Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βάσια ευχαριστώ! Κάπως έτσι το φτιάχνει και η μαμά μου αλλά δεν ξέρω με τι ταραμά???

Ο δικός μου έχει πεθερίαση!!!! προσπαθώ να μαγειρεύω όπως η μαμά μου αλλά έχω πολύ μέλλον μπροστά για να την φτάσω......Κάθε χρόνο και καλύτερα όμως ;)

Θα φεύγαμε για 3μερο ;) αλλά τώρα δεν ξέρω..... και βλέπω και τον καιρό λίγο χάλια να είναι.....θα δούμε...

Η μικρή δεν έχει κάνει εμετό από τις 11.30 και μετά που της έδωσαν και το τελευταίο 1ml από το σιρόπι (1ml/ανά 5'). Κοιμήθηκε 2 ώρες φουλ αλλά δεν πίνει ούτε νερό με αλάτι και ζάχαρη ούτε και τρώει φρυγανιά ή λαπά ακόμη αλλά σηκώθηκε και βλέπει κινούμενα σχέδια καθιστή. Κάπως πήρα λίγο θάρρος κι εγώ και φορτσάρω στην δουλειά μπας και γυρίσω νωρίτερα!

δεν πειραζει που δεν τρωει ακομα, ειναι πολυ νωρις απο τον τελευταιο εμετο. Αφου σηκωθηκε νιωθει λιγο καλυτερα. Ας της δινουν μια κουταλια λαπα και μετα απο λιγο παλι. Θα συνελθει με το σιροπακι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Αφροδιτάκι....όπως τα λες σαν να της έκανε καλό το σιρόπι....ας μην φάει....σίγουρα η κοιλίτσα της τώρα θα είναι χάλια! Εγώ στην θέση σου δεν θα το κούναγα για τριήμερο παρά μονο αν ήταν εντελώς καλά και είχε ήλιο!

Ο άσπρος μου ταραμάς είναι πιο ακριβώς κατά διπλάσια τιμή απο τον κόκκινο....εμένα ο δικός μου τον θέλει ροζ τον ταραμά όπως τον έχει μάθει τόσα χρόνια χαχαχαχα

ουφ τι μερα κ αυτη! μες το αγχος!

καλημερα ειπα????? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!:D

Τελος καλα ολα καλα!!! τα προλαβα σχεδον ολα!

σε λιγο παω πανω να ξυπνησω το παιδακι μου.

εκανα πολυ γελιο εχτες της λεω, δωσε μου την μυτη σου να την φαω, οχι λεει, ελα δωστη ειναι δικια μου της λεω, οχι δκιαμμμμμμμμμουυυυυυυυυυ!!!! πολυ αστεια ειναι ετσι που τα λεει...

λοιπον πηγαμε εχτες κ αγορασαμε σαρακοστιανα που λεγατε, πηρα καλαμαρακια, τουρσι, πιπεριες φλωρινης,χαλβα, ταραμα, κρασι (μας τελειωσε, περνουμε το χαρτινο δοχειο με το βρυσακι κ εχουμε παντα κρασι στο σπιτι) πατατες βραστες θα φτιαξω κ μαρουλοσαλατα. να σας πω οτι εμεις δεν τρωμε λαδι την καθαρα δευτερα, εθιμο του συζηγου κ το ακολουθω κ εγω. θα βρεχει ολη μερα την δευτερα εδω:(, μαλλον μεσα θα την βγαλουμε. δεν πειραζει, τι να κανουμε. δεν θελω να μαζευτουμε κ σε σπιτι γιατι φοβαμαι μην ξανα αρρωστησει, τα κοντινα μας προσωπα εχουν αρρωστα παιδακια κ ετσι απο μακρια.

αφροδιτη περαστικα στο παιδακι σου! ειναι καλυτερα απο οτι διαβασα ε? αντε μπας κ φυγεις λιγο νωριτερα σημερα!

