Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Την έχω πάρει από το πρωί τηλέφωνο και μας είπε τα κλασσικά δηλ. λίγο νερό με το κουταλάκι κάθε 1 ώρα, το βγάζει μετά από 5' και φακελάκι αλμόρα, που η μικρή δεν το πίνει με τίποτα!!!

Η ατονία οφείλεται στην εξάντληση του σώματος της, ένα μικρό κορμάκι είναι....την σκέφτομαι και κλαίω και τώρα ευτυχώς είμαι μόνη μου....

Μόλις μίλησα με τον μπαμπά μου και μου είπε πως είναι όπως την άφησα, της έδωσε 2 κουταλιές τσάι και το έβγαλε και αυτό...

almora κανενα παιδακι δεν πινει, εγω που δοκιμασα οταν ειχε πολυ διαρροια ο δικος μου, μου θυμησε τη γλυκοζη που ηπια οταν καναμε καμπυλη ζαχαρου, αισχος. Μηπως υπαρχει καποιο φαρμακο να την ανακουφισει? εστω λιγο primperan πριν το φαι για να μην το βγαλει αμεσως? Βεβαια μπορει μονο σημερα να ειναι ετσι και να ξεσπασει. Αχ ελπιζω να της περασει γρηγορα, ειναι ατιμο πραγμα αυτη η γαστρεντεριτιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aφροδιτάκι, τι ταλαιπωρία η μικρή σου.:-(

Γρήγορα περαστικά να είναι, μάλλον πρέπει να κάνει τον κύκλο της...απλώς προσέξτε για αφυδάτωση.

Εύχομαι να είναι πολύ καλύτερα σε λίγο και να αποφύγετε το νοσοκομείο.

Γιώτα του έδωσες και κατάλαβε!!!

Μπράβο για τις τακτοποιήσεις σε σένα και στη ravt , φτιάχνεσαι όταν τα βλέπεις...

• καλημέρα τι κάνετε κορίτσια.εγώ δουλίτσα κ περιμένω πως και πως να τελειώσει η μέρα για να ξεκινήσει η άδειά μου. θα πάμε απόκριες στους γονείς μου που έχουν και παράδοση εκεί αυτές τις μέρες. ελπίζω να μαστε καλά κ να μην ξαναρρωστήσουμε όπως την πρωτοχρονιά
  • στα του σπιτιού κ μένα μ έχει πιάσει ένα πνεύμα αλλαγής στο σπίτι να βγάλω φλοκάτες κ χοντρά χαλιά αλλά πρεπει να κρατηθώ γιατί ακόμα έχει κρύο πολύ. θέλω κ να κάνω διάφορες τακτοποιήσεις στα συρτάρια μου αχ βαχ.
  • τι όμορφες φώτο με βιβλιοθήκες για τα παιδικά δωμάτια τέλειες θέλω κ εγώ ένα δωμάτιο μεγάλοοοοοοοο
  • το θέμα του πλυντηρίου καλά πάει. έβαλα δύο πλύσεις μία με ξύδ και σόδα κ στη θήκη κ μέσα στον κ

• άδο στους 90 βαθμούς και μία σκέτη. και μετά πάλι με απορρυπαντικό. χωρίς ρούχα μέσα όμως ε; αχ πόσο θα ρθει ρεύμα πάλι κ νερό;
  • στο θέμα που είχα ρωτήσει σχετικά με την εκμάθηση του παιδιού. εννοείται ότι δεν θέλω να μάθω στο παιδί ούτε να γράφει ούτε να διαβάζει από τώρα, απλά θέλω να ξεχωρίζει τους βασικούς αριθμούς κ να μάθει να ζωγραφίζει. όλα αυτά θέλω να τα κάνω μέσω του παιχνιδιού γι αυτό θα ήθελα να μου προτείνεται τρόπους.
  • κ κάτι επίκαιρο για πείτε τι θα μαγειρέψετε για τα κούλουμα - καθαρά δευτέρα;
  • εν κατακλείδι τις ευχές μου σε όλες για ένα όμορφο 3ήμερο.

