Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλές μου φίλες, σας έλειψα? :)

Καλή Σαρακοστή να χουμε, και καλό μήνα επίσης!

Εγώ χάθηκα εντελώς από το θέμα, και αμα σας πω τον λόγο θα γελάτε :D

ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΛΕΚΩ!!! :mrgreen: :mrgreen:

Και μόλις βρίσκω ελάχιστο χρόνο τσουπ! πιανω το βελονακι μου, ή βλεπω βιντεακια (γιατί δεν είχα ιδέα), αλλά είναι πανεύκολο και εχω πορωθει!

Μέχρι στιγμής έφτιαξα τρία διαφορετικά σκουφάκια, λουλούδια, πεταλούδες και άλλα!

Την απόφαση αυτην την πήρα χάρη στη ΝΑΣΙΑ η οποία πριν καιρό είχε γράψει σε ένα ποστ για το πόσο χαλαρωτικο είναι, και από κείνη τη μέρα μου μπήκε στο μυαλό, πήρα τις βελόνες και τα βελονακια της γιαγιάς, και... κόλλησα!

ΝΑΣΙΑ μου, σε ευχαριστώ!

Η αλήθεια είναι ότι όλον αυτό τον καιρό σας "αντικατέστησα" με ένα τετράδιο, όπου κάθε μέρα κάνω την λίστα μου με όλα όσα κάνω, και έτσι εχω ένα εύκολο σημείο αναφοράς για να βλέπω τι κάνω όλη μέρα και να παίρνω κουράγιο! :)

:arrow: (Καμιά φορά έριχνα λίγες κλεφτες ματιές στην τελευταία σελίδα σας (το παραδέχομαι χαχα ! ) και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: κάπου πήρε το μάτι μου να λέτε όλες τι καλά που είναι τώρα που το θέμα ξανά βρήκε τους ρυθμούς του, μπήκε στο αρχικό κλίμα, δεν κατάλαβα καλά, έγινε κάτι, άλλαξε κάτι? :confused: )

Τα υπόλοιπα νέα μου όπως τα ξέρετε, τρέξιμο τρέξιμο τρέξιμο τρέξιμο !!!!

Καλή σας νύχτα, σας φιλώ!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? εγω πινω καφεδακι κ σε λιγο παω να ξυπνησω την μικρη μου. ο αντρουλης νωρις νωρις στο γραφειο. ακουσα το 2ο 15ημερο του μαρτιου παρα πολυ κρυο!

εχτες το απογευμα μια που κατσαμε σπιτι το εκμεταλευτικα:

1. εκανα μπανιο-ελουσα-στεγνωσα μαλλια-εκοψα νυχια της μικρης
  2. την ταισα
  3. αδειασα πλυντηριο πιατων
  4. μαζεψα νεροχυτη
  5. καθαρισα παγκους κ εστιες
  6. επλυνα μια κατσαρολα κ την χυτρα
  7. εβαψα τα νυχια των χεριων(μια απο τις προηγουμενες μερες ειχα κανει σχημα κ πετσακια στα νυχια χερια-ποδια)
  8. λουστηκα κ εφτιαξα τα μαλλια μου
  9. εβγαλα φρυδια
  10. εφτιαξα τα αλλα δυο συρταρια του μπανιου (πεταξα μονο μια σκια, ειχα κανει καλη εκκαθαριση πριν 6μηνες)
  11. εκανα φτερνες (το μεσημερι που εκανα μπανιο)
  12. παιξαμε λιγο με την μικρη

την ταισα για βραδυ κ αραξα με κρασακι να δω το εργο μου.

για σημερα φαγητο εχω, θελω να κανω ενα πολυ καλο σκουπισμα σε ολα τα δωματια.

μαριαννα μου μπραβο για το πλεξιμο, αλλα μπαινε να μας λες κ τα νεα σου!!!

κικη που εισαι καλε?

βρε αρετη μου, μετα απο τοσο κοσμο στο σπιτι κ κουραση εντος κ εκτος, ειχες κουραγιο για ολα αυτα? εμενα τα μπαλκονια μου χαλια.... ο ανηψιος σου πως ειναι?

καλα βρε ειρηνη μου ολα τα αλλα, το γαλακτομπουρεκο τι το θελατε στο τελος?????:shock::shock::shock::shock::shock:

ελενα αυτη την λαγανα πολυ την λιγουρευτηκα!!! μπραβο για τις τακτοποιησεις!!!

βασια μου φανταζομαι περασατε τελεια ε?

χρυσα ο μικρος καλυτερα?

