Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Περαστικά Ειρηνάκι....είδες η ανάποδη στιγμή τι σου κάνει??? ευτυχώς που άκουσες το ένστικτο σου και όχι τους άλλους!!

Και εμένα η μεγάλη μου όταν πέσει έτσι κοπανιέται, ακόμα και στα απλά χτυπήματα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά Ειρηνάκι....είδες η ανάποδη στιγμή τι σου κάνει??? ευτυχώς που άκουσες το ένστικτο σου και όχι τους άλλους!!

Άστα Βάσια..:(

Στο μεταξύ, τώρα τον έκανα μπανάκι, πολυ προσεκτικά, γιατί μας είπε ο γιατρός να μην πάει καθόλου νερό μέχρι να βγουν τα ράμματα στις 18 (.... :(:(:(} είδα πως ψηλά στα ωμάκια του, του έχουν κάνει έντονους μώλωπες, προφανώς από το δυνατό κράτημα που του έκαναν για να τον κρατήσουν την ώρα που του έκαναν τα ράμματα... :?.

Η μουρίτσα του δε... ένα χάλι κορίτσια. Ειδικά το δεξί του μάγουλο είναι όλο σπασμένα αγγειάκια προφανώς από το πολύ σφίξιμο και κλάμα στο Παίδων... :cry::cry::cry::cry: .

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι περαστικα στο φιογκάκι σου.

Γρήγορα να το ξεχάσετε!

Αυτό πάντως να μη σε αφήνουν να είσαι κοντα με το παιδί είναι εξοργιστικό.

Δοκίαμσε ρε ντοκτορ κι αν δε σ αγήνω να κάνεις τη δουλειά σου βγάλε με έξω!!! Ακους εκει αμεσως περαστε εξω..... ε αι σιχτιρ:evil::evil::evil:

Εμένα το σπτι μου είναι χα΄λια και δε νομιζω να το ισορροπήσω κιολας!

Μας εχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Την Τετάρτη απο μια τυχαία εξεταση αίματος του μικρού μου ανηψιού 3.5 χρονων διαγνωστηκε λευχαιμία. Δεν μπορούμ να ηρεμησουμε ουτε λεπτο.

Απο τη μια στιγμη στην άλλη το παιδάκι βρέθηκε μεσα σ ενα αγνωστο χωρο με 10 ατομα απο πάνω του να το τρυπάνε ξανα και ξανα και ξανά και τη μανα εξω αι σιχτιρ ξανά. Το παιδάκι δεν το σκέφτονται???

Το μόνο που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε όλοι να γίνει καλά!!!

δε γραφω άλλα γιατι ήδη με πήραν παλι τα ζουμια

Ειρηνάκι περαστικα στο φιογκάκι σου.

Γρήγορα να το ξεχάσετε!

Αυτό πάντως να μη σε αφήνουν να είσαι κοντα με το παιδί είναι εξοργιστικό.

Δοκίαμσε ρε ντοκτορ κι αν δε σ αγήνω να κάνεις τη δουλειά σου βγάλε με έξω!!! Ακους εκει αμεσως περαστε εξω..... ε αι σιχτιρ:evil::evil::evil:

Εμένα το σπτι μου είναι χα΄λια και δε νομιζω να το ισορροπήσω κιολας!

Μας εχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Την Τετάρτη απο μια τυχαία εξεταση αίματος του μικρού μου ανηψιού 3.5 χρονων διαγνωστηκε λευχαιμία. Δεν μπορούμ να ηρεμησουμε ουτε λεπτο.

Απο τη μια στιγμη στην άλλη το παιδάκι βρέθηκε μεσα σ ενα αγνωστο χωρο με 10 ατομα απο πάνω του να το τρυπάνε ξανα και ξανα και ξανά και τη μανα εξω αι σιχτιρ ξανά. Το παιδάκι δεν το σκέφτονται???

Το μόνο που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε όλοι να γίνει καλά!!!

