Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Μέρα για δουλίτσες σήμερα και είπα να σας διαβάσω και να πιω τον καφέ μου πριν ξεκινήσω.

Ειρηνάκι χάρηκα που ο μικρός δεν έχει πρόβλημα υγείας. Από την άλλη bullying και στο δημοτικό; Ακούω συνέχεια από τους μαθητές μου στο γυμνάσιο και το λύκειο για τέτοια περιστατικά αλλά για το δημοτικό πρώτη φορά. Να συνεργαστείς με τη δασκάλα του και το σύλλογο γονέων για να λυθεί το θέμα. Είναι κρίμα να έχει το παιδί ψυχοσωματικά από τόσο μικρό.

Καλημέρα κορίτσια!

maria_1981 στο δημοτικό εγώ θεωρούσα ότι είναι το πιο συνηθισμένο.

Υπήρξα θυμα μιας τέτοιας κατάστασης που δυστυχώς κράτησε πολύ (2+χρόνια) και νομίζω πως με επηρέασε έντονα στη ζωή μου. Όταν ήμουν στη γ΄Δημοτικού άλλαξα σχολείο. Στο καινούργιο έτρωγα ξύλο, προσβολές και απειλές από συμμαθήτριες, και το κάνανε πάντα στα μουλωχτα ή μετά το μάθημα. Εκείνες τις εποχές γυρίζαμε μόνα μας από το σχολείο στο σπίτι - μέναμε και κοντά- και με περιμένανε στη γωνία, μου κατέστρεφαν τις εργασίες, έτρωγα κανονικό ξύλο, μέχρι και κλωτσιές. Μια μέρα είπα κάτι στη μητέρα μου και η απάντηση ήταν "χτύπα τις και συ". Μέσα σε 6 μήνες, έπαιζα μόνο με την μεγαλύτερη ξαδέρφη μου τα απογεύματα, στη γιορτή μου δεν ήρθε ούτε ένα παιδί, από χαρούμενο και δραστήριο παιδί μου ήμουν, είχα ήδη κατάθλιψη, μια μέρα πέρασα και τα δύο μου πόδια έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού για να πέσω. Ήμουν 8 χρονών και ήθελα να πεθάνω.

Την ίδια εποχή άρχισα να γίνομαι βίαιη με τα κατοικίδια του σπιτιού, μια μέρα με την ξαδέρφη μου πετροβολούσαμε έναν παπού, τώρα μπορώ να εξηγήσω γιατί τα έκανα όλα αυτά.

Μια μέρα ξύπνησα με πολύ ψηλό πυρετό. Εκείνη τη μέρα ξέσπασα, τα είπα όλα και "ξύπνησαν", επιτέλους πήγανε στο σχολείο και μίλησαν στους δασκάλους. Η κατάσταση δεν θυμάμαι να βελτιώθηκε ιδιαίτερα, παρόλο που έγινε η ενημέρωση... Βελτιωση ήρθε την επόμενη χρονιά όταν βρήκα μια φίλη, αλλά το θέμα λύθηκε ολοκληρωτικά μόνο όταν πήγα στο γυμνάσιο, μιλάμε για απελευθέρωση, η καλύτερη περίοδος της ζωής μου!

Συμπέρασμα: Οι γονείς μου τότε δεν ήταν αρκετά κοντά μου και ακόμα τους το κρατάω. Όσο για τους δασκάλους... αδιαφορία. Και γι αυτό έχω γίνει από τώρα κέρβερος με την κόρη μου που είναι ακόμα στο νηπιαγωγείο.

Ειρήνη στάσου δίπλα του όσο μπορείς!

Μανούλες να είστε κοντά στα παιδιά σας από τη στιγμή που πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό. Να συζητάτε κάθε μέρα μαζί τους για τους φίλους τους, για τα παιχνίδια τους, να ακούτε με υπομονή ακόμα τις χαζομάρες που λένε.

