Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κ καλο μηνα!

σημερα σαν να τεμπελιασα...σηκωθηκαμε αργα, καναμε τα πρωινα μας, ηπιαμε καφεδες κ γαλα κ αραξαμε, στις 11 κ κατι εφυγε ο μπαμπας μας για εξωτερικες δουλιτσες σουπερ κ λαικη. εγω εβαλα την μικρη για υπνο κ εκανα τα εξης:

1. εβαλα ψωμι να γινεται
  2. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  3. μαζεψα νεροχυτη
  4. μαγειρεψα κοτοπουλο κοκκινιστο της μικρης
  5. επλυνα κ καθαρισα σπανακι
  6. μαγειρεψα σπανακοριζο
  7. επλυνα-καθαρισα κ εβρασα χορτα για αυριο
  8. καθαρισα παγκους-εστιες-νεροχυτη
  9. συμμαζεψα το πασο κ τακτοποιησα τα φαρμακα που ηταν παρατεταγμενα στην σειρα
  10. εκανα εκκαθαριση κ τακτοποιηση ψυγειου (περιμενω κ τα ψωνια να τακτοποιηθουν)
  11. εστρωσα κρεβατια
  12. συμμαζεψα
  13. εστρωσα τα ριχταρια
  14. ψευτοξεσκονισα σαλονι

κ γενικα σερνομαι σημερα, παω να κανω ενα ντου στο μπανιο, τι θα προλαβω δεν ξερω

ακομα εχω:

1. σκουπισμα ολο το σπιτι
  2. σφουγγαρισμα επισης
  3. απλωμα
  4. καθαρισμα το παιδικο
  5. ξεσκονισμα η κρεβατοκαμαρα

για σημερα δεν ξερω τι θα κανουμε, φοβαμαι κ τους κλειστους χωρους με τις βρωμοαρρωστιες

αυριο μαλλον λουτρακι στο καρναβαλι

βασια πολυ πιθανον (με τα συμπτωματα που ειχαν κορη κ συζηγος) να την περασαμε την Η1Ν1, μετα την 5 μερα πυρετου θελει αντιβιωση για να μην γυρισει σε επιπλοκες. εξετασεις δεν καναμε για να το δουμε αν την ειχαν η οχι αλλα μαλλον αυτο ηταν απο οτι μας ειπε ο παιδιατρος.

μπιλλακι περαστηκα κ στον μικρο. ουτε εγω θα εφευγα αν ηταν ετσι αρρωστη. δεν πειραζει, αλλη φορα. (κ εγω θα σπαζομουν πολυ αν ηταν να φυγουμε κ μου αρρωστενε... ξερω οτι υπαρχουν πολυ λιγες ευκαιριες για αποδρασεις ιδιως με τα ωραρια σου!)

ειρηνη μου τι κανετε? δουλευεις ελπιζω κ δεν μπαινεις ε?

σας φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και καλό μήνα!!!Μπήκε με βροχούλα η Άνοιξη αλλά δεν πειράζει,τη συγχωρώ!!!

Σήμερα θα πάμε σε αποκριάτικο πάρτι,θα ξετρελαθεί η μικρή.Αύριο θα φάμε στη γιαγιά μου και μεθαύριο θα βγούμε έξω,μαγείρεμα ξανά από Τρίτη...γιούπιιιιιιιι

Αύριο πρέπει να συμμαζέψω το γραφείο μου,έχω βρει 2 ωραία κουτιά για να βάλω μέσα post it,κόλλες,συρραπτικά και ό,τι άλλο δεν μου είναι απαραίτητο για να είναι πάνω στο γραφείο μου.

Ωχ η μικρή φωνάζει πάω να την ξανακοιμήσω,ελπίζω να ξαναμπώ γιατί θέλω να σχολιάσω κιόλας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλο μήνα κορίτσια

Γενικά απέχω πλέον απο το θέμα οταν δεν εχω κατι που να εχει να κανει αυστηρα με αυτο αλλα σήμερα ειχα γεμααατη μερα οποτε την παραθετω:P

Ξυπνησα με την Αμαντα στο κρεβατι οι δυο μας (η γυναικα μου κανει την διπλωματικη της). Ξυπνησε και ο Παναγιωτης και ηρθε στο κρεβατι. Κοιμηθηκαμε λιγο ακομα οι 3 μας και μετα

Σηκωθηκα εκανα γαλατα

Σκουπισα το σπιτι με ηλεκτρικη

Σφουγγαρισα τα μπανια

Ανοιξα να αεριστουμε αλλα εκλεισα γρηγορα γιατι κανει κρυο πολυ ισα να στεγνωσει το σφουγγαρισμα

