Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα μπιλακι και περαστηκα σε μαμα κια μικρο:)

ο καιρος θα ειναι χαλια οποτε δεν εχει νοημα να πατε

καλητερα μην το ρισκαρεις γιατι εκει θα δεις κι αλλο κοσμο οποτε ποιο πολα μικροβια:eek:

ευχαριστουμε !!

μωρε ας πηγαιναμε κ ας ημασταν ολη μερα μεσα στο σπιτι με το τζακι! οσο για κοσμο δεν ηταν απαραιτητο να δουμε. αυτο που με φοβιζει περισοτερο ειναι η υγρασια:rolleyes: αλλιως ειχα φτιαξει ηδη βαλιτσες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστουμε !!

μωρε ας πηγαιναμε κ ας ημασταν ολη μερα μεσα στο σπιτι με το τζακι! οσο για κοσμο δεν ηταν απαραιτητο να δουμε. αυτο που με φοβιζει περισοτερο ειναι η υγρασια:rolleyes: αλλιως ειχα φτιαξει ηδη βαλιτσες!

η υγρασια ειναι οτι χειροτερο τωρα

μην του αφησει και κανενα αλεργηκο ασθμα η αλεργηκη βροχιτηδα

εγω την πατησα πριν χρονια ετσι:shock:

σε συνδιασμο με την ανοιξη :shock: πατε το αλλο σκ;)

η υγρασια ειναι οτι χειροτερο τωρα

μην του αφησει και κανενα αλεργηκο ασθμα η αλεργηκη βροχιτηδα

εγω την πατησα πριν χρονια ετσι:shock:

σε συνδιασμο με την ανοιξη :shock: πατε το αλλο σκ;)

αχ αν γινοταν:( ηταν η μοναδικη μας ευκαιρια τον τελευταιο εναμιση χρονο..

δεν πειραζει ας ειμαστε ολοι καλα κ καποτε θα γινει κ αυτο!

καλο βραδυ κοριτσαρες!

Κοριτσάκια τι κάνετε?

Εγώ τρέχω λιγάκι...έχω μαζέψει απλωμένα, έχω συγυρίσει, έχω μαγειρέψει, έχω μαζέψει την κουζίνα και μένουν ακόμα πόσα!

Κοριτσάκια προσέχτε τα παιδάκια. υπάρχει έξαρση σε γρίπη Η1Ν1 και στην πνευμονία φέτος!

Καλημέρα και Καλό Μήνα!!!!!

Τα κορίτσια είναι εμφανώς πολύ καλύτερα, για σήμερα ζήτησαν μακαρόνια με κιμά!

Πολύ υγρασία σήμερα...σηκώθηκα το πρωί στις 7.30 για να αερίσω το σπίτι και μου φάνηκε πολύ αποπνικτική η ατμόσφαιρα...

Καθάρισα τα κάγκελα και άπλωσα τα σεντόνια που έχω τώρα πρόχειρα στους καναπέδες αντί για ριχτάρια, έβγαλα έξω και τα μαξιλάρια του καναπέ και καθάρισα ξανά με οινόπνευμα όλα αυτά που πιάνουμε καθημερινά.

Μάζεψα τα παιχνίδια που βρίσκονταν διασκορπισμένα...

Έβαλα τα άπλυτα του νεροχύτη από εχθές το βράδυ στο πλυντήριο πιάτων.

Έφτιαξα καφεδάκια και γάλατα θα τους φτιάξει ο μπαμπάς του όταν ξυπνήσουν.

Εχθές κανόνισα με την μαμά μου τι θα φάμε την Κ.Δευτέρα και σήμερα θα πάμε σε λίγη ώρα στην Βαρβάκειο για ψώνια σαρακοστιανών και για κρέας.

Αν προλάβουμε, θα πεταχτούμε στον Κρίνο να την κεράσω λουκουμάδες για πρωινό, χιχιχιχι δεν της το έχω πει...

