Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα!!:D

Γιώτα ωραίες φωτογραφίες!

Δομνίνα μεγειά το πλυντήριο, καλές πλύσεις!

Χρύσα μακάρι να μην είναι αυτό που σκέφτεσαι...

εγω παω αργά για μάθημα σήμερα οπότε πρόλαβα και έκανα και δυο δουλίτσες, άλλες δυο αυριο το πρωι και θα μαι χαλαρότατη το ΣΚ...

φιλιάααα!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια είμαι χάλια τελείως ψυχολογικά και σωματικά...:(

Τελικά ο εμετός ήταν λόγω γαστρεντερίτιδας γιατί σήμερα στις 5.00 ξύπνησε η μικρή με εμετούς. Αρχικά την προλάβαμε και δεν λερώθηκε ούτε και λέρωσε σκεπάσματα αλλά μετά τις 7.00 και μέχρι τις 8.30 που έφυγα (με βαριά καρδιά....σε όλο τον δρόμο έκλαιγα) έκανε εμετό κάθε 10' λεπτά χολή και στομαχικά υγρά....

Έχω γίνει εξπέρ στον λαπά, πλέον τον ετοιμάζω όπως φτιάχνω και τον καφέ μου...τσάκα τσάκα...

Από τις 7.00 και μετά είναι σε μία κατάσταση λήθαργου, δηλ. κάνει εμετό και μετά από 1 δευτερόλεπτο κοιμάται ξανά και το βρίσκω λίγο ανησυχητικό......δεν καταλαβαίνει που είναι το λεκανάκι, κάνει εμετό στο χαλί σαν να μην το βλέπει.... Η μεγάλη το πέρασε πολύ πιο ανώδυνα...

Έχει έρθει ο μπαμπάς μου να μείνει μαζί της αλλά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και σήμερα θα επέστρεφα σπίτι γύρω στις 9.30 με 10.00 το βράδυ, έχω τρελή δουλειά :( :(

Του είπα να μην την αφήσει μόνη της καθόλου, του ετοίμασα αλλαξιές να τις έχει κοντά του, χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα κτλ κτλ. Τσέκαρα ποια νοσοκομεία εφημερεύουν για να είμαστε stand by...

Τελικά ο εμετός ήταν λόγω γαστρεντερίτιδας γιατί σήμερα στις 5.00 ξύπνησε η μικρή με εμετούς. Αρχικά την προλάβαμε και δεν λερώθηκε ούτε και λέρωσε σκεπάσματα αλλά μετά τις 7.00 και μέχρι τις 8.30 που έφυγα (με βαριά καρδιά....σε όλο τον δρόμο έκλαιγα) έκανε εμετό κάθε 10' λεπτά χολή και στομαχικά υγρά....

Έχω γίνει εξπέρ στον λαπά, πλέον τον ετοιμάζω όπως φτιάχνω και τον καφέ μου...τσάκα τσάκα...

Από τις 7.00 και μετά είναι σε μία κατάσταση λήθαργου, δηλ. κάνει εμετό και μετά από 1 δευτερόλεπτο κοιμάται ξανά και το βρίσκω λίγο ανησυχητικό......δεν καταλαβαίνει που είναι το λεκανάκι, κάνει εμετό στο χαλί σαν να μην το βλέπει.... Η μεγάλη το πέρασε πολύ πιο ανώδυνα...

Έχει έρθει ο μπαμπάς μου να μείνει μαζί της αλλά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και σήμερα θα επέστρεφα σπίτι γύρω στις 9.30 με 10.00 το βράδυ, έχω τρελή δουλειά :( :(

Του είπα να μην την αφήσει μόνη της καθόλου, του ετοίμασα αλλαξιές να τις έχει κοντά του, χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα κτλ κτλ. Τσέκαρα ποια νοσοκομεία εφημερεύουν για να είμαστε stand by...

