρθουν να κάνουμε Καθαρή Δευτέρα όλοι μαζί ε, πολύ ήθελα η γυναίκα για να γίνω έξαλλη; Την Κυριακή το μεσημέρι πήρα το παιδί και πήγαμε στην παιδική χαρά 3 ολόκληρες ώρες το μεσημέρι για να κοιμηθεί και μετά όταν γυρίσαμε είχε το θράσος να μου πει ότι θέλει να δει ποδόσφαιρο... Τέλος πάντων..

Ο μικρούλης μου είναι καλύτερα από ποτέ.. μέσα στο νάζι και την τσαχπινιά.. όλο χαμογελάει κορίτσια και λιώνω.. είμαι αφόρητα ερωτευμένη μαζί του και το δηλώνω..

Χθες το βράδυ δεν καλοκοιμόταν.. ξύπναγε κάθε μια ώρα.. ώσπου η μάνα δεν άντεξα και κατά τις δυο το πρωί τον πήρα στο κρεβάτι.. αυτό ήταν.. ξεράθηκε το κακόμοιρο μέχρι το πρωί.. ξύπνησε στις 6 για γάλα και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 7.30.. Τον έβλεπα που κοιμόταν και τον χάζευα!

Από δουλειές έκανα σκούπισμα στο μπαλκόνι, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα το σπίτι και μάζεψα όλα τα απορρυπαντικά από όλες τις γωνιές του σπιτιού και τα έβαλα σε 2 ράφια στην αποθήκη.. Έπεται και άλλο μεγάλο ξεκαθάρισμα το Σαββατοκύριακο..

Φιλιά πολλά!

δομνινα οπως κ να το κανουμε ο κληρος για τα παιδια, το σπιτι, τις δουλειες κ οοοοοοοοολα τα γυρω γυρω πεφτει σε εμας. οπλισου με υπομονη κ κανε οτι μπορεις μονη σου, αφου οταν ειναι αδιαθετος εχει γκρινια μην βαρενεις το κλιμα, αλλα οταν γινει καλα πες του τα ενα χερακι!!!

(εμεις οταν αρρωστενουμε πως κανουμε ολες τις δουλειες μας κανονικα???:rolleyes:)

να σε ρωτησω κατι ασχετο, γιατι τον βαζεις στην στρατα? ιδιως στα αγορακια απαγορευται, αλλα κ εμας που ειναι κοριτσι κ η παιδιατρος κ ο κουνιαδος (ορθοπεδικος) μας ειπαν οχι κατηγορηματικα. αν θυμαμαι καλα μας ειχε πει ο κουνιαδος κατι για τα ποδια, δεν θυμαμαι καλα... για ρωτα τον παιδιατρο σου.

Καλή Σαρακοστή φιλενάδες!!!

Δεν βάλαμε το ποπουδάκι μας κάτω:tongue: όλες αυτές τις μέρες και σήμερα είμαι στο τρέξιμο(αλλά πήγα και το πρωί με μια φίλη για καφέ που το λέμε εδώ κι ένα μήνα και δεν το κάνουμε:P)

Το Σάββατο στο πάρτυ περάσαμε πολύ ωραία,η μικρή χόρεψε και έπαιξε με άλλα παιδάκια,την Κυριακή ευτυχώς είχε πολύ ωραίο καιρό και πήγαμε για καφέ και μετά στη γιαγιά μου για φαγητό.Το βράδυ βγήκαμε με τον άντρα μου τα δυο μας και γυρίσαμε στις 3!!!;)Χτες έβρεχε και ήταν χάλια ο καιρός αλλά βγήκαμε για φαγητό και το απόγευμα πήγαμε σε φιλικό σπίτι για να παίξει η μικρή.

Έχω τόσα πολλά ρούχα για πλύσιμο,έβαλα σήμερα το πρωί 2 πλυντήρια,αλλά πάλι έχει χαλάσει ο καιρός οπότε δεν ξέρω πότε θα πλυθούν τα υπόλοιπα.

μπραβο που περασατε ωραια!