καλαμαρακι καλη αρχη στον συζηγο κ καλες καθαριοτητες!!! για να δουμε θα τα καταφερουν οι 3 τους???

φιλακια πολλα, δεν προλαβαινω να γραψω αλλα , παω στην μικρη

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εγω σημερα απο δουλιτσες δεν εκανα τιποτα και πολυ το ευχαριστηθηκα!!!!Ελιωσα αυτες τις μερες....Το απογευμα θα κανω ενα συμαζεματακι και το μπανιο,πηγαμε βολτουλα στις κουνιες,περασαμε λιγο απο Hondo και χαζεψα(φατε ματια ψαρια...)και γυρισαμε σπιτακι μας.Ταισα τον μικρο και τωρα ξεκουραζομαστε!

Την Καθαρα Δευτερα θα ερθει ο κουνιαδος μου με την κοπελα του και η αδελφη μου να φαμε ολοι μαζι και ψαχνω και εγω για συναταγες!

Αφροδιτακι μου περαστικα .....ταλαιπωρηθηκε πολυ το μικρουλη σου.....

Βασια καλα να περασετε στο χωριο;)

Γιωτακι ειδες τι πλακα εχουν?Εμεις εχθες το βραδυ ειχαμε ξαπλωσει αγκαλιτσα και του ετριβα την πλατουλα,μολις σταματησα γυρναει και μου λεει:"μαμα μασαζ"

Αληθεια,την Δευτερα ακουσες δεν θα εχει καλο καιρο?

Καλαμαρακι μου σ'ευχαριστω για τις βουρτσες!Ναι!Εγω ρωτησα.Καλα,τελεια βραδια για τις μικρες!!!Ειμαι σιγουρη θα περασουν υπεροχα!!!

Χρυσα τελειες οι ιδεες που εβαλες στην Ιωαννα!Ζηλεψα!

Η μανα μας δουλευει?

Ο κουνιαδος μου νοικιασε σπιτι με την κοπελα του και θα παμε να τους δουμε,και θελουμε (και πρεπει) να τους παρουμε ενα δωρο για το σπιτι,και δεν ξερω τι να τους παρω,σκεφτομαι τιποτα σεντονια ή καμια κουβερτα ή κατι για την κουζινα.εσεις τι λετε?πειτε καμια ιδεα...

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εγω σημερα απο δουλιτσες δεν εκανα τιποτα και πολυ το ευχαριστηθηκα!!!!Ελιωσα αυτες τις μερες....Το απογευμα θα κανω ενα συμαζεματακι και το μπανιο,πηγαμε βολτουλα στις κουνιες,περασαμε λιγο απο Hondo και χαζεψα(φατε ματια ψαρια...)και γυρισαμε σπιτακι μας.Ταισα τον μικρο και τωρα ξεκουραζομαστε!

Την Καθαρα Δευτερα θα ερθει ο κουνιαδος μου με την κοπελα του και η αδελφη μου να φαμε ολοι μαζι και ψαχνω και εγω για συναταγες!

Αφροδιτακι μου περαστικα .....ταλαιπωρηθηκε πολυ το μικρουλη σου.....

Βασια καλα να περασετε στο χωριο;)

Γιωτακι ειδες τι πλακα εχουν?Εμεις εχθες το βραδυ ειχαμε ξαπλωσει αγκαλιτσα και του ετριβα την πλατουλα,μολις σταματησα γυρναει και μου λεει:"μαμα μασαζ"

Αληθεια,την Δευτερα ακουσες δεν θα εχει καλο καιρο?

Καλαμαρακι μου σ'ευχαριστω για τις βουρτσες!Ναι!Εγω ρωτησα.Καλα,τελεια βραδια για τις μικρες!!!Ειμαι σιγουρη θα περασουν υπεροχα!!!

Χρυσα τελειες οι ιδεες που εβαλες στην Ιωαννα!Ζηλεψα!

Η μανα μας δουλευει?