πω πω περαστικα να ειναι και γρηγορα. ΜΑκαρι να μπορεσεις να επιστρεψεις γρηγορα. Μηπως να μιλαγες και με τον παιδιατρο σας να του πεις τα συμπτωματα αυτα του ληθαργου? μπορει απλως να νιωθει μεγαλη ατονια.

πω πω βρε κοριτσι μου ποσο ταλαιπωρηται το παιδακι..περαστικα σας!

πω πω περαστικα να ειναι και γρηγορα. ΜΑκαρι να μπορεσεις να επιστρεψεις γρηγορα. Μηπως να μιλαγες και με τον παιδιατρο σας να του πεις τα συμπτωματα αυτα του ληθαργου? μπορει απλως να νιωθει μεγαλη ατονια.

Την έχω πάρει από το πρωί τηλέφωνο και μας είπε τα κλασσικά δηλ. λίγο νερό με το κουταλάκι κάθε 1 ώρα, το βγάζει μετά από 5' και φακελάκι αλμόρα, που η μικρή δεν το πίνει με τίποτα!!!

Η ατονία οφείλεται στην εξάντληση του σώματος της, ένα μικρό κορμάκι είναι....την σκέφτομαι και κλαίω και τώρα ευτυχώς είμαι μόνη μου....

Μόλις μίλησα με τον μπαμπά μου και μου είπε πως είναι όπως την άφησα, της έδωσε 2 κουταλιές τσάι και το έβγαλε και αυτό...

Διαφημίσεις

• καλημέρα τι κάνετε κορίτσια.εγώ δουλίτσα κ περιμένω πως και πως να τελειώσει η μέρα για να ξεκινήσει η άδειά μου. θα πάμε απόκριες στους γονείς μου που έχουν και παράδοση εκεί αυτές τις μέρες. ελπίζω να μαστε καλά κ να μην ξαναρρωστήσουμε όπως την πρωτοχρονιά
  • στα του σπιτιού κ μένα μ έχει πιάσει ένα πνεύμα αλλαγής στο σπίτι να βγάλω φλοκάτες κ χοντρά χαλιά αλλά πρεπει να κρατηθώ γιατί ακόμα έχει κρύο πολύ. θέλω κ να κάνω διάφορες τακτοποιήσεις στα συρτάρια μου αχ βαχ.
  • τι όμορφες φώτο με βιβλιοθήκες για τα παιδικά δωμάτια τέλειες θέλω κ εγώ ένα δωμάτιο μεγάλοοοοοοοο
  • το θέμα του πλυντηρίου καλά πάει. έβαλα δύο πλύσεις μία με ξύδ και σόδα κ στη θήκη κ μέσα στον κάδο στους 90 βαθμούς και μία σκέτη. και μετά πάλι με απορρυπαντικό. χωρίς ρούχα μέσα όμως ε; αχ πόσο θα ρθει ρεύμα πάλι κ νερό;
  • στο θέμα που είχα ρωτήσει σχετικά με την εκμάθηση του παιδιού. εννοείται ότι δεν θέλω να μάθω στο παιδί ούτε να γράφει ούτε να διαβάζει από τώρα, απλά θέλω να ξεχωρίζει τους βασικούς αριθμούς κ να μάθει να ζωγραφίζει. όλα αυτά θέλω να τα κάνω μέσω του παιχνιδιού γι αυτό θα ήθελα να μου προτείνεται τρόπους.
  • κ κάτι επίκαιρο για πείτε τι θα μαγειρέψετε για τα κούλουμα - καθαρά δευτέρα;
  • εν κατακλείδι τις ευχές μου σε όλες για ένα όμορφο 3ήμερο.

καλημερα σας καλες μου φιλες!!!!

καλημερα απο τισ Σερρες που ψιλοεφτιαξε ο καιρος.......

τι μου κανετε?εγω γραφω απο την δουλεια......