Βάσια και αυτή με ροζέ ταραμά την φτιάχνει αλλά χωρίς κρεμμύδι :) Η μαμά μου θα φτιάξει την δική της και εγώ της πεθεράς σου.

Σήμερα θα αρχίσω την επιχείρηση ΜΠΑΝΙΟ !!!!!!! Είμαι ενθουσιασμένη :) :)

Πάω να μαζέψω τα πράγματα από έξω πριν μαζέψουν υγρασία και να κλείσω τα παράθυρα,

τα λέμε το απόγευμα!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

evi πολύ στενάχωρο το μήνυμα σου. Η βία ειδικά στα μικρά παιδιά μου είναι αδιανόητη. Πάντως το φαινόμενο έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις τελευταία.

Evi155 στενοχωρήθηκα πολύ με αυτά που περιέγραψες...τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και κάθε χρόνος που περνάει το αντιλαμβάνομαι και περισσότερο.

Πες μας σε παρακαλώ τι σημάδια πρέπει να προσέξουμε αν δεν έχεις πρόβλημα βέβαια, γιατί αλλιώς είναι να διαβάζεις οδηγίες ψυχολόγων και αλλιώς να ακούς κάτι από κάποιον με προσωπική εμπειρία.

maria τα έγραψα για να σας ταρακουνήσω - όχι ότι δεν είστε ευαισθητοποιημένες αλλά όπως λες άλλο να σου τα λέει κάποιος που τα έζησε προσωπικά.

Αφροδιτακι περαστικά! Για τα σημάδια: Δεν θυμάμαι με λεπτομέρειες πώς ήταν τότε η συμπεριφορά μου στο σπιτι, κάποια πράγματα δεν άλλαξαν, π.χ. η απόδοση στο σχολείο (φύτουλας από τότε :tongue:).

Ένα σημάδι όμως που προνέφερα ήταν πολύ απλό: είπα στη μητέρα μου πως ένα κοριτσι με χτυπάει και η απάντηση ήταν "χτύπα το κι εσύ". Σκέφτηκα λοιπόν τότε με το παιδικό μου μυαλό:

"Δεν μπορώ να αντποδώσω τα χτυπήματα = δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στη συμβουλή της μητέρας μου. Άρα δεν ειμαι ικανή να αντιδράσω --> δεν είμαι αρκετά καλή --> δεν της το ξαναλέω γιατί μπορεί να με μαλώσει που δεν χτυπάω κι εγώ."

Κι έτσι το κράτησα μέσα μου και η μητέρα μου επαναπαύτηκε ότι το θέμα θα διορθωθηκε, αφού δεν ξαναμίλησα. Αυτός είναι ο λόγος που ανέφερα να ακούτε τα παιδιά σας, να μη δίνετε αψήφιστα συμβουλές "κάνε αυτό ή το άλλο". Καλύτερα να κάνετε κι άλλες ερωτήσεις, να το ψάχνετε και να τα ρωτάτε, εσύ τί σκέφτεσαι να κάνεις, δηλαδή διάλογος αντί συμβουλές μέχρι να καταλήξετε τί συμβαίνει. Μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό, μπορεί όμως και να είναι.

Χρύσα, θα τοέχω υπόψη μου το βιβλίο "Οι νταήδες του βυθού", δεν το είχα δει. Πολλά παιδιά αυτής της ηλικίας ανταποκρίνονται απίστευτα στα βιβλία του είδους! Προτείνω -για μεγάλους- να διαβάσετε σχετικά με την επικοινωνία και κάποια βιβλία που βοηθάνε πολλές καταστάσεις, ίσως να τα γνωρίζετε, "Η συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών" του Gottman" και το "Δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς" της Φιλιοζά.

Ένα άλλο σημάδι είναι βέβαια η απότομη συμπεριφορά στο σπίτι, στα κατοικίδια, τα νεύρα ενός παιδιού. Τα παιδιά στο σπίτι μιμούνται τους βασανιστές τους.