Εκανα μπανανα μαφινς που μου αφησε ενα νεροχυτη γεματο

Τον επλυνα ολο

Εφτιαξα το πλυντηριο που χανε κατι νερα

Αλλαξα σακουλα στην σκουπα

Στοκαρα ενα σημειο στον τοιχο που χαν τα παιδια χαλασει

Εφτιαξα το καζανακι που ετρεχε

Μετα ηρθε η Χριστινα και πηγα γραφειο για 4 ωρες

Μετα ανεβηκα και εβαλα κριθαρακι σουπιτσα για σημερα αυγοκομμενη

Σερβιραμε γλυκα

Παλι νεροχυτης

και νεροχυτης

και μια απο τα ιδια

Κοιμησα τα μικρα

Γραφειο λιγο ακομα

Μετα κουβαλησα ξυλα που χανε μεινει σκορπια και τα βαλα σε ταξη

και μετα τακτοποιησα τα ντουλαπια που ηταν σε κατασταση βομβαρδισμου μετα την επισκεψη των δικων μου:P

Αυτα τα ξαναλεμε την επομενη φορα που θα εχω μια φρικτα κουραστικη μερα νεροχυτη :P

υ.γ Ποτε δεν τελειωνει ο νεροχυτησ ποτε

Καλησπέρα αγαπημένες μου.

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Βροχερή η σημερινή μέρα αλλά δεν την αφήσαμε να πάει "χαμένη" αφού είχε και το μεγάλο αγόρι ρεπό.

Πήγαμε το φιογκάκι στη γιαγιά του {το περίμενε πως και τι} και φύγαμε με το αγόρι μου. Πήγαμε Γλυφάδα για καφεδάκι και εκεί συναντήσαμε την κολλητή μου. Τι γέλιο ρίξαμε... μετά βολτούλα στα μαγαζιά και εννοείται μετά... Ζάχο για μεσημεριανό! :tongue:

Υπέροχη μέρα.. βροχερή αλλά τόσο "γεμάτη"! Νιώθω όμορφα.

Χθες δούλευα, πρωί και απόγευμα.. δεν εκανα σπουδαία πράγματα στο σπίτι.

Σήμερα και αφού σηκωθήκαμε από το μεσημεριανό μας χουζούρι, ετοίμασα βραδυνό, άλλαξα πετσέτες, έπλυνα κάποια λίγα πιατικά και μάζεψα εντελώς τους πάγκους μου. Έκανα τα μπάνια μου, λούστηκα, ετοίμασα ένα πλυντήριο ρούχων με ανοιχτόχρωμα χρωματιστά και τώρα σιδερώνω, παρέα με τ' αγόρια μου.

Εδώ γύρω θα είμαι, σας φιλώ.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

το ψησιμο της τσικνοπεμπτης (το χρωσταγα στην ειρηνη μας)

Ατιμο παιδί!!!!!!!! :shock::tongue:

Κορίτσια είμαι χάλια τελείως ψυχολογικά και σωματικά...:(

Τελικά ο εμετός ήταν λόγω γαστρεντερίτιδας γιατί σήμερα στις 5.00 ξύπνησε η μικρή με εμετούς. Αρχικά την προλάβαμε και δεν λερώθηκε ούτε και λέρωσε σκεπάσματα αλλά μετά τις 7.00 και μέχρι τις 8.30 που έφυγα (με βαριά καρδιά....σε όλο τον δρόμο έκλαιγα) έκανε εμετό κάθε 10' λεπτά χολή και στομαχικά υγρά....

Πως ειναι το παιδί, Αφροδιτούλα μου???

• στα του σπιτιού κ μένα μ έχει πιάσει ένα πνεύμα αλλαγής στο σπίτι να βγάλω φλοκάτες κ χοντρά χαλιά αλλά πρεπει να κρατηθώ γιατί ακόμα έχει κρύο πολύ. θέλω κ να κάνω διάφορες τακτοποιήσεις στα συρτάρια μου αχ βαχ

Πολύ μου αρέσει που σ' έχει πιάσει πνεύμα αλλαγής! ;) Προχώρα! Εγώ μαζί σου!

Ο κουνιαδος μου νοικιασε σπιτι με την κοπελα του και θα παμε να τους δουμε,και θελουμε (και πρεπει) να τους παρουμε ενα δωρο για το σπιτι,και δεν ξερω τι να τους παρω,σκεφτομαι τιποτα σεντονια ή καμια κουβερτα ή κατι για την κουζινα.εσεις τι λετε?πειτε καμια ιδεα...

Και τα σεντόνια μου αρέσουν σαν ιδέα... Μπράβο, καλά το σκέφτηκες!

Μπορείς να δωρίσεις τόσα πολλά πράγματα.. εγώ δηλαδή θα καλοδεχόμουν τα πάντα... ποτήρια νερού, ποτήρια φραπέ, κάποιο ανοιξιάτικο κουβερλί ή κουβέρτα πικέ, κάποιου είδους καφετιέρα, πυρέξ για σουφλέ, σετ πετσέτες μπάνιου.... αμέτρητες, υπέροχες επιλογές. :P

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.. καλό μήνα! μπήκε η άνοιξη κιόλας!

Μπιλάκι ευτυχώς είναι καλά τώρα η μαμά σου.. εύχομαι σύντομα να γίνει καλά! περαστικά και στον μικρό.. ούτε εγώ θα ρίσκαρα να πάω..

Εύα έχω σοκαριστεί με αυτά που πέρασες.. ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας..

Αφροδιτάκι χαίρομαι που τα κοριτσια σου είναι καλύτερα!