Ο κουνιαδος μου νοικιασε σπιτι με την κοπελα του και θα παμε να τους δουμε,και θελουμε (και πρεπει) να τους παρουμε ενα δωρο για το σπιτι,και δεν ξερω τι να τους παρω,σκεφτομαι τιποτα σεντονια ή καμια κουβερτα ή κατι για την κουζινα.εσεις τι λετε?πειτε καμια ιδεα...

ειδα στο μετεο, θα βρεχει ολη μερα! την κυριακη λεμε να παμε λουτρακι στο καρναβαλι, λεει οτι θα εχει καλο καιρο, τι να πω!

φανταζομαι θα εχουν αρκετες ελλειψεις στο καινουργιο σπιτι ε? δεν εχετε θαρρος να ρωτησετε? θα μπορουσες για την κουζινα να παρετε καποιο σερβιτσιο (πιατα, πιρουνια η ποτηρια) η καποιο σετ κατσαρολες οικονομικο (η 2 τηγανια?)κ αν πας για την κρεβατοκαμαρα θα μου αρεσε ενα παπλωμα η μια κουβερτα. επισης μπορειτε να παρετε καποια ηλεκτρικη συσκευη, σιδερο, dvd η καποιο οικονομικο μιξερ?

Διαφημίσεις

εξτρα δουλειες που γιναν:

1. κατεβασα τις κουρτινες της κρεβατοκαμαρας (διπλες ειναι χοντρη-λεπτη)
  2. κρεμασα τις λεπτες, οι χοντρες θα σιδερωθουν σημερα κ θα κρεμαστουν
  3. πλυσιμο τα αλουμινια κ τζαμια σε τραπεζαρια κ κρεβατοκαμαρα
  4. το ιδιο στο παραθυρο της κουζινας
  5. περασμα τα ταβανια κ ψηλα τους τοιχουν με ξεσκονιστιρι
  6. το ιδιο κ τα φωτιστικα
  7. κατεβασα κ εραψα την κουρτινα της μικρης που ειχε γινει χαλια στο κατω μερος (ηταν λιγο μακρια κ την επιανε η πορτα), την κοντινα κιολας, την ξανακρεμασα
  8. τακτοποιηση ρημαδοσυρταριου κ 2 ρημαρδοσυρταρακιων
  9. καθαρισμα συρταρι με μαχαιροπιρουνα
  10. καθαρισα την ηλεκτρικη σκουπα κ το σκουπακι
  11. καθαρισα το μπαλκονι
  12. περασμα με αζαχ ολες τις γυαλινες επιφανειες

ολα αυτα εγιναν μαζι με τα καθημερινα απο την κυριακη μεχρι κ χτες, σειρα εχει σημερα γενικη το μπανιο. την δευτερα εκανα ενα λιφτινγκ που λεει κ η ειρηνη γιατι ηταν χαλια.....

τι να σας πω! ζουμε μεγαλες στιγμες!!! η κορη μου εφαγε γιγαντες!!!!!:D:D:D:D της ειπα οτι εινια ο μαικ ο φασολακης!!!

ραβτ πολυ ωραιες φωτος!

νασια κ οι δικες σου τελειες!!! η ανοιξη στο θεματακι μας!!!

για σενα ελενα δεν λεω κατι, παντα μου αρεσουν οι φωτος σου, τα ποστ σου κ γενικα ο τροπος που γραφεις!!!!

ειρηνη μου που εισαι??? μακαρι να πηζεις στην δουλεια!!!

4u????

Καλησπέρα αγαπημένα μου προσωπάκια. :P

Τι κάνετε?

Εγώ αυτή τη στιγμή σπίτι, μόνη μου και σιδερώνω.

Οπως σας είχα πει, έχω τρεχάτες μέρες, λόγω δουλειάς οπότε μπαίνω-βγαίνω και προσπαθώ να διατηρώ το σπίτι μου απλώς μαζεμένο για να μην πιέζομαι ψυχολογικά.

