Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kορίτσια μου ,τι κάνετε? Καλημερα?

Μπιλάκι ,δεν ειναι μαυρο το χρωμα του υγρου για να το φοβηθεις,ωστε να βαψει ,απλά βοηθαει να μενει το χρωμα στα ρουχα ,να μην ανοιγουν οι ινες τους.

Αφροδιτακι ,περαστικα και στη μεγαλη? Δευτερο κυμα γαστρεντεριτιδας αυτο?

Κορίτσια ,καλα ολα τα πριμπεραν ακι λοιπάν αλλα θελει συννενοηση με το γιατρο ,δεν ειανι αθωα φαρμακα.Τελευταια ,γνωριζω πως εχουν γινει συστασεις να μην δινονται σε παιδια ,γιατι δρουν στο κεντρικο νευρικο συστημα και μπορουν να προκαλεσουν προβλήματα.Εδω ειχαμε ενα τετοιο περιστατικο περυσι...

Εβι, παντα υπηρχαν τετοια θεματα στα σχολεια αλλα νομιζω πως τωρα πια εχουμε χασει το μετρο..Εχει ξεφυγει η κατασταση .Ειλικρινα λυπαμαι για οσα περασες ,κακως που οι γονεις σου ηταν τοσο μακρια...Μου ειπαν ενα καλό βιβλίο το οποιο αναφερεται στη βια ,και κυριως βοηθα τα παιδια να την αντιμετωπίσουν,οχι ψυχολογίας ,παραμυθι..Θα το βρω και θα το πάρω.Οι νταηδες του βυθου λεγεται ,δεν ξερω τινος συγγραφεα.

4U,αρκει που ολα ειναι καλα τωρα.Περαστικα στο συγγενη σας.Καλά διαβασματα!

Αρετη ,που εισαι?

Εγω πήγα τον μικρο σχολειο σημερα και μετα στο νοσοκομειο να γραψω εξετασεις.Μετα γυμναστηριο και σουπερ μαρκετ για γαλα.Επέστρεψα σπίτι ,πήγα λιγο στη συνυφαδα μου και εφτιαξα καφε γιατι δεν ειχα πιει το πρωι.Εχω να βαλω φαγητο και βεβαια πολλες δουλειες,αφου σημερα υποτιθεται πως ειναι ημερα καθαριοτητας αλλα δεν το βλεπω να κανω κατι .Εχθες σιδερωσα ολα τα ρουχα αλλα ακομη ειναι σε στοιβες στο κρεβατι του τριτου υπνοδωματιου.

Το απόγευμα εχουμε καρατε και παιδικο παρτυ αλλα δεν ξερω εαν θα πάμε γιατι ολα τα πιτσιρικια ειναι αρρωστα και καπως το φοβαμαι.Θα δουμε..

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα! τι κανετε???

ευη πωπω καταθεση ψυχης εκανες σημερα.... κ σε εμενα ειχε τυχει αυτο στην 3η δημοτικου που αλλαξα σχολειο στην μεση της χρονιας, για λιγο ομως, το ειχε τακτοποιησει η αδελφη μου, ενα χρονο μεγαλυτερη απο μενα, μετα απο λιγο γιναμε φιλες με το κοριτσακι για λιγο διαστημα...(τι ειρωνια, στην εφηβια της κ λιγο αργοτερα εμπλεξε με ναρκωτικα κ ο φιλος της στην φυλακη για χρηση κ εμποριο. απο οτι εχω μαθει (γιατι ειμασταν κ γειτονησες) ειναι σε καλο δρομο τωρα πια...) στους γονεις δεν ειχαμε μιλησει καθολου, δεν ξερω γιατι, ενω παντα ειχαμε πολυ καλη σχεση, το ανελαβε η αδελφη μου κ τελος!

μπιλλακι????? τι εγινε? τωρα ειναι καλα διαβασα. τρελαθηκατε φανταζομαι ε? (δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε υγρο απορυπαντικο)

αφροδιτη περαστηκα κ στην μεγαλη σου!