εγω το ξυδι το χρησιμοποιω σχεδον παντου, πχ:

1. οταν σαπουνιζω τους παγκους της κουζινας κ τις εστιες στο σφουγγαρι εκτος απο υγρο πιατων βαζω κ ξυδι.
  2. οταν καθαριζω το μπανιο μαζι με το απορρυπαντικο (γεμιζω τον νιπτηρα με νερο κ υγρο γενικης χρησης + ξυδι)
  3. περιχυνω τις μπαταριες κ την καμπινα κ τις αφηνω να δρασουν οπως θα εκανα με το βιακαλ, μετα ξεβγαλμα κ λαμπουν
  4. στο πλυντηριο ρουχων κ πιατων μαζι με σοδα μια πλυση χωρις ρουχα η πιατα σε μεγαλη θερμοκρασια
  5. στον βραστηρα για να φυγουν τα αλατα που πιανει (βαζω λιγο νερο κ το αφηνω να βρασει, το κανω κανα δυο φορες κ αφου το αφησω 5-10 λεπτακια το ξεβγαζω)
  6. προσφατως ειχε γραψει μια κοπελα οτι βαζει ξυδι κ νερο κ κανει τα τζαμια, σορυ δεν θυμαμαι ποια ηταν (αυτο δεν το εχω δοκιμασει, αλλα ειναι στα προσεχως!)

ελπιζω να βοηθησα!

σε γενικες γραμμες δεν εχω σοβαρα προβληματα αλλα του εχουν αδυναμια και το ξερει. Παραλογα πραγματα δεν γινονται, απλα οι γονεις μου ειναι 2, ο ενας κανει καμμια δουλεια ο αλλος παιζει ετσι το παιδι εχει παντα παρεα. Εγω πολλες φορες ειμαι μονη μου και οι κοινες μας ωρες ειναι 5 με 9,30. Τι να πρωτοκανω? τα βασικα μαζεματα και μαγειρεμα ή το παιδι? δεν με αφηνει να κανω καμμια δουλεια γιατι θελει να ειμαστε στο δωματιο να παιζουμε, δεν ζηταει κατι παραλογο ειναι μονος του και του λειπω εγω πρεπει να βρω τροπο να το διαχειριστω

κ εγω μονη μου με το παιδι τις περισσοτερες ωρες. παρτον μαζι σου κ κανε τις δουλειες με διαλλειματα, λιγο παιξτε κ λιγο κανε καμια δουλεια. ποσο ειναι ο μικρος? κοιμαται καθολου μες την ημερα?

εγω ετσι εκανα, την επερνα μαζι μου, βεβαια προσπαθουσα να κανω τις δουλειες μου οταν κοιμαται, ακομα κ τωρα, εκτος απο τα βασικα καθημερινα (φαγητο-κ οχι καθε μερα-κρεβατια-μπανιο-συμμαζεμα) που τα κανω το πρωι μεχρι τις 10,30 που την βαζω για υπνο κ να παω για δουλεια,προσπαθω να κανω το απογευμα το πολυ 1 ωρα δουλειες κ αυτο διακεκομενα.

ξεκινα κ παιζε καμια ωρα μαζι του κ δεν αν μπορεις να την κανεις για μιση ωρα κ βαλε πχ το φαγητο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!

Ωραίες οι ιδέες για το ξύδι!! Θα το κάνω κ στα πλυντήρια! Όσον αφορά στη στράτα κ εμάς ο παιδίατρος (που είναι κορυφαίος μας είχε απαγορέψει τη στράτα... Τσέκαρέ το,αν θες,Δομνίνα!

Επίσης,αναφέρθηκε κάπου η λέξη ύπνος συνοδευόμενη από το επίθετο μεσημεριανός;;;;;;;;;;;:-D:-D:-D

Θυμάστε που ονειρευόμουνα τακτοποίηση μπάνιου; Μόνο ένα καλό καθάρισμα αξιώιηκα μιας κ τα αγόρια μου με ήθελαν συνέχεια!!!

Δεν θυμάμαι άλλα...

Φιλιά!!!

καλησπέρα κ παλι! Αφού ταισα άλλαξα κ επλυνα τα τσιμπραγκαλα της μικρής, μάζεψα τα παιχνίδια κ εβαλα μια καλη σκουπα παντού. τωρα υης εδωσα το βραδινό της λ αραξα. Αυριο ένα καλό ξεσκονισμα κ την στηλη του μπάνιου. καλο βραδυ σε όλες, φιλάκια

Καλησπερα

μουλιασαμε το τριημερο και σημερα βγηκε ενας ηλιος να :rolleyes:

κυριακη ημασταν μεσα λογο βροχης πηγαμε για φαγητο στο πεθερηκο κια το απογευμα παιδοτοπο πλειμομπιλ