Κάτι άλλο δικό μου ήταν ότι το έριξα στο φαγητό και από αδύνατο παιδάκι έγινα παχουλό, και έδωσα ετσι κι άλλες αφορμές για κοροϊδίες από τους συμμαθητές. Και αυτό βέβαια λύθηκε στο γυμνάσιο, όπου μεταμορφώθηκα εντελώς!

(Περιττό να σας πω πόσο χάρηκα που κατεδαφίστηκε το συγκρότημα εκείνου του παλιού μου σχολείου.)

sACYp2.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε;

Δε σας έχω διαβάσει από εχθές, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα...

Μόλις τελείωσα το πρωινό μου καφεδάκι (είχα ανάγκη να καθίσω μια μέρα να το πιω με την ησυχία μου), αφού έβαλα ήδη ένα πλυντήριο πιάτων με το στραγγιστήρι των πιάτων και των μαχαιροπήρουνων και κάτι άλλα ψιλά...

Πάω να ξεκινήσω δουλίτσες σιγά- σιγά, παρέα με το μικρό μου και θα επανέλθω...

Σας φιλώ!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

πολλες γλυκιες καλημερες κ αγκαλιες απο τις Σερρες!!!!

supercalifragilisticexpialidocious

ειναι η μαγικη λεξη της Μαιρη Ποπινς που σε κανει να γελας κ να πετας!!!!

σκεφτειτε κατι ευχαριστο!!!!

(εχει ελληνικες κ λατινικες ριζες αλλά μαλλον δεν σημαινει κατι συγκεκριμενο λοοοοοολ)

εγω χθες κοριτσια δεν εκανα καμια δουλεια γιατι ηρθε το απογευμα επισκεψη η πεθερα μου μετά απο 3μηνες περιπου.....ειχα συμμαζεμενο το σπιτι αλλά ηθελε ηλεκτρικη......

ουτε φαγητο δεν εκανα..δεν πειραζει ,να φαμε κ κανα αυγουλακι που τοχουμε κοψει απο χρονια για απογευματινό!

ο συζυγος βγηκε αργα κ εγω ειχα τα παιδια κ προσπαθουσα να τα κοιμισω...

μετα(11+) συμμαζεψα,εβαλα πλυντηριο πιατων, απλωσα ενα πλυντηριο που δεν ειχα προλαβει ,εκανα μπανιο κ ξεραθηκα.......

ηλιαχτιδα τρομαξα με την αριθμηση σου,αλλά μετά ειδα οτι μετράς κ οτι ξαπλωσες κ οτι εκανες μπανιο....... να μας αγχωσεις θελεις??????

φιλουρεςςςςςςςςςςς

Δήμητρα, το να κάνω μπάνιο με την πόρτα ανοιχτή και το νου μου στο παιδί που βρίσκεται ακριβώς απ' έξω, για μένα είναι δουλειά και μάλιστα δύσκολη και αγχωτική...

Το ότι ξάπλωσα, μάλλον αριθμήθηκε κατά λάθος. Συνήθως, σταματάω την αρίθμηση και συνεχίζω από κάτω...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλή σας μέρα,

εύχομαι όλα τα κορίτσια να είναι καλά. Εμείς στην υγεία μας καλά, οπότε όλα καλά.

Βγήκαν πολλά μαζεμένα τις τελευταίες μέρες, άλλα ευχάριστα και άλλα δυσάρεστα...

Κάνω κάποιες απόπειρες και συζητήσεις (για "ελεύθερη"" εργασία πάντα - από σπίτι και όχι μόνο ...)

Ο γιος χτύπησε πολύ στο σχολείο, αλλά οκ ξεπεράστηκε,

2ο μπαλονάκι σε δικό μας άνθρωπο, ευτυχώς τώρα είναι καλά...