ραβτ κ εγω εκλεισα για το ετησιο γυναικολογικο ελεγχο (μετα απο αυτο, θελω να βγαλω 2 μικρες ελιτσες στον λαιμο για αισθητικους λογους κ ξεκιναμε για 2ο μωρο!!!:D:D:D) καλα αποτελεσματα

4u περαστηκα στον μικρο σου, χτυπησε πολυ ε? κ στον δικο σας ανθρωπο με το μπαλονακι! καλα διαβασματα!

αρετη ναι μιλφειγ!!!:D τρελενομαι!!!

βασια μου καλα να περασετε!!! ποσο σας ζηλευω!!!! (με την καλη εννοια ε???)

η χρυσα που ειναι σημερα?

λοιπον στα δικα μας τωρα (παλι εχω βγαλει φωτος):

εχτες εκτος απο τα καθημερινα μαγειρεματα-συμμαζεματα-ταισματα-νεροχυτη-ψωμι-μαζεμα κ διπλωμα στεγνα ρουχα-πλυντηριο-απλωμα κτλ εκανα:

σιδερωσα κ κρεμασα τις κουρτινες της κρεβατοκαμαρας

καθαρισα συμμαζεψα ενα απο τα συρταρια του μπανιου

καθαρισα κ επλυνα ολες τις χτενες-βουρτσες-κοκκαλακια

σημερα δεν εκανα σχεδον τιποτα

γαλα-καφεδες-αλλαγματα

στρωσιμο κρεβατια

περασμα το μπανιο

νεροχυτη , παγκους-εστιες

δουλεια

σας φιλω!!!

κ εμεις μαζι!!!:D

:):):)

Mπραβο για τις δουλειες σου!Εχεις προχωρησει πολύ!

Και εγω κανονιζω για το τελος του μαρτη να πάω για εξετασεις ,ελπίζω να τα καταφερω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Χρύσα συμφωνώ μαζί σου για τα φάρμακα και γενικά είμαι πολύ φειδωλή με τα φάρμακα και πάντα τηλεφωνώ και στην κουμπάρα μου που είναι φαρμακοποιός (με έχει αποτρέψει αρκετές φορές).

Η μεγάλη για παράδειγμα δεν ήπιε τελικά σιρόπι γιατί οι εμετοί σταμάτησαν στους 3 και κοιμάται . Η μικρή από τις 5.00 έως τις 8.30 είχε κάνει τουλάχιστον 10 εμετούς και φυσικά από την στιγμή που το στομάχι είχε αδειάσει στους 3-4 πρώτους οι επόμενοι ήταν στομαχικά υγρά και μετά χολή, το παιδάκι υπέφερε.....

Δεν ξέρω τελικά αν την είχε πειράξει κάτι που έφαγε στο καρναβάλι την Κυριακή ή αν είναι δεύτερο κύμα μόλυνσης....:( τείνω πιο πολύ σε γαστρεντερίτιδα...

Πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε εχθές το CILROTON το οποίο αν και άλλη ουσία ενεργεί όπως το PRIMPERAN και το ξέρω πως τα αντιεμετικά δεν είναι λύση στην αντιμετώπιση της γαστρεντερίτιδας στα παιδιά. Τουλάχιστον γλυτώσαμε την αφυδάτωση....και το νοσοκομείο.... Τα παιδιά 2 γνωστών μου νοσηλεύτηκαν στο Παίδων λόγω αφυδάτωσης από γαστρεντερίτιδα τον τελευταίο μήνα και φυσικά τσίμπησαν και την γρίπη τους...

Καλά κάνεις και το επισημαίνεις πάντως γιατί δεν το γνώριζα για το νευρικό σύστημα :(

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Σήμερα πολύ πολύ δουλεια ...

Χτες κοιμηθηκα στις 12,30 και ξύπνησα στις 06,00 επρεπε να σηκωθώ να φτιαξω λουκανοπιτάκια για το παρτυ του μικρου στο σχολειο σαν ζομπι ειμαι τώρα

Δεν νομιζω να φυγουμε το ΣΚΔ αλλα θα ειμαστε εδω και θα βολταρουμε !!! Θα προσπαθήσουμε πάντως να διασκεδάσουμε όσο μπορουμε ..