δε γραφω άλλα γιατι ήδη με πήραν παλι τα ζουμια

:cry: :cry: :cry: Δεν έχω λόγια...εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

Παίδες την υγεία μας πάνω απο όλα (κρίση, χρήμα, κλπ)

Διαφημίσεις

ειρηνακι περαστικα σας κοριτσακι μου. ναναι καλα ο φιογκος και σιδερενιος!!τι στεναχωρια και αυτη???τι να κανεις ομως???συμβαινουν και αυτα!!!εξοργιζομαι περ/ρο με την αντιδραση των υπολοιπων, και ο δικος μου πειγυρος ετσι κανει!!!θα φυγουν και οι μολωπες και τα σημαδια, σιγα σιγα!!!κοιτα να ηρεμησετε...θυμαμαι οταν χρειαστηκε να μπουμε νοσοκομειο με βρογχιτιδα και επρεπε να της βαλουν της μικρης μου πεταλουδα, την ειχανε μια ωρα μεσα, το παιδι να ουρλιαζει και να μην με αφηνουν να μπω!!!8 μηνων τοτε!!!οταν τελειωσαν το παιδι ηταν μελανιασμενο απτο κλαμα!!!συγχιστηκα παλι!!!περαστικα

Καλη εβδομαδα σε ολες.

Μαννουλες περαστικα στα βλασταρακια σας,να ειναι το τελευταιο κακο που τα συνεβει.

Ειρηνη κουραγιο κοπελα μου,ηταν να το περασετε κι αυτο μερες που ειναι.Ελεος.

Μαζι με ολα τ'αλλα θα περασει κι αυτο,και ναναι το τελευταιο.

Πολλα φιλακια κι αγκαλιτσες στο φιογκακι σου.

Χρυσα το ιδιο ευχομαι και στο δικο σου φιογκακι.

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

Εδώ χειμώνιασε πάλι και καθόλου δεν το αντέχω,που πήγαν τα ηλιόλουστα πρωινά,οεο?

Ειρήνη καλή ανάρρωση στο φιογκάκι σου,δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά,όσο για τους υπόλοιπους,απλά τους αγνοείς και ακολουθείς το ενστικτό σου.

Λενα,πολύ λυπάμαι για το ανιψάκι σου,ελπίζω να έχετε σύντομα καλά νεα και να το ξεπεράσει.Στάσου δίπλα στους γονείς του,γιατί σίγουρα το έχουν ανάγκη και δώσε τους κουράγιο.Είναι δυνατά τα παιδάκια και έχουν καλές πιθανότητες ίασης.:(

Τα δικά μας νέα είναι νομίζω καλύτερα,απόψε μετά από μια εβδομάδα επιτέλους κοιμηθήκαμε,εβηχε βέβαια αλλα δεν έκανε κρίση σπαστικής βρογχίτιδας όπως τα πρώτα βράδια.Ο γιατρός που το πήγαμε μας είπε πως πάει πάλι για βρογχοπνευμονία και μας φόρτωσε φάρμακα.Σήμερα έρχεται ο παιδίατρος μας και αν προλαβουμε θα τον πάμε να τον δει,αλλιώς αυριο.

Πάω να κάνω μερικές δουλίτσες...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ειρήνη, περαστικά στο παιδάκι σου!

Να δεις που θα περάσουν όλα και θα είναι μόνο μια ανάμνηση!

lenaG, μακάρι να γίνει καλά ο ανηψιός σου και μάλιστα γρήγορα!

Εγώ σήμερα, αφού έστρωσα τα κρεβάτια, θα συμμαζέψω λίγο την κουζίνα και μετά θα πάμε βολτούλα με τον πιτσιρίκο μου.

Το Σάββατο το πρωί έκανα επιτέλους τα κουλουράκια μου (ωραία έγιναν), αλλά από το Σάββατο το απόγευμα μέχρι την Κυριακή το βράδυ είχα συνέχεια επισκέψεις, οπότε δεν ασχολήθηκα καθόλου με το σπίτι (μόνο σκούπα έβαλα χθες το πρωί, πριν έρθουν οι πρώτοι).

Τώρα το μόνο που θέλω είναι να χαρώ το παιδάκι μου!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Αχ κορίτσια μου....