αυτα τα ολιγα απο μενα, ξεκιναει παλι μια εβδομαδα τρεξιματος, παω να σηκωσω την μικρη κ να ξεκινησω!

να εχουμε μια υπεροχη εβδομαδα!!!:D:D:D:D:D

Καλημερα και καλη σαρακοστη!

Το τριημερο στο σπιτι ειναι δυσκολο να ασχοληθω με τηλεοραση και internet. Εμας τελικα τα σχεδια περι βαψιματος και αλλαγης δωματιων ναυαγησε, θα βαψουμε μονο τα υπνοδωματια οταν φτιαξει ο καιρος (κατα το Μαιο) αλλα αλλαξα το δωματιο του παιδιου. Πηγαμε στο ΙΚΕΑ και πηραμε επιπλακια και τα παλια τα μπεμπε τα εδωσα στην κολλητη μου που ειναι εγκυος. Παιδευτηκαμε πολυ στη συναρμολογηση γιατι τα σχεδια και οι βιδες ηταν λαθος και καναμε 2 μερες να τα φτιαξουμε κι ακομα μενει αλλο ενα. Οποτε το σ/κ ειχα ενα σπιτι χαος. Εχτες πηγαμε στη μαμα μου, ειχε κοσμο αλλα δεν μπορω να πω οτι περασα και καλα γιατι ο μικρος σχεδον ολη μερα εκλειγε επειδη δεν ειχε αποκλειστικοτητα με τον παππου του. Δυστυχως του κανουν ολα τα χατιρια και το παιδι εμενα δεν με ακουει και οταν ειμαστε οι δυο μας ειναι μεσα στη γκρινια, με αποκορυφωμα εχτες που ειπα αντε να παω για δουλεια. Εχω στεναχωρηθει πολυ, νιωθω οτι απομακρυνομαι απο το παιδι μου, μονο τον παππου του θελει. Εχτες ηταν κι ενα κοριτσακι εκει και ουτε να παιξει δεν ηθελε μονο εκλαιγε.

Ειρηνη και καλαμαρακι ωραια τα φαγακια σας και οι τακτοποιησεις!

Δεν μπορω να σχολιασω πολλα, εχετε γραψει πολλα και ημουν εκτος αρκετες μερες. Ευχομαι να ειστε ολοι καλα!

καλημέρα!!:D

καλή Σαρακοστή!!

αχ τι ωραία που ήταν το τριήμερο...βόλτες - παρά τις βροχές - είδαμε φίλους....καλά ήταν και θα ήταν ακόμα καλύτερα αν είχε καλό καιρό και πετούσαμε κ χαρταετό αλλά δεν πειράζει, του χρόνου...

ευτυχώς εχω χαλαρή εβδομάδα από πολλές απόψεις οπότε δεν πτοούμαι:tongue::tongue:

Ειρήνη θεα η πεθερά!!

έκανα και γω κανα δυο τακτοποιησούλες στο μπάνιο το ΣΚ και τις κλασικές δουλίτσες...

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα καλες μου φιλες!

καλημερα απο τις μουσκεμενες Σερρες.......

μα δεν σταματησε καθολου η βροχη 3 μερες....ξεπατωθηκε.......

καλη σαρακοστη!!!

εμεις μειναμε σπιτι μονοι γιατι ο μικρος εκανε πυρετο......σημερ ειναι στην πεθερα μου.....εκπληξη!!!!"παρε δωρο τον αρρωστο δημητρη πεθερουλα μου που σου λειψαμε τοσες μερες"

μπορει να τον παει ο αντρας μου πρωι στην γιατρο......

μπουχτησα τελειως 3μερες μεσα.....ειχα βγει Σαββατο πρωι κ ειχα παρει τοσα ωραια καλουδια για φαγητο...

τελικα καναμε μονο μπακαλιαρο!πετυχα το κουρκουτι κ εγινε απιθανος!

εκανα συνεχεια δουλειες 3μερες μεσα.....ηλεκτρικη,συμμαζεματα,πλυντηρια κ σιδερο.....

χθες εφτιαξα φακες για σημερα....

καταπληκτικες οι φωτος σας!!

κ οι λαγανες φαινονται ....πολυ μιαμ μιαμ......

τωρα στην δουλεια ....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες!Τι κανετε?

Επιτελους επιστρεψαμε στην καθημερινότητα μας. Δεν συμπαθω καθολου τις απόκριες ετσι και αλλιως αλλα και φετος ημουν πολύ στα κατω μου...

Τεσπα,πάμε γι' άλλα!

