Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα και απο εμένα!

Σήμερα κουτουλάω απο κούραση...κλείνουν τα μάτια μου!

Μαγείρεψα χυλοπίτες με κοκκινιστό κρέας...

τακτοποίησα ότι με ενοχλούσε στο μάτι...για να μην νευριάζω και

έκανα μποτέ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο εμένα!

Σήμερα κουτουλάω απο κούραση...κλείνουν τα μάτια μου!

Μαγείρεψα χυλοπίτες με κοκκινιστό κρέας...

τακτοποίησα ότι με ενοχλούσε στο μάτι...για να μην νευριάζω και

έκανα μποτέ!

εμ!;) αφου λυσαξες στα καρναβαλια:tongue::tongue:

καλημερα!!!

εδω κ εγω! διαλλειμα απο την δουλεια!

το πρωι αφου σηκωσα την μικρη μου κ καναμε τα πρωινα μας, της εδωσα το γαλα της κ μετα συνεχισα την ξεχασμενη γενικη της κρεβατοκαμαρας που ειχα ξεκινησει (κουρτινες-τζαμια-αλουμινια) κ εκανα τα εξης:

1. τραβηξα κ ξεσκονισα ολα τα επιπλα καλα με βρεμενο πανι
  2. ξεσκονισα κ τα καλωδια απο τα πορτατιφ
  3. εκανα πριζες κ διακοπτες
  4. επλυνα καλα τα διακοσμητικα
  5. αλλαξα λιγο την διακοσμηση σε ενα ραφακι (εχει πανω κατω ντουλαπακια κ ενδιαμεσα το ραφακι)
  6. εκανα πορτα κ ντουλαπες
  7. καθαρισα τον καθρεπτη
  8. καθαρισα τα σοβατεπι
  9. οπως ειχα τραβηξει τα επιπλα σκουπισα παρα πολυ καλα
  10. αλλαξα υποσεντονο, σεντονια κ αερισα παπλωμα κ μαξιλαρια
  11. εστρωσα το κρεβατι
  12. αλλαξα λιγο την διαρυθμιση της ντουλαπας κ αξιοποιησα το σκαμπο της τουαλετας σαν αποθηκευτικο χωρο.

ξεχασα να κανω το φωτιστικο, αλλα θα το κανω την επομενη φορα που θα καθαρισω.

απο τα καθημερινα εκανα:

1. αερια το σπιτι
  2. αερισα το παπλωμα κ το μαξιλαρι της μικρης
  3. μαζεμα νεροχυτη
  4. συμμαζεμα σαλονι κατι λιγα
  5. στρωσιμο τα ριχταρια
  6. μαζεμα κ διπλωμα απλωμενα
  7. περασμα το μπανιο
  8. ετοιμασα την μικρη κ την εβαλα για υπνο
  9. ετοιμαστηκα κ κατεβηκα για δουλεια

Και εγω εδω...

Αερισα τα παλώματα ,που σημαινει πως ξαναξεστρωσα τα κρεβατια ,αλλα ηθελα να εκκμεταλευτω τον ηλιο μιας και πάλι θα αλλαξει ο καιρός.

Συμμαζεψα τα υπνοδωμάτια,

απλωσα το πρωινο πλυντηριο και εβαλα αλλο ενα,

μαγειρεψα κιμα σαλτσα και θα βαλω ρυζι αργοτερα.

Τακτοποιησα καποιους λογαριασμους που γυριζαν στον πάγκο της κουζινας και εφυγα για περπάτημα.Επεστρεψα ,εφτιαξα μια πορτοκαλαδα και ηπια,μαζεψα την κουζινα και εβαλα τα πρωινα στο πλυντηριο.

Ειρηνη καλή συνεχεια με τα ρουχα ,μπραβο για το μαλλακι σου.

Βασια ,μπραβο για το μποτε ,εγω το εκανα το τριημερο,ξεκουρασου σημερα.

Μπιλάκο ,καλά να περασετε παρεουλα με το αγορακι σου σημερα.