Δομνίνα το δικό μου πλυντήριο τα ίδια κάνει αλλά αν ρίξω τους βαθμούς γίνεται πιο σύντομο και ακόμη έχω ακόμα ένα κουμπι που λέει time save και μειώνει τον χρονο όσο θες.. πχ ποτέ δεν θα βάλω ρούχα δικά μου να πλένονται για δυομιση ώρες.. ρούχα τα οποία είναι καθαρά ουσιαστικά και θέλουν ένα φρεσκάρισμα.τα βάζω 1 ώρα. δες αν έχει κάποιο κουμπί που δεν το έχεις προσέξει.

νικο αχ αυτός ο νεροχύτης.. έπλυνα τόσα σήμερα και έχω κι άλλα τόσα που είναι απο αυτές τις μέρες που λέω θέλω επειγόντως πλυντήριο πιάτων.. ουφ...

Εγώ έκανα πάρα πολλα σήμερα αλλά όχι απο καθαριότητα...

Ξύπνησα το πρωί και ειπα σήμερα δεν θα καθαρίσω τίποτα ουτε όλο το τριήμερο.. το σπιτάκι μου ήθελε απλα ένα πέρασμα στο μπανιο, ξεσκόνισμα και σφουγγάρισμα. το διατήρησα καλά.. έτσι σηκωθήκαμε, πήραμε πρωινό και φύγαμε για περίπατο. μετά στη μαμά μου συνάντηση για φαγητό με αδέλφια και παίξαν τα παιδιά και φύγαμε όλοι μαζί για καρναβάλι.. ήταν η πρώτη φορά που πέρασα ωραία γιατι καταλάβαινε το παιδί και ρίξαμε πολύ χαρτοπόλεμο..

μετά πήγαμε στο σούπερμάρκετ για κάτι λαχανικά και θυμάστε που σας είπα είδα κάτι βαζάκια και μόνο ελάχιστα είχαν.. ε σήμερα που πήγαμε είχαν πάρα πολλά τα ίδια και σε όλα τα μεγέθη.. πήρα 2 μεγάλα, 5 μεσαία και 6 μικρά και βρηκα προσφορά τάπερ.. μου άρεσαν πάρα πολύ και τα πήρα.. ξόδεψα 35 ευρώ αλλά το ευχαριστήθηκα γιατι ήθελα τα βαζάκια να οργανώσω το ένα ντουλάπι της κουζινας που έμεινε άδειο και τα τάπερ τα πήρα μετά απο τόσα χρόνια.. απο τότε που μπήκα στο σπίτι μου δεν είχα δικα μου.. μου χε δώσει η μαμά και η πεθερά ότι είχαν έξτρα.. και ήθελα τα δικά μου.. τα χα διώξει τα άλλα στην εκκαθάριση που έκανα τελευταία.. έτσι είχε μείνει κι εκείνο το ντουλάπι άδειο.. ήρθα τα επλυνα τα τακτοποιησα όλα και είναι υπέροχα.. ανοιγω τα ντουλάπια και τα βλέπω και χαίρομαι. τα τάπερ είναι σετ ενα πολύ μεγάλο, ένα μεγάλο, 2 μεσαία, 4 λίγο πιο μικρά βαθιά, 4 μικρά ξέβαθα και 6 μικρά στρογγυλά. τα έφτιαξα ωραία και τα χώρεσε μια χαρά. είναι ειδικά για μικροκυματα, κατάψυξη και πλυντήριο πιάτων και με αρχική τιμή 50 τα πήρα 20. άξιζε.. τα 3 μικρά στρογγυλά τα γέμισα ήδη και τα τακτοποίησα με δυόσμο, ρίγανη και φύλλα δάφνης.τα βαζάκια με ασημένιο πώμα όπως μου άρεσαν και τα τάπερ ωραίο χοντρό πλαστικό διαφανές με άσπρα καπάκια.

έχω ακόμη να κάνω μικρή καθαριότητα στο ψυγείο μου, να πλύνω ότι βγήκε απο την τονοσαλάτα που ετοίμασα για βραδυνό και μπιμπερό, να πλύνω τα λαχανικά και να τακτοποιήσω το μεγάλο συρτάρι στο δωμάτιο μου που έχω τα καλλυντικά και την κοσμηματοθήκη μου.

σήμερα έπλυνα επίσης τα πινελάκια μου με τον τρόπο σου ειρήνη μου και τακτοποίησα τα ντουλαπάκια των αυτοκινήτων μας. είχα παρει απο τζάμπο κάτι μαύρα ντοσιε ειδικά για τα αυτοκίνητα για άδεια ασφάλεια κλπ και θήκες για τα cd και τα έφτιαξα. τακτοποίησα τα αυτοκίνητα εσωτερικά και επίσης τακτοποίησα ένα συρτάρι κάτω απο την τηλεόραση. πήρα ατζέντα και πέρασα ότι τηλέφωνα έχω περασμένα στο κινητό για να τα έχω και εγώ και ο σύζυγος και πήρα και 2 ντοσιε ένα για τα μενού για ντελίβερι και ένα για τους λογαριασμούς.. τακτοποιήθηκαν και αυτά.