Πήρα και 2ο μάθημα στο κουρσερα και κάνω και τα 2 παράλληλα :)

Με έχει πιασει και μια μανία με το διάβασμα τα βράδια.. απο τις 8 που κοιμάται ο γιος και έχω κόψει την τηλ. ;) μόνο ταινίες ΣΚ ;)... κάπως έτσι ήρθε και η αποτοξίνωση απο το νετ ;)

Επίσης έκανα κάποιες "διορθώσεις" στο μπάνιο μας όπως κάτι ραφάκια που άλλαξα και του έκανα και μια γενική!

Μόλις έβγαλα και το φαγητό απο φούρνο - αρακά με πατάτα σαν πουρέ απο πάνω - αν το φάει ο γιος θα σας δωσω συνταγή ;)

τώρα αναχωρώ για λατρεμένο ΟΑΕΔ! :)

Φιλιά πολλά και καλημέρα

Καλημέρα!!!!

Ευτυχώς ο μικρός είναι καλά τώρα. πότε ξανά περιπέτειες...

Κι εγώ άρχισα να διαβάζω τα βράδια. Επίσης, προσπαθώ να αποτοξινωθώ από το νετ, αλλά η δική σας παρέα είναι τρελή εξάρτηση...

Μπράβο για τις αλλαγές στο μπάνιο. Κι εγώ, πήρα κουτιά από ΙΚΕΑ και τακτοποίησα το ντουλάπι κάτω από το νιπτήρα

Μας έλειψες...

Φιλάκια!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

ευχαριστω θα το δοκιμασω! εχω παρει ενα μπουκαλι εδω κ μηνες κ δεν το εχω βαλει ποτε!:rolleyes:

η μαμα κοριτσια μου καλα ειναι τωρα ευτυχως χθες της εκαναν οστεομυελικη εξεταση κ την πειραξε η...ξυλοκαινη μαλλον....αλλεργικο σοκ ισως:(

αλλα εχει κανει πολλες φορες ενεση τι να πω! ευτυχως την επαναφεραν αλλα ακομη κ οι γιατροι σοκαριστηκαν γιατι δεν το περιμεναν...

για τριημερο δεν μας βλεπω γιατι με το που σχολασα κ παιρνω τον μικρο απο την πεθερα ανεβασε 39 τον πηγα καρφι στην γιατρο επειδη ηταν ηδη μια εβδομαδα με δεκατα κ βηχα,τελικα εχει βροχιτιδα ακροαστικα κ ωτιτιδα αυτα μονο!

μπηκα σπιτι με το παιδι στις 9 κ ειχα κ επισκεψεις κουνιαδες με παιδια(4)

(ξαναανταλαξαμε μικροβια χαχα απο αυτα κολλησε ο δικος μου)

1)παραγγειλαμε σουβλακια

2)εβαλα ενα πλυντηριο κ

3)στεγνωτηριο

4)μαζεψα τα διαφορα που αφησαν φευγοντας κ

5)δεν εκανα απολυτως τιποτα αλλο!!

χαχα να η λιστα μου!

ηθελα τοοοοσο πολυ να φυγουμε για χωριο το εχω τρομερη αναγκη αλλα...μου ειπε η παιδιατρος οτι θελει προσοχη γιατι πολυ ευκολα μπορει να γυρισε σε πνευμονια. μα ολον τον χειμωνα δεν μου ειχε αρρωστησει τωρα βρηκε...:-( εσεις θα το ρισκαρατε???

Περαστικά στο παιδί. Μακάρι να ηρεμήσει σύντομα.

Κρίμα που δε θα φύγετε, αλλά ας είναι καλά το παιδί και όλο και κάποια ευκαιρία θα σας ξαναδοθεί...

Για τη μανούλα σου, εύχομαι τα καλύτερα από τα βάθη της καρδιάς μου!

Υ.Γ.: Εγώ δε θα το ρίσκαρα να φύγω με το παιδί σε αυτή την κατάσταση

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλό Μήνα!!!!!

Τα κορίτσια είναι εμφανώς πολύ καλύτερα, για σήμερα ζήτησαν μακαρόνια με κιμά!