Αύριο, δουλεύω πρωί και απόγευμα και ελπίζω να μη χάσω την προπόνησή μου, που την περιμένω πως και τι.

Σήμερα πήγα για δουλίτσα, μετά σε μία φίλη μου για καφεδάκι και μετά κρεοπωλείο και σουπερ.

Επέστρεψα, μάζεψα το σπιτάκι μου, έπλυνα πιατικά, μάζεψα την κουζίνα μου, τακτοποίησα τα ψώνια, μάζεψα απλωμένα, ξεσκόνισα και γενικά φρόντισα να είναι όλα στη θέση τους αφού σ' αυτή τη φάση δεν μπορώ να κάνω ιδιαίτερες "καθαριότητες".

Ετοίμασα μακαρόνια με κυμά, φάγαμε και ξεκουραστήκαμε λιγάκι.

Επανέρχομαι :)

777885dugw57gt25.gif

Σταμάτησα το σιδέρωμα αφού προχώρησα αρκετά. Δεν θέλω να εξουθενωθώ γιατί αύριο έχω πολύ τρεχάτη μέρα από άποψη δουλειάς.

Έκανα ένα ζεστό μπανάκι, έβαλα τις κρεμούλες μου, μάζεψα καλτσάκια που είχαν στεγνώσει και τις έβαλα στα συρτάρια τους και τώρα περιμένω τ' αγόρια μου.

Ετοιμάζω ελαφρύ βραδυνό.

Σας γλυκοφιλώ όλες και σας σκέφτομαι. ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου..

πωπω Αφροδιτάκι μου απο τον 2ο εμετό έπρεπε να πάρει το σιρόπι να μην ταλαιπωρηθεί η καημενούλα.. περαστικά καλή μου.. το χω περάσει άπειρες φορές καθότι παθαίνω 2 φορές το χρόνο και πάντα καταλήγω νοσοκομείο με ορους.. μεγάλη ταλαιπωρία ειδικά για ένα παιδάκι..

αλεξένια να σου ζήσει το αγοράκι σου!Να τον χαιρεστε!

Ιωάννα μεγάλες αλλαγές ετοιμάζετε ε?

Χρυσάκι τέλειες οι ιδέες.. έχω τα ραφάκια στο παιδικό και θέλω την βιβλιοθηκούλα σιγα σιγα..

Ραβτακι τέλειες οι φωτο! τέλειες τακτοποιήσεις.. εγώ τα έχω ανα είδος τακτοποιημένα σε καλαθάκια και πρέπει να τα καθαρίσω με πόρωσες! επίσης πολύ ωραία τακτοποιημένη η τροφοθήκη σου.

Καλαμαράκι τι ωραία θα περάσουν οι μικρές.. ζηλεύω.. να έρθω?

ειρηνάκι μου εύχομαι να ξεπεράσετε το θεματακι με το έντερο.. δυστυχώς το άγχος προκαλει πολλα.. ευχομαι να ηρεμήσει το παιδάκι..

Εμείς ξυπνήσαμε ετοιμαστήκαμε, εφυγε το παιδί με τον άντρα μου εγώ αέρισα, έστρωσα, τακτοποίησα και έφυγα για δουλειά. το μεσημέρι επέστρεψα έφτιαξα μπιφτέκια λαχανικών ρυζάκι και σαλάτα καρότο φαγαμε τακτοποίησα φύγαμε για δουλειά και πάλι, σχολασαμε πήγαμε πήραμε το παιδί, πηγαμε σουπερ, επιστρέψαμε τακτοποίησα τα ψωνια, ο άντρας μου ετοίμασε και κοίμησε το παιδί, μαγείρεψα κριθαράκι, φάγαμε, έπλυνα τα πιάτα μαζί με τα μεσημεριανά, τα σκούπισα και τα φύλαξα, καθάρισα πάγκους και εστίες, ετοίμασα τοστάκια για αύριο για τη δουλειά και τη τσάντα του παιδιού, έκανα ένα ζεστο μπανάκι και τώρα χαλαρώνω διαβάζοντας σας.. με χαλαρώνετε απίστευτα! και μαθαίνω και τόσα..