Μαρια εδω παρολου που ειμαι στην εξοχη δεν εχω γυρη ,υπαρχει χαμηλη βλάστηση και οχι πευκα ,οπότε αυτο το γλιτωνω.Το σιγουρο ειναι πως με την βροχη που εριξε ολο το χειμωνα θα ειναι εντονη η γυρη την Ανοιξη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα και καλη σαρακοστη!

Το τριημερο στο σπιτι ειναι δυσκολο να ασχοληθω με τηλεοραση και internet. Εμας τελικα τα σχεδια περι βαψιματος και αλλαγης δωματιων ναυαγησε, θα βαψουμε μονο τα υπνοδωματια οταν φτιαξει ο καιρος (κατα το Μαιο) αλλα αλλαξα το δωματιο του παιδιου. Πηγαμε στο ΙΚΕΑ και πηραμε επιπλακια και τα παλια τα μπεμπε τα εδωσα στην κολλητη μου που ειναι εγκυος. Παιδευτηκαμε πολυ στη συναρμολογηση γιατι τα σχεδια και οι βιδες ηταν λαθος και καναμε 2 μερες να τα φτιαξουμε κι ακομα μενει αλλο ενα. Οποτε το σ/κ ειχα ενα σπιτι χαος. Εχτες πηγαμε στη μαμα μου, ειχε κοσμο αλλα δεν μπορω να πω οτι περασα και καλα γιατι ο μικρος σχεδον ολη μερα εκλειγε επειδη δεν ειχε αποκλειστικοτητα με τον παππου του. Δυστυχως του κανουν ολα τα χατιρια και το παιδι εμενα δεν με ακουει και οταν ειμαστε οι δυο μας ειναι μεσα στη γκρινια, με αποκορυφωμα εχτες που ειπα αντε να παω για δουλεια. Εχω στεναχωρηθει πολυ, νιωθω οτι απομακρυνομαι απο το παιδι μου, μονο τον παππου του θελει. Εχτες ηταν κι ενα κοριτσακι εκει και ουτε να παιξει δεν ηθελε μονο εκλαιγε.

Ειρηνη και καλαμαρακι ωραια τα φαγακια σας και οι τακτοποιησεις!

Δεν μπορω να σχολιασω πολλα, εχετε γραψει πολλα και ημουν εκτος αρκετες μερες. Ευχομαι να ειστε ολοι καλα!

ιωαννα βαλε ορια σε ολους μην τους επιτρεπεις να το κανουν αυτο, ξεκινα να περνας αρκετη ωρα με το παιδι, ωστε να ερθετε παλι κοντα κ σιγα σιγα βαλε τα ορια σου κ στο παιδι!

Διαφημίσεις

Mικρές μου,

Προχωρησα αρκετά το σιδέρωμα

DSCN0424_zpsebca11bd.jpg

.... άπλωσα την παπλωματοθήκη μας

εφτιαξα λιγάκι τα μαλλάκια μου

έφαγα πρωϊνό

Συνεχίζω και πάω να ετοιμάσω μία δημοσίευση για τη χθεσινή εκκαθάριση. :P

μωρε μπραβο σιδερο!!! εχω κ εγω....απειρα!!! κ απλυτα!!!

μαζεψα σχεδον ολα τα ρουχα με τον ηλιο στεγνωσαν στο πι κ φι

κ απλωσα ακομα ενα πλυντηριο με λιγα σκουρα

εβρασα κ τα μακαρονακια μας.

εδωσα στον μικρο 2 μηλαρακια κ χαλβα(τον ταισα γκρρ..) τι κακο δεν τρωει μονος του σπιτι βαριεται... ενω στο σχολειο μια χαρα μονος τρωει!

κ ζωγραφιζουμε, γραφουμε ονοματα φιλων που θελει να ξερει!