Πολύ υγρασία σήμερα...σηκώθηκα το πρωί στις 7.30 για να αερίσω το σπίτι και μου φάνηκε πολύ αποπνικτική η ατμόσφαιρα...

Καθάρισα τα κάγκελα και άπλωσα τα σεντόνια που έχω τώρα πρόχειρα στους καναπέδες αντί για ριχτάρια, έβγαλα έξω και τα μαξιλάρια του καναπέ και καθάρισα ξανά με οινόπνευμα όλα αυτά που πιάνουμε καθημερινά.

Μάζεψα τα παιχνίδια που βρίσκονταν διασκορπισμένα...

Έβαλα τα άπλυτα του νεροχύτη από εχθές το βράδυ στο πλυντήριο πιάτων.

Έφτιαξα καφεδάκια και γάλατα θα τους φτιάξει ο μπαμπάς του όταν ξυπνήσουν.

Εχθές κανόνισα με την μαμά μου τι θα φάμε την Κ.Δευτέρα και σήμερα θα πάμε σε λίγη ώρα στην Βαρβάκειο για ψώνια σαρακοστιανών και για κρέας.

Αν προλάβουμε, θα πεταχτούμε στον Κρίνο να την κεράσω λουκουμάδες για πρωινό, χιχιχιχι δεν της το έχω πει...

Βάσια και αυτή με ροζέ ταραμά την φτιάχνει αλλά χωρίς κρεμμύδι :) Η μαμά μου θα φτιάξει την δική της και εγώ της πεθεράς σου.

Σήμερα θα αρχίσω την επιχείρηση ΜΠΑΝΙΟ !!!!!!! Είμαι ενθουσιασμένη :) :)

Πάω να μαζέψω τα πράγματα από έξω πριν μαζέψουν υγρασία και να κλείσω τα παράθυρα,

τα λέμε το απόγευμα!

Φιλιά!

Πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα τα παιδιά!

Νομίζω ότι από όλες τις δουλειές του σπιτιού και από όλες τις υποχρεώσεις μου, η μεγαλύτερη μου κούραση είναι όταν το παιδί είναι άρρωστο... Κι αυτό, γιατί μέσα σε όλα μπαίνει και η ψυχολογική μου κούραση. Σπάει η καρδιά μου να το βλέπω να ταλαιπωρείται...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα και Καλό Μήνα!

Ετοιμαζόμαστε (μαμά και γιος, ο μπαμπάς εργάζεται σήμερα) για παιδότοπο, με τέτοιο καιρό είναι μονόδρομος αφού το θεατρικό παιχνίδι στη βιβλιοθήκη ακυρώθηκε για σήμερα.

Ευάκι, λυπάμαι παρα παρα πολύ για όλα αυτά που πέρασες... κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να βιώνει τέτοιες καταστάσεις!

Ενα πράγμα που λέω στο παιδί είναι οτιδήποτε σε προβληματίζει το συζητάς με τη μαμά και το μπαμπά και πάντα θα βρίσκουμε τη λύση όλοι μαζί. Μέχρι τώρα αυτό δείχνει οτι δουλεύει πολύ καλά :)

Έκανα και μια πατέντα που βγήκε πολύ καλή τελικά και λέω να το μοιραστώ μαζί σας.

Το έπιπλο νιπτήρα στο μπανιο μας είναι κρεμαστό στον τοίχο και απο κάτω έχουμε ενα μεγάλο μεταλλικό κουτι, στο οποίο έχω απορρυπαντικά, τα οποία το έκαναν βαρύ.

Για να το σέρνω πιο εύκολα έξω και να έχω πρόσβαση είχα σκεφτεί να πάρω 4 ροδάκια και να τα τοποθετήσω. Πως όμως αφού είναι μεταλλικό και όχι ξύλινο να βιδωθούν οι βίδες? Ε, λοιπόν τα κόλλησα! με κόλλα για δομικά υλικά και τώρα πια έχω ένα συρόμενο κουτί αποθήκευσης! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...