Ας επιτρέψουμε στα παιδιά μας να μας εμπιστεύονται και να τα εμπιστευόμαστε, οι δάσκαλοι συνήθως προσπαθούν να ακυρώσουν το θέμα για να απαλλαχτουν από την ευθύνη...

Να έχουμε πάντα ανοιχτό τον δίαυλο της επικοινωνίας μαζί τους!

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά με καίει το θέμα, πολύ.

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εγω σημερα απο δουλιτσες δεν εκανα τιποτα και πολυ το ευχαριστηθηκα!!!!Ελιωσα αυτες τις μερες....Το απογευμα θα κανω ενα συμαζεματακι και το μπανιο,πηγαμε βολτουλα στις κουνιες,περασαμε λιγο απο Hondo και χαζεψα(φατε ματια ψαρια...)και γυρισαμε σπιτακι μας.Ταισα τον μικρο και τωρα ξεκουραζομαστε!

Την Καθαρα Δευτερα θα ερθει ο κουνιαδος μου με την κοπελα του και η αδελφη μου να φαμε ολοι μαζι και ψαχνω και εγω για συναταγες!

Αφροδιτακι μου περαστικα .....ταλαιπωρηθηκε πολυ το μικρουλη σου.....

Βασια καλα να περασετε στο χωριο;)

Γιωτακι ειδες τι πλακα εχουν?Εμεις εχθες το βραδυ ειχαμε ξαπλωσει αγκαλιτσα και του ετριβα την πλατουλα,μολις σταματησα γυρναει και μου λεει:"μαμα μασαζ"

Αληθεια,την Δευτερα ακουσες δεν θα εχει καλο καιρο?

Καλαμαρακι μου σ'ευχαριστω για τις βουρτσες!Ναι!Εγω ρωτησα.Καλα,τελεια βραδια για τις μικρες!!!Ειμαι σιγουρη θα περασουν υπεροχα!!!

Χρυσα τελειες οι ιδεες που εβαλες στην Ιωαννα!Ζηλεψα!

Η μανα μας δουλευει?

Ο κουνιαδος μου νοικιασε σπιτι με την κοπελα του και θα παμε να τους δουμε,και θελουμε (και πρεπει) να τους παρουμε ενα δωρο για το σπιτι,και δεν ξερω τι να τους παρω,σκεφτομαι τιποτα σεντονια ή καμια κουβερτα ή κατι για την κουζινα.εσεις τι λετε?πειτε καμια ιδεα...

δε νομιζω να ηταν ντροπη να ρωταγες τι εχουν αναγκη κι αν μπορεις να το παρεις, τετοιες εποχες καλο ειναι να κανουμε χρησιμα δωρα.

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου..

Ιωάννα μεγάλες αλλαγές ετοιμάζετε ε?

Η χρυσα εδωσε πολυ ωραιες ιδεες πραγματικα και τελικα καταληξαμε τα μην αλλαξουμε τα δωματια αλλα να περιμενουμε καμμαι 4ετια και να διαμορφωσουμε αλλιως το παιδικο.

Εχτες που πηγα σπιτι εφαγα κι εβαλα ενα πλυντηριο με ασπρα και ξυπνησε ο μικρος και πηγαμε ΙΚΕΑ οπου βρηκα ενα πολυ ωραιο επιπλακι για το δωματιο του. Γυρισαμε κατα τις 8+, φαγαμε, απλωσα τα πλυμμενα, εκανα μπανακι, εβαλα το παιδι για υπνο και μετα οργανωσα το συρταρι με τα μαχαιροπιρουνα και πηρα κι ενα κουτι και οργανωσα το ραφι του μπανιου. Οταν μαθω ν ανεβαζω φωτο θα σας βαλω!

πολλες γλυκιες καλημερες κ αγκαλιες απο τις Σερρες!!!!

supercalifragilisticexpialidocious

ειναι η μαγικη λεξη της Μαιρη Ποπινς που σε κανει να γελας κ να πετας!!!!

σκεφτειτε κατι ευχαριστο!!!!