χθες βραδυ βγηκα με μια φιλη μου κ τα ηπιαμε στον Κουλα...ειναι η Ακροπολη των Σερρων κ εχει ενα πολυ ωραιο μαγαζι καινουριο για ποτο κ φαγητο γκουρμε! και μας κερασαν κιολας! πηραμε τα πανω μας!! το χρειαζομασταν,εγω 35 με 2 παιδια κ αυτη 38 ελευθερη!!

τι ωραιες φωτος συμαζεματος!!!!!

εχω κι εγω "ανοιχτη πληγη" εκεινο το 2ο συρταρι κατω απο τα μαχαιροπηρουνα που εχει τοσα άλλα εργαλεια κουζινας κ κουταλες......

ωχχχχ..........(κ αναστεναγμος βαρυς!)

ειρηνη το μικρο σου εχει μαλλον σπαστικη κολλητιδα...τοπαθα στα23 στο τελευταιο ετος που σπουδαζα......ηταν απο αγχος....διπλωνομουν στο πονο κ ετρεχα τοτυαλετα.......συσπασεις εντερου εκατονταπλασιες του φυσιολογικου......χαπακια για καλη λειτουργια εντερου μου ειχαν δωσει κ αγχολυτικα ελαφριας μορφης,ο γαστρεντερολογος...μου ειχε πει να παω κ σε ψυχολογο αν νιωθω ετσι καλυτερα γιατι ειναι θεμα αγχους....

δεν θελω να σε φοβισω αλλά αυτο μενει μια ζωη.....το ξαναπαθαινω αν στεναχωρεθω πολυ ή αγχωθω....αν πολυσφιγγεται κ ιδρωνει μπορει να προκαλεσει ο ιδιος λιποθυμια......κριση πανικου σχεδον....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

ξεχασα να πω περαστικα στα αρρωστα παιδακια!...

το 3ημερο θα μεινουμε Σερρες με πολλες βολτες κ Καθαρα Δευτερα λεμε να παμε στον Σοχό να δουμε τους Κουδουνοφορους!!

Ξερετε τον Σοχο??

φιλακια σε ολες κ καλη σας μερα!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Αφροδιτακι,περαστικα της!Πω πω ,φανταζομαι την αγωνία σου!

Αφησε λιγακι να περασει η ωρα και ξαναμιλα με την παιδιατρο,ο λήθαργος δειχνει και αφυδατωση.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αφροδίτη περαστικά στο κορίτσι σου...βρε δεν μπορείς να πάρεις μια αδειούλα εφόσον συντρέχει σοβαρός λόγος, να κάτσεις μαζί με το παιδί να σαι και συ ήρεμη?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Αφροδίτη περαστικά στο κορίτσι σου...βρε δεν μπορείς να πάρεις μια αδειούλα εφόσον συντρέχει σοβαρός λόγος, να κάτσεις μαζί με το παιδί να σαι και συ ήρεμη?

Δυστυχώς......γι' αυτό κλαίω ....είμαι εγκλωβισμένη έως το καλοκαίρι. Θα αρρωσταίνουμε και θα πηγαίνουμε για δουλειά με το φορείο......εγώ και οι συνάδελφοι μου.....

Υπάρχουν δουλειές που δεν μπορεί να τις κάνει κανείς άλλος γιατί όλοι οι συνάδελφοι ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ!

Αν πάρω άδεια μέσα στην εβδομάδα πρέπει να δουλέψω Σ/Κ....

Τώρα θα πάει σε λίγο η μαμά μου στο σπίτι μου, θα της δώσουμε τελικά σιρόπι για τον εμετό γιατί η παιδίατρος λείπει σε συνέδριο και δεν μπορεί να την δει. Μας είπε να της δώσουμε σιρόπι για να σταματήσει ο εμετός προς αποφυγή αφυδάτωσης και να μιλήσουμε ξανά το απόγευμα για να δούμε αν χρειαστεί να πάμε νοσοκομείο.

Πάλι καλά που έχω τους γονείς μου, να τους έχει ο Θεός καλά....Για την γενιά μας νομίζω πως είναι η πιο σπουδαία προίκα!

