Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα! Μετά από δυο ημέρες τρελής δουλειάς και απίστευτης κούρασης σήμερα χαλαρώνω και ξεκουράζομαι. Το σπίτι χρειάζεται έστω μια σκούπα αλλά είναι πέρα απ τις δυνάμεις μου. Απ το πρωι βάζω πλυντήρια/στεγνωτήρια γιατί νομίζω πρώτη φορά ξεχείλισαν τόσο πολύ τα καλάθια.

ευχαριστω θα το δοκιμασω! εχω παρει ενα μπουκαλι εδω κ μηνες κ δεν το εχω βαλει ποτε!:rolleyes:

η μαμα κοριτσια μου καλα ειναι τωρα ευτυχως χθες της εκαναν οστεομυελικη εξεταση κ την πειραξε η...ξυλοκαινη μαλλον....αλλεργικο σοκ ισως:(

αλλα εχει κανει πολλες φορες ενεση τι να πω! ευτυχως την επαναφεραν αλλα ακομη κ οι γιατροι σοκαριστηκαν γιατι δεν το περιμεναν...

για τριημερο δεν μας βλεπω γιατι με το που σχολασα κ παιρνω τον μικρο απο την πεθερα ανεβασε 39 τον πηγα καρφι στην γιατρο επειδη ηταν ηδη μια εβδομαδα με δεκατα κ βηχα,τελικα εχει βροχιτιδα ακροαστικα κ ωτιτιδα αυτα μονο!

μπηκα σπιτι με το παιδι στις 9 κ ειχα κ επισκεψεις κουνιαδες με παιδια(4)

(ξαναανταλαξαμε μικροβια χαχα απο αυτα κολλησε ο δικος μου)

1)παραγγειλαμε σουβλακια

2)εβαλα ενα πλυντηριο κ

3)στεγνωτηριο

4)μαζεψα τα διαφορα που αφησαν φευγοντας κ

5)δεν εκανα απολυτως τιποτα αλλο!!

χαχα να η λιστα μου!

ηθελα τοοοοσο πολυ να φυγουμε για χωριο το εχω τρομερη αναγκη αλλα...μου ειπε η παιδιατρος οτι θελει προσοχη γιατι πολυ ευκολα μπορει να γυρισε σε πνευμονια. μα ολον τον χειμωνα δεν μου ειχε αρρωστησει τωρα βρηκε...:-( εσεις θα το ρισκαρατε???

Όχι κορίτσι δεν θα το ρίσκαρα... Πάνω απ όλα μπες στη θέση του και σκέψου πως νιώθεις όταν έχεις 39 πυρετό και απάντησε στο αν θα ήθελες να πας στο χωριό (ταξίδι, νέο περιβάλλον, άλλο κλίμα κ.ο.κ.)

Εύχομαι το καλύτερο για τη μαμά σου!

Κοριτσάκια τι κάνετε?

Εγώ τρέχω λιγάκι...έχω μαζέψει απλωμένα, έχω συγυρίσει, έχω μαγειρέψει, έχω μαζέψει την κουζίνα και μένουν ακόμα πόσα!

Κοριτσάκια προσέχτε τα παιδάκια. υπάρχει έξαρση σε γρίπη Η1Ν1 και στην πνευμονία φέτος!

Και πέρυσι συνέβαινε αυτό και φέτος ομοίως.

Ένα άλλο σημάδι είναι βέβαια η απότομη συμπεριφορά στο σπίτι, στα κατοικίδια, τα νεύρα ενός παιδιού. Τα παιδιά στο σπίτι μιμούνται τους βασανιστές τους.

Ομοίως Ευη τα παιδιά που χτυπάνε άλλα παιδιά, κακοποιούνται σωματικά ή ψυχολογικά στο σπίτι... Έχουν πέσει στην αντίληψή μου πάνω από 3 τέτοια περιστατικά.