Την Καθαρα Δευτερα θα κανουμε ταραμοσαλατα, χταποδακι ξυδατο, καλαμαρακια τηγανιτα, γαριδες ψητες, σπανακοπιτα, πατατες τηγανιτες, φαβα που θελει η πεθερα μου και ο πατερας μου. Αυτα για την ωρα και μαλλον ολο και κατι θα συμπληρωσουμε

Καλημέρα!!!

Αχ βρε Αφροδιτάκι τι πάθατε βρε κοπέλα μου!!! Περαστικά στο κοριτσάκι σου....τα μικρά τα παιρνάνε πιο βαρια...εδώ εμάς αν μας πιάσει και πεφτουμε στα πατώματα!!! Εγώ θυμάμαι μου έλεγε η γιατρός να μην την πιέζω με το φαγητό όσο θέλει και όποτε θέλει! Είναι ύπουλη αρρώστια και μόνο αν την περάσεις καταλαβαίνεις πόσο πονάς και δεν μπορείς να φας!! Περαστικά και εύχομαι να αποφύγετε τα χειρότερα!!!

Καλαμαράκι χάρηκα για τον σύζυγο.....νιώθει και αυτός τώρα αναπτερωμένος φαντάζομαι!!! Έχει πάει πολύ μακριά??? Μην μας πεις χώρα στο περίπου στον χάρτη χαχαχαχ ....Να του στείλεις με μαιλ να εκτυπώσει τις ωραίες to do list που έχεις χαχααχ!!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!!!

Εγώ μαγειρεύω σήμερα αρακά με πατάτες και καρότα κοκκινιστό...για να έχουμε και άυριο και αύριο θα ετοιμάσω απο εδώ ταραμοσαλάτα και παστίτσιο για να έχουμε να τρώμε στο χωριό :)

Τρέχω για κάτι τελέυταίες δουλίτσες και αύριο έχω να πάω να γράψω τα κορίτσια στα αθλήματα και στην βιβλιοθήκη μας!!!

Επίσης έκλεισα ραντεβού να πάω για καθαρισμό δοντιών και να δει και το σφράγισμα που χρειάζομαι!

Διαφημίσεις

almora κανενα παιδακι δεν πινει, εγω που δοκιμασα οταν ειχε πολυ διαρροια ο δικος μου, μου θυμησε τη γλυκοζη που ηπια οταν καναμε καμπυλη ζαχαρου, αισχος. Μηπως υπαρχει καποιο φαρμακο να την ανακουφισει? εστω λιγο primperan πριν το φαι για να μην το βγαλει αμεσως? Βεβαια μπορει μονο σημερα να ειναι ετσι και να ξεσπασει. Αχ ελπιζω να της περασει γρηγορα, ειναι ατιμο πραγμα αυτη η γαστρεντεριτιδα

Της δίνει τώρα η μαμά μου σιρόπι cilroton είναι αντίστοιχο του primperan και θα ξαναμιλήσουμε στις 12.οο.

Εγώ δοκιμάζω τα πάντα από αυτά που τους δίνω και το αλμόρα είναι τελείως αίσχος...... Μια σταλίτσα αλάτι και μισό κουταλάκι ζάχαρη σε λίγο νερό είναι καλή εναλλακτική αλλά και πάλι δύσκολα ένα παιδάκι το πίνει...

Kαλημέρα σας κορίτσια

Ειρήνη μου το μόνο που έχω να σου πω είναι κεραίες ανοιχτές κ μπλα μπλα με το φιογκάκι/δασκάλα/διεύθυνση σχολείου. Ξέρω πως το βρεις τι είναι κ εννοείτε πως ξέρεις που να μιλήσεις κτλ ότι χρειαστείς για το σχολείο σε πμ πολύ ευχαρίστως. Δυστυχώς συμβαίνει άλλοτε σε μεγάλη κλίμακα άλλοτε σε μικρή...ακόμη κ στο δημοτικό.

Στα δικά μας

Χτες πήγα πήρα τη μικρή , κάτσαμε τσιμπήσαμε φρούτα, με άφησε κ ξάπλωσα μια ώρα μετά έκανα μπανάκι κ φύγαμε για το θεατρικό εργαστήρι.