(εχει ελληνικες κ λατινικες ριζες αλλά μαλλον δεν σημαινει κατι συγκεκριμενο λοοοοοολ)

εγω χθες κοριτσια δεν εκανα καμια δουλεια γιατι ηρθε το απογευμα επισκεψη η πεθερα μου μετά απο 3μηνες περιπου.....ειχα συμμαζεμενο το σπιτι αλλά ηθελε ηλεκτρικη......

ουτε φαγητο δεν εκανα..δεν πειραζει ,να φαμε κ κανα αυγουλακι που τοχουμε κοψει απο χρονια για απογευματινό!

ο συζυγος βγηκε αργα κ εγω ειχα τα παιδια κ προσπαθουσα να τα κοιμισω...

μετα(11+) συμμαζεψα,εβαλα πλυντηριο πιατων, απλωσα ενα πλυντηριο που δεν ειχα προλαβει ,εκανα μπανιο κ ξεραθηκα.......

ηλιαχτιδα τρομαξα με την αριθμηση σου,αλλά μετά ειδα οτι μετράς κ οτι ξαπλωσες κ οτι εκανες μπανιο....... να μας αγχωσεις θελεις??????

φιλουρεςςςςςςςςςςς

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου..

πωπω Αφροδιτάκι μου απο τον 2ο εμετό έπρεπε να πάρει το σιρόπι να μην ταλαιπωρηθεί η καημενούλα.. περαστικά καλή μου.. το χω περάσει άπειρες φορές καθότι παθαίνω 2 φορές το χρόνο και πάντα καταλήγω νοσοκομείο με ορους.. μεγάλη ταλαιπωρία ειδικά για ένα παιδάκι..

.

Δεν είχαμε ξανά τέτοια εμπειρία και με την γιατρό κατάφερα να μιλήσω γύρω στις 9.30 το πρωί και να της εξηγήσω την κατάσταση, δεν έχω πάθει ποτέ τέτοιο πράγμα κι εγώ ρε γμτ... Τώρα θα έχω το σιρόπι πάντα στο σπίτι...

Λοιπόν......

Η μικρή είναι από εχθές το απόγευμα μια χαρά, ζωηρή ζωηρή. Έκανε 2 διάρροιες και μετά τέρμα...

Εγώ γύρισα σπίτι στις 10.00 το βράδυ, καθάρισα με χλωρίνη το μπάνιο και πόμολα/διακόπτες/τηλεχειρίστηρια με οινόπνευμα και άλλαξα ξανά τα σεντόνια που έχω στρώσει πρόχειρα στον καναπέ. Τα παιδιά εννοείται πως κοιμόντουσαν αλλά της έβαλα ένα babylino προληπτικά, να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις το βράδυ.....Ξύπνησε 3 φορές για νεράκι και της έδινα γουλιά γουλιά.

Σήμερα το πρωί σηκώθηκα να ψήσω μπιφτέκια που είχα έτοιμα στην κατάψυξη και πιλαφάκι.

Σηκώθηκε και η μικρή από τις 6.30, αφού χόρτασε ύπνο εχθές όλη μέρα...και ήταν μέσ' στην καλή χαρά το πουλάκι μου!

Η μεγάλη είχε μασκέ πάρτυ στο σχολείο αλλά το πρωί ξύπνησε πολύ κακόκεφη, ντύθηκε με το ζόρι,δεν ήθελε ούτε καν να την βάψω λιγάκι στα μάγουλα και έφαγε 2 κουταλιές δημητριακά με γάλα δεν ήθελε τίποτα άλλο.... Την ρωτάγαμε τι έχει, αν είδε κάποιο όνειρο και δεν μας απαντούσε.....

Δυστυχώς δεν μας χτύπησε ''καμπανάκι'' γιατί στις 9.15 ειδοποίησαν από το δημοτικό να πάμε να την πάρουμε επειδή έκανε εμετό......