Να σας ρωτήσω: Τις χυλοπιτες κ τον τραχανά από το χωτιό μου έχουν πει ότι πρέπει να τα βάζω σε μαξιλαροθήκες. Ισχύει;;;

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Εγώ δεν ξέρω για τις χυλοπίτες αλλά τον τραχανά η γιαγιά μου σε μαξιλαροθήκες τον φύλαγε.

Ήρθε η ώρα να σηκωθώ απ την καρέκλα, να τακτοποιήσω τα πλυμένα πιατικά και σκεύη στη θέση τους και να βάλω τα άπλυτα στο πλυντήριο πιάτων.

Έπειτα θα βγάλω το χταπόδι απ την κατάψυξη στην ψύξη να ξεπαγώσει ομαλά για να το κάνω ξυδάτο αύριο και θα καθίσω με το κοριτσάκι μου να κάνουμε εργασίες!

Καλή Κυριακή αποκριών να έχετε όλοι και καλή Καθαρά Δευτέρα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουλίτσα,πολλά μπράβο!!! Σε θαυμάζω!

Mybilly,ελπίζω πραγματικά τα καλύτερα για τη μαμά σου κ την οικογένειά σου!!(Μου ακούφεσαι δυναμική κ ευαίσθητη κ μου αρέσει ο συμδιασμίς αυτός!!)

4u,το χιούμιρ σου είβαι φοβερό! Ελπλιζω να είστε καλά!!!

Ειρήνη μου,τα μικρά είναι απόλαυση!!!♡♡♡ Έχει πολλή κυραση το θέμα(ζήτημα αν κοιμάμαι 5 ώρες κ αυτές διακεκομένες) αλλά δεν νοιώθω (πολλή :-D) κούραση!!!Θέλουν πολλές αγκαλιές κ σωματική επαφή τα καημένα... Προσπαθώ να τους δίνω κ νητρικό γάλα...

Διάβασα για το φιογκάκι. Είβαι καλό που μιλάτε κ είστε δίπλα του. Είναι σίγουρο πως έτσι θα νοιώσει ασφάλεια κ δύναμη. Θα ζεσταθεί η καρδούλα του... Πέρα απο αυτό,όμως,καλό θα ήταν να μιλήσεις με τη δασκάλα κ τη διεύθυνση για περαιτέρω μέτρα...

Σας φιλώ!!!

Ειρήνη είναι μια χαρά τώρα και οι δύο τους γιατί κόλλησε και η μεγάλη μετά... ευχαριστώ! Περαστικά για την καταρροή, είσαι καλύτερα;

Yorimichi, περαστικά στο παιδί.....

Κοριτσάκια τι κάνετε???

Εμείς εδώ ξεσαλώνουμε....δεν βάζουμε ποπο κάτω! Εχτές με το που ήρθαμε μεσημέρι στο χωριό....φάγαμε, βαφτήκαμε καρναβαλίστικα και πήγαμε παραλία στο καρναβάλι του χωριού....περάσαμε τέλεια....αν και ψιλόέβρεχε....είχε γεμίσει όλη η παραλία κόσμο, τραγούδια, χαρτοπόλεμο τέλεια ήταν!!!

Μετά άρχισε να βραδιάζει και φύγαμε και έπιασε δυνατή βρο΄χή....πήγαμε γα καφέ στην γειτόνισσα που έφυγε απο δίπλα που σας έλεγα, πήγαμε στο καινούργιο σπίτι της....εντάξει δεν είναι και δίπλα μας πάντως....ήπιαμε καφέ και είπαμε τα νέα μας! Τα παιδιά έπαιξαν!

Μετά γυρίσαμε και ξεραθήκαμε στον ύπνο.Σήμερα ξύπνησα και έφυγα να πάω να κάνω δουλειές σε ένα σπίτι της μαμάς μου .....το καθάρισα και έκανα και κάτι άλλα....ο άντρας μου πήγε με τα κορίτσια παραλία και πέταξαν χαρταετό...μετά πήγα κα τους πήρα με αυτοκίνητο και γυρίσαμε....ψήσαμε μπριζόλες στο τζάκι και κοιμηθήκαμε αφού γουρουνιάσαμε! Το απόγευμα χαλαρώσαμε! Αρρώστησαν οι φιλενάδες μας οπότε ακυρώθηκαν οι συναντήσεις τους..