θα δοκιμάσω σίγουρα το κολπάκι με τα πινελα και με τις βούρτσες και θέλω να κάνω και πολλά άλλα όταν βρω χρόνο..

φιλιά!

Διαφημίσεις

Αγαπημενες μου τι κανετε?εχω μερες να γραψω αλλα σας διαβαζα..πολυ τρεξιμο και στην δουλεια και μετα στο σπιτι..χθες ειχαμε πρτυ μασκε στο μπαλετο,οποτε μολις γυρισα απο την δουλεια φαγαμε μαζεψα την κουζινα και φυγαμε.γυρισαμε στις εφταμιση και συμμαζεψα το σπιτι,εδωσα στα κοριτσια να φανε,μαζεψα τα στεγνα ρουχα,καναμε τα μπανια μας και υπνο..σημερα ειχαμε παρτυ στον σταθμο..δεν πηγα στην δουλεια,σηκωθηκα το πρωι απλωσα ενα πλυντηριο εστρωσα κρεβατια,εφτιαξα γαλατα και εβαλα τα ποτηρια στο πλυντηριο,ετοιμαστηκαμε και φυγαμε..σημερα εκανε και την επεμβαση στο ισχιο και η γιαγια μου και ειχα μια γωνια γιατι λογω του εμφραγματος που περασε προσφατα οι γιατροι ηταν επιφυλακτικοι.τελικα πηγαν ολα καλα ευτυχως.μεχρι να αρχισει η γιορτουλα ηπια και καφεδακι με μια φιλη μου και τον αντρα της,τι ωραια που ηταν ειχε τοσο καλη μερα..το Σαββατο θα ερθουν τα πεθερικα μου εχουμε και βαφτιση την Κυριακη,παει η ξεκουραση και η χαλαρωση που περιμενα για το τριημερο..το μεσημερι αφου ξαπλωσα για μια ωριτσα σηκωθηκα και σιδερωσα 2πλυντηρια για να μην μαζευονται,τα τακτοποιησα,επλυνα καλα το μπανιο και αλλαξα πετσετες,εβαλα σκουπα,μαζεψα τον νεροχυτη,τον σαπουνισα το ιδιο και τους παγκους,ξεσκονισα,μαγειρεψα αρακα κοκκινιστο με πατατουλες για αυριο,εκανα τα κοριτσια μπανιο,εκανα και εγω,λουστηκα και τωρα κοιμηθηκαν..

Αφροδιτακι περαστικα στο κοριτσακι σου..αχ ποσο ταλαιπωρηθηκε η μικρουλα..

Ειρηνη καλη δουλιτσα να εχεις..

Καλαμαρακι καλα οι μικρες θα περασουν τελεια..καλη αρχη στον αντρα σου..

Βασια καλα να περασετε στο χωριο..

Γιωτακι μπραβο για την μικρη και τους γιγαντες..

Βουλα συμφωνω με την Γιωτα για το δωρο..

Ραβ πολυ ωραιες οι φωτο,σουπερ οργανωμενα..

Χρυσα μεγεια τις αγορες για τον μικρουλη..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλησπερα:D

εχω χαθει παλι:rolleyes:

εχω πααααααρα πολυ δουλεια αυτες τις μερες

στο σπιτι κανω τα βασηκα και απο τριτη θα κανω ενα ντου απο παντου :P

παντος διαβαζοντα σας ειναι σαν να τα κανω κι εγω.....

περαστηκα στα αρρωστουλικα παιδακια

ειδα πριν για γαστρεντεριτηδες μπρρρρ:shock:

Ειρηνη ακουω απο πελατησες για βια στα σχολεια καθε μερα σχεδον

:shock: περσι σε σχολειο του πανοραματος οι γονοις ειδαν κι αποειδαν με το

φενομενο αυτο και ειπαν οτι θα φερουν εισαγγελεα αν δεν λυθει αμεσα το θεμα

και ηρεμησαν καπος τα πνευματα:eek:

σας καληνυχτω ....;)

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εγώ σήμερα τα φόρτωσα στον κόκκορα, γιατί είχα πολλές δουλειές - υποχρεώσεις εκτός σπιτιού. Λοιπόν...