αύριο θα φτιάξω ένα σημείο και γω στο τοίχο.. θα βγάλω ένα καρφάκι και θα στοκάρω μπογιατίσω και θα βάλω μεγαλύτερο και θα μπογιατίσω και κανα δυο σημεία στο σπίτι που το έχουν ανάγκη.. θα βάλω πλυντήρια και θα φτιαξω φαγητό και το απόγευμα πάλι στη μαμά για παιχνίδι τα παιδια..

φιλια.. πάω να συνεχισω.. πονάνε τα ποδια μου..

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.. καλό μήνα! μπήκε η άνοιξη κιόλας!

Μπιλάκι ευτυχώς είναι καλά τώρα η μαμά σου.. εύχομαι σύντομα να γίνει καλά! περαστικά και στον μικρό.. ούτε εγώ θα ρίσκαρα να πάω..

Εύα έχω σοκαριστεί με αυτά που πέρασες.. ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας..

Αφροδιτάκι χαίρομαι που τα κοριτσια σου είναι καλύτερα!

Δομνίνα το δικό μου πλυντήριο τα ίδια κάνει αλλά αν ρίξω τους βαθμούς γίνεται πιο σύντομο και ακόμη έχω ακόμα ένα κουμπι που λέει time save και μειώνει τον χρονο όσο θες.. πχ ποτέ δεν θα βάλω ρούχα δικά μου να πλένονται για δυομιση ώρες.. ρούχα τα οποία είναι καθαρά ουσιαστικά και θέλουν ένα φρεσκάρισμα.τα βάζω 1 ώρα. δες αν έχει κάποιο κουμπί που δεν το έχεις προσέξει..

νικο αχ αυτός ο νεροχύτης.. έπλυνα τόσα σήμερα και έχω κι άλλα τόσα που είναι απο αυτές τις μέρες που λέω θέλω επειγόντως πλυντήριο πιάτων.. ουφ...

Εγώ έκανα πάρα πολλα σήμερα αλλά όχι απο καθαριότητα...

Ξύπνησα το πρωί και ειπα σήμερα δεν θα καθαρίσω τίποτα ουτε όλο το τριήμερο.. το σπιτάκι μου ήθελε απλα ένα πέρασμα στο μπανιο, ξεσκόνισμα και σφουγγάρισμα. το διατήρησα καλά.. έτσι σηκωθήκαμε, πήραμε πρωινό και φύγαμε για περίπατο. μετά στη μαμά μου συνάντηση για φαγητό με αδέλφια και παίξαν τα παιδιά και φύγαμε όλοι μαζί για καρναβάλι.. ήταν η πρώτη φορά που πέρασα ωραία γιατι καταλάβαινε το παιδί και ρίξαμε πολύ χαρτοπόλεμο..

μετά πήγαμε στο σούπερμάρκετ για κάτι λαχανικά και θυμάστε που σας είπα είδα κάτι βαζάκια και μόνο ελάχιστα είχαν.. ε σήμερα που πήγαμε είχαν πάρα πολλά τα ίδια και σε όλα τα μεγέθη.. πήρα 2 μεγάλα, 5 μεσαία και 6 μικρά και βρηκα προσφορά τάπερ.. μου άρεσαν πάρα πολύ και τα πήρα.. ξόδεψα 35 ευρώ αλλά το ευχαριστήθηκα γιατι ήθελα τα βαζάκια να οργανώσω το ένα ντουλάπι της κουζινας που έμεινε άδειο και τα τάπερ τα πήρα μετά απο τόσα χρόνια.. απο τότε που μπήκα στο σπίτι μου δεν είχα δικα μου.. μου χε δώσει η μαμά και η πεθερά ότι είχαν έξτρα.. και ήθελα τα δικά μου.. τα χα διώξει τα άλλα στην εκκαθάριση που έκανα τελευταία.. έτσι είχε μείνει κι εκείνο το ντουλάπι άδειο.. ήρθα τα επλυνα τα τακτοποιησα όλα και είναι υπέροχα.. ανοιγω τα ντουλάπια και τα βλέπω και χαίρομαι. τα τάπερ είναι σετ ενα πολύ μεγάλο, ένα μεγάλο, 2 μεσαία, 4 λίγο πιο μικρά βαθιά, 4 μικρά ξέβαθα και 6 μικρά στρογγυλά. τα έφτιαξα ωραία και τα χώρεσε μια χαρά. είναι ειδικά για μικροκυματα, κατάψυξη και πλυντήριο πιάτων και με αρχική τιμή 50 τα πήρα 20. άξιζε.. τα 3 μικρά στρογγυλά τα γέμισα ήδη και τα τακτοποίησα με δυόσμο, ρίγανη και φύλλα δάφνης.τα βαζάκια με ασημένιο πώμα όπως μου άρεσαν και τα τάπερ ωραίο χοντρό πλαστικό διαφανές με άσπρα καπάκια.