για αύριο το μενού έχει γαρίδες, καλαμάρια, χταπόδια, ταραμοσαλάτα, λαγάνα και δεν συμμαζεύεται σας λέω....μαζεύετε με!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Πίνω ένα ακόμη καφεδάκι πριν αρχίσω το μαγείρεμα και βρήκα ευκαιρία να δω τι κάνετε....

Εχθές είχε πολύ ωραία μέρα, άπλωσα 2 πλυντήρια εμπρός και πίσω για να εκμεταλλευτώ τον ήλιο, ετοιμαστήκαμε και πήγαμε βόλτα Μοναστηράκι. Παλιά πηγαίναμε συνέχεια και μετά στης Πλάκα τα στενάκια για καφέ αλλά μετά τα παιδιά το κόψαμε αυτό.

Πήγαμε βόλτα στην αρχαία αγορά, στις αντίκες, ταίσαμε τα πουλάκια και είδαμε και μια ομάδα νεαρών που χόρευαν break dance στην πλατεία....πρώτη φορά που είδαμε live κάτι τέτοιο, μας άρεσε πάαααρα πολύ.

Μετά γυρισμός στο σπίτι, οι μικρές έφαγαν χυλοπίτες με κιμά από εχθές και εμείς κοτόπουλο με κάρυ και το ρύζι που είχε μείνει από την Παρασκευή. Το μεσημέρι κοιμηθήκαμε περίπου 3 ώρες οικογενειακώς....λιώσαμε στον ύπνο....πόσο ξεκουράστηκα δεν λέγεται!

Καφεδάκι, μάζεψα τα ρούχα, τα σιδέρωσα στο καπάκι, κάναμε τα μπάνια μας, παραγγείλαμε πίτσες γιατί βαριόμουν να φτιάξω ζυμάρι και είδαμε τον Ε.Τ. Ακόμη και τώρα κλαίω στο τέλος.....

Σήμερα θα φάμε στην μαμά μου γιατί είναι δύσκολο να μετακινηθεί η γιαγιά μου και εγώ θα φτιάξω χταπόδι στην κατσαρόλα, πατατοσαλάτα και καλαμαράκια με ρύζι μαζί στην κατσαρόλα. Η μαμά μου λίγα καλαμαράκια τηγανιτά για τις μικρές, ταραμοσαλάτα και σουπιά στιφάδο (το κάνει τέλεια) σλουρπ....και εχθές έφτιαξε και 2 λαγάνες μιαμ μιαμ.

Πάω να ξεκινήσω σιγά σιγά, Καλή Σαρακοστή.

Κοριτσια μου καλημερα και καλή Σαρακοστη!Τι κανετε?

Εμεις ειμαστε μεσα ,ολο το Σαββατοκυριακο βρεχει συνεχως.Ο μικρος ηρθε την Παρσκευη από το σχολειο με καταρροη και πονολαιμο και ετσι εχουμε και ενα λογο παραπάνω.Ευτυχως σημερα ειναι καλύτερα ,το περασε στο πόδι.Δεν καναμε τιποτα τα δυο Σαββατοκυριακα και πολύ στενοχωρηθηκα.Ολοι μας οι φιλοι και οι συγγενεις ειναι με ιωσεις ,οποτε και σημερα σπίτι θα μεινουμε.

Τεσπα ,του χρονου να ειμαστε καλά!

Αφροδιτακι και Βασια ,καλα να περασετε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλη μέρα κοριτσάκια!!!

Καλη Σαρακοστή!!!

Βολτες και βολτες αυτό το ΣΚ

το Σάββατο πηγαμε κολυμβητηριο με τον μικρο και μετα για καφε με ένα φιλο μετα σπιτάκι και χαλαρά... γενικά αυτές τις μέρες δεν εχω κάνει τιποτα και σήμερα με αγχωσε αλλα ειδα το παιδακι μου αρκετά που με γέμισε πολύ !!!