Έτρεχε ο μπαμπάς μου να την πάρει..... και πάλι τα ίδια..... Θα της δώσει σιρόπι μετά τις 10.00 σύμφωνα με τις οδηγίες της παιδιάτρου.....

Αυτά τα ωραία.....

Δεν είχαμε ξανά τέτοια εμπειρία και με την γιατρό κατάφερα να μιλήσω γύρω στις 9.30 το πρωί και να της εξηγήσω την κατάσταση, δεν έχω πάθει ποτέ τέτοιο πράγμα κι εγώ ρε γμτ... Τώρα θα έχω το σιρόπι πάντα στο σπίτι...

Λοιπόν......

Η μικρή είναι από εχθές το απόγευμα μια χαρά, ζωηρή ζωηρή. Έκανε 2 διάρροιες και μετά τέρμα...

Εγώ γύρισα σπίτι στις 10.00 το βράδυ, καθάρισα με χλωρίνη το μπάνιο και πόμολα/διακόπτες/τηλεχειρίστηρια με οινόπνευμα και άλλαξα ξανά τα σεντόνια που έχω στρώσει πρόχειρα στον καναπέ. Τα παιδιά εννοείται πως κοιμόντουσαν αλλά της έβαλα ένα babylino προληπτικά, να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις το βράδυ.....Ξύπνησε 3 φορές για νεράκι και της έδινα γουλιά γουλιά.

Σήμερα το πρωί σηκώθηκα να ψήσω μπιφτέκια που είχα έτοιμα στην κατάψυξη και πιλαφάκι.

Σηκώθηκε και η μικρή από τις 6.30, αφού χόρτασε ύπνο εχθές όλη μέρα...και ήταν μέσ' στην καλή χαρά το πουλάκι μου!

Η μεγάλη είχε μασκέ πάρτυ στο σχολείο αλλά το πρωί ξύπνησε πολύ κακόκεφη, ντύθηκε με το ζόρι,δεν ήθελε ούτε καν να την βάψω λιγάκι στα μάγουλα και έφαγε 2 κουταλιές δημητριακά με γάλα δεν ήθελε τίποτα άλλο.... Την ρωτάγαμε τι έχει, αν είδε κάποιο όνειρο και δεν μας απαντούσε.....

Δυστυχώς δεν μας χτύπησε ''καμπανάκι'' γιατί στις 9.15 ειδοποίησαν από το δημοτικό να πάμε να την πάρουμε επειδή έκανε εμετό......

Έτρεχε ο μπαμπάς μου να την πάρει..... και πάλι τα ίδια..... Θα της δώσει σιρόπι μετά τις 10.00 σύμφωνα με τις οδηγίες της παιδιάτρου.....

Αυτά τα ωραία.....

Ωραια ολα καλα με τη μικρη, τωρα ξερεις τι θα κανεις με τη μεγαλη! Περαστικα να ειναι για να ξεκουραστειτε το τριημερο

Διαφημίσεις

λεμε να φυγουμε Το Σαβατο μολις σχολασω για χωριο εχω πολυ καιρο να παω. αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο αν θα εχω διαθεση,(λογω της μαμας πηγαμε να την χασουμε σημερα...........)ευτυχως ειναι καλα τωρα!

Βρε billaki, τι έγινε;;;; Είναι καλύτερα τώρα;;;

Υ.Γ. μην φοβάσαι το υγρό για τα μαύρα, δεν κάνει κακό σε άλλα ρούχα μη μαύρα/σκούρα.....έχω χρησιμοποίησει σχεδόν τα πάντα SKIP, PERSIL BLACK MAGIC, SOFLAN, ΟΜΙΝΟ BIANCO ..... δεν χαλάνε τα άλλα χρώματα.

Αφροδιτακι περαστικα στο κοριτσακι σου..αχ ποσο ταλαιπωρηθηκε η μικρουλα..

Ευχαριστώ πολύ!

Τι έγινε με την γιαγιάκα;;; Σιδερένια να είναι, άντε και με τρισέγγονα!!!