Kαλημέρα σας κορίτσια

Αχχχ πια με ρώτησε για τις χτένες?? Νομίζω η Κων/μαμά εε?

πρώτα θα πάρετε ένα ξυλάκι πχ από σουβλάκι ή κάτι μακρόστενο ή το τσιμπιδάκι σου θα βγάλεις όοοοολες τις τρίχες [αυτό παίρνει αρκετή ώρα} από την βούρτσα μετά θα βάλεις τις βούρτσες σε μια λεκανίτσα με χλιαρό νερό καιιιι....μάντεψε ξύδι λευκό μια κούπα για 30 λεπτά κ θα αν θες τρίψτες με λίγο σαμπουάν κ μια οδοντόβουρτσα να καθαρίσουν αν βλέπεις βρωμιές στο κυρίως σώμα.

Και τέλος θα της αφήσεις να στεγνώσουν καλά .

Γιωτάκι μπράβο για το συμμάζεμα κ για την διακόσμηση ;) Σουπερ τα συρτάρια κ οι κορδέλες

Δομνίνα περαστικά στο μικράκι σου κ με γεια το πλυντήριο καλά πλυσίματα!

Αχχχ Βάσια με νιώθεις τώρα ? χαχαχαχα

Αφροδιτάκι όσο αφορά το οργκαναίζερ βρες μια φίλη σου που κάνει αγορές κ πες της να στο πάρει η αξία του είναι το πολύ 5 ευρώ.

Περαστικά στο μικρό σου....γμτ την θέρισε, ηλεκτρολύτες δεν πρέπει να πιει για να τονωθεί κ να ισορροπήσει ξανά? Ίσως λέω κ βλακεία λόγω άγνοιας, δεν είχαμε ποτέ γαστρεντερίτιδα ούτε εγώ ούτε η μικρή. Ο παιδίατρος τι είπε?

Ειρήνη μου το μόνο που έχω να σου πω είναι κεραίες ανοιχτές κ μπλα μπλα με το φιογκάκι/δασκάλα/διεύθυνση σχολείου. Ξέρω πως το βρεις τι είναι κ εννοείτε πως ξέρεις που να μιλήσεις κτλ ότι χρειαστείς για το σχολείο σε πμ πολύ ευχαρίστως. Δυστυχώς συμβαίνει άλλοτε σε μεγάλη κλίμακα άλλοτε σε μικρή...ακόμη κ στο δημοτικό.

Στα δικά μας

Χτες πήγα πήρα τη μικρή , κάτσαμε τσιμπήσαμε φρούτα, με άφησε κ ξάπλωσα μια ώρα μετά έκανα μπανάκι κ φύγαμε για το θεατρικό εργαστήρι.

Της άρεσε πάααααααρα πολύ κ το μάθημα κ η δασκάλα της {σώπα δεν το περίμενα χε χε } Ήπιαμε καφεδάκι με τις μανούλες { είναι δυο φίλες μου που κανω παρέα τα τελευταία δυο τρια χρόνια κ γράφουμε μαζί τα παιδάκια μας σε δραστηριότητες / ευκαιρία για καφεδάκι χε χε }

Όταν τελειώσαμε περάσαμε κ από τον πατέρα μου να τον δούμε, κάτσαμε μια ωρίτσα μου πήρε κ κρεατά ο μπαμπάς μου, μιλήσαμε κ με τον χαζμπαντ στο τηλέφωνο η μικρή τον ρωτούσε διάφορα συν το τι θα της φέρει όταν έρθει χε χε

Γυρίσαμε σπίτι, έφαγε βραδινό τραχανά κ δόντια πιτζάμες παραμύθι

Έβαλα να μαγειρέψω ρεβιθόσουπα κ έβρασα μπρόκολο. Μάζεψα ότι ήταν γύρω εκτός θέσης.

Τελείωσα με τα πάντα κ μετά έβαλα ταινιούλα να δω το 12 χρόνια Σκλάβος, πολύ ωραία την συνιστώ δαγκωτό! Μεγάλη βέβαια αλλά ωραία ταινία.