Χτες είμασταν από τις 15,30 περιπου μέχρι τις 20,00 στο cine Paradisos πέράσαμε σουπερ και ντυθήκαμε μαμα και γιος σεριφιδες χαχα ομορφα περάσαμε

Σιδερωσα τα πάντα τουλάχιστον να μην εχω αυτά!!

Τωρα θα ξυδιασω πλυντηριο πιατων και σιγα σιγα θα ετοιμάσω 2-3 πραγματάκια

Χτες πηγαμε και στην αγορα των προμηθευτών που είναι κάθε 1 Κυριακη του μηνα και κάναμε αρκετές αγορές - στέλνεις ένα e-mail κάθε 15 του μηνα για το τι χρειαζεσαι εχει πολύ καλά πραγματάκια

Σας ευχομαι να περάσετε σουπερ

Καλημέρα κορίτσια, Καλή Σαρακοστή!

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια κ καλή ανάρρωση!

Με μπριζώσατε πάαααααρα πολύ κ χτες πρωί κάθισα κ έκανα πολλά πολύ το χάρηκα!

1. Ξαναπέρασα από τα καλλυντικά μου κ πέταξα μια σακούλα ναι ναι, τα καθάρισα όλα ένα ένα καθρεφτάκι καθρεφτάκι με πανάκι ποτισμένο με νερό κ ξύδι, έξυσα όλα μου τα μολυβάκια, καθάρισα κ τις ξύστρες μου, κράτησα μόνο ότι φοράω πέταξα παλιές κρέμες....ληγμένες χε χε γενικά πέταξα πολλά πράγματα κ το ευχαριστήθηκα! Αααα στα καλλυντικά είχα βοηθό κ την μικρή που με τις μπατονέτες μου καθάριζε τις ξύστρες κ τα καπάκια από τα μολύβια μου χε χε

2. Οργάνωσα ξανά τα φάρμακα μας σε άλλο κουτί που είχα κ πέταξα αρκετά ληγμένα

3. Άλλαξα το κουτάκι μου με το μπλοκάκι μου στην κουζίνα γιατί το άλλο έμενε άδειο

4. Ξαναέφτιαξα το ντουλαπάκι μου στη τουαλέτα με τις κρέμες μου καθαριστικά μου κτλ

5. Έπλυνα τα πινέλα μου σφουγγαράκια μου κ έλαμψαν

Αλλά ειλικρινά η μεγάλη αλλαγή είναι στο συρτάρι των καλλυντικών μου....έμεινε χώρος αεροδρόμιο!! Κυριολεκτικά πέταξα δυο μεσαία νεσεσέρ

Ευχαριστώ πολύ για το μπρήζωμα, δεν θυμάμαι ποια το ξεκίνησε αλλά ειλικρινά με βοήθησε πολύ να ενεργοποιηθώ!

Τα πλυμένα πινελάκια μου....καλά το τι έβγαλε το νερό με το ξύδι....ιχχχχχχχχχχχ κ μετά τα σαπούνισα με παιδικό σαμπουάν

20140302_172228_zpsh9hbh1hm.jpg

Το άδειο μου συρτάρι με το ένα δισκάκι πια με καλλυντικά χε χε πολυυυυ μου άρεσε, στο ένα καλάθι τα καλλυντικά κ στο άλλο τα πινέλα

20140303_104148_zpswagt30ua.jpg

Το δεύτερο συρτάρι μου με το πιστολάκι κ τα συναφή στο ένα υφασμάτινο κουτί κ τις κρέμες βούρτσες κτλ στο άλλο όμορφα τακτοποιημένα επιτέλους

20140303_104343_zpssmonbhww.jpg

Το καλάθι μου με τα στυλό μπλοκάκι κτλ καλύτερα μικρό να μη πετάω διάφορα μέσα

20140302_172245_zpsgthomvy1.jpg

Το νέο μας κουτί με το φαρμακείο

20140302_172344_zpsrlovrmbr.jpg

Την Παρασκευή περάσανε πολύ ωραία τα κορίτσια, τις έβαλα ταινία με ποπ κορν έπαιξαν κ μετά κάνα μισάωρο κ 11 η ώρα τις έβαλα για ύπνο, τις διαβασα παραμύθι κ τις άφησα μπουρου μπουρου ήταν χαχαχα κ σε 10 λεπτά η απόλυτη σιγή ...ξεράθηκαν.