Σημερα πήγα τον μικρο σχολειο ,περασα και από το κρεωπολείο και το φουρνο και επέστρεψα.Εστρωσα τα κρεβατια ,εβαλα ενα πλυντηριο και εφτιαξα καφεδακι.Το σπίτι ειναι σε πολύ καλη κατασταση οπότε προβλέπεται χαλαρη ημερα.

Καλαμαρακι ,πάντα χαιρομαι να διαβαζω τα πόστ σου ,μεταδίδουν αισιοδοξια και καλή διαθεση!

Μπραβο για ολα ,τα καλλυντικα σου σούπερ οργανωμενα και τα πανκεικς τελεια!!!!!!!

Ειρηνη ,η πεθερα σου σας ετοιμασε τρελλο φαγοπότι! Και του χρόνου!

Ιωαννα ,περιμενουμε φωτο.Με 'γεια τα καινουρια επιπλα ,να τα χαρει το πιτσιρίκι σου!

Προσπάθησε οσο χρονο περνας με το παιδακι σου να περνατε ευχαριστα και επεμεινε σε καποιους κανόνες που εχεις βαλει εσυ ,ζητα και από τους παππουδες ,οταν εισαι μπροστα να μην επεμβαινουν ,και ολα θα στρωσουν ,μην στενοχωριεσαι.

Μαριαννα ,καλες δημιουργίες!

Γιωτα ,ο μικρος ειναι καλά ευτυχως μονο ενα εικοσιτετραωρο του κρατησε το συναχι. Καλή δυναμη για την καινουρια εβδομαδα.

Ζοισκος ,να σου ζησουν τα αγγελούδια σου!

Δημητρα ,περαστικα στο γιοκα σου.

Μανουλίτα ,Αρετη και Μιρτουλα καλή εβδομαδα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα!!!τι κανετε?καλε μαζευτειτε να παμε να πεταξουμε χαρταετο σημερα!!ηλιολουστη μερα σημερα..

Γιωτακι δεν ειχα καθολου ορεξη χθες για δουλειιες αλλα και μονο που εβλεπα το σπιτι χαλια και παντου πραγματα μ'επιανε φρικη..σημερα δουλεια οποτε δεν αντεχα να γυρισω το μεσημερι και να επικρατει μπαχαλο..κουραστηκα μεν αλλα η αισθηση του καθαρου και τακτοποιημενου σπιτιου μου δημιουργησε μια ηρεμια..μονο σε μενα μαλλον γιατι οι κορες μου καθε αλλο παρα ηρεμες δεν κοιμηθηκαν το βραδυ..ξυπναγαν συνεχεια και οι δυο..ο ανηψιος μου καλα ειναι στο τελος της βδομαδας θα κοψουν τα ραμματα..

Ιωαννα μεγεια τα καινουργια επιπλακια..

Μαριαννα μου ξεκινησες πλεξιμο?και εγω θα θα θελα αλλα δεν ξερω.απο βιντεακια εμαθες δηλαδη?παντως απ'οτι λενε ειναι τρομερα αγχωλυτικο..

Δημητρα και εδω στην πρωτευουσα χαλια ηταν ο καιρος,εβρεχε με μονη εξαιρεση την Κυριακη..

Χρυσα ειναι καλυτερα ο μικρος?

Μιρτουλα με παρηγορει το γεγονος οτι αυτη η βδομαδα ειναι ''κουτση''..

Καλη μερα να εχουμε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα και καλή "εργάσιμη" εβδομάδα. :P

Το πρωϊνό μου ξεκίνησε με δουίτσες, αφού επέστρεψα από σχολείο και σούπερ μάρκετ.

Έπλυνα το μπροστινό μπαλκόνι που ήταν.... :oops: από τη βροχή και τον αέρα.

Άπλωσα ένα πλυντήριο με σκούρα, από το νυχτερινό

Έπλυνα τα πιατικά μου και καθάρισα τους πάγκους μου

Έβαλα την παπλωματοθήκη μας να πλένεται

Ξεσκόνισα το σαλόνι

Έπλυνα το 'στεφανάκι' του φιογκακίου, που βάζουμε στη λεκάνη

Λούστηκα και έκανα μασκούλα

Σιδερώνω...

Σας φιλώ και θα επανέλθω. Σήμερα θέλω να ανεβάσω δημοσίευση στο blog μας, απο χθεσινό ξεκαθάρισμα σε "ρημαδο-σύρταρο".. ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια, καλή σαρακοστή να έχουμε.