Το τελευταίο διάστημα έχω δει κ το Captain Philips , Counselor , Saving Mr Banks κ το The Wolf of wallstreet ωραία επίσης

Σήμερα αν προλάβω γιατί έχω να κάνω πολλά το απόγευμα ίσως δω το Philomena ναι ναι είμαι σινεματόβια τρελή χε χε

Που λέτε στο νηπιαγωγείο που πάει η μικρή πάει κ ένα αγοράκι που ήταν συμμαθητές στον παιδικό δυο χρόνια μαζί μας, μένουν κ δυο πολυκατοικίες παρακάτω μας {είναι κ κόρη μιας παλιάς φίλης της μαμάς μου κ γνωριζόμαστε πολλά χρόνια αλλά δεν κάναμε ποτέ παρέα} Με έπιασε η μαμά κ μου ζήτησε μια μεγάλη χάρη.....επειδή αύριο δεν προλαβαίνει να παραλάβει τον μικρό της η μαμά της να τον πάρω εγώ σπίτι να παίξουν κ θα έρθει εκεινη μετά από κανένα δίωρο. Οπότε αύριο άκυρο η καθαριότητα χε χε θα έχω δυο νήπια στο σπίτι να τα απασχολήσω.

Και μετά πάλι χτες με έπιασε η φίλη μου {η κόρη της είναι η κολλητή της μικρής μου κ ήταν κ αυτές συμμαθήτριες δυο χρόνια στον παιδικό κ έτσι ξεκινήσαμε την παρέα κ εμείς} να μου ζητήσει κ εκείνη χάρη χε χε έχουν να πάνε σε ένα γλέντι γάμου την Παρασκευή το βράδυ, η μαμά της δεν μπορεί γενικά δεν έχει άτομα να την αφήσει...οπότε ο κλήρος έπεσε σε μένα να διανυκτερεύσει σε εμένα.

Οπότε αφού φύγει ο μικρός θα μου έρθει η κολλητή της μικρής κατά τις 9 χε χε πιτζάμα πάρτι ονειρεύονται οι μικρές, τους είπα θα κατεβάσω ταινία θα σας φτιάξω κ ποπ κορν τσίριζε η δικιά μου χε χε χε Και θα έρθει να την πάρει το πρωί να πάμε όλες μαζί για καφέ/παιδότοπο

Και έτσι για να έρθω στο δια ταύτα σήμερα πρέπει να κάνω δουλίτσες , σκούπισμα ξεσκόνισμα κ μπάνιο τα βασικά οπωσδήποτε, να μαγειρέψω για αύριο μακαρόνια με κιμά μήπως πεινάνε τα μικρά μετά το σχολείο να έχω κατι που τρώνε όοοοολα τα παιδιά , λαική πάει οφ για Σάββατο κ θα μου φέρει ο πατέρας μου καποια πράγματα και έχω και παιδικό πάρτι το Σάββατο {εκείνο που ακυρώθηκε λόγω της άρρωστης εορτάζουσας}

ουφφφφφ οπότε η ξεκούραση πάει για την Κυριακή χα χα χα

Μιλήσαμε κ με τον χαζμπαντ χτες στο σκαιπ, περίεργο ήταν πρώτη φορά είμαστε χώρια χώρια τόσο μακριά δηλαδή, μου έδειξε το σπίτι τους, τρεις μαντραχαλέοι μαζί μηχανικοί. Έχει ο καθένας το δικό του δωμάτιο. Πήγαν σουπερ σαν καλά παιδιά πήραν απορρυπαντικά κ καθαριστικά κ με ρωτούσε για το ξύδι χαχαχαχαχα

Έβγαλαν κ πρόγραμμα καθαριότητας κουζίνας κ μπάνιου χε χε

Και θα έρχεται μια κυρία να τους καθαρίζει καλά κάθε δυο βδομάδες

Αράχνες θα βγάλουν είμαι σίγουρη χαχαχαχα

Σήμερα δουλεύω αργά κ το απολαμβάνω , θα σχολάσω στις 3μιση κ θα πάω να πάρω τη μικρή κ μετά δουλίτσες θα της βάλω κ μια ταινία να δει για να μπορέσω να τα καταφέρω.