Το Σάββατο οι αθεόφοβες με ξύπνησαν στις 7....ναι έλα Έλενα εμείς ξυπνήσαμε...ω μοντιέ! Στο πόδι λοιπόν , έπαιζαν μέσα τις έφτιαξα pancakes με μερέντα, μέλι κ κασεράκι. Ενθουσιάστηκαν που έφτιαξα τα αρχικά τους χε χε

20140301_083303_zpshoi7geni.jpg

Ήρθε η φίλη μου κ ήπιαμε το καφεδάκι μας χαλαρές.

Αφού έφυγαν έριξα μια σκούπα ξανά κ σφουγγάρισμα

Πήρα τη μικρή κ πεταχτήκαμε λίγο λαική κ μετά ήρθαν οι γονείς μου να μας δουν κ να μου φτιάξει ένα μερεμέτι ο πατερούλης

Το απόγευμα πήγαμε στο πάρτι γενεθλίων κ φύγαμε τελευταίες αλλά είναι η κολλητή της δεν τόλμησα να πω κουβέντα

Α καλά τα τελευταία βράδια είδα τρεις ταινίες που ήθελα καιρό κ μου είχαν ξεφύγει το Before Sunrize, Before Sunset κ Before Midnight αχχ...κ όπως το φανταζόμουν μου άρεσαν πολυ!!

Την Κυριακή χτες δεν είχα τι να κάνω , ήπια καφέ...αλλά δεν περνούσε η ώρα...:rolleyes: {δεν είμαι σοβαρή το ξέρω χε χε χε} ...το σπίτι συμμαζεμένο, φαγητό δεν έκανα θα τρώγαμε έξω σε ταβέρνα με τους γονείς μου, οπότε ευκαιρία ασχολήθηκα με το μπλοκάκι μου κ έκανα τα παραπάνω.

Μετά πήγαμε ταβερνούλα με τους γονείς μου καλά έριξε κ χαλάζι κάποια στιγμή έλεος μας έχει μουλιάσει!

Το απόγευμα αφού ξύπνησε η μικρή φύγαμε για παιδότοπο τα δυο μας εκείνη έπαιξε είχαν αποκριάτικο πάρτι κ εγώ ενημερώθηκα με όλα τα κουτσομπολίστικα περιοδικά {μα καλά που ζω έχουν γίνει σημεία κ τέρατα :rolleyes:} κ επιτέλους γυρίσαμε, ντουζάκι δόντια γάλα παραμύθι κ εγώ κάθισα κ έβαλα τον αρτοπαρασκευστή να ζυμώσει τις λαγάνες μας τις έψησα κ βουαλά!

collage_20140303015837640_zpshd23eiqd.jpg

Τώρα χαζολογάμε λίγο με τη μικρή κ μετά στους γονείς μου για φαγητό , κ εγώ το απόγευμα για τσιπουράκι με τις φίλες μου;)

Καλή ΚαθαροΔευτέρα να έχετε κ να πετάξετε χαρταετό γιατί εμείς εδώ έχουμε χειμώνα μπρρρ κ βροχές

Καλημέρα σε όλες!!!!Χρόνια πολλά με υγεία!!