Της άρεσε πάααααααρα πολύ κ το μάθημα κ η δασκάλα της {σώπα δεν το περίμενα χε χε } Ήπιαμε καφεδάκι με τις μανούλες { είναι δυο φίλες μου που κανω παρέα τα τελευταία δυο τρια χρόνια κ γράφουμε μαζί τα παιδάκια μας σε δραστηριότητες / ευκαιρία για καφεδάκι χε χε }

Όταν τελειώσαμε περάσαμε κ από τον πατέρα μου να τον δούμε, κάτσαμε μια ωρίτσα μου πήρε κ κρεατά ο μπαμπάς μου, μιλήσαμε κ με τον χαζμπαντ στο τηλέφωνο η μικρή τον ρωτούσε διάφορα συν το τι θα της φέρει όταν έρθει χε χε

Γυρίσαμε σπίτι, έφαγε βραδινό τραχανά κ δόντια πιτζάμες παραμύθι

Έβαλα να μαγειρέψω ρεβιθόσουπα κ έβρασα μπρόκολο. Μάζεψα ότι ήταν γύρω εκτός θέσης.

Τελείωσα με τα πάντα κ μετά έβαλα ταινιούλα να δω το 12 χρόνια Σκλάβος, πολύ ωραία την συνιστώ δαγκωτό! Μεγάλη βέβαια αλλά ωραία ταινία.

Το τελευταίο διάστημα έχω δει κ το Captain Philips , Counselor , Saving Mr Banks κ το The Wolf of wallstreet ωραία επίσης

Σήμερα αν προλάβω γιατί έχω να κάνω πολλά το απόγευμα ίσως δω το Philomena ναι ναι είμαι σινεματόβια τρελή χε χε

Που λέτε στο νηπιαγωγείο που πάει η μικρή πάει κ ένα αγοράκι που ήταν συμμαθητές στον παιδικό δυο χρόνια μαζί μας, μένουν κ δυο πολυκατοικίες παρακάτω μας {είναι κ κόρη μιας παλιάς φίλης της μαμάς μου κ γνωριζόμαστε πολλά χρόνια αλλά δεν κάναμε ποτέ παρέα} Με έπιασε η μαμά κ μου ζήτησε μια μεγάλη χάρη.....επειδή αύριο δεν προλαβαίνει να παραλάβει τον μικρό της η μαμά της να τον πάρω εγώ σπίτι να παίξουν κ θα έρθει εκεινη μετά από κανένα δίωρο. Οπότε αύριο άκυρο η καθαριότητα χε χε θα έχω δυο νήπια στο σπίτι να τα απασχολήσω.

Και μετά πάλι χτες με έπιασε η φίλη μου {η κόρη της είναι η κολλητή της μικρής μου κ ήταν κ αυτές συμμαθήτριες δυο χρόνια στον παιδικό κ έτσι ξεκινήσαμε την παρέα κ εμείς} να μου ζητήσει κ εκείνη χάρη χε χε έχουν να πάνε σε ένα γλέντι γάμου την Παρασκευή το βράδυ, η μαμά της δεν μπορεί γενικά δεν έχει άτομα να την αφήσει...οπότε ο κλήρος έπεσε σε μένα να διανυκτερεύσει σε εμένα.

Οπότε αφού φύγει ο μικρός θα μου έρθει η κολλητή της μικρής κατά τις 9 χε χε πιτζάμα πάρτι ονειρεύονται οι μικρές, τους είπα θα κατεβάσω ταινία θα σας φτιάξω κ ποπ κορν τσίριζε η δικιά μου χε χε χε Και θα έρθει να την πάρει το πρωί να πάμε όλες μαζί για καφέ/παιδότοπο

Και έτσι για να έρθω στο δια ταύτα σήμερα πρέπει να κάνω δουλίτσες , σκούπισμα ξεσκόνισμα κ μπάνιο τα βασικά οπωσδήποτε, να μαγειρέψω για αύριο μακαρόνια με κιμά μήπως πεινάνε τα μικρά μετά το σχολείο να έχω κατι που τρώνε όοοοολα τα παιδιά , λαική πάει οφ για Σάββατο κ θα μου φέρει ο πατέρας μου καποια πράγματα και έχω και παιδικό πάρτι το Σάββατο {εκείνο που ακυρώθηκε λόγω της άρρωστης εορτάζουσας}