Ειμαι λιγο κουρασμενη παραπάνω αυτες τις μέρες αλλα και ψυχολογικά αρκετά

:( Αλλα δεν θα με ριξει

Εχω αρκετή εμπνυυση αυτές τις μερες και αυριο μην ξεχάσατε τον Μαρτη

Ευχομαι σε όλα τα κοριτσια που θα φυγουν καλά να περάσουν και σε όσα θα μεινουν επισης

Θα μιλήσουμε αργοτερα

χχχ

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα..

Δεν έχω γράψει σχεδόν τίποτε γιατί χθες όλη μέρα και σήμερα είχα αρκετή δουλειά στο γραφείο.. Εκτός αυτού χθες είχα και τον σύζυγο στο σπίτι με δέκατα και ξέρετε πολύ καλά όλες σας πως είναι οι άντρες όταν είναι άρρωστοι.. ακόμη και με δέκατα.. ένα θα σας πω.. με θερμοκρασία στο σπίτι 22 βαθμούς αυτός φορούσε φόρμα χειμωνιάτικη, κάλτσες, χειμωνιάτικες παντόφλες, μπλούζα κάτω από τη φόρμα, ζακέτα και είχε ανοίξει και τη σόμπα υγραερίου πάνω του.. αφήστε δε από γκρίνια.. άλλο πράγμα.. Σήμερα ευτυχώς ήταν καλύτερα και πήγε στη δουλειά..

Το άλλο μικρούλι μου ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα.. Χθες έφαγε για πρώτη φορά ψαρόσουπα και το τσάκισε όλο το φαγητό.. Έβγαλε ακόμη 1 δοντάκι και έτσι τώρα το χαμόγελό μας είναι πιο αστραφτερό..

Βρε κορίτσια όλα καλά με το καινούργιο πλυντήριο δεν λέω αλλά οι κύκλοι πλύσεις είναι τρομερά μεγάλοι σε διάρκεια.. 1 κύκλος πλύσης για βαμβακερά στους 60 βαθμούς κρατάει 2.5 ώρες.. Είναι 7Kg.. Όσα κορίτσια έχετε τέτοιο πλυντήριο τόσο πολύ κρατάνε και τα δικά σας ή εγώ την πάτησα;;;; Τέλος πάντων, για να παρηγορηθώ λέω πως είναι ενεργειακής κλάσης Α++ και πως τουλάχιστον τώρα χωράνε περισσότερα ρούχα στον κάδο οπότε είναι σαν να βάζω 2 πλυντήρια!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα..

Εύχομαι σε όλες σας να περάσετε υπέροχα το τριήμερο ότι κι αν κάνετε...

Για μένα προβλέπεται ξεσκαρτάρισμα ντουλαπιών και πολύ θα το χαρώ..

Βέβαια αύριο το πρωί θα παρκάρω το μωρό στην κουνιάδα μου και θα πάρω τις ανηψούλες μου και τον βαφτιστήρα μου και θα πάμε παιδότοπο.. Έχω να τις δω πολύ καιρό και μου έχουν λείψει..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Κορίτσια σας ανεβάζω μια λίστα για την γενική της άνοιξης, εν όψει του Μάρτη που έρχεται!!!! για να αρχίσουμε την οργάνωση ;)

http://howtonestforless.com/wp-content/uploads/2013/02/spring-cleaning-list.jpg

Μόλις τελείωσα το φαγητό μου, σήμερα δεν είχε πάρει κανείς μαζί του φαγητό και οργιάσαμε...παραγγείλαμε πίτσες!!!

5.01' έχω φύγει!!!!!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε?

Εμας το πρωι μας περιμενε μια ωραια εκπληξη,ο αντρας μου ειχε παρει ρεπο γιατι ειχε μια δουλεια αλλα το πρωι ακυρωθηκε,ξυπνησαμε λοιπον με το μικρο,πηγαμε στο σαλονι και τον βρηκαμε εκει να μας περιμενει:D:D:D

Τωρα μολις εφυγε για να παει στην σχολη.Μας εφτιαξε πρωινα και κατσαμε λιγο και αραξαμε στον καναπε!