δεν θυμαμαι ποια κοπελα ρωτουσε πως να του μαθει τα γραμματα ο δικος μου τα εμαθε εντελως μονος του (να τα αναγνωριζει οπτικα κ να τα ονομαζει) απο ενα παιδικο λαπ τοπ περιπου 2μιση ετων αλλα τους τελευταιους 3-4 μηνες(4ετων) εχει εντονο ενδιαφερον να μαθει να γραφει διαφορες λεξεις. του ειχε κανει δωρο η δασκαλα του βιβλιο με προγραφικες ασκησεις κ.α πολυ καλο για 5-6 ετων κ αφου του εριξα μια ματια το θεωρησα "δυσκολο"για την ηλικια του κ το καταχωνιασα ωστε να το εμφανισω σε πιο καταλληλη ηλικια.

αμ που το ξεθαψε κ με ρωτουσε να του πω τι πρεπει να κανει στις ασκησεις κ το εκανε σχεδον ολο σε 2 μερες. δεν τον ενθαρυνω καθολου αλλα οταν ερχεται κ μου ζηταει να του λεω ενα ενα τα γραμματα ωστε να σχηματισει λεξεις η να τις αντιγραψει βλεποντας δεν μπορω να του πω οχι!

θελω να καταληξω οτι αν ο δικος μου δεν εδειχνε απο μονος του ενδιαφερον δεν θα ειχα καμμια σκασιλα να μαθει να γραφει απο τωρα το θεωρω μειονεκτιμα γιατι εχει ακομα την φετεινη χρονια κ εναν χρονο ακομα παιδικο συν νηπιο κ μετα πρωτη δημοτικου. σιγουρα θα εχει βαρεθει ως τοτε...

υπαρχει ισως περιπτωση να του περασει ο καημος κ να τα ξεχασει ως τοτε???

για πειτε οι εκπαιδευτικοι της παρεας.

ιωαννα βαλε ορια σε ολους μην τους επιτρεπεις να το κανουν αυτο, ξεκινα να περνας αρκετη ωρα με το παιδι, ωστε να ερθετε παλι κοντα κ σιγα σιγα βαλε τα ορια σου κ στο παιδι!

σε γενικες γραμμες δεν εχω σοβαρα προβληματα αλλα του εχουν αδυναμια και το ξερει. Παραλογα πραγματα δεν γινονται, απλα οι γονεις μου ειναι 2, ο ενας κανει καμμια δουλεια ο αλλος παιζει ετσι το παιδι εχει παντα παρεα. Εγω πολλες φορες ειμαι μονη μου και οι κοινες μας ωρες ειναι 5 με 9,30. Τι να πρωτοκανω? τα βασικα μαζεματα και μαγειρεμα ή το παιδι? δεν με αφηνει να κανω καμμια δουλεια γιατι θελει να ειμαστε στο δωματιο να παιζουμε, δεν ζηταει κατι παραλογο ειναι μονος του και του λειπω εγω πρεπει να βρω τροπο να το διαχειριστω

Διαφημίσεις

πωπω καλε πως αλλαξε ετσι ο καιρος βγηκα να μαζεψω οσα στεγνωσαν απ το 2ο απλωμα κ ξυλιασα!

φαγαμε μαζεψα νεροχυτη παιξαμε λιγο ακομα κ τωρα ετοιμαζομαι για δουλεια κ θα τον παραδωσω στην πεθερα.

τα λεμε κοριτσουδια καλη συνεχεια!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή Σαρακοστή να έχουμε..

Χάθηκα το τριήμερο διότι τα κέφια ήταν πολύ πεσμένα και γενικά οικογενειακώς ήμασταν μέσα στα νεύρα με αποκορύφωση τη χθεσινή μέρα που σχεδόν δεν μιλιόμασταν με τον σύζυγο..