έχω ακόμη να κάνω μικρή καθαριότητα στο ψυγείο μου, να πλύνω ότι βγήκε απο την τονοσαλάτα που ετοίμασα για βραδυνό και μπιμπερό, να πλύνω τα λαχανικά και να τακτοποιήσω το μεγάλο συρτάρι στο δωμάτιο μου που έχω τα καλλυντικά και την κοσμηματοθήκη μου.

σήμερα έπλυνα επίσης τα πινελάκια μου με τον τρόπο σου ειρήνη μου και τακτοποίησα τα ντουλαπάκια των αυτοκινήτων μας. είχα παρει απο τζάμπο κάτι μαύρα ντοσιε ειδικά για τα αυτοκίνητα για άδεια ασφάλεια κλπ και θήκες για τα cd και τα έφτιαξα. τακτοποίησα τα αυτοκίνητα εσωτερικά και επίσης τακτοποίησα ένα συρτάρι κάτω απο την τηλεόραση. πήρα ατζέντα και πέρασα ότι τηλέφωνα έχω περασμένα στο κινητό για να τα έχω και εγώ και ο σύζυγος και πήρα και 2 ντοσιε ένα για τα μενού για ντελίβερι και ένα για τους λογαριασμούς.. τακτοποιήθηκαν και αυτά.

αύριο θα φτιάξω ένα σημείο και γω στο τοίχο.. θα βγάλω ένα καρφάκι και θα στοκάρω μπογιατίσω και θα βάλω μεγαλύτερο και θα μπογιατίσω και κανα δυο σημεία στο σπίτι που το έχουν ανάγκη.. θα βάλω πλυντήρια και θα φτιαξω φαγητό και το απόγευμα πάλι στη μαμά για παιχνίδι τα παιδια..

Καλησπερα!

Μπορεις να μου πεις απο ποιο σμ πηρες τα βαζακια και τα ταπερ; Χρειαζομαι κι εγω καποια και αν ειναι σε καλη τιμη, ειναι ευκαιρια να τα παρω...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημερα καλες μου φιλες! Καλημερα απο Σερρες,

Βρεχει ρακατακτωδως!

Ειμαστε μεσα χαλαρα!

Ο μικρος μου ,εκανε πυρετο πρωι-πρωι!

Ειχε βηχα μια βδομαδα κ επαιρνε σιροπακι.....σπιροπεντ....δεν την γλιτωσαμε τελικα....

Λεγαμε να κανουμε κατι αυριο...αλλα' κ ο καιρος κ ο μικρος ειναι χαλια.....

Ετσι ειμαστε μεσα κ κανουνε γενικοτερα δουλειες

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

καλημερα! μολις ξυπνησαμε!!! εγω δηλ η μικρη ακομα κοιμαται! γυρσαμε 11,3 12 παρα το βραδυ κ επεσε ξερη! ειχαμε παει μετρο μολλ κ ειχε εκδηλωση ο RADIO DJ με χορο μουσικη κ βραζιλιανες που χορευαν. ηταν πολυ ωραια! μετα ανεβηκαμε στον 4ο οροφο κ για σοκολατα κ γλυκο, εφαγα βαφλα!!! η μικρη μου βρηκε κατι κοριτσακια κ επαιζαν διπλα μας οποτε το ευχαριστηθηκαμε. μια που ειμασταν εκει περασαμε κ απο το μαγαζι του αδελφου μου, ταισα την μικρη το γιαουρτι της, πηρα κ κατι πραγματακια κ γυρισαμε. στον γυρισμο πηραμε κ για το σπιτι σουβλακια. μολις εβαλα την μικρη για υπνο εγινε το παρτυ!!!! επεσα ξερη κ εγω φυσικα!

απο τις χτεσινες δουλειες μονο γενικη το μπανιο εκανα

σαπουνισα κ γυαλισα τα πλακακια, την λεκανη, τα αξεσουαρ, τις μπαταριες, το πιγκαλ, το καλαθακι, αλλαξα πετσετες, πατακι κ σφουγγαρισα με σφουγγαροπανο παρακαλω! δεν εκανα την μπανιερα κ την καμπινα οπως θα ηθελα, ενα περασμα μονο γιατι δεν προλαβαινα.

εκανα το μπανακι μου, εβαλα την μικρη να φαει,φαγαμε κ εμεις μαζεψα ντυιθηκαμε (αυτη την φορα ντυθηκα κ εγω μαγισσα!!!:D, η μικρη χιονατη κ ο αντρας μου εβαλε ενα καπελο κλοουν!!!:D:D)κ φυγαμε!

σημερα λεμε για λουτρακι στο καρναβαλι, φτιαχνω μακαρονια με κιμα στην μικρη κ εμεις μαλλον θα φαμε εξω (αν αργησουμε να φυγουμε θα τηγανισω αυγα με πατατες)

χρυσακι σε ειδα στον υπνο μου, (περιεργο αφου δεν σε ξερω φατσικα!!!)

ειδα οτι ειχα ερθει στην περιοχη σου κ πιναμε καφεδακι, τωρα τι κ πως δεν θυμαμαι!!!

ειρηνη μου μπραβο για την εξοδο με το μεγαλο αγορι σου!!! χρειαζονται που κ που αυτο!!! εμενα μου εχει λειψει πολυ....