Μπήγα για 2 λεπτά να σας πω τα άσχημα νέα μου... :(:(

Ημασταν τόσο καλά... σηκωθήκαμε, πήγαμε τις βόλτες μας και μετά απευθείας στην πεθερά μου για φαγητό... και εκεί ο μικρός μου χτύπησε!!!

Ενα τοσο "απλό" χτύπημα... μπουρδουκλόθηκε και έπεσε με το σαγόνι στο πάτωμα... άρχισε να τρέχει τόσο αίμα... ζαλίστηκα από την μυρωδιά.... :?:cry::cry:... ο μικρός να τρέχει απαρηγόρητος... πρώτη φορά δεν μπορούσα να τον σταματήσω με τίποτα... έκλαιγε επί 45 λεπτά... η πεθερά μου να έχει φρικάρει, ο άντρας μου να του λέει "σταμάτα δεν είναι τίποτα", η αδερφή του άντρα μου να του λέει "έλα να σε παρω εγώ αγκαλιά"... ένας πανικός! Μου ρχόταν να τους βρίσω όλους!!!

Παίρνω το παιδί, λέω στον άντρα μου θέλει ράμματα, τουλάχιστον 1, είμαι σίγουρη. Ολοι να μου λένε πως υπερβάλΛω, εγώ τα νεύρα μου τα χάπια μου, τον παίρνω και φεύγουμε παμε στο ΙΚΑ Καλλιθέας που είναι ανοιχτά και μας λένε θέλει ράμματα, πρέπει να τον πάτε στο ΠΑΙΔΩΝ! Γουρλώνει τα μάτια του ο άντρας μου και με κοιτάει. Του λέω "άσε, θα στα χώσω όταν βρεθούμε μόνοι, πάμε στο Παίδων". :mad:

Πάμε στο Παίδων και τελικά του έκαναν 2 ράμματα. :cry::cry:

Τι να σας πω κοριτσια μου... αφου του βαλανε ενα σπρέυ-αναισθητικό, μας έβγαλαν έξω και μένα και τον πατέρα του και τον κράταγαν 3 για να του κάνουν τα ράμματα.... ο μικρός ούρλιαζε, έκλαιγε, φώναζε βοήθεια...!! :cry:

Εγώ ήθελα να κάνω εμετό... τέλοσπάντων, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα... έμεινα απ' έξω. Επιστρέψαμε σπίτι μας και κλείσαμε ραντεβού για τις 18 να βγάλει τα ράμματα. Τώρα που ήρθαμε είδα πως από την πίεση και τα κλάμματα του παιδιού έχουν σπάσει στη δεξιά του φατσούλα κάποια αγγειάκια και έχει μελανιάσει... Ρε παιδιά... έχω ψιλοφρικάρει αλλα το παίζω ήρεμη για το παιδάκι... :cry::cry::cry::cry:. Γιατί δεν αφήνουν τουλάχιστον την μάνα του παιδιού να του κρατάει το χέρι?

Συγνώμη που σας μαύρισα την καρδιά ήθελα να τα πω κάπου και δεν μπορώ να μιλήσω και στην φίλη μου στο τηλέφωνο γιατί ο μικρούλης είναι δίπλα μου! :cry::cry::cry:

Περαστικα σας βρε κοπελα μου.Ας ειναι το τελευταιο...μη στεναχωριεσαι τα παιδακιαμας μας θελουν δυνατες κ χαμογελαστες

Καλημέρα κορίτσια μου.

Καλή Μεγαλο-Βδομάδα!

Τι κάνετε? Πως είστε? Τα κέφια σας?

Εμείς, κάπως καλύτερα. Το πρωί σηκώθηκα νωρίς, πήγα στη δουλειά, επέστρεψα, πήγα με το φιογκάκι και του πήρα δωράκια, επιστρέψαμε, μαγειρεύω (καλαμαράκια με σαλτσούλα και ρυζότο) και το μεσημέρι θα φύγω γιατι έχω τρελή δουλίτσα μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Σας γλυκοφιλώ όλες...

777885dugw57gt25.gif

Αχ βρε Ειρήνη μου τι πάθατε στα καλά καθούμενα...

Σωστά το λένε πως όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος...

Περαστικά στο φιογκάκι...

Ευχαριστώ βρε περιστεράκι :?:? .

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...