Αφροδιτάκι όσο αφορά το οργκαναίζερ βρες μια φίλη σου που κάνει αγορές κ πες της να στο πάρει η αξία του είναι το πολύ 5 ευρώ.

Περαστικά στο μικρό σου....γμτ την θέρισε, ηλεκτρολύτες δεν πρέπει να πιει για να τονωθεί κ να ισορροπήσει ξανά? Ίσως λέω κ βλακεία λόγω άγνοιας, δεν είχαμε ποτέ γαστρεντερίτιδα ούτε εγώ ούτε η μικρή. Ο παιδίατρος τι είπε?

Το Αλμόρα που έγραψα πριν είναι ηλεκτρολύτες, αλλά δεν το πίνει με τίποτα....

Και ποτέ να μην πάθετε......εύχομαι!

Η μικρή περνάει φέτος δεύτερη φορά και συνολικά πρέπει να την έχουν περάσει από 4 φορές η καθεμία ξεχωριστά μέχρι τώρα αλλά με τόσους εμετούς ποτέ.

Το 2011 είχαμε πάει σε ένα ξενοδοχείο all inclusive στην Εύβοια (για πρώτη και τελευταία φορά) και τσιμπήσαμε την πρώτη γαστρεντερίτιδα και για τις 2 τους Αυγουστιάτικα, με εμετούς και διάρροια.......

Η παιδίατρος συνέστησε σιρόπι για να σταματήσει ο εμετός και αν δεν σταματήσει μέχρι αργά το απόγευμα μάλλον νοσοκομείο.

Γέλασα πολύ για το σπίτι των συγκατοικούντων αντρών......

Τέλεια θα περάσουν στο πυτζάμα πάρτυ!

Η μανούλα σου είναι καλά;

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χτες το απογευμα πηγαμε στο παιδικο παρτυ του σχολείου

Περάσαμε πολύ ομορφα ( δηλαδη τα παιδια) και μετα γυρνόντας έκανα μπανιο τον μικρο γιατι ήταν πτωμα και ήταν και χαρουμενος γιατι το τατου δεν του ειχε φυγει

Μετα τελειωσα 3 πραγματάκια που ειχα να παραδώσω το πρωι πριν την δουλεια

Μαγειρεψα για να φανε τα αγορια σήμερα

(κεμπαπ στο φουρνο με πατατουλες ) εβαλα ένα βραδινο πλυντήριο και έπλυνα τα πιατα

Εφτιαξα τσαντουλες και περιμενα το φαγητο

Εκανα μπανάκι και νάνι ( 12,45 )

Ξυπνησα 06,30 - απλωσα - εφτιαξα γαλατάκι - ελεγξα κολλες απο δημιουργίες για να δω αν στεγνωσαν (οκ) - καφεδάκι - αγοράκι ξυπνημα- ετοιμαστηκαμε και φυγαμε για σχολειο- ουυφφφ και στο δρομο τρεξιμο γιατι ήθελα να προλάβω και να φτασω και στην δουλεια τον κυριο που προμηθευομαι κάτι στρας

Καμμια μερα στανταρ θα πάω απο το αγχος μου

.... Τωρα δουλιτσα και εχω αρκετες

Θα σας βγαλω φωτο για τις κορδέλες που τακτοποιησα

:) Τι να μαγειρεψω αυριο οεο ???

:) :) :) Μιλάμε αργότερα

Τι ομορφες φωτο ειναι αυτες οργάνωσης

Μπραβο για την βραδια κοριτσιων Kalamaraki...

Τρελαινομαι για αυτα...

Πιτζαμαπαρτυ...

:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...