ιρενε πως ηταν το αποκριατικο παρτυ?

δημητρα περαστηκα στον μικρο!

μανουλιτα κ εγω πηρα 2 καινουργια ταπερακια!

πλεον εχω πολυ λιγα 8 γυαλινα, 2 πλαστικα που ειχα + αλλα 2 ιδια που πηρα κ 6-7 απο φαγητο πακετο που βαζω διαφορα στην καταψυξη. το καλο ειναι οτι τα χρησιμοποιω ολα, κ μερικες φορες τυχαινει να μην εχω! παιζει πολυ φαγητο στο ψυγειο κ δικο μας κ της μικρης.

ηθελα να σας πω γιαυτο το θεμα, πλεον οταν μαγειρευω μαγειρευω ποσοτητα για 2 μερες. ετσι μαγειρευω τις μισες μερες κ τρωμε τα φαγητα εναλαξ για να μην βαριομαστε! γλυτωνω χρονο κ χρημα!!! :D easy living!!!

σας φιλω, καλα να περασετε!!!

Καλημέρα,κορίτσια, κ χρόνια πολλά!!!!

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες αλλά,κυρίως τη μαμά Ειρήνη,για την όρεξη κ την παρότρυνση που μου δίνετε να κάνω πράγματα στο σπίτι! Είναι ανεκτίμητο!! Είναι,βέβαια,δύσκολο για εμένα μιας κ πριν λίγες μέρες ήρθαν τα διδυμάκια μου στο σπίτι κ υπάρχει κ η μεγάλη μου κόρη(1.5)που θέλει τα δικά της κ κάνουμε το παν να νοιώθει άνετα με τα μικρά! Πιστεύω πως το έχουμε καταφέρει μιας κ τα χαιδεύει κ τα φιλάει κλπ.

Σήμερα,λοιπόν,από το πρωί αφού αλλάζουμε κ ταιζουμε κ κοιμίζουμε τα μωρά ανά 3ωρο,έδωσα το γάλα στη μικρή βλέποντας τραγούδια στο youtube(μας κάνει κ παραγγελις)!!!! Στη συνέχεια,άντλησα γάλα, έπλυνα μπουκάλια, άδεισα νεροχύτη κ έβαλα οκυντηριο πιάτων. Μετά τακτοποίησα τροφοθήκη!!!!! Να σας ρωτήσω: Τις χυλοπιτες κ τον τραχανά από το χωτιό μου έχουν πει ότι πρέπει να τα βάζω σε μαξιλαροθήκες. Ισχύει;;;

Youtou,ελπίζω να περάσευε τέλεια στο Λουτράκι!!

Yori, κ εμείς μέσα... Για καιρό ακόμα...!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!♡♡♡♡

Καλημέρα κορούλες μου.

Τι κάνετε?

Ελπίζω να είστε βόλτες και να ευχαριστιέστε τους αγαπημένους σας. :D

Εμείς σήμερα θα μείνουμε σπίτι. Εχω τρομερή και εκνευριστική καταρροή και νιώθουμε "γεμάτοι" από τις χθεσινές μας βόλτες.

Είπαμε λοιπόν να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως δεν έβρεχε και πεταχτήκαμε μέχρι την λαχαναγορά. Ηθελα καιρό να δω πως ειναι. Δεν εντυπωσιάστηκα, καθόλου δηλαδή. Το μόνο που είχε σε ποσότητες ήταν ψαρικά.

Πάντως, πήραμε μερικά πραγματάκια, που δεν είχα τη δυνατότητα χθες με τη βροχή. Ντοματούλες, φρέσκα κρεμμυδάκια, πατάτες και ένα γλυκό του κουταλιού: βύσσινο που λατρεύω και σκέτο αλλά ιδιαίτερα με δροσιστικό γιαουρτάκι... ;)

Ηρθαμε λοιπόν σπιτάκι μας και

Απλωσα ένα πλυντήριο που ειχα από το βράδυ

Εκοψα πατατούλες και τις έβαλα σε πυρεξάκι, στο φούρνο, να γίνονται με λεμόνι, μουστάρδα και πορτοκάλι.

Θα τις συνδυασω με ψητά, παϊδάκια γαλοπούλας

Ο άντρας μου ανέλαβε ηλεκτρική σκούπα και σφουγγάρισμα. Κάναμε πολύ καλό καθάρισμα στο παιδικό δωμάτιο {σχεδόν τα βγάλαμε όλα εξω} αλλά και γενικότερα σε όλο το σπίτι.. αλλάξαμε σεντόνια, μαξιλαροθήκες, έβαλα ένα πλυντήριο με τα 2 χαλάκια της κουζίνας, καθάρισα καθρέπτες.... γενικά, το σπιτάκι μου καθαρίστηκε αρκετά καλά.