Να βρούν έναν καλό φυσιοθεραπευτή, θα την βοηθήσει πολύ σε λίγο καιρό :).

καλημέρα!!:D

Παρασκευή προ τριημέρου οπότε μες στη χαρά!!

evi155 τραγική η ιστορία σου...τι τράβηξες μικρό παιδί...εχεις δίκιο τα παιδιά μας από κοντά....βέβαια τα περισσότερα σ αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να τα κάνουν οι δάσκαλοι, αυτοί είναι υπέυθυνοι για τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού τις ωρες που είναι στο σχολείο...οι γονείς μόνο να συμβουλεύσουν μπορούν και να ενημερώσουν το δάσκαλο

Αφροδίτη νέο ξεκίνημα με τη μεγάλη σου ε?περαστικά της...τουλάχιστον είδες ότι κρατάει μόνο μια μέρα...

Αρετή ολα καλά με τη γιαγιά ε?μπράβο...

εμεις χθες πήγαμε βολτίτσα στο κόσμος ωραία ήταν...από δουλίτσες έκανα σήμερα ό,τι μου απέμεινε από χθες οπότε για ΣΚ μένει μόνο μια σκούπα...γενικά εχω οργανώσει τις δουλειές μου πολύ καλά, οπότε και δεν ξεπατώνομαι και το σπίτι είναι πάντα σε καλή κατάσταση...καλά να περάσουμε το τριήμερο με πολλές βόλτες!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημέρα!!:D

Παρασκευή προ τριημέρου οπότε μες στη χαρά!!

evi155 τραγική η ιστορία σου...τι τράβηξες μικρό παιδί...εχεις δίκιο τα παιδιά μας από κοντά....βέβαια τα περισσότερα σ αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να τα κάνουν οι δάσκαλοι, αυτοί είναι υπέυθυνοι για τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού τις ωρες που είναι στο σχολείο...οι γονείς μόνο να συμβουλεύσουν μπορούν και να ενημερώσουν το δάσκαλο

mirtoula έχεις δίκιο, οι δάσκαλοι είναι υπεύθυνοι για τη σωματική ακεραιότητα και για τις ώρες που είναι στο σχολειο. Αυτός ο ρόλος είναι περιορισμένος όμως και δεν γίνεται πάντα σωστά, για πολλούς λόγους.

Εμείς όμως είμαστε οι βασικοί υπεύθυνοι για να εμπνεύσουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά μας, να τους ενισχύουμε, ωστε να γίνουν άνθρωποι με αυτοπεποίθηση και άποψη, να τα σεβόμαστε για να μάθουν και εκείνα πώς να σέβονται και πώς να τους σέβονται, να μπορούν να να αντιμετωπίσουν τους όποιους bullies στο σχολείο και στη ζωή.

sACYp2.png

Καλή σας μέρα,

εύχομαι όλα τα κορίτσια να είναι καλά. Εμείς στην υγεία μας καλά, οπότε όλα καλά.

Βγήκαν πολλά μαζεμένα τις τελευταίες μέρες, άλλα ευχάριστα και άλλα δυσάρεστα...

Κάνω κάποιες απόπειρες και συζητήσεις (για "ελεύθερη"" εργασία πάντα - από σπίτι και όχι μόνο ...)

Ο γιος χτύπησε πολύ στο σχολείο, αλλά οκ ξεπεράστηκε,

2ο μπαλονάκι σε δικό μας άνθρωπο, ευτυχώς τώρα είναι καλά...

Πήρα και 2ο μάθημα στο κουρσερα και κάνω και τα 2 παράλληλα :)

Με έχει πιασει και μια μανία με το διάβασμα τα βράδια.. απο τις 8 που κοιμάται ο γιος και έχω κόψει την τηλ. ;) μόνο ταινίες ΣΚ ;)... κάπως έτσι ήρθε και η αποτοξίνωση απο το νετ ;)

Επίσης έκανα κάποιες "διορθώσεις" στο μπάνιο μας όπως κάτι ραφάκια που άλλαξα και του έκανα και μια γενική!