Έγραψα και πριν και τα έχασα όλα μαζί με το πλήκτο ctrl την ώρα που πήγα να κάνω αντιγραφή.

Αν και είμασταν κάθε μέρα έξω(δεν μας πτόησε ο καιρός) προχώρησα αρκετές από τις δουλειές τις λίστας μου.

-καθάρισα το συρτάρι με τις πετσέτες της κουζίνας, πέταξα και τρεις φθαρμένες.

-καθάρισα το ντουλάπι με τα τραπεζομάντηλα και τα βιβλία/περιοδικά μαγειρικής.

-τακτοποίησα τις τυπωμένες συνταγές μου σε νέο πιο βολικό φάκελο

-από αυτές τις δύο δουλειές πέταξα και αρκετή χαρτούρα

-πέταξα αρκετά γιάλινα βαζάκια στην ανακύκλωση

-καθάρισα το ντουλάπι με τα παιδικά πιάτα, ποτήρια, κρέμες κλπ.

-καθάρισα το ντουλαπάκι του κάτω μπάνιου

-μάζεψα μια κούτα με βρεφικά παιχνίδια που ούτε ο μικρός δεν τα παίζει πια

Φυσικά έγιναν και όλα τα καθημερινά μας, έκανα και το σίδερο χθες το βράδυ, οπότε για σήμερα έχω μόνο λίγο σούπερ και μαγείρεμα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

σημερα απ οτι διαβαζω χαλαρη μερα για ολες μας μιας κ ο καιρος μας εκλεισε μεσα το τριημερο κ πλακωθηκαμε στις δουλειες!

κ εγω καθαρισα την Κυριακη το πρωι το σπιτι συν πλυντηρια στεγνωτηρια κ σιδερο μιας κ δεν ειχα κ μαγειρεμα φαγαμε στην πεθερα κ μετα το φαγητο με το που εσκασε ο ηλιος πηγαμε στην πλατεια απεναντι μας παρεα με τα ξαδερφακια μας κ φιλους γειτονες κ πεταξαμε αετο!!

το ευχαριστηθηκα γιατι δεν ειχα πεταξει ποτε κ ενω ολοι παλευαν να τον σηκωσουν ανεπιτυχως,τους λεω θα το κανω εγω κ τσουπ σηκωθηκε με την μια!! χαχαχα η τυχη του πρωταρη μου ελεγαν αλλα εγω χαρηκα περισοτερο και απο τα μικρα...!!

την Δευτερα μαγειρεψα κ καλεσαμε φιλους σπιτι εφυγαν, μαζεψα κ το απογευμα ηρθαν αλλοι φιλοι. ο μικρος πολυ καλυτερα δεν εχει ξανακανει πυρετο, ευτυχως ολοι που βρεθηκαμε, ηταν η ειχαν περασει ιωση αρα δεν πτοηθηκαν να ερθουν σε επαφη μαζι μας!

απ το πρωι εχω αερισει καλα το σπιτι

ηπια καφε!

αλλαξα σεντονια, υποσεντονα, θηκες μαξιλαριων κ παπλωματοθηκες

τα εβαλα στο πλυντηριο σε λιγο θα τα απλωσω.

εφτιαξα πρωινο στον μικρο(δεν τον εστειλα κ σημερα σχολειο μιας κ ειμαι απογευματινη στην δουλεια)

εκανα μια καλη το μπανιο , νεροχυτη κ τους παγκους της κουζινας.

αδειασα το πλυντηριο πιατων

εβαλα το μικρο σκουπακι κ μαζεψα γυρω απο το τραπεζι ψιχουλακια

περασα με βετεξ τραπεζι τα τραπεζια κ μπουφε.

σκουπισα σφουγγγαρισα τα μπαλκονια

θα κανω μακαρονια να φαμε με το σαγανακι γαριδες που εμεινε απο χθες (κ αλλα φαγητα ενα σωρο περισεψαν)

κ θα χαζολογαω εδω!

καλημερα καλες μου φιλες!

καλημερα απο τις μουσκεμενες Σερρες.......

μα δεν σταματησε καθολου η βροχη 3 μερες....ξεπατωθηκε.......

καλη σαρακοστη!!!

εμεις μειναμε σπιτι μονοι γιατι ο μικρος εκανε πυρετο......σημερ ειναι στην πεθερα μου.....εκπληξη!!!!"παρε δωρο τον αρρωστο δημητρη πεθερουλα μου που σου λειψαμε τοσες μερες"

μπορει να τον παει ο αντρας μου πρωι στην γιατρο......