Υστερα πηγαμε σουπερ και καναμε μια κανονικοτατη καταθεση για την Δευτερα που ερχεται....γιατι θα ερθει ο κουνιαδος μου και ειναι λιγο δυσκολος στο φαγητο,οσπρια,λαχανα κτλ δεν τα τρωει οποτε πηρα γαριδες,καλαμαρακια και χταποδακι μπας και τον πιασω καπου,υστερα πηγαμε Hondo και τους πηρα μια κουβερτα για δωρο,τα ρωτησαμε τα παιδια αλλα δεν μας ελεγαν γιατι δεν ηθελαν να μας βαλουν σε εξοδα,στο τελος ειπα στην κοπελα οτι θα τους παρω παπλωμα ή κουβερτα και μου ειπε πως παπλωμα εχουν οποτε καταληξαμε στην κουβερτα,τους εβαλα και καρτα αλλαγης οποτε ολα καλα!Βρηκα και σκιες Tommy και ειχαν 1+1 δωρο οποτε πηρα!!!

Γυρισαμε τακτοποιησα τα πραγματα,τηγανισα πατατουλες και εψησα λουκανικο,φαγαμε και τωρα ο μικρος κοιμαται,ο αντρας μου μολις εφυγε και χαλαρωνω;)

Διαφημίσεις

Αφροδιτη μου περαστικα,ελπιζω να μην κολλησεις και εσυ και τρεχεις με την δουλεια...

Εvi μου ποσο λυπηρα αυτα που μας εγραψες...πραγματικα αγχωνομαι με κατι τετοια,ελπιζω να τα καταφερουμε και να κερδισουμε την εμπιστοσυνη των παιδιων μας,να μην κανουμε καποιο λαθος που τα σημαδεψει για παντα....

Μπιλλακι μου η μανουλα ειναι καλα τωρα?

Δομνινα περαστικα...

Υ.Σ.Νιωθω πολυ αγχωμενη σημερα με τα σκ@τοοικονομικα ρε γ@μοτο....

Εχθες το απογευμα εβαλα στον μικρο τον μικρο Νικολα και εγω εκανα μια γερη γενικη στο μπανιο,υστερα καναμε μια ζωγραφια με τον μικρο αποκριατικη και φτιαξαμε χαρταετους και μια μασκα και στολισαμε το σπιτι,το μικρο μου καταενθουσιαστηκε και μολις γυρισε ο μπαμπας τον πηρε απο το χερι και του τα εδειχνε και του ελεγε:"μπαμπα κοιτα"!!!!

Αυτα τα νεα μου!Παω να κοιμηθω λιγακι πριν ξυπνησει ο μικρος.

Σας φιλω ολες!!!

Τέλος με τις δουλειές!!!! Το σκδ θα μαγειρέψω μόνο και θα κάνουμε βόλτες. Ο καιρός βέβαια μας τα χαλάει αλλά δεν πτοούμαι.

Σας γράφω τη λίστα μου:

1. Άλλαξα, έπλυνα και έδωσα γάλα στο μωρό

2. Έπλυνα τα ριχτάρια, τα έβαλα στεγνωτήριο, τα σιδέρωσα και τα ξαναέστρωσα

3. Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

4. Έβαλα ηλεκτρική και σφουγγάρισα όλο το σπίτι

5. Σκούπισα και σφουγγάρισα τα μπαλκόνια

6. Έκανα τα τζάμια στην κουζίνα και το παιδικό

7. Τάισα στο μωρό τα φρούτα

8. Έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων και το άδειασα αφού τελείωσε

9. Έβαλα τρία πλυντήρια και στεγνωτήρια και δίπλωσα τα στεγνά

10. Σιδέρωσα ένα πλυντήριο του μπέμπη

11. Άλλαξα σεντόνια, πετσέτες

12. Καθάρισα το μπάνιο

13. Μαγείρεψα μοσχαράκι σούπα για το μωρό και σνίτσελ με πατάτες τηγανητές για εμάς

Μόλις έφαγα και περιμένω τον άνδρα μου να έρθει να φάει κι αυτός για να μαζέψω την κουζίνα. Το βραδάκι θα έρθουν φίλοι στο σπίτι οπότε λεω να φτιάξω χοιρινή τηγανιά, σουφλέ πατάτας, μια σαλάτα του καίσαρα και μια λάχανο, Θα ψήσει κι ο άνδρας μου λίγα παϊδάκια και θα είμαστε οκ.