Μόλις έβγαλα και το φαγητό απο φούρνο - αρακά με πατάτα σαν πουρέ απο πάνω - αν το φάει ο γιος θα σας δωσω συνταγή ;)

τώρα αναχωρώ για λατρεμένο ΟΑΕΔ! :)

Φιλιά πολλά και καλημέρα

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην παρέα και περαστικά στα αρρωστούλια! Τρεχάτη μέρα σήμερα

Τελείωσα με τα πάντα κ μετά έβαλα ταινιούλα να δω το 12 χρόνια Σκλάβος, πολύ ωραία την συνιστώ δαγκωτό! Μεγάλη βέβαια αλλά ωραία ταινία.

Απαπαααααααα! Απ όλες τις ταινίες κι όλες τις ημέρες είδαμε την ίδια ταινία, την ίδια βραδιά!

Καλή επιτυχία καλέ και πονόψυχε άνθρωπε με 3 νήπια σε μια μέρα :-P

almora κανενα παιδακι δεν πινει, εγω που δοκιμασα οταν ειχε πολυ διαρροια ο δικος μου, μου θυμησε τη γλυκοζη που ηπια οταν καναμε καμπυλη ζαχαρου, αισχος. Μηπως υπαρχει καποιο φαρμακο να την ανακουφισει? εστω λιγο primperan πριν το φαι για να μην το βγαλει αμεσως? Βεβαια μπορει μονο σημερα να ειναι ετσι και να ξεσπασει. Αχ ελπιζω να της περασει γρηγορα, ειναι ατιμο πραγμα αυτη η γαστρεντεριτιδα

Όχι παιδάκι... Ούτε εγώ δεν το πίνω αυτό το αίσχος! Το καλοκαίρι που είχα γαστρεντερίτιδα πήγα και πήρα άλλους ηλεκτρολύτες χωρίς γεύση για να πιω. Αλλά δεν είναι για παιδιά.

Eγώ χθες είχα εξωτερικές δουλειές, πήγα για τον ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο και έκανα κάποια ψώνια που χρειαζόμουν, έτσι επέστρεψα μεσημέρι στο σπίτι και έπιασα την κουζίνα. Έφτιαξα αρακούλη στα γρήγορα και επειδή περίμενα τους φίλους μας για άτυπο αποκριάτικο πάρτυ έφτιαξα μηλοκεκάκια, τυροπιτάκια και τυροκριτσίνια. Έπειτα καθάρισα λίγο σαλόνι, κουζίνα και μπάνια, σκούπισα και την εξωτερική σκάλα κι έπειτα έπιασα τα δημιουργικά.

Πήρα χαρτιά και χαρτόνια κι έκανα προετοιμασία για να κάνουν τα παιδιά αποκριάτικες κατασκευές. Πολύ το χάρηκαν! Έφτιαξαν στέμματα, καπέλα joker και χαρταετούς.

Λύσσαξαν με τις σερπατίνες, έπαιξαν, χόρεψαν και οι μαμάδες ήπιαμε καφέ και τα είπαμε!

Σήμερα κανονικά είναι ημέρα καθαριότητας αλλά μιας και αυτό έγινε χθες, σήμερα θα βάλω σκούπα και θα καθαρίσω πολύ καλά την κουζίνα μου γιατί έχω δουλίτσα για αυριανό παιδικό πάρτυ!

Σας αφήνω, πάω να καθαρίσω γιατί πριν στρωθώ στη δουλειά θα πάω για καφεδάκι!

Καλημέρα σε όλους!

YqE6p2.png

IqItp3.png

4U, τέλος καλό όλα καλά με το παιδί..είναι καλά τώρα έτσι;

Σιδερένιος να είναι ο κύριος με το μπαλονάκι......περαστικά και αγύριστα...