ουφφφφφ οπότε η ξεκούραση πάει για την Κυριακή χα χα χα

Μιλήσαμε κ με τον χαζμπαντ χτες στο σκαιπ, περίεργο ήταν πρώτη φορά είμαστε χώρια χώρια τόσο μακριά δηλαδή, μου έδειξε το σπίτι τους, τρεις μαντραχαλέοι μαζί μηχανικοί. Έχει ο καθένας το δικό του δωμάτιο. Πήγαν σουπερ σαν καλά παιδιά πήραν απορρυπαντικά κ καθαριστικά κ με ρωτούσε για το ξύδι χαχαχαχαχα

Έβγαλαν κ πρόγραμμα καθαριότητας κουζίνας κ μπάνιου χε χε

Και θα έρχεται μια κυρία να τους καθαρίζει καλά κάθε δυο βδομάδες

Αράχνες θα βγάλουν είμαι σίγουρη χαχαχαχα

Σήμερα δουλεύω αργά κ το απολαμβάνω , θα σχολάσω στις 3μιση κ θα πάω να πάρω τη μικρή κ μετά δουλίτσες θα της βάλω κ μια ταινία να δει για να μπορέσω να τα καταφέρω.

Εχω διαβάσει πως το πρόβλημα είναι εμφανές στο δημοτικό, γίνεται πιο έντονο στο γυμνάσιο και μετά λιγότερο έντονο στο λύκειο.

Επίσης δεν παρατηρείται μόνο στα σχολεία αλλά και στις γειτονιές ( στο παιχνίδι έξω από το σπίτι ).

Εγινε μια έρευνα για το θέμα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το μάρτιο ( μάλλον ).

Ειρήνη μου, είμαι σίγουρη πως έχεις τεντωμένες κεραίες και ξέρεις και τι να κάνεις.

Μια μεγάλη αγκαλιά στο φιλαράκι:P

( Πραγματικά δεν ξέρω για ποιόν στενοχωριέμαι περισσότερο, για αυτόν που έχει τέτοια συμπεριφορά -επίθεσης- ή για αυτόν που την υφίσταται :confused::-( )

Καλαμάρι έχω δει όλες τις ταινίες που αναφέρεις, το έχω πει θα εγκαταλείψω το σινεμά όταν δε θα έχω να φάω.

Οk, συμφωνώ για το 12 χρόνια...αλλά λέω το ίδιο και για το Captain Philips.

O συνήγορος αδιάφορη αλλά ο Μπαρδέμ είναι έρωτας:tongue:

Δώσε διεύθυνση του συζύγου να στείλουμε ξύδια:tongue::tongue::tongue:

Να περάσεις τέλεια με τα πιτσιρίκια:)

Της δίνει τώρα η μαμά μου σιρόπι cilroton είναι αντίστοιχο του primperan και θα ξαναμιλήσουμε στις 12.οο.

Εγώ δοκιμάζω τα πάντα από αυτά που τους δίνω και το αλμόρα είναι τελείως αίσχος...... Μια σταλίτσα αλάτι και μισό κουταλάκι ζάχαρη σε λίγο νερό είναι καλή εναλλακτική αλλά και πάλι δύσκολα ένα παιδάκι το πίνει...

Μακαρι να το ηρεμησει το παιδακι. Εγω μια φορα περασα γαστρεντεριτιδα λιγο πριν μεινω εγκυος και δεν αντεξα και πηγα στο νοσοκομειο να μου δωσουν κανα φαρμακο γιατι δεν την παλευα. πρωι μ επιασε και μεσημερι πηγα ενιωθα οτι θα πεθανω και φαντασου οτι μου βαλανε ορο για αφυδατωση που τοτε μου φανηκε υπερβολικο γιατι ημουν μιση μερα αρρωστη και φαντασου πηγα μια φορα τουαλετα που σημαινει οτι ο οργανισμος ειχε ελλειψη υγρων, ειχα κανει και πυρετο. Βαλατε θερμομετρο μηπως εχει και κανα πυρετουλη? Η πρωτη μερα ειναι δυσκολη θα ηρεμησει

Εγώ μαγειρεύω σήμερα αρακά με πατάτες και καρότα κοκκινιστό...για να έχουμε και άυριο και αύριο θα ετοιμάσω απο εδώ ταραμοσαλάτα και παστίτσιο για να έχουμε να τρώμε στο χωριό :)

Τρέχω για κάτι τελέυταίες δουλίτσες και αύριο έχω να πάω να γράψω τα κορίτσια στα αθλήματα και στην βιβλιοθήκη μας!!!