Από την προηγούμενη Πέμπτη είχε κάτι δέκατα και γενικά ήταν αδιάθετος με αποτέλεσμα να είναι πιο γκρινιάρης και από τον Γκρινιάρη (το νάνο).. γκρινιάρικο στρουμφάκι τον λέω εγώ και πιο σωστό παρατσούκλι δεν υπάρχει.. Αποτέλεσμα; και τις τρεις μέρες να μην ασχοληθεί καθόλου με τον μικρό με την αιτιολογία ότι έχει γρίπη και θα τον κολλήσει.. Βάλτε και την ακαταστασία που προκαλεί σε όλο το σπίτι, προσθέστε και το γεγονός ότι είπε στα πεθερικά μου να έρθουν να κάνουμε Καθαρή Δευτέρα όλοι μαζί ε, πολύ ήθελα η γυναίκα για να γίνω έξαλλη; Την Κυριακή το μεσημέρι πήρα το παιδί και πήγαμε στην παιδική χαρά 3 ολόκληρες ώρες το μεσημέρι για να κοιμηθεί και μετά όταν γυρίσαμε είχε το θράσος να μου πει ότι θέλει να δει ποδόσφαιρο... Τέλος πάντων..

Ο μικρούλης μου είναι καλύτερα από ποτέ.. μέσα στο νάζι και την τσαχπινιά.. όλο χαμογελάει κορίτσια και λιώνω.. είμαι αφόρητα ερωτευμένη μαζί του και το δηλώνω..

Χθες το βράδυ δεν καλοκοιμόταν.. ξύπναγε κάθε μια ώρα.. ώσπου η μάνα δεν άντεξα και κατά τις δυο το πρωί τον πήρα στο κρεβάτι.. αυτό ήταν.. ξεράθηκε το κακόμοιρο μέχρι το πρωί.. ξύπνησε στις 6 για γάλα και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 7.30.. Τον έβλεπα που κοιμόταν και τον χάζευα!

Από δουλειές έκανα σκούπισμα στο μπαλκόνι, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα το σπίτι και μάζεψα όλα τα απορρυπαντικά από όλες τις γωνιές του σπιτιού και τα έβαλα σε 2 ράφια στην αποθήκη.. Έπεται και άλλο μεγάλο ξεκαθάρισμα το Σαββατοκύριακο..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Δομνίνα το δικό μου πλυντήριο τα ίδια κάνει αλλά αν ρίξω τους βαθμούς γίνεται πιο σύντομο και ακόμη έχω ακόμα ένα κουμπι που λέει time save και μειώνει τον χρονο όσο θες.. πχ ποτέ δεν θα βάλω ρούχα δικά μου να πλένονται για δυομιση ώρες.. ρούχα τα οποία είναι καθαρά ουσιαστικά και θέλουν ένα φρεσκάρισμα.τα βάζω 1 ώρα. δες αν έχει κάποιο κουμπί που δεν το έχεις προσέξει.

Κοριτσάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ.. Έχει και το δικό μου πλυντήριο παρόμοιο κουμπί και το πάτησα μια φορά και μειώθηκε κατά μισή ώρα το πρόγραμμα.. Γράφει μέσα στις οδηγίες ότι μπορείς να το πατήσεις και 2 φορές αλλά δεν λειτουργεί σε όλα τα μοντέλα.. Θα δείξει την επόμενη φορά..

Έχει βέβαια και γρήγορο πρόγραμμα για 3 κιλά ρούχα στα 20 λεπτά.. Το χρησιμοποίησα στα ρούχα του μπέμπη που είναι καθαρά και απλά τα φρεσκάρισα!

L2qIp2.png

Γεια σας γλυκουλες μου!!!

Σήμερα εκτος απο το τρελο τρεξιμο στην δουλεια... πονάει πολύ και η κοιλιτσα οι δυσκολες μέρες!!!!!!!!!

Ουφ!!! Ευτυχως σίδερο δεν εχω το τελειωσα αλλα εχω πολλές πολλές εκκρεμότητες

Θα το δω σιγα σιγα το πραγμα!!!

Με πριζοσατε με τα καλυντικά θα το κάνω και εγω ...σιγα σιγα

:) Καλη Σαρακοστή γλυκουλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...