Μου αρέσει πολύ η αποτοξίνωση που κάνεις.....καλά διαβάσματα!

Υ.Γ. έχουμε τόνους βιβλία για δανεισμό αν θέλεις ;)

Evi155 στενοχωρήθηκα πολύ με αυτά που περιέγραψες...τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και κάθε χρόνος που περνάει το αντιλαμβάνομαι και περισσότερο.

Πες μας σε παρακαλώ τι σημάδια πρέπει να προσέξουμε αν δεν έχεις πρόβλημα βέβαια, γιατί αλλιώς είναι να διαβάζεις οδηγίες ψυχολόγων και αλλιώς να ακούς κάτι από κάποιον με προσωπική εμπειρία.

Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά!

Καλημέρα!

Περαστικά για την μεγάλη Αφροδίτη...προσέχτε μην κολλήσετε και εσείς!

4U μας έλειψες!!!

Εγώ κορίτσια πήγα και έγραψα τις κόρες στα αθλήματα....πήγα και γράφτηκα στην βιβλιοθήκη μας και πήρα ήδη 2 βιβλία και μάλιστα είναι πολύ οργανωμένη και με ποικιλία!

Γύρισα πριν λίγο έφαγα και μόλις έρθουν τα κορίτσια σε λίγο θα πάω στην μαμά μου!

Το απόγευμα έχω μαγειρικές για το χωριό!

Για όσους ταξιδέψουν......γιατί εμείς θα μείνουμε Αθήνα τελικά.....

http://www.twotwentyone.net/2013/04/packing-tips-and-tricks-2/

Μου άρεσαν πολύ οι συμβουλές που δίνει!

mamavasia κάποτε θα συναντηθούμε :) όχι όμως αυτό το 3μερο τελικά!

Καλά να περάσετε όσοι φύγετε, καλό ταξίδι και καλά κούλουμα!!!!

Καλημερα!!!τι κανετε?εγω καλα στην δουλεια με αρκετα πραγματα που επρεπε να γινουν..δεν πειραζει ομως..

Αφροδιτακι ωχ ρε γμτ κολλησε και η αλλη ε?περαστικα της και να μην ταλαιπωρηθει πολυ..για την γιαγια μκου ολα πηγαν καλα με την επεμβαση θα μεινει καποιες μερες στο νοσοκομειο και μετα ναι θα ξεκινησει φυσικοθεραπειες σε ενα κεντρο αποκαταστασης..

Ευη πολυ κριμα στεναχωρηθηκα πολυ διαβασα αυτα που γραφεις..ειναι πολυ εντονο πραγματικα το φαινομενο..εχεις δικιο τα ματια μας πρεπει να τα εχουμε ανοιχτα..

4αδακι ολα καλα με τον μικρουλη τωρα ετσι?μας λειπουν τα πειραγματα σου..

Βασια καλα να περασετε και καλο ταξιδι να εχετε..

Μιρτουλα τελικα οταν βαζουμε ενα προγραμμα γινονται οι δουλειες αλλα και εχουμε χρονο και για βολτες και χρονο με τα παιδια μας..καθε μερα και κατι για να μην μαζευονται και χανουμε μια ολοκληρη μερα..

Τωρα που λετε για βιβλιοθηκη και εγω το εχω στο προγραμμα να παω στην βιβλιοθηκη του δημου μας και απο οτι ειδα στο site ειναι πολυ οργανωμενη και ωραιος χωρος..πρεπει να το προγραμματισω συντομα..

Εγω σημερα πρεπει να παω σουπερ μαρκετ οπωσδηποτε,θα ερθουν και τα πεθερικα και εχω αρκετες ελλειψεις και να παρω και το δωρο της βαφτισης που εχουμε την Κυριακη..επισης να μαζεψω το σπιτι να σκεφτω τι θα μεγειρεψω αυτες τις μερες που θα εχω και επισκεψεις και θελω να κανω και ενα γλυκακι(ευκολο και γρηγορο),ισως κανενα μιλφειγ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...