Επίσης έκλεισα ραντεβού να πάω για καθαρισμό δοντιών και να δει και το σφράγισμα που χρειάζομαι!

Έχω ακυρώσει τον καθαρισμό 3 φορές από τον Ιανουάριο και μετά....πολύ οδοντιατρείο φέτος βαρέθηκα!

Εχθές πήγα με την μεγάλη στην βιβλιοθήκη του δήμου μας, το κτίριο είναι υπέροχο, πεντακάθαρο, με αναγνωστήριο και ωραίες αίθουσες!

Ενθουσιαστήκαμε, δανειστήκαμε βιβλία για το 3μερο....

Γράψε συνταγή για ταραμοσαλάτα! Μου αρέσει πολύ με πατάτα αλλά γράψε μας ούτως ή άλλως πως την φτιάχνεις! Δεν έχω φτιάξει ποτέ...

Μακαρι να το ηρεμησει το παιδακι. Εγω μια φορα περασα γαστρεντεριτιδα λιγο πριν μεινω εγκυος και δεν αντεξα και πηγα στο νοσοκομειο να μου δωσουν κανα φαρμακο γιατι δεν την παλευα. πρωι μ επιασε και μεσημερι πηγα ενιωθα οτι θα πεθανω και φαντασου οτι μου βαλανε ορο για αφυδατωση που τοτε μου φανηκε υπερβολικο γιατι ημουν μιση μερα αρρωστη και φαντασου πηγα μια φορα τουαλετα που σημαινει οτι ο οργανισμος ειχε ελλειψη υγρων, ειχα κανει και πυρετο. Βαλατε θερμομετρο μηπως εχει και κανα πυρετουλη? Η πρωτη μερα ειναι δυσκολη θα ηρεμησει

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν έχει πυρετό,πονόκοιλο και διάρροια ευτυχώς!!!

Διαφημίσεις

Αχ βρε Αφροδιτάκι μου τι να πω εύχομαι να νιώσει καλύτερα έως το βράδυ.

Άσε για το σπίτι, πολύ γέλιο οι μαντραχαλέοι Η μανούλα καλά είναι ευτυχώς φορούσε ζώνη κ δεν έπαθε τίποτα μόνο που στεναχωρήθηκε πολύ με την ζημιά κ τον μπαμπά μου που έβγαζε ατμούς από τα ρουθούνια του χαχαχα Τέλος πάντως όλα καλά φτου φτου

Ναι μωρέ θα έχω κάνα δυο ταινίες να διαλέξουν, θα τις κάνω κ ποπ κορν κ σκέφτηκα να τους στρώσω στο σαλόνι , ανοίγει ο καναπές κ γίνεται κρεβάτι αλλά εγώ θα εξοριστώ στην κουζίνα χε χε θα δούμε

Τους ετοιμάζω κ έκπληξη για το πρωινό που θα φάνε το Σάββατο

Βάσια μου ήδη τον είδα κ τον άκουσα καλύτερα όντως, για λίστες αχχχ το έχω πει είναι τρομερά οργανωτικός όταν τον γνώρισα ντρεπόμουν χαχαχα έχει ένα μπλοκάκι 10 χρόνια τώρα ταλαιπωρημένο, όπου γράφει όοοοοοτι θέλει να φτιάξει/αγοράσει/επισκευάσει/δει κτλ κ τα διαγράφει σιγά σιγά δεν τον φοβάμαι χχαχαχα

Η χώρα είναι 3 ώρες πτήση μακριά ;)

Σοφάκι μπράβο για το οργκανάιζερ θα δεις θα σε βοηθήσει πολύ μιας κ ξέρω τις τσάντες σου χαχαχα κ το τι κουβαλάς κάθε φορά!!!