μπουχτησα τελειως 3μερες μεσα.....ειχα βγει Σαββατο πρωι κ ειχα παρει τοσα ωραια καλουδια για φαγητο...

τελικα καναμε μονο μπακαλιαρο!πετυχα το κουρκουτι κ εγινε απιθανος!

εκανα συνεχεια δουλειες 3μερες μεσα.....ηλεκτρικη,συμμαζεματα,πλυντηρια κ σιδερο.....

χθες εφτιαξα φακες για σημερα....

καταπληκτικες οι φωτος σας!!

κ οι λαγανες φαινονται ....πολυ μιαμ μιαμ......

τωρα στην δουλεια ....

Δημητρα περαστικα στον μικρο να τον πατε σε γιατρο γιατι ο δικος μου περα το ενα κ μοναδικο 39και που εκανε την Παρασκευη δεν ειχε κατι εμφανες ανυσηχητικο, κ ομως αν δεν τον ειχα παει δεν θα ηξερα για τα ακροαστικα κτλ ουτε καν φαινοταν οτι ηταν τοσο χαλια ο καημενουλης μου!

Mικρές μου,

Προχωρησα αρκετά το σιδέρωμα

DSCN0424_zpsebca11bd.jpg

.... άπλωσα την παπλωματοθήκη μας

εφτιαξα λιγάκι τα μαλλάκια μου

έφαγα πρωϊνό

Συνεχίζω και πάω να ετοιμάσω μία δημοσίευση για τη χθεσινή εκκαθάριση. :P

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μετά από ένα βροχερό τριήμερο, σήμερα που πρέπει να πάμε για δουλειά βγήκε ο ήλιος! Τα νεύρα μου!

Περάσαμε όμορφα το τριήμερο αν και λόγω καιρού δεν κάναμε όσα θέλαμε. Είδα τις φίλες μου, έβγαλα το μωρό στη λιακάδα την Κυριακή και χθες πήγαμε το απόγευμα σε εμπορικό για καφέ. Από δουλειές έκανα μόνο μαγειρέματα και συντήρηση του σπιτιού αφού είχα κάνει καλό καθάρισμα την Παρασκευή.

Μαζί με την άνοιξη που έχουμε σήμερα ξεκίνησε και η γύρη. Δεν υπάρχει σημείο που να μην είναι κολλημένη. Τι να πρωτοκαθαρίσω δεν ξέρω. Τα μπαλκόνια, η εξωτερική σκάλα, τα πεζοδρόμια όλα είναι χάλια. Τα καλά της εξοχής είναι αυτά. Έχει καμιά άλλη κοπέλα το ίδιο πρόβλημα;

Ειρήνη και καλαμαράκι πολύ ωραίες οι φώτο από τα τα φαγητά. Και του χρόνου.

Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί έχω και εξωτερικές σήμερα.

Καλή εβδομάδα σε όλες:-)

h6cQp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μετά από ένα βροχερό τριήμερο, σήμερα που πρέπει να πάμε για δουλειά βγήκε ο ήλιος! Τα νεύρα μου!

Περάσαμε όμορφα το τριήμερο αν και λόγω καιρού δεν κάναμε όσα θέλαμε. Είδα τις φίλες μου, έβγαλα το μωρό στη λιακάδα την Κυριακή και χθες πήγαμε το απόγευμα σε εμπορικό για καφέ. Από δουλειές έκανα μόνο μαγειρέματα και συντήρηση του σπιτιού αφού είχα κάνει καλό καθάρισμα την Παρασκευή.

Μαζί με την άνοιξη που έχουμε σήμερα ξεκίνησε και η γύρη. Δεν υπάρχει σημείο που να μην είναι κολλημένη. Τι να πρωτοκαθαρίσω δεν ξέρω. Τα μπαλκόνια, η εξωτερική σκάλα, τα πεζοδρόμια όλα είναι χάλια. Τα καλά της εξοχής είναι αυτά. Έχει καμιά άλλη κοπέλα το ίδιο πρόβλημα;

Ειρήνη και καλαμαράκι πολύ ωραίες οι φώτο από τα τα φαγητά. Και του χρόνου.

Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί έχω και εξωτερικές σήμερα.

Καλή εβδομάδα σε όλες:-)

τη γυρη ουτε εγω την αντεχω και ολη την ανοιξη ετσι θα τη βγαλουμε, εχουμε παρα πολλα πευκα και οσο σκεφτομαι την κιτρινιλα και καθε μερα να θελουν ολα πλυσιμο τρελα με πιανει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...