1. Ξυπνήσαμε, άλλαξα το μικρό, του ετοίμασα γάλα και έκανα ένα καφεδάκι για εμένα

2. Έβαλα γιουβαρλάκια να γίνονται

3. Ντυθήκαμε και πήγαμε τράπεζα και Lidl. Στην επιστροφή, πέρασα από το σμ της γειτονιάς να πάρω γάλα του παιδιού, αλλά ο μικρός δε δεχόταν να πάμε σπίτι αν δεν πηγαίναμε στην παιδική χαρά. Ευτυχώς, είχα προνοήσει και είχα πάρει το φρούτο του μαζί μου.

4. Πήραμε ψωμάκι και γυρίσαμε σπίτι.

5. Τον έκανα μπάνιο και έβαλα τα ρούχα του στα άπλυτα (γιατί καθαρίσαμε ΟΛΗ την παιδική χαρά)

6. Έφτιαξα αυγολέμονο για τα γιουβαρλάκια και τάισα το μικρό

7. Τον κοίμισα και τακτοποίησα όλα τα ψώνια. Με την ευκαιρία τακτοποίησα την τροφοθήκη μου

8. Φάγαμε με τον άντρα μου, μάζεωα το τραπέζι και έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο

9. Πήγα να ξαπλώσω λίγο, αλλά δεν πρόλαβα... Ξύπνησε...

10. Τον ετοίμασα και ξαναφύγαμε.

11. Πήγα vodafone να πάρω το κινητό του άντρα μου (που είχα πάει για επανέλεγχο εδώ και 2 εβδομάδες και πάλι χαλασμένο μου το έδωσαν... πανικός θα γίνει με αυτούς, μου φαίνεται...)

12. Πήγα να βρω ένα δώρο (ευτυχώς το βρήκα

13. Μόλις γυρίσαμε πήρα ένα τηλέφωνο (αν και δεν έχω καθόλου καλή σχέση με αυτό...) και παράλληλα τάισα το παιδί

14. Μπήκα και έκανα ένα μπάνιο (με το μικρό να ζωγραφίζει στο καρεκλάκι φαγητού, έξω από το μπάνιο και την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή...)

15. Έπαιξα λίγο με το παιδί

16. Τον έκανα μπάνιο και τον έντυσα

17. Έβγαλα τα σκουπίδια από παντού

18. Έκανα γάλα του παιδιού και μέχρι να το πιει μάζεψα το νεροχύτη και σαπούνισα τις κεραμικές εστίες

19. Έφτιαξα καφέ για τον άντρα μου

20. Κοίμισα το παιδί

21. Έκανα ένα καλό καθάρισμα στο μπάνιο

22. Τακτοποίησα το σαλόνι, να μην είναι μπάχαλο το πρωί που θα σηκωθώ

23. Έραψα τα θηλάκια στην πάντα του παιδιού, γιατί την ξήλωσε το πρωί (ευτυχώς, έχω δεύτερη)

Εν τω μεταξύ το πρωί που λείπαμε, ο άντρας μου άνοιξε το σπίτι να πάρει αέρα και έστρωσε τα κρεβάτια:!::!::!:

Αυτά για σήμερα...

Αύριο, υπολογίζω να κάνω περισσότερα. Ούτως ή άλλως η Παρασκευή είναι η μέρα που κάνω τα περισσότερα. Επίσης, έχουν μαζευτεί ήδη τρία πλυντήρια δικά μας και μέχρι την Κυριακή θα έχουν βγει και δύο του παιδιού.