Kalamaraki, είσαι πολύ άξια, βρε παιδί μου!!Μπράβο!!Θα μου κάνεις μαθήματα; (Η αλήθεια είναι πως "κλέβω" τις συνταγές σου από το θέμα σου!:D:D:D... Δεν είμαι πολύ καλή στη μαγείρική και οι συνταγές σου είναι σούπερ!!!Θέλω να σου μοιάσω!!!:D:D:D:D:D:D:D:D)

Mamavasia, πολύ χαίρομαι που περνάτε ωραία!!Έτσι, ήταν στο χωριό μου όταν ήμουν μικρή... Θα καταφέρω να τα ζήσουν και τα απιδιά μου;;;;:?::?::?::?:

Εγώ σήμερα, αν και Καθαρή Δευτέρα, στοχεύω στο μπάνιο!!Αν τα καταφέρω θα σας πω. Ευτυχώς το μαγείρεμα το έχει αναλάβει η μαμά μου... Κατά τα άλλα, εμείς τα κλασσικά. Ταίσματα, αλλάγματα και κανακέματα... Α!Απορία: Ο σίδηρος που δίνουμε στα μωρά έχετε υπόψη σας πως βγαίνει από τα ρούχα;;;;;;:mad::x:x:x:x

Φιλιά και να περνάτε όμορφα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα! καλη σαρακοστη!!!!

πως περασατε?

εμεις εχτες περασαμε σουπερ στο καρναβαλι στο λουτρακι, ηταν πολυ ωραια, φαγαμε εξω, ειδαμε την παρελαση κ κατα τις 4 κ κατι η μπουμπου μου κοιμηθηκε κ ετσι πηγαμε για καφεδακι! γυρισαμε κατα τις 8 οπου ψησαν τα πεθερικα κ ξανα σκασαμε στο φαγητο.

σημερα ολη μερα μεσα, μαγειρεψα σαρακοστιανα (καλαμαρια, πατατες ψητες, φασολια, σαλατες, τουρσι, ταραμα λαγανα κ χαλβα) κ φωναξα τα πεθερικα να φαμε ολοι μαζι. μετα ξεραθηκαμε στον υπνο ολοι οικογενιακως.

κατα την διαρκεια του μαγειρεματος, εκανα κ τις ψιλοδουλιτσες μου, ψευτοσκουπισα, συμμαζεψα, εστρωσα κρεβατια, περασα μια το μπανιο, νεροχυτη κτλ.

μετα το φαγητο μαζεψα τα παντα, αλλα δεν τα εβαλα στο πλυντηριο, τα εβαλα επιμελως στον νεροχυτη. πρεπει να αδειασω το πλυντηριο πιατων κ να βαλω τα νεα.

αυτα τα νεα μας, περασαμε ωραια αλλα μονοι μας, ολοι ειναι αρρωστοι κ δεν ειδαμε κανεναν (χρυσα μια απο τα ιδια βλεπεις) . του χρονου να ειμαστε καλα!

ελπιζω κ εσεις να περασατε τελεια!!!

ζοισκος δυναμη!!!! ολα καλα!

σας φιλω!!!

Καλη Σαρακοστή, αγαπημένα μου!

Σας εύχομαι ήρεμες και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Θα σας γράψω αργότερα αλλά ήθελα να σας ποστάρω φαγάκια από το σημερινό μας τραπέζι.

Η πεθερούλα μου ζωγράφισε και πάλι:

DSCN0418_zpscbe442ed.jpg

DSCN0422_zps1c92a9b5.jpg

DSCN0420_zpse7228560.jpg

DSCN0417_zps25b23d21.jpg

DSCN0419_zpsbfed71df.jpg

DSCN0421_zpse3d4acea.jpg

DSCN0423_zpse316fa46.jpg

Σκάσαμε.. βάλτε και γαλακτομπούρεκο στο τέλος.. και φανταστείτε! :tongue:

Σας φιλω όλες και θα επανέλθω λίγο αργότερα!

777885dugw57gt25.gif

Με μπριζώσατε πάαααααρα πολύ κ χτες πρωί κάθισα κ έκανα πολλά πολύ το χάρηκα!

Πολύ χαίρομαι που το ακούω αυτό! ;)

Υπέροχες οι δουλίτσες σου.. λάτρεψα που σου έμεινε τοσος κενός χωρος στο ένα συρτάρι και πόσο τακτοποιημένα φαίνονται πια όλα. Πολύ χαίρομαι που ξεφορτώθηκες και κράτησες αυτά που χρειάζεσαι.. σίγουρα θα νιώθεις πολύ ανάλαφρη! Ευγε Ελενάκι μου, ευγε!