Οταν έμαθα ότι θα πάρω τη μικρή κ θα τις κάνω πιτζάμα πάρτι εσένα σκέφτηκα χαχαχα :tongue::tongue: Άύριο να κάνεις μακαρόνια με κιμά σαν εμένα

Πω πω Ιωάννα τι ωραία καλούδια θα φτιάξετε!!!

Εγώ θα δω αναλόγως αν είμαστε οι δυο μας ή με παρέα, οι γονείς μου θα λείπουν στο εξοχικό τους από Παρασκευή εγώ δεν θέλω να πάω πρώτον γιατί λένε για βροχή δεύτερον είναι λίγο κρύο το σπίτι άσε ...κ τρίτον εκει δεν θα έχει παρέα η μικρή μου. Σκεφτόμουν να κάνω γαρίδες πανέ τηγανητές που αρέσουν κ στη μικρή κ σαρδέλες , ταραμά αγοραστώ μιας κ είμαι η μόνη που το τρώει κ χόρτα σαλάτα θα δείξει.

Καλαμάρι έχω δει όλες τις ταινίες που αναφέρεις, το έχω πει θα εγκαταλείψω το σινεμά όταν δε θα έχω να φάω.

Οk, συμφωνώ για το 12 χρόνια...αλλά λέω το ίδιο και για το Captain Philips.

O συνήγορος αδιάφορη αλλά ο Μπαρδέμ είναι έρωτας:tongue:

Δώσε διεύθυνση του συζύγου να στείλουμε ξύδια:tongue::tongue::tongue:

Να περάσεις τέλεια με τα πιτσιρίκια:)

Μπορώ να βλέπω κάθε μέρα από μία μεγάααααλο κόλλημα χε χε αααα είδα κ το Blue Jasmine καλούτσικο κ αυτό

Ξύδι ξύδι παντούυυυυυυυυυ

Σας αφήνω πάω να ετοιμαστώ για το σχολείο

Καλή συνέχεια σε όλες θα μπω ξανά το βράδυ που θα σέρνομαι μετά τις δουλειές :rolleyes:

Ελπίζω καλαμάρι να τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι....γιατί πολλοί είναι καλοί μόνο στα λόγια!!! πάντως και ο δικός μου είναι πολύ οργανωτικός και νοικοκύρης.....σε σημείο που μου την λέει καμία φορά γιατί θεωρεί ότι η δική του τακτική νοικοκυρέματος είναι καλύτερη!!!

Αφροδιτάκι ούτε εγώ έχω ξανακάνει....πρώτη φορά...πάντα μας φέρνει η πεθερά και ο άντρας μου μόνο της δικιά της θέλει (τον πιάνει η μαμακίαση με την ταραμοσαλάτα...μόνο!!! ευτυχώς)

Ταραμοσαλάτα με πατάτα συνταγή!

250 γρ ταραμά κόκκινο

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη

2 λεμόνια

λάδι περίπου 1 κρασοπότηρο μπορεί και παραπάνω

7-8 πατάτες κανονικού μεγέθους!

Βράζουμε τις πατάτες και τις περνάμε απο το μίξερ να λιώσουν ή με τον πιεστή πατάτας.

Στίβουμε δύο λεμόνια και ρίχνουμε το ζουμί τους στον πουρέ και το τριμμένο κρεμμύδι και ανακατεύουμε!

Μετά αρχίζουμε να ρίχνουμε ταραμά και λάδι εναλλάξ και δοκιμάζουμε για να δούμε αν μας αρέσει! Τώρα με το μάτι και την γεύση θα το πάς μετά....πάντως το λάδι το παίρνει όλο και μπορεί και παραπάνω! Τον ταραμά θα βάζεις και θα δοκιμάζεις αν θες να τον νιώθεις πολύ ή λίγο! Καλό ανακάτεμα στο τέλος και έτοιμος!