Αφροδιτάκι περαστικά και στις δυο μικρούλες. Τι κρίμα που ταλαιπωρούνται.

evi πολύ στενάχωρο το μήνυμα σου. Η βία ειδικά στα μικρά παιδιά μου είναι αδιανόητη. Πάντως το φαινόμενο έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις τελευταία.

Κωνμαμα όλοι χάλια είμαστε με τα οικονομικά. Κι εγώ κάποιες φορές το παλεύω και κάποιες άλλες το αφήνω εντελώς.

Αρετή ωραία ιδέα το μιλφέιγ. Αν προλάβω θα το κάνω αύριο. Είναι το αγαπημένο γλυκό του άνδρα μου

h6cQp3.png

Kορίτσια μου ,τι κάνετε? Καλημερα?

Μπιλάκι ,δεν ειναι μαυρο το χρωμα του υγρου για να το φοβηθεις,ωστε να βαψει ,απλά βοηθαει να μενει το χρωμα στα ρουχα ,να μην ανοιγουν οι ινες τους.

Αφροδιτακι ,περαστικα και στη μεγαλη? Δευτερο κυμα γαστρεντεριτιδας αυτο?

Κορίτσια ,καλα ολα τα πριμπεραν ακι λοιπάν αλλα θελει συννενοηση με το γιατρο ,δεν ειανι αθωα φαρμακα.Τελευταια ,γνωριζω πως εχουν γινει συστασεις να μην δινονται σε παιδια ,γιατι δρουν στο κεντρικο νευρικο συστημα και μπορουν να προκαλεσουν προβλήματα.Εδω ειχαμε ενα τετοιο περιστατικο περυσι...

Εβι, παντα υπηρχαν τετοια θεματα στα σχολεια αλλα νομιζω πως τωρα πια εχουμε χασει το μετρο..Εχει ξεφυγει η κατασταση .Ειλικρινα λυπαμαι για οσα περασες ,κακως που οι γονεις σου ηταν τοσο μακρια...Μου ειπαν ενα καλό βιβλίο το οποιο αναφερεται στη βια ,και κυριως βοηθα τα παιδια να την αντιμετωπίσουν,οχι ψυχολογίας ,παραμυθι..Θα το βρω και θα το πάρω.Οι νταηδες του βυθου λεγεται ,δεν ξερω τινος συγγραφεα.

4U,αρκει που ολα ειναι καλα τωρα.Περαστικα στο συγγενη σας.Καλά διαβασματα!

Αρετη ,που εισαι?

Εγω πήγα τον μικρο σχολειο σημερα και μετα στο νοσοκομειο να γραψω εξετασεις.Μετα γυμναστηριο και σουπερ μαρκετ για γαλα.Επέστρεψα σπίτι ,πήγα λιγο στη συνυφαδα μου και εφτιαξα καφε γιατι δεν ειχα πιει το πρωι.Εχω να βαλω φαγητο και βεβαια πολλες δουλειες,αφου σημερα υποτιθεται πως ειναι ημερα καθαριοτητας αλλα δεν το βλεπω να κανω κατι .Εχθες σιδερωσα ολα τα ρουχα αλλα ακομη ειναι σε στοιβες στο κρεβατι του τριτου υπνοδωματιου.

Το απόγευμα εχουμε καρατε και παιδικο παρτυ αλλα δεν ξερω εαν θα πάμε γιατι ολα τα πιτσιρικια ειναι αρρωστα και καπως το φοβαμαι.Θα δουμε..