Υ.Γ. Μιαμ... με ξελίγωσες με τις υπέροχες pancakes! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα αγαπημενες μου!!!!καλη Σαρακοστη να εχουμε..

Ειρηνη με ξελιγωσαν οι φωτο..τι καλουδια ειναι αυτα?μπραβο στην πεθερουλα..και γαλακτομουρεκο ε?οιμεεεεεε...

Γιωτα ευτυχως χθες ειχε πολυ καλο καιρο γιατι σημερα..μπραβο για την ομορφη βολτουλα..

Καλαμαρακι μπραβο για τις τακτοποιησεις..τι ομορφα που φαινονται ολα..υπεροχες οι λαγανες σου..για τα pancaces με τα αρχικα δεν εχω λογια..φανταζομαι τις μικρες..

Εμεις καλα περασαμε,το Σαββατο το πρωι ηρθαν τα πεθερικα μου,βγηκαμε ολοι μαζι μια βολτα,πηρα και το δωρο της βαφτισης που ειχαμε χθες γιατι την Παρασκευη και ενω ετοιμαζομασταν να φυγουμε για ψωνια με παιρνει η αδερφη μου,επεσε ο μικρος και χτυπησε το κεφαλακι του και χρειαζοταν ραμματα.ετσι κρατησα τον μεγαλο μεχρι να επιστρεψουν απο το νοσοκομειο..το απογευμα του Σαββατου πηγαμε επισκεψη σε συγγενικο σπιτι γυρισαμε εκανα τα παιδια μπανιο και τις εβαλα για υπνο.καθισαμε μαζι με τα πεθερικα μεχρι τις 12 δεν αντεχα αλλο και υπνο.χθες το πρωι σηκωθηκα εφτιαξα καφεδες και γαλατα εστρωσα κρεβατια ,εκανα μπανακι λουστηκα ετοιμαστηκαμε και φυγαμε για την βαφτιση..γυρισαμε το απογευμα,μαγειρεψα για το βραδυ,φαγαμε μαζεψα κουζινα και χαλαρωση.σημερα ξεκινησα τα μαγειρεματα το πρωι χταποδακι με κοφτο μακαρονακι,ρεβυθοκεφτεδες και κολοκυθοκεφτεδες.το απογευμα εφυγαν τα πεθερικα μου και ξεκινησα την καθαριοτητα.αλλαξα σεντονια,επλυνα μπανιο,αλλαξα ριχταρια,σκουπισα ξεσκονισα σφουγγαρισα,απλωσα δυο πλυντηρια σκουπισα και σφουγγαρισα μπαλκονια,εβαλα καθαρες πετσετες,καναμε ολοι τα μπανια μας και οι μικρες κοιμηθηκαν.επιτελους να ξεκουραστω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλή Σαρακοστή σε όλες! έγραψα ένα κατεβατο και το έχασα... και σχολίασα κιόλας :mad:

έκανα τελικά γενικη χθες λόγω κακού καιρού που μας έκλεισε στο σπίτι.. έφτασα τον αριθμό 30 στην λίστα αλλά δεν έκανα αντιγραφή και πιφ χάθηκαν όλα..

απλά να πω έκανα το κόλπο με τις βούρτες και τα πινέλα και άστραψαν, έκανα φούρνο και μετακίνησα καναπέδες χαλιά και καθάρισα κάτω απο το κρεβάτι.. έβαψα και τα σημεία που ήθελα. τα παράθυρα ΧΑΛΙΑ λόγω σκόνης που επικράτησε χτες αλλά λόγω ενός προβλήματος υγείας φέρνω παντα συνεργείο.. όταν ανοίξει λίγο ο καιρός θα τους πω να έρθουν.. εγώ θέλω τουλάχιστον 3 ώρες να τα κάνω και καταλήγω με παυσίπονα και αυτοί σε 10' μου τα αστράφτουν.. χαλάλι τα λεφτά τους!

φιλια κοριτσάρες καληνύχτα χ χ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...