Ταραμοσαλάτα φτιαχνω και εγω συχνα μες την Σαρακοστη,αλλα επειδη πάντα τα κανω ολα με το ματι ,συνταγη δεν υπάρχει.Νομιζω πάω καπου στις δοσολογιες της Βασιας.Επίσης δεν βαζω ξερο κρεμμυδι αλλα φρεσκο ,και βαζω και ανιθο.Επίσης δεν βαζω τον κοκκινο ταραμα αλλα τον μεσαιο ,που ειναι ροζε,ο ασπρος που ειναι καθαρος μυριζει πολύ ψαριλα.

Φετος με εχουν πιασει οι μιζεριες μου,ειναι και τα οικονομικα μας πολύ χαλια και δεν βλέπω να τρωμε παραδοσιακα με θαλασσινα και ταραμοσαλάτες.Ενα σωρο λεφτα και νιωθεις και πεινασμενος.Τεσπα ,θα δουμε...

Ιωαννα ,σουπερα ,πάντως το μενου σας!

Καλαμαρακι ,ευτυχως που κανονισαν καθαριστρια ,γιατι οι αραχνες παραμονευουν.Οι μικρες θα περασουν τελεια,ειμαι σιγουρη!

Αφροδιτακι ,ελπίζω να ειναι καλύτερη η μικρη σου.

Από δουλίτσες ,αερισα καλά το σπίτι ,

αερισα τα παπλωματα και εστρωσα τα κρεβατια,

συμμαζεψα τα υπνοδωμάτια,

πέρασα με ξυδι το γραφειο του μικρου και το πληκτρολογιο του υπολογιστη μου,

εβαλα σκουπα στο σαλόνι,

τιναξα και ξαναεστρωσα τα ριχταρια,

τιναξα τα πατακια και τη μοκετα της κουζινας ,

σφουγγαρισα τα πλακακια και μολις στεγνωσαν ξαναεβαλα τη μοκετα,

αδειασα το πλυντηριο πιατων και εβαλα μεσα τα πρωινα μας,

ετοιμασα κοκκινη σαλτσα για τα μακαρόνια,

τακτοποιησα τα ψωμακια που εφτιαξα εχθες στην καταψυξη,

απλωσα το βραδυνο πλυντηριο,

εβαλα αλλο ενα και το απλωσα και αυτο ,

μαζεψα τα σεντονια που απλωσα από το πρωτο πλυντηριο ,γιατι ειχαν κιολας στεγνωσει,

μαζεψα τα χθεσινα απλωμενα,

εβαλα το πλυντηριο να πλυθει με σοδα και ξυδι στους 90,

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο,

και τακτοποιησα τα πραγματα επάνω στο πλυντηριο.

Α! Επίσης επλυνα καλά καλά και τη βεραντα ,καθαρισα καρεκλες και τραπέζι και πότισα τα λουλούδια μου.

Εχω πολλα ρουχα για σιδερο καθως επίσης να φυλαξω και αυτα πυ σιδερωσα προχθες ,αλλα θα κανω προς το παρόν ενα μπανακι ,θα ετοιμασω το φαγητο και θα πάω να πάρω τον μικρο.

Καλό μεσημερι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Βάσια ευχαριστώ! Κάπως έτσι το φτιάχνει και η μαμά μου αλλά δεν ξέρω με τι ταραμά???

Ο δικός μου έχει πεθερίαση!!!! προσπαθώ να μαγειρεύω όπως η μαμά μου αλλά έχω πολύ μέλλον μπροστά για να την φτάσω......Κάθε χρόνο και καλύτερα όμως ;)

Θα φεύγαμε για 3μερο ;) αλλά τώρα δεν ξέρω..... και βλέπω και τον καιρό λίγο χάλια να είναι.....θα δούμε...

Η μικρή δεν έχει κάνει εμετό από τις 11.30 και μετά που της έδωσαν και το τελευταίο 1ml από το σιρόπι (1ml/ανά 5'). Κοιμήθηκε 2 ώρες φουλ αλλά δεν πίνει ούτε νερό με αλάτι και ζάχαρη ούτε και τρώει φρυγανιά ή λαπά ακόμη αλλά σηκώθηκε και βλέπει κινούμενα σχέδια καθιστή. Κάπως πήρα λίγο θάρρος κι εγώ και φορτσάρω στην δουλειά μπας και γυρίσω νωρίτερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...