Τακτοποιήσαμε τις αγορές μας από τη λαχαναγορά. Ιδού οι ντοματούλες μας:

DSCN0399_zps1f094da4.jpg

Η αγαπημένη μου θεία, μου έστειλε ελίτσες απο το χωριό. Ηταν ευκαιρία λοιπόν να τις ξεπικρίσω και να βάλω κάποιες και σε ένα μικρότερο "κουβαδάκι" ώστε να μπορούμε να τις έχουμε για τις καθημερινές μας σαλάτες:

DSCN03955_zps5e108cff.jpg

O χαμός που γινόταν πάνω στους πάγκους της κουζίνας μου, με τα μαγειρέματα και τις τακτοποιήσεις

DSCN0397_zps57cb42be.jpg

Και μετά το μάζεμα, που όπως σας έχω πει, μου δημιουργούν ηρεμία-μυαλού.

Ιδού, μαζί με ένα ποτηράκι με ένα κλαράκι αμυγδαλιάς από το φιογκάκι και ένα κλαρί, που έφερε ο άντρας μου, με τα λατρεμένα μου νεράτζια, που ήδη έχουν αρχίσει και μοσχοβολάνε και μοσχομυρίζει όλη η κουζίνα μας:

DSCN0400_zps111058f5.jpg

Τώρα θα χαλαρώσουμε και ίσως εγώ αργότερα προχωρήσω κάποιες δουλίτσες και τακτοποιήσεις σε συρταράκια, που έχω στο μυαλό μου. Το απόγευμα θα έρθει η κολλητούλα μου και πάλι για να της φτιάξω τα νυχάκια της και θα μου φέρει και την αγαπημένη μου σοκολατόπιτα! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη ακουω απο πελατησες για βια στα σχολεια καθε μερα σχεδον

:shock: περσι σε σχολειο του πανοραματος οι γονοις ειδαν κι αποειδαν με το

φενομενο αυτο και ειπαν οτι θα φερουν εισαγγελεα αν δεν λυθει αμεσα το θεμα

.....να παρέμβει εισαγγελέας σε σχολείο για να ηρεμίσουν... τι να πω ρε γμτ...:-(

Πάω να διαβάσω το βιβλίο μου και να κοιμηθώ. Αν και με τόση οδήγηση σήμερα, νομίζω ότι θα βλέπω αυτοκίνητα και διασταυρώσεις στον ύπνο μου...

:lol::lol::lol:

κοριτσουδια σας βρισκω νομιζω ολες σχετικα καλα.

Πως είναι η μανουλα σου, βρε Μπιλάκι μου?

Τι ήταν κι αυτό που πέρασε? Δεν της φτάνουν όσα περνάει καθημερινά...; Επρεπε να γίνει κι αυτό;;; :-(

Υπήρξα θυμα μιας τέτοιας κατάστασης που δυστυχώς κράτησε πολύ (2+χρόνια) και νομίζω πως με επηρέασε έντονα στη ζωή μου. Όταν ήμουν στη γ΄Δημοτικού άλλαξα σχολείο. Στο καινούργιο έτρωγα ξύλο, προσβολές και απειλές από συμμαθήτριες, και το κάνανε πάντα στα μουλωχτα ή μετά το μάθημα. Εκείνες τις εποχές γυρίζαμε μόνα μας από το σχολείο στο σπίτι - μέναμε και κοντά- και με περιμένανε στη γωνία, μου κατέστρεφαν τις εργασίες, έτρωγα κανονικό ξύλο, μέχρι και κλωτσιές. Μια μέρα είπα κάτι στη μητέρα μου και η απάντηση ήταν "χτύπα τις και συ". Μέσα σε 6 μήνες, έπαιζα μόνο με την μεγαλύτερη ξαδέρφη μου τα απογεύματα, στη γιορτή μου δεν ήρθε ούτε ένα παιδί, από χαρούμενο και δραστήριο παιδί μου ήμουν, είχα ήδη κατάθλιψη, μια μέρα πέρασα και τα δύο μου πόδια έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού για να πέσω. Ήμουν 8 χρονών και ήθελα να πεθάνω.

Την ίδια εποχή άρχισα να γίνομαι βίαιη με τα κατοικίδια του σπιτιού, μια μέρα με την ξαδέρφη μου πετροβολούσαμε έναν παπού, τώρα μπορώ να εξηγήσω γιατί τα έκανα όλα αυτά.

Μια μέρα ξύπνησα με πολύ ψηλό πυρετό. Εκείνη τη μέρα ξέσπασα, τα είπα όλα και "ξύπνησαν", επιτέλους πήγανε στο σχολείο και μίλησαν στους δασκάλους. Η κατάσταση δεν θυμάμαι να βελτιώθηκε ιδιαίτερα, παρόλο που έγινε η ενημέρωση... Βελτιωση ήρθε την επόμενη χρονιά όταν βρήκα μια φίλη, αλλά το θέμα λύθηκε ολοκληρωτικά μόνο όταν πήγα στο γυμνάσιο, μιλάμε για απελευθέρωση, η καλύτερη περίοδος της ζωής μου!

Συμπέρασμα: Οι γονείς μου τότε δεν ήταν αρκετά κοντά μου και ακόμα τους το κρατάω. Όσο για τους δασκάλους... αδιαφορία. Και γι αυτό έχω γίνει από τώρα κέρβερος με την κόρη μου που είναι ακόμα στο νηπιαγωγείο.

Ειρήνη στάσου δίπλα του όσο μπορείς!