Κ.Δευτερα βροχη και καο απο το πρωι οποτε παλι μεσα :mad:

το μεσημερι πεθερηκο και το απογευμα σε φιλους για καφε :eek:

σημερα το πρωι μου ακυροθηκε ενα ραντεβου και πολυ το χαρηκα

γιατι ειχε ηλιο και τα πεταξα ολα εξω εβαλα 3 πλυντιρια σκουπησα σφουγγαρησα

ολο το σπιτι με αρκαδι και ξυδακι

ξεσκονησα και εκανα τα τζαμια απο τα δωματια μας με το πανακι που ειπε η Ειρηνη( απο το λιντλ)με νεροξυδο και αστραψαν

πηγα το μικρο στη γιαγια κει εφυγα για δουλεια

επεστρεψα και τον πηρα 2.30 και πηγαμε Α.τουμπα να παρω τη στηρελα απο το σερβις, ηρθαμε για καμια ωρα στο σπιτι και μετα φυγαμε για ενα ραντεβου

που ειχα παρεουλα (ειχε παιδακι εκει που πηγα)

μετα για καφε στη κουμπαρα μας και κατα της 8 μαζευτηκαμε σπιτι μας

καναμε πιτσα (ειχα κανει ζυμαρι το μεσημερι) φαγαμε

εκανα και ενα αυγο ποσε για το μικρο( μονο ετσι του αρεσει του ζτιζτιφιογκου:tongue:) του εκανα και γιαουρτη με μελι και βρομιες(βρωμη)

και τωρα υπνο:eek:

για το ξυδι και τα απορηπαντηκα που ρωτησε η ιρενε

ΜΠΑΝΙΟ ριχνω σοδα στη μπανιερα, ψεκαζω με ξυδι, τρηβω με σφουγγαρι,

αφηνω για 5-10' και ξεπλενω με καυτο νερο

το ιδιο κανω και σε νυπτηρα

και τουαλετα ,ενα αλλο που κανω στην τουαλετα ριχνω το βραδυ ενα μουκαλι ξυδυ,αφηνω ολο το βραδυ και το πρωι τραβαω καζανακι και φευγη το πουρι

ΚΟΥΖΙΝΑ σε λεκανακι με ζεστο νερο βαζω μια κουταλια σοδα και αρκετο ξυδι

και λιγο υγρο πιατων και περναω, παγκο, εστιες, φουρνο, πλακακια κ.α

και μετα βρεγμενω πανι

ΣΦΟΥΓΓΑΡΗΣΜΑ βαζω σε λεκανι ζεστο νερω και μια κουταλια αρκαδι και μια κουπα ξυδι βρεχω ενα σφουγγαροπανο (παλια πετσετα) και κανω το πατομα

ΤΖΑΜΙΑσε λεκανακι με ζεστο νερο και ξυδι βουταω το πανι που πηρα απο λιντλ για τα τζαμια και καθαρηζω

απο φαρμακα εχω μια χλωρηνη

που την κανω διαλημα σε σπρει 1μερος χλωρηνη 3μερη νερο

και ψεκαζω τη λεκανι τουαλετας εκ περητροπης με ξυδονερο που εχω

σε αλλο σπρει

σαπουνι αρκαδι που το εχω για γενικης πατοματα κουφοματα κλπ

και ενα βιμ σκονι που το εχω για μπαλκονια και στο τσακιρ κεφι το ριχνω και στο μπανιο

αυταααααα

Καλησπερα!Μολις ξαπλωσα με το λαπτοπ αγκαλια να χαλαρωσω λιγο,ο αντρας μου βλεπει ταινια και ο μικρος κοιμαται.

Επλυνα τα πιατα,ηταν παρα πολλα καθισα λιγο με το μικρο,ηρθε και ο αντρας μου απο την δουλεια και τα ειπαμε λιγο, καθαρισα και τηγανισα πατατες και τις συνοδεψαμε με οτι ειχε περισεψει απο χθες,φαγαμε,σκουπισα τα πλυμμενα και τα εβαλα στα ντουλαπια,επλυνα αυτα που λερωσαμε καθαρισα και συμαζεψα παγκους,εβγαλα κοτοπουλακι απο την καταψυξη για αυριο,ετοιμασα ενα πλυντηριο με πετσετες.Αυτα τα λιγα.

Σας φιλω!

Καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...