Με το πλυντήριο, έχω ένα θέμα... Είναι 9κιλο, οπότε δε μαζεύονται ρούχα συχνά. Έτσι, τα καλάθια γεμίζουν, αλλά πλυντήρια βάζω ένα λευκά, ένα σκούρα και ένα χρωματιστά κάθε εβδομάδα. Του παιδιού, έχει περάσει εβδομάδα που δεν έχω βάλει πλυντήριο ή έχω βάλει μόνο ένα (λευκά ή χρωματιστά). Αυτό, δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά μου μαζεύονται όλα τα ασιδέρωτα μαζί :mad::mad::mad:

Καληνύχτα σας!

Πάω να διαβάσω το βιβλίο μου και να κοιμηθώ. Αν και με τόση οδήγηση σήμερα, νομίζω ότι θα βλέπω αυτοκίνητα και διασταυρώσεις στον ύπνο μου...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

κοριτσουδια σας βρισκω νομιζω ολες σχετικα καλα.

εχετε πριζωθει μια χαρα με τις δουλιτσες θα ηθελα ν ακανω το ιδιο αλλα αρκουμαι στα βασικα ωστε στο σπιτι να επικρατει μια καλη κατασταση. μολις τελειωσω το ποστ θα βγαλω ενα στεγνωτηριο για διπλωμα κ οτι μεινει για σιδερο ευτυχως το πρωι πριν παω δουλεια εκανα οτι ασιδερωτο ειχα.

λεμε να φυγουμε Το Σαβατο μολις σχολασω για χωριο εχω πολυ καιρο να παω. αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο αν θα εχω διαθεση,(λογω της μαμας πηγαμε να την χασουμε σημερα...........)ευτυχως ειναι καλα τωρα!

ειρηνη τρεμω στην ιδεα του σχολικου εκφοβισμου...κ νομιζα οτι στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο εντονο οπως εξω....

να πω καποια διασπαρτα που θυμαμαι!

για τις χρωμοπαγιδες μου ειχαν πει απο την εταιρεια οτι μπορεις να τις βαλεις κ ΑΦΟΥ εχει βαψει το ρουχο κ ισως τραβηξει το χρωμα απο το ηδη βαμενο υφασμα!

επισης να ρωτησω το υγρο που βαζετε για τα μαυρα ρουχα το εχω παρει κ φοβαμαι να το βαλω αν στην ιδια πλυση υπαρχουν κ αλλα χρωματα εκτος μαυρου,π.χ γκρι η κυπαρισσι η ακομα κ κοκκινα υπαρχει περιπτωση να τα βαψει???

σας φιλω γλυκιες καληνχτες!

Καλημέρα κορίτσια!

Μέρα για δουλίτσες σήμερα και είπα να σας διαβάσω και να πιω τον καφέ μου πριν ξεκινήσω.

Ειρηνάκι χάρηκα που ο μικρός δεν έχει πρόβλημα υγείας. Από την άλλη bullying και στο δημοτικό; Ακούω συνέχεια από τους μαθητές μου στο γυμνάσιο και το λύκειο για τέτοια περιστατικά αλλά για το δημοτικό πρώτη φορά. Να συνεργαστείς με τη δασκάλα του και το σύλλογο γονέων για να λυθεί το θέμα. Είναι κρίμα να έχει το παιδί ψυχοσωματικά από τόσο μικρό.

Αφροδίτη πως πάει η μικρή σου; Περαστικά της εύχομαι.

χρύσα81 κι εμάς τα οικονομικά δεν είναι καλά αλλά κάτι θα φτιάξω την Καθαροδευτέρα. Λίγα πράγματα βέβαια σε σχέση με άλλες χρονιές αλλά δεν πειράζει. Καλά να είμαστε.

vaskokal το μενού έχει ως εξής: χταποδάκι στα κάρβουνα, καλαμαράκια και πατατούλες τηγανιτές, μαρουλοσαλάτα και λαγάνα.

Πάω να ξεκινήσω και θα σας βάλω λίστα αργότερα.

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...