Μανούλες να είστε κοντά στα παιδιά σας από τη στιγμή που πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό. Να συζητάτε κάθε μέρα μαζί τους για τους φίλους τους, για τα παιχνίδια τους, να ακούτε με υπομονή ακόμα τις χαζομάρες που λένε.

Ας επιτρέψουμε στα παιδιά μας να μας εμπιστεύονται και να τα εμπιστευόμαστε, οι δάσκαλοι συνήθως προσπαθούν να ακυρώσουν το θέμα για να απαλλαχτουν από την ευθύνη...

Να έχουμε πάντα ανοιχτό τον δίαυλο της επικοινωνίας μαζί τους!

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά με καίει το θέμα, πολύ.

Πόσο σ ευχαριστώ γι αυτό σου το μήνυμα... πόσο σ' ευχαριστώ!

..γενικά εχω οργανώσει τις δουλειές μου πολύ καλά, οπότε και δεν ξεπατώνομαι και το σπίτι είναι πάντα σε καλή κατάσταση...καλά να περάσουμε το τριήμερο με πολλές βόλτες!!

Μπράβο Ερσάκι μου! Ετσι σε θέλω! ;)

Ο γιος χτύπησε πολύ στο σχολείο, αλλά οκ ξεπεράστηκε,

2ο μπαλονάκι σε δικό μας άνθρωπο, ευτυχώς τώρα είναι καλά...

Χτύπησε μωρέ το αγγελουδάκι? :-(

Υ.Γ. Περαστικά και αγύριστα για το μπαλονάκι... :|

Eγώ χθες είχα εξωτερικές δουλειές, πήγα για τον ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο....

Μπράβο που δεν το αμελείς, Ραβτάκι μου!

...... τι θα μεγειρεψω αυτες τις μερες που θα εχω και επισκεψεις και θελω να κανω και ενα γλυκακι(ευκολο και γρηγορο),ισως κανενα μιλφειγ..

Αχ, άτιμο παιδί! :tongue:

για δωρο,τα ρωτησαμε τα παιδια αλλα δεν μας ελεγαν γιατι δεν ηθελαν να μας βαλουν σε εξοδα,στο τελος ειπα στην κοπελα οτι θα τους παρω παπλωμα ή κουβερτα και μου ειπε πως παπλωμα εχουν οποτε καταληξαμε στην κουβερτα,τους εβαλα και καρτα αλλαγης οποτε ολα καλα!Βρηκα και σκιες Tommy και ειχαν 1+1 δωρο οποτε πηρα!!

Με γεια σου!

Σήμερα θα αρχίσω την επιχείρηση ΜΠΑΝΙΟ !!!!!!! Είμαι ενθουσιασμένη :)

Με το καλό!

777885dugw57gt25.gif

Πω-πω, πόσες τακτοποιήσεις έκανες!!!

Χίλια μπράβο!

Ελπίζω, να νιώθεις υπέροχα και πολύ πιο ανάλαφρη! ;)

σημερα λεμε για λουτρακι στο καρναβαλι, φτιαχνω μακαρονια με κιμα στην μικρη κ εμεις μαλλον θα φαμε εξω (αν αργησουμε να φυγουμε θα τηγανισω αυγα με πατατες)

Καλη διασκέδαση, Γιωτάκι μου!!!

Καλημέρα,κορίτσια, κ χρόνια πολλά!!!!

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες αλλά,κυρίως τη μαμά Ειρήνη,για την όρεξη κ την παρότρυνση που μου δίνετε να κάνω πράγματα στο σπίτι! Είναι ανεκτίμητο!! Είναι,βέβαια,δύσκολο για εμένα μιας κ πριν λίγες μέρες ήρθαν τα διδυμάκια μου στο σπίτι κ υπάρχει κ η μεγάλη μου κόρη(1.5)που θέλει τα δικά της κ κάνουμε το παν να νοιώθει άνετα με τα μικρά! Πιστεύω πως το έχουμε καταφέρει μιας κ τα χαιδεύει κ τα φιλάει κλπ.

Σήμερα,λοιπόν,από το πρωί αφού αλλάζουμε κ ταιζουμε κ κοιμίζουμε τα μωρά ανά 3ωρο,έδωσα το γάλα στη μικρή βλέποντας τραγούδια στο youtube(μας κάνει κ παραγγελις)!!!! Στη συνέχεια,άντλησα γάλα, έπλυνα μπουκάλια, άδεισα νεροχύτη κ έβαλα οκυντηριο πιάτων. Μετά τακτοποίησα τροφοθήκη!!!!! Να σας ρωτήσω: Τις χυλοπιτες κ τον τραχανά από το χωτιό μου έχουν πει ότι πρέπει να τα βάζω σε μαξιλαροθήκες. Ισχύει;;;

Καλώς τα δεχτήκατε!!!!!!!!!!!!!!

Πως πάει με τα αγγελάκια στο σπίτι??????

Υ.Γ. Τραχανά δεν τρώμε και δεν ξέρω αλλά τις χυλοπίτες, πάντα τις έχω σε μαξιλαροθήκη.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...