ευχαριστω θα το δοκιμασω! εχω παρει ενα μπουκαλι εδω κ μηνες κ δεν το εχω βαλει ποτε!:rolleyes:

η μαμα κοριτσια μου καλα ειναι τωρα ευτυχως χθες της εκαναν οστεομυελικη εξεταση κ την πειραξε η...ξυλοκαινη μαλλον....αλλεργικο σοκ ισως:(

αλλα εχει κανει πολλες φορες ενεση τι να πω! ευτυχως την επαναφεραν αλλα ακομη κ οι γιατροι σοκαριστηκαν γιατι δεν το περιμεναν...

για τριημερο δεν μας βλεπω γιατι με το που σχολασα κ παιρνω τον μικρο απο την πεθερα ανεβασε 39 τον πηγα καρφι στην γιατρο επειδη ηταν ηδη μια εβδομαδα με δεκατα κ βηχα,τελικα εχει βροχιτιδα ακροαστικα κ ωτιτιδα αυτα μονο!

μπηκα σπιτι με το παιδι στις 9 κ ειχα κ επισκεψεις κουνιαδες με παιδια(4)

(ξαναανταλαξαμε μικροβια χαχα απο αυτα κολλησε ο δικος μου)

1)παραγγειλαμε σουβλακια

2)εβαλα ενα πλυντηριο κ

3)στεγνωτηριο

4)μαζεψα τα διαφορα που αφησαν φευγοντας κ

5)δεν εκανα απολυτως τιποτα αλλο!!

χαχα να η λιστα μου!

ηθελα τοοοοσο πολυ να φυγουμε για χωριο το εχω τρομερη αναγκη αλλα...μου ειπε η παιδιατρος οτι θελει προσοχη γιατι πολυ ευκολα μπορει να γυρισε σε πνευμονια. μα ολον τον χειμωνα δεν μου ειχε αρρωστησει τωρα βρηκε...:-( εσεις θα το ρισκαρατε???

ευχαριστω θα το δοκιμασω! εχω παρει ενα μπουκαλι εδω κ μηνες κ δεν το εχω βαλει ποτε!:rolleyes:

η μαμα κοριτσια μου καλα ειναι τωρα ευτυχως χθες της εκαναν οστεομυελικη εξεταση κ την πειραξε η...ξυλοκαινη μαλλον....αλλεργικο σοκ ισως:(

αλλα εχει κανει πολλες φορες ενεση τι να πω! ευτυχως την επαναφεραν αλλα ακομη κ οι γιατροι σοκαριστηκαν γιατι δεν το περιμεναν...

για τριημερο δεν μας βλεπω γιατι με το που σχολασα κ παιρνω τον μικρο απο την πεθερα ανεβασε 39 τον πηγα καρφι στην γιατρο επειδη ηταν ηδη μια εβδομαδα με δεκατα κ βηχα,τελικα εχει βροχιτιδα ακροαστικα κ ωτιτιδα αυτα μονο!

μπηκα σπιτι με το παιδι στις 9 κ ειχα κ επισκεψεις κουνιαδες με παιδια(4)

(ξαναανταλαξαμε μικροβια χαχα απο αυτα κολλησε ο δικος μου)

1)παραγγειλαμε σουβλακια

2)εβαλα ενα πλυντηριο κ

3)στεγνωτηριο

4)μαζεψα τα διαφορα που αφησαν φευγοντας κ

5)δεν εκανα απολυτως τιποτα αλλο!!

χαχα να η λιστα μου!

ηθελα τοοοοσο πολυ να φυγουμε για χωριο το εχω τρομερη αναγκη αλλα...μου ειπε η παιδιατρος οτι θελει προσοχη γιατι πολυ ευκολα μπορει να γυρισε σε πνευμονια. μα ολον τον χειμωνα δεν μου ειχε αρρωστησει τωρα βρηκε...:-( εσεις θα το ρισκαρατε???

καλησπερα μπιλακι και περαστηκα σε μαμα κια μικρο:)

ο καιρος θα ειναι χαλια οποτε δεν εχει νοημα να πατε

καλητερα μην το ρισκαρεις γιατι εκει θα δεις κι αλλο κοσμο οποτε ποιο πολα μικροβια:eek:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...